Opwindend.Net
Datum: 21-06-2018
Stemmen: 147x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 27123x
Lengte: Lang
Doktersassistente - 3
Door Mieke1 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Doktersassistente - 2

Ringen in mijn schaamlippen

Tijdens het naar huis rijden voelde ik plots dat het sperma dat de dokter zojuist in mijn darmen gespoten had uit mijn kont liep. O neen dacht ik de kussen van mijn auto…. en stopte. Ik nam een zakdoekje uit mijn handtas en duwde het in mijn reet. Dat gat is gestopt dacht ik en reed verder naar huis.

Het was ongeveer middernacht toen ik thuis kwam. Er was nog licht in de kamer van Elsje. Van zodra ik de sleutel in het sleutelgat stak kwam ze naar beneden gelopen. Ma zei ik was doodongerust zo laat en je nam je GSM niet op waar was jij zo lang. Sorry meisje, ik ben nog eens bij een collega binnen gesprongen en de batterij van mijn GSM is plat loog ik. Ik gaf haar een dikke knuffel en zei ga nu maar vlug slapen.

In de badkamer trok ik het zakdoekje uit mijn kont. Een grote kwak zaad van de dokter liep uit mij. Ik kon niet geloven dat hij zoveel zaad in mijn kont gespoten had. Ik nam een stortbad en voelde aan mijn spleet. Nu mijn schaamhaar eraf was voelde ze heel zacht aan. Zoals iedere avond ging ik op de weegschaal staan en die zei me dat ik 63 kg woog, ideaal gewicht dacht ik. Op mijn kamer keek ik nog eens in de spiegel. Mijn spleet zag er nu heel mooi uit zonder al dat schaamhaar. Niettegenstaande mijn borsten veel te groot zijn ben ik er toch trots op. Ik streelde nog vlug eens mijn tepels waaraan Liesje en de dokter zo hard getrokken hadden. Door de grote bruine tepelhoven die ik heb lijken mijn tepels nog groter dan ze in werkelijkheid al zijn. Soms vragen mensen me ben jij Sylvie van der Vaart, Neen hoor zeg ik dan ik heb blond haar, en ga lachend verder.

Moe en afgemat kroop ik in mijn bed.

9 uur niet te geloven. Ik hoorde Tim en Elsje babbelen. vlug trok ik een T-shirt en een rokje aan en stapte ik de eetkamer binnen. De tafel stond reeds gedekt. Juist op tijd lange slaper zei Elsje. Vertel hoe was het gisteravond bij de dokter. Heel goed zei ik, We hebben een lang gesprek gehad en ik denk dat het leuk zal worden, alleen de uren zijn wel een probleem. Wat bedoel je zei Elsje. Tijdens de weekends moet ik me altijd beschikbaar houden zei ik. Dat is toch geen probleem zei Elsje je bent toch altijd thuis. Oef dacht ik dat probleem is opgelost. Mijn GSM zoemde Een berichtje. “ zorg dat je deze namiddag om 2 uur met de fiets in de Zonnestraat Nr2 bent. Meld je daar aan als “ Zeug. “ Daar heb je het al zei ik deze namiddag om 2 uur verwacht men me.

Ik ga naar mijn kamer studeren zei Tim en verliet de eetkamer. Ma zei Elsje, heb je geen BH aan. Neen meisje zei ik, de dokter heeft liever dat ik er geen draag omdat de patiënten zich dan meer op hun gemak voelen als ze zicht moeten uitkleden voor onderzoek loog ik opnieuw. Je kunt die op de praktijk toch ook uitdoen zei Elsje, maar voor mij geen probleem hoor. Nu kan ik zien welke grote tepels je hebt en lachte. Oef dacht ik hoe lang hou ik het nog vol. Elsje was bezig met de vaat in de vaatwas te steken toen ik een nieuw berichtje kreeg. Ga onmiddellijk te voet naar Nr74 in uw straat en meld je aan als Melkkoe. Wij hadden Nr36. Wat nu dacht ik. Ik moet onmiddellijk weg hopelijk ben ik tegen de middag terug thuis zei ik tegen Elsje. Ok ma doe maar rustig. Ik neem de bus riep ik toen ik de trap afliep.

