Opwindend.Net
Datum: 29-06-2018
Stemmen: 63x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 13945x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Geen Slachtoffer Meer
Door NoMercy001 - Mijn Profiel Pagina

Het begon allemaal zo mooi 15 jaar geleden, de bruiloft van Henk en Ingrid. Hevig verliefd stel dat trouwde, alleen na een paar jaar kwam het ware beestje in Henk naar boven, jaloers, dominant, bezitterig en gewoonweg sadistisch.

Ingrid die van een leuke spontane meid zachtjes veranderde in een vrouw die bang is voor haar man. Een man die alles met haar doet waar hij zin in heeft. Vooral op seksgebied is Henk een heel dominant figuur. Het lijkt wel of Henk een Jekyll en Hyde is, van het ene uiterste naar het andere.

Het begon eigenlijk wel spannend jaren geleden. Eerst wat fotoís, een lekker geil filmpje van elkaar maken. De stap daarna dat Ingrid geen slipje droeg onder haar jurkjes en op terrasjes ďper ongeluk haar kutjeĒ toonde. Al die zaken wonden Henk en Ingrid steeds meer op.

Tot het moment dat Henk Ingrid steeds meer ging dwingen dingen te doen die ze eigenlijk liever niet wilde. Eerst kwam ze er nog mee weg, maar als Henk haar dan neukte dan ging het hard en grof, wat steeds pijnlijker werd.

De overgang bij Ingrid was het onderstaande moment vanwaar het verhaal start.

Henk had Ingrids kleren al klaargelegd, een strak truitje en kort rokje met naaldhakjes, verder niets. Henk snauwt dat Ingrid dit aan moet trekken en als een braaf vrouwtje naar haar man moet luisteren. Bij Ingrid gaan de rillingen al weer over haar rug heen en doet wat Henk zegt om de vrede te bewaren en gaat de keuken in om het bier te pakken voor Henks collega Tom die op bezoek komt.

Henks doet open als de deurbel gaat en zijn collega Tom komt binnen. Henk wijst de stoel aan waar Tom kan gaan zitten en geeft hem een knipoog. Tom lacht en wil met eigen ogen wel is zien wat voor geil vrouwtje die Henk heeft.

Henk die niets anders doet dan opscheppen op zijn werk tegen Tom dat hij thuis een gewillig geil sletje heeft die als hij knipt met zijn vingers en Ingrid dan komt aan rennen als een trouwe hond.

Ingrid komt binnen met bier voor de mannen, eerst geeft ze Tom een blikje en daarna haar man Henk en die wijst naar het tafeltje naast de bank waardoor Ingrid moet bukken. Tomís ogen worden groot als het rokje omhoog schuift en hij Ingrids kaal geschoren kutje ziet met haar schaamlipjes.

Met 1 hand probeert Ingrid het rokje laag te houden, maar te horen aan Tomís schrapende keel heeft het geen zin. Vervolgens klopt Henk met zijn hand naast hem op de bank dat Ingrid daar moet gaan zitten.

Met een rode blos van schaamte op haar wangen zit Ingrid naast haar man en probeert haar dijen gesloten te houden zodat Tom geen zicht heeft op haar blote kutje. Maar Henks hand schuift tussen Ingrids dijen en dwingt ze wijder. Ingrid doet haar dijen wijder en Tomís ogen worden groot maar zijn lul in zijn broek nog groter.

Nonchalant praten de mannen over van alles als Henk opeens zegt, zo Ingrid doe jij je rokje en truitje maar is uit. Tom zit zo te gluren naar je kale kutje dat je net zo goed alles uit kan doen. Verschrikt kijkt Ingrid Henk aan schud nee met haar hoofd.

Tom kijkt geil naar wat er voor hem gebeurt, zo ze het doen? Zou ze zo luisteren naar Henk? De teleurstelling is groot als Ingrid op staat en richting keuken loopt.

Henk lacht en zegt tegen Tom, komt goed jongen, ben zo terug.

Als Henk in de keuken komt pakt hij Ingrid stevig beet en snauwt Ingrid toe dat ze moet luisteren. Scheurt haar truitje kapot van haar lijf en geeft een ruk aan haar korte rokje. Poedel naakt staat Ingrid in de keuken te rillen van angst voor de blik in haar Henks ogen.

