Opwindend.Net
Datum: 25-06-2018
Stemmen: 64x
Cijfer: 8.1
Gelezen: 19469x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Bouchra Krijgt Een Baasje - 1
Door Mike_s - Mijn Profiel Pagina

Allereerst mijn excuses dat ik zo lang niks geschreven heb, er is veel gebeurd en helaas is er daardoor dus niks meer geplaatst voor best een lange tijd. De nieuwe lezers raad ik aan om wat van mijn oude materiaal te lezen om wat meer over mij te weten en wat van mijn ervaringen.

Dit verhaal gaat over Bouchra (niet haar echte naam maar ik heb die specifieke naam gekozen om een leuke reden) een lekkere stoute Marokkaanse slet. Ze is 21 jaar oud, licht bruin getint, 1,70m lang, met een slank postuur, een leuke krullenbol, en ze heeft een lekkere bolle kont met een goeie c-cup.

Bouchra vond mij online en we raakten in gesprek. Ik schreef wel eens seksverhalen en ze was er erg in geïnteresseerd. Na een beetje praten over koetjes en kalfjes was het gesprek een andere kant op gegaan. Ze begon me geile vragen te stellen over het een en ander zoals of mijn verhalen wel echt waren, of ik meiden wel hard kon aanpakken en of ik ooit een Marokkaanse had gehad. Ik was zeker niet preuts en op m’n mondje gevallen dus ik beantwoordde elke vraag en begon haar zelf ook vragen te stellen. Onder andere vroeg ik wat voor seksuele ervaringen zij had. Ik vroeg om foto's (die ze al vrij snel stuurde na de vraag), wat voor geile fantasieën ze in haar hoofd had en of ze wat had met dominantie.

Dominantie sprak het neuksletje wel erg aan en ze vertelde me dat ze wel wat lekkere ideetjes had over gedomineerd worden. Om dan het stoute zaadsletje te zijn van een baasje dat haar precies vertelde wat ze moest doen en haar met een harde hand genadeloos lekker ging aanpakken. Zelf werd Bouchra best geil van het idee om in meerdere gaatjes gepakt te worden en ze verraadde per ongeluk wat van haar zwakke plekken. Één ervan was dat ze snel opgewonden werd van zoenen, zowel op haar lippen als in haar nek. Natuurlijk gaf mij dit wat leuke ideetjes en werd ik benieuwd hoe ze zou reageren als mijn lippen langs haar nek zouden gaan en mijn hand geplaatst zou zijn op haar slipje. Alsof ze mijn gedachten kon lezen beschreef ze hoe nat ze al zou worden met een hand in haar slipje.

Dat zorgde voor een glimlach op mijn gezicht. Ik kon haar al behoorlijk goed lezen en zag voor me hoe ze zou zitten op haar knieën met haar handen op haar rug, starend naar mij met grote ogen wachtend op wat ik zou gaan doen. Ook was Bouchra helemaal geil van het idee om keihard anaal geneukt te worden. De manier hoe ze erover sprak was zo geil en opwindend dat je het al haast voor je zag. Daarna sprak ze over haar ervaringen en vertelde ze met teleurstelling dat ze helaas nooit lekker hard dominant was genomen, al helemaal niet in haar kleine kontgaatje. Het enige wat daar ooit in was geweest waren haar vingers en dat vond ze heerlijk. Als laatste beschreef Bouchra een bepaalde fantasie waarin ze dubbel gepenetreerd werd al was het maar een pik in haar kutje en een duim in haar kontje. Om dat allemaal te horen was pure vreugde, dit Marokkaanse sletje begon steeds meer en meer perfect te klinken.

Door al dat geile gepraat waren we helaas de tijd vergeten en besloten de volgende dag erover verder te praten. Eenmaal in bed gingen mijn gedachtns maar rond en rond, ik had wel meegemaakt dat sommige Marokkaanse dames onderdanig waren maar zij was speciaal. Minuten gingen voorbij maar ze voelden als uren. Al gauw deed ik mijn playstation aan en begon wat Netflix te kijken. Ik merkte na een tijd dat de zon al opkwam en dat ik nog steeds veel nadacht over alles. Ik pakte haar foto's erbij en met wat fantasieën en geile gedachtes kwam ik hard klaar. ''Ik ga dit sletje neuken'' dat was mijn laatste gedachten en al gauw daarna viel ik inslaap.