Mijn hart bonsde geweldig. Wat stond me nu te wachten? Het was eigenlijk best spannend.

Nr 74 stond er op de brievenbus. Een kleine boerderij stond ongeveer 100 van de straat. Ik stapte de grindweg op en belde aan. Een oude man in een versleten broek en vuil hemd deed open.

Ik ben Melkkoe zei ik. Kom binnen zei de man. Ik ben Juul en woon hier alleen. Maak je maar geen zorgen, ik ben het gewend van melken ik had vroeger 15 melkkoeien die ik elke dag 2 keer moest melken. De dokter belde me en vroeg om u te melken. Doe je uiers bloot en zet u op handen en knieën zodat ik goed aan je spenen kan trekken zei hij.

Ik trok mijn topje uit en kroop op de tafel. Mijnheer moet je niet eerst uw handen wassen vroeg ik. Mijn koeien hadden daar geen problemen mee zei hij en nam plaats op een stoel tegen de rand van de tafel. Toen plaatste hij een kom onder mijn tepels en nam mijn borsten vast. Daar zit niet veel in zei hij, en begon vakkundig aan mijn tepels te trekken. Een straal melk spoot uit elke borst. Who dacht ik daar komt echt melk uit mijn uiers. Na een tiental trekken was ik leeg gemolken. Hier zei hij uitdrinken en gaf me mijn eigen moedermelk te drinken. Dank u zei ik liever niet. Ok zei hij en nam zijn GSM. Ik nam vlug het kommetje met mijn melk en dronk het uit. Lekker vroeg hij. Mijn koeien dronken ook graag hun melk.

Blijf maar zitten zei hij je moet me nog betalen en liet zijn broek en zijn slipje tot op zijn schoenen zakken. Een slappe lul met een klootzak waarin twee grote ballen hingen kwam tevoorschijn. De dokter zei dat je dan mijn lul zou afzuigen tot ik spuit. Ooo neen dacht ik moet ik nu echt die vieze lul afzuigen. Hij stond met zijn lul voor mijn mond te zwaaien en zei begin maar. Ik opende mijn mond en hapte zijn stukje lul naar binnen en begon erop te zuigen. Na 10 minuten kwam er nog steeds geen beweging in, hij bleef slap in mijn mond zitten. Het zal niet lukken zei ik. Kom maar mee naar mijn kamer zei hij, als ik met je kut speel zal het wel lukken. Ik stapte van de tafel en volgde hem naar zijn kamer.

Een oud vies bed waarvan de lakens waarschijnlijk in jaren geen water hadden gezien stond midden de kamer. Doe je kleren uit zei hij ik gamet uw kut spelen. Ik stapte uit mijn rokje en hij zag dat ik meteen naakt was en greep meteen in mijn kruis. Ik legde me op het bed en hij ging op zijn knieën tussen mijn benen zitten. Er staat geen haar op uw spleet zei hij en trok mijn schaamlippen open. Daarna spuwde hij in mijn spleet en stak 3 vingers in me. Wat een grote kut heb je zei hij en duwde een 4de vinger in mijn vagina waarna ook zijn duim de weg vond naar mijn spelonk. Daar kan nog meer in zei hij en duwde heel zijn vuile poot in mijn spleet. Ik zag zijn lul een beetje groeien. Langzaam begon hij me te neuken met zijn hand. Onmiddellijk kreeg ik de kriebels in mijn buik. Neen dacht ik niet klaarkomen op zijn vuile poot. Hij bleef maar in mijn kut heen en weer pompen. Ik voelde mijn kutje nat worden en mijn baarmoeder samen trekken. Plots trok hij zijn hand helemaal uit me en plofte hem er meteen weer in. Dat was teveel en ik kwam schreeuwend klaar.

