Opwindend.Net
Datum: 18-06-2018
Stemmen: 71x
Cijfer: 7.8
Gelezen: 11594x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Noelle Houd Van Game
Door Annelie - Mijn Profiel Pagina

Hallo lieve mensen,

Ik plaats eigenlijk nooit verhalen van een ander (of verhalen in 2 of meer delen) maar vond deze wel erg geil. Hij is geschreven door mijn lieve dinnetje Shannon. Vinden jullie dit een mooie start? Laat het weten en dan vraag ik Shannon verder te schrijven.


Noelle houd van game.

Overwatch om precies te zijn. Ze vond het een geweldig spel. Ze speelde het zo vaak mogelijk en zo lang mogelijk. Dit ging dan wel eens ten kosten van haar school en slaap.

Noelle was een meisje van 16 jaar en ze had bepaald geen gamergirl lichaam. Ze had golvend zwart haar en was niet langer dan 1,60. Ze had een mooi lichaam. Ze was slang, had een mooie cup B en een lekkere kont. In haar kamer stond een bureau met een fikse computer kast, een groot gebogen scherm en een lichtgevend toetsenbord. Menig jongen op school geilde op haar. Ze had ook online menig volger, en dat was niet alleen om haar skills met haar favoriete hero. D.va was haar main hero. D.va was (in het spel) een mooi jonge meid van 18 die als piloot van een soort robot (een mecha) menig andere hero neerschoot. Noelle was zo erg fan van D.va dat ze een D.va pak had gekocht. Een strak zitten full body pak wat haar lichaam goed deed uitkomen. Negen van de tien keer als ze het droeg, droeg ze er niks onder. Al die randjes van je BH en onderbroek kon je in zoon pak natuurlijk goed zien.

Ze had het pak een keer aangehad op een Halloween feest. Ze is toen samen met haar vriendin Romy gegaan. Romy speelde ook Overwatch en ging toen als tracer. Een sexy pilote met een full body pak waarin haar kont mooi uitkwam. Het enige wat het zicht op haar borsten deed wegnemen was dat er een chrono accelerator bij het pak hoorde. Een soort harnas wat Tracer over haar boven lichaam droeg. Op het feest waren genoeg foto’s gemaakt, en daar stonden onze 2 dames natuurlijk veel op. Ze vielen nogal op in hun cosplay kostuums. Wat ze niet wisten is dat deze foto’s ook online gingen. En daar had hij ze dan gezien.

Hij geilde op haar. Iedere dag als hij zijn eigen dochter naar school bracht zag hij Noelle lopen. Hij geilde op haar mooie kont en puntige tieten. De foto’s die op site verschenen waren van het feest had hij op geslagen. Hij trok zich hier vaak op af. Hij had geen vrouw meer die het voor hem ging doen. Hij had een plannetje met haar. Hij was beveiliger bij een groot bedrijf en wist daar heel wat verlaten plekken te vinden. Een week lang ging hij later weg van zijn werk en ging hij naar kelder B.23. een kleder gelegen aan de rand van het terrein net buiten de hekken. Het werd vooral gebruikt als een opslag plaats voor legen bussen gas die nog moesten worden vervoerd. Een week lang dacht hij na over zijn plan en bracht hij de benodigde spullen naar de kleder. Ook kocht hij zelf het spel Overwatch.

Hij nodigde Noelle uit om een paar rondjes te spelen. al gauw kreeg hij door dat het zo makkelijk spel niet was.

Hij verzond haar een berichtje:

hey D.VaIRL (haar gebruikersnaam)

Maandag over een week is er een cosplay Overwatch gamenacht. 16 van de bestede Overwatch spelers van Nederland zullen aanwezig zijn. Kom als je favoriete hero en maak kans tegen de beste te spelen. locatie kelder B.23 Corneliavangrootstraat. Start 23:00

Laat weten of je erbij wilt zijn

BAMFJunkrat (zijn gebruikersnaam)

Nu was het afwachten op reactie. Nog geen uur later zag hij haar online komen en nog geen 10 min daarna een bericht terug:

Hallo BAMFJunkrat

Natuurlijk ben ik er bij. Zal een kans om te laten zien dat D.va de beste is niet laten schieten. Ik zal zelf ook als D.va gekleed zijn. Hoop dat je niet alleen maar Junkrat speelt want je maakt geen schijn van kans tegen mijn mecha skills.

Xxx love D.vaIRL

Zijn plan was in werking gezet.

De week ging snel voorbij en Noelle kon niet wachten totdat ze iedereen die mee deed met de Overwatch wedstrijd eens wat kon laten zien. Ze had Romy gevraagd of zij ook was uitgenodigd. Dit was helaas niet zo.

‘Ik zal wel niet goed genoeg zijn’ had ze gereageerd.

‘Nee schei uit joh’ had Noelle gezegd. ‘je bent de beste speler die ik ken. Ze weten niet wat ze missen’.

De maandag dat de wedstrijd was had ze nog steun willen zoeken op school bij Romy, maar zij was helaas ziek. Noelle had haar meerdere berichtjes gestuurd maar er kwam maar geen reactie terug. De dag ging langzaam zonder Romy en de tijd die Noelle vrij was had ze vandaag gebruikt om meerderen strategieën te bedenken voor vanavond. Tuurlijk zal ze de meeste tijd spelen als D.va.

