Opwindend.Net
Datum: 23-06-2018
Stemmen: 31x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 14527x
Lezers Online: 1
Lengte: Zeer Lang
Wraak Op Mijn Baas En Zijn Familie 4
Door Sander123 - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Wraak Op Mijn Baas En Zijn Familie 3

Dag 10

De volgende ochtend werd ik wakker door het getyp van Fred, langzaam rekte ik mij uit en zag dat het bed verder leeg was. Fred zat in de stoel met de laptop en was druk. Ik zei goedemorgen en vroeg waar de dames waren en hij beantwoorde dat ze ontbijt/lunch aan het klaar maken waren en ik keek op de klok en het was alweer half 12. Fred zei, ik heb misschien ook een koper voor Remco, maar deze klant wil weten hoeveel zaad hij per 24 uur kan produceren, ik zei dat kunnen wij testen want ik heb een melkmachine hier en in de keuken zal wel ergens een maatbeker staan. Fred zei dan moeten wij dat 24 uur gaan testen. Vervolgens zei hij, wij moeten de zeug voor aflevering ook voorzien van ringen in de tepels en klit, ook dat kan beantwoorde ik. Fred begon nog even een andere vraag, ik heb een klant die vraagt mij al maanden naar 2 zussen ergens tussen de 30 en 35 jaar, per week verhoogd hij zijn bedrag, nu kan ik al een half miljoen beuren, als ik het deze maand kan regelen en ik begon na te denken.

Ineens stonden Marloes en Ellie op de kamer met ontbijt en zeiden zie jij ook wakker en ik beaamde dat. Wij aten snel het ontbijt op en ik was nog aan het peinzen en dat viel de vrouwen ook op en zei dat er niets was. Ik vroeg aan Marloes, heeft Lotte ook nog zussen of broers en Marloes zei alleen een broer. Fred die stond op en zei, ga even een pil nemen dan kan ik over een paar uur er tegen aan en Marloes lachte en zei, ik wil die en wees naar zijn slappe boom wel eens in het kontje van Esther zien gaan. Ik vroeg is iedereen gewassen en ze zeiden dat moet nog gebeuren en ze gingen de logeerkamer verlaten. Even later kwam Fred terug en ik zei doe de deur eens dicht en toen Fred zat begon ik, Ellie is 32 en haar zus is een paar jaar jonger, ik denk zoín 30 jaar. Fred zei jij wilde haar toch niet kwijt en ik beantwoorde, alles is te koop. Ik vroeg om de laptop en zocht de zus via facebook op en gaf Fred de laptop terug en zei dit is ze. Niet gek zei Fred en kopieerde een foto van facebook, weet dat ze een milf is, heeft 1 kind en verder had ze zwart krullend haar en bijna hetzelfde figuur, alleen haar borsten leken wel groter. Ellie haar profiel stond ook nog op facebook en Fred kopieerde daar ook een foto van en zei, ik mail hem eerst wel of hij dit wat vindt. Ik zei dit blijft wel onder ons en Fred zei tuurlijk. Verder namen wij de anderen ook nog even door, voor Estherne en Jo was interesse genoeg en de prijzen stegen iedere dag nog, Joerie daar werd ook wel op geboden, maar op Marco totaal niet. Fred zei is ook lastig een man van 52, maar zei Fred ik heb altijd een adresje waar hij heen kan, deze mensen geven extreme shows en meestal halen de mensen die optreden het einde van de show niet, maar dan krijg je weinig voor hem. Ik zei we zien nog wel.

Het was nu precies 12 uur en ik zei tegen Fred zal Remco even aan de melkmachine leggen. Ik ging naar de slaapkamer toe en maakte Remco los en nam hem mee naar de douche en zei ga maar in bad liggen en dat deed hij. Ik maakte zijn handen vast aan de kraan zodat hij geen kant op kon en pakte de melkmachine van de overloop en op de douche deed ik de stekker in het stopcontact en zette de machine aan. Meteen begon de machine te melken en zette 1 van de zuigers op zijn slappe lul en die werd naar binnen gezogen. Binnen een minuut was zijn lul hard en terwijl ik nog even keek zag ik dat Remco al voor de eerste keer klaarkwam en zijn sperma werd in de fles gezogen. Ik sloot de badkamerdeur vanwege het kabaal en ging naar de slaapkamer en gaf Ellie de opdracht om Julie vast te maken op het bed, armen en enkels apart en zij begreep mij meteen. In mijn koffer zocht ik de juiste ringen, de klant wilde graag 5cm diameter en 5mm dik voor haar borsten en 3cm diameter en 2 mm voor haar klit. Ik ging naast Julie zitten op het bed en legde de naald, alcohol en de ringen naast haar neer en ze zei zachtjes nee alstublieft en ik begon aan haar tepels te trekken. Zei tegen Marloes likt het klitje van jou stiefdochter even en in een mum van tijd had ik de tepels hard en zette de naald in de linkerborst, haalde de ring er door heen, moest wel even trekken want de ring was erg dik, daarna volgde haar andere borst. Julie was aan het huilde en af en toe schreeuwde ze even als het te veel pijn deed, maar daar trok ik mij niets van aan. Marloes had goed haar best gedaan en ik kon zonder veel problemen ook de ring in haar klitje plaatsen, alleen was de klit zo gevoelig geworden dat Julie van de pijn even flauw viel. Ik zei tegen Marloes zorg dat ze weer bij kennis komt en dan mag ze weer aan de muur. Ik gaf Ellie en Marloes de opdracht om ook Marco zo op het bed vast te leggen en hem een viagra pil te geven en ik ging mij even douchen.

Een half uur later ging ik terug naar de slaapkamer en Marco lag op bed en zijn lul stond stijf omhoog, ik had mijn koffertje mee genomen van de overloop en haalde er een grote tang uit. Ik zei tegen Marloes, trek zijn tong uit de mond en natuurlijk werkte Marco niet mee, gaf hem 4 stompen in de maag en hij was weer zo mak als een lammetje en Marloes trok zijn tong naar buiten met de tang, snel stak ik de naald door zijn tong heen en monteerde een tong piercing en zei, dat gaat Lotte erg lekker vinden als jij haar beft. Vervolgens monteerde ik 2 ringen van 2cm in zijn tepels en toen was zijn lul aan de beurt. Als eerste prikte ik de naald door zijn urinebuis heen, dit herhaalde ik telkens met een dikkere naald, toen de naald van 6mm er doorheen was pakte ik een prince albert ring van 6mm dik en 3cm doorsnede en monteerde die aan zijn eikel. Daarna ging ik verder met zijn lul en ging een prince albert ladder maken, ik monteerde van boven naar beneden 10 staafjes aan zijn lul met aan de uiteinde een bolletje, als laatste was zijn balzak aan de beurt en daar gingen 6 ringen in van 2mm en 3cm diameter. Ik zei tegen Marloes smeer zijn lul en ballen helemaal in met antibacteriŽle crŤme. Ik zei tegen Marco vandaag krijg jij een dagje rust, maar morgen ga je ons laten zien hoe Lotte het zal vinden.

Ik zei tegen de dames, maak Marco maar los en leg Lotte vast. Lotte kreeg ook een tongpiercing en 2 ringen door haar tegels van 4cm en in haar klit ook een ring van 4cm. Daarna pakte ik een ketting met een doorsnee van 3,5cm en maakte die vast aan haar linker tepelring ik haalde de ketting door de ring heen die in haar klit zat en vervolgens maakte ik de ketting vast aan haar rechte tepelring. Ik had de ketting een beetje strak gespannen en haar tepels werden een beetje naar beneden getrokken en haar klitring werd omhoog getrokken. Morgen als ze weer geneukt zou gaan worden dan zou ze het wel gaan merken. Ondertussen was Fred ook bij mij geweest en had gevraagd of ik even kon komen, alleen. Fred had ondertussen alweer een stijve en deze stond ook snoeistrak omhoog en met zoín gewicht is dat best wel knap. Ik deed de deur van de logeerkamer dicht en Fred zei ik heb bericht terug, de klant vind de beide zussen helemaal goed en geeft er zelfs 100000 meer voor. Ik zei okť, dan moet ik een plan gaan bedenken om ook die zus hier te krijgen en Ellie mag nog van niets weten. Als ik haar zus heb dan moeten wij haar ook vast gaan zetten, want ze wordt woedend en ik moet met Marloes gaan praten, niet dat zij denkt dat haar ook zoiets gaat overkomen en daarom niet betrouwbaar meer is. Daarnaast heb ik nog nooit zoín geil wijf gehad als Ellie en eigenlijk wil ik die ook niet kwijt. Hij wil niet 2 jongere zusjes hebben vroeg ik aan Fred en zei nee echt van die leeftijd, hij wil er mee fokken om zo eigen kinderen op de wereld te krijgen. Ik zei jij gaat Estherne zo neuken en dan zal ik eens kijken of Marloes geen contacten heeft met mensen die 2 oudere dochters heeft.

