Opwindend.Net
Datum: 25-06-2018
Stemmen: 165x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 21111x
Lengte: Lang
Doktersassistente - 5
Door Mieke1 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Doktersassistente - 4

De eerste keer gebruikt door mijn kids

Ik opende de deur en stapte heel stil naar boven. Elsje kwam juist uit de badkamer. Heee ma Je bent al terug zei ze. Wat een mooi topje heb je aan, maar dat nieuw rokje is wel heel kort voor u.

Wat heb je nog mee vroeg ze, wat verberg je onder je rokje. Niets zei ik. Doe dan eens je handen naar omhoog zei Elsje. Doe je handen naar omhoog klonk het in mijn oortje. Ik deed mijn handen naar omhoog en de dildo viel uit mijn spleet. Ma wat is dat vroeg Elsje en raapte de dildo op. Mijn kutslijm glinsterde op de eikel en een deel van de lul. Het lijkt op een penis maar dan veel groter zei Elsje. Het is een dildo zei ik dat is een namaak penis. Waarom zat die onder je rokje vroeg mijn dochter. Ik moet jullie iets vertellen zei ik, haal Tim en kom naar mijn kamer.

Ik ging naar mijn kamer, legde de dildo op mijn nachttafel, en nam plaats op mijn bed. Mijn hart bonsde in mijn keel. Steek de dildo terug in je kut klonk het in mijn oortje. Ik nam hem legde me neer en wrong het monster terug in mijn spleet. Hij zat al tegen mijn baarmoeder toen mijn twee kids binnen kwamen. Ma wat doe je nu zei Elsje en Tim keek met grote ogen tussen mijn open gesperde benen. Haal hem er terug uit zei mijn oortje. Ik trok hem uit mijn kut. Mijn spleet stond wijd open, en ik voelde slijm uit mijn gapende schede lopen. Ik zag de lul van Tim steigeren in zijn pyjama broek.

Zet jullie maar op mijn bed Ik vertel jullie alles zei ik, sloot mijn benen en zette me op mijn knieën met mijn kont tegen mijn hielen.

Zoals jullie weten heb ik dinsdag een contract getekend voor doktersassistente, maar in mijn enthousiasme heb ik het niet goed gelezen. Ik haalde het dubbel uit de lade van mijn nachttafeltje en gaf het aan Elsje, die het contract las. “Hierbij stel ik me onvoorwaardelijk en zonder enige inspraak vrijwillig ten dienst van dokter ……. waarvan ik alle seksuele opdrachten van welke aard ook strikt zal uitvoeren. Ik zal me helemaal onderwerpen aan zijn wil en zal me laten gebruiken en misbruiken door diegene die de dokter toelating geeft”. Heb jij zoiets getekend zei mijn dochter. En wat ga je nu doen vroeg ze. Ik kan niet anders dan alles doen want zoveel geld heb ik niet. Hoe dom ben je geweest zei Elsje. Ik weet het zei ik, maar nu is het te laat.

Vertel zei Elsje wat is er allemaal al gebeurd. Ik vertelde van de speelkamer, het X kruis waaraan ik vastgebonden werd voor hun zogezegde onderzoeken, dat ik nooit nog een slipje en bh meer mocht dragen, dat ik altijd naakt moest zijn als ik naar de dokter ging, ik vertelde dat er opnieuw melk in mijn borsten zat. en van de ringen in mijn schaamlippen. Als jullie willen dan mag je alles zien zei ik, ik wil voor jullie geen geheimen meer hebben, maar eerst wil ik gaan plassen.

Mag ik kijken als je plast vroeg Tim ik heb nog nooit een vrouw zien pissen. Natuurlijk zei ik kom maar mee. Tim kwam mee, ik zette me op de WC en Tim ging voor mij op zijn knieën zitten. Trek uw kut open zei Tim. Ik trok mijn schaamlippen open en begon te zeiken. Komt uit zo een klein gaatje zo een straal vroeg hij en drukte zijn duim op mijn piesgaatje. Mijn Ze pis sproeide tegen de wanden van de WC. Toen nam hij met zijn volle hand heel mijn schede vast zodat mijn zeik tussen zijn vingers ik het toilet liep. Ik trok een stukje toiletpapier af om mijn spleet af te kuisen. Wat ga je doen vroeg Tim. Mijn kut afkuisen zei ik. Sta recht zei hij en trek uw hoerenkut open. Ik stond recht en trok mijn schaamlippen open. Tim stak zijn tong in mijn spleet en likte mijn spleet helemaal proper.

