Opwindend.Net
Datum: 30-06-2018
Stemmen: 31x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 6841x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Joost En Harrie
Door Jado - Zoek naar meer...

Daphne heeft mij gisteravond betrapt terwijl ik door het zolderraam naar Trudy stond te gluren. Ik heb niet veel gezien maar wel dat Trudy en haar man Harrie naakt waren en seks hadden. Toen stond Daphne plots achter mij. Ik had haar niet thuis horen komen. Joost! Wat doe je? Waar kijk jij naar? Eheh naar Trudy. Met een vuurrood hoofd van schaamte keek ik haar aan. Jij bent dus een ordinaire gluurder. Toch keek Daphne zelf ook even door het raam en zag nog net hoe Trudy haar kruis droogwreef met een handdoek.

Zwijgend keken wij elkaar aan. Joost, ik wil dat jij nu je excuus gaat aanbieden bij Trudy en Harrie omdat jij gegluurd hebt. Daarna krijg je straf. Ik durfde niet te weigeren en beschaamd liep ik naar het huis van Trudy.

Ik weet allang dat jij naar mij kijkt, zei Trudy toen ik mijn zegje gedaan had. Maar ik vind dat niet erg, wel leuk eigenlijk dat een jonge vent nog naar mij gluurt. Kom morgenavond maar wat drinken dan kunnen we even bijpraten.

Daphne was verbaasd dat Trudy niet kwaad was maar ons uitnodigde. Even later stond ik gebukt met blote billen te wachten op mijn straf. Daphne sloeg mij zo hard ze kon met de badborstel op mijn billen tot ik het uitgilde van pijn.

Om 20:30 uur gaan we naar Trudy en Harrie. Het is heel gezellig Trudy verteld veel over zichzelf en haar relatie met Harrie. Veel vrienden hebben ze niet, alleen een paar vage kennissen. Trudy verteld dat zij exhibitionist is. Zij geniet ervan als mensen haar zien als zij seks heeft. Soms gaan wij samen naar een plek waar mensen ons kunnen zien als wij seks hebben. Daarna doen we het thuis nog een keer over, zoals gisteren. Harrie heeft af en toe ook behoefte aan een harde aanpak, net als jij Joost. Oow daarom wist jij zo snel waar ik behoefte aan had die avond? Klopt Joost, maar Harrie is van de ballen terwijl jij meer op je tepels en billen gericht bent.

Dus jij geniet ervan als Joost naar je gluurt? Merkt Daphne op. Ja, Daphne, dat is zo. Daar geniet ik van.

Wat vind jij allemaal lekker om te doen? Vraagt Harrie aan Daphne. Normale seks. Gewoon van achter diep in mijn kutje, of kontje. Als ik zover ben. Wat bedoel je daarmee? Nou, als ik geil ben wil ik eerst iemand vernederen en pijn doen, de baas spelen over een man.

Dus - zegt Harrie - jij bent een echte sadist. Je denkt alleen maar aan je eigen genot. Nee, dat niet. Ik wil altijd dat Joost ook lekker klaarkomt.

Joost wat heb jij allemaal al gezien van mij, van ons? Vraagt Trudy. Niet veel, een paar keer heb ik jou naakt gezien. Gisteren zag ik dat jij Harry pijpte.

Joost mag Harrie jou vanavond een keer aftrekken? Verbaasd kijk ik Trudy aan. Daar fantaseert hij al lang over. Ja uhmaar ik ben geen homo. Harrie ook niet Joost.

Kom Joost stel je niet zo aan, kleed je uit. Je onderbroek mag je nog even aanhouden. Ik wil wel eens zien hoe een man een andere man aftrekt, zegt Daphne. Langzaam begin ik mezelf uit te kleden. Nou kom schiet eens wat op, jij ook Harrie, uitkleden. Daphne heeft de leiding genomen. Daphne? Mag ik vind jij het goed dat ik Joost?

Daar sta ik in mijn roze oma onderbroek. Oow Joost wat sexy, je lijkt wel een mietje! Lacht Trudy. Ook Harrie staat te grinniken. Vooruit Harrie, pak hem maar.

Harrie staat op en komt naar me toe. Zonder inleiding begint hij gelijk mijn ballen te kneden. Ik voel dat ik stijf wordt. Ondertussen heeft Trudy zichzelf ook uitgekleed. Naakt zit ze naar ons te kijken. Alleen Daphne is nog volledig gekleed. Ik zie dat de penis van Harrie ook stijf wordt. Dan knielt Harrie voor me en trekt langzaam mijn onderbroek naar beneden. Terwijl hij met zijn ruwe handen mijn gekwetste billen streelt zoekt zijn mond mijn pik. Even zuigt hij op mijn eikel. Ondertussen gaat Trudy op haar buik voor mij op de grond liggen. Lik haar billen Joost, zegt Daphne. Ik ga op mijn knien zitten, buig me voorover en begin voorzichtig over de dikke billen van Trudy te likken. Stop even Joost, kom eens overeind. Daphne komt naast me staan en zet een gemeen klemmetje op mijn tepels. Harrie zit achter mij en wrijft met een vinger tussen mijn billen. Hij zoekt mijn ingang en dringt voorzichtig in me. De gedachte dat Harrie mij straks misschien wel in mijn kont neukt wind me op en ik steek mijn billen wat verder achteruit.

