Opwindend.Net
Datum: 03-07-2018
Stemmen: 57x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 20602x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
De Examens - 1
Door Queen Bee - Mijn Profiel Pagina

Dit verhaal heb ik geschreven zonder de toestemming van mijn Schrijfmeester. Ik bedoelde het goed als een verrassing, maar ik heb geleerd dat je als schrijfslavin beter je meester niet kunt verrassen. Toch ben ik erg blij met zijn vergeving en toestemming om dit verhaal alsnog hier te mogen plaatsen. Ik ben hem erg dankbaar voor deze toestemming. We zijn weer erg benieuwd wat jullie van het verhaal vinden.

Joyce en Suzanne waren 2 knappe meiden uit het laatste jaar van het VWO. Tot 5 VWO leek alles vlekkeloos te gaan, maar toen ontdekten de meiden het echte leven van uitgaan, drank, roken en jongens. Halverwege het schooljaar werd Suzanne 18 en kon ze zelf drank halen, maar liever nog liet ze jongens haar trakteren op een drankje. En ze had er geen enkel probleem mee om de jongens te bedanken door hen te pijpen op het toilet of op het einde van de avond met hen mee te gaan naar huis.
Haar ouders zagen het met lede ogen aan, want van studeren kwam niet veel meer. Hun dochter was een sletje en ze waren zelf ook jong geweest, maar ze vonden het zo erg dat het niet tot haar doordrong dat ze haar diploma zou mislopen.
“Wat is er met jullie gebeurd?” vroeg haar vader streng. “Joyce was altijd zo’n deftig meisje uit een deftig gezin” vroeg hij op de avond voor de examens.
Ze stond voor hem met een laag uitgesneden topje en een kort rokje. Haar billen en haar jonge borsten die erg flink waren voor haar slanke lijf, werden maximaal benadrukt.
“Ik ga naar de verjaardag van Joyce, ze is ook 18 geworden”.
Haar moeder protesteerde dat het de dag voor de examens was en dat ze eigenlijk moest studeren. Ze deed haar haren vast in een hoge staart, tot de ergernis van haar ouders.
“Maar Joyce wordt maar 1 keer 18 in haar leven...” jammerde Suzanne. Ze beloofde dat ze voor half 10 terug zou zijn en dan nog eventjes zou leren.
“Dus ook geen alcohol drinken!” zei haar moeder streng. “Ja” zuchtte Suzanne geërgerd.