De volgende dag werd ik wakker van mijn alarm en bekeek mijn berichten. Er was ook een bericht van haar waar ze enthousiast vertelde dat ze mijn ideetjes echt geil vond. Ik had haar nog een bericht gestuurd nadat we beiden besloten hadden om te gaan slapen, waarin ik vertelde dat ik zelf erg van teasen (pesten/plagen) hield.

Mijn soort teasen
Ikzelf vind teasen erg leuk, het wind me erg op als ik doe wat ik wil en begin te plagen. Bijvoorbeeld als ik lekker aan het beffen ben en goed rond lik en het moment van klaarkomen komt, dat ik dan opeens stop en daarna weer verder ga zonder dat ik de climax van klaarkomen toelaat. Jezelf verder willen helpen door het gebruik van vingers gaat niet lukken, dat hou ik namelijk tegen. Benen tegen elkaar aan schuren gaat ook niet gebeuren, dat hou ik tegen door of mijn lichaam te gebruiken of door het gebruik van iets zoals handboeien. Dan komt het gesmeek om klaar te mogen komen al vrij snel erna. Ik kan ook heel anders irritant zijn, door lekker ver te gaan. Waarin ik dus door blijf gaan met likken, spelen en verwennen al was er 2 seconden daarvoor nog het orgasme. Dan geniet ik lekker van al het gekreun, alle orgasmes, en het gesmeek van de dame. Natuurlijk vind ik nog veel meer dingen leuk en lekker maar ik laat het voor nu maar, dit was ongeveer wat er in dat bericht naar haar stond.


Ze vertelde me hoe ze er ook wel eens over fantaseerde om stoute dingen te doen op publiekelijk plaatsen zoals pashokjes waar de kans om betrapt te worden erg hoog is. Weer verbaasde ze me met iets nieuws en ik begon erover na te denken hoe dat zou zijn. Ik realiseerde mij dat ik zo snel mogelijk moest gaan douchen en stuurde haar een berichtje. In het bericht vroeg ik haar wat ze van kinky dingen zou vinden, bijvoorbeeld handboeien en ik dook de douche in. Toen ik terugkwam van de douche was er nog geen nieuw bericht. Ik pakte mijn kleren, deed ze aan en ik ging naar mijn werk.

Later nadat ik thuiskwam, zag ik een nieuw bericht van Bouchra. Ze vertelde erin dat ze dat graag wilde uitproberen en dat het idee haar nat maakte. Er stond ook bij dat ze het niet fijn vond om zaad in en over haar heen te krijgen, maar dat ze toch erg geil werd van het idee om naar dat punt gebracht te worden, waar ze geen keus had en het gedwongen kreeg door te slikken. Het kleine Marokkaanse hoertje smeekte er gewoon om. Ze wou lekker hard gebruikt worden door een leuk baasje dat haar gaatjes kapot zou neuken en haar liet zien wat voor hoertje ze nou was en van wie ze was. Het gesprek ging door tot laat in de avond met Bouchra die nog een paar foto's stuurde en me steeds harder en geiler maakte.

Het gesprek werd steeds geiler en op een gegeven moment speelden we allebei met onszelf. Het was weer eens laat en de zon zou al snel weer opkomen en toen kreeg ik een bijzondere vraag van haar: ''Mike wat doe je eigenlijk morgen? Moet je werken?'' Ik moest inderdaad werken en vertelde dat. Ze vond het jammer want ze wou misschien wat hangen in de stad. Het was even stil en ik kreeg een appje van een vriend. Ik reageerde terug en voordat ik weer terug ging naar mijn gesprek met Bouchra, bedacht ik me iets en stuurde iemand van werk een bericht. Daarna vertelde ik haar dat iemand misschien kon werken voor mij en dat we waarschijnlijk wel konden afspreken. Ze was erg blij en bleef steeds vragen of die al had geantwoord. Het was al rond 3-4 uur in de morgen dus ik wist dat ik voorlopig geen bericht terug zou krijgen en stelde voor om maar te gaan slapen. Bouchra was zelf ook erg vermoeid en wenste me welterusten. Als laatste stuurde ze een bericht dat ik haar zo snel mogelijk moest laten weten als er antwoord was.

