Opwindend.Net
Datum: 09-07-2018
Stemmen: 66x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 15984x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Het Nichtje Van De Bruid - 4
Door Lordgeorge07 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Het Nichtje Van De Bruid - 3

Na de bruiloft ging ik rustig naar mijn hotelkamer en nam ik een heerlijke douche. Ik trok wat makkelijke kleding aan en legde wat spullen klaar voor als Emma op de deur zou kloppen. Ik was nu heel blij dat ik nooit zo goed kon kiezen welke stropdas ik wilde dragen. Daardoor had ik er altijd een aantal mee en die kon ik niet goed gebruiken om Emma te blinddoeken en vast te binden. Ik was net klaar toen er 3x kort op de deur werd geklopt. Ik wachtte een minuutje voordat ik besloot om de deur open te doen. Toen ik opendeed zag ik een opgelucht Emma. Trek je jurk uit en klop dan nog een keer op de deur. En voordat ze kon reageren deed ik de deur weer dicht. Emma was compleet verrast door deze opdracht en het zweet brak haar uit. Maar ze voelde ook dat ze nat werd en dus trok ze snel haar jurkje over haar hoofd en klopte weer 3x kort op de deur. Nu liet ik haar wat langer wachten. Ik deed de deur open en zei dat Emma kruipend naar binnen moest komen.

Eenmaal binnen zat ze op haar knieŽn in het midden van de kamer. In haar ooghoeken zag ze de stropdassen en haar lingerie op het bed liggen. Ze tilde haar hoofd op en voelde meteen een klap tegen haar gezicht. Naar beneden blijven kijken zei ik streng. Snel keek Emma naar de grond en wachtte ze op wat komen ging. Dit is je basishouding legde ik haar geduldig uit. Nu gaan we naar de tafelhouding. Ga op je handen en je knieŽn zitten en doe je knieŽn iets uit elkaar. Goed zo, zo kan je mooi als voetensteun dienen. Denk erom om je hoofd altijd naar beneden te houden tenzij ik het zeg. Dan nu de presentatiehouding. Ga rechtop staan met je benen en armen wijd uit elkaar. Terwijl Emma opstond keek ze even naar het bed. Ik greep haar bij haar borst en sloeg haar nogmaals in haar gezicht. Wat had ik nu gezegd? Volgens mij ben jij een beetje hard leers. Misschien leer je het wel als ik het uit je sla. Nee, nee, sorry zei Emma meteen? Goed, dat brengt mij meteen bij de volgende regel. Vanaf nu spreek je mij altijd aan met u en meester George. Heb je dat begrepen sletje? Ja, meester George antwoordde Emma braaf.

Ik liet Emma even nadenken over deze regels en liep rustig om haar heen om haar eens goed te bekijken. Haar borsten waren lekker stevig, precies zoals ik ze graag had een mooie D cup. Haar kontje was lekker stevig en ik sloeg 2x op eke bil. Emma schrok hiervan en gaf een gil. Mond houden slet, had ik gezegd dat je geluid mocht maken vroeg ik streng? Nee,sorry. Sorry wat? Sorry meester George zei Emma met een rood hoofd omdat ze dat vergeten was. Nu moet ik je straffen, misschien dat je het dan leert. 10 slagen op elke bil en ik wil dat je hardop meetelt. 1, 2, 3... Vanaf de 5e slag begon ik wat harder te slaan en Emma moest moeite doen om niet te gillen. 6, 7, 8... haar rechter bil werd al mooi rood. Ik wreef er even rustig over met mijn hand en Emma begon te ontspannen. Uit het niets gaf ik een harde klap. Emma gilde het uit! Sssttt!!! Wil je dat het hele hotel mee kan genieten? Als je je mond niet kan houden zal ik hem dicht moeten maken. Nee meester George, dat hoeft niet zei Emma snel, ik zal braaf zijn. Kijk je begint het in ieder geval al te leren. Opnieuw tellen! Ik begon nu op haar linker bil om de rechter wat rust te geven. Ik gaf deze dezelfde behandeling, maar nu wist Emma, al was het met moeite, de tien te halen. Nu de rechter weer om haar fout te straffen. Tot de 9e klap ging het goed. Ik wachtte weer even en haalde een vinger door haar kutje. Die was echt drijfnat. Je vindt dit duidelijk erg lekker zei ik tegen haar. Dat kon ze moeilijk ontkennen en toen ze wilde antwoorden sloeg ik hard voor de 10e keer op heer rechter bil. Emma herstelde heel snel en zei 10. Dank u meester George voor deze heerlijke straf. Ik knikte goedkeurend. Wat een geil gewillig sletje as dit.