Elsje zat met mijn knots van een dildo in haar hand toen we terug mijn kamen binnen kwamen. Ma zei ze ik sta nog altijd verwonderd dat zo een enorme lul in je spleet kan. Als je wil mag je er hem gerust insteken zei ik en deed mijn rokje uit. Ik wil je helemaal naakt zien zei Tim en met je uiers spelen. Ik was verwonderd van de taal die Tim gebruikte maar zweeg.

Ik stond recht en trok mijn rokje en topje uit. Tim voelde aan mijn vagina. Waarom heb je geen haar op je kut vroeg hij en kneep in mijn schaamlippen. De dokter heeft het verwijderd omdat hij me beter kon onderzoeken zonder mijn schaamhaar zei ik. Wat moet hij dan onderzoeken vroeg Tim. Hij gaat in me om te voelen als alles wel juist op zijn plaats zit en om te weten of ik nog vruchtbaar ben. Intussen stond Elsje al klaar om me met de dildo heel diep te penetreren.

Helemaal naakt ging ik op mijn bed liggen. Je mag hem in mijn spleet steken maar je moet wel opletten dat je niet aan de ringen die in mijn schaamlippen zitten hapert want die zitten er nog maar sinds gisteren in en de wondjes zijn nog niet helemaal genezen zei ik tegen Elsje. Wat was er met mij toch aan de hand, een week geleden was ik een gewone moeder en nu lig ik hier naakt en laat mijn kids met mijn geslachtdelen spelen.

Elsje zat op haar knieën tussen mijn benen en Tim trok mijn schaamlippen helemaal wijd open. Elsje plaatste de eikel van de dildo tegen mijn spleet en drukte hem naar binnen. Gewillig opende mijn kut zich en gaf toegang aan de knots. Steek hem er maar helemaal in zei Tim haar spleet is groot genoeg.. Elsje drukte dieper en dieper. Ik kreeg kriebels in mijn buik. Dat niet dacht ik. Ik wil niet klaarkomen voor de ogen van mijn kinderen. De dildo zat al heel diep en Elsje voelde dat hij op het einde van mijn kut tegen mijn baarmoeder zat. Ma zei ze hij zit bijna helemaal in je spleet nog 5 cm. Ik voel het meisje zei ik hij drukt tegen mijn baarmoeder, je mag hem gerust nog dieper steken.

Elsje trok de dildo een stukje terug en duwde hem dan terug in me. De kriebels in mijn buik groeiden aan. Het kutslijm vloeide uit me. Tim zag dat de dildo zich aftekende in mijn buik en streelde mijn venusheuvel. Niet klaarkomen zei ik tegen mezelf. Opnieuw trok Elsje hem terug en duwde hem nog dieper in me. Ik had de strijd verloren. Duw hem helemaal in mijn kut riep ik neuk me diep ik kom klaar. Elsje duwde de dildo helemaal in mijn kut, ik kreeg een geweldig orgasme. Langzaam trok mijn dochter de dildo uit mijn hoerenkut. Een gulp slijm vloeide uit me toen de eikel van de dildo mijn kut verliet. Tim maakte van zijn hand een schelp en ving mijn kutslijm op. Doe uw mond open zei hij, en liet mijn geil uit zijn hand in mijn mond lopen. Inslikken zei hij. Ik slikte mijn eigen kutsappen in. Ik schaamde me geweldig. Sorry schatten zei ik en gaf beide een kus.

Tim zijn stijve lul tekende zich af in zijn pyjama broek. Gaat het jongen vroeg ik, of wil je dat ik je help, je moet geen 20 euro betalen.

Ma zei Elsje hoe weet je dat. Dat vertel ik je straks wel zei ik zei ik en streelde met mijn vingers door haar blonde lokken en kuste haar op de mond terwijl ik met mijn andere hand, door haar jeans broek, haar billen streelde. Mag je broek uit fluisterde ik stil. Elsje knikte van ja. Ik deed het riempje dat haar broek ophield los. opende de knopen, en trok aan de onderkant van de broekspijpen Elsje haar broek naar beneden.

Intussen had Tim zijn pyjama broek uit getrokken. Zijn lul stond schuin naar boven. De eikel van zijn lul was paars en uit zijn piesgaatje liep een straaltje voorvocht.

Je staat heet hé jongen zei ik. Tim knikte van ja en zei Ik ga die vuile hoerenkut van je vol spuiten trek je spleet maar open.

Ik spreidde mijn benen en gaf hem toegang tot mijn intiemste plekjes. Als een volleerde dekhengst stootte hij zijn lul in één stoot diep in mijn kut.

