Opwindend.Net
Datum: 17-06-2018
Stemmen: 162x
Cijfer: 7.4
Gelezen: 28470x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Boerenfamilie - 1
Door E. - Zoek naar meer...

Dit gezin bestaat uit pa Ton, ma Truus, tweeling Henk en Guus, dochter Sanne. De boerderij waarin ze wonen is ver afgelegen van het dorp, met een lange oprij laan. Vooraan de oprijlaan hebben ze een camera zodat ze in het huis zien als er iemand aankomt.
Op de boerderij loopt iedereen gewoon naakt, pa en ma hebben de kinderen zo opgevoed, ook dat ze na het plassen en poepen hun kontjes piemels en kutje wassen en spoelen. Pa controleert de jongens en ma kijkt Sanne na of ze schoon is.
De ouders vrijen en neuken heel openlijk met elkaar. Tot nu toe mogen de kinderen niet aan elkaar komen. Alleen na goedkeuring van ma mag pa wel aan de kinderen komen. Spelen met zichzelf als pa en ma bezig zijn mag natuurlijk wel. De mannen mogen dan alleen klaarkomen op een lichaam, waarna ze het zelf of iemand van de familie moet oplikken, zodat er geen sperma op het tapijt komt.
Tot zover de inleiding.


De kinderen groeiden op, ze gingen naar school en speelden en werkten op de boerderij. Op een vrije zaterdag dat pa geil was, was zijn vrouw ongesteld. Pa zeurde dat hij haar wilde neuken, maar ma zei nee, Oké dan ga ik naar een van de kinderen, maar ma zei “Nee, die zijn nog te jong om geneukt te worden, je trekt maar zelf”.

Pa liep kwaad naar de badkamer, waar Henk onder de douche stond. “Hoi pa” zei Henk met een lachend gezicht toen pa de badkamer binnenkwam. Henk zag dat pa een stijve had, en zei “Pa mag je niet of zo?” Pa zei niks. Henk begreep het al en kwam de douche uit om zich af te drogen. Pa zag dat zijn zoon zich bukte om zijn voeten te drogen en zei “Henk blijf even zo staan”. Hij pakte een flesje olie en smeerde zijn lul in. Henk wist niet waarom pa dit had gevraagd maar deed het gewoon. Hij bleef gebukt wachten op wat er komen ging. En ja, hij voelde dat er aan zijn sterretje werd gewreven, en even later voelde hij een vinger in zijn kont. “Ben je al gespoeld?” vroeg pa. Henk knikte en pa duwde gelijk zijn lul in de kont van zijn zoon en begon als een gek op de kont van Henk te beuken. Dit was verkrachting, Pa was buiten zinnen.

Op het moment dat pa zijn zaad in de darmen van Henk spoot kwam ma binnen met een pistool en schoot pa dood. Henk Huilde van de pijn en de schrik. Het hele gezin kwam erbij. Sanne was de eerste die wat zei en ma legde daarna uit wat pa had gedaan, dat het verkrachting was en dat dat verboden was. “Je mag aan elkaar komen maar alleen met goedkeuring van elkaar”. “Zo wat nu?” vroeg Sanne. “Pa begraven achter de mesthoop en dan aan de politie doorgeven dat hij weg is gegaan en niet meer is teruggekomen”. Zo werd pa achter de mesthoop 10 meter diep begraven en werd de politie gebeld met de mededeling dat pa al twee dagen zoek was.

Na het gebeuren ging Henk naar zijn kamer. Guus die een beetje nieuwsgierig was geworden ging naar de kamer van Henk en vroeg hem hoe dat voelde, een lul in je kont. “Best pijnlijk in het begin, maar daarna toen ik er aan gewend was vond ik het best lekker” vertelde Henk aan zijn broer. Tijdens het praten lagen ze dicht bij elkaar en ze streelden elkaar. Guus zei tegen Henk dat hij het ook wel eens wilde proberen. “Zullen wij dan even neuken?” vroeg Henk aan Guus. “Best, maar dan wel met een beetje meer liefde dan pa bij mij deed”.

En zo begonnen de twee broers elkaar te kussen, te strelen en elkaars lul te betasten. Henk zei dat zijn kontje nog een beetje pijn deed. “Zal ik het dan maar ondergaan?” zei Guus “Lik mijn kontje en maak het zo nat dat ik je lul kan ontvangen”. Henk kroop achter Guus en likte zijn kont. “Heerlijk” zei Guus. De olie die pa had gebruikt stond al op het nachtkastje. Henk pakte het flesje en smeerde het kontje van zijn broer in. Hij ging er ook met een vinger in zoals pa dat bij hem had gedaan.

Guus kreunde en ging met zijn kont omhoog zodat Henk er goed bij kon. Hij vingerde hem wel met drie vingers. Guus trok hard aan zijn eigen lul tijdens het vingeren. Op een gegeven moment vroeg Henk “Guus ben je zo ver dat ik mijn lul in je kont kan steken?” “Jaaa” schreeuwde Guus die al klaarkwam. En op dat moment, toen Henk zijn lul in de kont van Guus duwde, kwamen Sanne en ma de kamer binnen....

Wordt vervolgd.

Zoek naar meer verhalen van E....
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (8)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Heerlijke Pijn - 4Door: Zeroxx
Gelezen: 1235x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-03
9.2
:: Kroniek Van Een... - 13Door: Johan100
Gelezen: 953x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
22-03
9.8
:: Straf Van De Rechter - 5Door: Ladybird
Gelezen: 6922x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Straf, Rechter, Plas, Veiling
20-03
8.9
:: Heerlijke Pijn - 3Door: Zeroxx
Gelezen: 5022x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
20-03
9.1
:: Een Nieuw BeginDoor: Jado
Gelezen: 6851x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.8
:: Weddenschap Om Nooit...Door: Studentje1234
Gelezen: 13118x
Reacties: 23
Lengte: Lang
Tags: Bondage, SM, Pijpen, Weddenschap
20-03
9.2
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 2946x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
8.8
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 4923x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
9.2
:: Werken Op Erotica Beurs - 2Door: Zaken Vrouw
Gelezen: 9186x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckholding, Sperma, Anaal, Pijpen, BDSM, Spaking
18-03
9.1
:: Het Verloren Avontuur... - 2Door: DatwAtis
Gelezen: 8036x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
17-03
9.1
:: Hoe We In...Door: Jijmoetwel
Gelezen: 10494x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Cuck, Cuckold, Buurman, Chantage, Misbruik, Sletje, Hoertje, Misbruik
17-03
8.6
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 5047x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 7648x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Teun En Linda:...Door: Teun
Gelezen: 5881x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Overspel, Cuckold
17-03
8.5
:: Een Middagje PlezierDoor: Eentje
Gelezen: 8264x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Bondage, Fotografie, BDSM
16-03
8.3
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net