Met twee blikjes bier en naakt loopt ze voor Henk uit richting de woonkamer waar Tom vol verwondering kijkt hoe Ingrid met harde tepels en bloot kutje hem bedient van een blikje bier.

Ingrid zit naakt op de bank, haar benen wijd en haar kutje lichtjes openstaand vol in het zicht van Tom en Henk naast haar met een grote grijns op zijn gezicht. Zeker als Henk ziet dat Tomís broek op springen staat van zijn stijve lul.

Henk kijkt Ingrid aan en knikt richting Tom en zegt dat het haar taak is om het de gasten zo veel mogelijk naar hun zin te maken. Ingrid krijgt een rood hoofd en kijkt haar man aan, hij bedoelt toch niet?
Henk fluistert iets in Ingrids oor, Tom ziet haar ogen groot worden, haar hoofd rood, schud nee, nog is nee en glijd vervolgens van de bank af en kruipt richting Tom op handen en knieŽn.

Met bevende handen begint ze Tomís broek los te maken en met een traan in haar ogen pakt ze zijn harde pik uit zijn broek. Tom kijkt op en neer richting Henk dan omlaag richting Ingrid met zijn armen rustend op de armleuningen van de stoel. Wipt iets met zijn kont omhoog als Ingrid aan zijn broek trekt om dan met zijn broek op zijn enkels te zitten.

Zachtjes begint Ingrid aan Tomís stijve pik te trekken, die gelijk begint te kreunen bij de eerste aanraking. Henk schuift naar voren en gaat op de rand de salon tafel zitten en schuift zijn hand over de naar achter stekende kont van Ingrid. Een rilling gaat door haar lijf heen als Henk haar aanraakt.

Henk fluistert naar zijn vrouw, goed zo schatje, goed zo, dat kan beter, je kunt veel beter. Een harde pets vult de huiskamer als Henk haar en klap op haar kont geeft. Henks stem volgt, zuig hem leeg, terwijl zijn hand van haar kont over haar rug omhoog schuift en bij haar nek druk uitoefent omlaag.

Gehoorzaam en met tegenzin komt Ingrids mond dichter en dichter bij Tomís eikel en ook al wil ze niet, ze opent haar lippen en bij de eerste aanraking van Tomís eikel schuift zijn lul dieper Ingrids mond binnen. Onder een zachte maar dwingende stem van Henk, goed zo schatje, verwen onze gast.

Tom kijkt Henk aan met volle bewondering, sluit zijn ogen en laat zijn hoofd achterover vallen en kreunt. Wat kan dat geile vrouwtje van die Henk pijpen schiet het door Tomís gedachte.

Henks hand is alweer terug bij Ingrids kont en zakt lager. Ingrid voelt Henks vingers tussen haar schaamlippen glijden die ondanks alles vochtig zijn. Ingrid walgt van zichzelf, ze wil dit niet, maar durft niet tegen Henk in te gaan.

Zacht soppende geluiden ontsnappen uit Ingrids pijpmondje en uit haar ondertussen zeiknatte kutspleet. Ingrid laat het over haar heen komen, als dit is wat Henk opwind dan luistert ze maar. Dit is vele malen minder erg dan wat Henk in haar oor fluisterde.

Ingrid sabbelt en zuigt aan Tomís lul die harder en harder kreunt, haar lijf siddert door Henks behendige handen. Want ondanks alles is 1 ding wel heel helder, hij weet heel goed hoe hij Ingrid moet laten klaar komen. Ook al wil Ingrid eigenlijk niet, maar haar lichaam siddert om meer.

Dan floept Tomís lul zeiknat van het speeksel van Ingrid uit haar mond als Ingrid ongecontroleerd schokt en beeft. Haar rug bolt en weer terug als een orgasme door haar lichaam trekt tijdens deze gedwongen pijpbeurt met vingers in haar kut. Zachtjes ebt haar orgasme weg en als twee handen op haar hoofd aandringen om verder te pijpen doet ze dat.

Henk lacht en laat zijn vingertoppen over Ingrids kontgaatje glijden en strelen, Ingrid trekt haar billen angstig bijeen.

Ze voelt weer twee handen op haar hoofd, nu wat steviger, ze kan niet weg en voelt schokkend haar mond gevuld worden met warme vloeistof, het zaad van Tom die met krachtige stralen Ingrids mond volspuit. Ingrid kan maar 1 ding doen en dat is slikken, al het zaad van deze vreemde man, de collega van haar man, doorslikken.

