Opwindend.Net
Datum: 01-07-2018
Stemmen: 94x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 22461x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Het Nichtje Van De Bruid - 3
Door Lordgeorge07 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Het Nichtje Van De Bruid - 1

Toen Emma alweer een paar minuten vertrokken was besloot ik zelf ook even een verfrissende douche te nemen. Terwijl de warme waterstralen over mijn lichaam stroomde bedacht ik mij wat ik allemaal nog met Emma kon doen. Ik was benieuwd hoever ze durfde te gaan. Ik merkte dat ze erg onwennig was met de sexuele handelingen, maar ik zag ook aan haar dat ze er bloedgeil van werd. Ze leek zelf extra geil te worden van een beetje pijn. Na de douchebeurt trok ik mijn pak weer aan en koos ik voor een andere stropdas voor het feest 's avonds. Ik haalde de lingerie van Emma nog even onder het bed vandaan en stopte die in mijn weekendtas.Daarna liep ik naar beneden voor een lekkere avondmaaltijd. Daar was ik inmiddels wel aan toe. Ik keek tijdens het eten of ik Emma nog zag, maar die had waarschijnlijk besloten om ergens anders te gaan eten. Na het eten besloot ik even een stukje te gaan wandelen in het bos dat achter het hotel lag.

Door de wandeling kwam ik wat later aan op het feest. Ik begroette een aantal bekende en raakte lekker aan de praat. Tussendoor zag ik ook dat Emma op het feest was (zoals ik wel verwacht had), maar ze leek toch wel een beetje het contact met mensen te mijden. Af en toe wierp ik een blik op Emma en als onze blikken elkaar kruisten keek Emma snel weg. Ze hield mij nauwlettend in de gaten dat was wel duidelijk. Ik was inmiddels een beetje in de buurt van de trap komen te staan die naar de wc ging toen Emma daarheen kwam. Ze had mij niet meteen door en ik besloot haar even aan te spreken. Waar ga jij heen vroeg ik haar dwingend? Je gaat toch niet naar de wc om je zelf te masturberen, je weet dat ik gezegd heb dat je dat niet mag. Emma schrok zich kapot en werd vuurrood. Ach stout sletje toch van me, ben je nog steeds bloedgeil vroeg ik haar? Als je echt tot een mega hoogtepunt wilt komen moet je doen wat ik zeg. Vanavond is het jouw feestje en zal ik je eens lekker nemen fluisterde ik in haar oor. Toen stapte ik aan de kant zodat Emma naar de wc kon. Ik was ervan overtuigd dat ze zich niet durfde te vingeren als ze dat al van plan was.

Het feestje was inmiddels al een tijdje bezig en de sfeer zat er goed in. Ik besloot Emma een beetje met rust te laten, maar als onze blikken elkaar toevallig vonden kon ik het niet laten om even met haar te flirten. Ten een uur of tien ging ik weer naar de bar om een drankje te halen en juist op dat moment kwam Emma ook naar de bar. Dag lekker sletje van mij, vermaak je je een beetje? Jawel antwoordde ze, maar ik zou het niet erg vinden als het feest voorbij is, zei ze met een ondeugende blik in haar ogen. Ze was duidelijk enorm geil en kon niet wachten tot haar speciale nacht begon. Ik keek haar diep in haar ogen en zei, je bent toch niet aan het geilen op een bruiloftsfeest? Terwijl ik dat zei, duwde ik Emma op de barkruk en ging ik met mijn hand tussen haar benen. Ik stond zo dat verder niemand kon zien wat ik deed, maar dat had Emma niet door. Wat doe je nu vroeg ze benauwd? Ik negeerde haar en duwde 2 vinger in haar kutje en merkte dat ze drijfnat was. Rustig begon in haar te vingeren en ik kon merken dat Emma niet goed wist wat ze nu moest doen, maar ze werd duidelijk steeds geiler. Ze ging steeds moeilijker ademen en slaakte soms een zacht kreun. Ik zag ook dat haar tepels weer door haar jurkje heen kwamen en toen ik merkte dat ze richting een hoogtepunt ging stopte ik. Emma keek mij smekend aan, ze was zo geil dat ze helemaal vergeten was dat ze op een feest was. Ach lief sletje van mij, ik kan je hier toch niet op een feestje laten klaarkomen zei ik spottend. Meteen was Emma weer uit haar roes, maar ze was misschien nog wel geiler dan daarvoor. Ik pakte mij drankje en liet Emma achter op de barkruk.

Later op de avond voelde ik ineens een hand op mijn elleboog die mij mee naar een rustig plekje trok. Het was Emma en aan haar ogen te zien had ik haar precies waar ik wilde. Mag ik alstublieft naar de wc om klaar te komen, ik houd het niet meer. Nee zei ik resoluut, maar daar nam Emma geen genoegen mee. Blijkbaar wilde ze echt super graag klaar komen, maar ze wilde wel mijn toestemming. Emma, die duidelijk teveel had gedronken, keek mij smekend aan, alstublieft... ik zal echt alles voor je doen. Ik dacht even na en vroeg of ze dat zeker wist. Ja ik zal echt alles doen wat je zegt. Okť, je mag klaar komen, maar alleen op mijn voorwaarde. Ja, ja, ja zei Emma dolenthousiast en iets te hard. Iedereen hoort je sletje van mij zei ik met een knipoog. Maar het kon Emma niet zoveel meer schelen. Je mag klaar komen, maar dan moet ik je vanavond wel straffen omdat je het niet vol hebt weten te houden tot vannacht. Bij het woord straffen zag ik weer even een angstige blik bij Emma, maar ze was te geil en ging akkoord met mijn voorwaarde. Kom zei ik, dan gaan we naar beneden naar de wc.

