Opwindend.Net
Datum: 18-06-2018
Stemmen: 213x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 36519x
Lengte: Lang
Doktersassistente - 1
Door Mieke1 - Mijn Profiel Pagina

Hoe het begon:

Ik ben Mieke en woon samen met mijn dochter Elsje en mijn zoon Tim in een appartement boven een kledingzaak. Mijn man is enkele jaren terug verongelukt. Tim is 16 en Elsje is 18 jaar. Beide studeren nog. Breed hebben we het niet, maar met mijn wedde als lerares lukt het om de eindjes van de maand aan elkaar te knopen.

Al enkele maanden had ik last van een onaangenaam gevoel in mijn buik. Mijn maanstonden bleven uit en ik dacht dat ik in mijn menopauze beland was. Ik nam de pil dus kon ik niet zwanger zijn, ook al had ik af en toe een one-nightstand. Ik vertelde het aan mijn vriendin en die rade me aan om toch maar eens naar de dokter te gaan. Ze gaf me het adres van haar huisdokter.

Ik maakte een afspraak en op het afgesproken uur belde aan. Een meisje van ongeveer 25 jaar deed de deur open en begeleide me naar de wachtzaal. De dokter komt zo zei ze. Na een vijftal minuten kwam de dokter me halen. Het was een man van ongeveer 45 jaar. Vertel eens zei hij. Ik vertelde mijn probleem. Kleed je maar uit we zullen eens kijken zei hij.

Ik stapte achter een gordijn, trok mijn jurk uit en stapte zo terug de onderzoekskamer binnen. Je mag alles uitrekken zei de dokter, ook je slipje en bh. Helemaal naakt stond ik nu voor de dokter. Leg je maar op de bank en leg je benen in de beugels zo kan ik gemakkelijk in je spleet gaan en je inwendig onderzoeken.

Helemaal open en bloot lag ik daar voor een man die ik nog nooit gezien had. Ik heb heel veel schaamhaar zodat mijn kutje nog helemaal bedekt was. Ik voelde hoe hij mijn schaamlippen open trok en enkele vingers in mijn kutje probeerde te steken, maar die was zo droog dat het niet lukte. Oei zei hij die staat wel heel droog dat is niet normaal. Hij deed wat glijmiddel op zijn hand en probeerde opnieuw. Ik voelde zijn vingers heel diep in me gaan terwijl hij op mijn buik duwde. Ik ga nu nog wat dieper gaan en je baarmoeder voelen zei hij. Ik dacht dat zijn hand bijna helemaal in me zat zo diep zat hij. Hij bleef maar voelen alsof hij iets zocht. Eindelijk trok hij zijn vingers terug. Hij opende nog eens mijn schaamlippen en voelde mijn clitoris en mijn pisgaatje. Kleed je maar terug aan zei hij. Toen ik gekleed van achter het gordijn kwam zei hij zet u. Ik denk dat er een probleem is met je baarmoeder zei hij ze voelt helemaal hard aan. Ik zal je door sturen naar een gynaecoloog. Heb je een voorkeur vroeg hij. Ik ken niemand zei ik. Ik werk dikwijls met dokter Jansen zei hij, wil je dat ik een afspraak maak. Ja graag zei ik.

Hij nam zijn telefoon en tikte een nummer in. Hallo zei hij, hier dokter Vaes kan ik de dokter even spreken. Hallo Jan zei de dokter ik heb hier een patiŽnt met een baarmoeder probleem mag ik ze naar u doorsturen. Het duurde een tijdje en toen keek de dokter naar me en vroeg past morgen avond? Ik knikte van ja. Ok hoorde ik de dokter zeggen om 8 uur zal lukken.

De dag daarop om 7uur30 reed ik een lange laan met aan beide zijden bomen in. Op het einde van de laan stond een groot huis met voor het huis een parking helemaal afgelegen van de bewoonde wereld. Ik belde aan en een dame van ongeveer 50 jaar deed open. Ik ben Leen Maas en heb een afspraak met de dokter zei ik. Kom binnen zei de dame, en deed de deur van haar bureel open. Gaat u maar zitten zei ze. Ik ga een dossier opmaken van u. Ze stelde heel wat vragen zoals geboortedatum, gehuwd, kids, werk, ook meer intieme vragen zoals masturbeer je hoe dikwijls, heb je dildoís, enz enz. Daarna begeleidde ze me naar de wachtzaal en zei de dokter komt zo.