Hij lag nu met zijn mond naast mijn oor en maakte neukbewegingen. Ik ga mijn zaad in je kut spuiten waaruit ik gekomen ben. Ben je loops vroeg hij. Ja zei ik om hem nog meer op te hitsen. Bij iedere stoot sloegen zijn ballen tegen mijn kutringen. Jij hebt een lange lul zei ik. Niettegenstaande zijn lul heel wat kleiner was dan de dildo die zojuist in mijn spleet gezeten had, kreeg ik opnieuw kriebels.

Tim zette zijn mond op de tepel van mijn rechter borst en begon eraan te zuigen. Er komt melk uit haar uiers zei hij tegen Elsje die naar mijn andere borst greep en ook haar mond erop zette en begon te zuigen. Jezus ma zei ze hoe komt dat, en zette opnieuw haar mond op mijn linker borst en zoog mijn tepel diep in haar mond. Straaltjes moedermelk liep uit haar mondhoeken. Lekker zei ze

Ik lag hier mijn beide kinderen te zogen. Wat een vuile slet was ik geworden.

De lul van Tim en het spenen van mijn twee kinderen hitste me op. Ik voelde hoe mijn baarmoeder begon te trillen. Ik wil niet klaar klaarkomen op de lul van mijn zoon dacht ik. Mijn ballen zitten vol zaad en ik ga het in je spleet spuiten, ik voel dat je j vuile spleet samentrekken je zijt een loopse teef ma zei hij. Tim en stak zijn hand tussen zijn onderbuik en mijn venusheuvel en streelde mijn clitoris. Jaaaaaa riep ik spuit me vol jongen maak een broertje voor je. Opnieuw kreeg ik een orgasme en voelde hoe Tim zijn sperma in mij spoot. Hij bleef een tijdje op me liggen en liet dan zijn slappe lul uit mijn kut glijden. Zijn sperma liep uit mijn spleet op de lakens. Jij bent de beste mama ter wereld zei hij en gaf me een dikke zoen. Kom hier zei ik en nam zijn slappe penis in mijn mond en likte hem helemaal proper.

Elsje lag op haar rug en had nauwkeurig gezien hoe Tim me gedekt had? Met haar hand streelde ze haar kutje door de stof van haar slipje. Ik ging naast haar liggen en streelde haar buik. Langzaam stak ik een vinger van mijn rechter hand tussen het elastiek bandje van haar slipje. Elsje hield me niet tegen. Ik ging verder en wreef met mijn vinger zacht op haar venusheuvel terwijl ik rechtop ging zitten. Elsje lag met haar ogen dicht te genieten. Ik stak mijn vingers van mijn andere hand ook tussen het elastiekje van haar slipje en trok het langzaam naar beneden. Elsje hief haar kont op en hielp me zo om haar slipje helemaal uit te trekken Ik zag hoe Tim Elsje haar BH los deed en haar borsten streelde.

Haar kutje was bedekt met een heel mooi getrimd driehoekje schaamhaar. Ik stak mijn wijsvinger tussen haar schaamlippen en streelde haar clitoris. Onmiddellijk reageerde ze door haar benen te spreiden. Langzaam stak ik mijn vinger in haar spleetje en voelde weerstand. Ik ben nog maagd, niet doen zei ze. Ik trok mijn vinger terug en streelde opnieuw haar venusheuveltje terwijl ik mijn hoofd tussen haar benen stak en met mijn tong haar schaamlippen opende en aan haar kut zoog. Elsje opende haar benen nog meer om me vrije toegang te geven tot haar intiemste delen. Haar ademhaling versnelde, ik zag hoe Tim met haar borsten speelde. Plots kneep ze haar benen dicht en riep ik kom ik kom. Ze kreeg een spetterend orgasme dat heel lang duurde. Daarna bleef ze met haar ogen dicht uitgeteld liggen.

Zullen we een ijsje eten vroeg ik. Graag zeiden mijn beide kids. Naakt haalde ik uit de vriezer 3 ijsjes. Alle drie waren we poedel naakt en we vonden het heel gewoon.

Terwijl we genoten van onze cornet vertelde ik dat de dokter hier overal camera’s had laten plaatsen om me dag en nacht te kunnen controleren. Ik vertelde hoe ik bij de dokter gezien had dat Tim 20 Euro betaald had om zich te laten pijpen. Dan heeft de dokter ook alles gezien wat hier zopas gebeurd is zei Elsje. Ik vrees van wel zei ik. Vraag nooit geld voor seks zei ik tegen Elsje alleen hoeren doen dat. Hij heeft me verplicht om hem iedere week te pijpen. Waarom vroeg ik. Hij heeft me betrapt terwijl ik met Anneke seks had zei Elsje. Wie is Anneke vroeg ik. Dat is de moeder van mijn vriendin zei Elsje ik heb ze leren kennen op het verjaardagsfeestje van mijn vriendin ze is heel lief. Ik kon mijn oren niet geloven mijn dochter bedreef de liefde met de moeder van haar vriendin maar ik zweeg.

