Opwindend.Net
Datum: 29-06-2018
Stemmen: 138x
Cijfer: 9.1
Gelezen: 18233x
Lengte: Lang
Doktersassistente - 7
Door Mieke1 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Doktersassistente - 6

Ik bleef loops tijdens mijn vruchtbare periode

Liesje nam een dikke dildo en stak hem in één keer diep in mijn spleet en begon neukbewegingen te maken. Onmiddellijk kreeg ik kriebels in mijn baarmoeder. Mijn kut trok samen en Liesje zag het. Ze trok vlug de dildo uit mijn spleet en belde naar de dokter ze is klaar dokter ze begint te smeken om gedekt te worden laat maar komen zei ze. Laat me klaar komen a.u.b. smeekte ik heb zaad nodig in mijn kut. Ik ben loops dek me. Liesje trok haar jas uit en stond helemaal naakt naast me klaar om indien nodig in te grijpen..

De deur ging open en 3 stoere mannen kwamen naakt de speelzaal binnen. Deze loopse teef licht op jullie te wachten om gedekt te worden zei Liesje. Lottrekking had bepaald wie mij eerst mocht neuken. Ze hadden de voorbereidingen gezien op het scherm en stonden met een enorm grote en stijve lul klaar om me te penetreren en hun zaad in me te spuiten. Hun ballen bengelden onder hun speer.

Eén kwam recht naar mijn kut kijken. Ze is inderdaad loops zei hij, stak 3 vingers in mijn spleet en begon me te vingeren. Met zijn andere hand kneep hij in mijn clitoris. Mijn geil liep langs zijn vingers op de vloer. Van zodra ik zijn vingers in mijn spleet voelde kreeg ik een eerste orgasme zo heet lag ik daar te wachten op iets in mijn vagina. Hij trok zijn vingers terug en stootte zijn lul in mijn gapende spelonk, en begon me te neuken als een bezetene. Mijn schaamlippen hielden zijn speer vast en mijn kut zoog aan zijn lul. Ik voelde zijn eikel tegen mijn baarmoeder die krampachtig samen trok. Er melde zich een tweede orgasme en ik kwam schokkend klaar terwijl hij zijn lading zaad in mij spoot.

Liesje plaatste vlug een pan op de vloer onder mijn opengesperde kut om al het zaad dat uit mij liep op te vangen.

De andere kwam naast mijn hoofd staan en sloeg met zijn lul in mijn gezicht. Ik opende mijn mond en hapte zijn lul naar binnen. Ik zoog op zijn eikel en proefde zijn voorvocht. Ik werd gevuld in twee gaten. Wat een slet was ik. Plots trok hij zijn speer uit mijn mond en zei ik wil mijn sperma in je spleet spuiten vuile teef.

De derde begon met mijn borsten te spelen en kneep erin. Er zit melk in haar uiers zei hij, en zoog aan mijn tepels zijn mond vol moedermelk. Hij liet mijn tepels los. Melk moet warm hebben zei hij en sloeg met zijn volle hand op mijn borsten die onmiddellijk rood uit sloegen. Hij zoog opnieuw zijn mond vol aan mijn spenen, plaatste dan zijn mond op die van mij en liet mijn eigen melk in mijn mond lopen. Ik slikte alles naar binnen.

De man die zijn sperma in mijn kut gespoten had nam nu de plaats in van die zijn lul in mijn mond had gestoken. Zijn slappe lul bengelde boven mijn mond. Maak mijn lul proper zei hij, Ik deed mijn mond open en hapte zijn lul in mijn mond en zoog hem helemaal proper terwijl ik een nieuw orgasme kreeg.

Toe ze alle drie genoten hadden van mijn kut, borsten en mond, had ik al 7 keer klaargekomen en nog wilde mijn hoerenkut meer zaad. In het kommetje dat Liesje op de vloer onder mijn kut gezet had liep het zaad gemengd met mijn kutslijm uit mijn spleet. De drie zetten zich op de bank naar het videoscherm te kijken en werden vervangen door 3 nieuwe neukers die zich eveneens mijn intieme geslachtsdelen misbruikten.