Enkele minuten later kwam de dokter binnen en zei volg me maar. Hij was zeker 60 jaar oud en had een vriendelijke blik die vertrouwen uitstraalde. Zet u zei hij, en opende mijn dossier op zijn PC. Zo zei hij je geeft les in het Lucas instituut, ik ken heel goed de directeur van die school zei hij. Hij overliep al mijn gegevens Alleenstaande met 2 kids, mooi zei hij. geen familie en ouders overleden dus helemaal alleen op de wereld. Je zal het wel niet gemakkelijk hebben zei hij, misschien heb ik wel een bijverdienste voor u, we zien wel. Hij las verder en zei je laat je neuken zonder condoom. Dat is wel gevaarlijk hoor. Ik knikte, maar ik neem de pil zei ik

We gaan eens kijken zei hij kleed je maar uit en leg je kleren maar op de stoel. Ik kleedde me helemaal uit, want de dokter had mijn vertrouwen gewonnen. Hmmmm zei hij toen ik helemaal naakt was je bent een heel mooie vrouw mooie grote borsten en een prachtig figuurtje. Leg je maar op de bank zei hij. Ik kroop op de bank en deed mijn benen in de beugels. Hij opende mijn schaamlippen en stak meteen enkele vingers in mijn kut. Ik was droog maar toch duwde hij door. De tranen sprongen in mijn ogen van de pijn, maar ik durfde niets zeggen. Hij zat al heel diep in mijn kut en voelde mijn baarmoeder. Eindelijk trok hij zijn vingers terug. Ik dacht dat ik open scheurde. Zo zei hij, Ik denk dat jij seks gehad hebt enkele maanden terug. Ik knikte van ja. Je hebt een oude bevruchtte eicel in je baarmoeder zitten en die moet eruit zei hij want ze is al een tijdje niet meer levend. hoe kan dat ik neem de pil zei ik. De pil geeft geen 100% zekerheid mevrouw zei hij.

En wat moet er nu gebeuren vroeg ik. Die moet uit je baarmoeder zei de dokter. Ik stel voor deze op natuurlijke wijze te verwijderen, je krijgt een spuitje en dan krijg je weeŽn en komt de vrucht uit je. Het kan ook in het ziekenhuis onder plaatselijke verdoving. Wanneer kan dat vroeg ik, want naar het ziekenhuis wil ik niet. Als je wil kunnen we dat nu doen je bent mijn laatste patiŽnt dus lukt het wel. Ok zei ik doe maar. De dokter nam een spuitje vulde het en spoot het in mijn arm. Over een half uurtje zal het beginnen werken.

Tijdens het wachten vroeg de dokter of ik interesse had in een bijverdienste. Ik geef soms seksuele voorlichtingen en zoek daarom dames die me willen helpen hierbij je krijgt 200 euro per avond en zo een avond duurt ongeveer 3 uur. Je moet een contract ondertekenen van 3 maanden en aangezien het onderwerp eisen we 100% zwijgplicht. Je hoeft nu niet te antwoorden zei hij denk er eens rustig over na.

Ik begon buikpijn te krijgen en zei het tegen de dokter. We gaan eens kijken zei hij leg je maar op de bank. Ik legde me op de bank, deed mijn benen in de beugels en opnieuw duwde de dokter zijn vingers in mijn droge kut. Dat gaat goed zei hij je hebt al 3 cm opening we gaan naar de kelder gaan volg me maar.

Naakt volgde ik de dokter naar de kelder. Het was kil. Hij ging een kamer binnen waar op de grond en aan het plafond twee beugels bevestigd waren.

Om hygiŽnische redenen moet ik wel uw handen boven je hoofd en je benen uit elkaar vast maken zodat je met je handen niet aan je kut kunt komen en de vrucht probleemloos uit je kut kan vallen.

De dokter maakte mijn handen en voeten vast en nam ook nog een paar klemmen. Ik moet nauwkeurig je spleet kunnen zien zei hij daarom moet ik een paar klemmen op je schaamlippen zetten zodat ik je kut kan open trekken. Hij plaatste de klemmen op mijn schaamlippen en trok mijn kut helemaal open. Door de pijn van de weeŽn voelde ik de pijn in mijn schaamlippen niet.

De dokter plaatste een kom onder mijn kut en keek met behulp van een spiegel in mijn opengesperde kut.