Ik riep Marloes en Ellie op de logeerkamer en zei, ga Esther blinddoeken en jullie gaan niet vertEllie wat er gaat gebeuren. Daarna maak je haar vast aan de stellage en jullie beginnen met het oprekken van haar kontgaatje, als de dildo van 4cm er gemakkelijk in gaat dan komen jullie terug en je voorziet dan Esther eerst van voldoende glijmiddel in haar kont. Samen gingen de dames aan de slag en ik keek al peinzend Ellie na, met name naar haar lekkere kont. Fred zag dat en zei, dat is lastig he en ik beaamde dat. Fred zei waarom neem je moeder en de 2 dochters niet mee, dan heb je 3 lekkere wijven en ze worden alleen nog maar mooier. Ik keek Fred aan en zei, denk jij echt dat hun nog vrijwillig meegaan met ons nadat jij die boomstam er in gehamerd hebt? Fred moest lachen en zei, waarschijnlijk niet. Ineens dacht ik aan het zusje van Marloes, zij was 3 jaar jonger en had haar een keer gezien in een galajurk en toen zag ze er erg lekker en geil uit. Ik vertelde het Fred en zei dat zou nog wel een vervangster voor Ellie kunnen zijn, maar de tijd gaat nu enorm dringen. Over 4 dagen moesten wij hier echt weg zijn. Ik bedacht mij en zei hardop tegen Fred er zijn 2 opties, of een overhaaste beslissing nemen, maar ik kom dan ook met het vervalsen van paspoorten te zitten, die man heeft minimaal 2 dagen nodig. Andere optie is om te kijken wie er allemaal weten van hun vakantie en die laten weten dat ze nog een week of langer wegblijven. Ik zie tegen Fred ik ga zo wel even apart zitten met Marloes als jij hem er eenmaal in hebt, dan neem ik haar in vertrouwen en Fred zei dat is een goed idee. Op dat moment ging de deur open en Marloes zei lachend, ze is er klaar voor en Fred zei, ik ook en ben erg geil. Fred stond op en smeerde zijn lul in met glijmiddel en zei, als ik op de slaapkamer ben dan zit binnen 5 seconde mijn eikel in haar darmen.

Wij gingen de slaapkamer op en daar hing Esther in de stellage, kontje mooi omhoog en er zat nog een dildo in haar kontje en Ellie bewoog de dildo in en uit haar kont. Fred ging achter Esther staan en toen Ellie de dildo er weer uithaalde ramde Fred zijn lul in het kontje, zijn eikel schoot inderdaad naar binnen, maar de andere 31 cm kreeg hij er nog niet in. Esther haar hoofd schoot de lucht in en begon meteen te krijsen, ondertussen ramde Fred maar door en door en bij iedere duw verdween zijn lul een centimeter verder haar kont in. Esther bleef maar krijsen en huilen, dit duurde een minuut of 10 en toen zat Fred er helemaal in en begon haar in een rustig tempo te neuken. Hij zei tegen mij, dit hou ik wel een uurtje of 2 vol en dan roep ik jou straks wel voor de finale. Ik zei tegen Ellie, let jij hier even op, ik ga haar moeder ook even op de logeerkamer voorzien van een stijve lul in haar kont en trok Marloes mee.

Op de slaapkamer begon Marloes, kan jij niet even wachten of kunnen wij dit niet op de slaapkamer doen ik wil mijn dochter kapot geneukt zien worden en ik antwoorde, wij zullen bij de finale zijn. Ik wil eerst wat met jou bespreken. Ik vertelde het verhaal van Ellie en haar zus en of Marloes 2 zussen wist en als laatste vertelde ik over haar zus en hoe Marloes daar overdacht. Marloes zei, ik mag Ellie best graag hoor, maar ik weet nu ook dat ze op het werk ook Marco al eens gekust heeft en daarom mag ze van mij wel verkocht worden. Haar zus daar had ze twijfels over, met haar man had ze een goede relatie, maar ze wist wel dat de seks ook niet alles meer was. Daarnaast hadden ze geen kinderen en dat zou niet meespelen. Ik zei als wij het haar vertEllie en ze wil niet mee, dan wordt ze ook afgevoerd naar Polen, dus dat was wel een risico en ik zei je weet wat er dan met haar gebeurt. Samen met haar ging ik haar facebookvrienden bekijken of daar nog iemand tussen zat met 2 dochters van die leeftijd en dat was niet het geval. Ook keken wij Marcoís facebook na en die van Ellie ook.
Daarna bespraken wij over het verlengen van de vakantie, de boekhouder zou gebeld moeten worden. De huishoudster want die begon dan ook weer, zij werkte hier 5 dagen in de week. De zus van Marloes zou ook gebeld moeten worden, daarnaast kwamen er nog een heleboel vrienden van Marco langs en ook nog de vriendinnen van de meisjes, kortom dat was eigenlijk niet te doen. Ik zei wat nou als de meisjes het op facebook plaatsen dat ze nog wat langer wegbleven, niemand zou dan hier komen. Ik vroeg daarbij ook aan Marloes die allemaal toegang hadden tot hun terrein en dat bleek alleen de huishoudster te zijn en de kinderen, maar die waren allemaal hier. Na lang wikken en wegen besloot ik het risico te nemen, wij gingen hier wat langer blijven, niemand die met mijn extra sloten hier het huis binnen kon komen en daarnaast had ik genoeg munitie bij mij om een heel dorp dood te schieten. Dan bleef alleen het probleem Ellie nog over, of de zus van Marloes of andere zussen, of dit helemaal vergeten en bij het plan te blijven zoals ik in eerste instantie had bedacht.

Toen ik de slaapkamer kwam oplopen zag ik Fred nog druk bezig om Esther goed hard in haar kont te neuken, Esther lag er stil bij en Fred zat onder het zweet. Ik gaf Ellie en Marloes de opdracht om Esther los te maken en op het bed neer te leggen op haar buik. Toen Esther klaar lag drukte ik mijn slappe lul in haar mond en haar tongetje ging langzaam langs mijn eikel, ze was totaal kapot geneukt. Na een kwartier Esther in haar mond en keel te hebben geneukt, vond ik het genoeg en ging op mijn rug liggen en schoof Esther over mij heen en stopte mijn lul in haar kutje, Fred nam achter haar plaats en stak zijn nog steeds stijve lul in haar kontje, zo neukten wij Esther een 45 minuten tot ik klaar kwam in haar kutje en Fred was even daarvoor al voor de derde keer klaargekomen in haar kontje. Ik liet mijn lul schoonlikken door Ellie en Fred ging zich douchen. Esther werd door Marloes in bad gewassen en zo kon haar lichaam even weer herstEllie.

Toen Fred gedoucht had kwam hij ook op de logeerkamer en ging op bed liggen en ik sloot de deur en ging op de stoel zitten en Fred vroeg en? Ik zei ik heb nagedacht en ik ga voor het geld en wij kunnen hier wat langer blijven en ik vertelde hem alles en vroeg of Fred mij wilde helpen totdat ik naar het buiteland zou gaan en hij beloofde dat. Ik vertelde hem mijn plan, de zus van Ellie was ook paardengek en waarschijnlijk zou zij nu iedere avond het paard van Ellie verzorgen, ik zou haar dus op de terugweg kunnen overvallen, gevalletje bus midden op de weg en er half onder gaan liggen, dan zou ze best wel uitstappen. Ik wilde dat vanavond gelijkt gaan checken en indien mogelijk gelijk uitvoeren, Fred zou dan wel mee moeten. De zus van Marloes was een moeilijker geval, maar daar had ik ook een plan voor bedacht. Haar man deed assurantie en mijn goede vriendin Annet zou mij daarbij kunnen helpen. Annet was een jaar geleden een kappers zaakje begonnen en ik had haar 10000 euro geleend en die moest ik nog terug krijgen. Zij moest de man van de zus van Marloes gaan verleiden en er seks mee gaan hebben. Dan mocht Annet de 10000 euro houden, Annet was vrijgezel dus dat zou het probleem niet zijn. Annet moest dan seks hebben bij haar in de kapperszaak en daar hingen cameraís en die beelden zou ik dan tonen aan de zus van Marloes. Annet zou die man moeten opbEllie dat ze in de problemen zat financieel en hij zou dan ís avonds naar haar zaak moeten komen, dat moest wel lukken. Alles moest wel in een volgorde en dat was eerst Ellie haar zus. Dan zou morgenavond het plan met Annet ten uitvoer moeten worden gebracht en als de man in de kapperszaak was, dan konden wij haar wel ontvoeren. De plek en het huis had Marloes beschreven en dat zou geen problemen moeten gaan opleveren. Fred zei actie dan maar en ik ging de dames even ophalen.

Ik zei tegen Ellie en Marloes dat wij vanavond even weg moesten, Fred zou wat langer blijven en moest even wat kleren ophalen en dat was ook echt waar. Ik vroeg hun of ze even wat eten voor ons wilde maken en wij gingen ons aankleden, Fred had nog steeds een stijve en had wat moeite met zijn broek. Wij aten gauw wat en Fred belde de Jumbo op voor een spoed bestelling, wij hadden nu ook wat meer eten nodig en zei dat wij het over een uur zouden ophalen. Wij gaven de dames nog wat extra opdrachten en dat ze iedereen vast moesten laten zitten en wij gingen naar beneden en Ellie sloot de deuren achter ons.

