Opwindend.Net
Datum: 30-06-2018
Stemmen: 118x
Cijfer: 7.9
Gelezen: 28950x
Lengte: Gemiddeld
Lotte In Het Zwembad - 1
Door Lotte - Mijn Profiel Pagina

Mijn hart klopt in mijn keel. Zo spannend, terwijl ik er toch al maanden over na denk. Ik heb een kwartiertje geleden een briefje op de mannen wc gehangen. “Lotte pijpt, 20 euro”, en dan mijn nummer.

We wonen al lang in de buurt van dit vakantiepark. We hebben een abonnement, zodat we op ieder moment gebruik kunnen maken van het subtropisch zwembad dat er bij hoort. Mijn zus, mijn moeder en ik komen hier vaak. Vroeger samen, maar de laatste jaren kom ik hier steeds vaker alleen.

Het viel me op dat jongens en mannen veel naar me kijken. Ik draag een bikini. Niets speciaals, maar er is natuurlijk vrij veel mee te zien. Al een tijdje merk ik dat ik aan het uitdagen ben. De jongens, maar zeker ook de vaders. Je ziet ze stiekem kijken als er even niet op ze gelet wordt. Zeker als ik mijn gele bikini aan heb, waarvan het broekje en het bovenstukje eigenlijk iets te klein zijn.

De gedachte om het briefje op te hangen kreeg ik tijd geleden. Sinds mijn vader en moeder gescheiden zijn, hebben we weinig geld. Het is belangrijk om een beetje met mijn vriendinnen mee te kunnen doen, maar vaak heb ik daarvoor te weinig. Ik heb lang nagedacht over hoe ik wat bij kon verdienen, en ineens kreeg ik dit idee. Ik dacht dat ik dit makkelijk zou kunnen, maar mijn god, wat ben ik zenuwachtig!

Dan gaat mijn telefoon. “Lotte” zeg ik. “Ik wil wel voor 20 euro” hoor ik aan de andere kant. Ik bel de jongen terug en vertel hem in welk kleedhokje ik zit. Kort daarna komt hij binnen. Ik schat dat hij een jaar of 18 is. Wel een lekkertje. Goed gespierd, vrij lang. Hij lijkt zenuwachtiger dan ik. Als hij binnen is en mij ziet, zie ik zijn erectie groeien in zijn zwemshorts. Ik ga op het bankje zitten, terwijl hij voor me staat. “Krijg ik eerst het geld?” vraag ik. Hij lacht een beetje, terwijl hij me niet echt durft aan te kijken. “Ja, natuurlijk, zeker, hier is het”. Een briefje van 20 wordt in mijn handen geduwd. “Ok, dank je wel” zeg ik. “Ik ben hier met m’n vriendin, maar ik zag net je briefje hangen…”

Ik twijfel een beetje wat ik moet doen. Gewoon aan de gang gaan? Het is nou ook niet echt de plek voor een goed gesprek. Ik pak de rand van zijn zwembroek, en trek hem over zijn pik een stukje naar beneden. Hij is nog niet helemaal stijf als ik hem voor me zie. “Zenuwen” giechelt de jongen. “Hij wordt zo hard hoor”. Ik lach een beetje lief terug naar hem. Hij moest eens weten dat zijn pik de eerste was die ik in het echt van zo dichtbij zag. Met mijn hand pak ik zijn pik op, en leidt hem in mijn mondje. Ik hoor een kreun boven me, en in 5 seconden groeit zijn lul tot een keiharde paal in mijn mondje. Dan begin ik mijn werk. Ik zuig hem naar binnen en laat zijn harde pik tussen mijn lippen door mijn mond in glijden. Met mijn tong draai ik rondjes om zijn eikel. Zachtjes zuig ik en lik ik. Met mijn hand masseer ik zijn ballen. Ze zijn lekker groot, ik begin te verlangen naar zijn zaad. Hij zet zijn handen tegen de wand van het kleedhokje aan en gaat een klein beetje op en neer.

Ik zuig nog geen twee minuten als zijn gekreun harder wordt. Hij zal toch niet nu al…Terwijl ik het denk, spuit de jongen zijn eerste lading warm zaad mijn keeltje in. Een flinke golf zout smakend sperma komt achter in mijn mond terecht. “O…. mag dat wel?” hoor ik hem zeggen, terwijl hij een tweede en een derde keer in mijn mondje klaar komt. Ik duw hem met zijn billen naar mij toe, en dwing hem om ook zijn volgende ladingen in mijn mondje terecht te laten komen. Ik kan het niet tellen, maar ik denk dat hij zeker 8 keer spuit voor hij klaar is.

“Dank je wel”, zegt hij, “veel te snel, ik ben nog nooit eerder zo met een meisje geweest.” Weer kijkt hij me niet aan. “Geeft niet” zeg ik. “Als je nog een keer wil, dan heb je mijn nummer”. Met een rood hoofd en een halfharde pik weer bedekt in zijn zwembroek verlaat hij mijn hokje. Ik ben 20 euro rijker in 5 minuten. En ik vond het niet erg om te doen. Eigenlijk ben ik er zelfs een beetje geil van geworden. Ik kijk op mijn telefoon. 10 gemiste oproepen…

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Lotte In Het Zwembad - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (11)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Je Wil Dit Zelf - 2Door: Mrjacuzzi
Gelezen: 4598x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Onderdanig, Dominantie
16-07
8.3
:: Je Wil Dit Zelf - 1Door: Mrjacuzzi
Gelezen: 7203x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Onderdanig, Dominantie
16-07
8.3
:: Betrapt Op De Camsite - 6Door: Esther-L
Gelezen: 6291x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
16-07
9.3
:: Contact Met Mr Paul - 4Door: Slaaf Van Mr Paul
Gelezen: 2932x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-07
9.3
:: Lotte In Het Vakantiehuisje- 5Door: Lotte
Gelezen: 14608x
Reacties: 14
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Maagd, Groepsex
15-07
9.2
:: Droom Of Werkelijkheid - 24Door: Owned
Gelezen: 3746x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-07
9.0
:: Hella, Engel Of HeksDoor: Subrosa
Gelezen: 6145x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Troost, Fetisj, Vernedering
13-07
8.4
:: Maureen 117:...Door: Sprinter Culemborg
Gelezen: 2261x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
13-07
9.1
:: Betrapt Op De Camsite - 5Door: Esther-L
Gelezen: 5111x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
13-07
8.9
:: Islandx - 10Door: Suurtje
Gelezen: 5456x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-07
8.8
:: Doktersassistente - 10Door: Mieke1
Gelezen: 12332x
Reacties: 27
Lengte: Lang
Tags:
12-07
8.9
:: Droom Of Werkelijkheid - 23Door: Owned
Gelezen: 3244x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-07
8.9
:: Tienersletjes Op Werk - 14Door: N75
Gelezen: 6528x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Voelen, Vingeren, Filmpje
11-07
8.7
:: Betrapt Op De Camsite - 4Door: Esther-L
Gelezen: 7487x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
11-07
9.2
:: Onverwachte WerkdagDoor: Carina
Gelezen: 12323x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
10-07
8.3
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 705