Opwindend.Net
Datum: 23-06-2018
Stemmen: 155x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 19708x
Lengte: Lang
Doktersassistente - 4
Door Mieke1 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Doktersassistente - 3

Een etentje uit.

Elsje en Tim kwamen omstreeks 1 uur samen thuis. Ben jij nog wakker vroeg Elsje. Neen hoor, Ik was op de bank in slaapgevallen terwijl ik naar de TV keek. Gelukkig had ik een pyjama aan en konden ze mijn kut waar de dildo in zat niet zien. Elsje deed de TV uit en zei “ ga maar vlug slapen je ziet er moe uit.” Ik gaf Tim en Elsje een kus en ging naar mijn kamer. Wat een lieve kinderen heb ik toch dacht ik.

Omstreeks 6 uur ontwaakte ik door een spannend gevoel in mijn borsten. Ik voelde eraan en automatisch duwde ik erop. Er spoot een straal melk uit de borst waarop ik duwde. Vlug liep ik naar de badkamer en zette me op handen en knieën voor de WC en molk mijn beide borsten helemaal leeg in het toilet. Zelfs toen ik mijn kids zelf speende produceerde in niet zoveel melk. De spanning in mijn borsten was verdwenen.

Ik moest plassen en mijn zeik mengde zich met mijn moedermelk. Waarmee ben ik bezig dacht ik, wat een slet ben ik geworden. Ik voelde de twee ringen in mijn schaamlippen bengelen toen ik mijn kut afveegde. Ze deden helemaal geen pijn. Het drukkend gevoel van de dildo in mijn buik was weg niettegenstaande de kop ervan nog altijd goed zichtbaar was tegen mijn navel.

Ik kroop terug in mijn bed en viel opnieuw in slaap. Om 8u30 kwam ik wakker door het een berichtje op mijn GSM. “ Deze middag om 12u30 3 plaatsen gereserveerd in het restaurant “ De Lekkerbek “ voor u en uw twee kids. Meld u aan als loopse teef. “ Ik mailde terug “ OK dank je wel xx”

Ik stond op en dekte de tafel. Tim kwam half slapend de eetkamer binnen, en ik hoorde Elsje in de badkamer. Tijdens het ontbijt zei ik “ ik heb een verrassing deze middag gaan we op restaurant eten mijn nieuwe baas trakteert. “ Supper zei Elsje, nu niet teveel Tim zei ze en doe maar uw mooiste kleren misschien kun je daar een rijke vriendin op de kop tikken. Stipt om 12u30 reed ik de parking van het restaurant op. Wacht hier eventjes ik ga eerst kijken of het geen poets is die iemand me wil bakken. Ok zei Elsje. Pffff dacht ik dat heb ik weer mooi opgelost, anders hoorden ze dat ik me aanmeldde als loopse teef. Ik stapte het restaurant binnen. Onmiddellijk kwam een meisje naar me toe. Heb je gereserveerd vroeg ze. Ja zei ik onder de naam loopse teef. Het meisje keek me even aan zei “ jij bent wel een heel mooie loopse teef en knipoogde. Tafel 12 zei ze. Ik haal mijn kids zei ik en haastte me naar de parking. Kom maar het is hier wel heel mooi. Het was het meisje dat mijn reservatie controleerde dat ons naar onze tafel begeleide.

Tijdens de maaltijd kreeg ik van de jongen die ons bediende een briefje toegestopt. Ik moest dit geven van Doortje en hij keek in de richting van het meisje dat ons binnen had gelaten. Ik vouwde het open en er stond op “ dit is mijn GSM nummer wil je me a.u.b. bellen ik wil graag nader met je kennis maken”. Ik keek in haar richting, lachte even en knikte van ja. We lieten ons de ganse namiddag verwennen. Tussenin zei Elsje “ ma uw borsten groeien nog altijd, vandaag had je wel een bh aan kunnen doe. Inderdaad meisje zei ik, ik heb er niet meer aan gedacht.