Eén van hen stak zijn lul in mijn mond en neukte me heel diep. Zuig teef zei hij en pompte zijn stijve penis diep in mijn keel. Ik hapte naar adem maar hij duwde hem nog dieper en spoot zijn zaad rechtstreeks in mijn slokdarm. Daar zal niets van verloren gaan zei hij en moest zijn slappe die hij in mijn mond liet zitten schoon likken..

Twee hebben hun sperma in mijn kont gespoten. Zonder medelijden duwden ze hun dikke paal diep in mijn darmen. Mijn drang om te poepen werd teniet gedaan door het geweld waarmee ze hun lid in mij ramden. De pijn was verschrikkelijk, de tranen liepen langs mijn wangen. Toen ze hun zaad gespoten hadden beven ze nog een lange tijd in mij verankerd zitten omdat mijn sluitspier zodanig geprikkeld was dat deze hun lul vastknelde. Toen ik hen moest proper likken smaakte ik een mengsel van zaad en darmflora.

11 mannen hadden me geneukt en me met toestemming van de dokter misbruikt. Liesje had mijn aantal orgasmes bijgehouden. 23 keer had ik klaargekomen, en nog snakte mijn kut naar sperma, ik herkende me zelf niet meer, wat een slet was ik geworden.

Nadat de dokter de mannen buitengelaten had kwam hij de speelzaal binnen. We gaan een kijken hoe je kut er nu uitziet na zoveel lullen die ze te verwerken hebt gehad. Hij trok mijn spleet open en keek in mijn vagina. Mooi zei hij het zaad bedekt nog altijd uw baarmoeder mond. Draai ze eens met haar hoofd naar beneden dan kan ik in haar kut gaan zonder dat het zaad uit haar pruim loopt. zei de dokter. Liesje drukte op een knopje en het X kruis scharnierde zodanig dat mijn kut nu boven mijn hoofd was.

De dokter nam een opstaptrapje zodanig dat hij boven mijn kut stond en stak zijn hand in mijn pruim die glibberig was van het vele zaad. Ik voelde hem heel diep gaan. Zijn arm zat een heel stuk in mijn spleet. Ik voelde hoe hij mijn baarmoederhals open rekte en zijn vinger in mijn baarmoeder stak. Prachtig zei hij haar baarmoeder zit helemaal vol met sperma. Ik kreeg opnieuw tintelingen in mijn buik. Die loopse hoer heeft nog niet genoeg gehad zei de dokter ze is warempel opnieuw aan het klaarkomen en vuistneukte me naar een nieuw orgasme. Hij trok zijn hand uit mijn kut en zei tegen Liesje “ geef eens de pan met het zaad dat uit haar kut gelopen heeft.

De dokter nam de pan en goot mijn vagina vol. Toen stak hij opnieuw zijn arm in mijn spleet en maakte neukbewegingen. Onmiddellijk trokken mijn kutspieren samen. Mijn baarmoeder ging open en omdat ik met mijn hoofd omlaag hing vulde ze zich volledig met sperma. Laat je maar gaan zei de dokter. Liesje trok de rest van de melk die nog in mijn borsten zat af en ik kreeg een geweldig orgasme. Ik schreeuwde het uit, dieper, dieper De dokter drukte door en zat tot aan zijn elleboog in me opengerekte spelonk. Mijn orgasme ebde weg. De dokter bleef in mijn kut pompen en ik voelde een nieuw orgasme aankomen. Een onbeschrijfelijk gevoel maakte zich van me meester en ik kwam opnieuw klaar.. Minuten lang spoot ik slijm uit mijn baarmoeder dat zich mengde met het zaad. Eindelijk trok de dokter zijn hand uit mijn spleet en zei tegen Liesje “ plak haar kut dicht zodat het sperma lang in haar baarmoeder blijft zitten” en maak ze maar los. Die teef breekt alle records die zal ons nog heel veel plezier laten beleven. Hopelijk heeft de rest van de familie ook zo een onverzadigbaar seks verlangen. Die plakband laat je er thuis door Elsje afhalen. Het zaad dat dan nog uit je pruim loopt vang je op en drink je uit. Ik knikte van ja