Wij reden langs het vakantiehuisje van Fred en haalde wat kleren op, daarna reden wij naar de stad en haalde de bestelde boodschappen op, Fred deed alles in de bus en betaalde alles. Voor de zekerheid bleef ik maar in de bus zitten, zodat niemand mij zou herkennen. Daarna reden wij naar de stal waar Ellie haar paard stond en wij waren daar om precies 18 uur. Ik wist van Ellie dat er een oud stel woonde en dat hun de stallen verhuurde aan 2 mensen, Ellie en een andere vrouw. Toen wij langsreden zag ik geen auto op het oprit staan, dat betekende dat er niemand of maar 1 iemand thuis zou zijn, dat was dus een goed begin. Wij reden weer langs de boerderij en parkeerde even verderop bij een klein stukje bos, als haar zus naar de paarden zou gaan dan moest ze hier langskomen en dan zouden wij haar moeten herkennen. Wij zaten daar nu al een uur en er was niemand langsgekomen, zouden wij dan toch pech hebben. Het was weer een uur later en ik zei tegen Fred laten wij nog eens langs die boerderij rijden, kijken of de bewoners al terug zijn, want die kunnen wel van de andere kant komen en dat kunnen wij niet zien vanaf hier. Ik startte de bus en reed weer langzaam langs de boerderij en er stond nog geen auto, ineens had in een ingeving en reed de eerst volgende landweg in en zoals verwacht konden wij nu achter het huis kijken en de achterdeur zat ook dicht. Ik keek op de temperatuur meter in de bus en zag dat het nog steeds 24 graden buiten was en zei tegen Fred, als ze thuis waren geweest dan had de buitendeur echt wel opengestaan, het is nog warm buiten. Wij reden weer terug en gingen weer bij het bosje staan en na een 45 minuten zag ik een auto aankomen en zei tegen Fred even opletten. Er reed een bmw 5 serie langs, ik wist niet wat voor een auto ze hadden. In de auto zat een vrouw met donkere haren, maar in een paardenstaart en ik had haar alleen maar gezien met los haar. Ik zei tegen Fred, het zou haar kunnen zijn en ik wachtte nog even een paar minuten en reed toen ook naar de boerderij. Ik zag de bmw niet staan, maar zou ook achter de schuur kunnen staan en zag wel dat de auto van de bewoners nog niet terug was. Ik reed weer de landweg in en zag dat de achter deur nog steeds dicht zat en dat er inderdaad een bmw achter de schuur stond, dichtbij de paardenstallen. Ik overlegde even gauw met Fred en zei, als wij snel zijn rijden wij daar ook heen en pakken wij haar daar. Fred zei het is een risico, maar midden op de weg ook, laten wij dat maar gauw gaan doen.

Ik keerde de auto en reed gauw het erf op, ik pakte ondertussen mijn pistool en Fred pakte de handboeien. Ik reed tot aan de deur van de paardenstal en liet de motor draaien en stapte meteen uit en ging de paardenschuur in. Ik zag een vrouw staan die met hooi bezig was en riep hallo wij zijn de weg kwijt kan u ons even helpen en de vrouw keek op en ik liep samen met Fred naar haar toe. Ik had het pistool achter mijn broekriem vast en achter mijn rug. Toen Fred en ik op 3 meter afstand waren keek ik Fred aan en knikte, dit was de zus van Ellie. Ik pakte mijn pistool en zette het wapen tegen haar voorhoofd aan en zei, stil zijn en armen op de rug. Dat deed ze meteen en Fred had in een mum van tijd de boeien om en ik zei, meelopen en Fred gaf haar nog een extra duw. Ze liep zonder problemen mee en waarschijnlijk was ze overvallen door ons. Buiten aan gekomen deed ik de achterdeur van de bus open en zei naar binnen en liggen en dat deed ze. Fred deed handboeien om haar enkels en maakte ook weer een handboei vast tussen haar enkels en polsen, toen pas begon ze te schreeuwen en Fred gaf haar een paar klappen in haar gezicht en zei kop dicht en mond open, voordat ze wist had ze een prop stof in haar mond en Fred plakte haar mond verder dicht en sprong uit de auto en zei, weg hier. Snel reden wij het erf af en een uur later kwamen wij weer aan bij Marco zijn huis.

Ik parkeerde bij de achterdeur en zei tegen Fred let op dat Ellie er niet aankomt en ik pakte gauw alle boodschappen uit, in totaal 8 kratten en deed de deur weer dicht van de bus en belde Ellie op dat de achterdeur open moest en al snel kwam Ellie eraan. Met ons drieŽn brachten wij de boodschappen naar boven en toen alles boven stond zei ik tegen Ellie, ik heb zin in jou en wil je hard neuken. Marloes stond er ook bij en ik zei tegen haar, doe Ellie eens handboeien om en dat deed ze, Ellie dacht echt aan een spel en ik nam haar mee naar de logeerkamer en gooide haar op het bed neer en deed ook handboeien om haar enkels en fluisterde even de bus wegzetten en dan ben jij van mij en lachte. Ik ging met Fred naar beneden en haalde de zus van Ellie uit de bus en ik zette de bus gauw in de schuur en sloot alles af. De zus van Ellie lag op de keukenvloer en ik deed de boeien tussen de enkels en polsen af en ging naar haar gezicht toe en zei, Floor als jij meewerkt zal jou niets ergs overkomen, begrepen en ze knikte van je en ik maakte haar enkels los en trok haar overeind en zei meelopen, samen met Fred liepen wij naar boven en ik duwde Floor als eerste de logeerkamer op en daarna volgden wij drieŽn. Ellie keek op en zei heel verbaasd, Floor? Floor zag je kijken naar Ellie en tevens naar haar naakte lichaam en Ellie vroeg aan mij, wat is dit dan? Ik zei heel rustig, soms veranderd er wat Ellie, ik kan voor jullie beiden zoveel geld krijgen, dat ik daarom een andere keuze heb gemaakt, jullie gaan als 2 zussen naar het Oostblok en ik heb jullie verkocht. Floor begon te huilen en Ellie begon te schreeuwen en te schelden en ik ging naar haar toe en gaf haar een paar klappen en zei kop dicht. Ik duwde Floor ook het bed op en maakte ze aan elkaar vast en zei tegen Ellie, praat je zusje maar even bij en ik ging de kamer uit en ik moest plassen. Op de douche lag Remco nog en ik zag al redelijk wat sperma in de fles zitten en vroeg lachend, gaat het nog? Remco zei niets terug en draaide zijn hoofd weg. Fred was ook op de douche gekomen en deed ook zijn kleren weer uit en ik volgde, nog steeds was zijn lul stijf en ik moest lachen. Wij namen een fles whisky mee en gingen naar de slaapkamer en namen op het bed een paar glazen. Een uur later zei ik ze zullen wel bij gekletst zijn, wij gaan eens kijken wat voor een vlees wij in de kuip hebben.

Ik vroeg aan Ellie en Floor lekker bij gekletst en ze zeiden niets en ik maakte ze los van elkaar en zette Ellie in de hoek van de logeerkamer en maakte haar vast aan de radiator. Floor zette ik in de andere hoek en zei tegen Marloes, ga eens een schaar halen. Marloes was snel terug en Fred en ik gingen op bed zitten en ik vroeg aan Fred, billen of borsten eerst? Fred antwoorde, borsten en ik zei tegen Marloes, ga je gang. Toen het T-shirt en bh kapot geknipt waren zagen wij een grote partij borsten, die wel iets hingen en een paar grote tepels, echt een heel verschil met Ellie, die had juist hele kleine tepels. Ik vroeg aan Marloes de bh en las aan de binnen zijde E 85, ik vloot en zei een lekker maatje hoor en gaf Marloes opdracht om de rest ook weg te knippen. Ik maakte Ellie ook los en zette haar naast Floor neer en zei samen langzaam rond draaien dan kunnen wij het verschil zien. Ze waren ongeveer even groot, Floor had wat bredere heupen en haar kont was wat voller, haar benen waren weer heel iets dikker dan die van Ellie. Ik maakte Ellie weer vast en duwde Floor het bed op en zo kwam ze naast Fred te liggen met haar hoofd ter hoogte van zijn boomstam en ik ging aan de andere kant liggen en zo lag Floor tussen ons in en zei, pijp hem en als je dat niet doet of bijt dan schiet ik jou zusje door het hoofd en Ellie zei, Floor doe maar ik weet hoe hij is en hij zal het doen. Floor bedacht zich heel even en kroop naar de boomstam van Fred en nam voorzichtig zijn eikel in haar mond. Ik keek een paar minuten toe en zei, nu ben ik aan de beurt en Floor kroop naar mij toe en begon mij te pijpen, zonder handen want die waren nog steeds geboeid. Na 10 minuten stond ik op en zei tegen Marloes, ga jij maar liggen en zei tegen Floor, lik die vrouw klaar en Floor kroop zonder problemen naar het kutje van Marloes en begon te likken. Ik ging naar Ellie toe en zei doe je mond open en ik drukte mijn stijven lul haar keel in en begon haar te neuken in haar keel. Nadat ik 5 minuten haar keel had uitgewoond, hoorde ik Marloes ook klaarkomen en ik trok Floor van het bed af en zette haar naast Ellie neer en zei, eens kijken of jij net zo goed kan pijpen als je zusje en ik drukte mijn stijve lul in haar mond en drukte gelijk door tot in haar keel en zonder problemen kon ik haar in de keel neuken. Fred was ondertussen opgestaan en maakte Ellie los en gooide haar half op het bed, haar benen stonden nog op de grond en ik zag dat hij wat glijmiddel op haar kontje spoot en daarna zijn nog steeds stijve lul in 4 keer in de kont van Ellie ramde en Ellie gilde het even uit. Ik pakte nu Floor op en gooide haar naast Ellie neer en voordat Floor het door had zat mijn lul in haar natte kutje en ik begon haar hard te neuken. Na 20 minuten nam ik heel even rust, Floor lag uitgeteld op bed, zij was diverse keren klaargekomen en na 5 minuten zette ik Floor weer recht voor het bed en spuugde op haar kontgaatje en drukte mijn lul bij haar naar binnen, dat ging bijna zonder moeite en ik neukte haar hard en diep. Ik denk dat het een half uur later was toen ik voelde dat ik bijna ging klaarkomen en verhoogde het tempo nog even en spoot mijn lul leeg in haar kontje en ik viel van vermoeidheid op het bed neer. Fred zag het druipende kontje van Floor en bedacht zich geen moment en trok zijn lul uit Ellie en plaatste zijn boomstam tegen haar kontje aan en ramde een paar keer en toen zat zijn boomstam diep in de kont van Floor, omdat ik op bed lag en haar aankeek, zag ik haar ogen even 2 keer zo groot worden en nu slaakte ze toch wel even een gilletje. Samen met Marloes keken wij naar Fred en Floor, Ellie lag ook op bed, maar die was moe denk ik, ze zei weinig in ieder geval. Fred ramde zo nog even een 45 minuten door en trok toen Floor van het bed af en plaatste zijn boomstam tegen de lippen van Floor aan en spoot zijn zak leeg, Floor moest ook even een flink aantal keer slikken om al dat sperma weg te krijgen.

