Opwindend.Net
Datum: 30-06-2018
Stemmen: 31x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 6579x
Lengte: Gemiddeld
Joost En Harrie
Door Jado - Zoek naar meer...

Daphne heeft mij gisteravond betrapt terwijl ik door het zolderraam naar Trudy stond te gluren. Ik heb niet veel gezien maar wel dat Trudy en haar man Harrie naakt waren en seks hadden. Toen stond Daphne plots achter mij. Ik had haar niet thuis horen komen. Joost! Wat doe je? Waar kijk jij naar? EhÖeh naar Trudy. Met een vuurrood hoofd van schaamte keek ik haar aan. Jij bent dus een ordinaire gluurder. Toch keek Daphne zelf ook even door het raam en zag nog net hoe Trudy haar kruis droogwreef met een handdoek.

Zwijgend keken wij elkaar aan. Joost, ik wil dat jij nu je excuus gaat aanbieden bij Trudy en Harrie omdat jij gegluurd hebt. Daarna krijg je straf. Ik durfde niet te weigeren en beschaamd liep ik naar het huis van Trudy.

Ik weet allang dat jij naar mij kijkt, zei Trudy toen ik mijn zegje gedaan had. Maar ik vind dat niet erg, wel leuk eigenlijk dat een jonge vent nog naar mij gluurt. Kom morgenavond maar wat drinken dan kunnen we even bijpraten.

Daphne was verbaasd dat Trudy niet kwaad was maar ons uitnodigde. Even later stond ik gebukt met blote billen te wachten op mijn straf. Daphne sloeg mij zo hard ze kon met de badborstel op mijn billen tot ik het uitgilde van pijn.

Om 20:30 uur gaan we naar Trudy en Harrie. Het is heel gezellig Trudy verteld veel over zichzelf en haar relatie met Harrie. Veel vrienden hebben ze niet, alleen een paar vage kennissen. Trudy verteld dat zij exhibitionist is. Zij geniet ervan als mensen haar zien als zij seks heeft. Soms gaan wij samen naar een plek waar mensen ons kunnen zien als wij seks hebben. Daarna doen we het thuis nog een keer over, zoals gisteren. Harrie heeft af en toe ook behoefte aan een harde aanpak, net als jij Joost. Oow daarom wist jij zo snel waar ik behoefte aan had die avond? Klopt Joost, maar Harrie is van de ballen terwijl jij meer op je tepels en billen gericht bent.

Dus jij geniet ervan als Joost naar je gluurt? Merkt Daphne op. Ja, Daphne, dat is zo. Daar geniet ik van.

Wat vind jij allemaal lekker om te doen? Vraagt Harrie aan Daphne. Normale seks. Gewoon van achter diep in mijn kutje, of kontje. Als ik zover ben. Wat bedoel je daarmee? Nou, als ik geil ben wil ik eerst iemand vernederen en pijn doen, de baas spelen over een man.

Dus - zegt Harrie - jij bent een echte sadist. Je denkt alleen maar aan je eigen genot. Nee, dat niet. Ik wil altijd dat Joost ook lekker klaarkomt.

Joost wat heb jij allemaal al gezien van mij, van ons? Vraagt Trudy. Niet veel, een paar keer heb ik jou naakt gezien. Gisteren zag ik dat jij Harry pijpte.

Joost mag Harrie jou vanavond een keer aftrekken? Verbaasd kijk ik Trudy aan. Daar fantaseert hij al lang over. Ja uhÖmaar ik ben geen homo. Harrie ook niet Joost.

Kom Joost stel je niet zo aan, kleed je uit. Je onderbroek mag je nog even aanhouden. Ik wil wel eens zien hoe een man een andere man aftrekt, zegt Daphne. Langzaam begin ik mezelf uit te kleden. Nou kom schiet eens wat op, jij ook Harrie, uitkleden. Daphne heeft de leiding genomen. Daphne? Mag ikÖÖ vind jij het goed dat ik Joost?

Daar sta ik in mijn roze oma onderbroek. Oow Joost wat sexy, je lijkt wel een mietje! Lacht Trudy. Ook Harrie staat te grinniken. Vooruit Harrie, pak hem maar.

Harrie staat op en komt naar me toe. Zonder inleiding begint hij gelijk mijn ballen te kneden. Ik voel dat ik stijf wordt. Ondertussen heeft Trudy zichzelf ook uitgekleed. Naakt zit ze naar ons te kijken. Alleen Daphne is nog volledig gekleed. Ik zie dat de penis van Harrie ook stijf wordt. Dan knielt Harrie voor me en trekt langzaam mijn onderbroek naar beneden. Terwijl hij met zijn ruwe handen mijn gekwetste billen streelt zoekt zijn mond mijn pik. Even zuigt hij op mijn eikel. Ondertussen gaat Trudy op haar buik voor mij op de grond liggen. Lik haar billen Joost, zegt Daphne. Ik ga op mijn knieŽn zitten, buig me voorover en begin voorzichtig over de dikke billen van Trudy te likken. Stop even Joost, kom eens overeind. Daphne komt naast me staan en zet een gemeen klemmetje op mijn tepels. Harrie zit achter mij en wrijft met een vinger tussen mijn billen. Hij zoekt mijn ingang en dringt voorzichtig in me. De gedachte dat Harrie mij straks misschien wel in mijn kont neukt wind me op en ik steek mijn billen wat verder achteruit.

