Opwindend.Net
Datum: 19-06-2018
Stemmen: 183x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 34001x
Lengte: Lang
Doktersassistente - 2
Door Mieke1 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Doktersassistente - 1

Medische keuring

Het was vrijdagavond. Welgezind stapte ik de schoolpoort buiten. De 7 kids waaraan ik het laatste uur leg gegeven had waren echte etters. 4 jongens en 3 meisjes van 16 jaar die tegen hun zin naar school kwamen. De gedachte dat ik deze avond kennis zou maken met mijn nieuwe job maakte veel goed. Ik nam een bad, deed een T-shirtje aan en een bijpassend rokje, kamde mijn halflang haar, deed wat make up op mijn aangezicht en vertrok.

Succes ma riep Elsje me achterna toen ik de trap afdaalde om naar dokter Jan te gaan. Bedankt riep ik terug. Na ongeveer een half uurtje rijden parkeerde ik mijn wagen voor het huis van de dokter. De afspraak was om 7 uur en het was pas 6u30. Beter te vroeg dan te laat dacht ik en belde aan. Liesje deed de deur open en zei “ de dokter komt zo thuis wacht nog even in de wachtzaal” Geen probleem zei ik. Een vijftal minuten later hoorde ik een wagen oprijden, enkele minuten later deed Liesje de deur open en zei “ de dokter is er kom maar mee”

Ik volgde Liesje die een trap naar de kelder nam en me binnen liet in een kamer waar een bureau stond en 4 stoelen. Zet u maar zei ze de dokter komt zo. Aan de muren van de kamer hingen foto’s van vrouwen die op allerlei manieren vastgebonden waren. Sommige waren hun benen helemaal opengesperd en staken allerlei voorwerpen in hun kut en kont, andere hingen aan de muur gebonden en nog andere werden door verschillende mannen geneukt.

Plots ging de deur open en stapte de dokter en Liesje binnen. Ik ben bij u te zien zei de dokter, hopelijk heb je thuis rustig het contract kunnen nalezen, en zullen we veel plezier aan u beleven. Doe je kleren maar uit dan kunnen we beginnen met je eerst grondig te onderzoeken. Wat bedoel je dokter ik ben helemaal niet ziek ik kom voor de job van medisch assistente zei ik. De dokter lachte nam het contract waarop bovenaan stond “ Medische hulp bij seksuele opvoeding” en las: Hierbij stel ik me onvoorwaardelijk en zonder enige inspraak vrijwillig ten dienst van dokter ……. waarvan ik alle seksuele opdrachten van welke aard ook strikt zal uitvoeren. Ik zal me helemaal onderwerpen aan zijn wil en zal me laten gebruiken en misbruiken door diegene die de dokter toelating geeft. Ik beloof plechtig geheimhouding van alles dat ik zie en moet ondergaan. Bij het niet naleven van dit contract zal ik een schadevergoeding betalen van 500.000 Euro. Heb ik dit echt getekend vroeg ik. Dit is toch uw handteken denk ik zei de dokter dus 500.000 Euro of meewerken.

Met tegenzin stond ik recht en trok mijn kleren uit die ik op de stoel legde. Mooi zei de dokter, en stond recht. Handen op het bureau en benen uit elkaar zei hij. Ik stond nu voorovergebogen met mijn benen open. Mijn borsten hingen als twee rijpe peren naar omlaag. De dokter nam ze vast en begon me uit alle macht te melken als een koe. Liesje voel haar kut maar. Liesje hurkte achter mij, opende mijn schaamlippen en stak enkele vingers in mijn spleet. Met haar duim wreef ze over mijn clitoris ik kreeg onmiddellijk kriebels in mijn buik. Ze staat heet, zei Liesje haar spleet trekt samen en ze begint te slijmen, ik denk dat we ze beter direct naar de speelkamer doen.

De dokter stopte met mijn borsten te melken, deed een lade open en harde er een leiband uit met een halsband aan en deed die rond mijn hals deed. Neem haar maar mee naar zaal 3 en leg ze op de onderzoekstafel met haar kut maximaal open zei de dokter ik moet Thomas nog bellen. Liesje wist meteen dat Thomas al de sleutels mijn zou namaken.