Ellie was ondertussen tegen mij aangekropen en begon mij te kussen en ik beantwoorde de innige kus. Mijn lul begon alweer te groeien, wat was het toch een lekker wijf. Ze vroeg tussendoor, hoeveel krijg jij voor ons en ik antwoorde ruim een half miljoen. Ze vroeg wat zoekt die man precies en ik vertelde wat de man zocht en Ellie zei, als ik nou eens 2 zussen zoek en jij verkoopt mijn zus ook, dan verdien je nog meer en dan kan ik toch met jou mee. Ik vroeg aan haar, weet jij 2 zussen dan van die leeftijd en ze knikte van ja en zei, geef de laptop maar eens aan. Even later verscheen op het beeldscherm een afbeelding van 2 vrouwen en aan het gezicht kon je wel zien dat het 2 zussen waren. Wat ik zo zag op de fotoís waren hun lichamen ook prima en zei Ellie, ze hebben beiden een kind, dus zijn vruchtbaar. Ik vroeg aan Marloes om Floor naar de andere kamer te brengen iedereen even in de nachtstand te leggen. Fred en ik vroegen nog een aantal dingen en het waren inderdaad potentiele kandidaten. De zussen hadden samen een cateringbedrijf en dat zat op een industrieterrein en volgens Ellie werkten ze vaak ís avonds en altijd met hun tweeŽn. Ik vroeg Ellie nog even naar Floor en zij antwoorde, ik vind het wel geil dat ze hier is en dat ze wordt geneukt en afgebeuld, ik heb nooit een goede band met haar gehad. Daarna nam ze mijn lul in haar mond en begon mij even diep te pijpen en zei, geloof jij mij nu? Ik knikte van ja en genoot nog even van het pijpen. Marloes was ondertussen ook weer terug gekomen en zei, morgen wordt een drukke dag en wij moeten echt gaan slapen. Ik sloeg een arm om Ellie heen, helemaal vertrouwen deed ik haar nog niet en zo zou ik wel wakker worden als ze vannacht zou opstaan.

Dag 11

De volgende ochtend werd ik wakker gemaakt door Fred en zei, ik ga Remco even loskoppelen en zijn hoeveelheid sperma meten. Ik maakte de dames ook wakker en zei, gaan jullie rest even wat eten geven en laat ze maar douchen. Daarna overleg hier op de logeerkamer en zo was iedereen een uur later weer aanwezig. Ellie en Marloes begonnen met, wij hebben alle piercings weer behandeld, maar het is misschien beter op de gehele kamer nog een extra dag rust te geven. Esther en Floor zijn ook niet helemaal fit uit de strijd gekomen. Fred zei, misschien is dat ook wel goed, wij hebben toch genoeg te doen. Ik begon met praten en zei ik heb nagedacht en ik wil Ellie dolgraag meenemen en Ellie vloog in mijn armen. Ik vroeg aan haar vind jij het echt niet erg dat ik jou zus dan wel verkoop en gelijk zei ze nee hoor en ik geloofde haar. Ik keek Marloes aan en zei, wat doen wij met jou zus dan, die hoeft dan niet te komen, maar Marloes zei ik zou het wel heel leuk en gezellig vinden. Ik zei er blijft een mogelijkheid dat ze zelf niet wil en dan kan ik haar niet meenemen en dan moet ze naar Polen en zie je haar nooit meer terug. Dat risico wilde ze wel nemen, maar ze gaat echt wel mee met ons hoor. Samen namen wij nog een aantal dingen door, zoals de andere 2 zussen. Fred zou de man benaderen voor de andere 2 zussen, Marloes zou iedereen gaan appen dat ze langer weg zouden blijven. Ik monteerde wat extra ogen in de slaapkamer om de extra gasten ook veilig vast te kunnen zetten en bekeek iedereen even, je zag uitgeputte gezichten en lichamen. Marco zijn lul in slappe toestand zag er goed uit het metaal overheerste en Remco zijn lul was rood en dik, dat kwam door de vacuŁm machine.

Ik ging weer terug naar de logeerkamer en iedereen was druk bezig, Ellie had het plan voor de zussen helemaal uitgewerkt en had fotoís van het bedrijfspand toegevoegd aan de map zussen. Ik belde Annet op en vroeg of alles gelukt was en zij beaamde dat, de man zou om 21 uur bij haar langskomen. Ik vroeg haar mij te appen als de man weg was, dan zou ik de usb stick met de beelden bij haar komen ophalen. Ik belde ook de man voor de paspoorten en sprak met hem af dat ik hem morgen 2 fotoís zou mailen en dat hij 2 paspoorten moest gaan maken. Ik ging toen even oefenen met Marloes hoe ze heel snel bij iemand bij een handboei om kon doen, tijdens een hand geven, al gauw had Marloes het onder de knie. Wij hadden besloten dat Marloes en ik zouden gaan, dezelfde tactiek als met Lotte. Marloes zei ik ga mij even douchen en dan aankleden en ze vroeg aan Ellie om wat eten te maken voor de gasten. Ik ging naar de inloopkast en ging zoeken naar een gepaste jurk voor Marloes. Het was even zoeken en toen vond ik een zwart jurkje vanaf de navel met kant, het was zoín jurkje waar je een zwarte bh onder moest dragen. Toen Marloes klaar was met douchen en zich had opgemaakt aten wij samen op het bed en toen was het bijna 8 uur en wij moesten gaan. Ik gaf Marloes het jurkje en zij trok deze aan, precies zoals ik had verwacht waren haar borsten en tepelringen goed zichtbaar door het kant heen. Ik pakte weer een schaar en knipte van de onderkant weer een stuk af, haar billen waren net niet zichtbaar, wel knipte ik aan de voorkant een v uit het jurkje, zo keek je precies tegen haar kutje aan met alle ringen, geil gezicht. Soms is een vrouw met sexy kleding aan nog geiler dan naakt en ik zag de lul van Fred wat dikker worden en Ellie zag het ook en zei, dat komt straks wel goed terwijl ze de lul vastpakte en er langzaam aan trok en zei, mijn baarmoeder staat al open en wij vermaken ons wel. Zij had dus stiekem zoín pil genomen, slet!

