Opwindend.Net
Datum: 01-07-2018
Stemmen: 121x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 25272x
Lengte: Gemiddeld
Lotte In Het Zwembad - 2
Door Lotte - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Lotte In Het Zwembad - 1

Ik bel het nummer terug dat als eerste in de lijst staat. “Ik zie je zo”, wordt er aan de andere kant gezegd als ik laat weten in welk hokje ik zit. Dan hangt hij op. Even later komt een wat oudere man mijn kant op lopen. Redelijk dik, en zo’n te kleine zwembroek aan. Ik schat hem op een jaar of 50. Dit wordt een aparte middag…

Hij ziet mij en een brede grijns verschijnt op zijn gezicht. “Zo meisje.” Ik herken zijn stem van zojuist aan de telefoon. “Laten we maar het hokje in gaan, voor mijn vrouw ons ziet”. Ik loop voor hem uit het hokje in. Meteen als we binnen zijn blokkeert hij zelf de deuren, en legt hij zijn handen op mijn billen. Ik weet niet goed of ik dat in orde moet vinden, ik wil alleen pijpen. Hij duwt mij tegen zich aan, en ik voel zijn erectie tegen mijn kutje drukken. Onwillekeurig buig ik een beetje door mijn knieën, zodat er wat afstand ontstaat tussen zijn pik en mijn kutje. Zijn erectie drukt half hard tegen mijn buikje aan nu.

“Ga maar op je knieën zitten” zegt hij. Ik vond de vorige keer zittend op het bankje denk ik fijner, maar ik durf niet goed nee te zeggen. “Krijg ik wel eerst mijn geld?” vraag ik de man. “Eerst de dienst, dan het geld” zegt hij. Ik weet dat ik er niet mee in moet stemmen, maar ik durf niet goed. Deze man is zo veel ouder dan ik. Dus ga ik op mijn knieën zitten. De man trekt zijn zwembroek uit en hangt hem aan een haakje. Vanaf de grond zie ik eigenlijk alleen zijn pik en zijn buik. Die buik is vanuit hier gezien enorm. Zijn pik is half stijf. Met zijn linkerhand tilt hij hem een beetje op, terwijl hij zijn rechterhand achter op mijn hoofd legt en me zijn richting uit duwt.

Dan duwt hij zijn steeds stijver wordende lul mijn mondje in. Dit voelt heel anders dan de vorige jongen. Hij zegt niets. Met zijn twee handen pakt hij nu mijn hoofd vast. Zijn pik is inmiddels helemaal hard en stijf. Het is een groot en dik ding. Ik heb wel eens een jongen in een paar pornofilmpjes gezien met een grote pik, en hij is zeker zo groot als die van die jongen. Dan duwt hij mijn hoofd hard naar voren. Zijn pik komt diep in mijn keel, het voelt of ik stik. Dan trekt hij zijn lul weer uit mijn mondje, om hem meteen daarna er weer diep in te stoten. Doordat hij mijn hoofd zo strak vast heeft, kan ik geen kant op.

Een tijdje neukt hij me hard in mijn mondje. Dan voel ik één van zijn handen mijn rug op glijden. Hij trekt het strikje uit mijn bikinitopje, dat zo op de grond valt. Door zijn strakke grip met zijn andere hand kan ik er niets aan doen en word ik nu met mijn borsten bloot gewoon doorgeneukt in mijn mondje.

Ik zie zijn dikke buik boven me op en neer gaan. Deze man heeft duidelijk meer tijd nodig. Hij gebruikt me als neukmondje, en heeft verder helemaal geen aandacht voor mij of zijn omgeving. Dan na zeker 15 minuten met zijn pik in mijn mond trekt hij me overeind. “Ik wil ook graag je kutje nog neuken”, zegt hij. Hij draait me al om. “Nee!” zeg ik. “Ik wil niet, en als je dat wel doet, dan ga ik het je vrouw vertellen!” De man schrikt duidelijk. “Nou, dan maar in je mondje, he sletje”. Hij duwt me hard terug op mijn knieën, en duwt zijn keiharde paal terug in mijn mond. Het neuken begint opnieuw. Harder. Dieper. Ondertussen bedenk ik een plannetje. Een slecht plannetje. Maar mannen als deze verdienen dat.