Vooraleer we vertrokken moest ik nog plassen. Ik ging naar het toilet. Terwijl ik plaste klopte er iemand op de deur en vroeg stil “ ben jij loopse “ Ja zei ik “Mag ik binnen komen. Ik ontsloot de deur en het meisje kwam binnen deed de deur weer dicht en sloot ze.” Mag ik je kussen fluisterde het. Wat wil je van mij vroeg ik. Ik vind je zo mooi zei ze. Dank u zei ik en stond recht. Ze trok een stukje toiletpapier van de rol en gaf het me, of mag ik vroeg ze. Nu nog niet zei ik, later misschien. Ik moet nu gaan want mijn kids wachten op me. Ze kuste me op mijn mond en zei “Ik ben verliefd op je” en verdween uit mijn toilethokje. Het was een beeldschoon meisje.

Om 17 uur waren we thuis. Ik ging naar de badkamer want mijn borsten waren opnieuw gespannen. Zoals deze morgen molk ik me in het toilet helemaal leeg. Biep Biep zei mijn GSM, “ heeft het gesmaakt ?? kom onmiddellijk naar mijn praktijk “. Ik moet samen met Liesje naar een patiënt, zijn jullie er nog als ik thuis kom vroeg ik. Ik blijf thuis zei Elsje, ik ook zei Tim.

Om 17u45 parkeerde ik mijn wagen naast die van Liesje. Ik deed mijn rokje en topje uit en schopte mijn schoenen in de passagiers ruimte en liep poedelnaakt naar de voordeur. Liesje kwam opendoen en had alleen een slipje aan. Kom binnen zei ze en gaf me een tongzoen. Ik beantwoorde hem en stak eveneens mijn tong in haar mond. Lief van u schatje zei ze, en kneep in mijn borst waaruit een straal melk spoot. Who jij hebt wel heel vlug melk geproduceerd zei Liesje de dokter zal tevreden zijn. We daalden de trap af naar de speelkamer. Ga maar op het kruis liggen zei Liesje dat is je vaste plaats als we hier zijn. Ze gespte me vast en deed de video installatie aan. Onmiddellijk kwam mijn open spleet op het scherm. De dokter komt zo zei Liesje. Wat staat me nu weer te wachten dacht ik.

De deur ging open en de dokter kwam binnen. Hij had gewone kleren aan met een witte jas erover. Hij kwam tussen mijn benen staan keek naar het werk van de Piercingman, en zei “ knap werk”. Mag ik de schaar Liesje. Hij knipte de twee draadjes die de dildo in mijn kut hielden door en meteen schoot hij een stuk uit mijn spleet. Het kutslijm glinsterde op de kunstlul die mijn spleet meer dan 24 uur dicht had gehouden. Wat een stuk zei de dokter toen de lul helemaal uit mijn kut getrokken was. Neem eens een meter Liesje zei de dokter. 8cm en 25 cm lang. Wat een kut heb jij zei hij tegen me. Dit heb ik nog nooit gezien. Hij controleerde mijn kutringen en stak zijn hand in mijn spleet. Ik voelde hem heel diep. Kijk zei hij tegen Liesje “ mijn vingers zijn duidelijk zichtbaar aan haar navel, haar baarmoeder is heel soepel, ik denk dat ze deze week nog loops wordt, ze moet iedere dag verschillende dekkingen hebben. Heb je voorkeur door wie vroeg Liesje. Maakt niet uit zei de dokter als ze maar voldoende zaad in haar kut krijgt. Ok zei Liesje.

De dokter trok zijn hand uit mijn vagina en zei “Laat ze maar eens klaarkomen. Opletten van de ringen die moeten nog een week met rust gelaten worden. Ik ga het werk van deze middag eens nakijken tot straks”

Schatje ik ga je heel diep neuken zei Liesje. Ze opende mijn schaamlippen en stak meteen heel haar hand in mijn spleet en drukte door. Ik voelde haar vingers tegen mijn baarmoeder. Onmiddellijk kreeg ik kriebels in mijn buik. Je bent loops zei Liesje ik voel het, je moet dringend zaad in je kut hebben. De geile woorden van Liesje deden hun werk Het slijm vloeide uit mijn spleet, mijn baarmoeder ging open en ik voelde hoe Liesje in mijn baarmoederhals kneep. Ik kom, ik kom klaar neuk me diep jaaaaa riep ik. Liesje trok haar hand terug en stak hem onmiddellijk terug in mijn kut. Ik kreeg een spetterend orgasme en was helemaal van de kaart.