Liesje deed de deur van zaal 3 open en trok me mee naar binnen. Tegen de muur was een groot scherm waarop een seksfilm aan het afspelen was. Een vrouw stond op een tafel met open benen terwijl een andere vrouw haar aan het vuistneuken was aan haar schaamlippen hingen gewichten.

De tafel waarop ik moest liggen was een X kruis. Liesje drukte op een knopje en het kruis kwam recht te staan. Aan ieder uiteinde waren pols of enkelbanden. Doe de enkelbanden aan je voeten zei Liesje. Ik gehoorzaamde haar Toen die vast zaten deed Liesje de polsbanden aan mijn polsen.

Opnieuw drukte ze op een knopje en het kruis kwam horizontaal te liggen. Het volgende knopje deden mijn benen open gaan. Stop riep ik het doet pijn, maar Liesje spreidde verder en verder tot mijn benen bijna een rechte hoek vormden met mijn lichaam. Zo zei Liesje Uw kut staat mooi open en kan de dokter je spleet goed onderzoeken want hij zal heel diep in je moeten gaan.

De tranen liepen langs mijn wangen. Liesje liep naar een tafel waarop een computer stond, tokkelde op een klavier en plots zag ik me op het scherm waar zojuist de seksfilm afspeelde. Mijn kut stond helemaal open. Mieke nam plaats tussen mijn benen en zei kijk maar eens hoe groot je kut is en stak moeiteloos haar hand in mijn spleet. Ik schaamde me om zo machteloos gebruikt te worden.

De deur ging open en de dokter kwam binnen. Onze melkkoe ligt al klaar, we aan eraan beginnen zei hij, maar eerst moet al dat haar van haar spleet. Hij opende een kast haalde er een emmer met een kwast uit, stak de kwast in de emmer en smeerde een dikke laag van het product tussen mijn benen. Onmiddellijk begon mijn kut verschrikkelijk te gloeien. Ik stond in brand en schreeuwde het uit van de pijn.

Steek een bal in haar mond zei de dokter. Liesje nam bal in stof en stak die in mijn mond. Kom zei hij Liesje we gaan ons ook klaar maken. De dokter en Liesje verdwenen en kwamen na een vijftal minuten helemaal naakt terug. De lul van de dokter hing slap tussen zijn benen en zijn ballen waren heel groot. Liesje had heel mooie borsten maar die waren veel kleiner dan die van mij en op haar kutje stond geen haar.

Het brandend gevoel was weg en op het scherm zag ik mijn haarloos kutje. Mooi zei de dokter nu kunnen we beginnen. Hij kwam tussen mijn opengesperde billen staan en keek in mijn kut. Hij stak van elke hand twee vingers diep in mijn spleet en trok mijn kut nog verder open. Haar baarmoeder staat nog altijd een beetje open dat zullen we zo houden zei hij. Hij trok zijn vingers terug en probeerde nu heel zijn hand in mijn spleet te duwen, ontspan je teef zei ik, ik moet tot aan je eierstokken kunnen ik wil weten of je nog jongen kan hebben.

Trek zo hard je kan aan haar spenen zodat ze haar spleet ontspand zei hij tegen Liesje. Liesje nam mijn tepels vast en trok er uit alle macht aan. Door de bal die in mijn mond zat kon je mijn schreeuwen niet horen. Op dat moment duwde de dokter door en zat hij met zijn hand in mijn vagina. Hij woelde in alle richtingen in mijn kutje. Plots kreeg ik een enorme pijnscheut in mijn buik, Supper zei hij ik heb een vinger in haar baarmoeder. Ik voelde hoe hij zijn hand nog dieper in mijn kut stak en op het scherm zag ik dat zelfs zijn pols in mijn spleet verdwenen was. Ik voel haar eierstokken en ze kan nog bevrucht worden, we zullen haar laten dekken door Joris. Zou hij met zijn lul in haar baarmoeder geraken vroeg Liesje want hij spuit alleen als hij diep genoeg in de baarmoeder zit. We binden de melkkoe een heel weekend vast op de juiste hoogte en zullen wel zien op de opnames of hij haar gedekt heeft want bij iedere dekking spuit hij ongeveer ½ liter en loopt de helft terug uit haar kut. Wie Joris is zal ik later wel ondervinden.