Zijn handen nog steeds stevig op haar hoofd tot de laatste druppel uit zijn zaadzak is opgezogen.

Ingrid zuigt door en voelt Tomís eerst zo harde stijve pik verslappen, de handen op haar hoofd verdwijnen en een laatste kreun de huiskamer vullen om dan als een slap dingetje uit haar mond te spugen. Ingrid is er klaar mee, haar Henk gaat gewoon te ver, om haar hier nota bene in haar eigen huis een vreemde te moeten pijpen.

Henk kijkt zijn vrouw aan en knipt met zijn vingers en wijst naar de gang, ze mag vertrekken naar boven onder de snerpende stem van haar Henk, je bent niet meer nodig pijpsletje.

Tom vol bewondering kijkend naar Henk, Ingrid met tranen in haar ogen de trap op. Snel op weg naar de badkamer haar mond spoelen, waarna ze huilend op bed valt, zacht luisterend naar Tom en Henk die beneden lachen. Ingrid valt in slaap.

Ingrid wordt wakker en heeft geen idee hoelang ze heeft geslapen maar hoort alleen Henk. Hij staat naast het bed, naakt en met een stijve lul. Voor Ingrid wat kan zeggen voelt ze hoe ze aan haar enkels wordt beetgepakt en half van bed wordt getrokken.

Zittend op haar knieŽn, met haar buik op bed en het gewicht van Henk op haar rug voelt ze hoe hij ruw zijn benen tussen die van haar drukt en zijn stijve lul tussen haar billen schuift. Zijn mond vlak bij haar oor waar hij in fluistert, vuile vieze pijphoer dat je er bent, voor je eigen vent even een andere vent leegzuigen, vieze pijpslet.

De druk wordt minder op haar rug, gevolgd door een paar harde klappen op haar billen, twee handen die haar billen wijder trekken en een harde pik die tegen haar droge schaamlippen aandrukt. Ingrid beeft en vraagt of Henk wil stoppen. Hij geeft er geen gehoor aan en met alleen een beetje speeksel op zijn eikel duwt hij zijn lul bij Ingrid naar binnen.

Met harde ruwe stoten neukt Henk zijn vrouw tegen haar wil. Gelukkig doet de natuur zijn werk en Ingrids kutje wordt nat om het neukgeweld van Henks lul te kunnen verdragen. Voor Ingrid duurt het een eeuwigheid en voor Henk 2 minuten als hij zijn zaad diep in haar spuit onder een luid gekreun van een orgasme.

Henk trekt zijn lul uit Ingrids volgespoten kut en ploft op bed, zijn vrouw vernedert achterlatend. Opnieuw is Ingrid in de badkamer, naakt zittend onder de douche met de douche straal op haar kut gericht. Ze denkt aan 1 ding en dat is Henks zaad eruit spoelen, dat wil ze daar niet hebben.

Hevig bevend, tegen het paniekerige aan ziet ze Henks zaadslierten met het water wegstromen uit haar dik gezwollen schaamlippen. Na een uur kruipt ze in bed bij haar man die haar deze avond zo vernederd heeft.

De volgende ochtend is het net of er niets gebeurd is, Henk is vrolijk en geeft zijn vrouw een zoen als hij vertrekt naar zijn werk. Een opluchting trekt door Ingrid heen als ze de deur hoort dichtvallen waarna ze huilend op de bank haar beste vriendin Sonja belt die alles hevig geschrokken aanhoort en beloofd zo snel mogelijk langs te komen.

De deurbel gaat en Ingrid loopt richting de deur en ziet door de ruit dat het Sonja is, een zucht van opluchting als de deur open gaat is wat Sonja te gemoed komt. De eerste woorden die Ingrid hoort van haar vriendin is, meissie, o meissie toch, wat is er gebeurd.

Tijdens een bakkie koffie verteld Ingrid het hele verhaal aan Sonja en dat haar kut nog pijn doet van Henk zijn pik die haar droge kutje zo hard penetreerde. Sonja schudt haar hoofd van onbegrip en vraagt of ze Ingrid even moet onderzoeken. Sonja is dan wel dierenarts maar heeft toch wel de nodige medische kennis.

Ingrid en Sonja begeven zich naar de slaapkamer waar Ingrid zich ontdoet van haar slipje en met opgetrokken rok op bed gaat liggen. Sonja pakt wat vaseline van het nachtkastje en doet wat op haar vingers en masseert zachtjes Ingrid spleetje om dan lichtjes Ingrids schaamlippen iets te openen.

