Opwindend.Net
Datum: 26-06-2018
Stemmen: 128x
Cijfer: 9.0
Gelezen: 20759x
Lengte: Lang
Doktersassistente - 6
Door Mieke1 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Doktersassistente - 5

De directeur komt helpen

Ben je boos op me omdat ik aan Tim geld gevraagd heb om hem te pijpen vroeg Elsje. Neen schat antwoorde ik. Op u kan ik niet boos zijn je bent het liefste schatje ter wereld. Elsje kuste me. Mag ik iets vragen vroeg ik. Ja hoor zei Elsje. Hoe oud is Anneke vertel eens wat meer over haar. Ze is 35 jaar, en heeft Marlies haar dochter gekocht toen ze 17 was en gaat werken bij een schoonmaakbedrijf. Ik heb nog maar drie keer met haar seks gehad zei Elsje. Dank je wel voor je eerlijkheid zei ik.

Ik moet je ook iets zeggen zei ik. Ik heb een oortje en daarin ontvang ik de bevelen van de dokter. Hij heeft zojuist gezegd dat ik thuis altijd naakt moet zijn omdat mijn intieme geslachtsdelen altijd voor jullie beschikbaar moeten zijn. Voor mij is dat geen probleem zei Elsje .

Mag ik nu opnieuw naar je kut kijken en ermee spelen vroeg Elsje. Ik sloeg het donsdeken van me en zei je mag alles met me doen ik ben helemaal van u. Mijn dochter kroop tussen mijn benen en keek naar mijn schaamlippen waar de ringen in zaten. Waarom heb je zo een grote ringen in je schaamlippen die van Anneke zijn veel kleiner. Daar wil de dokter later dingen aan hangen zei ik. Dan heb je ze niet omdat het mooi is zei Elsje. Neen meisje zei ik, aan iedere ring mag er dan 10 kg hangen. Dat is een volle emmer water zei Elsje, Dan zullen uw schaamlippen helemaal uitrekken

Elsje opende mijn schaamlippen en ging met enkele vingers in mijn spleet. Wat heb jij een grote kut ma zei ze. Ja zei ik en de dokter zegt dat hij ze nog groter zal maken. Elsje deed haar vingers samen en duwde haar hand helemaal in mijn vagina. Ma zei ze er is nog plaats over mag ik er nog meer insteken. Ja hoor zei ik, als het pijn doet dan roep ik wel. Elsje duwde nu ook van haar andere hand 3 vingers naast haar pols die al in mijn spleet zat. Vertel wat je doet zei ik. Er zitten nu al 3 vingers van mijn andere hand erbij zei Elsje. Ik voelde mijn kut uitrekken. Elsje draaide haar hand in me heen en weer en zei. Nu zitten er al 4 vingers in. Het begon pijn te doen maar ik wilde het spel waarmee mijn dochter bezig was niet bederven, ik wist waarmee ze bezig was. Opnieuw bewoog Elsje haar hand heen en weer alsof ze me aan het neuken was. Aaaaai riep ik stop. Te laat zei Elsje mijn twee handen zitten in je spleet. Wat een grote hoerenkut heb jij. Gelukkig waren haar handen heel wat kleiner als die van Liesje en de dokter.

Mijn dochter ging wat achteruit met haar handen in mijn kut maar die zaten zo vast dat ze me helemaal meetrok. Ik zit vast aan je handen en het doet pijn riep ik. Zwijg teef hoorde ik in mijn oortje. Tim opende de slaapkamerdeur en vroeg “ wat zijn jullie aan het doen”. Ik heb mijn twee handen in ma haar kut gestoken en nu blijven ze vastzitten ze wil zich niet ontspannen zei Elsje. Dat komt omdat ze loops is zei Tim als een echte kenner. Zodra een lul in een loopse teef haar pruim zit trekken haar kutspieren samen. Hij ging weg en enkele minuten later kwam hij terug met een meetlat uit zijn boekentas. Moet ik helpen vroeg hij. Ja zei Elsje. Ik zal op haar kont slaan met mijn lat zodat ze vergeet dat ze gedekt wordt en dan zal spleet wel open gaan. Tim begon met zijn meetlat op mijn kont te slaan, mijn billen stonden al bloedrood en nog steeds liet ik de twee handen van Elsje niet los. Die is wel heel erg loops hoor zei Tim en stopte met slaan. Hij ging achter mij staan keek naar mijn rood gezwollen kont trok mijn billen open en staak meteen 4 vingers in mijn kont. Ik schreeuwde van de pijn waardoor mijn kutspieren ontspanden. Elsje trok haar handen uit mijn spleet. Nu ga ik echt slapen wees een beetje stil hé zei Tim.