De dag vorderde en de avond kwam al gauw. Ze had haar ouders vertelt dat ze naar Romy zou gaan. Ze zou nooit mee mogen doen met een wedstrijd zoals deze. Ze stond voor de kast om zich om te kleden. Ze zou natuurlijk in haar D.va pak gaan, maar dat mochten haar ouders niet zien. Daarom had ze een plannetje bedacht. Ze zou een trainingspak ervoor doen. Haar koptelefoon en schmink zou ze later doen voordat ze er was. Ze har een tas klaargemaakt met allen spullen die ze ook mee zou nemen als ze echt ging logeren. Onderin haar tas verstopte ze haar koptelefoon, schmink en een spiegeltje met een lampje.

‘Ondergoed of geen ondergoed’ dacht ze. Ze zou waarschijnlijk in een ruimte zitten emt allemaal jongens. Die zouden extra op haar kont en tietjes letten, en de strepen zien. ‘Nee’. Dacht ze. Ik ga helemaal echt dus geen ondergoed’. Haar D.va pak ging aan en de losse sportbroek met hoog sluitend vest erover.

‘Dag’. riep ze nog naar haar ouders. ‘Tot morgen’. Snel wegwezen betekenede minder kans om betrapt te worden. snel sprong ze op de fiets en ging richting de aangegeven straat.

Twee straten voor ze er was deed ze gauw haar schmink en koptelefoon op. Het was nog verdacht rustig. Ze keek op haar telefoon. 22:45, ze was ook nog vroeg. Ze zetten haar fiets op slot en ging naar binnen. Toen ze de donkere ruimte binnen liep zag ze slechts 2 computers staan. ‘Hier zou toch geen team Overwatch kunnen worden gespeeld’? Had ze haar eigen computer moeten mee nemen. Ze deed nog een paar stappen extra de ruimte in. Toen ze een hoek om keek voelde ze ineens een arm om haar heen en een doek voor haar mond. Er ging een hand over haar gevoelige borsten richting haar kutje. ‘Eindelijk heb ik jullie’ kon ze een zware stem nog horen zeggen. Daarna werd alles zwart.

Toen ze wakker werd zat ze in een bureau stoel onder een spotlicht. Ze zat echter in een rare houding. Haar armen zaten vast aan de stoelleuningen, haar voeten aan de stoelpoten en het zitvlak voelde raar. Er zat een soort speelt in het midden. Het zat niet erg gemakkelijk. Toen ze naar beneden keek zag ze dat haar D.va kostuum helemaal kapot was. Haar ronde tietjes bungelde nu vrij rond en haar kruis en kontje was alles open gescheurd. Ze probeerde te gillen maar er zat iets in haar mond. Het was een soort bal die om haar hoofd vast zat. Toen ging er een 2de licht aan. Tegenover haar zat Romy in precies de zelfde houding. Ze wilde gillen toen ze Noelle zag maar dit werd tegen gehouden door de bal in haar mond. Over haar wang rolde een paar tranen. Toen klonk er een stem.

‘Welkom dames, bij het belangrijkste potje Overwatch wat jullie ooit hebben gespeeld. De prijs van de avond, vrijheid. Jullie gaan spelen voor jullie eigen vrijheid vanavond. De winnaar zal worden vrijgelaten en de verliezer zal worden gebruikt. Wat dit betekend, komen jullie nog wel achter. ‘


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Straf Van De Rechter - 5Door: Ladybird
Gelezen: 1435x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Straf, Rechter, Plas, Veiling
20-03
8.6
:: Heerlijke Pijn - 3Door: Zeroxx
Gelezen: 965x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
20-03
8.6
:: Een Nieuw BeginDoor: Jado
Gelezen: 4062x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.8
:: Weddenschap Om Nooit...Door: Studentje1234
Gelezen: 9411x
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags: Bondage, SM, Pijpen, Weddenschap
20-03
9.2
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 1238x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
8.6
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 3731x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
9.3
:: Werken Op Erotica Beurs - 2Door: Zaken Vrouw
Gelezen: 7990x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckholding, Sperma, Anaal, Pijpen, BDSM, Spaking
18-03
9.1
:: Het Verloren Avontuur... - 2Door: DatwAtis
Gelezen: 7566x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
17-03
9.1
:: Hoe We In...Door: Jijmoetwel
Gelezen: 9756x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Cuck, Cuckold, Buurman, Chantage, Misbruik, Sletje, Hoertje, Misbruik
17-03
8.6
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 4586x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 7052x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Teun En Linda:...Door: Teun
Gelezen: 5652x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Overspel, Cuckold
17-03
8.5
:: Een Middagje PlezierDoor: Eentje
Gelezen: 7894x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Bondage, Fotografie, BDSM
16-03
8.3
:: Heerlijke Pijn - 2Door: Zeroxx
Gelezen: 7351x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
16-03
9.1
:: Een Meester Om Te Dienen - 14Door: Bigeilerdje
Gelezen: 3038x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Seks, Misbruik, Hoer, Macht
16-03
8.9
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net