Haar vingers dringen zachtjes naar binnen waarop Ingrid lichtjes haar dijen sluit en weer opent. Sonja duwt de schaamlipjes van Ingrid verder open en mompelt dat de boel een beetje beurs is, maar verder geen letsel is te zien.

Voorzichtig draait Sonja haar vingers en voelt dat het wel gemakkelijk gaat omdat Ingrid erg nat is geworden. Sonjaís duim schuift over Ingrids clitje en een kreuntje vult de slaapkamer. Sonja doet het nog een keer en weer volgt een kreuntje van Ingrid.

Sonja voelt haar eigen gleufje nu ook vochtig worden en begint Ingrid heel voorzichtig te vingeren en tevens haar clitje masseren. Sonja ziet Ingrids tepels hard worden door haar shirtje heen en streelt zachtjes haar onderbuik. Ingrid kreunt weer en Sonja gaat verder, zachtjes draaiend in Ingrids kutje.

Ingrid kreunt nog meer en Sonja ziet Ingrids schaamlippen opzwellen en donkerrood van opwinding vullen. Zachtjes schuift Sonja omhoog en kust Ingrid in haar nek, Ingrid sluit haar ogen en friemelt met 1 hand aan de kleren van Sonja. Dan kijken beide vriendinnen elkaar aan en al snel liggen ze beiden naakt omstrengelt in elkaar.

Hevig zoenend, handen over elkaars borsten, benen in elkaar verstrengd. Sonja die Ingrid tussen haar benen trekt en haar dijen omhoog doet. Vervolgens haar handen op de billen van Ingrid legt en zachtjes drukt.

Beide clitjes wrijven over elkaar heen als Ingrid met haar benen het kontje van Sonja iets hoger duwt, zodat hun kutspleetjes elkaar zoenen met hun kutsappen. Ook Sonja kreunt van opwinding als Ingrid duwende bewegingen maakt met haar heupen, alsof ze Sonja neukt met een dikke leuter.

Dan glijden de vriendinnen naast elkaar en vingeren elkaar kruislings, de lucht van kutvocht vult de slaapkamer vermengt met speeksel van het zoenen. Het gekreun wordt luider als beide orgasmes naderen. Ingrid kreunt, ja ja nog even, ga door. Ook Sonja kreunt, mhhh ik ik ik ik Ö.., verder komt ze niet als ze schokkend haar dijen sluit en opent op het ritme van Ingrids vingers die haar kutje penetreert.

Als ook Ingrid haar lichaam spant en een heerlijk langdurig orgasme door haar lichaam trekt. Een orgasme wat ze nog nooit eerder heeft beleefd, zachtjes, langgerekt en intenser dan ooit op Henk zijn lul.

Dan siddert de lust zachtjes uit de slaapkamer en beide vriendinnen naast elkaar bijkomen. Na een paar minuten mompelt Sonja dat wat Henk doet niet kan en dat zij wel zou weten met Henk te doen.

Ingrid draait haar hoofd richting Sonja en kijkt haar vragend aan, van hoe dan? Sonja kijkt haar vriendin aan en mompelt, nou net zoals bij agressieve reuen, even helpen.

Ingrid kijkt haar nog vragende aan waarop Sonja mompelt, nou gewoon knippen je weet wel, worden ze zo rustig als een lammetje van. Met 2 weken is de agressie weg en zijn ze zo gehoorzaam als wat.
Ingrid vat het niet helemaal en staat op waarop Sonja nog zegt, denk er maar is over na, want die vent van jou gaat steeds verder en verder en uit zijn macht kom je nooit meer weg, zelfs niet als je gaat scheiden van hem.

Er gaan wat weken voorbij waarbij Ingrid op dezelfde manier nog 2 collegaís van Henk heeft moeten pijpen waarna ze weer zo hard is genomen daarna door Henk. Om weer uit te huilen bij Sonja wat dan weer eindigt in een vurige vrijpartij tussen de vriendinnen onderling.

De tijd verstrijkt en Ingrid lijkt zich te berusten in haar situatie als de volgende collega zich bij Henk voor de deur meldt. Het is weer Tom die aanbelt en Ingrid is zo in de macht van Henk dat ze al poedelnaakt opendoet. Tom die binnenstapt en al gelijk ook zijn kleren uit kan doen en naakt in de stoel gaat zitten. Hopende op weer een lekkere pijpbeurt van Ingrid op bevel van Henk.

