Opwindend.Net
Datum: 02-07-2018
Stemmen: 63x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 22756x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Betrapt Op De Camsite - 1
Door Esther-L - Mijn Profiel Pagina

Ik ben Eva, 29 jaar, en studentenbegeleidster op een middelbare beroepsschool.
Ik zorg ervoor dat leerlingen aan stages komen, en dat ze daar ook voorbereid op zijn.

Ik had tot een jaar geleden een relatie, maar omstandigheden enz. ... je kent het wel
Verder hou ik ervan om te sporten, ik doe aan spinning en krachttraining, en toch wel een paar keer per week aan hardlopen in het bos.
Door een vriendin ben ik in aanraking gekomen met een webcam-site, die is gratis, en als je het "goed" doet, verdien je er een klein zakcentje mee.
Aangezien ik best trots ben op mijn lichaam, en het leuk vind als men naar me kijkt, heb ik me na een paar weken ook opgegeven als 'live streamer' zodat ik de 'fooi' ook kan innen.

Voor de spanning, en een beetje onzekerheid, droeg ik vanaf het begin een Venetiaans masker, zodat mijn gezicht nog wat anoniem bleef, ondanks dat het een wereldwijd publiek was, wist je het maar nooit..
Na verloop van tijd, werd het een beetje een vaste accessoire, en had ik keuze uit tien maskers, die ik dan ook vaak wisselde.
Het wondt de kijkers op, en de gesprekjes gingen altijd over kleding, en 'snelle' inkijkjes, welke ik dan tegen kleine betalingen toeliet.
Achter mijn masker was ik toch veilig, en als mannen of vrouwen mijn borsten wilden bekijken, en me daar 20ct (wat zo'n unit fooi opleverde) voor wilde betalen ... mooi toch, op een avond van 2 tot 3uur haalde ik soms 150 tot 200€ binnen.
Langzaam aan werd de vraag natuurlijk steeds groter, 'het publiek' wilde meer, en ik gaf me steeds vaker een beetje verder bloot, nog steeds met masker, nog steeds "anoniem" maar de inkomsten stegen als een raket ...

Op een warme woensdagmiddag kwam ik thuis, en op het mailadres voor de camsite kwam een privéverzoek binnen.
Of ik genegen was om tegen betaling een privésessie te houden, opbrengst was 50€ voor een half uur.
Het verzoek was of de kijker een keer mocht meekijken als ik me in de slaapkamer zou omkleden naar een avondje stappen.
Even dacht ik er over na, en besloot met opgewonden gevoel om in te stemmen met het verzoek.
De kijker was online, dus al zodra ik inlog op mijn account, zag ik zijn verzoek staan, ik klik op accept en zie de 'fooi' al klaarstaan om goedgekeurd te worden.
Ik neem mijn laptop mee naar de slaapkamer, en richt mijn webcam zo, dat er zicht is op het bed, en mijn kledingkast.
Als de timer begint te lopen, loop ik de slaapkamer uit, en zodra ik de eerste "hello" hoor, kom ik terug, een badhanddoek om mijn lichaam, alsof ik net uit de douche gekomen ben.
Met een knipoog begroet ik hem, maar zonder woorden begin ik met mijn rug naar hem toe mezelf te drogen.
Langzaam mijn rug, ik buig wat voorover om mijn benen te doen, en mijn billen wijzen dan prompt richting de camera.
In de spiegel zie ik hem toekijken, ik speel met mijnharen, voorzichtig om het masker niet weg te trekken, en hij geeft kalm en goedkeurend commentaar over hoe het gaat.
Hij is tevreden tot nog toe, vooral als ik me omdraai, en mijn borsten begin te drogen, de handdoek hangt nog voor mijn onderlijf, maar hij krijgt redelijk dichtbij zicht op mijn stevige borsten, die ik met wat lotion insmeer.
"What will you wear tonight ?" Vraagt hij, en ik hoor zijn accent ….
Ik schrijf hem dat ik Nederlands begrijp, en als hij dat wil spreken dat dat OK is.
"ohh gaaaf ….." gromt hij .. "Ik wil dat je je kleedt voor een date, waarvan je écht een happy ending verwacht, mooi en opwindend" zegt hij.
Daar weet ik wel raad mee, en ik begin zoals ik meer echte dates begonnen ben, een bodylotion voor de heerlijke geur, en kies dan een sexy setje kousen uit, met een korset-achtige body, waarin mijn borsten lichtjes worden opgeduwd
Duidelijk in beeld wandel ik door mijn kamer, ik show diverse jurkjes en een paar leatherlook leggings, en hij kist voor een zomers jurkje, met lage decolleté.
Omdat er geen beeld van hem is, alleen geluid, weet ik natuurlijk niet wat hij aan het doen is, maar ik kan me dat wel indenken.
De sessie vliegt voorbij, en ik sluit af, iets na de afgesproken tijdslimiet, en voel me zelfs ook opgewonden nu.
Ik besluit om dit aan te houden, en check in voor een tijdslot publieke camera's.
Even wat eten, en een paar minuten voor mijn timeslot, log ik in en zet de camera op de juiste manier.