Zuig op mijn lul zei hij met zijn hand nog in mijn spleet. Ik Draaide me 180 graden op zijn hand die in mijn kut bleef zitten. Ik nam zijn lul en stak hem in mijn mond en begon er als een wilde aan te zuigen terwijl ik hem aftrok. Ik kom riep hij en ik voelde iets uit zijn piemel in mijn mond lopen dat ik in slikte. Van spuiten was geen sprake. Ge zijt een lekkere teef zei hij en stak zijn lul in zijn broek. Ik trok mijn rokje en topje aan en verliet zo vlug mogelijk zijn huis want ik wilde een douche nemen. Onderweg spuwde ik de vieze smaak voortdurend uit

Ben je al terug riep Elsje toen ik de trap opliep. Ja zei ik kreeg een berichtje dat het al niet meer nodig was. Ik liep meteen de badkamer in en nam een douche

Ik klopte op de deur van Elsje haar kamer. Kom maar binnen ma riep ze. Ik stak mijn hoofd binnen en zei “ ik ben weg hé meisje ga je vanavond nog op stap? “ Misschien wel zei ze. Ok zei ik als ik niet terug ben geniet ervan hé” opletten hé ma zei ze. Ja hoor zei ik jij ook hé. Jaja lachte ze.

Om 14 uur stond ik aan de Zonnestraat N2. Op het raam stond tatoeages en piercing geschilderd. Toch geen tatoeage dacht ik en belde aan. Een man deed open. Sorry zei hij we zijn vandaag helemaal volzet. Ik ben Zeug zei ik en ik moest me aanmelden. Ah zo zei hij kom binnen Ik had een veel oudere vrouw verwacht. Uw ringen zijn besteld en kunnen ieder ogenblik binnen kom. Je vraagt ook wel uitzonderlijke zware. Hoezo zei ik. Normaal plaatsen we ringen tot 5 kg en jij vraagt er tot 10 kg jij moet wel heel sterke en dikke schaamlippen hebben anders scheuren ze als er 10 kg aan gehangen wordt. Neen maar plaats op tafel 3 zei hij en doe maar je slipje en rokje uit. Naast me zat een man bij wie ze op zijn arm een leeuw tatoeëerden.

De bel ging en dezelfde man die voor mij de deur opengedaan had stapte naar de deur. Hij kwam terug met een pakje gevolgd door Liesje. Twee ik één keer zei hij.

Hallo Mieke zei Liesje. Ik zie dat je al klaar ligt. De man had het pakje open gemaakt en kwam naar mijn tafel gewandeld. Daar zijn ze zei hij en toonde twee ringen in zilverachtig kleur met een diameter van 5 cm. Hier zit het slotje toonde hij en dat open je zo en draaide aan een wieltje. Er kwam een opening van ongeveer 1 cm in de ring. De dikte van de ring was ongeveer 1 cm. Mooi hé zei hij. Liesje zei daar zal nogal wat kunnen aanhangen zeker. Ja hoor zei de man, aan iedere schaamlip 10 kg, ik heb die nog nooit verkocht. Laat eens zien zei hij toen tegen me. Ik draaide me op mijn rug, en plaatste mijn benen in de beugels aan weerszijde van de bank. Hij nam een stoel en nam plaats tussen mijn benen. Je hebt een mooie spleet zei hij en heel dikke schaamlippen, ik heb nog nooit zo een dikke schaamlippen gezien, nu begrijp ik waarom je zo een zware ringen wil. Hij stond op en haalde een kommetje waarin zijn materiaal lag om twee gaten in mijn schaamlippen te maken. Het duurt maar een paar minuten zei hij, even op je tanden bijten en het is voorbij want 1,2 cm is wel dik. Kijk zei hij deze holle naald moet in je kutlip, daar steek ik dan de ring in en klaar is kees.

