Opwindend.Net
Datum: 09-07-2018
Stemmen: 45x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 14329x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Tienersletjes Op Werk - 12
Door N75 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Tienersletjes Op Werk - 11

Jasmijn haar tieten en kont zijn rood van de klappen en zitten beide onder de striemen ook van de riem. Haar lichaam moet gevoelig zijn want als ik nu even aan haar tieten of kont zit reageert ze niet al te blij. “Het is tijd voor je straf ik ga je nu meteen voor eens en altijd leren dat je mij niet moet uitschelden want jij bent gewoon mijn slet”. Dat gezegd te hebben gaf ik haar nog een klap op haar kont die weer mooi na leek te trillen. Ze zit nu mooi voor mijn op haar knieën dus duw mijn lul haar mondje in. “Even lekker nat maken sletje ik wil die pik zien glimmen” zeg ik haar. Ze neemt hem in haar mond en ik begin meteen ruw te stoten. Haar kwijl loopt over mijn paal wat vooral de bedoeling is. Heel lang duur het niet want na een halve minuut trek ik mijn lul terug. Ik grijp dan Jasmijn haar mooie haren vast en trek haar omhoog. “HANDEN EN KNIEËN SLET” snauw ik haar dan toe en ze doet het meteen.

Ze zit nu op zijn hondjes en ik neem achter haar plaats op mijn knieën en zet mijn natte eikel tegen haar kontje aan. “WAT NEE DAT ZOUDEN WE OPBOUWEN” zegt ze geschrokken. “Ja maar toen noemde jij mij een klootzak domme slet” zeg ik haar bot toe en wrijf mijn eikel over haar kontje heen. “Nee please ik smeek je” zegt ze nu wat stiller en kijkt bang achterom. Ik word erg moe van haar gezeur en wil gewoon genieten van haar kont dus pak haar hipster die ze droeg. Deze rolde ik op en propte in haar mondje, ik had nog wat duct-tape wat ik om haar hoofd bond en dus ook om haar mondje om de hipster op zijn plek te houden. Haar haren had ze mooi in een staart dus daar kon het mooi onder de neukteugel door zodat deze mooi gebruikt kon worden.

Nu haar geluid gedempt was, was het tijd voor het echte werk. Mijn eikel plaatste ik weer tegen haar kontje en greep haar heupen stevig vast. Eindelijk was het tijd om haar strakke kontje te ontmaagden en drukte mijn eikel naar binnen. Dit ging best wat lastig dus ik trok deze terug en pakte er nog wat glijmiddel bij. Dit deed ik op mijn lul en zo kon ik mijn eikel er beter in drukken. Mijn eikel floepte erin en ik genoot ervan, haar kutje was al strak maar haar kontje was onbeschrijfelijk. Mijn handen op haar rood geslagen gevoelige kontje werkte ik mijn eikel in en uit haar kontje. “Mijn god je hebt een geile reet” en het ging nog langzaam maar mijn eikel werd heerlijk geplezierd door haar strakke sluitspier. Deze week uit om zo mijn paal naar binnen te laten. Mijn heupen moesten best wat kracht zetten doordat ik de eerste was in haar kontje.

Jasmijn was er allesbehalve blij mee. Ze was hevig aan het kermen door haar hipster en de tape heen. Haar mooie lichaam liet duidelijk merken dat ze dit verschrikkelijk vond en liet haar kont ook veel samenknijpen. Door het samenknijpen van haar anus kreeg ik steeds een verstrakking om mijn lul. Elke verstrakking hielp mij weer een stukje verder als deze los kwam. Ik werkte mijzelf ook langzaam dieper en dieper haar kontje in. Mijn eikel zat er al helemaal in plus een stuk van mijn paal. Ik keek met genot ook neer hoe ik zag dat mijn lul tussen haar dikke billen verdween. Haar mooie ronde en zeker rode kont is een prachtig uitzicht om op neer te kijken. Mijn handen zet ik dan van haar heupen op haar billen en grijp deze stevig vast. Door de spanking gloeit haar kontje en straalt gewoon warmte uit. Haar gloeiende kont pak ik dan stevig vast en knijp er hard in. Door de spanking is ze hier ook heel gevoelig dus kermt ze ook van het knijpen in haar kontje wanneer ik dit doe. Het kermen van Jasmijn stopt ook maar niet want ze blijft het doen terwijl ik mijn lul dieper en dieper haar kontje in forceer.

