Opwindend.Net
Datum: 02-07-2018
Stemmen: 113x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 15766x
Lengte: Lang
Doktersassistente - 8
Door Mieke1 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Doktersassistente - 7

Bezoek van het meisje uit het restaurant

Zet u zei de directeur. U begrijpt dat u zo niet verder voor de klas kan staan ik zal u noodgedwongen moeten ontslaan. a.u.b. Ik kan niet zonder werk ik heb 2 kids en een huur van een appartement. Ik begrijp het zei hij maar tijdens de les liep zelfs nog slijm uit uw kut langs uw billen naar beneden, dat kan niet. Als je wil kan je mijn secretaresse worden. Uw loon loopt gewoon door. Uw bureau is daar en hij wees naar de plaats die van zijn bureau gescheiden was met een deur. Dank u wel zei ik tegen de directeur.

Met zo een kledij kan je vandaag niet meer voor de klas staan ik zorg voor een vervanger. U mag de rest van de dag naar huis gaan, met die verstande dat u later die uren moet inhalen. Dank u wel Mijnheer de directeur zei ik en reed gelukkig naar huis.

Het was pas 9 uur en ik was gans de dag vrij. Mijn jurkje lag al op mijn bed, en ik liep zoals gewoonlijk naakt in huis. Ik hing de kledij van de zondag in de kleerkast en vond het briefje met het tel nr. van het meisje uit het restaurant. Ik stuurde haar een berichtje “als je wilt kan je me nu bellen” onmiddellijk ging mijn GSM. Hallo zei ik. Ik ben het Monia zei de stem aan de andere kant van de telefoon. Wat wil je van mij vroeg ik. Ik ben verliefd op u zei Monia ik wil je graag ontmoeten. Ik woon in de ….. straat te …. zei ik. Mag ik komen vroeg het meisje. Ik zei ja.

De bel ging en ik zag in de videofoon dat het Monia was en liet haar binnen. Sorry ik kom juist uit de badkamer loog ik. Geen probleem zei Monia terwijl ze naar boven kwam, ik zie je zo ook graag zo in je blootje en drukte me in haar armen en gaf me een zoen. Door het drukken op mijn borsten spoot er melk uit mijn spenen en maakte ik Monia haar topje dat de helft van haar buik bloot liet vol moedermelk. Oei sorry zei ik. Neen hoor zei Monia het is mijn fout. Heb jij nu nog altijd melk in je borsten vroeg ze. Ja kijk maar zei ik en drukte op mijn tepel. Er spoot een straal melk uit. Mag ik ook eens vroeg Monia. Natuurlijk zei ik, waarop Monia een borst vast nam en een straal moedermelk melk in haar mond spoot en inslikte Lekker zei ze.

De bel rinkelde. Hallo “het is voor de teef” zei iemand aan de andere kant. Ik drukte op de drukknop en de deur ging open. Ik stond al met mijn handen op mijn hoofd en benen wijd open en zei “gebruik me a.u.b. ik ben loops ik wil gedekt worden.” “Waar is de kamer” vroeg de man die zojuist binnen kwam “ mijn vrouw zit in de auto en ik heb haast”. Ik liep naar mijn slaapkamer en Monia volgde. Op uw knieën op de rand van uw bed met uw poten open, “ ik ga je neuken op zijn hondjes” zei hij. Hij liet zijn broek zakken en neukte me. Zijn paal drong zonder voorbereiding in mijn kut naar binnen en stootte tegen mijn baarmoeder. Ik was nog altijd loops en meteen trokken mijn kutspieren samen. Hij neukte me als een bezetene. Zijn kloten sloegen tegen mijn schaamlippen zo diep zat hij in mij. Monia stond te kijken hoe hij me gebruikte als hoer en wreef door de pijpen van haar kort schortje aan haar kut. Zijn neuktempo verhoogde. Mijn orgasme was nakend. Toen ik zijn warm zaad in mijn kut voelde spuiten kwam ik gillend klaar.

Zonder nog één woord te zeggen trok hij zijn slappe lul uit mijn spleet trok zijn broek op en verdween. Zijn zaad vloeide uit mijn spleet. Monia zag het, nam haar zakdoek en wreef mijn kut proper. Ik liet me op mijn rug vallen in mijn bed en Monia keek me medelijdend aan en streelde mijn buik. Kom zei ik en sloeg met mijn vlakke hand naast me op bed. Monia legde zich naast me neer .