Ik liet Emma even staan terwijl ik in een stoel ging zitten. Ik pakte mijn telefoon erbij en begon een beetje te surfen op Facebook. Ineens moest ik weer aan het filmpje denken dat ik gemaakt had. Ik pakte hem erbij en zette het geluid hard aan. Emma schrok toen ze hoorde waar ik naar zat te kijken. Ik heb een voorstel zei ik toen het filmpje was afgelopen. Als jij vannacht precies doet wat ik van je vraag en je gedraagt je zoals ik verwacht zal ik het filmpje verwijderen. Vind je dat een goed idee? Ja meester George, ik zal braaf doen wat u zegt. Ik kon dit met een gerust gevoel doen, want als Emma inderdaad zou doen wat ik van haar verwachtte dan wilde ze niet anders meer dan mijn sletje zijn. En wat is er nu fijner dan een gewillige slet die tot je beschikking staat. Mooi zei ik, dan ga je nu eerst naar de badkamer, daar zie je mijn scheer spullen liggen en zorg je dat je helemaal kaal bent daar beneden. Dit ziet er nu niet uit! Als je klaar bent om je kruipend de badkamer uit en ga je met je gezicht naar het raam in de presenteerhouding staan. Emma liep snel naar de douche en begon zich voor het eerst helemaal te scheren.

Terwijl Emma zich aan het scheren was, pakte ik een paar stropdassen en bond die vast aan de verwarmingsbuizen die langs het raam liepen. Geen idee waarom die lelijke dingen zo in het zicht waren, maar het was nu super praktisch. Het gordijn had ik aan het begin van de avond al dicht gedaan zodat Emma zich enigszins op haar gemak zou voelen. Toen ik klaar was ging ik weer rustig in de stoel op mijn telefoon spelen. Na een minuut of 20 was Emma klaar en kwam ze kruipend de badkamer uit. Ze zocht netjes haar plek bij het raam op en wachtte op wat er komen ging. Na Emma een paar minuten te hebben laten staan stond ik rustig op. Ik pakte de stropdassen en bond Emma's polsen en enkels vast aan de verwarmingsbuizen. Ik liet mijn handen over haar lichaam glijden vanaf haar schouders over haar rug naar haar kont en weer terug. Vervolgens naar voren over haar borsten, even extra aandacht gevend aan haar tepels en door naar haar buik. Bij haar venusheuvel nam ik even de tijd om goed te controleren of ze zich goed had geschoren. Dat voelde heerlijk glad aan en ik goedkeurend stak ik een vinger in haar poesje. Toen mijn vinger goed nat was van haar kutsappen ging ik weer naar haar kont en duwde mijn natte vinder tegen haar sterretje. Het ging moeizaam, maar ik duwde rustig door tot mijn hele vinger in haar kont zat. Emma moest op haar tanden bijten, maar toen ze gewend was aan mijn vinger begon ze steeds zwaarder te ademen. Man dit sletje was gewoon gemaakt om te misbruiken. Ik trok mijn vinger uit haar kont en liep terug naar het bed.