Ik zet mijn profiel op live, en langzaam komen de eerste kijkers voorbij, mijn vaste ritueel begint zoals vrijwel alle cammers dat doen, wat algemene praatjes, reageren op de eerste complimentjes, grapjes over en weer, het is net een druk café dan.
Na een minuut of 10 komen de eerste 'vaste' gasten, ik herken de schermnamen ondertussen, en we chatten via het toetsenbord, en de eerste fooi komt binnen.
Het is spitsuur, vanaf 20u in de avond is het altijd druk op de kanalen, de ideale tijden natuurlijk 😉
Ik krijg weer een fooi, en als ik de naam opnoem, zie ik dat het mijn "private" was van eerder.
Hij complimenteert me, en zegt het mooi te vinden dat ik het nog steeds draag.
Na een uurtje heeft 'de community' genoeg ingelegd, dat ik mijn belofte moet inlossen om meer te laten zien, en met een langzame show ontdoe ik me van het jurkje, en dans in mijn lingerie op het scherm, weer knippert de fooienpot als een gekke … het inlegbedrag is bijna verdubbelt, en de vraag om de volgende tegenprestatie is al meerdere keren gesteld …. men wil me mezelf zien verwennen.
Ik ben publiek eigenlijk nooit verder gegaan dan mijn borsten en billen, maar ik voel me opgewonden, ik ben echt lekker geil geworden van vandaag, en een zicht op mijn fooisaldo van vanavond alleen 350 euro
Langzaam laat ik mijn borsten één voor één uit mijn korset komen, en spelend met mijn tepels voel ik mijn eigen opwinding nog meer toenemen.
Ook blijven de bezoekers 'doneren' … Bij 400euro trek ik langzaam de clips van mijnkruisje open, en toon mijn poesje, Eigenlijk heb ik geen besef meer van de camera, ik geniet alleen maar van het moment, maar het idee dat ik mezelf langzaam aan het vingeren ben voor bijna 500 kijkers, maakt het wél een stukje geiler.
Mijn vingers glijden door mijn kruisje, ervaren en bekend, mijn lipjes masserend, mijn vingertoppen afwisselend snel en dan weer traag over mijn knopje, ik voel mijn genot toenemen en toenemen.
Na een kleine 5 minuten begint mijn orgasme aan te zetten, met schuddend onderlijf en luide kreunen kom ik klaar, en langzaam kom ik weer 'terug' op aarde, om te zien dat de kijkers er nog steeds zijn … ik beantwoord wat complimenten, bedank voor de donaties, en sluit mijn tijdslot netjes af met ze.
Binnen een paar minuten het bekende mailtje van de camsite …
Aantal donaties, 3000
Laagste donatie 10ct
Hoogste donatie 15,00€
Gemiddelde donatie 34ct
Totale opbrengst 1025,10€
Uw opbrengst 625.00€
Een record … anderhalf uur plezier, en mijn creditcard toont een bijschrijving van 625€.
Tevreden ga ik naar mijn bed, en moe maar voldaan val ik in slaap.