Even later reden wij de landweggetjes weer af richting de grote weg. Daarna was het een half uurtje rijden. De kapperszaak lag ook ruim een half uur van de zus van Marloes vandaan, dus als het goed was zouden wij minimaal een uur hebben. Een half uur later reden wij de straat in van de zus van Marloes en wij reden langzaam langs het vrijstaande huis en zagen maar 1 auto op het oprit staan, de Ford ka van haar zus. Toen ik nog een keer langs het huis wilde rijden zag ik net een vrouw uit de voordeur stappen en richting de auto lopen, ik herkende haar als de zus en bedacht mij geen moment en stuurde het oprit op. Ik zei shitt ze gaat weg en zei nog snel tegen Marloes neem haar zo snel mogelijk mee naar binnen. Ik stopte de bus achter de Ford Ka en Marloes stapte snel uit, haar zus keek heel verbaast en keek nog verbaasder naar haar kleding. Marloes begon te praten en trok haar langzaam mee naar de voordeur. De zus haalde de sleutels al tevoorschijn en binnen 2 minuten waren ze binnen. Ik parkeerde de bus nu schuin voor de voordeur, zo ontnam ik het zicht op de voordeur vanaf de straat. Ik wachtte even op een teken en een paar minuten later ging de voordeur open en Marloes wenkte mij. Ik stapte uit de bus en ging snel naar binnen en in de deuropening van de woonkamer lag een vrouw op de grond met handboeien om en ducktape rond haar mond. Ik zei, hoi Mieke en ging langzaam naar haar toe. Ze had een strak rokje aan tot net boven haar knieŽn, ik zag een lekker kontje en daarboven had Mieke een strak topje aan, je kon nu al zien dat ze grote borsten had. Ik ging naast haar zitten en zei, jij loopt zo mee naar de bus en jij doet wat wij zeggen, dan gaat jou en je man niets overkomen en vroeg, begrijp je dat en ze knikte maar met een paar angstige blauwe ogen. Ik trok haar overeind en duwde haar richting de voordeur en keek voorzichtig naar buiten en zag niemand, gauw maakte ik de zijdeur open en duwde Mieke naar binnen en dwong haar op de matras te gaan liggen, gauw deed ik enkel boeien om en een extra setje boeien tussen haar polsen en enkels. Ik stapte uit en zag dat de voordeur al dicht zat en Marloes stapte net de bus in. Zo snel als wij waren gekomen, zo snel waren wij ook weer weg. Langzaam en zonder op te vallen reden wij naar de kapperszaak en parkeerde mijn bus een paar straten verderop bij een Hotel op een grote parkeerplaats en ver weg van de andere autoís. Nu moest ik wachten op het telefoontje van Annet en ik besloot om niet op te vallen, dat wij ook achterin de bus gingen wachten.

Snel stapten wij achterin de bus bij Mieke die nog op de matras lag. Ik zei tegen Marloes vertel haar het verhaal maar en Marloes begon te vertEllie. Over Marco, dat ik haar nieuwe vriend nu was en dat ze graag wilde dat Mieke ook met ons mee ging en over haar man die haar bedroog. Marloes was nu al ruim anderhalf uur aan het vertEllie en Mieke knikte af en toe wel, maar kon natuurlijk niets terugzeggen. Opeens kreeg ik een appje, het was Annet, phff hij is weg en jij kan komen. Snel stapten wij weer in de bus en ik reed naar de kapperszaak toe en parkeerde de bus voor de zaak en zei ik loop even snel naar binnen. Ik belde aan en Annet deed de deur open in een badjas en haar haren zaten door elkaar en van haar make up was ook niet veel meer over. Ik ging snel naar binnen en daar begon Annet meteen te schelden. Had jij niet even kunnen vertEllie dat die man al bijna geen jaar meer seks had gehad, hij heeft mij echt alle hoeken laten zien van mijn kapsalon en gelukkig werd naar de 3e keer zijn lul niet meer stijf, ik moest lachen en zei sorry. Wij liepen naar haar kantoortje en daar zette ik gauw alle beelden van de 4 cameraís op de usb stick en dronk nog even een cola. Tien minuten later stond ik weer buiten en Annet was op de hoogte, niet van alles, maar als de politie langs zou komen dan had ze haar verhaal klaar. Snel reden wij weer weg en ondertussen vertelde ik Marloes dat haar zwager Annet bijna anderhalf uur had geneukt en zij moest erom lachen. Precies om half twaalf reden wij weer de schuur in bij Marco. Snel laden wij Mieke uit en Marloes nam haar mee naar binnen, ze had nu alleen nog maar handboeien om. Ellie liep voorop de trap op en ik zag haar wat moeilijk lopen en bovenaan de trap zei ik, stop eens Ellie en ze keek achterom en ik vroeg, heb je lekker gedoucht en ze zei ja dat was ook wel nodig en ik vroeg haar even voorover te bukken. Ik zei tegen Marloes Fred heeft plezier gehad kijk maar en wij zagen dat beide gaatjes nog openstonden. Even later gingen wij de logeerkamer op en Mieke keek even vreemd toen ze Fred op bed zag liggen met een slappe lul, maar nog steeds indrukwekkend. Ik zette Mieke op de rand van het bed neer en zei, ga jij niet schreeuwen als ik de tape weg haal en ze schudde haar hoofd. Marloes ging naast haar zitten en kuste haar op de wang en zei sorry zusje. Ik gaf Ellie de opdracht om een fles whisky op te gaan halen en 5 glazen, ondertussen maakte ik de handboeien los van Mieke en ik zei, neem aan dat jij geen domme dingen gaat doen en ze zei heel zachtjes nee.

Toen iedereen 2 glazen whisky op had zei ik tijd voor een video, Mieke was door de whisky ook wat ontspannen gaan zitten. Ik pakte de usb stick en deed deze in de laptop en streamde het beeld naar de televisie. Je zag een lege kapperszaak en niet veel later zag Mieke haar man door het beeld heen lopen met Annet voorop en ze gingen het kantoor in, daar had ik bewust geen beelden van. Ik zei spoel even door, want dit duurt een half uur. Toen zagen wij haar man uit het kantoor de kapperszaak in lopen en even later Annet, ze ging richting de deur en ineens pakte de man haar vast en trok haar blouse uit en niet veel later had Annet helemaal niets meer aan en de man drukte Annet naar beneden en maakte zijn pantalon los en duwde zijn stijve lul de mond in van Annet. Het daarna volgende uur zag je inderdaad dat Annet goed werd geneukt door de man en iedere kappersstoel werd gebruikt en er werden verschillende standjes gedaan. Opeens zei Mieke ik hoef niet meer te zien en begon te huilen. Marloes en Ellie troosten haar en ik schonk nog een vol glas whisky voor haar in. Marloes ging nogmaals vertEllie dat ze daarom Mieke Uit dit leven had gehaald en dat ze een relax en lui leventje kon gaan leven, maar wel met seks. Op een gegeven moment stond ik op en zei laat het maar even op jou inwerken en wij gaan even douchen en trok Marloes mee en zei tegen Ellie schenk haar nog maar even bij. De slaapkamerdeur naar de rest was bewust dicht gedaan en ik had bewust de deur naar de douche en logeerkamer open gelaten en niet veel later stonden Marloes en ik te douchen, ik duwde Marloes naar beneden en zij begon mijn reeds stijve lul te pijpen. Ik kreunde bewust nu wat harder. Niet veel later legde ik Marloes op haar rug in de douche neer en zette de kleine douchekop op de laagste stand en legde Marloes zo neer dat de douche kop op haar klitje spoot en ik begon haar heel langzaam te neuken. Ik neukte haar 15 minuten en blijkbaar had ze dit nog nooit eerder meegemaakt en kwam luid en duidelijk voor de gehele bovenverdieping 5 keer klaar. Wij droogden ons af en gingen naakt naar de logeerkamer toe.

Mieke zat nog steeds op het bed en keek even naar Marloes en zei, was het lekker en Marloes zei ja sorry. Zag Mieke ook even naar mijn half stijve lul kijken en zei, denk dat ik het wel kan begrijpen. Fred zei het is tijd dat wij gaan slapen, keek op de klok en het was 2 uur geweest en Fred zei, Ellie en ik slapen wel op grond en hij haalde 2 matrassen van de overloop en gooide die voor het bed neer. Ik zei prima dan slapen Marloes en Mieke bij mij op het bed. Blijkbaar had de whisky goed zijn werk gedaan en Mieke zei, ja ik ben ook moe en ging met kleren en al op bed liggen en zei, ik moet even een heleboel verwerken. Eh Mieke wij slapen hier altijd naakt en jij dus ook en trok haar van het bed af en zei eerst uitkleden. Ze keek even naar Marloes en die zei, doe maar iedereen is hier naakt. Mieke maakte aanstalten om haar schoenen uit te gaan doen, ze had schoenen aan met een kleine hak. Toen kon ik haar eens goed bekijken, ze had ook donkerblond haar en dat had ze los, haren kwamen net over de schouders heen. Bijna hetzelfde gezicht als Marloes, alleen een paar jaar jonger en met blauwe ogen. Ze deed haar rokje uit en daar stond ze in een rode string, ze had een paar mooie billen, iets minder dik dan Marloes en ook had ze iets minder brede heupen. Daarna ging haar blouse uit en daar kwam een rode degelijke bh onderuit en toen ze die ook af deed, ik werd er even stil van. Zij had echt hele mooie ronde en grote borsten, cup D zoals ze later zelf bevestigde en haar grote tepels waren niet helemaal stijf, maar groot genoeg om te zien dat het grote waren. Daarna volgde haar string en boven haar kutje zag je een streepje haar, netjes bij gewerkt. Haar schaamlippen hingen iets naar beneden, maar dat vond ik altijd wel mooi. Daarna ging Mieke gauw op bed liggen naast Marloes en ik lag aan de andere kant van Marloes en Fred deed de lamp uit en zei welterusten.

