Opwindend.Net
Datum: 08-07-2018
Stemmen: 111x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 25856x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Lotte In Het Zwembad - 4
Door Lotte - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Lotte In Het Zwembad - 3

Ik schrik dat ik een vrouw hoor aan de andere kant. “Ik zou je graag even zien” zegt ze. Ze vraagt aan me om het zwembadgedeelte in te komen en haar daar op te zoeken.

Ik loop een paar van de jongens voorbij die ik net in het kleedhokje heb gezien. Ze doen gelukkig alsof ze me niet kennen. Melanie blijkt een jonge vrouw te zijn, ik schat haar iets boven de 20. Ze zit tussen een heleboel lege stoelen met handdoeken er over heen in. “Leuk dat je bent gekomen, ik zag je briefje” is het eerste dat ze zegt als ze me ziet. “O” zeg ik schaapachtig. Ik weet niet goed wat ik verder moet doen. “Ik ben hier met een familieweekendje. Zo saai!” Terwijl ze tegen me praat bekijk ik haar. Ze vertelt dat ze uit een grote stad komt die hier 2 uur rijden vandaag ligt. Ze ziet er mooi uit. Bruin halflang haar, blauwe ogen, dun maar niet graatmager, ik denk een B cup, bedekt onder een zwarte bikini.

Na een korte kennismaking komt ze ter zake. “Ik zou eigenlijk wel gebruik willen maken van je diensten. Doe je dat ook bij vrouwen?” vraagt ze. “Weet ik niet. Hoe zie je het voor je?” vraag ik. “Dat vertel ik wel als we samen zijn.” Ik slik, en durf dan te vragen om 100 euro in plaats van het gebruikelijke tarief. Melanie begint een beetje te lachen. “Das goed” zegt ze uiteindelijk. “Kom over een half uurtje maar naar huisje 138.”

Ik zwem nog even, en na een korte douche kleed ik me aan. Ik loop naar het huisje en ben er precies op tijd. Melanie doet open. Ze heeft een badjas aan, die uitgaat direct als de deur achter me sluit. Ik zie haar nu helemaal naakt voor me lopen. Raar om op deze manier bij een andere vrouw te zijn.

“Hier is je geld, Lotte” en ze geeft me het afgesproken bedrag. Ik bedank haar ervoor. Dan vraagt ze me om mijn kleren uit te trekken. Ik heb een wit shirtje en een nogal kort broekje aan, en daar onder niets, dus het kost weinig tijd om me helemaal uit te kleden. Ik zie dat ze mijn lichaam goed bekijkt. “Je ziet er mooi uit” zegt Melanie.

Ze neemt me mee naar een slaapkamer in het huisje. “Ik wil graag dat je op je rug op bed gaat liggen.” Ik doe wat ze vraagt. Zonder verder iets te zeggen komt ze ook op het bed. Ze zet haar ene knie rechts van mijn hoofd, terwijl ze de andere er links van laat staan. Haar kutje is maar een klein stukje van mijn gezicht verwijderd. Ze is helemaal glad geschoren, en ze ziet er prachtig uit. Dan zie ik haar spleetje langzaam zakken, tot het precies op mijn mond terecht komt. “Ik wil graag dat je likt” hoor ik haar zeggen. Ik steek mijn tong uit, en op dat moment hoor ik Melanie zachtjes kreunen. Ik lik de binnenkant van haar lipjes. Langzaam aan schuift ze haar spleetje over mijn tong en maakt ze zachte neukbewegingen op mijn hoofd. Ze wordt erg nat van binnen. Ik lik haar verder. Dan schuift ze wat naar beneden en kantelt ze haar bekken. Ik voel haar klitje tegen mijn tong aan duwen. Langzaam lik ik er omheen en er over heen. Ze kreunt nu harder. Ze maakt weer neukbewegingen waarbij ze haar hoofd steeds harder op mijn gezicht duwt. Af en toe verdwijnen mijn mond en neus zo ver in haar grotje dat ik nauwelijks lucht krijg. Maar…en dat had ik niet verwacht…ik vind het erg opwindend. Ik merk dat ik zelf een beetje nat wordt. Stiekem ga ik met mijn hand naar mijn eigen klitje en wrijf er zachtjes over heen. Ik voel dat ik nat ben.

Melanie neukt met haar kutje nu mijn mondje en tong. Ik voel haar vocht op mijn neus en mijn wangen. Dan kreunt ze een aantal keren hard, terwijl ze schokkend zichzelf nog een paar keer hard op mijn gezicht duwt.