Dit bleek allemaal moeilijker dan gedacht, want er moest toch geproost worden. 1 glaasje dan, gaf Suzanne toe. De vriendinnen die ook examens moesten maken, waren er niet. Dus bleef er een klein groepje oudere vrienden van Joyce over. De tijd verstreek en de meiden dronken gezellig mee, terwijl ze hun ouders beloofd hadden dat niet te doen.
Om half 11 rinkelde de telefoon van Suzanne. Ze had al 3 gemiste oproepen. Zodra ze opnam klonk de stem van haar moeder luid uit de telefoon: “Half 10 was de afspraak!”.
Suzanne sprong op. “Ik moet gaan”.
Casper, een jongen waarmee ze een tijdje had geflirt sprong ook op. Hij was de enige die niet gedronken heeft.
“Ik zal deze jonge maagd veilig naar huis begeleiden” zei hij als een middeleeuwse ridder. Joyce moest hard lachen: “Als Suzanne een maagd is, ben ik de paus!”.
Casper wendde zich tot Joyce. “Dank u hartelijk voor uw gastvrijheid, Pauselijke hoogheid”. Zo vertrokken Casper en Suzanne naar zijn auto, terwijl ze de andere gasten lachend achter zich lieten.
“Bedankt dat je me wilt thuisbrengen” zei ze terwijl hij de auto startte. Ze streelde over zijn arm, maar voor hij de bocht om was, streelde haar hand al zachtjes over zijn penis. Ze voelde hoe er iets in zijn broek groeide. Hmmm. Ze opende zijn gulp, terwijl hij met moeite de aandacht op de weg wist te houden. Daar kwam zijn harde pik tevoorschijn. Suzanne had ze wel eens langer gehad, maar nog nooit had ze zo’n enorm lekkere dikke pik gezien. Met moeite kreeg ze haar kleine hand er volledig omheen en zachtjes masseerde ze hem, terwijl ze hem een geile blik toewierp.
Ze maakte een speelse beweging met haar tong en toen liet ze haar hoofd zakken richting zijn schoot. De auto slingerde toen hij schrok van het gevoel van haar lippen om zijn eikel. Ongestoord liet ze haar hoofd verder om zijn lul zakken. Hij kreunde.
“Suzanne, dit is levensgevaarlijk”. Maar ze trok zich er niets van aan en pijpte rustig verder.
Toen stuurde de auto ineens scherp naar rechts en kwam abrupt tot stilstand. Even raakte Suzanne in paniek. Had ze een auto ongeluk veroorzaakt?
Ze keek omhoog naar Casper. Hij was in orde en had alleen de auto geparkeerd op een verlaten bospad.
“Dit is veiliger” zei hij en pakte iets uit zijn jas: een condoom. “En dit is ook veiliger”. Suzanne pakte het condoom en deed hem behendig om de dikke lul. Dit had ze al zo vaak gedaan.
Verleidelijk trok ze haar topje uit en hielp hem uit zijn shirt. Moeiteloos opende hij haar BH en hij kon zijn nieuwsgierigheid niet bedwingen om naar haar cupmaat te kijken. Ze had hem door.
“Jij bent zo’n man die geil wordt van cijfertjes?” vroeg ze speels en schrok een beetje: morgen moest ze zelf presteren met cijfertjes tijdens haar centraal examen wiskunde.
“65E is het antwoord” zei ze en drukte haar grote borsten tegen zijn gezicht. Hij kuste ze en speelde met ze tot hun tongen elkaar vonden. Hij stond op het punt om zijn pik langs haar string in haar kutje te schuiven, maar ze opende het portier en stapte topless naar buiten. Ze huppelde speels over het weggetje. Hij volgde haar en zette haar op de motorkap, waar ze nog een tijd innig tongzoenden. Behendig trok hij haar string onder haar rokje weg en schoof zijn harde pik in haar kutje. Haar kreun galmde in het verlaten bos.

Gefascineerd gleden zijn handen over haar zalige grote borsten en kneep met zijn vingers zachtjes in haar stijve tepels. Ieder kneepje liet haar een klein kreuntje geven. Daar lag ze met alleen nog haar omhoog geschoven rokje op de motorkap. Op een rustig tempo neukte hij haar, terwijl de auto zachtjes meeveerde. Met zijn vlakke handen sloeg hij om de beurt tegen haar grote borsten die hard heen en weer zwiepten.
“Aaah” zei ze zacht, terwijl ze besefte dat ze dit best wel opwindend vond vond.
Al snel voerde hij het tempo op, tot de vering van zijn auto zachtjes begon te piepen. Zachte piepjes en pompende geluiden van haar tienerkutje doorbraken de stilte hier midden in het bos. En toen kwam er een derde geluid, het steeds luider wordende gekreun van Suzanne. Het was oorverdovend in het doodstille bos.
“Oh oh oh, ooooh ja!”. Kreunde ze, terwijl ze met een zacht piepend geluid klaarkwam. Ze lag te kronkelen van geilheid op de motorkap.
Toen ze eenmaal weer op adem was gekomen, hielp hij haar eraf. Ze voelde hoe haar billen over de natte motorkap gleden. Allemaal van haar natte kutje. Hij zette haar met haar voeten op de grond, voorover tegen de auto aan. Haar borsten voorover gedrukt tegen de motorkap.
“Je hebt mijn hele auto vies gemaakt, sletje” zei hij streng. Een pets galmde door het bos. “Het spijt me heel erg” zei ze met een gespeeld piepstemmetje. Nog een pets.
“Lik het geil van de motorkap” zei hij streng. Meende hij dit serieus?
Pets! dit keer een harde klap tegen haar billen, waarmee hij duidelijk maakte hoe serieus hij was. Gehoorzaam legde ze haar tong op de lak van de motorkap en begon te likken aan haar eigen geil.
Weer stak hij zijn pik in haar kutje.

Diep verdween zijn pik in haar inmiddels soepele kutje. Genadeloos liet hij haar en de auto dijnen op het ritme van zijn harde lul. Met 1 hand houdt hij haar haren vast. Zijn andere hand speelt met haar borsten die bijna tegen de motorkap geplet worden.