Liesje plakte mijn schaamlippen dicht draaide het X kruis en maakte mijn polsen en armbanden los. Ik stond recht, ik was zo uitgeput van het klaarkomen dat ik door mijn benen zakte. Sla met de karwats op haar kont, buik en uiers zei de dokter zodat haar bloed beter circuleert. Ik nam de karwats en sloeg op Mieke. Haar lichaam zag helemaal rood en na enkele minuten stond ze recht.

Kom mee zei hij. Samen met Liesje liepen we de trap op naar de onderzoekskamer van de dokter. Doe uw benen ver uit elkaar en uw handen op uw hoofd zei hij tegen me. Vanaf nu is dat de houding die je aan neemt als iemand zegt “ in de houding” Ik knikte van ja.

Ik heb een huisreglement opgesteld voor u Lees het maar eens voor zei de dokter

Ik bent altijd naakt thuis

Ik draag thuis nooit een BH, een Slipje en een broek

De rokjes en jurken die ik draagt bedekken mijn kont maximaal 10 cm

Ik ga alleen naar het toilet mits toelating van iemand.

Als ik geplast hebt laat ik mijn kut afvegen door om het even wie er is.

Als ik gepoept hebt kuis ik mijn kont af en ga ze daarna tonen aan om het even wie en vraag ik “ wil je mijn kont controleren”

Mijn geslachtsorganen staan volledig ten dienst van iedereen die er behoefte aan heeft.

Als er aan de deur gebeld wordt en ze zeggen “het is voor de teef” dan laat ik ze binnen en ga je onmiddellijk in de houding staan en zeg ik “gebruik me maar ik ben loops”

Ik komt nooit meer aan de geslachtsorganen en mijn borsten wanneer ik alleen ben.

Om het even wie of wat mag de melk uit mijn uiers melken of zuigen.

Je hangt dat reglement op een zichtbare plaats op zodat iedereen die bij u binnen komt het kan lezen.

De dokter stond op en verliet de spreekkamer. Ik stond op en Liesje liet me buiten. Het was 9 uur toen ik thuis kwam. Meer dan 3 uur had ik niets anders gedaan dan klaar gekomen en misbruikt geweest.

Elsje en Tim zaten op hun kamer. Ik ging naar mijn kamer en deed mijn jurk uit. Nadat ik mijn huisreglement in grote letters bovenaan de trap had opgehangen ging ik op mijn bed liggen.

Elsje kwam mijn kamer binnen en zei “ Ma wat is dat aan de trap” Je bent een echte slavin geworden iedereen mag je zomaar misbruiken dat kan toch niet. Jawel meisje zei ik maar ik heb er geen problemen mee. Vertel zei Elsje wat is er vandaag gebeurt. Ik vertelde van de directeur die ontdekt had dat ik een bikini droeg en nu ook onvoorwaardelijk zijn bezit geworden ben. Hoe loops ik deze avond was en gedekt geweest ben van 11 mannen en de dokter en meer dan 24 orgasmes gehad heb en over mijn huisreglement. Je moet je voortdurend laten vernederen door je geslachtsorganen te laten mishandelen en die door iedereen te laten gebruiken zei Elsje. Voor mij is dat geen probleem meer zei ik. Ik weet niet wat er met mij gebeurd is maar ik verlang voortdurend naar seks, ik ben een slet geworden en ik schaam me voor jullie. Als jij ervan geniet dan ben ik al heel tevreden zei mijn dochter.

