Opwindend.Net
Datum: 07-07-2018
Stemmen: 56x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 10838x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Teun En Linda: Geocaching
Door Teun - Zoek naar meer...

Linda en ik zijn begin vijftig en sinds een jaar of twee doen wij aan tease en denyal seks. Mijn penis heb ik aan haar "gegeven" en het is aan haar wat ze er mee doet. Zij bepaalt wat er in bed gebeurt en dus ook mijn orgasmes.
Om mij geen kans te geven om te gaan masturberen zit er regelmatig een peniskooi om mijn pik.
Het geeft voor mij een bijna constante staat van geilheid.
Vreemdgaan of cuckolding is Linda niet voor in trouw staat hoog in het vaandel; helaas voor mij want ik fantaseer wel eens om toe te kijken als zij lekker wordt geneukt.
Zelf heeft ze geen fantasieŽn.

Al jaren doen wij aan geocaching. De bedoeling hierbij is dat je met behulp van een GPS of telefoon met GPS een schat opzoekt die is verstopt op de mooiste plekjes. Je vindt een log rolletje, schrijft je naam erop en logt de cache thuis op de computer.

Tijdens een van de zoek tochten komen wij bij een klein bos met een meertje in het midden. Op de parkeerplaats staan twee Poolse auto's. Ik denk dat het vissers zijn en parkeer onze auto er naast. De cache ligt diep in het bos en een klein paadje loopt door het struikgewas het bos in; het is geen wandelbos. Linda gaat gekleed in een strakke lichtglanzende beige skinny met een sweater met lange mouwen. Bruinleren Dubarry's maken de outfit compleet. Een prima outfit, want er staan manshoge brandnetels langs het smalle pad. Zelf ben ik gekleed in laarzen, spijkerbroek en sweater.

Bij een open plek in het riet zien wij een visser zitten en doen een groet. Wij lopen door richting de cache. Na even zoeken vinden we het logrolletje en kunnen we de cache loggen.

We lopen weer richting onze auto. Bij de open plek in het riet staat de visser tegen een boom te plassen en wij wachten even om hem zijn ding te laten doen. Echter blijft hij wel erg lang staan en we proberen een omtrekkende beweging te maken door het hoge struikgewas.

Opeens word ik vanachter vastgepakt door twee man en meegesleurd richting een boom. Ik kan geen geluid maken, want er zit een hand voor mijn mond. Ik word vastgebonden aan de boom en zie hoe ook Linda wordt vastgepakt door twee man. Mijn laarzen gaan uit en een van mijn sokken wordt in mijn mond gepropt zodat ik geen geluid kan maken. Ik zie hoe Linda meegenomen wordt richting de open plek en daar ontdaan word van haar kleding. Ook zij heeft iets in haar mond zodat ze niet kan gillen of schreeuwen.
Vijf man staan om haar heen en beginnen haar lichaam te betasten. Handen gaan over haar buik, billen en borsten. Ook haar schaamstreek wordt betast.
Een man houdt haar in bedwang en de vier anderen halen hun pik tevoorschijn. Linda wordt gedwongen om eentje stijf te pijpen, iets wat ze nooit wil doen. Eenmaal stijf wordt zij op handen en knieŽn gezet en verdwijnt het stijve lid in haar kutje. Een lichte gil kan ze niet onderdrukken. Een tweede pik wordt in haar mond gestopt.

De andere mannen staan toe te kijken hoe mijn vrouw in twee gaatjes gevuld is en waken erover dat ze niet ontsnapt. De eerste komt klaar over haar rug en de pik uit haar mond gaat wordt in haar kutje gestopt. Tussen de struiken door zie ik nog net het zaad uit haar kutje lekken voordat deze in haar kutje verdwijnt. Een derde paal gaat richting haar mond. Ze weet wat ze moet doen en even lijkt het of ze zich in haar lot schikt.

De eerste man komt naar mij toe en trekt mijn broek naar beneden en schiet in de lach als hij mijn kooi ziet. Zijn vrienden komen even kijken en in het Pools wordt er iets gezegd en gelachen. Voel me opgelaten, maar ben enorm geil; het is altijd een fantasie geweest om vastgebonden toe te kijken als mijn vrouw door een andere man geneukt wordt. Twee Polen blijven bij mij, plukken een hand vol brandnetels en beginnen mij daarmee te bewerken.

In Linda gevuld door nummer drie in haar kutje en nummer vier zit in haar mond. Ze begint steeds meer te kreunen en ik het het idee dat ze er het beste van maakt; paal nummer vier wordt lekker stijfgezogen en ik zie zelf een hand de ballen van de Pool te kneden. Dit gecombineerd met de jeuk en pijn van de brandnetels doen mijn pik bijna uit mijn kooi barsten en brengen mij in een soort subspace. Opeens lopen ze weer terug naar Linda die al kreunend nog steeds op handen en knieŽn op het natte gras staat.

Inmiddels zit nummer vier in haar kutje te pompen en ik hoor haar achter elkaar klaarkomen. Ook zij bevindt zich in een soort subspace. De drie Polen die hun zaad verschoten hebben, staan om haar heen Pool nummer vijf geeft geen teken dat hij ook nog mee gaat doen aan de verkrachting.

