Opwindend.Net
Datum: 09-07-2018
Stemmen: 49x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 11594x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Contact Met Mr Paul - 3
Door Slaaf Van Mr Paul - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Contact Met Mr Paul - 2

Na ik schat 10 minuten, maar het leek een eeuwigheid te duren gaat de badkamerdeur open. De string van mijn vriendin wordt gekeurd en schoon genoeg bevonden. Mijn gezicht ook. Ik moet bukken en moet mijn billen uit elkaar trekken. Ook goedgekeurd. Ik krijg de opdracht naar de slaapkamer terug te gaan en daar aan te trekken wat er op bed ligt.

Op het bed zie ik een minuscuul stringetje van mijn vriendin. Daarnaast een kort zwart leren rokje, hold up kousen, een wit topje. Duidelijk meegenomen door mijn meester zelf en nog een plastic tas. Als ik die open zie laarzen met een hoge hak. Ik schat mijn maat. En onder de laarzen zie ik een zwarte pruik met lange haren.

“Ik wil dat je je als een hoer gaat kleden en je hoerig opmaakt. Doe dat in de badkamer. Ga vervolgens in de deuropening staan met je rug tegen de deurpost alsof je een straathoertje bent. Ik zal langskomen, naar je prijs vragen. Wat er daarna gebeurt kan je raden, maar ik zal je verrassen”.

Ik doe wat me gevraagd is. Ik kleed me aan, voor het eerst in vrouwenkleren en dat windt me zodanig op dat ik een stijve krijg. Daar kan ik natuurlijk niet meteen mee voor de dag komen dus besluit wat koud water en poppers in de strijd tegen de stijfheid te gooien. Vervolgens begin ik me op te maken. Mascara, oogschaduw, lippenstift en wat rouge op mijn wangen. Als laatste zet ik de pruik op. Ik kijk in de spiegel en ben zeer tevreden met de transformatie. Als laatste de laarzen aan. Één maatje te groot maar voor het te bereiken doel zijn ze perfect. Nog een snuifje poppers om de weer opspelende stijfheid te onderdrukken. Ik doe de deur open en ga tegen de deurpost staan. Ik til 1 been open plaats de hak van de laars net onder mijn billen, zo zie ik zelf vaak een hoertje op straat staan om de waren aan te bieden.

Ik hoor mijn meester aan komen lopen. Nu gekleed in een lange leren broek en daarboven een zwart T-shirt.

“Hé ik wist niet dat hier getippeld werd, wat kost dit lekkers”. Ondertussen streelt hij mijn bovenbeen en voelt onder het rokje en streelt mijn billen. Ik noem een prijs van 50 euro, maar een all-in pakket van een half uur is 100 euro, waarbij ik aangeef dat ik dan als onderdanige behandel mag worden. Er wordt voor de 100 euro gekozen. Ik wil naar de slaapkamer lopen, maar mijn meester dirigeert me naar beneden naar de woonkamer. Ik schrik want daar kunnen de buren me zo zien hoe hoerig ik gekleed en opgemaakt ben, maar ik durf mijn meester niet tegen te spreken. Ik daal de trap af, open de kamerdeur en ben opgelucht dat de gordijnen al dicht zijn. Heeft mijn meester vast gedaan toen ik onder de douche stond. Ik zie touw en condooms op tafel liggen. Verder een zweep, poppers en een gagball.

Ik besluit het spel mee te spelen en doe net of het zo hoort en alles bij mijn nieuwe beroep hoort. Mijn meester, nu mijn klant haalt 100 euro tevoorschijn en wil dat onder mijn rokje in mijn stringetje stoppen. Ook mijn meester speelt het spel mee en doet alsof hij schrikt van de bobbel in mijn string. “Je hebt een pik” zegt hij. “Ja u heeft mij opgepikt op een ontmoetingsplaats voor mannelijke slaven”. “Okay, nog nooit gedaan met een man, maar ik wil het wel eens proberen”.

Hij duwt me voorover. Tegen de tafel aan, doet mijn leren rokje wat omhoog en trekt met geweld mijn stringetje stuk. Slaat vervolgens met de vlakke hand een paar keer op mijn billen en betast dan mijn piemel, die behoorlijk stijf is geworden. “Voordat ik je als mijn slaaf ga behandelen en misbruiken ga ik eerst wat doen wat me geil lijkt en wat ik nog nooit heb gedaan”. Hij doet me een blinddoek voor draait me om trek me aan mijn harde pik naar de bank en duwt me achterover. Ik hoor hoe hij bij de bank knielt en mijn pik in zijn mond neemt. Ik word gepijpt door mijn meester! Natuurlijk omdat ik me vanmiddag al zo goed heb gedragen. Even stopt hij om te zeggen dat ik niet klaar mag komen en zeker niet in zijn mond. Het pijpen gaat verder. Ook mijn ballen worden meegenomen. Het is moeilijk om niet klaar te komen. Onder het pijpen wordt er ook nog een vinger in mijn sterretje geduwd. Dit is te veel voor me. Ik kom schokkend klaar. Mijn blinddoek wordt van mijn hoofd getrokken. Ik zie het woedende gezicht van mijn meester en mijn kwakkie wordt in mijn gezicht gespuugd. “Naar de tafel slet, hoe durf je het om klaar te komen”.