Eerst tekende hij op iedere schaamlip een puntje. Kijk Liesje is dat goed zei hij. Ja zei Liesje mooi op gelijke hoogte. Hij spoot een product op mijn linker schaamlip plaatste er een tang op met twee openingen in waartussen mijn schaamlip kwam. Hij drukte de tang heel hard dicht, nam de naald en drukte die in 1 keer helemaal door mijn schaamlip. Ik schreeuwde van de pijn. Het is voorbij zei hij en plaatste de ring in mijn linker schaamlip. Hetzelfde gebeurde met mijn rechter schaamlip. Hij spoot nog een ontsmettingsmiddel op mijn spleet en zei de eerste 24 uur geen seks. Er mag ook de eerste 24 uur geen kutslijm op lopen daarom ga ik nog een dildo in je kut steken en ze dicht naaien zodat hij er niet kan uitvallen. Hij stak enkele vingers in mijn spleet om de grote te meten. Wat een spelonk heb jij zei hij dat is zeker 8 cm, en verdween. Enkele minuten later kwam hij terug met een monster van een dildo. Zo lang zei ik dat kan nooit in mij. Zwijg zei Liesje hij moet erin. Sorry zei de man ik heb geen kortere in die maat. Hij opende mijn spleet en drukte hem naar binnen. De man die naast me lag keek verwonderd naar wat ik naar binnen geduwd kreeg. Ik voelde de voorkant van de dildo tegen mijn baarmoeder. Hij draaide alsof hij een vijs in mijn spleet aan het draaien was. Ik zag de top van de dildo in mijn buik als een gezwel opsteken. De pijn was ondragelijk. De tranen liepen langs mijn wangen. Eindelijk zei de man, hij zit erin die zal wel dicht zijn voor 24 uur. Wil jij de dildo in haar spleet houden vroeg de man aan Liesje, ik ga haar kut met 2 draadjes dichtnaaien zo kan hij er niet uitvallen. Het dichtnaaien van mijn kutje was zo gebeurd. Mevrouw mag rechtstaan zei de man, ik ben klaar. Langzaam stond ik recht. De kop van de dildo tekende zich als een kleine bult op mijn buik af zo diep zat hij.

De fiets van Liesje stond naast de mijne. Kom zei Liesje we gaan shoppen, nieuwe rokjes en topjes kopen voor u. Ik deed niets liever dan kledij kopen en voelde me gelukkig. Liesje reed voor, veel last van de dildo in mijn spleet en de ringen in mijn schaamlippen had ik niet. Ik voelde nog een beetje pijn maar erg was het niet.

Enkele straten verder stopte Liesje, We plaatsen onze fiets hier zei ze de rest doen we te voet het is in de winkelstraat en daar mogen zelfs geen fietsen rijden. Lukt het vroeg Liesje, ja hoor zei ik. Terwijl we wandelden keken we af en toe eens naar de uitstalramen en gaven onze mening. Het was gezellig. Daar is het zei Liesje en wees naar de overkant “ Klein maar Fijn” stond op het uitstalraam.

Binnen in de winkel liepen heel wat jonge meisjes. Welke maat van rokje heb je vroeg Liesje. Ik denk 40 zei ik. Liesje nam een rokje met fijn bloemenmotief zei doe eens aan. Liesje zag dat ik rondkeek om een pashokje te vinden en zei “ doe hier maar uw rok uit en pas die maar. Hier toch niet zei ik. Vooruit zei Liesje en trok mijn rokje naar beneden. De meisjes rond ons hadden alles gehoord en zagen dat ik geen slipje droeg, giechelden begonnen ze tegen elkaar fluisterden. Ik schaamde me verschrikkelijk. Vlug trok ik het rokje dat Liesje gekozen had aan. Het bedekte met moeite mijn kont. Prachtig zei Liesje Je staat er beeldig mee. Maar dat is veel te kort zei ik. Neen we nemen dat mee zei Liesje.

Veel kiezen moest ik niet want Liesje kwam al aan met een ander rokje dat iets langer was. Zie je dat graag vroeg Liesje. Ja zei ik, Mooi zei ze daarmee kan je straks naar school. Maar dat is veel te kort voor de school. Daarmee word ik ontslagen zei ik. Maar neen zei Liesje, kort is nu in de mode en legde het zonder te passen in het winkelkarretje.

Daarna nam Liesje een Topje uit een rek Kijk zei ze zie je dat graag. Het was een effen oranje met diepe decolleté en smalle schouderbandjes. Trek het eens aan zei ze. Ik trok mijn T-shirt uit en trok vlug het topje aan. Mijn tepels waren met moeite gedekt zo diep was de uitsnijding. Dat nemen we zei Liesje het past uitstekend bij beide nieuwe rokjes. Deze witte blouse is ook prachtig. Er was een bloemmotief in verwerkt. Het was een heel mooie en ik zag ze keigraag. Ik wist dat ik van een blouse die op mijn buik past ik zoveel knoopjes aan mijn borsten moest openlaten dat ik bijna met mijn borsten bloed loop. Past ze maar zei Liesje. Ik trok het topje uit en trok vlug de blouse aan. Mooi zei Liesje en knoopte ze zover mogelijk dicht. Ze staat je gegoten zei Liesje. Maar neen zei ik kijk van zodra ik mijn armen beweeg komen mijn tepels bloot. Dan nemen we een maatje groter zei Liesje. Dat was beter maar mijn borsten lieten niets aan de verbeelding over. We nemen ze zei Liesje, en legde ze in het winkelkammetje.