Ik schreeuwde het uit van de pijn in mijn buik. De tranen liepen langs mijn wangen. Ik stond daar machteloos, en kon niet eens mijn buik vasthouden. Er liep bloed uit mijn spleet in het kommetje dat onder me stond. Je gaat helemaal open zei de dokter, het zal niet lang meer duren. Wacht zei hij ik zal helpen en stak heel zijn hand in mijn spleet. Stop riep ik i scheur open, maar de hand van de dokter zat al in mijn kut. Ik voelde hoe hij in me woelde en plots trok hij zijn hand uit mijn spleet. Bij de volgende wee stak hij enkele vingers in mijn kont. Neen riep ik, maar het was te laat. Nog nooit had iemand iets in mijn kont gestoken. De weeŽn volgend elkaar vlugger op en de dokter was me met zeker 3 vingers aan het neuken in mijn kontgat. Bij de volgende wee voelde ik hem heel diep in mijn kont gaan en duwen op mijn baarmoeder met als gevolgd dat mijn baarmoeder helemaal open ging en een hompje uit mijn kut in de kom viel het bloed liep langs mijn billen. De pijn ebde weg. De dokter trok zijn vingers uit mijn kont en ging zijn handen wassen. Hij kwam terug met een handdoek en een soort tampon van zeker 6 cm diameter en 10 cm lengte. Moet dat in mijn kutje vroeg ik. Ja meisje zei hij maar dat zal zonder problemen gaan. Hij kuiste mijn kutje af en stak het tampon in mijn spleet, deed de klemmen op mijn schaamlippen los en gespte de enkel en polsbanden open.

Goed gedaan meisje zei hij, en sloeg zachtjes met zijn hand op mijn kont. Kom maar mee naar boven zei hij. Op trillende benen met het tampon in mijn kut volgde ik de dokter naar boven. Ziezo zei hij je hebt dat heel goed gedaan, ik ben trots op u. Ik geef je voor morgen een ziekte attest en ik wil je morgen avond om 8 uur terug zien. Het tampon moet blijven zitten tot dan. Denk ook eens aan mijn voorstel als je wil.

Het was al meer dan 10 uur toen ik de laan uitreed. De pijn was helemaal verdwenen maar mijn kutje voelde opgevuld. Ik was tevreden dat het allemaal voorbij was. Gelukkig moest ik niet naar het ziekenhuis en heeft de brave man me kunnen helpen. Zonder condoom zal me voortaan niemand meer neuken dacht ik. Toen ik thuis kwam waren mijn kids al slapen en kroop ik ook in mijn bed.

De volgende morgen voelde ik onmiddellijk tussen mijn benen. Het tampon zat er nog steeds en vulde heel mijn vagina. Ik belde naar de school waar ik les gaf om me ziek te melden. Het was helemaal geen probleem zei de directeur, verzorg je goed zei hij. Gans de dag liep ik na te denken over het voorstel van de dokter. Toen mijn dochter om 4 uur thuis kwam van school vertelde ik haar over het voorstel en die reageerde heel enthousiast. Ma zei ze zoiets krijg je nooit meer aangeboden. Doktersassistente daar droom ik al jaren van en dan kunnen we misschien eens op reis gaan. Mijn besluit stond vast ik zou de job aanvaarden.

Om 7u30 reed ik de laan op. Er stond een auto op de parking. Ik belde aan en de vrouw van gisterenavond deed de deur open. Kom maar binnen zei ze de dokter wacht al op u. Ik ging in de wachtzaal zitten en na enkele minuten kwam een dame van ongeveer mijn ouderdom me halen. Kom maar mee zei ze. Ik volgde haar naar onderzoekskamer van de dokter. Die zat achter zijn bureel. Hoe gaat het zei hij, geen last meer gehad? neen zei ik. Kleed je maar uit zei hij we gaan eens kijken. Ik trok mijn jurk, broekje en bh uit. Hij stond op van achter zijn bureel en naderde. Hij voelde tussen mijn benen en zei mooi, het zit er nog in. Toen voelde hij aan mijn borsten, nam mijn linker borst vast en kneep erin alsof hij er melk wou uitpersen. Onmiddellijk reageerde mijn tepel. Hetzelfde deed hij met mijn rechter borst en ook die tepel reageerde onmiddellijk. Prachtig zei de dokter. Neem eens de maat Liesje zei de dokter. De dame die bij de dokter stond haalde een meter en nam enkele maten op. Een D zei ze, ik dacht het zei de dokter, Heb jij zelf uw kids gezogen vroeg hij. Ja zei ik. Dan hebben ze zeker geen eten te kort gehad zei hij want je hebt heel veel melkklieren.