Dag 12

Ik werd wakker omdat er gepraat werd op de slaapkamer en toen ik mijn ogen open deed zag ik nog net Ellie de kamer uitlopen, Fred zat alweer met zijn laptop op de stoel en Marloes en Mieke lagen naast mij en waren zachtjes aan het praten. Marloes zei ik ga Ellie even helpen met het ontbijt en ik vroeg aan Mieke of ze goed had geslapen en ze zei ondanks alles wel redelijk. Ik zag Mieke wel steeds wegdraaien met haar hoofd en ik zei, sorry, ís morgens word ik altijd wakker met een stijve. Die van jou mag er ook wel wezen en toen kwam Ellie de kamer oplopen met eieren, beschuit en koffie en samen aten wij rustig het ontbijt op. Tijdens het ontbijt vroeg Mieke ineens aan Marloes waar is Marco, Jo en Esther dan? Marloes zei in de kamer hiernaast, ik laat het je zo wel zien zei ik. Ik trok Mieke en Marloes overeind en zei, tijd voor de rondleiding en nam ze mee naar de slaapkamer. Toen Mieke eenmaal in de slaapkamer stond schrok ze en zei jeetje.

Ik zal je aan iedereen voorstellen zei ik, de meeste zal je wel kennen toch? Ik begon bij Marco, tja hij heeft wat meer ijzer in zijn lul gekregen. Dit is Lotte, Marco zijn neuk vrouwtje en ik trok even aan de ketting en haar klitring werd omhoog getrokken en haar tepels naar beneden en ze kreunde van de pijn. Stelde ze voor aan de rest die ze allemaal wel kenden en als laatst aan Floor en zei dat is onze nieuwste aanwinst en zij is de zus van Ellie. Ik duwde Mieke op het bed en zei, tijd voor een show. Ik maakte Esther en Jo los en zei, pijp Joerie en Remco stijf en ze gingen dat meteen doen. Ik maakte Floor los samen met Marloes en bond haar vast aan de stellage die nog steeds op de slaapkamer stond. Daarna maakte ik Joerie en Remco los en zei, neuk Floor hard en om de 5 minuten wisselen jullie. Ik duwde Joerie naar Floor toe en zei begin maar en hij zette zijn stijve lul tegen het kutje aan van Floor, hij duwde zijn lul er half in en trok zijn lul er weer uit en spuugde een paar keer op het kutje van Floor en toen ging het beter. Floor was aan het huilen en ik spoorde Joerie aan om harder en sneller zijn werk te doen. Floor was eigenwijs en wilde niet toegeven, maar na een half uur zag en hoorde je toch dat ze klaar kwam. Ondertussen had Ellie Marco een viagra gegeven en zijn lul vol met ringen stond stijf naar voren. Ik zei tegen Mieke tijd voor show 2 en maakte Lotte los en duwde haar naast Mieke op het bed neer en daarna maakte ik Marco los en zie, neuk dat wijfje van jou. Natuurlijk had Marco weer even het stroomwapen nodig, maar daarna duwde hij voorzichtig zijn stijve lul in het kutje van Lotte. Lotte stond voorover terwijl Marco haar neukte en bij iedere stoot werd er aan de klitring geduwd, waardoor de druk op de tepels even wat minder werd. Marco was nog geen 2 minuten aan het neuken kreunde toen al en kwam klaar, ik moest lachen en zei, is jou eikeltje wat gevoeliger geworden door de prince albert? Zo keek Mieke haar ogen uit en Marloes zorgde ervoor dat Marco doorneukte en Ellie was bij Remco en Joerie. Ik pakte een stoel en zette die midden in de slaapkamer neer en zei tegen Mieke ga maar zitten en dat deed ze, ondertussen had ze goed zicht op alles in de slaapkamer. Ik maakte Julie los en liet haar voorover buigen en bond haar armen vast aan de armleuningen van de stoel waar Mieke op zat. Mieke kon nu geen kant meer op en Julie haar hoofd hing tegen aan borsten aan en als ze haar hoofd omhoog zou doen dan kon ze Mieke zoenen. Ik zette mijn stijve lul tegen het kutje van Julie aan en ramde die zonder pardon haar kutje in en neukte haar 10 minuten in een hard tempo, Julie werd bij iedere stoot tegen Mieke aangedrukt en de stoel was na 10 minuten tegen de muur aan komen te staan, de stoel was bijna 2 meter verschoven en ik haalde mijn lul uit haar kutje en trok de stoel waar Julie aan vast zat en waar Mieke op zat weer terug naar het midden. Ik gaf Julie de opdracht lik de tepels van Mieke en dat deed ze braaf, Mieke keek wel even raar, maar zei niets. Ik neukte Julie daarna nog zoín 50 minuten in een wat zachter tempo en de laatste 10 minuten was Julie moe geworden van het vele klaarkomen en Mieke hield liefdevol haar hoofd vast. Ik voelde dat ik ging komen en trok mijn stijve lul uit haar kontje en trok Julie haar hoofd naar mijn lul toe en duwde die haar mond in en ik zei pijpen. Dit gebeurde op zoín 10cm van Mieke haar hoofd en ze moest wel toe kijken. Niet veel later kwam ik klaar in haar mond en zei doorslikken en Julie deed dat zonder problemen. Ik maakte Julie los van de stoel en zette haar weer tegen de muur aan en ik ging mezelf even wassen.

Toen ik weer terug kwam waren de anderen nog aan het neuken en ik zei tegen Mieke die nog steeds in de stoel zat, zullen wij even eten voor iedereen maken en Mieke zei ja en stond op en samen gingen wij naar de overloop. Ik zette het water op voor de eieren en Mieke ging toast smeren, ondertussen was ik Mieke goed aan het bekijken en ook zij was een lekkere vrouw. Natuurlijk liet mij dat niet onberoerd en mijn lul was alweer stijf, Mieke zag dat ook vanuit haar ooghoeken en liet per ongeluk het mes uit haar handen vallen. Mieke wilde het mes oppakken en ik ook, daarom kwam de situatie dat Mieke weer opstond en haar gezicht mijn stijve lul raakte en ze zei sorry. Ik zei jij hoeft geen sorry te zeggen en opeens zei Mieke, komt het door mij dat hij weer stijf is en ik zei ja, jij bent een hele mooie vrouw. Mieke begon te vertEllie, dat ze alles even moest verwerken en dat ze alles ook even een plek moest geven, maar vanavond zou ze uitsluitsel geven wat ze ging doen. Wel vroeg ze wat als ik niet mee ga met jullie, wat gebeurt er dan met mij. Ik antwoorde daarop dat ze dan hier bleef en wel vast geketend en zodra wij in Brazilie waren dat wij dan haar man zouden bEllie om te zeggen waar ze was. Natuurlijk was dit een leugen en ze zou dan gewoon met de anderen mee gaan naar Polen. Ik riep naar Ellie en Marloes dat het eten bijna klaar was en dat ze iedereen weer vast moesten maken voor het eten. Een paar minuten later had iedereen eten en ik ging even bij Fred zitten op de logeerkamer. Tijdens het eten vertelde Fred dat de man in Polen de andere zusjes ook had geaccepteerd. Samen met de rest van de mensen stond de teller nu op ruim 750000 euro, maar zei Fred er wordt nog steeds geboden. Ik pakte de telefoon en ging de zusjes van de catering bEllie en er pakte een Chantal op, dat was de oudste zus. Ik vertelde dat wij vanavond onverwachts een bijeenkomst hadden voor 30 personen en of ze nog een koud buffet konden maken, Chantal zei dat moet ik even overleggen met mijn zus en zei een momentje. Even later kwam ze terug aan de telefoon en zei dat 7 uur niet ging lukken, maar half 8 wel. Ik zei geen probleem dan zie je mij om half 8 verschijnen. Fred zei ook geregeld en ik knikte van ja, nu ben jij aan de beurt om even een show weg te geven op de slaapkamer en jij krijgt de 2 zusjes en Fred zei, lekker!