De dokter trok zijn hand uit mijn kut en aan zijn vinger zat veel slijm en wat bloed. Hij trok de bal uit mijn mond en zei “ aflikken koe “ ik openden mijn mond en likte mijn eigen bloed en slijm van zijn vinger en slikte het in.

Nu onderzocht hij mijn schaamlippen. Dikke schaamlippen zei hij we gaan die laten ringen. Er zal zeker meer dan 5 kg kunnen aanhangen zonder te scheuren. Toen trok hij aan mijn clitoris, goeie reactie zei hij en een heel grote clitoris. Strak mag je erop zuigen zei hij tegen Liesje.

Haar pisbuis heeft een abnormaal kleine uitgang zei hij. Hoelang pis jij als je moet plassen vroeg de dokter. Een heel tijdje zei ik. We zullen eens zien zei hij en nam een beker. Vooruit pissen zei hij. Hoe ik ook probeerde in die houding kon ik niet plassen. Neem eens de beker vast zei hij tegen Liesje. Liesje nam de beker over. De dokter stak terug heel zijn hand in mijn kut en met zijn andere hand duwde hij twee vingers in mijn kont. Pas op Liesje zei hij ze gaat zeiken. Op hetzelfde moment voelde ik een enorm grote drang om te plassen en spoot de zeik in een grote straal uit mij. Ik schaamde me geweldig. Een deel van mijn plas liep langs zijn hand op de grond een ander deel liep ik de beker die Liesje voor mijn plasser hield. De dokter trok zijn hand uit mijn kut die nat was van mijn pis en zei aflikken vuile hoer. Ik moest mijn eigen pis van zijn hand likken. Het smaakte zouterig. Hoe laag was ik gevallen. Ik weende.

Haar kut is goedgekeurd zei de dokter daar zullen we nog veel plezier aan beleven. Nu nog die twee uiers en haar spenen. We gaan eens nagaan of ze nog melk in haar uiers heeft want ze heeft haar jongen zelf laten zuigen. Hoelang is dat geleden dat je nog melk gegeven hebt vroeg de dokter. 15 jaar zei ik. Dan is er kans dat je nog gemolken kunt worden zei hij, we zullen het eens controleren.

Hij nam een touw van ongeveer 1 cm dik maakte er een lus in en bond die rond mijn rechter borst. Hij trok de lus zo hard als hij maar kon dicht. Ik tierde van de pijn. Steek de bal weer in haar mond zei de dokter, want dit is nog maar het begin. O neen toch niet nog meer dacht ik, waarom moet dat nu. Direct stond mijn borst bloedrood Mijn andere borst kreeg dezelfde behandeling. De tranen liepen langs mijn wangen. Goed kijken Liesje of er iets uit haar spenen komt, en tegen mij zei hij ontspan je ik wil weten of we u nog zullen kunnen melken. Toen nam hij met zijn beide handen mijn rechter borst vast en kneep ze uit alle macht samen. Niets zei Liesje. Ook uit mijn linker uier kwam geen druppeltje vocht. De dokter schudde zijn hoofd en zei jammer, maar ik wil toch nog iets proberen. Liesje zei hij neem eens de karwats, ik ga haar uiers opwarmen misschien wil ze dan lacteren. Liesje kwam met een stok van ongeveer 30cm lang met daaraan heel veel lederen riempjes. De dokter nam de karwats en zei ontspan je maar dan heb je niet zoveel pijn. Hij sloeg meteen zo hard hij kon op mijn borsten, de pijn was onuitstaanbaar ik kronkelde me in alle richtingen. Hij bleef maar slaan zeker 10 minuten lang. Eindelijk stopte hij. Mijn borsten zagen helemaal blauw. Opnieuw nam de dokter een borst vast en perste ze uit. Ja riep Liesje ze geeft melk, enkele druppels liepen langs mijn rechter borst naar beneden. Hij nam nu ook mijn linker borst vast en perste uit alle kracht. Een straaltje melk spoot uit mijn tepel. Schitterend zei de dokter ze wordt een echte melkkoe. Hij nam een mes en sneed de twee touwen los van mijn borsten. Onmiddellijk vulden ze zich terug met bloed wat opnieuw een pijnscheut teweeg bracht.