Liesje haar vuist zat nog tot aan haar pols in me. Ik voelde hoe ze haar vingers in mijn vagina open deed. Ik ga je nu vuistneuken zei ze, ik wil je slijmkut heel diep penetreren. Liesje begon langzaam neukbewegingen te maken. Ze trok telkens haar hand uit mijn spleet en duwde hem er onmiddellijk terug een stuk dieper in. Ik voelde dat er een nieuw orgasme op komst was. Liesje maakte een vuist zodat ze met haar arm nog dieper in mijn kut kon gaan. Kijk zei ze de helft van mijn arm zit al in je hoerenkut en verhoogde haar neukbewegingen. Je bent geweldig aan het slijmen, ik kom klaar riep ik neuk me dieper. Liesje had geen medelijden en pompte haar arm bijna helemaal in me. Je zag duidelijk haar vuist op en neen gaan in mijn buik. Ik kwam schreeuwend klaar. Liesje trok haar hand uit mijn spleet en een groot straal geil spoot uit mijn kut. Ik squirte verschillende stralen na elkaar en bleef dan roerloos liggen. Na een tijdje opende ik mijn ogen en zag dat Liesje zicht aan het vingeren was. Mijn polsbanden verhinderden we om haar te helpen. Kom op mij liggen zei ik dan lik ik je kutje. Liesje spreidde haar benen en kwam met haar spleet voor mijn mond. Onmiddellijk hapte ik haar schaamlippen in mijn mond terwijl ze met haar duim haar clitoris wreef. Ze hijgde geweldig en sloot haar ogen. Het kutslijm vloeide uit haar spleet. Ik slikte het allemaal in. jaaaaaa riep ze ik kom en spoot mijn mond helemaal vol met haar kutslijm. Toen ze bijgekomen was zei ze “ dank u ge zijt echt een schatje”.

Plots veranderde het scherm van beeld. Mijn spleet had plaatsgemaakt voor …… Neen riep ik dat is Tim en Elsje. De dokter kwam binnen. Goed gezien vanaf nu kunnen we je op ieder moment in je huis zien zei hij. Overal zijn deze middag, terwijl jullie lekker aan het eten waren, minuscule camera’s opgehangen, en hij lachte. Ik zag de kamer waar Tim zat, Daarnaast de kamer van Elsje, de badkamer met WC, mijn kamer, de keuken, de eetkamer, de trap overal hingen camera’s.

Plots stond Tim recht. We zullen hem eens volgen zei de dokter. Tim stapte naar de deur en ging de kamer van Elsje binnen zonder te kloppen. Wat hij zei hoorden we niet. Hij gaf Elsje 20 Euro en deed zijn broek uit. Ik kon mijn ogen niet geloven. Zijn Lul stond recht omhoog. Elsje trok haar T-shirtje uit en Tim viste haar borsten uit haar BH. Elsje deed het slotje van haar BH open en die viel op de grond. Terwijl Tim met haar borsten speelde zag ik dat Elsje zijn lul vast genomen had en hem aan het aftrekken was. Ze liep naar haar bed en legde zich neer. Tim kroop op haar en ze begonnen elkaar te tongzoenen. Elsje bleef zachtjes aan zijn lul trekken. De dokter zoemde in. Alles was nu heel goed zichtbaar. Elsje nam de klootzak van Tim met haar andere hand vast en voelde zijn ballen alsof ze wou weten hoeveel zaad hij straks zou spuien. Tim zijn lul bleef groeien. Plots ging Tim op Elsje haar borsten zitten en stak zijn penis in haar mond. Elsje wist blijkbaar heel goed wat ze moest doen en begon mijn zoon van 16 jaar zijn lul af te zuigen. Opnieuw zoemde de dokter in. Mijn dochter verhoogde het tempo waarop ze mijn zoon aftrok. Het duurde niet lang vooraleer ze recht sprong en naar de badkamer liep en het sperma dat Tim in haar mond gespoten had in de WC uitspoog. Ik kon mijn ogen niet geloven. Elsje liet zich betalen door haar broer om hem te pijpen. Ze was een echte hoer. Dat had ik nooit van haar verwacht. Tim trok zijn broek op en ging naar zijn kamer. Elsje dronk wat water en ging ook naar haar kamer deed haar BH en T-shirtje aan en las verder in een boek alsof er niets gebeurd was.

