Opwindend.Net
Datum: 04-07-2018
Stemmen: 22x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 6506x
Lengte: Gemiddeld
Nieuw Begin - 2
Door Jan11 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Nieuw Begin - 1

Dit is het vervolg op verhaal nieuw begin
Hierin heb ik kennisgemaakt met een stel die mij als sub wil gebruiken

Zodra we het huis binnenstappen krijg ik de opdracht om mijn kleren uit te doen. Ze willen kijken of ik werkelijk wel zo ver ga als beloofd.
Ik wordt helemaal bekeken en de Meesteres pakt mijn lul vast en begint te tongzoenen. Daarna moet ik haar vingeren. Terwijl ik daar mee bezig pakt de Meester me bij de kin en dwingt me hem te tongzoenen. Omdat ik hetero ben wil ik mín hooft terugtrekken maar dat lukt niet. Daarna duwt hij de hand van zín vrouw bij mijn lul, die ondertussen al behoorlijk stijf is geworden, vandaan en begint er mee te spelen. Omdat ik het toch wel spannend vind wordt die nog stijver.
De Mr dwingt me op de knieŽn en ik moet hem pijpen. Terwijl hij zijn lul in mín mond duwt begin ik te kokhalzen. Hier heeft hij geen boodschap aanÖdoorgaan!!!

Na een poosje met mij te hebben gespeeld krijg ik de opdracht om me te douchen, ook anaal, en de kleren die in de badkamer liggen aan te doen. Daarna moet ik in presentatie houding (armen in de nek, benen 40 cm uit elkaar en recht vooruitkijkend, midden in de kamer gaan staan
Ga me douchen en trek de kleren die klaarliggen aan. Dat is een kort rokje, nylon kousen en een klein topje. Loop de kamer in en ga in presentatiehouding staan.

De Meester en Meesteres zitten en zijn in gesprek. Ze besteden helemaal geen aandacht aan mij. Na een minuut of tien zegt de Meesteres ďahÖ daar ben je dan eindelijkĒ. Wil zeggen dat ik er al tien minuten sta maar voordat ik drie woorden uitbreng staat de Meester bij me en pakt me in mín kruis, ik krimp ineen, ďwie heeft jou gezegd dat je iets mocht zeggen lulĒ.
NieÖniemand meester. Nou houd dan die geile bek dicht. Alleen wij bepalen wanneer je die mag gebruiken. Zal voornamelijk zijn om kutjes te likken en lullen af te zuigen. Voor veel anders is die niet geschikt. Ga nu naar de keuken en schenk voor ons een glas wijn in mietje, en hij spuwt me in mín gezicht.
Ik haal twee glazen en, schenkt die vol en breng ze naar het echtpaar. Krijg vervolgens de opdracht om een meter naar achteren te gaan staan met de handen op de rug.
Terwijl ze drinken becommentariŽren ze mijn uiterlijk. Hoe sletterig ik er bij sta. Kort rokje waar te zien is dat mín piemel een beetje vooruitsteekt.

De man staat op en begint mij te betasten. Na een poosje zegt hij, jij hoer, kruip naar mín vrouw toe, en vraag nederig of zij zo goed wil zijn om haar door jou te laten beffen.
Kruip op mín knieŽn naar haar toe, kijk naar haar schoenen waar een paar prachtige benen in steken en vraag, lieve mevrouw zou u zo vriendelijk willen zijn om deze waardeloze hoer toestemming te geven om u te beffen.
Ik moet eerst haar schoenen kussen ook de onderkant.
Zij laat zich onderuit zakken, trekt haar jurk omhoog, ik zie dat ze geen slipje aan heeft. Haar kutje is al vochtig.
Moet daarna gaan staan, voorover buigen en begin te likken. Eerst haar schaamlippen. Ga met de tong voorzichtig langs haar lipjes. Een paar keer langs beide kanten terwijl ik draaiende bewegingen met de tong maak. Daarna naar haar klitje, eerst voorzichtig met de tong kringetjes er om heen en daarna in mín mond. Begin te zuigen terwijl ik met de tong kringetjes om het klitje maak.
Haar kutje begint nu wel heel nat te worden. Zij begint te kreunen en zegt, doorlikken hoer.