Op de slaapkamer zaten Ellie, Marloes en Mieke op het bed te kletsen en de rest had het eten op. Fred ging op bed liggen en ik maakte Esther en Jo los en zei, pijp Fred en zonder iets te zeggen gingen ze samen aan het werk. Hun kleine mondjes konden de eikel amper aan en verder dan de eikel ging zijn boomstam ook niet naar binnen. Na een half uur zei Fred tegen de 2 zusjes, ga op jullie knieŽn zitten en hij pakte een tube glijmiddel en spoot dat ik hun kontjes en hij zette zijn eikel tegen het kontje aan van Jo en langzaam drukte hij zijn stijve naar binnen. Jo had er nu al een stuk minder moeite mee en binnen 5 minuten zat zijn gehele lul in haar kontje en begon Fred te neuken in een normaal tempo. Na 20 minuten was Esther aan de beurt en zij had wat meer moeite met de lul en toch zat ook binnen 10 minuten Fred zijn lul diep in haar kontje en Fred neukte haar in een rustig tempo. Ik zei tegen Ellie en Marloes, lik de klitjes van de meisjes en zij moeten jullie beffen en niet veel later gebeurde dat ook en de eerste kreun geluiden van de dames kwamen er al uit. Na 10 minuten ging ik naar Mieke toe, zij zat nog steeds op het randje van het bed en keek wat er allemaal gebeurde, ik ging naast haar staan en mijn stijve lul hing op 5cm na langs haar gezicht en ik vroeg bevalt het uitzicht jou? Mieke zei, ongelooflijk dat de meisjes die lul aan kunnen, dat zou ik niet kunnen hoor. Wij praten over nog wat andere dingen wat de meisjes en de rest allemaal nog meer hadden gedaan, op een gegeven moment pakte Mieke heel voorzichtig mijn lul vast en begon er langzaam aan te trekken en zei, wat heb jij een mooie en grote lul. Fred was ondertussen zijn tempo aan het opvoeren en nu was hij Jo weer aan het neuken en door de harde stoten was het voor Ellie en Jo onmogelijk om elkaar te beffen. Ondertussen was Mieke mij nog steeds aan het aftrekken en ik zei tegen haar, jij maakt mij zo wel erg geil en ze keek op en zei sorry en liet mijn lul gauw los. Meteen zei ze, ik denk dat jij je kans nog wel gaat krijgen en stond op en zei, ik ga plassen. Toen ze terug kwam en weer op het bed ging zitten zei ze, dit is zo onwerkelijk allemaal en volgens mij heb ik op 1 dag nog nooit zoveel te verwerken gehad en ze keek weer naar Fred die nu Esther hard aan het neuken was en Esther gilde het weer uit. Fred neukte zo nog anderhalf uur door en hij was Jo aan het neuken en Marloes was haar aan het beffen en ineens trok hij zijn boomstam uit het kontje van Jo en richtte zijn boomstam op het gezicht van Marloes en binnen 2 minuten was het gezicht van Marloes bedekt met sperma. Haar hele gezicht was wit en ik ga Esther en Jo de opdracht om dat schoon te likken en ze gingen aan de slag. Een paar minuten later kon Marloes ook weer zien en gaf de dames de opdracht om te gaan douchen, al hun gezichten zaten onder het kut geil. Ze stonden allemaal op en gingen richting de douche, Esther en Jo liepen heel erg moeilijk en hun kontjes stonden wijd open. Fred lag uitgeteld op bed en vroeg aan Mieke en wat vond jij van de show en Mieke antwoorde, eigenlijk best wel heel erg geil. Ze keek daarna mij aan en zei, ik herken mijn zus niet meer terug en ondanks dat dit allemaal heel erg raar is lijkt het erop dat ze er echt met volle teugen ervan geniet. Eigenlijk best wel erg dat wij onze levens zo laten beÔnvloeden door 1 man en ze keer daarbij naar Marco en zei, jij bent echt een lul! Een half uur later kwamen de 4 dames weer terug en ze zagen er allemaal weer schoon uit en Jo en Esther werden weer vast gezet. Fred stond ook op en ging ook douchen en wij gingen naar de logeerkamer toe om even op bed uit te rusten.

Niet veel later was het 6 uur en Fred en ik gingen ons klaarmaken, de zusjes hadden hun cateringbedrijf in Utrecht en dat was voor ons een uur rijden. Wij pakten onze spullen en aten nog gauw een paar pannenkoeken. Precies om half 7 reden wij de poort uit. Precies om half 8 parkeerde wij onze bus voor de roldeur van het cateringbedrijf. Wij keken even rond en zagen dat de andere panden rondom dit bedrijf al gesloten waren en er stonden nergens geen autoís meer. Wij hadden samen ook besloten om geen enkel risico te nemen en mochten de zusjes niet alleen zijn, dan zouden wij het buffet meenemen en netjes betalen. Ik had voordat ik Ellie ontvoerde ís nachts een keer kenteken platen van ook een zwarte bus en hetzelfde type gestolen, dus deze bus was niet te traceren.

Wij stapten uit en belden aan, niet veel later deed een blonde vrouw de deur open en ik stelde mij voor als Renť. Ze gaf mij een hand en zei Chantal en jullie komen voor de catering van 30 personen en ik beantwoorde die vraag met ja. Ook Fred stelde zich voor, maar nu als Kees en samen liepen wij naar binnen. Chantal zei, zal ik eerst het eten laten zien en dat jullie daarna betalen en ik zei dat is een goed idee. Wij liepen door een gang met aan de rechterkant een kantoortje die leeg was, aan de linkerkant was een soort magazijntje en die was verder ook leeg. Wij kwamen daarna in een grote keuken en daar stond aan zus bij de spoelbak bakken af te wassen. Ik zei hallo en ze beantwoorde netjes terug met goedenavond en maakte haar handen droog en gaf ons ook een hand en zei Petra. Dit waren inderdaad de zussen op de fotoís. Chantal nam ons mee naar een ander gedeelte, dit was een soort hal met een roldeur en aan de rechterkant stond een grote koelcel. Chantal opende de deur en ging naar binnen en wij volgden, ik deed de deur weer achter ons dicht en Chantal toonde ons een aantal aluminium schalen. Ik knikte naar Fred en ging aan de andere kant van Chantal staan en pakte mijn pistool en zette die tegen haar hoofd aan en zei zachtjes, mee werken anders schiet ik. Fred haalde gauw een stel handboeien uit zijn tas en maakte haar polsen vast, even later had Chantal ook een prop in haar mond en tape erom heen. Gauw duwde ik Chantal op de grond en maakte haar enkels vast en daarna haar polsen aan de enkels. Chantal ging nergens meer heen. Fred en ik gingen de koelcel uit en deden de deur weer dicht. Wij wandelden weer terug naar de keuken en Petra stond weer af te wassen en ik zei, dat ziet er allemaal lekker uit en voordat Petra het in de gaten had pakte Fred haar polsen en ik deed de handboeien snel om. Binnen een minuut lag Petra ook op de grond en compleet geboeid. Fred zei ik maak de roldeur open en ik zette de bus gauw binnen neer. Wij sleepten de vrouwen naar de bus toen en zochten hun zakken na om hun mobiele telefoon en al snel hadden wij die en gooide die op de grond neer, daarna legden wij de dames in de bus en Fred deed de roldeur weer open en ik reed naar buiten, Fred drukte op de knop en de deur ging weer naar beneden en hij sprong naast mij in de bus en zei, rijden maar.

Een uur later waren wij alweer bij Marco zijn huis en parkeerde de bus in de schuur en maakte de boeien om hun enkels los en duwden hun naar de achterdeur van het huis, waar Ellie de deur al had open gedaan. Beide dames schrokken zichtbaar van een naakte Ellie, maar ik gaf ze beiden een extra duw. Een paar minuten later stonden de dames midden op de slaapkamer en keken angstig rond, moest ook wel een indruk zijn, 3 blote mannen, 5 blote vrouwen. Ik legde de vrouwen uit dat er geen weg terug meer was en dat ze zouden moeten meewerken net als de andere mensen hier en als ze dat niet deden dat ik een kogel door hun kop zou schieten. Ik vroeg begrepen en ze knikte beiden heel snel ja. Ondertussen waren ook Marloes en Mieke de slaapkamer opgekomen en gingen op het bed zitten. Ik gaf Ellie de opdracht om het tape te verwijderen en niet veel later waren hun monden weer vrij. Ik bekeek de dames eens wat beter, beide hadden blonde haren, maar in een paardestaart opgebonden, voor de rest hadden ze een ruime koksbroek aan en daaroverheen een koks shirt. Ik gaf Ellie de opdracht omdat weg te gaan knippen. Ze hadden beiden een degelijke slip en bh aan en gaf Ellie de opdracht om ook die te verwijderen. Een minuut later stonden daar 2 stevige zussen naakt voor ons, type BBW. Een paar forse benen, dikke dijen en hun buik hing een beetje, je kon zien dat ze beide een kind hadden gehad. Petra had iets grotere borsten, maar van beide hingen de borsten naar beneden als een soort theezakjes, maar wel volle thee zakjes. Cup F wist Ellie mij te vertEllie toen ze in de bh keek, ik liet de dames omdraaien en daar kwamen een paar forse billen tevoorschijn. Ik schatte beide vrouwen in op 185cm lang en een gewicht van 100kg. Fred stond op en inspecteerde 1 voor 1 de billen en drukte die ook omhoog en daarna waren de borsten aan de beurt. Hun kutjes waren behaard en Fred vroeg, is er 1 van jullie nu zwanger en beiden zeiden ze van nee. Fred vroeg hebben jullie problemen gehad om kinderen te krijgen en ze zeiden beiden van niet. Fred begon met uitgebreid fotoís te maken van hun lichamen en nam weer de maten, daarna werden de vrouwen 1 voor 1 op de stellage gelegd en werden de maten weer opgenomen, uiteraard kregen hun ook de holle dildo te verwerken en aangezien ze kinderen hadden gehad konden hun kutjes opgerekt worden tot 18 en 20 cm.

