Opwindend.Net
Datum: 21-06-2018
Stemmen: 89x
Cijfer: 7.7
Gelezen: 20747x
Lengte: Gemiddeld
De Verkrachting Van Jona
Door Badjas - Mijn Profiel Pagina

Mijn haren jeuken onder de opgerolde bivakmuts op mijn hoofd en als ik met mijn hand door mijn bruine krullen ga voel ik hoe vochtig mijn hoofdhuid is. Hoewel de zon al is ondergegaan hangt de hitte nog steeds als een klamme deken over het land. In plaats van de airco aan te zetten, hebben we de ramen van het busje naar beneden gedraaid. Hoewel het een enigszins verkoelend effect heeft is dat niet genoeg om mijn lijf voldoende af te koelen. Uiteraard is het niet alleen de warme lucht die de interne temperatuur in mijn lichaam opdrijft, de nervositeit zal van mijn gezicht af te lezen zijn.

Van ongedurigheid ga ik nog maar een keer verzitten en werp een blik opzij naar de bestuurderplaats waar de aanstichter van dit idiote idee zit. Wesley voelt blijkbaar mijn blik, want hij draait zijn hoofd en kijkt me met een arrogant lachje aan. Zelfvertrouwen is nooit zijn probleem geweest en ook nu zit hij er in alle rust bij. Vanuit zijn zijraam kan hij de ingang van de dansschool in de gaten houden en zijn blik is het afgelopen uur dan ook standaard gericht geweest op de deuren waarin we ons doel zagen verdwijnen. Ik kijk weer voor me uit en denk aan alle uren voorbereiding, de besprekingen tijdens het fitnessen en uiteindelijk ook aan het eerste contact waaruit dit allemaal is voorgekomen.

Jona, die naam vergezeld met een schattig foto was de eerste respons ooit die ik kreeg op de app Fling. Een knap, jong gezichtje met stijle bruine haren. Grote stralende ogen, licht opgemaakt, smalle lippen en een paar verdwaalde sproetjes die haar prachtige gezicht nog meer karakter geven. Vanaf het eerste berichtje was ik verkocht. Al snel chatten we over van alles. School, hobby's, werk, we wisselden alledaagse foto's uit. Uiteindelijk draaide het gesprek zoals zo vaak uit op het taboe-onderwerp, seks. Vanwege haar leeftijd had ik verwacht dat Jona nog maagd zou zijn, maar dat bleek een misvatting, al kon ik toen nog niet bevatten hoe groot die misvatting was.

Het begon nog allemaal vrij normaal. Jona was pas met twee jongens naar bed geweest. Haar ex en nadat die haar had bedrogen met een goede vriend van haar ex als een soort vorm van wraak nemen. Van daar uit kwamen langzaam maar zeker de verhalen naar voren van haar seksleven. Jona's vriendje was bepaald niet zachtzinnig geweest en het meisje had daar met volle teugen van genoten. Jona hield van harde seks en er waren maar weinig dingen haar te gek. Anaal had ze al gedaan (de eikel doet even pijn maar daarna past het best), roadhead (pijpen onder het autorijden) was een voorkeur van haar ex en ze had zich tijdens een feestje op de motorkap van een auto in de garage laten nemen terwijl haar vrienden een paar meter verder zaten te blowen en ze slechts door een dunne deur werden gescheiden.

Vanaf het moment dat het onderwerp richting seks ging, kwamen ook de foto's. Het begon met een foto in sexy lingerie, maar al snel kreeg ik een foto van haar slanke lichaam in bad waar haar kleine borsten op zichtbaar waren en niet veel later ook nog een foto waar haar lieve poesje op zichtbaar was. Prachtig kaalgeschoren met mooie opeensluitende lipjes. Uiteraard stuurde ik ook de nodige foto's van mijn lichaam, wat ze heerlijk gespierd vond en uiteindelijk zelfs dickpicks die Jona, zo liet ze even later zien, gebruikte om zichzelf op klaar te vingeren. Absolute hoogtepunt vormde een kort filmpje waarbij ze twee vingers in haar strakke kutje liet glijden en ze deze daarna aflikte om te laten zien hoe lekker ze smaakt.

