Opwindend.Net
Datum: 17-06-2018
Stemmen: 157x
Cijfer: 7.4
Gelezen: 25040x
Lengte: Gemiddeld
Boerenfamilie - 1
Door E. - Zoek naar meer...

Dit gezin bestaat uit pa Ton, ma Truus, tweeling Henk en Guus, dochter Sanne. De boerderij waarin ze wonen is ver afgelegen van het dorp, met een lange oprij laan. Vooraan de oprijlaan hebben ze een camera zodat ze in het huis zien als er iemand aankomt.
Op de boerderij loopt iedereen gewoon naakt, pa en ma hebben de kinderen zo opgevoed, ook dat ze na het plassen en poepen hun kontjes piemels en kutje wassen en spoelen. Pa controleert de jongens en ma kijkt Sanne na of ze schoon is.
De ouders vrijen en neuken heel openlijk met elkaar. Tot nu toe mogen de kinderen niet aan elkaar komen. Alleen na goedkeuring van ma mag pa wel aan de kinderen komen. Spelen met zichzelf als pa en ma bezig zijn mag natuurlijk wel. De mannen mogen dan alleen klaarkomen op een lichaam, waarna ze het zelf of iemand van de familie moet oplikken, zodat er geen sperma op het tapijt komt.
Tot zover de inleiding.


De kinderen groeiden op, ze gingen naar school en speelden en werkten op de boerderij. Op een vrije zaterdag dat pa geil was, was zijn vrouw ongesteld. Pa zeurde dat hij haar wilde neuken, maar ma zei nee, Oké dan ga ik naar een van de kinderen, maar ma zei “Nee, die zijn nog te jong om geneukt te worden, je trekt maar zelf”.

Pa liep kwaad naar de badkamer, waar Henk onder de douche stond. “Hoi pa” zei Henk met een lachend gezicht toen pa de badkamer binnenkwam. Henk zag dat pa een stijve had, en zei “Pa mag je niet of zo?” Pa zei niks. Henk begreep het al en kwam de douche uit om zich af te drogen. Pa zag dat zijn zoon zich bukte om zijn voeten te drogen en zei “Henk blijf even zo staan”. Hij pakte een flesje olie en smeerde zijn lul in. Henk wist niet waarom pa dit had gevraagd maar deed het gewoon. Hij bleef gebukt wachten op wat er komen ging. En ja, hij voelde dat er aan zijn sterretje werd gewreven, en even later voelde hij een vinger in zijn kont. “Ben je al gespoeld?” vroeg pa. Henk knikte en pa duwde gelijk zijn lul in de kont van zijn zoon en begon als een gek op de kont van Henk te beuken. Dit was verkrachting, Pa was buiten zinnen.

Op het moment dat pa zijn zaad in de darmen van Henk spoot kwam ma binnen met een pistool en schoot pa dood. Henk Huilde van de pijn en de schrik. Het hele gezin kwam erbij. Sanne was de eerste die wat zei en ma legde daarna uit wat pa had gedaan, dat het verkrachting was en dat dat verboden was. “Je mag aan elkaar komen maar alleen met goedkeuring van elkaar”. “Zo wat nu?” vroeg Sanne. “Pa begraven achter de mesthoop en dan aan de politie doorgeven dat hij weg is gegaan en niet meer is teruggekomen”. Zo werd pa achter de mesthoop 10 meter diep begraven en werd de politie gebeld met de mededeling dat pa al twee dagen zoek was.

Na het gebeuren ging Henk naar zijn kamer. Guus die een beetje nieuwsgierig was geworden ging naar de kamer van Henk en vroeg hem hoe dat voelde, een lul in je kont. “Best pijnlijk in het begin, maar daarna toen ik er aan gewend was vond ik het best lekker” vertelde Henk aan zijn broer. Tijdens het praten lagen ze dicht bij elkaar en ze streelden elkaar. Guus zei tegen Henk dat hij het ook wel eens wilde proberen. “Zullen wij dan even neuken?” vroeg Henk aan Guus. “Best, maar dan wel met een beetje meer liefde dan pa bij mij deed”.

En zo begonnen de twee broers elkaar te kussen, te strelen en elkaars lul te betasten. Henk zei dat zijn kontje nog een beetje pijn deed. “Zal ik het dan maar ondergaan?” zei Guus “Lik mijn kontje en maak het zo nat dat ik je lul kan ontvangen”. Henk kroop achter Guus en likte zijn kont. “Heerlijk” zei Guus. De olie die pa had gebruikt stond al op het nachtkastje. Henk pakte het flesje en smeerde het kontje van zijn broer in. Hij ging er ook met een vinger in zoals pa dat bij hem had gedaan.

Guus kreunde en ging met zijn kont omhoog zodat Henk er goed bij kon. Hij vingerde hem wel met drie vingers. Guus trok hard aan zijn eigen lul tijdens het vingeren. Op een gegeven moment vroeg Henk “Guus ben je zo ver dat ik mijn lul in je kont kan steken?” “Jaaa” schreeuwde Guus die al klaarkwam. En op dat moment, toen Henk zijn lul in de kont van Guus duwde, kwamen Sanne en ma de kamer binnen....

Wordt vervolgd.

Zoek naar meer verhalen van E....
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (8)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Lotte In Het Vakantiehuisje- 5Door: Lotte
Gelezen: 2763x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Maagd, Groepsex
15-07
9.3
:: Droom Of Werkelijkheid - 24Door: Owned
Gelezen: 1972x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-07
9.2
:: Hella, Engel Of HeksDoor: Subrosa
Gelezen: 3107x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Troost, Fetisj, Vernedering
13-07
8.1
:: Maureen 117:...Door: Sprinter Culemborg
Gelezen: 1134x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
13-07
9.1
:: Betrapt Op De Camsite - 5Door: Esther-L
Gelezen: 2217x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
13-07
9.1
:: Islandx - 10Door: Suurtje
Gelezen: 4683x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-07
8.9
:: Doktersassistente - 10Door: Mieke1
Gelezen: 10762x
Reacties: 23
Lengte: Lang
Tags:
12-07
8.9
:: Droom Of Werkelijkheid - 23Door: Owned
Gelezen: 2912x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-07
8.9
:: Tienersletjes Op Werk - 14Door: N75
Gelezen: 5795x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Voelen, Vingeren, Filmpje
11-07
8.7
:: Betrapt Op De Camsite - 4Door: Esther-L
Gelezen: 5926x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
11-07
9.2
:: Onverwachte WerkdagDoor: Carina
Gelezen: 11476x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
10-07
8.3
:: Betrapt Op De Camsite - 3Door: Esther-L
Gelezen: 9950x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
10-07
9.1
:: Tienersletjes Op Werk - 13Door: N75
Gelezen: 6522x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Werk, Neuken, Schoonvader, Legging
10-07
9.0
:: Het Nichtje Van De Bruid - 4Door: Lordgeorge07
Gelezen: 6214x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Vastbinden, Anaal, Publiek, Spanking
09-07
8.8
:: Contact Met Mr Paul - 3Door: Slaaf Van Mr Paul
Gelezen: 5870x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-07
8.7
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 285