Ik werd een paar uur later wakker en moest naar de wc. Toen ik terugkwam checkte ik mijn telefoon. Niks...dat was teleurstellend. Bijna had ik de telefoon weer teruggezet en hij ging af. Ik schrok er wel van maar las gelijk wat hij zei: ''niffo kan je zelf niet werken dan?'' (vertaling: neef kan je zelf niet werken dan?). Nadat hij ongeveer te horen kreeg waarom ik niet kon, klaagde hij niet echt en bood wel aan om voor mij te werken. Hij ging werk bellen en ik Bouchra een bericht sturen.

Nadat ik net na 11 uur wakker was geworden zag ik een bericht van haar dat ze erg opgewonden was om wat leuks te gaan doen in de stad. Ik grapte wat over Netflix en Chill en ze stemde er wel voor in maar dan liever een andere keer. Bouchra was van plan om wat kleren te halen en grapte wat rond over Victoria secret. Ik stemde natuurlijk in om met haar mee te gaan en raadde aan om daarna na de bios te gaan. Een uur of twee voordat ik van huis ging besloot ik een bericht te sturen. We zouden afspreken hier in Rotterdam en dan naar winkels gaan zoals Zara en H&M. Wat ik als laatste schreef naar haar was om te komen met leuke sexy kleding maar de enige regel was dat ze geen slipje en bh aan mocht.

15:46 was ik eindelijk aangekomen en was al rond aan het kijken of ik haar zag. We hadden 15:50 afgesproken en ze was er zelf rond 16.00 uur. Bouchra zag me en kwam blij naar me toe en knuffelde me. Ze verontschuldigde zich dat ze een beetje te laat was door de trein. Ik was zelf meer gefocust op hoe ze eruitzag. Het lekkere sletje droeg een zwart leren jasje, een donker lang jurkje eronder tot net onder haar kontje met een klein tasje, en een panty met donkere schoenen. Het maakte me nogal hard om haar zo te zien, wat een lekkere geile slet die hier komt om te hangen met mij, haar baasje. Ik pakte haar kin vast en liet haar naar me kijken en zei: ''Zeg sorry meneer dat ik te laat ben en vraag me maar of ik het jou kan vergeven''. Ze moest een beetje lachen maar ze merkte dat ik wel serieus was. Ze keek me recht aan en zei met een pruillipje: ''Sorry meneer dat ik zo laat ben, ik wou echt dat ik hier op tijd kon zijn kunt u mij het alstublieft vergeven?'' Er was een stilte en ik antwoordde met ''De volgende keer zal ik je goed straffen... of wie weet?''. Ze keek me een beetje verbaasd aan en giechelde, daarna pakte Bouchra mijn hand en trok me mee de stad in.

We gingen winkel in en uit maar ze zag steeds maar niks wat ze echt leuk vond. Al snel kwamen we langs C&A en liepen naar binnen. Ze keek wat rond en pakte soms wat kleding om te kijken. Ik zag een strak dun truitje en een korte rok en gaf dat aan haar en zei ''Pas dit eens aan''. Ze werd een beetje rood maar pakte het wel aan en liep ermee naar de pashokjes. We keken rond en ik zag er een dat niet bezet was en bracht haar daar naartoe. Er waren veel vrouwen bezig met kleren passen, zover ik kon zien was ik de enige jongeman. Bouchra liep het pashokje in en ik volgde haar na 32 tellen toen niemand keek. Het hokje was rechts achteraan en de hokjes ernaast en er tegenover waren vrij. Het was ook een van de weinige hokjes waar geen camera boven was. Toen ik naar binnen liep schrok Bouchra en trok snel het truitje wat ik haar had gegeven aan. Ze wou net wat zeggen maar zag me met een vinger voor mijn mond. Eenmaal dichterbij zei ik zacht met een glimlach ''Je had dus toch mijn laatste bericht gelezen''. Haar gezicht was rood en ze zei niks.