Goed in haar spleet likken Joost. Ik geniet van de weege geur tussen de billen van Trudy en de ruwe handen van Harrie op mijn billen en aan mijn ballen. Ik voel hoe mijn spieren spannen. Rechtop zitten Joost! Commandeert Daphne, ga rechtop zitten. Ik doe wat

Daphne vraagt. Harrie blijft in mijn ballen knijpen en begint mij langzaam af te trekken. Trudy draait zich op haar rug en begint haar kutje te strelen. Kijken Joost, zegt Daphne en begint aan mijn tepelklemmen te trekken. Ik gil het uit van pijn, oowwaaahhh schreeuw ik als ik klaarkom. Harrie blijft knijpen en trekken. Als mijn orgasme is weggebd kijk ik verlegen naar Trudy. Mijn sperma ligt tussen ons in op de vloer. Ik zal even een doekje halen. Nee Joost, dat doet Harrie.

Toen Harrie mijn rotzooi had opgeruimd ging hij midden in de kamer staan met zn handen in de nek en benen wijd gespreid. Trudy ging voor hem staan en trapte hem gelijk vol in het kruis. Harrie jankte van pijn, maar bood zichzelf onmiddellijk weer aan voor nog een trap.

Wil jij een keer? Toe maar Daphne, zei Trudy, schop hem maar.

Ook Daphne schopte. Harrie huilde van pijn maar bleef zichzelf steeds opnieuw aanbieden voor weer een trap. Tot Trudy het genoeg vond. Vooruit Joost, trek Harrie maar af. Ik kniel naast hem en begin voorzichtig met zijn halfharde geslacht te spelen. Na een paar rukjes buig ik wat verder en neem voor de eerste keer in mijn leven een pik in mijn mond. Zuigend en trekkend breng ik Harrie in extase. Zijn orgasme komt onverwacht. Zonder waarschuwing loost Harrie een groot deel van zijn sperma in mijn mond.

Net voor ik het uit wil spugen kijk ik heel even naar Daphne. Slikken Joost.

Dat doe ik. Kokhalzend slik ik alles door.

Trudy schenkt de glazen nog eens vol en vraagt een Daphne waarom zij al haar kleren nog aan heeft. Och, dit doet mij allemaal niet zoveel, maar jij bent toch ook niet klaar gekomen Trudy? Dat klopt, maar daar zorgt Harrie vanavond nog wel voor. Nee ik wil dat jij met mij meegaat en vannacht bij mij blijft.

Een half uur later liggen Harrie en ik stevig aan elkaar vastgemaakt met stalen boeien op zijn bed.

Zoek naar meer verhalen van Jado...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Heerlijke Pijn - 4Door: Zeroxx
Gelezen: 1155x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-03
9.2
:: Kroniek Van Een... - 13Door: Johan100
Gelezen: 907x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
22-03
9.8
:: Straf Van De Rechter - 5Door: Ladybird
Gelezen: 6899x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Straf, Rechter, Plas, Veiling
20-03
8.9
:: Heerlijke Pijn - 3Door: Zeroxx
Gelezen: 4988x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
20-03
9.1
:: Een Nieuw BeginDoor: Jado
Gelezen: 6843x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.8
:: Weddenschap Om Nooit...Door: Studentje1234
Gelezen: 13095x
Reacties: 23
Lengte: Lang
Tags: Bondage, SM, Pijpen, Weddenschap
20-03
9.2
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 2932x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
8.8
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 4913x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
9.2
:: Werken Op Erotica Beurs - 2Door: Zaken Vrouw
Gelezen: 9178x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckholding, Sperma, Anaal, Pijpen, BDSM, Spaking
18-03
9.1
:: Het Verloren Avontuur... - 2Door: DatwAtis
Gelezen: 8034x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
17-03
9.1
:: Hoe We In...Door: Jijmoetwel
Gelezen: 10490x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Cuck, Cuckold, Buurman, Chantage, Misbruik, Sletje, Hoertje, Misbruik
17-03
8.6
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 5041x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 7642x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Teun En Linda:...Door: Teun
Gelezen: 5879x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Overspel, Cuckold
17-03
8.5
:: Een Middagje PlezierDoor: Eentje
Gelezen: 8253x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Bondage, Fotografie, BDSM
16-03
8.3
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net