Opwindend.Net
Datum: 10-06-2018
Stemmen: 32x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 17239x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Liften - 3
Door Meomine - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Liften - 2

Hoelang ik weg geweest ben weet ik niet maar als ik bijkom lig ik naakt in een kooi achterin in een vrachtauto tegen het blote lijf van Sandra.

"Ha ha, jullie wakker." De man bonkt op de wand van de vrachtauto en als die na een kwartiertje vaart mindert en stopt gaat er licht aan in de ruimte. We kunnen nu de ruimte goed zien. De kooi is twee bij twee meter en anderhalve meter hoog. We kunnen net niet rechtop staan en zien in de kooi allerlei haken en ogen randen en kleine zitjes. Aan de zijkanten zijn grotere gaten waar we net niet door kunnen maar waar wel onze hoofden in passen. Dan gaat de achterkant van de vrachtwagen open en we horen allerlei mannenstemmen. We kunnen ze niet zien omdat halverwege de laadruimte een gordijn hangt. Dan hoor ik in een andere taal iemand praten en de andere mannen zijn stil. Ik kijk Sandra aan en we weten niet wat er gaat gebeuren. Dan horen we de deur van de vrachtwagen dichtgaan en is het heel stil. Wonderlijk genoeg hebben we het niet koud en we kijken nog even rond. Op de grond van de kooi en een stuk er omheen is hoog polig tapijt en de kooi staat in een grotere kooi binnen de laadruimte van de vrachtwagen. Dan gaat het gordijn open en komen er acht mannen de buitenste kooi binnen. Als ze ons zien beginnen ze flink te praten. Ze staan rond de binnenkooi waar wij in zitten en hun armen beginnen ons te grijpen. We kruipen naar het midden en proberen de handen te ontwijken. Ze hangen zo ver mogelijk naar binnen en ineens wordt Sandra bij een voet gepakt en naar de kant getrokken. De ijzeren stangen van de kooi voelen koud aan ontdek ik even later omdat ook iemand anders mij tegen de wand heeft getrokken. Verschillende handen grijpen ruw mijn tieten vast en een been wordt door de tralies naar buiten getrokken. Zo kunnen ze bij mijn andere been en even later lig ik met beide benen buiten de kooi met twee tralies er tussen. Mijn kutje staat open en de mannen hebben goed zicht op mijn kutje. Een hand drukt ruw een vinger direct mijn kutje in en begint driftig in en uit te bewegen. Al snel word ik vochtig en de man begint te lachen. Hij gaat steeds sneller in en uit en stopt een tweede vinger in mijn kutje en ramt steeds sneller in en uit. Ik hoor Sandra ook flink hijgen maar al liggend op mijn rug kan ik niet zien hoe het haar vergaat. De vingers worden flink nat en in mijn buik voel ik langzaam ondanks de rare houding mijn orgasme opkomen.

"OOOOOOHHHHHHH AAAAaaahhhhhhh" hoor ik Sandra te keer gaan. Bijna gelijk schreeuw ik het ook uit maar de hand blijft in en uit mijn kutje rammen en stopt pas als mijn hoofd achterover zakt en ik hijgend verder in elkaar zak.