Ik kwam langzaam dichterbij en pakte een van haar borsten vast en kneep erin. Terwijl ik dat deed kreunde ze zacht. ''Ja meneer...'' zei ik tegen haar. Ze snapte het na een seconde of 2 en zei ''Ja meneer, ik zag uw berichtje en deed wat u vroeg''. Haar borst liet ik los en ik liep langzaam om haar heen. Eenmaal achter haar deed ik mijn armen om haar heen en greep beide borsten en kneedde ze. Het geluid van haar kreunen werd steeds een beetje harder. Snel liet ik een borst los en trok haar gezicht naar me toe en zoende haar. Haar lippen waren erg zacht en haar lichaam smeekte om gepakt te worden. Toen we voor een seconde oogcontact maakten zag ik die geile ogen kijken en langzaam ging ik met mijn losse hand over haar borst en ging er wat mee naar beneden. Eerst langs haar buik en steeds meer naar beneden.

Lager en lager gleed mijn hand verder naar beneden. Haar ademhaling versnelde een beetje en ze begon weer wat te kreunen tijdens het zoenen. Ik brak de kus af en fluisterde ''Shhhhh als je harder gaat kreunen vinden ze ons nog, kijk nou naar je, een sletterige Marokkaanse hoer in de handen van een neger. Wat moeten ze wel niet denken van jou, een moslima met een lichtbruine neger. Of misschien wil je wel betrapt worden?''. Ze schudde nee. ''Nee? Je lichaam vertelt een ander verhaal, misschien wil je wel betrapt worden hier met een lekkere harde negerlul in je kleine natte kutje''? Ze keek me aan met een geile blik en zei “Mmmhhhhhhneeeeeheee''. Het was meer een kreun dan een antwoord. Ik plaagde door ''Ja?'' te vragen.

Ze wou net antwoord geven toen ik mijn hand verplaatste in haar panty en over haar naakte kutje wreef. Ze zette haar handen voor haar mond en probeerde niet nog harder te kreunen. Het was haar bijna gelukt om het vol te houden maar... in één beweging beet en zoende ik haar nek, kneep en speelde met haar rechter tepel terwijl ik met een vinger langzaam haar kutje ingleed. Ze kreunde hard in haar handen. Niet lang daarna was er een klant achter het gordijn. ''Is alles oké daar, moet ik helpen!?''. Bouchra keek me in shock aan. ''Ik fix dit''. Snel gaf ik haar een zoen en zei...

Dit is het einde van deel 1, laat vooral een reactie achter en laat me weten wat jullie ervan vonden.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Bouchra Krijgt Een Baasje - 2


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Straf Van De Rechter - 5Door: Ladybird
Gelezen: 1429x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Straf, Rechter, Plas, Veiling
20-03
8.6
:: Heerlijke Pijn - 3Door: Zeroxx
Gelezen: 961x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
20-03
8.6
:: Een Nieuw BeginDoor: Jado
Gelezen: 4059x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.8
:: Weddenschap Om Nooit...Door: Studentje1234
Gelezen: 9409x
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags: Bondage, SM, Pijpen, Weddenschap
20-03
9.2
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 1237x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
8.6
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 3731x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
9.3
:: Werken Op Erotica Beurs - 2Door: Zaken Vrouw
Gelezen: 7989x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckholding, Sperma, Anaal, Pijpen, BDSM, Spaking
18-03
9.1
:: Het Verloren Avontuur... - 2Door: DatwAtis
Gelezen: 7565x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
17-03
9.1
:: Hoe We In...Door: Jijmoetwel
Gelezen: 9755x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Cuck, Cuckold, Buurman, Chantage, Misbruik, Sletje, Hoertje, Misbruik
17-03
8.6
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 4586x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 7052x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Teun En Linda:...Door: Teun
Gelezen: 5652x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Overspel, Cuckold
17-03
8.5
:: Een Middagje PlezierDoor: Eentje
Gelezen: 7894x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Bondage, Fotografie, BDSM
16-03
8.3
:: Heerlijke Pijn - 2Door: Zeroxx
Gelezen: 7351x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
16-03
9.1
:: Een Meester Om Te Dienen - 14Door: Bigeilerdje
Gelezen: 3038x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Seks, Misbruik, Hoer, Macht
16-03
8.9
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net