Ik nam haar hoofd vast en kuste haar op de mond. Ze stak haar tong in mijn mond. Ik stak eveneens mijn tong tussen haar lippen en gaf haar een langdurende tongezoen. Ons speeksel mengde zich met elkaar. Tijdens het zoenen streelde ik haar buik en deed het riempje van haar shortje open trok de rits naar beneden en stak mijn hand in haarslipje. Monia streelde mijn kut. Je bent lief zei ze.

Ze richtte zich op en trok haar topje over haar hoofd. Ik kroop tussen haar benen en trok haar shortje over haar billen naar beneden. Terwijl Monia haar doorzichtige BH uit trok haakte ik mijn vingers achter de elastiek van haar slipje en trok het eveneens naar beneden. Naakt lag ze naast me. Het driehoekje op haar kut was mooi getrimd. Ik opende haar spleet die in verhouding van de rest van haar lichaam groot was, en stak er 3 vingers in. Automatisch spanden de spieren van haar kut zich rond mijn vingers. Lekker vroeg ik. Ja zei ze. Ik begon haar zachtjes te vingeren.

In 69 houding lagen we op elkaar. Ik voelde hoe Monia mijn schaamlippen open trok en in mijn vagina keek. Het sperma van daarstraks liep er nog steeds uit en besmeurde haar kin. Wat heb jij een grote spleet zei ze. Mag ik er vingers in steken. Natuurlijk zei ik doe maar wat je graag doet. Monia duwde er meteen drie vingers in en voelde dat mijn kut meer aankon. Ik kreeg kriebels. Haar vingers woelden rond in mijn kut alsof ze op zoek waren naar iets. Plots kreeg ik een heel prettig gevoel. Mijn baarmoeder trok helemaal samen en ik kwam schreeuwend klaar. Uit mijn spleet spoot een straal geil in het aangezicht van Monia. Ze had mijn G plekje gevonden en ik squirte geweldig. Ik kreeg het één orgasme na het ander en het gevoel dat Monia haar vingers me gaf was onbeschrijfelijk. De spieren in mijn kut trokken voortdurend ritmisch samen en ik schokte voortdurend tijdens de opeenstapeling van orgasmes. Ik kon het niet meer aan en smeekte stop a.u.b.. Monia stopte meteen en streelde zachtjes mijn buik. Uitgeput bleef ik liggen. Monia overstelpte gans mijn lichaam met kusjes.

Na een tijdje draaide ik me 180 graden zodat Monia nu onder mij kwam te liggen. Ze opende haar benen om me toegang te geven tot haar spleet. Ik stak opnieuw 3 vingers in haar poesje, en zoog haar clitoris in mijn mond. Met mijn tong streelde ik hem. Haar baarmoeder spuwde kutslijm tegen mijn vingers. Ik trok mijn vingers uit haar spleet, trok de lade van mijn nachtkastje open en nam mijn vibrator. Ik schakelde hem in. Haar kutje stond nog open. Meteen stopte ik hem in haar spleet. Monia opende haar benen nog meer en lag te genieten van de trillingen die de vibrator in haar vagina teweeg bracht. Ik duwde hem hoe langer hoe dieper. Het uiteinde zat al tussen Monia haar schaamlippen, en nog voelde ik geen weerstand. Wat heb jij een diepe kut zei ik tegen Monia. Ik weet het zei ze, De dokters hebben een speciaal speculum nodig om mijn baarmoeder te zien. Ik ga een komkommer halen daarmee kan ik de vibrator tot aan je baarmoeder duwen, hou de vibrator met je hand je kut.

Monia hield haar hand voor haar poes en hield de vibrator in haar spleet. Haar kut was nat van het kutslijm dat ze produceerde. De trillingen van de vibrator deden hun werk. Ik trok haar hand weg en duwde de komkommer tussen haar schaamlippen. De vibrator ging dieper en dieper. De 30 cm lange komkommer zat al meer dan de helft in Monia haar schede toen de vibrator haar baarmoeder bereikte. Monia lag te trillen en te schudden. Jaaaaa riep ze, en sloot haar ogen om nog meer te genieten van het spetterend orgasme dat ze had. Ik liet de komkommer zitten en zoog aan haar tepels. Dankbaar streelde ze mijn haar. Met mijn duim wreef ik op haar clitoris. Ik zag haar schaamlippen open en toe gingen. Monia haar buik trok krampachtig samen. Een tweede orgasme maakte zich van haar meester, ze hijgde geweldig en viel dan uitgeput neer. Dank u fluisterde ze. Ik kuste haar en wreef als een moeder over haar hoofd.