Terwijl Chantal nog ondersteboven hing in de stellage ging Fred naar de overloop en trok zijn broek uit en ik zag dat zijn boomstam alweer stijf was en ik wist wat er ging gebeuren. Fred die liep weer terug naar Chantal en 3 minuten later zat zijn lul geheel in de kont van Chantal, die schreeuwde het uit van de pijn. Fred trok zich daar niets van aan en neukte haar in een snel tempo. Na een uur was Fred helemaal nat van het zweet en trok zich even terug en vroeg aan ons, willen jullie Petra vastleggen en hij nam een paar blikjes redbull. Petra begon nu ook te krijsen, maar tegen ons kon ze niets doen en voordat zij het wist lag ze vast en draaide wij haar om zodat haar kont ook ophoog kwam te liggen. Ik spoot gauw wat glijmiddel op haar sterretje en Fred zette zijn eikel al tegen het gaatje aan, hij drukte zijn stijve lul in 1 keer naar binnen en zette het weer op een neuken, hij neukte haar echt hard en grof, na een 40 minuten kwam Fred klaar in de kont van Petra en zei ik ga douchen en wij maakte de suf geneukte Petra los en legden haar op de grond neer en maakte haar vast. Marloes en Ellie deden de laatste ronde en ik ging alvast naar de logeerkamer.

Niet heel veel later kwamen Ellie, Marloes en Mieke ook binnen, wij schonken allemaal weer een whisky in en Fred kwam er ook bij zitten, zijn lul was half hard nu en het bleef een fors apparaat. Fred pakte zijn laptop en wij namen de dag door, ik was een beetje in gedachten, ik vond het gevaarlijk dat wij hier nog wat langer bleven dan ik eigenlijk bedacht had. Fred sloeg zijn laptop dicht en zuchtte, ik keek hem aan en vroeg gaat het? Fred antwoorde van ja en zei, ik heb zoín gigantische vraag naar Nederlandse vrouwen en als ik wil kan ik iedere week wel 15 vrouwen aanleveren in Polen. Ik dacht daar even over na en eigenlijk sloot dat wel aan waar ik de afgelopen uren over na had gedacht. Ik zei tegen Fred eigenlijk kunnen wij daar een hele goede handel aan hebben, neem nu de kennissenkring van Marloes en Marco, allemaal rijke mensen en vrouwen die er goed uit zien. Wij kunnen hun rekeningen leeg plunderen en daarna ook nog geld krijgen voor hun vrouwen, dus dat is dubbel verdienen. Wij zitten nu toch al fout en eigenlijk hebben wij nog niet voldoende geld om de rest van ons leven niets meer te hoeven doen. Samen kunnen wij die handel wel opzetten hoor, ik zat straks toch al te bedenken om hier te vertrekken, dat was gewoon wat veiliger en ergens buitenaf een boerderij te huren voor 2 weken, maar dat kan natuurlijk ook voor langere tijd. Onder het genot van nog een paar glazen whisky kwam er een plan uitrollen. Wij zouden Floor, Lotte, Petra en Chantal, morgen op transport zetten en daar kregen wij dan al geld voor. De rest zou mee gaan naar ons nieuwe huis, wij zouden de rest altijd nog kunnen verkopen, maar ik vond dat wij eerst nog wel meer lol met hun konden hebben. Wij besloten om eerst maar eens te gaan slapen, het was alweer laat.

Dag 13

Ik was al vroeg wakker en op mijn laptop ging ik opzoek naar huur boerderijen die per direct beschikbaar waren, ik zocht in Drenthe want daar was het wat rustiger en het was dicht bij de Duitse grens. Al snel had ik 3 boerderijen gevonden en allemaal bij dezelfde makelaar. Ik belde de makelaar op en legde uit dat wij door een brand 1 dag geleden heel snel een nieuwe tijdelijk woning zoeken en dat ik 3 boerderijen had gezien en dat ik die vanmiddag nog wilde komen bekijken, na een beetje aandringen kon de makelaar wat afspraken verzetten en wij waren welkom om 14 uur op het eerste adres. Fred was ondertussen het transport aan het regelen en zei dat hij ook 2 extra busjes moest gaan regelen, wij kregen niet iedereen en onze spullen in 1 busje. Ondertussen was het bijna 11 uur en Marloes ging douchen en Ellie en Mieke gingen de lunch verzorgen voor iedereen. Ik zocht een strakke spijkerbroek uit voor Marloes en een witte blouse. Niet veel later kwam Marloes met een pijnlijk gezicht de slaapkamer opgelopen en vroeg aan haar wat er was en ze zei, ik kan geen spijkerbroek aan met al die ringen in mijn lippen. Dat was ik inderdaad vergeten en zocht gauw een ander rokje uit, zwart en Marloes zuchtte en zei, die pas ik niet meer, rokje is 3 jaar oud. Toch moest ze die aan gaan doen en na een beetje trek werk zat het rokje om haar heupen en zeer strak om haar billen heen. Als je goed keek dan zag je de ringen die door haar tepels heen zaten lichtjes door de blouse heen komen. Wij stappen gauw onze bus in en bij de Rabobank stopten wij even en ik gaf Marloes de opdracht om 10000 euro op te nemen van haar lopende rekening, niet veel later waren wij onderweg naar Drenthe.

De eerste 2 boerderijen waren niet wat wij zochten de laatste was perfect, nog beter dan ik gedacht had. Aan het woonhuis zat nog een schuur aan vast die diende als garage en daar konden met gemak 8 autoís in. Boven in het woonhuis waren 2 gigantische slaapkamers, zeker 8 meter bij 8 meter en het huis was voorzien van meubilair. In een omtrek van 1 kilometer was er geen ander woonhuis en de weilanden werden alleen maar gebruikt voor het gras, dus heel af en toe zou een boer dat komen maaien. Ik had de makelaar al uitgelegd dat wij heel erg hoog zaten wat betreft woonruimte en ik zei tegen hem dat wij mee reden naar zijn kantoor en daar de papieren zouden ondertekenen. De boerderij was van een boer die naar Canada was verhuisd en deze boerderij pas over een jaar wilde verkopen, helemaal goed voor ons dus. Op het kantoor betaalde ik meteen voor een half jaar huur en uiteraard de borg. Bijna 3 uur later waren wij weer terug in het huis van Marco. Wij hadden bij een ijzerwinkel ergens in Overijsel kettingen en haken gehaald die wij in ons nieuwe huis ook weer in de muur zouden maken.

Fred had ondertussen het transport geregeld en de busjes. Wij besloten om alles vast in te pakken en beneden klaar te zetten, als het donker was zouden wij de bussen inladen en dan ook meteen vertrekken. Floor, Chantal, Petra en Lotte zouden ook om 23 uur worden opgehaald. Om 22 uur was het donker en pakten onze bussen in en namen ook alle matrassen mee die in het huis aanwezig waren en de mensen werden 1 voor 1 geboeid en verdeeld over de 3 bussen. Om 23 uur kwam er een ander busje aangereden en daar werden de 4 andere vrouwen in gedaan, Harold dat was blijkbaar ons contact persoon en die maakte terplekke het geld over naar onze rekening. Binnen 10 minuten waren hun ook weg en niet veel later reden wij ook weg. Fred reed voorop, 5 minuten later Ellie en nog eens 5 minuten later wij. Twee uur later kwamen wij aan en reden onze bussen de garage in. Ik pakte de boormachine en boorde gauw 12 ogen in de muur van 1 van de slaapkamers en niet veel later had Fred de mensen in lig stand weer aan de muren vast gemaakt en wij hadden voldoende matrassen op onze slaapkamer neer gelegd zodat wij ook konden gaan slapen. Ik zette de cv wat hoger en wij gingen dit keer ook met onze kleren aan slapen. De verhuizing was goed en snel verlopen en dat had ons veel energie gekost, dus het neuken sloeg ik maar een keer over.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Wraak Op Mijn Baas En Zijn Familie 5

Zoek naar meer verhalen van Sander123...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Straf Van De Rechter - 5Door: Ladybird
Gelezen: 1426x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Straf, Rechter, Plas, Veiling
20-03
8.6
:: Heerlijke Pijn - 3Door: Zeroxx
Gelezen: 957x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
20-03
8.6
:: Een Nieuw BeginDoor: Jado
Gelezen: 4057x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.8
:: Weddenschap Om Nooit...Door: Studentje1234
Gelezen: 9405x
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags: Bondage, SM, Pijpen, Weddenschap
20-03
9.2
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 1235x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
8.6
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 3728x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
9.3
:: Werken Op Erotica Beurs - 2Door: Zaken Vrouw
Gelezen: 7988x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckholding, Sperma, Anaal, Pijpen, BDSM, Spaking
18-03
9.1
:: Het Verloren Avontuur... - 2Door: DatwAtis
Gelezen: 7565x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
17-03
9.1
:: Hoe We In...Door: Jijmoetwel
Gelezen: 9755x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Cuck, Cuckold, Buurman, Chantage, Misbruik, Sletje, Hoertje, Misbruik
17-03
8.6
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 4586x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 7051x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Teun En Linda:...Door: Teun
Gelezen: 5651x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Overspel, Cuckold
17-03
8.5
:: Een Middagje PlezierDoor: Eentje
Gelezen: 7894x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Bondage, Fotografie, BDSM
16-03
8.3
:: Heerlijke Pijn - 2Door: Zeroxx
Gelezen: 7350x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
16-03
9.1
:: Een Meester Om Te Dienen - 14Door: Bigeilerdje
Gelezen: 3038x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Seks, Misbruik, Hoer, Macht
16-03
8.9
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net