Alsof ik door een hamer geslagen wordt, het 2e lesuur open ik mijn leerlingenpaneel, om te zien met wie ik een afspraak heb staan voor bijlessen, en er staan 2 emails klaar.
Normaal zijn dat altijd 'reclame' of reminders vanuit de opleiding of collega's, maar dit keer stond er een leerlingnummer bij, die ik niet direct herkende.
Het eerste mailtje ging over tatoeages en leeftijd hiervoor, en na een paar keer gelezen te hebben, klik ik het dicht, dit was niet iets voor mij om te beantwoorden.
Maar het 2e mailtje begon soortgelijk, een ander leerlingnummer, maar ook over tatoeages, en dat hij de mijne erg mooi vond.
Even probeer ik me te bedenken waar hij ze dan wel zou kunnen ontdekken, want er zit er één over mijn ribben, één net boven mijn borst, en de derde op een bil, en de laatste op mijn bovenarm.
Die komt zo nu en dan wel eens naar voren, maar omdat ik daar rekening mee hou, is dat héél zelden.
Ik besluit om het even te negeren, en open mijn agendapagina.
Daarin staat een afspraak voor Engelse bijles, en een afspraak later vanmiddag om een boekbespreking door te nemen.
De Engelse is een korte, want het is alleen de strafwerkregels inleveren, dus nog voor het 4e uur begint, zit ik weer alleen in mijn kantoor/lokaaltje
*Zingg*
Mailbericht van het eerste leerling nummer, en ik klik op de contactgegevens.
Het blijkt van een 4e jaars te zijn, die ik alleen in de na-uren een keer aangetroffen had.
"Heb je al nagedacht over de tatoeages …. ik vind ze mooi, en wil er meer over weten"
Kort en raar, ik antwoord hem, dat ik het niet op prijs stel en dat hij dit als waarschuwing mag zien, voor ik verder actie onderneem.
Veel tijd heeft hij echter niet nodig, wan ik krijg per omgaande een foto van mijzelf, waarin duidelijk mijn tattoo boven mijn heup te zien is, en het zijaanzicht van mijn ontblote borsten.
"vooral een tepelpiercing vind ik superstoer staan" zend hij me toe.
Weer stuur ik een boze mail terug, dat hij moet ophouden met deze ongein, anders onderneem ik echt actie.
Maar tegelijkertijd begin ik te twijfelen aan de foto, hoe komt hij daar aan … hoe weet hij dat ik dit ben ?
Deze vraag hoefde ik niet eens te stellen, ik krijg een mailtje dat ik zo snel mogelijk naar het dependance gebouw moet komen, anders gaan er meer foto's over de mail.
Alleen niet naar mij, maar naar de schoolleiding.
Mijnhart gaat tekeer als een angstig hert, dit kan toch niet waar zijn, word ik nu gewoon gechanteerd ?
De dependance is 3 blokken verder, en alleen gewapend met mijn woede loop ik die richting op.
Het is donker, want de benedenbouw is vrij vandaag, maar de zijdeur staat op een halve kier.
Ik ga binnen, en voel mijn telefoon trillen, een whatsapp van onbekend contact ..
"kom naar de 2e etage, winkelinrichting"
Ik koppel het bericht direct aan het email, en hij heeft meer informatie over mij, dan ik over hem.
Een kleine foto verschijnt op mijn display, met wat inzoomen, zie ik mijzelf, en mezelf wijdbeens voor de camera.
Dan besef ik me dat dit beelden zijn van een cam-sessie van mij … maar hoe is hij hierop gekomen...
Met trillende knieën loop ik over de lange donkere gang, halverwege zit het betreffende lokaal, en er brand inderdaad een lampje.
De luxaflex is gesloten, dat maakt het nog angstiger, want ik zie niemand in het lokaal zelf.
Dan komen er nog een paar foto's binnen, ik blader ze door, en het is onmiskenbaar mijn lichaam, foto's en screenshots in verschillende posities en houdingen.
Achter me valt de deur dicht, en ik hoor het slot dichtklikken.
"Zo Eva … zet je handen op het buro, en je voeten uit elkaar." Een stem beveelt mij om voorover te buigen, maar ik weiger in eerste instantie
'Je begrijpt dat ik bijna 24uur film en fotomateriaal in handen heb … als je je job houden wilt, doe je gewoon FF wat ik vraag!"
Hij is streng, en bijna onverbiddelijk, en nog een blik op de foto's laat me eigenlijk geen keuze, en langzaam zet ik mijnhanden op het grote stalen werkblad voor mij
Hij staat dus al kort achter me, want ik voel zijn voet tussen de mijne drukken, en zachtjes druk zetten om mijn benen te spreiden.
Ik voel zijn aanwezigheid dichtbij me, zijn warmte straalt op me af, en ik moet me inhouden om niet om te draaien en terug te vechten.
"Ik weet dat je van maskers houdt" zegt hij kortaf, en direct voel ik iets over mijn hoofd glijden, en wordt het donker.
Mijnhand komt los van de tafel, maar direct voel ik een sterke greep in mijn nekval.
"Laat zitten … je gaat luisteren naar mij!" Gromt hij boos.
Langzaam zet ik mijn hand weer op het koude tafelblad, en zijn greep wordt minder ruw.