Ik ga slapen zei Tim. Je bent voor mij altijd de liefste mama wat er ook mag gebeuren. Hij gaf me een kus op mijn mond, en ik beantwoorde die, trok nog eens aan zijn lul en voelde zijn ballen in zijn klootzak terwijl hij zijn hand in mijn spleet stak en zei en zei “ wat ben jij een loopse teef, uw kut is opnieuw nat genoeg om gedekt te worden”. Toen gaf hij zijn zusje een kus en zei slaap wel. Ik geef je al je geld terug die je me gaf om je lul af te zuigen zei ze. Het spijt me en trok ook nog eens aan zijn lul.

Ik ga ook naar mijn kamer zei Elsje. Jij bent de liefste mama op deze wereld zei ze en zoende me op mijn mond. Ik gaf haar een tongkus die ze onmiddellijk beantwoorde. Terwijl ik haar kuste streelde ik nog eens haar spleetje. Ze beantwoorde mijn streling door een speen van één van mijn uiers in haar mond te nemen en mijn uier leeg te zuigen, waarna ze ook nog eens enkele vingers in mijn kut stak en mijn clitoris wreef. Slaap zacht zei ze en trok de deur van mijn slaapkamer achter zich dicht.

Ik ging naar het toilet Er liep nog sperma van Tim uit mijn kut. Naakt kroop ik in mijn bed. Ik was gelukkig omdat mijn kids niet boos waren. “Vanaf nu loop je altijd naakt in huis en is je ku en zijn je uiers dag en nacht ter beschikking van je kids, zeiken en poepen mag alleen mits toestemming van één van hen” klonk het in mijn oortje.

Nog maar pas lag ik in mijn bed toen iemand op mijn slaapkamerdeur klopte. Ja riep ik. Het was Elsje. Mag ik binnen vroeg ze. Natuurlijk zei ik altijd. Elsje had haar nachthemdje aan. Ik wil deze nacht bij u slapen zei ze. Ik sloeg mijn donsdeken weg en zei ” kom erin schatje je bent hier altijd welkom”.

Wat er toen gebeurde vertel ik in volgende deel

Ik ben ook heel bij omdat zoveel mensen positief reageren veel liefs xxxxxxxx Mieke.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Doktersassistente - 6

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (10)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Droom Of Werkelijkheid - 32Door: Owned
Gelezen: 1550x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
25-09
9.0
:: Je Eigen Dochter,... - 6Door: Angela
Gelezen: 8257x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Neuk Beurt En Pijpen.
24-09
8.1
:: Wraak Op Mijn... - 7Door: Sander123
Gelezen: 9256x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
22-09
8.5
:: Mijn Tante En Ik - 3Door: Jado
Gelezen: 11601x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-09
8.3
:: Teun En Linda: Even Apart - 2Door: Teun
Gelezen: 3957x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Fetish, Femdom, Rolplay
21-09
8.7
:: MuntDoor: FdeXbn
Gelezen: 8702x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: SM
21-09
8.4
:: Jong Meisje Misbruikt... - 4Door: Mck
Gelezen: 2498x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Verkracht, Jong, Oud, Groep, Gedwongen, Gangbang
21-09
9.5
:: Dominante Silvia - 5Door: Jefke
Gelezen: 2809x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-09
9.0
:: Van God Los - 2Door: Lync-69
Gelezen: 8383x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-09
7.8
:: Droom Of Werkelijkheid - 31Door: Owned
Gelezen: 3218x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-09
8.8
:: Teun En Linda: Even Apart - 1Door: Teun
Gelezen: 7962x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Verleiding, Femdom, Bbc, Overspel
17-09
8.3
:: Met Poes Naar... - 4Door: Virusje
Gelezen: 8607x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
17-09
8.7
:: Een Kijkje In De Sexshop - 2Door: Lordgeorge07
Gelezen: 11147x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Meesteres, Kuisheidsgordel, Slaaf, Slavin, Afstraffing
15-09
8.3
:: Teun En Linda: Door: Teun
Gelezen: 8418x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Mindfuck, Femdom
14-09
8.9
:: Jong Meisje Misbruikt... - 3Door: Mck
Gelezen: 17938x
Reacties: 15
Lengte: Lang
Tags: Verkracht, Gedwongen, Rape, Jong, Oud, Groep
14-09
8.4
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 612