Intussen had Elsje haar plaats tussen mijn benen terug ingenomen en zei “ Ma ik zou graag weten hoe ik er vanbinnen uitzie ik wil in je kut voelen en kijken en heel diep in je gaan met mijn hand. Je spleet staat nu heel wijd open en is soepel zodat ik straks je baarmoeder zal kunnen zien.“ Ik knikte

Elsje stak twee vingers van haar rechter en twee van haar linker hand in mijn kut Ik voelde hoe ze die open trok. Ik zie tot aan je baarmoeder zei ze. Er komt wit slijm uit en ze staat een beetje open. Je kut is mooi rood en glinstert van je kutvocht. Hoe komt het dat jij zo loops bent vroeg mijn dochter. De dokter denkt dat ik in mijn vruchtbare periode ben i ik en mijn kut wil dan dat ik me laat bespringen, ik wil eigenlijk voortdurend klaarkomen antwoorde ik. Vergeet maar niet de pil te nemen zei Elsje terwijl ze gans haar hand in me stak.

Ik voelde dat mijn kutsappen rijkelijk begonnen te vloeien en kreeg opnieuw kriebels in mijn buik.. Ga op de grond liggen met uw benen op het bed zo kan ik veel dieper in je kut voelen zei Elsje. Met haar hand in mijn buik liet ik me op de grond glijden. Meteen voelde ik Elsje haar hand dieper in mijn pruim dringen. Mooi zo zie Elsje, ik zit bijna tot aan mijn elleboog in je ma. Ik ga nu met mijn vinger in je baarmoeder voelen. Ik voelde mijn orgasme naderen. Mijn baarmoeder trok ritmisch samen toen Elsje er haar vinger instak. Ik kom klaar riep ik. Ik voel het ma, maar ik hou je slijm dat uit je baarmoeder wil vloeien tegen met mijn vinger zei mijn dochter. Doordat Elsje mijn slijm tegen hield perste mijn baarmoeder nog heviger. Ik kwam schokkend klaar, ik kreeg het ene orgasme na het andere. Ik kan niet meer riep ik. Een loopse teef kan niet genoeg klaarkomen zei Elsje en liet nog zeker 5 minuten haar vinger in mijn baarmoeder zitten. Nog nooit was ik zo dikwijls na elkaar klaar gekomen. Mijn dochter trok haar hand uit mijn kut en mijn kutsappen liepen uit me.

Ik ben moe zei ik, ik ook zei Elsje en we vielen in elkaars armen in slaap.

Om 7 uur liep mijn wekker af. Lui rekten we ons nog eens. Ik moet dringend plassen zei ik mag ik aub gaan. Ja zei Elsje natuurlijk dat moet je toch niet vragen. Jawel zei ik dat moet van de dokter. Naakt liep ik naar de badkamer en plaste. Mijn borsten stonden opnieuw gespannen van de moedermelk. Ik begon mijn uiers te melken in de wc. Stop vraag aan Tim om je uiers te melken zei het oortje.. Tim was de tafel aan het dekken, Tim zei ik “ wil je a.u.b. mijn uiers melken ze zitten vol melk.

Zet je op handen en knieën op tafel zei Tim, ik zal je melken als een koe. Hij nam een kom, zette die onder mijn borsten en begon me te melken. De melk spoot instralen in de kom. Tim trok aan mijn spenen en iedere keer dat hij ze loste werden mijn tepels opnieuw met melk gevuld. Bijna 1 liter melk had hij me afgetrokken. Drink maar uit zei hij tegen Elsje en mij. Elsje vulde haar tas en dronk in één keer mijn moedermelk uit. Lekker warm zei ze.