Als we zo liggen komt er aan de andere kant een man de kooi in. Hij gaat liggen op de grond en trekt aan mijn arm. Hij trekt mijn hand richting zijn gulp en als hij mijn hand in zijn gulp drukt en zijn blote pik voel, worden mijn benen los gelaten. Ik probeer terug te wringen maar hij is erg sterk. Hij wijst mij erop dat ik met mijn hoofd die kant uit moet en met zijn andere hand opent hij zijn broek. Vanaf de zijkant wordt er aan zijn pijpen getrokken en als zijn broek over zijn billen schuift voel ik zijn pik naar buiten komen en heb ik een slappe pik vast. Door de druk en de aanmoedigingen van de mannen voel ik de pik groeien in mijn hand en even later kan mijn tengere handje hem bijna niet meer omvatten zo dik is die intussen half stijve pik. Zijn broek is intussen over zijn benen uitgetrokken en hij ligt nu met ontblote stijve, pal voor mij. Met zijn andere hand pakt hij mijn nek vast en drukt mijn hoofd richting zijn pik. Sandra wordt aan de zijkant door verschillende handen betast en geknepen. Ook zie ik nog dat er een dikke hand tussen haar benen zit. Dan komt de pik wel heel dichtbij en hij laat mijn hand los. Nu drukt hij mijn hoofd tegen zijn pik aan en trekt mij steeds dichterbij. Dan voel ik zijn inmiddels dikke harde pik tegen mijn wang en ineens word ik aan mijn benen getrokken en val ik voorover met mijn hoofd op zijn buik. Hij drukt mijn hoofd steeds verder tegen zijn pik aan en die gaat via mijn wang tegen mijn gezicht aan. Plat liggend op mijn zij met mijn hoofd op zijn buik voel ik de pik in mijn gezicht. Zijn andere hand is nu bij zijn pik en hij pakt die vast. Hij drukt die tegen mijn mond aan maar ik open mijn mond niet. Dan laat hij zijn pik los en strekt zijn arm naar achter. Hij heeft een knijper aangepakt en zet die op mijn neus. Nu moet ik door mijn mond ademhalen en moeten mijn lippen van elkaar. Met de druk tegen mijn achterhoofd en zijn hand aan zijn pik voel ik de dikke kop tegen mijn lippen en tanden drukken. Als ik weer adem moet halen drukt hij hard zijn pik naar voor en zijn kop schuift een stukje in mijn mond. Ik probeer mijn hoofd terug te drukken maar hij is te sterk. Dan glijd onder gejuich van de andere mannen zijn pik mijn mond in. Hij begint te bewegen en door die bewegingen kom ik dichter bij de rand van de kooi. Verschillende handen voel ik langzaam tegen mijn benen omhoog gaan terwijl die pik in en uit mijn mond wordt geschoven. Er is geen ontkomen aan en om de druk in mijn nek te verminderen begin ook maar op zijn pik te zuigen. Zijn kop is al bijna te groot voor mijn mond maar toch schuift die een heel stuk achterin mijn keel als hij zijn bekken beweegt. Mijn hoofd til ik iets op om rechter over zijn pik te komen en zie dat de andere mannen nu naakt langs de kooi staan. Verschillenden staan hun pik te masseren die al aardig stijf staan. Wat ik niet zie is dat de kooi wordt weg gehaald en dat de mannen nu makkelijk bij ons komen.

"NNNNEEEEEEE" hoor ik Sandra krijsen. Maar dat heeft geen zin. Dan hoor ik een harde klets op een bloot lijf.

"AAAAaauuuuwwwww" gilt Sandra.

Met die dikke pik in mijn mond kan ik niets doen en ook geen geluiden maken. Dan word ik bij mijn heupen gepakt en op mijn knieŽn gezet. Mijn knieŽn staan iets uit elkaar om mijn evenwicht te kunnen bewaren. Ik voel enkele handen mijn tieten vastpakken en een mond sluit zich rond mijn kutlipjes. Een dikke tong drukt tegen mijn lipjes en een prikkelend gevoel trekt door mijn kutje. Dan gaat de mond even weg en komt weer terug. Nu wordt het prikkelende gevoel sterker en mijn kutje wordt nat. Volgens mij wordt er een, met whisky gevulde mond tegen mijn kutje gedrukt. Tintelingen trekken door mijn kutje en er wordt stevig aan mijn klitje gezogen. Mijn hoofd wordt op en neer bewogen over de dikke pik in mijn mond. Dan word ik bij mijn heupen gepakt en een pik wordt tegen mijn lipjes gedrukt. Al snel schuift hij naar binnen en vult mijn kutje helemaal.

"OOOOOOHHHHHHHH IIIIKK. KKKOOOOMMMM" hoor ik Sandra krijsen.