Door de kracht van de stoten op haar kontje begeeft Jasmijn het en har handen houden het niet meer. Ze valt dan plat op het bed en haar kontje steekt nog wel mooi in de lucht. Ik blijf op mijn tempo doorbeuken in haar kontje en hierdoor duw ik haar kontje ook een beetje meer omhoog maar haar gezicht meer in het bed. Door de harde kracht die ik in constante snelheid blijf zetten houd ze het totaal niet uit. Ik blijf lekker doorneuken en zit er ondertussen voor drie kwart in. Haar heilige gaatje voelt geweldig en ik sluit mijn ogen om dit ultieme genot goed in mij op te nemen. Het voelt totaal niet als een kutje merk ik maar ook zeker niet als een mondje. Het is een heel ander manier van ultiem genot. Het samenknijpen wat ze nog wel eens doet voelt ook elke keer weer lekker en het verbaast mij ook dat ik zo diep zit.

Mijn kruis klapt met een snelheid tegen haar kont aan en door de stand komt mijn lul er niet helemaal in. Door de klappen gilt ze bij elke stoot omdat die tegen haar pijnlijke kontje komt. Mijn handen kunnen zich nu wat verplaatsen en eentje gaat naar haar achterhoofd. Hiermee duw ik haar hoofd iets meer tegen het bed aan en kijk geil toe naar hoe ik haar tegen het bed duw. Haar mooie dikke tieten worden zo ook tegen het bed gedrukt en haar armen liggen bewegingsloos naast haar. Haar benen houden haar kontje nog maar net omhoog en haar haren op haar rug. Al neukend pak ik dan haar staart vast en trek haar hoofd weer wat omhoog zodat ze weer op zijn hondjes zit. “Je houd het maar uit slet ik wil je nog even zo goed neuken, weet je wat je mag jezelf op mijn lul drukken met dat geile gaatje” zei ik haar commanderend.

Ze kwam moeizaam omhoog en begon zichzelf tegen mij aan te drukken. Dit ging niet op een hoog tempo maar het voelde lekker doordat ik niks hoefde te doen. Ze ging lekker heen en weer over mijn lul en ik gaf ook een harde kreun van genot. “Je voelt echt heerlijk sletje” zei ik haar aanmoedigend. Het leek wel te werken want ze wou wel mij plezieren. “Jouw enige doel vanaf nu is dat je mij pleziert dus ga harder door” en gaf een harde klap op haar kont. Dit leek haar wel te motiveren harder te gaan. Ze drukte haarzelf dieper en dieper over mijn lul. “Harder duwen hoertje” zeg ik haar geil en ze begint haarzelf dieper en dieper op mij te duwen. Mijn lul gaat dieper en dieper haar kontje in en ze blijft zichzelf dieper en dieper te drukken op mijn pik. Ik pak haar haren vast om haar te helpen en trek haar steeds ook weer wat dieper op mijn lul. Ze kreunt door de hipster en tape heen en haar hoofd kijkt omhoog doordat ik aan har haren trek. Haar mooie taille die overloopt op haar dikke kont zie ik mooi bewegen. Haar billen trillen van elke stoot en door haar drukken op mijn pik zit mijn gehele lul nu in haar kontje. Zo gaat ze nog even door tot ze echt duidelijk kapot is en niet meer kan. Ze kijkt mij smekend aan en ik zeg dat we van standje gaan veranderen.

Ze neemt plaats op mijn bed en ik laat haar zijwaarts liggen. Ik ga achter haar liggen en zo liggen we lepeltje, lepeltje. Doordat ik achter haar lig kan ik mooi mijn lul haar kontje inschuiven en dat is ook zeker wat ik weer ga doen. Doordat ze er nu al in geneukt is ging het een stuk makkelijker en kon ik mijzelf er goed in werken. Al snel was ik haar weer in hoog tempo aan het neuken en was ze weer lekker voor mij aan het kreunen. Mijn heupen waren hevig aan het stoten tegen haar kontje die ook bleef trillen. Zo klapte ik steeds tegen haar billen aan. Een van mijn handen kon naar haar tieten die hevig aan het mee gaan waren op het ritme. Ik greep haar tiet vast en begon deze stevig te kneden. Haar tepel nam ik in mijn hand en begon deze gemeen te knijpen. Mijn hand vermaakte zich zo prima en dat voelde best lekker. Haar borsten zijn groot en heerlijk zacht maar ook deze gloeide nog een beetje.