Maar Henk heeft andere ideeŽn, hij broedt op iets, Ingrid rilt al bij de gedachte. Henk begint tegen Tom, wat zou je ervan vinden om die pik van je in Ingrids kutje te pompen? Zo groot als schoteltjes worden de ogen van zowel Tom als Ingrid. Bij Tom van wellust en bij Ingrid van onwil.

Ingrid schudt nee, en staat op en rent weg naar boven. Henk knikt naar Tom dat hij mee moet komen en samen volgen ze Ingrid naar boven toe. Henk fluistert tegen Tom, laat mij even Ingrid iets duidelijk maken, dan is ze daarna zo gewillig als een loops teefje. Geloof me dat kutje van haar daar wil je pik in versmelten jongen.

Henk stapt de slaapkamer binnen en gaat naast Ingrid zitten en bijt haar toe dat ze haar man moet gehoorzamen. Henk vervolgt, het is heel simpel Ingrid, Tom schuift zijn lul in je sappige kut of ik ram mijn lul diep en hard in je maagdelijke kont. O ja, en Tom mag je neuken maar onder geen beding zijn zaad in je spuiten. Dus voor het zingen de kerk uit.

Ingrid schud nee, Henk lacht en begint zich uit te kleden, Ingrid schud nog nee en dan staat Henk naakt met een stijve lul, pakt een heel klein beetje vaseline en smeert zijn lul er mee in. Kijkt Ingrid aan, wijst naar zijn harde pik en mompelt, pik kontje of Tomís pik in jouw kutje.

Dan draait Henk zich om en doet de slaapkamer deur open en roept Tom naar binnen, beide kijkend naar Ingrid. Die voor haar 2 mannen ziet met een harde staaf, en die beide een geil gaatje van Ingrid willen vullen.
Ingrid schuift omlaag, doet haar dijen wijd van elkaar en draait haar hoofd opzij.

Henk en Tom schuiven op bed en al vlug zitten 4 handen over heel Ingrids lichaam heen. Haar spleetje beroert wat daarop reageert met nat worden. Ingrid droomt weg en droomt van Sonja, dat het Sonja is die haar nu verwent om zo alles dragelijk te maken.

Dan voelt ze een gewicht op haar drukken en doet zachtjes haar ogen open en ziet het gezicht van Tom voor haar. Een hand tussen hun beide buiken in om dan iets hards en zachts tegelijk tegen haar natte spleetje te voelen drukken. Het is Tomís eikel die zich zachtjes tussen Ingrids open spreidende schaamlippen in laat zakken.

Ingrid voelt hoe Tomís lul dieper en dieper bij haar binnendringt, wel heel voorzichtig en zachtjes. Zo ook op die manier dat hij terugtrekt en weer diep in haar zakt. Dan voelt Ingrid dat Tom haar neukt, en nog wel in het bijzijn van Henk die op een stoel gefascineerd zit toe te kijken hoe zijn vrouw door zijn collega wordt genomen.

Ingrid sluit haar ogen en draait haar hoofd de andere kant op, ze bijt op haar lippen en huilt. Tom blijft zachtjes zijn lul in haar bewegen op een manier die Ingrid niet kan blijven ontkennen. Hmm, Tomís lul is wel lekker, hij is zeker iets dikker en vult mijn kutje goed spookt het door Ingrids gedachte.

Dan ontsnapt er een heel klein zacht kreuntje uit Ingrids mond en eindigt in Tomís oor. Tom die hierdoor weet dat hij lekker bezig is en onder tussen genietend van Ingrids natte spleet. Henk die het niet hoort omdat het te zacht is, zit op het puntje van zijn stoel en ziet hoe Tomís harde pik de schaamlippen van zijn vrouw Ingrid doet oprekken en hoe haar schaamlippen Tomís pik diep in haar zuigt.

Tom beweegt iets meer draaiend en met elke keer dat hij bij Ingrid diep naar binnen zakt schuift zijn eikel langs Ingrids clitje en g-spot

Ingrid kreunt heel zachtjes in Tomís oor, hmm zachtjes zo doorgaan en trekt haar dijen iets omhoog, zodat Tom nog net wat dieper in haar kan stoten. Zodat Tom nu met elke stoot net het randje van Ingrids baarmoedermond aantikt. Ingrid voelt zich met elke stoot diep gevuld als nooit eerder.

