Opwindend.Net
Datum: 30-06-2018
Stemmen: 124x
Cijfer: 7.9
Gelezen: 38753x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Lotte In Het Zwembad - 1
Door Lotte - Mijn Profiel Pagina

Mijn hart klopt in mijn keel. Zo spannend, terwijl ik er toch al maanden over na denk. Ik heb een kwartiertje geleden een briefje op de mannen wc gehangen. “Lotte pijpt, 20 euro”, en dan mijn nummer.

We wonen al lang in de buurt van dit vakantiepark. We hebben een abonnement, zodat we op ieder moment gebruik kunnen maken van het subtropisch zwembad dat er bij hoort. Mijn zus, mijn moeder en ik komen hier vaak. Vroeger samen, maar de laatste jaren kom ik hier steeds vaker alleen.

Het viel me op dat jongens en mannen veel naar me kijken. Ik draag een bikini. Niets speciaals, maar er is natuurlijk vrij veel mee te zien. Al een tijdje merk ik dat ik aan het uitdagen ben. De jongens, maar zeker ook de vaders. Je ziet ze stiekem kijken als er even niet op ze gelet wordt. Zeker als ik mijn gele bikini aan heb, waarvan het broekje en het bovenstukje eigenlijk iets te klein zijn.

De gedachte om het briefje op te hangen kreeg ik tijd geleden. Sinds mijn vader en moeder gescheiden zijn, hebben we weinig geld. Het is belangrijk om een beetje met mijn vriendinnen mee te kunnen doen, maar vaak heb ik daarvoor te weinig. Ik heb lang nagedacht over hoe ik wat bij kon verdienen, en ineens kreeg ik dit idee. Ik dacht dat ik dit makkelijk zou kunnen, maar mijn god, wat ben ik zenuwachtig!

Dan gaat mijn telefoon. “Lotte” zeg ik. “Ik wil wel voor 20 euro” hoor ik aan de andere kant. Ik bel de jongen terug en vertel hem in welk kleedhokje ik zit. Kort daarna komt hij binnen. Ik schat dat hij een jaar of 18 is. Wel een lekkertje. Goed gespierd, vrij lang. Hij lijkt zenuwachtiger dan ik. Als hij binnen is en mij ziet, zie ik zijn erectie groeien in zijn zwemshorts. Ik ga op het bankje zitten, terwijl hij voor me staat. “Krijg ik eerst het geld?” vraag ik. Hij lacht een beetje, terwijl hij me niet echt durft aan te kijken. “Ja, natuurlijk, zeker, hier is het”. Een briefje van 20 wordt in mijn handen geduwd. “Ok, dank je wel” zeg ik. “Ik ben hier met m’n vriendin, maar ik zag net je briefje hangen…”

Ik twijfel een beetje wat ik moet doen. Gewoon aan de gang gaan? Het is nou ook niet echt de plek voor een goed gesprek. Ik pak de rand van zijn zwembroek, en trek hem over zijn pik een stukje naar beneden. Hij is nog niet helemaal stijf als ik hem voor me zie. “Zenuwen” giechelt de jongen. “Hij wordt zo hard hoor”. Ik lach een beetje lief terug naar hem. Hij moest eens weten dat zijn pik de eerste was die ik in het echt van zo dichtbij zag. Met mijn hand pak ik zijn pik op, en leidt hem in mijn mondje. Ik hoor een kreun boven me, en in 5 seconden groeit zijn lul tot een keiharde paal in mijn mondje. Dan begin ik mijn werk. Ik zuig hem naar binnen en laat zijn harde pik tussen mijn lippen door mijn mond in glijden. Met mijn tong draai ik rondjes om zijn eikel. Zachtjes zuig ik en lik ik. Met mijn hand masseer ik zijn ballen. Ze zijn lekker groot, ik begin te verlangen naar zijn zaad. Hij zet zijn handen tegen de wand van het kleedhokje aan en gaat een klein beetje op en neer.

Ik zuig nog geen twee minuten als zijn gekreun harder wordt. Hij zal toch niet nu al…Terwijl ik het denk, spuit de jongen zijn eerste lading warm zaad mijn keeltje in. Een flinke golf zout smakend sperma komt achter in mijn mond terecht. “O…. mag dat wel?” hoor ik hem zeggen, terwijl hij een tweede en een derde keer in mijn mondje klaar komt. Ik duw hem met zijn billen naar mij toe, en dwing hem om ook zijn volgende ladingen in mijn mondje terecht te laten komen. Ik kan het niet tellen, maar ik denk dat hij zeker 8 keer spuit voor hij klaar is.

“Dank je wel”, zegt hij, “veel te snel, ik ben nog nooit eerder zo met een meisje geweest.” Weer kijkt hij me niet aan. “Geeft niet” zeg ik. “Als je nog een keer wil, dan heb je mijn nummer”. Met een rood hoofd en een halfharde pik weer bedekt in zijn zwembroek verlaat hij mijn hokje. Ik ben 20 euro rijker in 5 minuten. En ik vond het niet erg om te doen. Eigenlijk ben ik er zelfs een beetje geil van geworden. Ik kijk op mijn telefoon. 10 gemiste oproepen…

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Lotte In Het Zwembad - 2


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (13)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Heerlijke Pijn - 4Door: Zeroxx
Gelezen: 1154x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-03
9.2
:: Kroniek Van Een... - 13Door: Johan100
Gelezen: 907x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
22-03
9.8
:: Straf Van De Rechter - 5Door: Ladybird
Gelezen: 6899x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Straf, Rechter, Plas, Veiling
20-03
8.9
:: Heerlijke Pijn - 3Door: Zeroxx
Gelezen: 4988x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
20-03
9.1
:: Een Nieuw BeginDoor: Jado
Gelezen: 6843x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.8
:: Weddenschap Om Nooit...Door: Studentje1234
Gelezen: 13094x
Reacties: 23
Lengte: Lang
Tags: Bondage, SM, Pijpen, Weddenschap
20-03
9.2
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 2931x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
8.8
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 4913x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
9.2
:: Werken Op Erotica Beurs - 2Door: Zaken Vrouw
Gelezen: 9178x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckholding, Sperma, Anaal, Pijpen, BDSM, Spaking
18-03
9.1
:: Het Verloren Avontuur... - 2Door: DatwAtis
Gelezen: 8034x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
17-03
9.1
:: Hoe We In...Door: Jijmoetwel
Gelezen: 10490x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Cuck, Cuckold, Buurman, Chantage, Misbruik, Sletje, Hoertje, Misbruik
17-03
8.6
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 5041x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 7642x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Teun En Linda:...Door: Teun
Gelezen: 5879x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Overspel, Cuckold
17-03
8.5
:: Een Middagje PlezierDoor: Eentje
Gelezen: 8253x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Bondage, Fotografie, BDSM
16-03
8.3
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net