Wil je die pleister van mijn spleet trekken vroeg ik aan Elsje. Neem er een pan bij want ze zit nog vol zaad van de dekkingen die ik deze avond gehad heb. Elsje peuterde de pleister los en er gulpte heel wat sperma vermengd met mijn kutslijm uit mijn gapende spleet in de pan. Ma riep Elsje dat is bijna een half glas. Ik weet het meisje ik ben dikwijls klaargekomen en ik heb meer dan 2 uur een lul in mijn kut gehad en volgespoten geweest en Liesje heeft alles opgevangen. Ik giet het in de Wc zei Elsje en nam de pan uit mijn handen. Niet doen zei ik, ik moet het uitdrinken van de dokter. Er mag nooit sperma verloren gaan zegt hij. Ik zette de pan aan mijn mond en dronk ze helemaal leeg. Hoe smaakt dat vroeg Elsje. Ze wreef met haar vinger in de pan en proefde. Helemaal niet slecht zei ze en likte de pan uit.

Het zaad in mijn baarmoeder stroomde beetje bij beetje uit mijn schede en waar ik ook ging ik liet een spoor achter. Na het avondeten vroeg ik “mag ik a.u.b. gaan poepen” ja zei Tim. Toen ik gescheten had kuiste ik mijn kont af en ging naar Tim, trok mijn billen open en vroeg “ben ik proper jongen“ Ja ma zei hij en hij streek met zijn vinger over mijn strop en stak hem in mijn mond. Ik voelde me vernederd. Ik ga slapen zei ik slaap wel, Ik ook zei Elsje en stapte mijn slaapkamer binnen, kleedde zich uit en kroop naakt naast me in bed. Ik voelde haar hand aan mijn schaamlippen en ze streelde mijn clitoris. Wil je dat ik je klaar maak vroeg ik haar. Ze knikte van ja. Ik nam haar tepels tussen mijn lippen en zoog eraan terwijl ik haar poesje streelde. Onmiddellijk deed ze haar benen open en gaf me toegang tot haar spleetje. Ik ging in 69 houding liggen, trok haar schaamlippen open en likte haar clitoris. Ze beantwoorde mijn strelingen door ook mijn spleet open te trekken en het sperma en geil dat uit mijn kut liep op te slurpen. Haar ademhaling versnelde en ik hoorde haar kreunen. Ma zei ze ik ga klaarkomen. Laat je maar gaan schatje zei ik en zoog haar clitoris helemaal in mijn mond terwijl ik met mijn vingers tussen haar schaamlippen streelde. Schokkend kreeg ze een orgasme, en bleef roerloos op mijn buik en borsten liggen. Toen ze na een tijdje recht kroop vroeg ik, “ ik ben nog altijd loops wil je me ook nog eens klaar maken” Natuurlijk ma zei Elsje moet ik mijn hand in je pruim steken. Ik knikte. Ik spreidde mijn benen en Elsje kwam er tussen plaats nemen. In één keer stak ze haar hand tot tegen mijn baarmoeder. Onmiddellijk kreeg ik kriebels in mijn darmen Ma zei Elsje je bent wel erg loops, uw kut trekt al samen rond mijn arm, ik ga je vuistneuken. Ik voelde hoe Elsje in mijn vagina een vuist maakte en me begon te neuken. Mijn slijm liep tussen haar arm uit mijn spleet en ik kreeg het 25 ste orgasme vandaag.

Stil lagen we naast elkaar. Ma zei Elsje, als ze u ontmaagden doet dat pijn. Een klein beetje wel zei ik maar dat duurt niet lang, en achteraf is seks hebben veel plezieriger en veel intenser, en iedere vrouw moet ooit eens ontmaagd worden wees maar niet bang daarvoor.

We gaven elkaar nog een tongkus en vielen in slaap.

Mijn wekker liep af, Elsje was al opgestaan en liep in bh en slipje rond in de keuken. Tim sliep nog. Mag ik plassen Elsje vroeg ik. Ik ga mee zei Elsje en samen gingen we naar de badkamer ik plaste en Elsje volgde mijn voorbeeld. Kom zei ze ik kuis je kutje af en nam toiletpapier en wreef het tussen mijn schaamlippen. Dank u lieve schat zei ik en gaf haar een kusje.