Ik bleef hard neuken en trok al neukend met de hand op haar tiet even de tape er in een keer af. Ze gaf een gesmoorde gil en haalde haar hipster eruit. Zo kon ze weer kreunen en ik vroeg haar geil “nou wat vind je van je eerste anale neukbeurt”. “Als het voor jou goed is wil ik dat je door blijf gaan, neuk mijn kontje zo hard je kan. Mijn lichaam is er voor jou genot, neuk mijn kontje zo hard je kan” smeekte ze me geil. Dit was ik ook zeker van plan en ging op een hoog tempo helemaal haar kontje in. Ik was uitgeput en kon niet meer omdat ik grotendeels het werk heb gedaan. Niet alleen ik maar ook Jasmijn had niet veel puf meer over en pufte ook vooral van vermoeidheid in plaats van pijn. De pijn leek ook redelijk bij haar weg gezakt omdat het nu al even zo ging. Dit was ook mijn eerste keer anaal en zonder twijfel niet de laatste want dit is echt mega geil. Ik heb altijd een keer anaal gewild en dat mijn eerste anale ontmaagding de anale ontmaagding van Jasmijn is, is natuurlijk een ware droom. Met deze gedachte hield ik het niet meer en kroop mijn orgasme dichterbij. “Oooow ik ga komen sletje, ik houd het niet meer” zei ik haar kreunend en het tempo werd onregelmatig. Hierdoor schoot ik een keer uit haar kont wat nu al even niet gebeurd dus toen ik mijn lul meteen weer terugdrukte en in een keer in haar stoten gaf ze een harde gil. Dit deed mij niet veel en ik bleef heerlijk stoten in haar heerlijk strakke kontje. Het strakke werd mij toch teveel en ik merkte mijn orgasme er was.

Ik duwde mijn pik helemaal in haar kontje en beide gaven we een luidde kreun. Al mijn zaad spoot ik toen haar heerlijke kontje in en ik kwam echt schokkend klaar. “Oooow ik kom sletje” zei ik haar ook geil en trok mijn lul terug. Voor het zaad pakte ik een tissue om het op te vangen en gooide deze vervolgens weg. “Top nou kleed je aan en ga terug naar het feestje van je familie” zei ik haar terwijl ik mijn lul voor haar mondje hield. “Wacht wat doe je nu” zei ze wat geschrokken. “Je kent de regel, in welk gat ik je ook geneukt heb jij maakt mijn lul schoon dus schiet op”. Ik greep haar haren vast en hield mijn lul nu goed voor haar mondje. “Klep open dan stop ik mijn lul in je bek” zei ik hees van de geilheid. Ze opende toch wat twijfelend haar mond maar ik duwde mijn lul zonder respect naar binnen. “Maak maar even goed schoon sletje van me” en ze begint er goed aan te likken. Haar lippen en tong doen hun best en het voelt heerlijk. Ik kijk hoe ze eraan likt en laat haar lekker likken en ze keek toch wat walgend maar bleef likken.

Na ze mijn lul schoon had gemaakt mocht ze van mij weer aankleden. Ze wou zichzelf even wassen maar dat moest ze thuis weer doen. Ze kreeg haar string die nat was van haar speeksel weer in haar mond en haar bh deed ze ook weer aan. Ik gaf haar toen haar jurkje weer terug en liet haar weer gaan. De rest van de avond heb ik een beetje serie gekeken en kreeg ik een appje van Jasmijn. Haar moeder was boos dat ze zolang weg gebleven was. Nog leuker ze zei ook dat ze de hele avond niet heeft kunnen zitten omdat zowel haar kontje als haar billen zelf zoveel pijn deden. “Dat gaat leuk worden op school” typte ik lachend terug en drukte WhatsApp weg en ging vredig slapen met het idee dat ik eindelijk in een kontje heb gezeten.