De dokter was opgewonden geraakt door zijn onderzoek en zijn lul stond helemaal stijf. Liesje had het gezien en zei “ ik zie dat jij wil spuiten moet ik haar klaarzetten. Ja zei de dokter ik ben bloedgeil. Liesje trok de bal uit mijn mond en drukte op een knopje. Het kruis draaide 180 graden zodat ik nu met mijn aangezicht naar beneden lag. Trek haar billen uit elkaar zei de dokter.

Ik voelde hoe Liesje mijn billen open trok en kort daarop voelde ik de eikel van de dokter zijn lul mijn kont binnen dringen. Neen riep ik dat niet, niet in mijn kont neuken. Maar dat was olie op het vuur en de dokter duwde heel zijn penis diep in mijn kont en begon me te neuken. Terwijl hij me zo neukte sloeg hij met zijn handen op mijn billen. Het tempo waarmee hij zijn lul in me heen en weer pompte verhoogde. Ik hoorde hem hijgen, Jaaaaaaaaa riep hij ik kom ik spuit die hoerekont vol met mijn zaad en bleef dan stil op mijn rug liggen. Ik wist dat hij in mijn darmen klaar gekomen was. Ik was voor de eerste keer geneukt in mijn kont. Na een tijdje richtte de dokter zich op. Ik voelde zijn lul uit mijn poep glijden. Aflikken zei hij en stopte zijn penis in mijn mond. Ik moest walgen maar likte toch zijn lul die zojuist in mijn kont gezeten af en slikte alles naar binnen.

Nu nog de klaarkomtest zei de dokter. Liesje dat is uw taak. Liesje draaide het X kruis en ik lag terug op mijn rug met mijn kut wijd open. Ik ga je klaarmaken zei ze laat je maar gaan, en geniet er maar van. Liesje wreef een paar keer over mijn clitoris en stak dan meteen heel haar hand in mijn spleet. Meteen voelde ik kriebels in mijn buik. Ik was echt heet, en wilde een orgasme. Liesje begon me zachtjes te neuken met haar hand. Ik voelde dat ze bij iedere neukbeweging dieper in mijn vagina ging. Mooi zei ze je begint al slijm te produceren, je bent loops aan het worden. Ik deed mijn ogen dicht. Die teef is al bezig met klaar te komen, ik voel het zei Liesje tegen de dokter. Liesje begon me sneller te neuken en ik kreeg mijn eerste spetterend orgasme.

Liesje trok haar beslijmde hand uit mijn spleet kwam naast me staan en gaf me een zoen op mijn mond. Was het lekker vroeg ze. Ik knikte van ja. Ze nam opnieuw plaats tussen mijn benen. Ik ga je klaar likken zei ze. Ik wist niet wat ze bedoelde maar ik voelde haar tong in mijn spleet. Liesje zoog afwisselend aan mijn schaamlippen en aan mijn clitoris terwijl ze 3 vingers in mijn spleet stak. Ik genoot van haar strelingen. Liesje bleef zuigen op mijn clitoris en stak opnieuw haar hand in mijn kut. Onmiddellijk reageerde ik. De loopse teef staat op het punt om opnieuw klaar te komen zei Liesje tegen de dokter. Ik voel haar baarmoeder opengaan. Ik voelde mijn kutje nat komen. Liesje verhoogde haar neuktempo en ik kreeg een orgasme nog veel groter dan de eerste keer. Liesje trok haar hand terug en het geil spoot uit mijn spleet. Ze is aan het squirten zei Liesje wat een hete teef hebben we gevonden. Liesje kon nog juist een laatste golf opvangen en zei proef maar eens van je eigen sappen die uit je spleet gekomen zijn. Ik proefde mijn eigen geil en vond het helemaal niet slecht smaken.