Ingrid geniet stilletjes en hoopt dat Henk het niet boos maakt. Henk die nog steeds met verbazing en fascinatie het natte geile kutje van zijn vrouw de pik van Tom opnieuw en opnieuw in zich ziet zuigen.
Ingrid krijgt het warmer, klammig, zweterig en hijgt steeds iets sneller maar nog steeds heel stil. Haar nagels beginnen in Tomís rug te drukken, waardoor Tom het tempo verhoogt, niet te snel maar wel met langere halen afgewisseld met kortere stoten.

O nee, o nee, o nee, hij neukt me klaar spookt het door Ingrids hoofd, o wat neukt Tom lekker, o o, hmmm klinkt het zachtjes in Tomís oor.

Wat begon als tegen haar wil, wil Ingrid maar wat graag klaarkomen op Tomís harde pik, maar wel stil om Henk Ö, ja wat eigenlijk? Ingrid kreunt en Tom hoort, o ja, neuk me klaar, o ja, ik kom.

Met een stil orgasme komt Ingrid klaar, haar kutje zuigt en melkt aan Tomís lul, haar kutsappen stromen als een waterval. Haar kut maakt soppende geluiden met elke stoot die Tom in haar doet.

Henk kijkt zijn ogen uit en trekt zachtjes aan zijn harde pik kijkend naar zijn vrouw die geneukt wordt.
Tom neukt Ingrid wat sneller en ook zijn ademhaling versnelt, Ingrid kreunt zachtjes, niet in met spuiten hoor, niet doen. Tom hoort het niet en Ingrid voelt Tom zachtjes schokken. Ingrid niet bij machte om Tom van zich af te duwen en voelt hoe hij zijn zaad diep in haar kutje spuit, net datgene wat Henk haar verboden te laten gebeuren.

Ze voelt straal na straal zaad haar verboden terrein binnen vloeien en probeert nu wanhopig zonder Henk een idee te geven wat er gebeurt Tom van zich af te duwen. Dan voelt ze nog 1 straal zaad en Tom komt weer terug uit zijn orgasme en komt omhoog. Trekt zijn lekkende zaadlul uit Ingrids volgespoten natte spleet en zit op zijn knieŽn voor haar met nog een druppel zaad uit zijn lul lekkend.

Zakt nogmaals voorover en geeft Ingrid een zoen die mompelt, wat heb je gedaan? Tom die Ingrid vragend aankijkt en zich niet bewust is van wat Ingrid staat te wachten als Henk ontdekt dat Tomís zaad in Ingrid zit.
Ingrids hart bokt snel van spanning als Tom van bed opstaat en met een slappe zwaaiende glanzende natte pik zijn kleren oppakt en Henk bedankt voor de verwenning van zijn geile vrouwtje, Henk je hebt geen woord teveel gezegd.

Henk kijkt Tom lachend aan en zegt, ik zei het toch, dat sletje van mij is bloedgeil en neukwaardig. Henk kijkt naar Ingrids kut en ziet dat deze glinstert en niet alleen van het geile kutsap. Zijn gezicht spreekt boekdelen richting Ingrid en 180 graden anders als hij Tom begeleid naar buiten.

Ingrid weet zich geen raad, kijkt in paniek om zich heen en ziet de pot vaseline staan. Vlug denkt ze, snel wat op mijn kontje smeren, hopelijk dat dit zo meteen helpt. De illusie dat Henk het zaad van Tom uit Ingrids kutje niet is opgevallen, heeft het hoofd van Ingrid sneller verlaten dan Tom haar kutje kon vullen.

Ingrid hoort de deur dichtslaan beneden en doet een snelle poging wat vaseline op haar kontgaatje te smeren. Snel met een vinger iets ertussen en bedenkt hoe Henk te bedaren. Dan gaat de slaapkamer deur open en ziet ze Henk staan met uitpuilende ogen.

Hij sist, wat had ik je gezegd, wat moest je doen, vieze hoer, vuile slet. Je bent een ondankbare hoerenteef. Je hebt je vol laten spuiten door een vreemde. Je vent voor lul zetten morgen op zijn werk. Hey luister je wel, ik sta morgen bekend als de vent die zijn vrouw door een ander laat volspuiten.