Ze lacht zachtjes. “Je was heerlijk” zegt ze, terwijl ze op haar rug gaat liggen. Ik ben blij met het compliment, maar ik vind het eigenlijk ook jammer dat het afgelopen is. Ik ben best een beetje geil geworden van het beffen. Kort liggen we op de rug naast elkaar. Ik twijfel of ik kan doen wat ik wil doen. Dan trek ik de stoute schoenen aan en ga zoals zij dat kort geleden bij mij deed over haar hoofd heen zitten. Ze zegt niets, maar duwt me met haar handen op mijn heupen langzaam naar beneden.

Een explosie van genot ervaar ik, als ze met haar tong me begint te likken. Eerst de buitenkant van mijn lipjes. Tergend langzaam. Ik duw mijn gezicht wat harder naar beneden. Dat dwingt Melanie om haar tong mijn kutje in te laten gaan. Ik wrijf met mijn kutje langs haar gezicht en zorg ervoor dat haar tong komt waar ik gelikt wil worden. Dit voelt zo enorm lekker, dit zou ik de hele dag willen doen. Met haar handen masseert ze nu mijn borstjes ook nog.

Mijn kutje is inmiddels zeiknat. Ik zie mijn sap over haar gezichtje lopen als ik naar beneden kijk. Het maakt me niet uit. Ik duw nog harder en wrijf ruw met mijn spleetje over haar tong. Ik voel dat ik ga komen. Een laatste likje van haar brengt me er. Ik schok en kom lekkerder klaar dan ooit eerder.

Ik ga van haar af, en ga naast haar liggen. “Dank je wel” zeg ik nu. Ze lacht lief. “Had je dit eerder gedaan?” vraagt ze. “Nee, nog nooit. Ik vond het heel fijn.” Dan ben ik even stil. “Wil je je geld terug?” Weer lacht ze lief. “Nee Lotte, hou maar. Ik vond het heerlijk dat ik jou nog mocht likken.” “Ben je lesbisch?” vraag ik. “Niet echt. Ik heb een vriend, die kon niet mee. Maar ik vind sommige meisjes wel leuk.”

“Misschien kun je nog een keer naar me toe komen” zegt ze als ik mezelf heb aangekleed en we afscheid nemen. “Misschien” zeg ik. “Je woont wel ver weg.” “Daar verzin ik wel iets op” zegt Melanie lachend. Na een kus van haar op mijn mond loop ik naar mijn fiets. Ik ben tevreden met vandaag, het was een goede eerste dag.

Ik zie dat ik een gemiste oproep heb van “Vraag naar meer”. Dat had ik niet verwacht…

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Lotte In Het Vakantiehuisje - 5


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (16)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Heerlijke Pijn - 4Door: Zeroxx
Gelezen: 1273x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-03
9.2
:: Kroniek Van Een... - 13Door: Johan100
Gelezen: 975x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
22-03
9.8
:: Straf Van De Rechter - 5Door: Ladybird
Gelezen: 6933x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Straf, Rechter, Plas, Veiling
20-03
8.9
:: Heerlijke Pijn - 3Door: Zeroxx
Gelezen: 5033x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
20-03
9.1
:: Een Nieuw BeginDoor: Jado
Gelezen: 6854x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.8
:: Weddenschap Om Nooit...Door: Studentje1234
Gelezen: 13126x
Reacties: 23
Lengte: Lang
Tags: Bondage, SM, Pijpen, Weddenschap
20-03
9.2
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 2948x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
8.8
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 4923x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
9.2
:: Werken Op Erotica Beurs - 2Door: Zaken Vrouw
Gelezen: 9189x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckholding, Sperma, Anaal, Pijpen, BDSM, Spaking
18-03
9.1
:: Het Verloren Avontuur... - 2Door: DatwAtis
Gelezen: 8038x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
17-03
9.1
:: Hoe We In...Door: Jijmoetwel
Gelezen: 10494x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Cuck, Cuckold, Buurman, Chantage, Misbruik, Sletje, Hoertje, Misbruik
17-03
8.6
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 5047x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 7648x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Teun En Linda:...Door: Teun
Gelezen: 5881x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Overspel, Cuckold
17-03
8.5
:: Een Middagje PlezierDoor: Eentje
Gelezen: 8265x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Bondage, Fotografie, BDSM
16-03
8.3
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net