Opwindend.Net
Datum: 03-07-2018
Stemmen: 137x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 30332x
Lengte: Gemiddeld
Lotte In Het Zwembad - 3
Door Lotte - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Lotte In Het Zwembad - 2

Even later zie ik twee jonge jongens aan komen lopen. Ze lopen heel stoer en lachen een beetje met elkaar. Ik denk dat ze eigenlijk heel zenuwachtig zijn. Als ze bij mijn hokje aankomen, zeg ik mijn naam. De jongens stellen zich voor als Stijn en Mark. Stijn is wat langer dan Mark, ik denk dat hij iets ouder is. Ze kijken me aan, en ik kijk terug.

“Hoe gaan we dit doen?” vraag ik uiteindelijk. “Willen jullie er bij elkaar bij zijn?” Ze beginnen allebei een beetje te lachen. “Nee, nee, dat hoeft niet” zegt Stijn uiteindelijk. “En wie van jullie twee wil dan eerst?”. Mark en Stijn kijken elkaar aan, en dan zegt Mark “ga jij maar eerst”.

Stijn stapt het hokje binnen, en ik volg hem. Mark wacht in het hokje naast ons, zodat we niet te erg opvallen. Ik ga weer op mijn bankje zitten. “Zo, en nou wil jij dat ik jou pijp”, zeg ik plagend. Alleen, zonder zijn vriend, alleen met een meisje in bikini, is Stijn ineens een stuk minder stoer. “Nou, ja, misschien, als jij dat wil doen…” “Krijg ik mijn 20 euro dan eerst?” vraag ik. Heel snel haalt hij 20 euro uit zijn zwembroek en hij geeft me het geld.

Terwijl ik hem aan kijk trek ik zijn zwembroek naar beneden. Zijn pik is al helemaal hard. Ik neem hem in mijn mondje, en kijk met mijn ogen naar boven naar zijn gezicht. Tot mijn verrassing zie ik boven de rand van ons hokje het gezicht van Mark, die kijkt hoe zijn vriend door mij gepijpt wordt. Voor zover ik kan zien is Mark zichzelf aan het aftrekken. Ik vind het wel een geil gezicht, dus ik zeg er niets van tegen Stijn, en pijp lekker verder. De lul van Stijn is niet zo groot, ik kan hem goed hebben. Ik heb het idee dat hij nog niet veel ervaring heeft. Zijn bewegingen zijn schokkerig. Dan, eigenlijk heel snel, spuit hij zijn lading. Ik slik alles in. Ik moet thuis eens nazoeken hoeveel calorieën er eigenlijk in een zaadlozing zitten, ik krijg heel wat binnen zo op een dag.

“Het was fijn” zegt hij. Hij loopt het hokje uit naar Mark. Die is inmiddels gestopt met trekken en hij doet zijn deurtje open. “Ze pijpt echt heel lekker…” Mark en Stijn kijken elkaar aan en zeggen wat dingen tegen elkaar die ik niet versta. Dan vraagt Stijn “Zou je onze andere vrienden ook willen doen?” “Over hoeveel vrienden hebben we het?” vraag ik. “We zijn met 14 hier” zegt Mark. Ik tel in mezelf hoeveel ik zou kunnen verdienen. “Als ze hetzelfde willen betalen kan dat” zeg ik, “maar niet allemaal tegelijk, dat valt te veel op!”

Even wordt er overlegd, ik kan weer niet alles horen. Dan zegt Stijn: “Mark nu, ik haal de volgende, Mark haalt die daarna en zo door. Ok?” Ik stem in, en begin aan een ware pijpmarathon. Eerst Mark. Die is door zijn eigen voorwerk al ver klaar als hij bij mij komt. Na drie lange halen met mijn lippen over zijn pik heen spuit hij hard naar binnen. Ik lach lief naar hem. “Vond je het leuk om te zien?” vraag ik. Hij wordt rood. “Niet zeggen he, dat ik heb gekeken.” “Tuurlijk niet.” Ik geef hem een kus op zijn wang en laat hem gaan.