Ingrid denkt, je bent gek, maar denkt niet te hard want Henk hoort het. Hij springt op bed en roept, WAT ZEG JE? Ingrid realiseert zich nu dat ze het niet dacht maar daadwerkelijk zei. Ze voelt Henks sterke handen aan haar enkels en ziet zijn glanzende stijve lul tussen zijn benen zwiepend dichterbij komen.

Ze wilt tegenstribbelen maar is geen partij voor Henk die haar dijen omhoog trekt en haar kuiten op zijn schouders drukt, om dan voorover te leunen en met zijn hand de beide polsen van Ingrid vast te houden.
Met zijn andere hand drukt hij zijn eikel tegen Ingrids sterretje aan en drukt naar voren onder een brullende stem van Henk, IK NEUK JE REET, IK GA JE REET NEUKEN TEEF.

Drukt verder en Henks eikel wijkt Ingrids kringspier open, gelukkig voor Ingrid doet het beetje vaseline zijn werk als Henk zijn lul dieper drukt. Henk voelt wat tegendruk, zet meer kracht en tot zijn verbazing schiet zijn lul redelijk soepel diep in Ingrid, die een schreeuw van tegen wil en pijn laat merken met tranen over haar wangen.

Ingrid werkt zo veel mogelijk mee en voelt de werking van de vaseline die haar de meest pijnlijke ervaring zo bespaart. Gelukkig merkt Henk het niet op door zijn woede en ramt zijn pik soepel maar strak in Ingrid kontje.
Ingrid hoopt maar dat hij zijn zaad vlug laat leeglopen en het daar bij laat. Henk hijgt en kreunt, HOER, TEEF, HMM, HOER, O JAA, GEIL KONTJE brult hij met elke stoot.

Ingrid en Henk kijken elkaar aan, zij met tranen in haar ogen en hij van macht en geilheid. Dan ziet ze het, de vernedering als hij in haar klaarkomt en zijn zaad diep in haar darmen spuit. Straal na straal om dan net zo abrupt als Henks lul bezit nam van haar kontje weer weg te zijn.

Henk zakt op de bedrand en beveelt Ingrid te verdwijnen, ROT OP, WAS JEZELF HOER. Je bent een smerige hoer die zich vol laat spuiten.

Ingrid snelt naar de badkamer en neemt een douche, zet de straal op haar kontje en voelt het zaad wat eruit lekt wegspoelen. Toch zet ze de straal niet op haar kutje, die Tom heeft haar laten genieten ondanks alles en lacht.

Als wraak laat ze Tomís zaad lekker in haar kutje en hoopt eigenlijk dat Henk haar dadelijk ook in haar kutje neukt zodat HIJ in het zaad van een ANDER met zijn pik zit. Ze wil wraak en voelt dat ze strijdlustig gaat worden. Want ze weet ook dat na Tom nog een paar collegaís gaan volgen.

Ook de gesprekken met Sonja spoken door haar hoofd. Ze raakt er zelfs opgewonden van en streelt haar kutje en denkt aan Sonja en het verhaal van ďknippenĒ. Ingrid fantaseert het voor zich hoe dit bij Henk zou uitpakken, dat zij de baas is en geen slachtoffer meer is van zijn sadisme en seksuele machtspelletjes. O ja, ze voelt het al komen en een orgasme trekt door haar heen onder het warme water van de douche.

Als Ingrid de slaapkamer in komt zit Henk alweer te wachten met een stijve pik. Ingrid weet al wat er komen gaat en besluit het spel naar haar hand te zetten. O schatje alsjeblieft doe me niets meer, ik kan niet meer, alsjeblieft ik wil je wel aftrekken maar neuk me niet.

Ingrid speelt het goed als een volmaakte actrice speelt ze het zielige vrouwtje, maar inwendig lacht ze zeker als ze ziet dat Henk toehapt. Al vlug ligt Ingrid wijdbeens en voelt ze Henks lul in haar kutje glijden wat nog gevuld is met Tomís zaad.

Als een wilde neukt Henk erop los en gebruikt Ingrid als een willoze pop. Ingrid laat hem zijn gang gaan en haar kutje lekt kutvocht om Henks lul te laten glijden. Henk kreunt, vieze hoer, zie je wel dat je een vieze hoer bent, je kut is nat.