Aan de kassa betaalde Liesje meer dan 300 Euro. Dat rokje dat mevrouw aan heeft is wel om samen te dragen met broekkousen zei de verkoopster. We weten het maar mevrouw draagt graag korte rokjes zei Liesje en stak mijn kleren die ik aan had om naar hier te komen samen met het andere rokje en topje die we zojuist gekocht hadden, in de zak die de verkoopster gaf. Ik neem deze mee zei Liesje tegen me morgen krijg je ze terug. Alsjeblieft Liesje geef me mijn kleren terug zo kan ik toch niet naar huis rijden iedereen kan mijn kut zie als ik fiets zei ik. Is daar iets mis mee vroeg Liesje en sprong op haar fiets en reed weg. Ik reed zo vlug ik kon fietsen naar huis en bleef recht op de trappers staan. Iedereen die me voorbij reed lachte, nog nooit ben ik zo vernederd geweest.

Het was 17 uur toen ik de trap op liep. Gelukkig was Elsje en Tim al vertrokken. Ik deed het rokje en de blouse vlug uit en stak ze heel diep weg zodat Elsje ze zeker niet vinden.

Terwijl ik in de spiegel naar ringen in mijn schaamlippen keek en de dildo in mijn buik voelde duwen tegen mijn baarmoeder dacht ik ooit zal ik het toch eens moeten vertellen tegen mijn kinderen ik kan toch niet blijven liegen.

Of ik het mijn kids vertel heb kan je lezen in volgend deel

Iedereen die gereageerd bedankt, dat stimuleert om verder te schrijven xxxxxx Mieke

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Doktersassistente - 4

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (17)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Wraak Op Mijn... - 7Door: Sander123
Gelezen: 7428x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
22-09
8.5
:: Mijn Tante En Ik - 3Door: Jado
Gelezen: 10372x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-09
8.4
:: Teun En Linda: Even Apart - 2Door: Teun
Gelezen: 3446x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Fetish, Femdom, Rolplay
21-09
8.7
:: MuntDoor: FdeXbn
Gelezen: 7380x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: SM
21-09
8.5
:: Dominante Silvia - 5Door: Jefke
Gelezen: 2325x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-09
9.0
:: Van God Los - 2Door: Lync-69
Gelezen: 7933x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-09
7.8
:: Droom Of Werkelijkheid - 31Door: Owned
Gelezen: 3063x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-09
8.9
:: Teun En Linda: Even Apart - 1Door: Teun
Gelezen: 7674x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Verleiding, Femdom, Bbc, Overspel
17-09
8.3
:: Met Poes Naar... - 4Door: Virusje
Gelezen: 8394x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
17-09
8.7
:: Een Kijkje In De Sexshop - 2Door: Lordgeorge07
Gelezen: 10883x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Meesteres, Kuisheidsgordel, Slaaf, Slavin, Afstraffing
15-09
8.3
:: Teun En Linda: Door: Teun
Gelezen: 8265x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Mindfuck, Femdom
14-09
8.9
:: Jong Meisje Misbruikt... - 3Door: Mck
Gelezen: 16529x
Reacties: 15
Lengte: Lang
Tags: Verkracht, Gedwongen, Rape, Jong, Oud, Groep
14-09
8.4
:: De VerpleegsterDoor: Switch
Gelezen: 15695x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Plas, Dominantie, Naalden
13-09
8.6
:: Van God Los - 1Door: Lync-69
Gelezen: 7368x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
12-09
9.0
:: Verliefd Op Mijn Leerlinge - 3Door: Zorro
Gelezen: 16381x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
12-09
9.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 530