Een licht angstig gevoel beweegt door mijn lijf, wat gebeurt er, waarom gebeurt dit.
"Nou, ga je luisteren ?" Hoor ik nogmaals, en ik knik langzaam.
Tevreden hoor ik hem daarop reageren .. 'goed zo …'
Ik schrik even als ik zijn handen op mijn benen voel, hij streelt van mijn knieën langzaam omhoog.
'Ik ben blij dat je vandaag een rokje aangedaan hebt, sletje ..' zegt hij, als zijn handen over mijn panty glijden, tot de onderkant van mijn halflange rok.
Weer stribbel ik tegen, maar durf eigenlijk mijn handen toch niet los te laten van het bureau.
Zijn vingers gaan omlaag, en hij streelt mijn knieholtes, en kuitbenen tot de enkel.
Dan weer omhoog, en ondanks dat ik me moet verweren, voelt het allemaal als een droom, een opwindende spannende droom …
En mijn lijf reageert als zodanig, ik voel de tintelingen in mijn borsten, mijn tepeltjes beginnen langzaam hard en gevoelig te worden, en mijn billen bewegen net iets te 'welwillend' als hij handen er overheen gaan.
Dan laat hij me even los, een beetje verbaast en verward probeer ik te luisteren.
Is hij gestoord door iets, is hij weg … ?
En na een eeuwigheid, die hoogstens 30 seconden duurde hef ik mijn handen op, om het masker af te trekken.
Maar hij was niet weg … integendeel … ik voel een snijdende pijn op mijn achterwerk, hij had me een klap gegeven met een stokje of riem, en ik kreunde ongemakkelijk.
"Ik had je gewaarschuwd … niet ?" Zegt hij streng, en ik voel direct een sluitend gevoel om mijn polsen komen.
Een droge klik verder, en dan lijkt het of mijn armen mechanisch omhooggetrokken worden.
Mijn handen gaan omhoog, en ik voel hoe er spanning op de lijn komt, en ik iets op mijn tenen moet balanceren om de grond te kunnen blijven raken.
Hierdoor draai ik lichtjes, maar voel vooral het ongemakkelijke hangende gevoel van mijn armen boven mijn hoofd.
"Ik probeerde het op een normale manier op te lossen … maar jij had daar geen zin in" zegt hij, zijn mond dichtbij mijn oren, hij lijkt me dus groter te zijn dan ik ben.
Ik schud mijn hoofd, ik wil hem laten ophouden, maar met elke beweging van mijn hoofd en schouders, verlies ik het contact met de ondergrond, en bungel ik wat heen en weer.
Met mijn voeten probeer ik houvast te vinden, en ik raak een kleine verhoging, waar ik met mijn tenen op kan rusten.
"goed zo, meisje …. links is er nog zo één" hoor ik hem zeggen, en met mijn andere voet ga ik op zoek naar dat rustpunt.
Maar het was uitgerekend, zodra ik met beide voetpunten op de blokjes sta, merk ik dat het enige rustpunt ervoor zorgt dat mijn voeten ver uit elkaar blijven staan.
Weer voel ik zijn warme handen, zijn duimen drukken in het vlees van mijn billen, zijn vingers kneden mijn heupen, en met korte bewegingen trekt hij mijn rokje verder omhoog.
Ik kronkel, maar hierdoor raak ik mijn balans kwijt, en geef ik hem de kans om mij ruwer te betasten.
Mijn rokje gaat tot over mijn billen, rond mijn heupen, en hij heeft nu zicht op mijn panty en slipje daaronder natuurlijk.
Met moeite krijg ik mijn voeten weer op de blokjes, en buiten adem, maar ook onder de indruk zucht ik diep.
Dan is het de beurt van mijn blouse, tergend langzaam trekt hij knoop voor knoop open, en voel ik zijn hand over mijn licht gespierde buik gaan.
Zijn vingers komen op de plekken van de tattoos, en hij leest de korte tekst "for love and ever"
Ik hou mijn adem in, en mijn verstand wil zo snel mogelijk vluchten, maar mijn lijf reageert op zijn aanrakingen met alle toeters en bellen.
Door mijn dunne BH heen zijn mijn borsten fors en mijn tepels dik en gevoelig.
Zijn nagels bewegen over het gevoeligste deel van mijn borsten, en mijn tepels lijken nog harder dan anders te worden hiervan.
Dan voel ik hoe hij zijn vingers eromheen sluit, en een korte trekkende beweging maak, tot ik kreun.
"je hebt een stel goede tieten, sletje …." gromt hij, en ik voel niets meer dan nog meer opwinding door mijn lichaam stromen.
Dan gaat zijn hand naar beneden, en over de nylonstof van de panty streelt hij mijn heuveltje tot tussen mijn benen, ik reageer zacht hijgend, en mijn onderlijf duwt zich tegen zijn hand aan, het voelt als een ontspanning als hij mij even zo raakt.