Goed in haar spleet likken Joost. Ik geniet van de weeÔge geur tussen de billen van Trudy en de ruwe handen van Harrie op mijn billen en aan mijn ballen. Ik voel hoe mijn spieren spannen. Rechtop zitten Joost! Commandeert Daphne, ga rechtop zitten. Ik doe wat

Daphne vraagt. Harrie blijft in mijn ballen knijpen en begint mij langzaam af te trekken. Trudy draait zich op haar rug en begint haar kutje te strelen. Kijken Joost, zegt Daphne en begint aan mijn tepelklemmen te trekken. Ik gil het uit van pijn, oowwaaahhh schreeuw ik als ik klaarkom. Harrie blijft knijpen en trekken. Als mijn orgasme is weggeŽbd kijk ik verlegen naar Trudy. Mijn sperma ligt tussen ons in op de vloer. Ik zal even een doekje halen. Nee Joost, dat doet Harrie.

Toen Harrie mijn rotzooi had opgeruimd ging hij midden in de kamer staan met zín handen in de nek en benen wijd gespreid. Trudy ging voor hem staan en trapte hem gelijk vol in het kruis. Harrie jankte van pijn, maar bood zichzelf onmiddellijk weer aan voor nog een trap.

Wil jij een keer? Toe maar Daphne, zei Trudy, schop hem maar.

Ook Daphne schopte. Harrie huilde van pijn maar bleef zichzelf steeds opnieuw aanbieden voor weer een trap. Tot Trudy het genoeg vond. Vooruit Joost, trek Harrie maar af. Ik kniel naast hem en begin voorzichtig met zijn halfharde geslacht te spelen. Na een paar rukjes buig ik wat verder en neem voor de eerste keer in mijn leven een pik in mijn mond. Zuigend en trekkend breng ik Harrie in extase. Zijn orgasme komt onverwacht. Zonder waarschuwing loost Harrie een groot deel van zijn sperma in mijn mond.

Net voor ik het uit wil spugen kijk ik heel even naar Daphne. Slikken Joost.

Dat doe ik. Kokhalzend slik ik alles door.

Trudy schenkt de glazen nog eens vol en vraagt een Daphne waarom zij al haar kleren nog aan heeft. Och, dit doet mij allemaal niet zoveel, maar jij bent toch ook niet klaar gekomen Trudy? Dat klopt, maar daar zorgt Harrie vanavond nog wel voor. Nee ik wil dat jij met mij meegaat en vannacht bij mij blijft.

Een half uur later liggen Harrie en ik stevig aan elkaar vastgemaakt met stalen boeien op zijn bed.

Zoek naar meer verhalen van Jado...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: NaÔef Meisje Misbruikt... - 2Door: Mck
Gelezen: 1911x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Verkracht, Verkrachting, Gedwongen, Rape, Oud, Jong
17-12
8.8
:: Flinke Meid - 2Door: ManMetFluit
Gelezen: 7873x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
16-12
8.7
:: Teun En Linda: Linda Gaat LosDoor: Teun
Gelezen: 3854x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Cockold, Teaseing
16-12
8.6
:: Speelgoed - 2Door: Petertje
Gelezen: 8096x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-12
8.7
:: Speelgoed - 1Door: Petertje
Gelezen: 13146x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
15-12
8.3
:: Lies Wordt Meesteres - 6Door: Queen Bee
Gelezen: 3557x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Bondage, Bdsm
14-12
9.0
:: Verdwaald In AustraliŽ - 2Door: NickSchrijvers
Gelezen: 8486x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Politie, Bureau
14-12
8.8
:: Milf GebruiktDoor: Elenamilf
Gelezen: 11132x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Vernedering, Slavin
13-12
7.9
:: NaÔef Meisje Misbruikt... - 1Door: Mck
Gelezen: 14313x
Reacties: 14
Lengte: Lang
Tags: Verkracht, Rape, Gedwongen, Jong, Oud, Misbruikt, Model
13-12
8.2
:: Verdwaald In AustraliŽ - 1Door: NickSchrijvers
Gelezen: 13817x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Verdwaald, Politie, Fouilleren
12-12
8.6
:: Kantoor Meisje - 5Door: Joyce_here
Gelezen: 6402x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-12
8.2
:: Van God Los - 5 (slot)Door: Lync-69
Gelezen: 5898x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-12
8.9
:: Ouwe Taart - 8Door: Jan
Gelezen: 3062x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-12
8.5
:: Moeders Fantasie UitgekomenDoor: Lenny
Gelezen: 12863x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Gangbang
10-12
8.8
:: Kantoor Meisje - 4Door: Joyce_here
Gelezen: 12618x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
08-12
8.3
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 704