Mag ik gaan plassen vroeg ik. Ik ga mee zei Monia, en trok tijdens mijn plas mijn kutlippen open en keek maar de pies die in het toilet spoot. Toen ik gedaan had veegde ze mijn spleet proper.

Bovenaan de trap las Monia mijn huisregels. Ik vertelde haar het ganse verhaal. Ik zal er zeker rekening mee houden maar ik blijf je graag zien. Ik begreep haar niet.

Mag ik nog wat blijven vroeg Monia. Van mij mag het zei ik, maar moet je niet gaan werken? Ik werk bij mijn pa zei ze en werk wanneer ik wil. Mag ik eerlijk zijn lieve Monia zei ik. Voor mij ben je een goeie vriendin maar verliefd op u ben ik niet. Monia gaf me een knuffel en zei dank u. Blijf je deze middag eten vroeg ik. Graag zei ze als het mag van u. Naakt maakten we samen ons middagmaal klaar. Ze vertelde me dat ze 20 jaar was, en lesbische gevoelens had, dat ze nog maar één keer seks gehad had met een man die haar ontmaagd heeft. Tijdens het eten voelden mijn borsten gespannen aan, ik moest gemolken worden. Wil je me straks melken vroeg ik. Natuurlijk zei Monia.

Ik legde mijn hoofd op mijn gekruiste armen op tafel en liet mijn uiers over de tafelrand hangen. Monia nam plaats onder de tafel trok aan mijn spenen en melkte me helemaal leeg. De moedermelk spoot in een emmer die onder mijn uiers stond zoals bij een echte koe. Monia trok nog eens goed aan iedere speen en zei die zijn leeg schatje, kan ik nog iets voor je doen. Ja zei ik neem de dildo die in mijn kamer ligt en neuk me ermee ik ben opnieuw loops. Monia kwam terug met de knots van een dildo. Kan die echt in je spleet vroeg Monia. Ja zei ik en opende mijn benen om haar langs achter toegang te geven tot mijn kut. Ze hurkte achter mijn kont, opende mijn schaamlippen en stak de dildo probleemloos in mijn pruim. Mijn kutsappen begonnen meteen te vloeien en ik voelde hoe hij dieper en dieper in mijn gapende spelonk ging. Neuk me zei ik en Monia maakte neukbewegingen met de dildo. Langzaam duwde ze het monster dieper tot aan mijn baarmoeder. Jaaaaa riep ik, duw hem helemaal in mijn hoerenkut. Monia duwde hen helemaal in mij en ik kreeg een zalig orgasme. Mijn slijm liep uit mijn spleet op de handen van Monia. Geen druppel liet ze verloren gaan en slikte al mijn geil naar binnen.

Het was 3 uur en Monia zei, ik moet naar huis anders maken ze zich ongerust ik heb niet gezegd dat ik weg was. Mag ik nog terug komen vroeg ze. Ja hoor ik bel je wel zei ik. Ze deed haar BH en slipje aan en trok haar topje over haar hoofd en haar shortje over haar billen gaf me een kus terwijl ze nog eens tussen mijn benen wreef en verdween.

Het was die avond heel rustig. Elsje was naar een vriendin en Tim ik hoorde beneden in de fietsenstalling timmeren. Het timmeren hield op en Tim kwam naar boven en had een houten bak mee die langs de binnenkant bekleed was met plastiek met daarin houtzaagsel en zand. Hij had een vriend mee. Samen zetten ze hun constructie in de badkamer.

Dat is de loopse teef waarover ik je verteld heb zei Tim tegen zijn vriend. Ik kom juist uit bad sorry zei ik. Sinds wanneer mag jij liegen vroeg hij. buig voorover en neem uw enkels vast. Tim nam zijn liniaal uit zijn boekentas en sloeg er mee op mijn billen. Waarom loopt je naakt vroeg Tim. “ Ik ben naakt omdat ik een vuile teef ben die altijd loops is en gedekt wil worden ik zei. Mijn billen gloeiden.