Er werd iets gezegd in het Pools en nummer vier trekt zich terug uit Linda's kutje, die inmiddels wij open staat en druipt van het sperma. Nummer vijf trekt zijn broek naar beneden en ik schrik van de enorme paal die tevoorschijn komt. Zeker 20 cm. lang en 5 in doorsnee. Zoiets heeft Linda nog nooit gehad. Ook Linda zit met grote ogen te kijken. Nummer vier gaat in het gras liggen en Linda wordt gesommeerd om haar kontje over zijn paal te laten zakken. Iets wat ik al een hele tijd niet meer mocht doen van haar. Nummer vijf neemt zijn grote lid in zijn hand en gaat richting de grot van Linda. Geschokt hoor ik haar zeggen: "kom op neem me en scheur me uitelkaar". Vijf schuift zijn paal naarbinnen en Linda gilt het uit van genot. Ruw wordt ze genomen door vier en vijf. Nummer twee stopt zijn pik weer in haar mond.

Al gauw komt vier klaar en trekt zich terug uit haar kontje, vijf gaat keihard door met pompen en ook twee komt klaar in haar mond. Ik zie geen zaad uit haar mond lopen, dus ik ga er vanuit dat ze het doorgeslikt heeft.

Linda wordt op haar rug gelegd en vijf gaat door met pompen, wel een kwartier lang, waarbij Linda wel acht keer ligt te schokken. Opeens spuit hij haar vol. Een vloed van zaad komt mee als hij zich terugtrekt. Even zeggen de mannen iets tegen elkaar en schudden allemaal hun hoofd. Ze trekken hun broek op en vertrekken richting hun auto's, ons achterlatend.

Linda staat op en strompelt richting mij. Vlakbij gekomen zie ik dat ze helemaal niet geschokt kijkt, maar ongerust en ...Ö verheerlijkt. Ze streelt mijn pijnlijk jeukende borst en geeft me een zoen waarbij ik een glibberige substantie in mijn mond geperst krijg; het zaad van nummer twee, welke ik doorslik.
Hmmm... dat was lekker schat; twee fantasiŽn tegelijk uitgevoerd.

"Wat bedoel je ?" zeg ik ?
"Nou jouw fantasie was dat je wil toekijken hoe ik met een andere man neuk en mijn fatasie was dat ik door meerdere mannen gebruikt wordt."
"Ik wist niet ... " stamel ik, niet wetend of ik kwaad moet worden of niet.
Ze loopt weg en zoekt haar broek, die netjes opgevouwen ligt op de open plek. (waarom heb ik dat niet gezien ?) Ze tast in haar zakken en loopt terug.
"Nu ben jij aan de beurt" zegt ze en doet mijn kooi af. Ik blijf wel vastgebonden aan de boom.

Ze hapt mijn stijve pik naar binnen en geeft mij een hemelse blowjob gevolgd door een lekkere zoen. Mijn zaad laat ze weer in mijn mond lopen.

Daarna zoekt ze haar kleren bij elkaar en trekt ze aan. Mij maakt ze los van de boom en we lopen samen terug naar de auto. Onderweg naar huis zit ze gelukzalig naast me en na een kwartier valt ze in slaap.

Thuisgekomen sleurt ze me mee naar de slaapkamer, doet ze de kooi weer om mijn pik en gaat ze wijdbeens op bed liggen.
"Lik me" en dat laat ik me natuurlijk niet twee keer zeggen. Ik heb haar teder schoongelikt, waarbij ze nog twee keer klaar kwam.

Linda ging naast me liggen en vertelde over haar fantasie en haar plan om deze te combineren met mijn fantasie. Ze vertelde over Pjotr, een Poolse uitzendkracht op haar werk en waartoe ze zich aangetrokken voelde, maar niks mee wilde doen. Toen Pjotr weer terug moest naat Polen dacht ze nu of nooit. Pjotr was er wel in voor om haar fantasie waar te maken en samen hebben ze het plan bij het meer verzonnen, hij had er echter niet bij verteld dat hij vier vrienden mee zou nemen. Stijgend van verbazing hoordt ik het verhaal aan.
Linda was in eerste instantie geschokt dat er vijf man op haar stonden te wachten, maar al gauw genoot ze van zoveel pikken in haar gaatjes.

Linda viel in een diepe slaap en in kon door mijn gedachten en de jeuk van de brandnetels de slaap niet vatten.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Teun En Linda: Betrapt En Hoe!

Zoek naar meer verhalen van Teun...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Heerlijke Pijn - 4Door: Zeroxx
Gelezen: 1275x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-03
9.2
:: Kroniek Van Een... - 13Door: Johan100
Gelezen: 975x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
22-03
9.8
:: Straf Van De Rechter - 5Door: Ladybird
Gelezen: 6933x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Straf, Rechter, Plas, Veiling
20-03
8.9
:: Heerlijke Pijn - 3Door: Zeroxx
Gelezen: 5034x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
20-03
9.1
:: Een Nieuw BeginDoor: Jado
Gelezen: 6854x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.8
:: Weddenschap Om Nooit...Door: Studentje1234
Gelezen: 13126x
Reacties: 23
Lengte: Lang
Tags: Bondage, SM, Pijpen, Weddenschap
20-03
9.2
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 2948x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
8.8
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 4923x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
9.2
:: Werken Op Erotica Beurs - 2Door: Zaken Vrouw
Gelezen: 9189x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckholding, Sperma, Anaal, Pijpen, BDSM, Spaking
18-03
9.1
:: Het Verloren Avontuur... - 2Door: DatwAtis
Gelezen: 8038x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
17-03
9.1
:: Hoe We In...Door: Jijmoetwel
Gelezen: 10494x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Cuck, Cuckold, Buurman, Chantage, Misbruik, Sletje, Hoertje, Misbruik
17-03
8.6
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 5047x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 7648x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Teun En Linda:...Door: Teun
Gelezen: 5881x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Overspel, Cuckold
17-03
8.5
:: Een Middagje PlezierDoor: Eentje
Gelezen: 8265x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Bondage, Fotografie, BDSM
16-03
8.3
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net