Beneden aangekomen wilde Emma de damestoiletten inlopen, maar ik hield haar tegen. Ze keek mij verbaasd aan. Op mijn voorwaarde weet je nog zei ik tegen haar. Oh ja... dat is ook zo, waar moet ik dan heen. Naar de heren zei ik... Daar schrok ze van, maar ik gaf haar een duw naar de volgende deur. Aarzelend liep Emma naar binnen en zag dat er gelukkig niemand aanwezig was. Ze wilde al naar de deur van de toiletten lopen, maar ik kuchte even heel duidelijk. Vragend keek ze om en ik zei kortaf, hier op het urinoir. Doe je jurkje omhoog en ga met je kut boven het urinoir hangen en vinger jezelf naar een hoogtepunt. Dat is mijn voorwaarde. Dat was duidelijk een grens voor Emma, maar ik was vastbesloten om haar niet meer te laten gaan. Ik gaf haar een stevige klap op haar billen en zei: als je nog lang wacht komt er straks wel iemand om mee te kijken naar mijn persoonlijke sletje, voor mij geen probleem, alleen maar geiler. Het is maar wat jij wilt. Emma koos eieren voor haar geld en liep langzaam naar het urinoir. Ze trok haar jurkje iets omhoog en begon voorzichtig een vinger in haat kut te stoppen. Als snel nam haar geiligheid het over en was ze in haar eigen wereldje. Ik pakte ondertussen mijn telefoon en begon dit geile schouwspel te filmen. Emma was zo met zichzelf bezig dat ze dat niet doorhad. Ze stopte al snel een tweede vinger in haar kut en verhoogde het tempo. Kom laat je borsten ook een zien zei ik. Met haar vrije hand liet ze haar jurk van haar schouder vallen en begon ze met haar borsten te spelen. Hier werd ze nog geiler van en ze verhoogde het tempo flink. Haar ademhaling was zo zwaar dat je dat wel moest horen als je buiten de deur stond. En al snel kwam Emma kreunend tot haar eerste hoogtepunt die dag. Ik liep snel naar haar toe en kneep een paar keer stevig in haar dikke borsten voordat ik haar een enorm geile tongzoen gaf.

Toen Emma zich weer gefatsoeneerd had liet ik haar zien dat ik haar had gefilmd. Zo, nu ben je echt mijn geile slet en doe je alles wat ik wil, anders zorg ik dat je vrienden en familie te zien krijgen wat voor geile snol jij bent. Wat moeten ze wel niet denken als ze zien dat jij je hier als een hoer zit te vingeren op het mannentoilet. Emma wist niet wat ze moest doen en de tranen stroomde over haar wangen. Alstublieft, doe dit niet. Maak je maar geen zorgen zei ik, zolang je doet wat ik zeg is er niets aan de hand. En daarbij heb ik wel gemerkte dat je dit stiekem erg opwindend vind, anders was je hier niet niet om dit uit te voeren. Emma wist dat ik gelijk had en langzaam nam haar geile gevoel het weer over. Kom vannacht na het feest terug naar mijn hotelkamer en klop 3x kort op de deur. Ik zal mij aan mijn woord houden en je vannacht nog ontmaagden zoals je zo graag wilt. Ik gaf haar nog een zoen op haar mond en zei dat ze nu snel ervandoor moest voordat er iemand naar de wc moest. Snel draaide Emma zich om naar de deur en terwijl ze weg liep gaf ik haar nog een harde klap op haar billen. Man waar had ik dit geile sletje aan verdiend?

Wat willen jullie dat ik met Emma ga doen op mijn hotelkamer? IdeeŽn zijn zeer welkom.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Heerlijke Pijn - 4Door: Zeroxx
Gelezen: 1219x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-03
9.2
:: Kroniek Van Een... - 13Door: Johan100
Gelezen: 942x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
22-03
9.8
:: Straf Van De Rechter - 5Door: Ladybird
Gelezen: 6914x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Straf, Rechter, Plas, Veiling
20-03
8.9
:: Heerlijke Pijn - 3Door: Zeroxx
Gelezen: 5015x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
20-03
9.1
:: Een Nieuw BeginDoor: Jado
Gelezen: 6850x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.8
:: Weddenschap Om Nooit...Door: Studentje1234
Gelezen: 13110x
Reacties: 23
Lengte: Lang
Tags: Bondage, SM, Pijpen, Weddenschap
20-03
9.2
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 2942x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
8.8
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 4921x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
9.2
:: Werken Op Erotica Beurs - 2Door: Zaken Vrouw
Gelezen: 9183x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckholding, Sperma, Anaal, Pijpen, BDSM, Spaking
18-03
9.1
:: Het Verloren Avontuur... - 2Door: DatwAtis
Gelezen: 8036x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
17-03
9.1
:: Hoe We In...Door: Jijmoetwel
Gelezen: 10493x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Cuck, Cuckold, Buurman, Chantage, Misbruik, Sletje, Hoertje, Misbruik
17-03
8.6
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 5047x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 7647x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Teun En Linda:...Door: Teun
Gelezen: 5880x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Overspel, Cuckold
17-03
8.5
:: Een Middagje PlezierDoor: Eentje
Gelezen: 8260x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Bondage, Fotografie, BDSM
16-03
8.3
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net