Ik loop naar de tafel. Wordt weer voorover geduwd zodat ik op mijn buik op de tafel lig en mijn benen worden ieder aan een tafelpoot vastgebonden. Mijn armen via een lang stuk touw aan de andere poten. Ik krijg klappen om mijn billen, wordt gespuugd in mijn gezicht. De zweep wordt gepakt en ik merk al gauw dat de woede van mijn meester wordt gekoeld op mijn kont. Als ik een keer auw roep, is hij niet meer te houden. “ik wil je niet horen vieze neukslet”. Ik krijg de gagball in en het slaan of beter gezegd rammen gaat weer door. Als mijn kont helemaal rood is geslagen krijgen mijn dijen de klappen. Snol, straathoer, neukteef en nog meer van die woorden krijg ik te horen. Het slaan houdt plotseling op. Mijn meester gaat de kamer uit en als hij terug komt zie ik dat hij een enorme voorbinddildo draagt.

“Zo. Nu ga ik je uitwonen. Wat denk je wel gore neukslet dat je mag klaarkomen wanneer jij het wilt? Ik zal jou eens manieren bijbrengen”. ik word weer in mijn gezicht gespuugd, de gagball gaat af en ik moet de dildo gaan pijpen. Ik kan er doordat ik vastgebonden ben nauwelijks bij, maar ik weet dat ik hem wel nat moet maken, zodat hij iets makkelijker zo direct in mijn mannenkut geschoven kan worden. Na een minuut krijg ik het flesje poppers onder mijn neus. “Neem maar extra veel. Je zult het nodig hebben want ik ga je eens goed in je hoerenkontje neuken”.

Mijn billen worden met veel kracht uit elkaar getrokken. De dildo voel ik tegen anus aan drukken. Steeds harder. Maar het lukt niet om binnen te dringen. Mijn meester wordt woedend. Slaat hard op mijn billen en roept: “Bied je kont aan vuile slet”. Hij oliet mijn billen en anus nu toch maar goed in. Hij pakt mijn haren van achteren duwt nu heel hard met de dildo naar voren. Ik schreeuw het uit van de pijn en realiseer me dat de dildo er nu inzit en dat ik wellicht heel lang verkracht ga worden.

Met zijn handen pakt meester Paul mijn billen en beweegt zo mijn kontje over de dildo heen. O wat pijnlijk. Maar ook O wat lekker. Vooral als meester Paul me allerlei scheldwoorden toeschreeuwt. Pishoer, neukslet, neukteef, pijpnicht, wipvarken, zuighoer. Ik krijg het allemaal naar mijn hoofd geslingerd. Wat geniet ik. Van de pijn en van de vernedering. Het duurt wel 10 minuten. Dan wordt de dildo verwijderd. Ik moet deze eerst schoonlikken, waarna ik vervolgens de pik van meester Paul stijf moet pijpen.

Ik verwacht dat hij ieder moment mijn kontje gaat neuken maar ik heb me vergist. Ik word losgemaakt en krijg tepelklemmen op en ook op mijn zak krijg ik klemmen. Mijn meester is nog steeds kwaad en trek fors aan alle klemmen. Ik verga van de pijn, maar weet dat ik het zelf heb veroorzaakt. Ik moet in het midden van de kamer staan en krijg andermaal met de zweep. Eerst op mijn borst, dan mijn buik, mijn pik, bovenbenen en vervolgens van achteren mijn rug, billen en benen. Tot slot moet ik gespreid gaan staan en wordt ook mijn zak geslagen.

“En nu op je handen en knieën!” Ik gehoorzaam. Mijn kont staat nog wagenwijd open en meester Paul penetreert daardoor makkelijk. Hij neukt me zo minutenlang totdat ik zijn warme sperma mijn darmen ingespoten voel worden.

Ik ben eindelijk echt ontmaagd. Meester Paul gaat zich zonder een woord te zeggen douchen en verdwijnt volgens het huis uit.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Contact Met Mr Paul - 4


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Straf Van De Rechter - 5Door: Ladybird
Gelezen: 6142x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Straf, Rechter, Plas, Veiling
20-03
8.9
:: Heerlijke Pijn - 3Door: Zeroxx
Gelezen: 4272x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
20-03
9.1
:: Een Nieuw BeginDoor: Jado
Gelezen: 6451x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.8
:: Weddenschap Om Nooit...Door: Studentje1234
Gelezen: 12427x
Reacties: 21
Lengte: Lang
Tags: Bondage, SM, Pijpen, Weddenschap
20-03
9.2
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 2639x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
8.8
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 4661x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
9.3
:: Werken Op Erotica Beurs - 2Door: Zaken Vrouw
Gelezen: 8982x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckholding, Sperma, Anaal, Pijpen, BDSM, Spaking
18-03
9.1
:: Het Verloren Avontuur... - 2Door: DatwAtis
Gelezen: 7938x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
17-03
9.1
:: Hoe We In...Door: Jijmoetwel
Gelezen: 10338x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Cuck, Cuckold, Buurman, Chantage, Misbruik, Sletje, Hoertje, Misbruik
17-03
8.6
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 4908x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 7460x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Teun En Linda:...Door: Teun
Gelezen: 5821x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Overspel, Cuckold
17-03
8.5
:: Een Middagje PlezierDoor: Eentje
Gelezen: 8173x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Bondage, Fotografie, BDSM
16-03
8.3
:: Heerlijke Pijn - 2Door: Zeroxx
Gelezen: 8117x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
16-03
9.1
:: Een Meester Om Te Dienen - 14Door: Bigeilerdje
Gelezen: 3185x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Seks, Misbruik, Hoer, Macht
16-03
8.9
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net