Toen trok hij haar hoofd omhoog. “Is mijn motorkap weer schoon gelikt, sletje?” vroeg hij.
“Ja” jammerde ze, terwijl hij rustig, maar krachtig door stootte.

“Hoeveel mannen hebben voor mij dit kutje al geneukt, Suzanne?” vroeg hij streng.
“Dat weet ik niet” jammerde ze weer.
Pets! “Kom op je bent een slimme meid” zei hij en hij had gelijk, want ze wist het aantal heel nauwkeurig.
“16” zei ze uiteindelijk. Hij trok zijn pik uit haar en ze dacht dat hij haar als een slet zag en niet meer wilde.
“Geile slet” zei hij dan ook streng. Pets! tegen haar bil. Pets!
“Au!” jammerde ze. 16 pikken in haar kutje betekende 16 tikken op haar billen. Ze gloeiden tegen de tijd dat hij klaar was.
“En hoeveel pikken heb je al in je kontje gehad?”.
“Nog geen 1” zei ze snel.
Pets! “Lieg niet, sletje” zei hij streng.
“Ik lieg niet. Ik ben nog nooit in mijn kont geneukt” jammerde ze.
Hij lachte zacht toen hij merkte dat ze de waarheid sprak.
“Ik was dus niet helemaal onjuist toen ik je een jonge maagd noemde” zei hij.
Met zijn handen streelde hij over haar doorweekte kutje. Dit sletje was nog geiler geworden door de spanking.
Hij smeerde de nattigheid uit tot tussen haar billen en deed er nog een klodder spuug bij. Toen voelde ze hoe zijn vinger haar kontje binnendrong. Het voelde zo vreemd. Moeilijk, maar ook wel fijn.

Toen trok hij zijn vinger terug en hield deze voor haar mond. Ze keek ernaar voor zover het donker dat toestond. Ze begreep maar al te goed wat de bedoeling was. Ze opende haar mond ietsjes en hij stak zijn vinger naar binnen. Even liet hij haar sabbelen op de vingers die zojuist in haar kontje hadden gezeten.

En toen volgde het moment dat ze nooit zou vergeten. De in het rubber gehulde eikel werd krachtig tegen haar maagdelijke kontje geduwd. Dit ging toch nooit passen?
“Ontspannen, Suzanne” zei hij geruststellend.

Toen zette hij meer kracht en met enige moeite gleed zijn pik haar kontje binnen. Dieper en dieper, centimeter voor centimeter. Ze kreunde een beetje van de pijn en een deel ook van genot.

Al snel voerde Casper het tempo op. Krachtig stootte hij met zijn dikke lul het laatste stukje naar binnen. “Aaaaaahhhh”, kreunde ze. Toen pakte hij haar heupen en begon haar stevig te neuken.
“Geile anaalslet” zei hij. Het was nu een enorm kabaal in het stille bos. De krakende auto, Suzanne die gilde van genot en een lage kreun van Casper.
“Ben je me niet dankbaar voor de anale ontmaagding?” vroeg hij.
“Ja” kermde ze.
“Zeg het!” zei hij streng.
“Dank je...aaah... voor de anale ontmaagding”.
Hij gaf haar een harde stoot.
“Zeg het harder! Gil het!”.
“Aaaaaah! Dank je voor de….aaah… anale ontmaagding!” gilde ze door het bos.
Terwijl ze het gilde voelde ze hoe zijn harde pik zich in haar lichaam aanspande. Stevig greep hij haar vast, terwijl diep van binnen de condoom zich vulde met zijn warme zaad.

Hij bleef maar spuiten en ze voelde het ding groeien in haar onderlichaam. Hij kreunde van genot en zij kreunde met hem mee, tot hij uiteindelijk zijn lul uit haar liet glijden.

Suzanne was moest nog even op adem komen, maar Casper zei streng tegen haar: “Op je knieën!”.
Zijn krachtige dominante stem galmde tussen de bomen. Zonder enige twijfel ging ze op haar blote knieën op de donkere zandweg zitten.
Hij kwam vlak voor haar staan. Zijn halfslappe lul hing vlak voor haar gezicht.
“Kijk me aan!” Zei hij streng.
Ze keek omhoog, maar het was bijna te donker om zijn gezicht te kunnen zien.
“Mond open”. Een beetje verbaasd deed ze nietsvermoedend haar mond open. Vanuit het donker viel er een dikke klodder sperma omlaag tegen haar bovenlip. Langzaam droop het haar mondje in.