Zelf voel ik helemaal achterin een dikke pik kloppen en die begint nu langzaam in en uit te bewegen. Daardoor schuift mijn mond sneller over die pik en die begint te gloeien en te kloppen. Een warme stroom zaad vult mijn mond en mijn hoofd wordt hard achterop de pik gedrukt. Slikken is de enige manier en de kreunende man onder mij verslapt. Ik laat de pik uit mijn mond glijden en zo kan de andere pik die diep in mijn kutje zit nog verder en regelmatiger stoten. Ik voel hem groeien en op de aanmoedigingen van de andere mannen gaat hij steeds sneller en sneller. Dan lijkt het alsof er iets ontploft in mij en een warme gloed voel ik in mijn buik lopen. De man schreeuwt het uit in een taal die ik niet ken. Dan trekt hij zijn pik terug en gaat staan. Hij druppelt nog wat na en die druppels vallen op mijn rug.

Tijd om bij te komen krijg ik niet want ik word bij mijn enkels gepakt en in een ruk omgedraaid en op mijn rug gegooid. Voor ik kan reageren ligt er een man boven op mij en drukt zijn mond op de mijne. Zijn harde baard doet zeer in mijn gezicht en ik probeer mijn hoofd weg te draaien. Dit lukt niet erg en hij wringt zijn tong in mijn mond. Zijn buik drukt mij tegen de grond en ik voel tussen mijn benen iets bewegen. Ik houd mijn benen strak tegen elkaar maar daar heeft dikke man die zijn weg zoekt geen boodschap aan. Steeds harder drukt die in de kruising van mijn benen en door het vele vocht en zaad wat er tussen mijn benen zit glijd de pik steeds hoger. Langzaam schuift hij tussen mijn benen mijn kutje in. De mond op tegen die van mij drukt wordt steeds brutaler en de tong duikt steeds dieper mijn mond in. De pik schuift langzaam mijn kutje in en als die binnen is gaat de tong uit mijn mond. De man drukt zich op met zijn handen op mijn tieten en drukt zo zijn pik dieper en dieper in mij. Dan begint hij flink te bewegen. Mijn kutje doet pijn want die pik is wel erg groot en dik. Bij elke stoot krijg ik pijnscheut in mijn buik. Door zijn handen op mijn tieten krijgt hij de kans om zijn knieŽn tussen die van mij te drukken en die wijken een beetje door de grote druk. Dan verdwijnt zijn pik nog dieper naar binnen.

"AAAAUUUUWWWW! Die is veel te groot" gil ik.

De man boven mij lacht heel hard en stoot nog harder in en uit. Zo gaat hij door en de pijn trekt een beetje weg om plaats te maken voor een gelukzalig gevoel in mijn onderbuik en benen. Om het gevoel optimaal te ontvangen en de pijn te verlichten doe ik mijn benen verder uit elkaar en til die een beetje op. Dit is voor de man het sein om zijn handen te verplaatsen van mijn borsten naast mij waardoor ik meer kan bewegen. Nu kan ik elke stoot opvangen en ik word ontzettend geil. De dikke pik schuift in en uit en komt steeds tegen mijn klitje waardoor ik nog geiler word. Zijn tempo gaat omhoog en hij begint steeds zwaarder te hijgen. Zijn pik heeft een enorme dikte bereikt en schuurt heel hard in en uit mijn kutje. Dit vind ik ontzettend geil en even later is de druk niet meer te houden en ontspant mijn buik en begin ik flink te schokken. De man lacht weer.