Ik moet vertrekken zei de dokter maakt ze maar los. Liesje gespte mijn pols en enkelbanden open en hielp me rechtstaan. Neem die lul maar mee naar huis zei de dokter misschien kan je hem nog gebruiken thuis. Ik heb hier nog een oortje voor u, daarmee kan ik tegen u praten en horen de andere het niet wat ik zeg. Ik stak het in mijn oor en de dokter testte het uit. Hoort u me zei hij. Ja antwoorde ik hoor je duidelijk. Dat moet voortaan altijd in je oor zitten. Ik knikte. Vergeet uw dildo niet mee te nemen zei hij. Als je thuis komt moet je hem onmiddellijk meenemen naar boven begrepen. Ja dokter antwoorde ik.

De dokter vertrok en Liesje liet me ook buiten. In de auto vond ik, in de plaats van mijn kledij van daarnet, het topje en het rokje dat Liesje gisteren voor mij gekocht had. Mijn kids zijn nu zeker thuis dacht ik hoe kom binnen zonder dat ze me zien met dat rokje dat maar met moeite mijn kont bedekt, en hoe neem ik die dildo mee naar boven. Het was nog geen 8 uur toen ik voor mijn appartement stopte. Ik probeerde om de dildo onder mijn rokje te verbergen om hem zo binnen te smokkelen, maar hij kwam nog een heel stuk van onder mijn rokje uit. Onder mijn topje lukte het nog minder. Ten einde raad duwde ik hem in mijn spleet. Helemaal in mijn spleet lukte ook niet maar als ik hem onderaan vast hield dan zat hij nog juist verscholen en was hij niet zichtbaar.

Ik opende de deur en stapte heel stil naar boven. Elsje kwam juist uit de badkamer. Heee ma Je bent al terug zei ze …………..

Wat er toen nog gebeurde vertel ik in het volgende deel.

Lieve lezers bedankt voor jullie reactie’s nog een dikke kus. Mieke xxxxx

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Doktersassistente - 5

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (10)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Droom Of Werkelijkheid - 32Door: Owned
Gelezen: 1550x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
25-09
9.0
:: Je Eigen Dochter,... - 6Door: Angela
Gelezen: 8257x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Neuk Beurt En Pijpen.
24-09
8.1
:: Wraak Op Mijn... - 7Door: Sander123
Gelezen: 9256x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
22-09
8.5
:: Mijn Tante En Ik - 3Door: Jado
Gelezen: 11601x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-09
8.3
:: Teun En Linda: Even Apart - 2Door: Teun
Gelezen: 3957x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Fetish, Femdom, Rolplay
21-09
8.7
:: MuntDoor: FdeXbn
Gelezen: 8702x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: SM
21-09
8.4
:: Jong Meisje Misbruikt... - 4Door: Mck
Gelezen: 2499x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Verkracht, Jong, Oud, Groep, Gedwongen, Gangbang
21-09
9.5
:: Dominante Silvia - 5Door: Jefke
Gelezen: 2809x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-09
9.0
:: Van God Los - 2Door: Lync-69
Gelezen: 8384x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-09
7.8
:: Droom Of Werkelijkheid - 31Door: Owned
Gelezen: 3218x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-09
8.8
:: Teun En Linda: Even Apart - 1Door: Teun
Gelezen: 7962x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Verleiding, Femdom, Bbc, Overspel
17-09
8.3
:: Met Poes Naar... - 4Door: Virusje
Gelezen: 8607x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
17-09
8.7
:: Een Kijkje In De Sexshop - 2Door: Lordgeorge07
Gelezen: 11147x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Meesteres, Kuisheidsgordel, Slaaf, Slavin, Afstraffing
15-09
8.3
:: Teun En Linda: Door: Teun
Gelezen: 8418x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Mindfuck, Femdom
14-09
8.9
:: Jong Meisje Misbruikt... - 3Door: Mck
Gelezen: 17938x
Reacties: 15
Lengte: Lang
Tags: Verkracht, Gedwongen, Rape, Jong, Oud, Groep
14-09
8.4
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 629