Het duurde even voordat ze doorhad waar het zaad vandaan kwam. Casper kneep het condoom boven haar hoofd leeg. Nog meer zaadresten druppelden over haar gezicht. Het voelde zo vernederend, maar toch zo geil.
“Slikken, sletje” zei hij.
Hier had ze geen enkel probleem mee. De grote hoeveelheid zaad liet ze moeiteloos over haar tong haar keel in glijden. Ze voelde zich een slet, maar ergens kreeg ze het gevoel dat haar sletterigheid Casper tevreden stelde en dat voelde goed.
Ze wilde de overgebleven zaadresten van haar gezicht vegen, maar hij hield haar tegen.
“Die mag je thuis pas wegpoetsen”. Langzaam liep het langs haar kin omlaag naar haar borsten.
Hij raapte haar string op uit het zand en gaf hem aan haar. Bah, hij was helemaal smerig geworden.
“Niet afkloppen, deze gaat gewoon zo in de wasmand. Dan mag je moeder raden hoe dit komt”. Ze werd vuurrood, maar knikte toch dat ze het zou doen.
Uiteindelijk kwamen ze bij haar huis.
“Morgen trek je een ruwe jeans aan en je draagt geen slipje” zei hij toen ze uit de auto stapte.
Ze gaf hem een zoen en liep naar de deur. Tot haar schrik zag ze op haar telefoon dat het al bijna 12 uur was. Gelukkig brandde er geen licht meer. Haar ouders sliepen al, maar ze zouden zeker weten heel boos op haar zijn.

Zodra ze binnen was veegde ze de zaadresten van haar gezicht. Aarzelend gooide ze haar slipje met zand in de wasmand. Natuurlijk kon ze hem afkloppen, verstoppen, eerst wassen of desnoods zelfs weggooien, maar dit alles deed ze niet. Ze wilde gehoorzaam zijn aan de opdracht van Casper.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: De Examens - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: LisaDoor: Maria Smulder
Gelezen: 7244x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Kaal, Scheren, Vernedering, Hoer, Biedingen, Slet, Dildo, Tondeuze
14-02
7.3
:: Hij Moet Nog...Door: Kareltje
Gelezen: 14272x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Squirten, Dikke Lul, Plassen
11-02
8.6
:: Meesterlijke Ervaring - 3Door: Otxoa
Gelezen: 4709x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Sm, Subjes, Sletjes, Submissive
11-02
8.6
:: Nieuwe Job - 3Door: Ellen
Gelezen: 6520x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Negers, Dikke Tieten
10-02
8.9
:: De Advocaat En...Door: Maria Smulder
Gelezen: 7472x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hoeren, Bordeel, Theater, Pijpen, Kantoor, Hakken, Beffen,
10-02
9.2
:: De Advocaat En...Door: Maria Smulder
Gelezen: 6587x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Porno, Camera, Vrouwen, Beffen, Sperma
10-02
8.1
:: De Advocaat En...Door: Maria Smulder
Gelezen: 8777x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Kelder, Film, Porno, Water, Hond.
10-02
8.0
:: De SchoonmaaksletDoor: Arend-Jan
Gelezen: 16552x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pervers, Onderdanig, Pijpen, Anaal, Oud-jong
08-02
8.0
:: Oud Klasgenootje Blijk... - 4Door: Lordgeorge07
Gelezen: 9085x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
08-02
8.5
:: Mijn SletDoor: Arend-Jan
Gelezen: 13505x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Oud-jong, Pervers, Onderdanig
07-02
8.3
:: Karen Straft FleurDoor: Subrosa
Gelezen: 13411x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Straf, Femdom, Fetish
06-02
8.4
:: Dana - 1Door: Arend-Jan
Gelezen: 10831x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Jong-oud, Cuckhold, Openbaar, Trein
06-02
8.8
:: Voor Tim - 3Door: ForYou
Gelezen: 3460x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
05-02
8.7
:: Wat Wint Er...? - 3Door: Subt
Gelezen: 3694x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen Pis Bondage
05-02
7.7
:: Nieuwe Job - 2Door: Ellen
Gelezen: 9474x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Negers, Dikke Tieten
05-02
8.7
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net