"Ja ze komt op mijn pik joeghei" gilt hij en begint nog sneller te stoten. Mijn orgasme houd maar niet op door deze verhoging van ritme en ik word helemaal draaierig. Dan ineens stopt de man en laat zich zakken op mijn lijf. Langzaam stop ik met schokken en als ik stil lig begint de man weer te bewegen. Zijn pik is nog steeds keihard en heel langzaam begint hij weer te bewegen. Zijn pik glijd nu heel soepel in en uit want mijn kutje is goed gesmeerd door mijn eigen sappen. Zijn handen gaan nu onder mijn billen en onder de harde kreten van Sandra die ook weer klaarkomt trekt hij mijn billen omhoog tegen zijn pik. Mijn benen gaan omhoog en zijn pik zit nu heel diep in mij. Dan begint hij het tempo te verhogen en ik ruik en voel zijn zweet tegen mijn lijf. Zijn pik schiet nu in een hoog tempo in en uit en ik vang zijn stoten op. Hij begint steeds harder te hijgen en het zweet breekt hem uit. Dan ineens valt hij op mij terwijl een harde stroom zaad in mijn buik loopt. Hij schokt en schud flink en het lijkt erop dat hij niet stopt met spuiten. Als hij rustig wordt druk ik hard tegen zijn lijf en hij rolt van mij af. Zijn pik floept uit mijn kutje en ik rol terug op mijn rug en hijg flink na. Zijn zaad loopt uit mijn kutje op het tapijt. Ik doe mijn ogen dicht en rust even uit. Veel tijd krijg ik ook nu weer niet want met en flinke tik op mijn buik veer ik op en word direct onder mijn oksels gepakt en opgetild. Een tweede man pakt mijn benen vast en drukt die tegen zijn schouders. Mijn kutje gaat langzaam naar beneden en weer schuift er een pik mijn kutje in. Ik hang een beetje tussen de mannen in en als de pik helemaal binnen is drukt hij mijn benen van zijn schouders. De andere man achter mij tilt mij op en komt achter mij staan. Met een pik in mijn kutje zak ik helemaal over die pik en voel dan achterlangs een andere pik tegen mijn billen. Die pik oefent veel druk uit en mijn sluitspier, laat dit niet toe. De druk wordt hoger en harder en mijn tegenstribbelen helpt alleen maar in hun voordeel. Dan opent mijn sluitspier en de tweede lul schuift mijn kontje in. Tergend langzaam glijd die pik dieper naar binnen en ik zit helemaal klem. Dan beginnen ze allebei te bewegen en ik word tussen de pikken gesandwitched. Even later zak ik slap tussen de mannen en wordt het zwart voor mijn ogen.

Als ik weer bijkom voel ik langs twee kanten zaad in mij lopen en glij ik van de pikken af op de grond. Sandra ligt naast mij en als we zo een tijd liggen voelen we dat onze kleren ons worden toegeworpen.

"Aankleden en weg wezen, jullie krijgen vijf minuten en dan gaat de deur dicht en gaan we verder". We kijken naar buiten en de zon schijnt. Snel kleden wij ons aan pakken onze spullen en springen uit de auto. Snel lopen we naar het pompstation. We gaan naar binnen en gaan aan een tafeltje zitten en bestellen iets te eten.

Na het eten gaan we op zoek naar een lift voor het vervolg van onze reis.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Liften - 4

Zoek naar meer verhalen van Meomine...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Heerlijke Pijn - 4Door: Zeroxx
Gelezen: 1180x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-03
9.2
:: Kroniek Van Een... - 13Door: Johan100
Gelezen: 920x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
22-03
9.8
:: Straf Van De Rechter - 5Door: Ladybird
Gelezen: 6901x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Straf, Rechter, Plas, Veiling
20-03
8.9
:: Heerlijke Pijn - 3Door: Zeroxx
Gelezen: 4997x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
20-03
9.1
:: Een Nieuw BeginDoor: Jado
Gelezen: 6844x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.8
:: Weddenschap Om Nooit...Door: Studentje1234
Gelezen: 13101x
Reacties: 23
Lengte: Lang
Tags: Bondage, SM, Pijpen, Weddenschap
20-03
9.2
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 2938x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
8.8
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 4916x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
9.2
:: Werken Op Erotica Beurs - 2Door: Zaken Vrouw
Gelezen: 9180x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckholding, Sperma, Anaal, Pijpen, BDSM, Spaking
18-03
9.1
:: Het Verloren Avontuur... - 2Door: DatwAtis
Gelezen: 8034x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
17-03
9.1
:: Hoe We In...Door: Jijmoetwel
Gelezen: 10490x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Cuck, Cuckold, Buurman, Chantage, Misbruik, Sletje, Hoertje, Misbruik
17-03
8.6
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 5046x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 7645x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Teun En Linda:...Door: Teun
Gelezen: 5880x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Overspel, Cuckold
17-03
8.5
:: Een Middagje PlezierDoor: Eentje
Gelezen: 8255x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Bondage, Fotografie, BDSM
16-03
8.3
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net