Terwijl ik druk bezig ben voel ik een hand op mín kont. Een andere begint mín lul te kneden. Voel dat een vinger mín anus masseert en er een stukje in gaat. Beide handen laten los en ineens voel ik iets kouds in mín gaatje. Schrik en hou op met beffen. Doorlikken hoer zegt de vrouw terwijl ze mín hoofd tegen haar kutje duwt. Ik begin weer te likken, ben wel gespannen en denkt, als dat maar goed gaat. Is mín kont wel voldoende opgerekt. Door de spanning wordt mín lul slapper.
Voel dat er iets mín kont in gaat. Het is een vinger al snel gevolgd door een tweede en derde.
Een paar keer heen en weer en daarna worden ze teruggetrokken. Na een poosje voel ik dat er nog meer glijmiddel wordt gebruikt en voel dat er een lul mín kont penetreert. Oeps, gaat dat wel goed? We hadden afgesproken dat hij me alleen met condoom zou neuken.
De man begint me voorzichtig te neuken. De spanning wordt minder en ik begin me op het kutje te concentreren. Zij begint steeds meer te kreunen. JaaÖ heerlijk, doorgaan, harder. Mín tong wordt moe van het heen en weer gaan maar ik begin harder te likken, ga al snel met een vinger haar klitje bewerken Ga haar schaamlippen met de tong bewerken daarna duw ik mín gezicht in haar kutje terwijl mín tong dieper in haar gaat.
Voel haar kutsappen op mín gezicht.

Onderwijl begint de man mij harder te neuken. Zín lul is al bijna helemaal in mij.
Begint lekker te voelen en ik merk dat mín lul weer stijf wordt.
Hoor de vrouw steeds meer kreunen en haar onderlichaam begint te schokken.
De man gaat ondertussen als een woeste te keer en ik voel zín lul groeien.
Plotseling hoor ik, aa ach en voel dat hij klaar komt.
Nog even en ook de vrouw komt klaar. Moet haar nu rustig likken.
Wanneer zij is bijgekomen zeg zij, voor een beginneling heb je dat goed gedaan. Hier krijg je een beloning voor. Ik moet rechtop gaan staan, zij pakt mín lul en begint mij te pijpen. Hij gaat achter mij staan en begint mín tepels te masseren. Al snel kom ik klaar.

We gaan ons douchen en trekken onze kleren aan. Vervolgens met zín drieŽn een glaasje wijn drinken en bespreken hoe we het vonden. Zij spreken hun waardering voor mij uit. Ze hadden expres mij nogal direct en helemaal gebruikt. Hadden namelijk een aantal ervaringen gehad waar ze dat rustig hadden opgebouwd en het uiteindelijk op niets uitliep.
Zelf zei ik het, zeker in het begin, nogal spannend te hebben gevonden maar het later toch lekker vond.
Bij het afscheid zeiden ze dat ze best wel verder met me wilden gaan maar dat ik er rekening mee moest houden dat ik als slaafje alleen hun genot voor ogen moest hebben. Dat ze mij nu beloond hadden betekende niet dat dat altijd zou gebeuren. Moest er rekening mee houden dat ik door hun, en misschien ook hun vrienden, gebruikt zou worden. Of ik dan ook klaar zou komen hing helemaal van af of ze dat leuk zouden vinden. Het zou zeker geen automatisme worden. Een slaaf is een bezit. Het enige wat een slaaf wil is dat wat zijn eigenaar(s) willen.

Moest er nog maar eens over nadenken en hun mailen hoe ik het vond.
Wanneer ik dat nederig genoeg zou doen dan konden we een nieuwe afspraak maken.

Hierna ging ik huiswaarts vol gedachten.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Teun En Linda: Linda Gaat LosDoor: Teun
Gelezen: 1088x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Cockold, Teaseing
16-12
8.1
:: Speelgoed - 2Door: Petertje
Gelezen: 5759x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-12
8.7
:: Speelgoed - 1Door: Petertje
Gelezen: 10068x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
15-12
8.3
:: Lies Wordt Meesteres - 6Door: Queen Bee
Gelezen: 3019x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Bondage, Bdsm
14-12
9.0
:: Verdwaald In AustraliŽ - 2Door: NickSchrijvers
Gelezen: 7220x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Politie, Bureau
14-12
8.8
:: Milf GebruiktDoor: Elenamilf
Gelezen: 10548x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Vernedering, Slavin
13-12
7.9
:: NaÔef Meisje Misbruikt... - 1Door: Mck
Gelezen: 12731x
Reacties: 14
Lengte: Lang
Tags: Verkracht, Rape, Gedwongen, Jong, Oud, Misbruikt, Model
13-12
8.2
:: Verdwaald In AustraliŽ - 1Door: NickSchrijvers
Gelezen: 12977x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Verdwaald, Politie, Fouilleren
12-12
8.6
:: Kantoor Meisje - 5Door: Joyce_here
Gelezen: 6143x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-12
8.2
:: Van God Los - 5 (slot)Door: Lync-69
Gelezen: 5716x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-12
8.9
:: Ouwe Taart - 8Door: Jan
Gelezen: 3000x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-12
8.5
:: Moeders Fantasie UitgekomenDoor: Lenny
Gelezen: 12544x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Gangbang
10-12
8.8
:: Kantoor Meisje - 4Door: Joyce_here
Gelezen: 12403x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
08-12
8.3
:: Lies Wordt Meesteres - 5Door: Queen Bee
Gelezen: 4846x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Strapon, Chantage, Werk
07-12
8.9
:: Droom Of Werkelijkheid - 38Door: Owned
Gelezen: 3759x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
06-12
8.9
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 649