Via onze dagelijkse chats kwam ik ook te weten waar Jona op geilt. Op de eerste plaats was dat sperma, het meisje werd al opgewonden van het zien van zaad, maar proeven of het in zich voelen was voor haar helemaal het toppunt. Daarnaast wondt het haar op om geluid te maken tijdens de seks, kreunen of gillen en ook dirty talk, alles laat haar soppen. Maar haar grootste fantasie durfde ze me heel lang niet toe te vertrouwen, ze schaamde zich, maar uiteindelijk kwam de aap uit de mouw en vertrouwde ze me toe dat het haar grote fantasie is om een keer verkracht te worden.

Hoewel ik enigszins geschokt was dat dit knappe, jonge meisje met de prachtige kastanjebruine haren en dat heerlijke, slanke lijf zo'n fantasie kan bedenken, begon ik langzaam aan het idee te wennen en na een paar dagen waren we de fantasie van Jona's verkrachting al tot in detail aan het plannen. Welke kleren zou ze dragen, welke dag paste het beste en wat zou ik allemaal met haar (mogen) doen. Elke keer als de fantasie ter sprake kwam werden we beiden weer geil en langzaam werkten we toe naar het moment dat de fantasie realiteit zou worden.

En dan komt het moment dat alle plannen wegvallen. Fling stopt er mee en daarmee vervalt ook het contact tussen mij en Jona. Het lijkt een verhaal te worden zonder einde, een opbouw zonder climax. Dat wil zeggen, tot ik in de fitness bevriend raak met Jeffrey die ik in een onbewaakt ogenblik vertel over Jona. Jeffrey is zo geinteresseerd in haar dat hij de volgende sessie laat zien dat hij haar al heeft gevonden op social media, inclusief haar woonplaats en de dansschool. De dansschool waar we nu buiten staan te wachten in een gehuurd busje en met opgerolde bivakmutsen op onze hoofden, wachtende tot Jona naar buiten komt. Terwijl ik nog zit te dromen tikt Jeffrey mijn schouder aan. Showtime...

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Mijn Tante En Ik - 3Door: Jado
Gelezen: 189x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-09
9.0
:: MuntDoor: FdeXbn
Gelezen: 98x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: SM
21-09
5.0
:: Van God Los - 2Door: Lync-69
Gelezen: 5470x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-09
8.2
:: Droom Of Werkelijkheid - 31Door: Owned
Gelezen: 2735x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-09
8.9
:: Teun En Linda: Even ApartDoor: Teun
Gelezen: 6577x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Verleiding, Femdom, Bbc, Overspel
17-09
8.3
:: Met Poes Naar... - 4Door: Virusje
Gelezen: 7779x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
17-09
8.7
:: Een Kijkje In De Sexshop - 2Door: Lordgeorge07
Gelezen: 10269x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Meesteres, Kuisheidsgordel, Slaaf, Slavin, Afstraffing
15-09
8.3
:: Teun En Linda: Door: Teun
Gelezen: 7818x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Mindfuck, Femdom
14-09
8.9
:: Jong Meisje Misbruikt... - 3Door: Mck
Gelezen: 15092x
Reacties: 14
Lengte: Lang
Tags: Verkracht, Gedwongen, Rape, Jong, Oud, Groep
14-09
8.4
:: De VerpleegsterDoor: Switch
Gelezen: 14957x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Plas, Dominantie, Naalden
13-09
8.6
:: Van God Los - 1Door: Lync-69
Gelezen: 6227x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
12-09
9.0
:: Verliefd Op Mijn Leerlinge - 3Door: Zorro
Gelezen: 15614x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
12-09
9.1
:: Teun En Linda:...Door: Teun
Gelezen: 6564x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Overgave
12-09
9.2
:: Vera De PissletDoor: Verknipte Geest
Gelezen: 8666x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Plasseks, Pis, Plas, Watersport, Watersports, Jong, Groep, Vader, Zoon
11-09
9.0
:: Jong Meisje Misbruikt... - 2Door: Mck
Gelezen: 23385x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Verkracht, Gedwongen, Extreem, Rape, Jong, Oud,
11-09
8.4
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 859