Ik trok een jurkje aan met een uitsnijding zodat de spleet van mijn borsten zichtbaar was en tot ongeveer 10 cm boven mijn knieën kwam. Ma zei Elsje doe jij geen ondergoed aan voor naar de school te gaan, uw tepels zijn duidelijk zichtbaar door de stof van je jurkje. Straks zei ik lachte effen en vertrok naar school. Aangekomen op school deed ik het handschoenbakje van de auto open en nam de bikini die ik altijd mee heb en stak hem in mijn handtas. ik stapte het toilet van de leerkrachten binnen en deed de bikini aan. Dat was mijn geheim.

Je hebt een mooi jurkje aan zei een collega je wordt modern. Dank u zei ik. De lessen gingen hun normale gang. In het derde lesuur klopte een meisje uit het eerste jaar op de deur. Ik deed open en ze gaf me een briefje. Van de directeur zei ze. Ik opende het “ kom onmiddellijk na de les tijdens de middagpauze naar mijn bureel” Ik keek naar mijn uurwerk 11u20 de middagpauze begon om 11u30.

De schoolbel rinkelde, vlug haastte ik ma naar het bureel van de directeur. Hij was een man van 53 jaar, ongeveer 1m80 woog rond de 85 kg en was altijd vriendelijk.

Ik klopte op zijn deur. Binnen riep hij. Hij zat achter zijn bureau. Zijn kantoor was onderverdeeld in 2 plaatsen die gescheiden waren met een deur. Hij stond recht en sloot de deur. Mijn vriend dokter Jansens belde me daarstraks om na te zien of je doet wat van je verwacht wordt. Je weet wat dat betekend denk ik. Trek je jurk uit.

Met tegenzin trok ik mijn jurkje uit en stond in bikini voor de directeur. Ik denk dat dit niet de afspraak is zei hij en nam een foto van me in bikini. Ik deed onmiddellijk mijn bikini uit en stond nu naakt voor mijn directeur. Te laat zei hij. “ a.u.b. zeg dit niet tegen de dokter smeekte ik wil alles voor je doen.

Alles vroeg de directeur. Ja alles zei ik. “Buig voorover en neem mijn bureau vast ik ga je neuken op zijn hondjes vuile slet zei hij”. Hij liet zijn broek zakken stak zijn stijve lul in mijn spleet en neukte me als een bezetene. Zijn sperma voelde warm aan en liep langs mijn billen naar beneden. Vanaf nu ben je ook mijn bezit zei hij en doe je alles onvoorwaardelijk wat ik wil anders … en hij toonde zijn GSM waarop ik in bikini stond. Ik knikte van ja en zei dank u. Hij stak nog eens 3 vingers in mijn kutje en zijn duim in mijn kont en wreef zijn vingers en zijn duim in mijn kut tegen elkaar. Het deed behoorlijk pijn maar ik zweeg. “ga nu maar” zei hij nadat hij zijn vingers uit mijn poes gehaald had. Toen ik mijn Bikini nam zei de Directeur “ laten liggen ik hou die als bewijsmateriaal”

Half naakt zonder broekje en BH stond ik de rest van de dag voor de klas. Ga je mee nog iets drinken vroeg Tinne. Sorry zei ik kan niet ik heb nog een grote strijk te doen, en reed naar huis. Terwijl ik naar boven liep trok ik mijn jurkje uit. liep de badkamer in en nam een douche om het zaad van de directeur dat opgedroogd was tegen mijn billen en aan mijn schaamlippen af te wassen. Biep Biep zei mijn GSM. Ik opende het berichtje. Kom tegen 17u30 naar mijn praktijk. Ik keek op mijn uurwerk dat op kwart voor vijf stond. Vlug trok ik mijn jurk aan en vertrok. Om kwart na vijf reed ik de laan naar de praktijkwoning in. Poedel naakt belde ik aan. De vrouw van ongeveer 50 jaar die ook bij mijn eerste bezoek open deed opende de deur. Ga maar in de wachtzaal zei ze. In de wachtzaal zaten een zestal mannen rond de 30 jaar. Ik schaamde me dood en zei sorry en hield mijn handen voor mijn kut.