De dag erna en ook de woensdag was ik druk bezig met school en werk. Donderdag was het weer tijd voor werk waar ik dan wel weer zin in had. “Jasmijn ik zie je vanavond weer en ik kan er nu al niet op wachten” typte ik haar. Ze had natuurlijk netjes haar foto’s gestuurd en zag op de foto van vanochtend dat haar tieten weer redelijk bijgetrokken waren. Ik stuurde haar een appje dat ze alleen haar bloesje, sjaaltje, giletje en een legging aan mocht met dan haar schoenen en sokken. “Hoe bedoel je” typte ze vragend terug. “Ik bedoel geen string, geen bh, geen hemdje eronder”. Ze stuurde dat ze het begrijpen heeft en dat ze het zou doen. Ik had wel weer een leuk plan omdat het nu alweer maandag was dat ik voor de laatste keer van Jasmijn had genoten.

Die dag stond ik boven mijn stropdas vast te knopen en had ik mijn overhemd al aan toen Jasmijn binnen kwam. Ze droeg haar bloesje en giletje al terwijl ze dat meestal pas hieraan doet. Ik trok haar legging naar beneden en zag daar een blote kont en een bloot kutje. Haar kont zag er ook weer beter uit van de straf. Ik ging toen onder haar bloesje en voelde tot haar borsten waar geen bh omheen zat. “Heel goed, goed aan de regel gehouden, jammer dat je giletje en sjaal kwijt zijn” zei ik en deed haar gilet en sjaal af. “Nee wacht niet doen” zei ze nog maar ik stopte haar gilet en sjaal al in mijn kluisje. “Nou gaan we nog even wat drinken halen Barend-Jan zit ook nog op zijn kantoor (de baas). “Maar ik heb alleen een bloesje en een legging aan en dat is het, wat als hij het ziet” maar ik duwde haar al naar binnen. “Hey Barend-Jan Jasmijn is haar giletje en sjaal vergeten is het goed als ze voor een keer alleen met het bloesje werkt” vroeg ik hem. Barend-Jan reageerde een beetje geïrriteerd omdat hij bezig was en zei dat het best was. “Nou dan gaan wij aan de slag” zei ik hem en liep met Jasmijn naar de werkvloer en fluisterde bij de inklok plek in haar oor “ik heb nu al zin om met jou te werken deze avond sletje” en kneep een keer in haar kont. Ik fluisterde in haar oor "dit gaat een mooie avond worden sletje".

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Tienersletjes Op Werk - 13


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Werken Op Erotica Beurs - 2Door: Zaken Vrouw
Gelezen: 2376x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckholding, Sperma, Anaal, Pijpen, BDSM, Spaking
18-03
9.0
:: Het Verloren Avontuur... - 2Door: DatwAtis
Gelezen: 5874x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
17-03
9.1
:: Hoe We In...Door: Jijmoetwel
Gelezen: 7663x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Cuck, Cuckold, Buurman, Chantage, Misbruik, Sletje, Hoertje, Misbruik
17-03
8.6
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 3397x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 5439x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.2
:: Teun En Linda:...Door: Teun
Gelezen: 5094x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Overspel, Cuckold
17-03
8.5
:: Een Middagje PlezierDoor: Eentje
Gelezen: 7236x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Bondage, Fotografie, BDSM
16-03
8.3
:: Heerlijke Pijn - 2Door: Zeroxx
Gelezen: 6640x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
16-03
9.1
:: Een Meester Om Te Dienen - 14Door: Bigeilerdje
Gelezen: 2711x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Seks, Misbruik, Hoer, Macht
16-03
8.9
:: Een Meester Om Te Dienen - 13Door: Bigeilerdje
Gelezen: 3279x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Macht, Sex, Plas Kinky, Misbruik, Slikken
16-03
8.9
:: Flink OpgerektDoor: Marty
Gelezen: 12801x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
15-03
8.8
:: Kroniek Van Een... - 10Door: Johan100
Gelezen: 3751x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
15-03
9.2
:: Tiener Vriendinnetje Wordt... - 3Door: Jijmoetwel
Gelezen: 9863x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sletje, Slavin, Meester, Gehoorzaam, Cuckold, Oud, Jong
14-03
8.9
:: Straf Van De Meester - 4Door: Ladybird
Gelezen: 6844x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Veiling, Bdsm, Straf, Rechter, Plas
13-03
8.9
:: Heerlijke Pijn - 1Door: Zeroxx
Gelezen: 9494x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
13-03
8.7
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net