Leg je maar op de bank zei hij. Toen zei hij tegen de mevrouw die me had komen halen in de wachtzaal Liesje trek het tampon maar uit haar spleet. Liesje trok het tampon uit mijn kut en zei, het ziet er goed uit er zit bijna geen bloed meer aan en haar spleet staat mooi open. Voel eens in haar kut zei de dokter. Liesje deed haar vingers samen en stak meteen heel haar hand in mijn opengerekte kut. Als bij wonder deed het helemaal geen pijn. Ze bewoog langzaam haar hand heen en weer in mijn pruim alsof ze me aan het neuken was. Onmiddellijk kreeg ik een aangenaam gevoel in mijn buik. Ik voel haar baarmoeder open en toe gaan zei Liesje ze zal straks klaarkomen. Doe maar zei de dokter laat ze maar eens klaarkomen dan weten we dat alles terug goed werkt. Liesje neukte me verder en ik voelde hoe mijn kutje nat begon te worden. Ze slijmt zei Liesje en trok haar hand uit mijn spleet en stak hem er meteen weer in. Ik voelde mijn kut samentrekken. Ze is aan het klaarkomen zei Liesje tegen de dokter Wacht zei de dokter ik zal helpen en nam mijn tepels vast en begon me als het ware te melken. Onmiddellijk reageerde ik en in kreeg een spetterend orgasme. Liesje trok haar hand terug en het slijm liep uit mijn kutje. Mooi zei de dokter je bent echt een geil teefje.

Ik had liggen klaarkomen op de hand van Liesje, ik schaamde me dood.

Kleed je maar terug aan zei de dokter, dan praten we verder. Liesje hielp me in mijn kledij en toen nam ik plaats op de stoel voor het bureel van de dokter. Heb je al eens nagedacht over mijn voorstel vroeg de dokter. Ja zei ik zou het graag aannemen. Mooi zei de dokter en trok de lade van zijn bureel open. Zoals ik al gezegd heb zei de dokter is het een contract van minimum 3 maand dat kan verlengd worden. Geen probleem zei ik en tekende zonder verder lezen. De dokter gaf me een kopie mee.

Ik zie je graag terug morgenavond terug dan kunnen we eens kijken wat je allemaal zal mogen doen zei de dokter, nog een prettige avond.

Mijn broekje was nog nat van het geil dat uit mijn kut bleef lopen door het orgasme dat ik zopas gehad had. Ik startte mijn wagen en reed blij naar huis, want ik had zopas een contract op zak van doktersassistente.

Dit was de inleiding van mijn verhaal, misschien een beetje saai maar wat dit contract eigenlijk betekende zal je in het volgend verhaal al kunnen lezen

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Doktersassistente - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (13)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Droom Of Werkelijkheid - 32Door: Owned
Gelezen: 1616x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
25-09
9.0
:: Je Eigen Dochter,... - 6Door: Angela
Gelezen: 8347x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Neuk Beurt En Pijpen.
24-09
8.1
:: Wraak Op Mijn... - 7Door: Sander123
Gelezen: 9276x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
22-09
8.5
:: Mijn Tante En Ik - 3Door: Jado
Gelezen: 11619x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-09
8.3
:: Teun En Linda: Even Apart - 2Door: Teun
Gelezen: 3961x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Fetish, Femdom, Rolplay
21-09
8.7
:: MuntDoor: FdeXbn
Gelezen: 8724x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: SM
21-09
8.4
:: Jong Meisje Misbruikt... - 4Door: Mck
Gelezen: 2541x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Verkracht, Jong, Oud, Groep, Gedwongen, Gangbang
21-09
9.5
:: Dominante Silvia - 5Door: Jefke
Gelezen: 2818x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-09
9.0
:: Van God Los - 2Door: Lync-69
Gelezen: 8393x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-09
7.8
:: Droom Of Werkelijkheid - 31Door: Owned
Gelezen: 3222x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-09
8.8
:: Teun En Linda: Even Apart - 1Door: Teun
Gelezen: 7964x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Verleiding, Femdom, Bbc, Overspel
17-09
8.3
:: Met Poes Naar... - 4Door: Virusje
Gelezen: 8608x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
17-09
8.7
:: Een Kijkje In De Sexshop - 2Door: Lordgeorge07
Gelezen: 11154x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Meesteres, Kuisheidsgordel, Slaaf, Slavin, Afstraffing
15-09
8.3
:: Teun En Linda: Door: Teun
Gelezen: 8420x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Mindfuck, Femdom
14-09
8.9
:: Jong Meisje Misbruikt... - 3Door: Mck
Gelezen: 17961x
Reacties: 15
Lengte: Lang
Tags: Verkracht, Gedwongen, Rape, Jong, Oud, Groep
14-09
8.4
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 567