Dan komt hij klaar. De ene na de andere spermasliert spuit diep in mijn keel terwijl hij mijn hoofd strak vast houdt en zijn pik diep in me drukt. Ik verslik me een aantal keren in zijn zaad, en tranen schieten in mijn ogen.

Al die tijd is de man stil geweest. Geen kreun, geen zucht, geen woord. Dan pakt hij zijn zwembroek. “Dank je wel” zegt hij. “De 20 euro krijg je zo”. “Zit er niet wat meer in?” vraag ik onschuldig. De man kijkt me uitdrukkingloos aan. “Ik bedoel” vervolg ik, “stel dat ik je vrouw per ongeluk iets zou vertellen, dat zou toch vervelend zijn”. Zonder iets te zeggen loopt de man weg, terwijl hij het deurtje van het hokje hard achter zich dicht slaat.

Even zit ik geschrokken te kijken. Dan gaat ineens het deurtje hard weer open. “Hier, ik neem aan dat dit genoeg is. En kop houden tegen mijn vrouw, jij slet!” Ik kijk op de grond. Vier briefjes van 50 euro liggen naast me. Ik raap ze op, en als ik omhoog kijk is de man al vertrokken.

Ik sla zijn nummer op in mijn telefoon, met als naam “vraag naar meer”. Dan trek ik mijn topje weer aan en kijk op mijn telefoon. Weer 30 gemiste oproepen. Mijn briefje werkt! Omdat ik toch niet meer iedereen meer kan helpen vandaag, bel ik een nummer ergens midden op de lijst gemiste oproepen. Een jonge stem aan de andere kant. “Mogen mijn vriend en ik samen naar je toe komen?” “Ok, zeg ik, maar wel allebei betalen!” “Ja mevrouw” hoor ik aan de andere kant…

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Lotte In Het Zwembad - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (8)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Lotte In Het Vakantiehuisje- 5Door: Lotte
Gelezen: 2761x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Maagd, Groepsex
15-07
9.3
:: Droom Of Werkelijkheid - 24Door: Owned
Gelezen: 1972x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-07
9.2
:: Hella, Engel Of HeksDoor: Subrosa
Gelezen: 3107x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Troost, Fetisj, Vernedering
13-07
8.1
:: Maureen 117:...Door: Sprinter Culemborg
Gelezen: 1134x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
13-07
9.1
:: Betrapt Op De Camsite - 5Door: Esther-L
Gelezen: 2217x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
13-07
9.1
:: Islandx - 10Door: Suurtje
Gelezen: 4683x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-07
8.9
:: Doktersassistente - 10Door: Mieke1
Gelezen: 10762x
Reacties: 23
Lengte: Lang
Tags:
12-07
8.9
:: Droom Of Werkelijkheid - 23Door: Owned
Gelezen: 2912x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-07
8.9
:: Tienersletjes Op Werk - 14Door: N75
Gelezen: 5795x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Voelen, Vingeren, Filmpje
11-07
8.7
:: Betrapt Op De Camsite - 4Door: Esther-L
Gelezen: 5926x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
11-07
9.2
:: Onverwachte WerkdagDoor: Carina
Gelezen: 11476x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
10-07
8.3
:: Betrapt Op De Camsite - 3Door: Esther-L
Gelezen: 9950x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
10-07
9.1
:: Tienersletjes Op Werk - 13Door: N75
Gelezen: 6522x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Werk, Neuken, Schoonvader, Legging
10-07
9.0
:: Het Nichtje Van De Bruid - 4Door: Lordgeorge07
Gelezen: 6214x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Vastbinden, Anaal, Publiek, Spanking
09-07
8.8
:: Contact Met Mr Paul - 3Door: Slaaf Van Mr Paul
Gelezen: 5870x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-07
8.7
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 274