Daarna komen de 12 anderen bij me langs. Ik zie alles. Dun, dik. De een heeft al best een flinke pik, de ander klein onder de zwembroek. De ene lief en schuchter, de ander bijna agressief en hard. ik word door een paar echt ruw in mijn mondje genomen, ook door een paar met een kleine lul. Anderen weten niet hoe ze moeten beginnen en zouden misschien het liefst zonder de zwembroek te laten zakken weer weggegaan zijn. Ik pijp ze allemaal, en slik al hun zaad door. Ik probeer zo weinig mogelijk sperma te morsen. Dat wat ik niet in kan slikken, probeer ik tussen de jongens door zo veel mogelijk weg te vegen. De meeste jongens komen klaar binnen drie minuten. Er zijn er maar een paar die het iets langer volhouden. Ik krijg ze allemaal aan het spuiten. En veel. Heel veel. Volgens mij krijg ik binnen wat ze al heel lang op sparen voor het eerste meisje dat hun pik wil aanraken. De smaak van sperma is lekker, ik word geil van de slet die ik vanmiddag ben. De ene smaakt wat zoeter dan de ander, maar ik slik alles door.

Aan het einde, ik ben de tel kwijt geraakt, komt Stijn weer binnen. “Alle jongens zijn heel blij met vanmiddag” zegt hij. Ik lach een beetje. “Ik heb geen 20 euro meer, jammer genoeg…” zegt Stijn. Ik trek hem het hokje in en pijp hem voor de tweede keer vanmiddag. Zijn harde pik verdwijnt weer in mijn mondje. Eerst zijn eikel, die best groot is. Ik laat hem mijn lippen ermee uit elkaar duwen. Na zijn eikel vervolgt zijn hele stam die tussen mijn lippen verdwijnt. Zijn pik is nog niet zo lang, maar hij smaakt wel lekker. Mijn tong draait om zijn eikel, terwijl ik zachtjes zuig. Af en toe sabbel ik op zijn lul alsof het een lolly is. Dan weer zuig ik. Ook lik ik met mijn tong langs zijn hele pik en zijn zak, om hem daarna weer helemaal in mijn mondje te nemen.

Hij doet er nu iets langer over om te komen, maar nog steeds gaat het snel. Als hij zijn lading weer in mij spuit, slik ik het door. “Deze krijg je van mij” zeg ik. “Mogen we je nummer bewaren voor een volgende keer?” vraagt hij. Ik zeg dat dat goed is.

Ik twijfel even, ik ben best moe. Uiteindelijk besluit ik nog één nummer uit de lijst gemiste oproepen terug te bellen. Daarna, beloof ik mezelf, ga ik echt naar huis. “Met Melanie…” hoor ik.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (11)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Naďef Meisje Misbruikt... - 2Door: Mck
Gelezen: 2103x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Verkracht, Verkrachting, Gedwongen, Rape, Oud, Jong
17-12
8.8
:: Flinke Meid - 2Door: ManMetFluit
Gelezen: 7958x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
16-12
8.7
:: Teun En Linda: Linda Gaat LosDoor: Teun
Gelezen: 3881x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Cockold, Teaseing
16-12
8.6
:: Speelgoed - 2Door: Petertje
Gelezen: 8129x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-12
8.7
:: Speelgoed - 1Door: Petertje
Gelezen: 13188x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
15-12
8.3
:: Lies Wordt Meesteres - 6Door: Queen Bee
Gelezen: 3563x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Bondage, Bdsm
14-12
8.9
:: Verdwaald In Australië - 2Door: NickSchrijvers
Gelezen: 8508x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Politie, Bureau
14-12
8.8
:: Milf GebruiktDoor: Elenamilf
Gelezen: 11139x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Vernedering, Slavin
13-12
7.9
:: Naďef Meisje Misbruikt... - 1Door: Mck
Gelezen: 14387x
Reacties: 14
Lengte: Lang
Tags: Verkracht, Rape, Gedwongen, Jong, Oud, Misbruikt, Model
13-12
8.2
:: Verdwaald In Australië - 1Door: NickSchrijvers
Gelezen: 13828x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Verdwaald, Politie, Fouilleren
12-12
8.6
:: Kantoor Meisje - 5Door: Joyce_here
Gelezen: 6404x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-12
8.2
:: Van God Los - 5 (slot)Door: Lync-69
Gelezen: 5901x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-12
8.9
:: Ouwe Taart - 8Door: Jan
Gelezen: 3063x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-12
8.5
:: Moeders Fantasie UitgekomenDoor: Lenny
Gelezen: 12874x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Gangbang
10-12
8.8
:: Kantoor Meisje - 4Door: Joyce_here
Gelezen: 12620x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
08-12
8.3
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 649