Ingrid geilt op het idee dat het haar kutsappen zijn vermengt met Tomís zaad waar haar Henk nu in ligt te soppen. De opwinding stijgt en Henk heeft niet eens door dat zijn vrouw onder hem zachtjes klaarkomt als ook Henk zijn laatste zaad in Ingrid spuit dat zich vermengt met dat van Tom.

Henk glijdt van Ingrid af en draait zich om en valt niet veel later in slaap met de gedachte dat hij zijn vrouw in haar kontje heeft geneukt en haar schoongespoelde kutje heeft gevuld.

Ingrid denkt nog is na over wat Sonja gezegd heeft, ja ze wil meer weten van Sonjaís idee want haar grens als slachtoffer is overschreden. Hoe zou het zijn om Henk te knippen? Zou haar leven er dan van opknappen en dat ze dan deze tiran in een mak lammetje verandert?

De volgende ochtend doet Henk weer poeslief en als hij de deur uit is belt Ingrid Sonja op, die niet veel later met Ingrid in bed ligt. Het bed waar Ingrid gisteren door de collega van Tom is genomen onder het zicht van Henk, waarvan Sonja rilt bij het horen van de details.

Nu wordt de slaapkamer gevuld door de liefdevolle seks tussen twee vrouwen, die samen genieten. Samen kreunen en klaarkomen om dan in elkaars armen tot rust en tevredenheid te komen.

Als dan iets later Ingrid een losse opmerking maakt tegen Sonja wat ze bedoelde met ďknippenĒ. Sonja lacht, net zoals bij reutjes, het is een simpele ingreep hoor, ze zijn er zo af en daarna zijn dit soort reutjes prima onder controle te houden.

Ingrid kijkt Sonja aan en vraagt hoe dat dan zou moeten, want Henk laat dit toch niet vrijwillig gebeuren. Sonja lacht en zegt, dat gaat echt wel lukken en neem van mij aan dat hij het tegen niemand zal zeggen uit schaamte.
Ingrid kijkt Sonja aan en zegt,ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ.

Wat zegt Ingrid tegen Sonja?

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Het Einde Van Tom

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (19)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Gedwongen Op SchoolkampDoor: Mck
Gelezen: 3871x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Verkracht, Jong, Rape, Gedwongen, School, Tieners
20-02
7.9
:: Vriendin Van Mijn...Door: Marco
Gelezen: 9193x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-02
8.7
:: De Gevaarlijke DroomvrouwDoor: Dealbreaker69
Gelezen: 4540x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.7
:: Hoer Lisa - 1Door: Maria Smulder
Gelezen: 12384x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Kaal, Scheren, Vernedering, Hoer, Biedingen, Slet, Dildo, Tondeuze
14-02
7.7
:: Hij Moet Nog...Door: Kareltje
Gelezen: 17741x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Squirten, Dikke Lul, Plassen
11-02
8.6
:: Meesterlijke Ervaring - 3Door: Otxoa
Gelezen: 5545x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Sm, Subjes, Sletjes, Submissive
11-02
8.6
:: Nieuwe Job - 3Door: Ellen
Gelezen: 7377x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Negers, Dikke Tieten
10-02
8.9
:: De Advocaat En...Door: Maria Smulder
Gelezen: 8788x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hoeren, Bordeel, Theater, Pijpen, Kantoor, Hakken, Beffen,
10-02
9.1
:: De Advocaat En...Door: Maria Smulder
Gelezen: 7218x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Porno, Camera, Vrouwen, Beffen, Sperma
10-02
8.1
:: De Advocaat En...Door: Maria Smulder
Gelezen: 10296x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Kelder, Film, Porno, Water, Hond.
10-02
8.0
:: De SchoonmaaksletDoor: Arend-Jan
Gelezen: 18050x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pervers, Onderdanig, Pijpen, Anaal, Oud-jong
08-02
8.0
:: Oud Klasgenootje Blijk... - 4Door: Lordgeorge07
Gelezen: 9870x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
08-02
8.5
:: Mijn SletDoor: Arend-Jan
Gelezen: 14803x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Oud-jong, Pervers, Onderdanig
07-02
8.3
:: Karen Straft FleurDoor: Subrosa
Gelezen: 14315x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Straf, Femdom, Fetish
06-02
8.4
:: Dana - 1Door: Arend-Jan
Gelezen: 11313x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Jong-oud, Cuckhold, Openbaar, Trein
06-02
8.8
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net