De deur van de dokterspraktijk ging open Liesje zei “ kom maar door “ Ik haastte me naar de deur, volgde Liesje naar de kelder en nam automatisch plaats op het X kruis waarop Liesje me vastgespte en mijn benen deze keer 90 graden met mijn lichaam open sperde. Ik zag op het scherm dat mijn schaamlippen helemaal open stonden en kutslijm uit mijn spelonk vloeide. De dokter is bezig met zijn laatste patiënt en komt zo zei ze. Enkele minuten later ging de deur open en kwam de dokter binnen. Hij keek tussen mijn benen en zei tegen Liesje, onze teef is wel heel loops, je moet eens zien hoe ze slijmt. Hij stak zijn hand moeiteloos in mijn vagina en ging heel diep. Zijn vinger opende mijn baarmoeder en hij voelde tot aan mijn eierstokken. Ze staat helemaal open zei hij tegen Liesje, De teef moet dringend gedekt worden. Warm haar kut maar op zei hij zodat ze straks smeekt om klaar te komen. Mijn baarmoeder trok samen en ik had nood aan een orgasme, mijn buik verlangde naar neukbewegingen De dokter trok zijn hand terug en verdween. Hij had gelijk, ik wilde zaad in mijn kut.

De Liesje nam een karwats uit de kast en sloeg ermee op mijn openstaande vagina. In het begin sloeg ze niet hard maar voldoende om mijn kut warm te maken. Langzaam sloeg ze harder en harder. Mijn kutje gloeide. Zeker 15 minuten sloeg ze tussen mijn benen en op mijn buik. Ik was gloeiend heet. Mijn kut stond bloedrood. Mijn kutlippen stonden dik gezwollen en waren heel gevoelig.

Liesje nam een dikke dildo en stak hem in één keer diep in mijn spleet en begon neukbewegingen te maken. Onmiddellijk kreeg ik kriebels in mijn baarmoeder. Mijn kut trok samen en Liesje zag het. Ze trok vlug de dildo uit mijn spleet en belde naar de dokter ze is klaar dokter ze begint te smeken om gedekt te worden laat maar komen zei ze. Laat me klaar komen a.u.b. smeekte ik heb zaad nodig in mijn kut. Ik ben een loopse teef die moet gedekt worden. Liesje trok haar jas uit en stond nu ook helemaal naakt naast me klaar om indien nodig in te grijpen..

De deur ging open en ………….

Wie daar binnen kwam lees je in volgend deel

xxxxxxxxxxxxxxx Mieke

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Doktersassistente - 7

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (13)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Droom Of Werkelijkheid - 32Door: Owned
Gelezen: 1564x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
25-09
9.0
:: Je Eigen Dochter,... - 6Door: Angela
Gelezen: 8272x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Neuk Beurt En Pijpen.
24-09
8.1
:: Wraak Op Mijn... - 7Door: Sander123
Gelezen: 9258x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
22-09
8.5
:: Mijn Tante En Ik - 3Door: Jado
Gelezen: 11606x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-09
8.3
:: Teun En Linda: Even Apart - 2Door: Teun
Gelezen: 3959x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Fetish, Femdom, Rolplay
21-09
8.7
:: MuntDoor: FdeXbn
Gelezen: 8705x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: SM
21-09
8.4
:: Jong Meisje Misbruikt... - 4Door: Mck
Gelezen: 2506x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Verkracht, Jong, Oud, Groep, Gedwongen, Gangbang
21-09
9.5
:: Dominante Silvia - 5Door: Jefke
Gelezen: 2810x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-09
9.0
:: Van God Los - 2Door: Lync-69
Gelezen: 8385x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-09
7.8
:: Droom Of Werkelijkheid - 31Door: Owned
Gelezen: 3219x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-09
8.8
:: Teun En Linda: Even Apart - 1Door: Teun
Gelezen: 7963x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Verleiding, Femdom, Bbc, Overspel
17-09
8.3
:: Met Poes Naar... - 4Door: Virusje
Gelezen: 8607x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
17-09
8.7
:: Een Kijkje In De Sexshop - 2Door: Lordgeorge07
Gelezen: 11147x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Meesteres, Kuisheidsgordel, Slaaf, Slavin, Afstraffing
15-09
8.3
:: Teun En Linda: Door: Teun
Gelezen: 8419x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Mindfuck, Femdom
14-09
8.9
:: Jong Meisje Misbruikt... - 3Door: Mck
Gelezen: 17944x
Reacties: 15
Lengte: Lang
Tags: Verkracht, Gedwongen, Rape, Jong, Oud, Groep
14-09
8.4
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 603