Sta recht en doe uw benen open en trek uw kut open zei Tim. Onmiddellijk ging ik met open benen staan en trok ik mijn spleet open. Voel maar eens aan haar kut zei Tim tegen zijn vriend. Kobe naderde en voelde zachtjes aan mijn spleet. Kijk zei Tim zo moet je dat bij haar doen, en hij sloeg op mijn billen en stak zijn hand in mijn spleet en trok hem onmiddellijk terug uit mijn vagina. Wil je met haar kut en uiers spelen vroeg Tim aan zijn vriend. Natuurlijk zei Kobe. Ga naar uw kamer en leg u op uw rug dwars op je bed, met uw hoofd op de rand van je bed en je voeten op de grond langs de andere kant we komen straks je kut uitwonen. Kom zei Tim tegen Kobe en ze daalden de trap. Na enkele minuten kwamen ze mijn slaapkamer binnen, ze hadden touwen mee. Ik lag zoals Tim me bevolen had. Moet je eens zien hoe tam de teef is zei Tim tegen Kobe. Kobe knikte van ja. In de houding zei Tim, in sprong recht en deed mijn benen open met mijn handen op mijn hoofd. Liggen zei hij en ik ging liggen dwars over mijn bed. Probeer maar zei Tim tegen Kobe. Na enkele keren mocht ik blijven liggen. Tim bond mijn handen samen trok ze boven mijn hoofd en maakte ze daar vast, terwijl Kobe aan iedere voet een trouw bond. Tim trok mijn rechter voet naar de rechter hoek van het bed naast mijn hoofd en Kobe mijn linker voet naar de andere hoek. Mijn benen waren helemaal opengesperd en mijn kut bevond zich nu boven mijn hoofd. Willoos lag ik te wachten hoe mijn eigen zoon en zijn vriend zijn seksuele driften op me zouden bevredigen. We zullen eerst haar kut opwarmen zei Tim dan is ze veel gevoeliger en sloeg met zijn vlakke hand op mijn opengesperde spleet. Ouw riep ik van de pijn. Zwijg vuile zeikteef zei hij straks zal je spleet nog veel meer moeten hebben. Tim was moe van slaan en Kobe nam zijn plaats in. Mijn schaamlippen stonden bloedrood en waren gezwollen. Onze merrie is klaar om onderzocht te worden. Waarschijnlijk zal ze drachtig zijn want ze heeft gisteren veel hengstenzaad in haar hoerenkut gehad.

Kijk zei Tim dat is haar clitoris en trok hard aan mijn genot knobbeltje. Een schok ging door mijn kut en mijn baarmoeder trok samen. Kijk zei Tim ze komt weeral loops voel maar eens in haar pruim steek je hand er maar in. Kobe keek tussen mijn benen in mijn spleet en zag het slijm tegen de wanden van mijn schaamlippen. Ze is nat zei hij tegen Tim. Straks zullen haar kutsappen uit haar spleet stromen, dat is maar een begin zei Tim. Kobe stak 4 vingers en mijn kut en maakte neukbewegingen. Onmiddellijk beantwoorde ik zijn aanrakingen met een golf kutslijm. Je moet veel dieper in haar trut gaan zei Tim en trok de hand van Kobe uit mijn vagina en stak in één keer zijn hand tot aan zijn elleboog in mijn spleet. Als je zo diep bent voel je haar baarmoeder waaruit ik gekomen ben. Als die samentrekt wil dat zeggen dat ze aan het klaarkomen is. Kijk zei Tim ze is bezig met klaarkomen. Ik werd loops van Tim zijn hand in mijn kut mijn baarmoeder trok samen en ik schokte me voor de eerste keer tot een orgasme. Kobe wisselde van plaats met Tim. Ik voelde zijn vingers aan mijn baarmoederhals. Maak nu maar een vuist in haar kut en neuk haar ermee. Haar baarmoeder trekt samen zei Kobe. Goed zei Tim ze zal klaar klaarkomen. Ik kreeg een tweede orgasme maar geen spetterend, het was eerder een aangenaam gevoel in mijn buik. Neuk maar verder zei Tim tegen Kobe zolang ze iets in haar spleet voelt komt ze klaar. 3 orgasmes kreeg ik door het vuistneuken van Kobe. Daarna stak hij zijn lul in mijn kut en spoot me vol sperma. Ik kreeg een vierde orgasme maar het intense verlangen was er niet meer.

Mag ik plassen vroeg ik. Ja zei Tim, kom maar mee. We gingen naar de badkamer. Vanaf nu ga je zeiken als een teef zei hij en hij wees naar de bak die ze samen geknutseld hadden. Op uw knieën in de bak zei hij en je been over die plank zodat je als een teef zeikt met haar poot naar omhoog. Ik zette me op mijn knieën in de bak deed mijn been over de plank en zeikte als een hond in het zand gemengd met houtzaagsel. Ik was niet meer waard als een hond dacht ik en weende. Ik kom je nog bezoeken zei Kobe en liep de trap af. Mijn drang naar seks was verdwenen. Ik ging slapen en sliep als een roosje.