Niet lang daarna wordt de spanning op mijn polsen minder, hij laat me zakken tot ik op mijn knieën op de grond zit.
Het koord gaat los, maar mijn handen op mijn rug met een klemmetje tussen de polsen.
"Je mag over 30 seconden jezelf bevrijden … maar hou je telefoon in de gaten voor instructies, die GA je vanaf nu opvolgen!" zegt hij.
Ik tel in mijn hoofd, en met wat bewegen en draaien krijg ik de klem los, en ruk mijn blinddoek af.
Er is natuurlijk niemand meer te zien, en ik ben wat verward.
Een blik op de grote klok leert me dat het bijna tijd is voor het 5e uur over is, en ik snel terug moet naar het hoofdgebouw.
Mijn rokje gaat omlaag, en ik fatsoeneer mijn blouse voordat ik het lokaal uit sprint.
Net op tijd, want de eerste huismeester komt al aangelopen om de lichten en zonneschermen te schakelen.
Een paar seconden voor het laatste uur trilt mijn telefoon, een bericht van –Meester- op het scherm
"je ZAL gehoorzamen, sletje … ik wil je om 19:00 uur zien staan aan de verlaten jeugdkeet onder de snelweg"
Een locatie erbij, om verwarring te voorkomen, en tijd om te reageren is er niet, de les begint, en mijn boekenafspraak stapt mijn knatoor binnen.

"Hoi Mw Eva …. alles goed ?" Vraagt hij vriendelijk, en zijn boeken ploffen op tafel

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Betrapt Op De Camsite - 2


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Heerlijke Pijn - 4Door: Zeroxx
Gelezen: 1216x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-03
9.2
:: Kroniek Van Een... - 13Door: Johan100
Gelezen: 940x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
22-03
9.8
:: Straf Van De Rechter - 5Door: Ladybird
Gelezen: 6914x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Straf, Rechter, Plas, Veiling
20-03
8.9
:: Heerlijke Pijn - 3Door: Zeroxx
Gelezen: 5015x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
20-03
9.1
:: Een Nieuw BeginDoor: Jado
Gelezen: 6849x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.8
:: Weddenschap Om Nooit...Door: Studentje1234
Gelezen: 13110x
Reacties: 23
Lengte: Lang
Tags: Bondage, SM, Pijpen, Weddenschap
20-03
9.2
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 2942x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
8.8
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 4921x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
9.2
:: Werken Op Erotica Beurs - 2Door: Zaken Vrouw
Gelezen: 9183x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckholding, Sperma, Anaal, Pijpen, BDSM, Spaking
18-03
9.1
:: Het Verloren Avontuur... - 2Door: DatwAtis
Gelezen: 8036x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
17-03
9.1
:: Hoe We In...Door: Jijmoetwel
Gelezen: 10492x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Cuck, Cuckold, Buurman, Chantage, Misbruik, Sletje, Hoertje, Misbruik
17-03
8.6
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 5047x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 7647x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Teun En Linda:...Door: Teun
Gelezen: 5880x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Overspel, Cuckold
17-03
8.5
:: Een Middagje PlezierDoor: Eentje
Gelezen: 8260x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Bondage, Fotografie, BDSM
16-03
8.3
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net