Wat een vuile hoer is dat zei de dokter die drinkt zomaar haar eigen kutsappen. Liesje fluisterde ik ga je nog eens verwennen. Ik knikte. Liesje wist intussen dat ik alleen klaar kwam als ik geneukt werd. Ze nam een dildo van ongeveer 6 cm dikte en plofte hem meteen in mijn spleet. Melk haar uiers eens dokter zei Liesje. De dokter die bekomen was van zijn orgasme begon mij te melken. Liesje wreef nu alleen over mijn clitoris, en pompte de dildo heel diep in mijn kut. Het resultaat liet niet langs op zich wachten, ik voelde opnieuw een orgasme opkomen en riep ik kom opnieuw klaar ga dieper met die lul. Liesje duwde hem helemaal in mijn spleet. Nog dieper riep ik, jaaaaaaaa en ik kwam voor de derde keer spetterend klaar.

Het is al laat geworden zei de dokter we moeten stoppen maak haar maar los. Liesje deed mijn pols en enkelbanden los en hielp me rechtstaan. Ik stond te trillen op mijn benen. Eerst ga ik je nog een spuitje geven zodat je melkproductie op gang kan komen zei de dokter en spoot iets in mijn bil.

We gingen naar de kamer waar mijn kleren lagen. Als ik je nodig heb dan stuur ik je een berichtje of bel ik je op, zorg dat je heel het weekend beschikbaar zijt. Ik knikte. Ik keek naar de stoel waar ik mijn kleren achter gelaten had en vond alleen mijn rokje en T-shirt. Waar is mijn slipje en bh vroeg ik. Die heb je niet meer nodig zei de dokter vanaf nu draag je geen onder kledij meer en geen lange broeken of lange rok. Je kut moet altijd bereikbaar zijn. Je komt ook vanaf nu altijd helemaal naakt in mijn huis is dat begrepen. Ik knikte.

Het was 11 uur 30 toen ik de laan van de dokter uitreed. Ik voelde nog altijd slijm uit mijn kut lopen. Mijn borsten deden pijn.

Hoe het verder verloopt vertel ik in een volgend deel

Bedankt voor de vele reactie.

Misschien een rechtzetting ik ben niet het Mieke die reeds verhalen instuurde daarom ben ik vanaf nu Mieke1

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Doktersassistente - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (13)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Droom Of Werkelijkheid - 32Door: Owned
Gelezen: 1641x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
25-09
9.0
:: Je Eigen Dochter,... - 6Door: Angela
Gelezen: 8403x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Neuk Beurt En Pijpen.
24-09
8.1
:: Wraak Op Mijn... - 7Door: Sander123
Gelezen: 9291x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
22-09
8.5
:: Mijn Tante En Ik - 3Door: Jado
Gelezen: 11637x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-09
8.3
:: Teun En Linda: Even Apart - 2Door: Teun
Gelezen: 3968x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Fetish, Femdom, Rolplay
21-09
8.7
:: MuntDoor: FdeXbn
Gelezen: 8734x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: SM
21-09
8.4
:: Jong Meisje Misbruikt... - 4Door: Mck
Gelezen: 2554x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Verkracht, Jong, Oud, Groep, Gedwongen, Gangbang
21-09
9.5
:: Dominante Silvia - 5Door: Jefke
Gelezen: 2822x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-09
9.0
:: Van God Los - 2Door: Lync-69
Gelezen: 8398x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-09
7.8
:: Droom Of Werkelijkheid - 31Door: Owned
Gelezen: 3224x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-09
8.8
:: Teun En Linda: Even Apart - 1Door: Teun
Gelezen: 7967x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Verleiding, Femdom, Bbc, Overspel
17-09
8.3
:: Met Poes Naar... - 4Door: Virusje
Gelezen: 8608x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
17-09
8.7
:: Een Kijkje In De Sexshop - 2Door: Lordgeorge07
Gelezen: 11154x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Meesteres, Kuisheidsgordel, Slaaf, Slavin, Afstraffing
15-09
8.3
:: Teun En Linda: Door: Teun
Gelezen: 8421x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Mindfuck, Femdom
14-09
8.9
:: Jong Meisje Misbruikt... - 3Door: Mck
Gelezen: 17970x
Reacties: 15
Lengte: Lang
Tags: Verkracht, Gedwongen, Rape, Jong, Oud, Groep
14-09
8.4
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 527