De volgende morgen trok ik mijn blauw jurkje aan en vertrok naar school. Ik liep naar het bureel van de directeur en stapte binnen. Het was 8u 15. De directeur zat achter zijn bureau te werken. Hij stond op en voelde tussen mijn benen. Goed zei hij geen slipje en kneep in mijn borsten en zei geen BH doe je kleren maar uit. Ik wil altijd aan je kut en je uiers kunnen als je hier zijt. Je moet altijd neukklaar zijn begrepen. Ik knikte van ja. Ik trok mijn jurkje uit en stond naakt voor de directeur. Kom mee zei hij en ging naar het Bureau naast dat van hem. Hij voelde nogmaals tussen mijn billen en stak enkele vingers in mijn spleet. Hmmm zei hij je bent helemaal droog in je kut hoe komt dat vroeg hij. Ik weet het niet, ik ben ook niet meer loops antwoorde ik. Ik bel straks de dokter zei hij. Zet u maar. Ik keek naar de stoel die achter mijn bureau stond en zag dat een WC stoel was. Moet ik daarop zitten vroeg ik. Ja zei hij dan verlies je geen tijd als je moet zeiken, en als je loops bent kan je slijm in de pot lopen. Ik nam naakt plaats op de WC stoel waarvan het deksel open stond en kreeg enkele dossiers.

Ik hoorde de directeur bellen naar de dokter. De luidpreker van zijn telefoon lag aan zodat ik het gesprek kon volgen. De teef haar kut loopt droog hoorde ik hem zeggen en ze is niet meer loops. Dan is ze niet bevrucht, stuur ze onmiddellijk naar mijn praktijk anders zullen haar uiers ook geen melk meer produceren en uitdrogen. Ik zal haar spleet moeten uitmesten en bewerken en haar baarmoeder spoelen. Kun je nu reeds olie in haar kont spuiten want ik zal ook in haar kont moeten gaan. Ok zei de directeur en beëindigde het gesprek.

Wat die behandeling inhoud lees je in volgend verhaal.

Bedankt aan iedereen voor de vele reactie’s. Een dikke knuffel en jullie mogen van mijn moedermelk drinken

Mag ik ook geneukt worden door iemand anders dan mensen ?

Mieke xxxxxxxx

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Doktersassistente - 9

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (19)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Droom Of Werkelijkheid - 32Door: Owned
Gelezen: 1605x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
25-09
9.0
:: Je Eigen Dochter,... - 6Door: Angela
Gelezen: 8334x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Neuk Beurt En Pijpen.
24-09
8.1
:: Wraak Op Mijn... - 7Door: Sander123
Gelezen: 9270x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
22-09
8.5
:: Mijn Tante En Ik - 3Door: Jado
Gelezen: 11615x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-09
8.3
:: Teun En Linda: Even Apart - 2Door: Teun
Gelezen: 3960x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Fetish, Femdom, Rolplay
21-09
8.7
:: MuntDoor: FdeXbn
Gelezen: 8720x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: SM
21-09
8.4
:: Jong Meisje Misbruikt... - 4Door: Mck
Gelezen: 2530x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Verkracht, Jong, Oud, Groep, Gedwongen, Gangbang
21-09
9.5
:: Dominante Silvia - 5Door: Jefke
Gelezen: 2816x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-09
9.0
:: Van God Los - 2Door: Lync-69
Gelezen: 8391x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-09
7.8
:: Droom Of Werkelijkheid - 31Door: Owned
Gelezen: 3220x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-09
8.8
:: Teun En Linda: Even Apart - 1Door: Teun
Gelezen: 7963x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Verleiding, Femdom, Bbc, Overspel
17-09
8.3
:: Met Poes Naar... - 4Door: Virusje
Gelezen: 8608x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
17-09
8.7
:: Een Kijkje In De Sexshop - 2Door: Lordgeorge07
Gelezen: 11153x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Meesteres, Kuisheidsgordel, Slaaf, Slavin, Afstraffing
15-09
8.3
:: Teun En Linda: Door: Teun
Gelezen: 8420x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Mindfuck, Femdom
14-09
8.9
:: Jong Meisje Misbruikt... - 3Door: Mck
Gelezen: 17956x
Reacties: 15
Lengte: Lang
Tags: Verkracht, Gedwongen, Rape, Jong, Oud, Groep
14-09
8.4
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 545