Ik trok mijn geel jurkje aan, dat mijn kont nog juist bedekt en reed zoals gewoonlijk om 8 uur naar school. De kids kwamen luidruchtig de klas binnen en namen plaats. Plots ging de deur open en de directeur kwam binnen. Hindert als ik de les even mee volg vroeg hij. Neen hoor mijnheer de directeur zeg ik. Jonas kom eens voor het bord zei ik en vertel eens wat we in voorgaande les gezien hebben. Ik ging achteraan de klas staan en gaf aanwijzingen. De directeur liep rond en plots voelde ik zijn hand onder mijn jurkje aan mijn kut. Hij stak een vinger in mijn pruim en vingerde me.

In orde Jonas ga maar naar je plaats zei ik en stapte naar het bord. Ik Schreef bovenaan op het bord “ stelling van …. Whouw hoorde ik. Toen pas besefte ik dat tijdens het schrijven mijn jurkje naar omhoog gegaan was en ik met mijn blote kont naar de leerlingen stond. Ik draaide me om en zei “ sorry” en vervolge mijn les. Mevrouw zei de directeur kan je even naar mijn bureau komen. Jan zei hij u bent verantwoordelijk voor de klas hou het stil.

Zet u zei de directeur. U begrijpt dat u zo niet verder voor de klas kan staan ik zal u noodgedwongen moeten ontslaan zei hij. a.u.b. ik kan niet zonder werk ik heb 2 kids en een huur van een appartement te betalen. Ik begrijp het zei hij maar tijdens de les liep zelfs nog slijm uit uw kut langs uw billen naar beneden, dat kan niet.

Hoe de directeur Mij kon helpen lees je in het vervolg

Bedankt voor het lezen en de reactie’s veel liefs van

Mieke xxxxxxx

Misschien is dit wel mijn laatste deel. Meer dan 10.000 mensen konden genieten van mijn laatste verhaal, amper 5 mensen schreven een reactie. Reactie’s zijn een stimulans om verder te schrijven.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Doktersassistente - 8

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (31)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Wraak Op Mijn... - 7Door: Sander123
Gelezen: 7313x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
22-09
8.6
:: Mijn Tante En Ik - 3Door: Jado
Gelezen: 10288x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-09
8.4
:: Teun En Linda: Even Apart - 2Door: Teun
Gelezen: 3418x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Fetish, Femdom, Rolplay
21-09
8.7
:: MuntDoor: FdeXbn
Gelezen: 7327x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: SM
21-09
8.5
:: Dominante Silvia - 5Door: Jefke
Gelezen: 2301x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-09
9.0
:: Van God Los - 2Door: Lync-69
Gelezen: 7910x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-09
7.8
:: Droom Of Werkelijkheid - 31Door: Owned
Gelezen: 3059x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-09
8.9
:: Teun En Linda: Even Apart - 1Door: Teun
Gelezen: 7658x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Verleiding, Femdom, Bbc, Overspel
17-09
8.3
:: Met Poes Naar... - 4Door: Virusje
Gelezen: 8391x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
17-09
8.7
:: Een Kijkje In De Sexshop - 2Door: Lordgeorge07
Gelezen: 10873x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Meesteres, Kuisheidsgordel, Slaaf, Slavin, Afstraffing
15-09
8.3
:: Teun En Linda: Door: Teun
Gelezen: 8264x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Mindfuck, Femdom
14-09
8.9
:: Jong Meisje Misbruikt... - 3Door: Mck
Gelezen: 16512x
Reacties: 15
Lengte: Lang
Tags: Verkracht, Gedwongen, Rape, Jong, Oud, Groep
14-09
8.4
:: De VerpleegsterDoor: Switch
Gelezen: 15690x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Plas, Dominantie, Naalden
13-09
8.6
:: Van God Los - 1Door: Lync-69
Gelezen: 7359x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
12-09
9.0
:: Verliefd Op Mijn Leerlinge - 3Door: Zorro
Gelezen: 16364x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
12-09
9.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 716