Van het bed pakte ik haar lingerie en mijn laatste 2 stropdassen. Ik liep terug naar Emma en bond haar BH boven haar hoofd aan de rails van het gordijn. Vervolgens deed ik een stropdas voor haar ogen. Zo sletje, ik ga je blinddoeken zodat je alles nog intenser zult beleven. Toen de stropdas goed vast zat beval ik Emma om haar mond te openen. Braaf deed ze wat ik vroeg en ik duwde haar slipje in haar mond. Emma was hier even van geschrokken en snel bond in mijn laatste stropdas om haar hoofd zodat het slipje goed in haar mond bleef zitten. Zo, nu weet ik zeker dat je niet gaat gillen als ik je ga ontmaagden voor het raam. En terwijl ik dat zei deed ik het gordijn open. Emma wilde roepen, maar door het slipje kwam er niet meer dan een gemompel uit haar mond. Wild trok ze aan de stropdassen, maar ze kon geen kant op. Ik liet haar rustig uitrazen terwijl ik mij begon uit te kleden.

Toen Emma weer rustig was geworden liep ik naar haar toe en stak ik meteen 3 vingers in haar soppende kut. Emma begon meteen zwaar te ademen en duwde met haar kutje tegen mijn vingers om optimaal te profiteren van deze verwenning. Ik haalde meteen de vinger uit haar kut en zei dat ik het tempo zou bepalen en niet zij. Emma knikte omdat ze niet kon zeggen en rustig bracht ik de vingers terug in haar kut. Ik heb de gordijnen open gedaan als straf omdat je vanavond eerder klaar wilde komen dan ik dat wilde. Maar ik heb zomaar het idee aan je soppende kut je voelen dat je deze straf wel kan waarderen. Wat ben jij een geile slet! Ik haalde mijn vinger uit haar kut en begon haar sterretje rustig op te rekken. Kont naar achter sletje van me. Gewillig duwde Emma haar kont zover mogelijk naar achteren. Ik duwde al snel een tweede vinger in haar kont en begon ze rustig op en neer te bewegen. Ik merkte dat Emma hieraan begon te wennen en duwde ook met een derde vinger tegen haar ster. Toen ook die erin zat was het tijd voor haar ontmaagding. Ik had inmiddels een enorme stijve en wilde niets liever dan eerst haar kont ontmaagden. Ik nam achter haar kont plaats en ramde mijn harde lul in een keer in haar kont. Ik begon rustig heen en weer te stoten zodat Emma kon wennen aan haar opgevulde kont. Emma ademde heel zwaar en het was overduidelijk dat ze genoot van deze anale ontmaagding. Ik begon ondertussen het tempo op te voeren en al snel merkte ik dat Emma toe was aan haar eerste orgasme. Laat je maar gaan slet zei ik. Geniet ervan! En toen kwam Emma met een kreun, voor zover je dat door haar slipje kon horen, klaar. Ik stopte ondertussen niet en ging rustig door met het neuken van haar kont. Ik pakte haar tieten vast en begon die te masseren en haar tepels te pijningen. Ik merkte dat Emma, ondanks de pijn in haar toch wel gevoelige tepels, erg genoot van deze ruwe behandeling. Al snel genoot ze we weer en ik merkte dat het niet lang zou duren voordat ik ook klaar zou komen. Ik wilde niet liever dan mijn sperma in haar darmen te spuiten. Ik begon Emma weer te vingeren en toen ze bij haar tweede orgasme van die avond kwam spoot ik mijn zaad diep in haar darmen. Dat was voor Emma ook teveel en voor de tweede keer kwam ze die avond klaar. Emma zakte onderuit en hing half in de stropdassen uit te hijgen.

Ik maakte haar los en legde haar op haar rug op het bed. Daar bond ik haar weer vast met haar armen en benen gespreid. Ik streelde haar rustig over haar borsten en buik en Emma genoot van deze tedere behandeling. Heb je genoten van je anale ontmaagding vroeg ik haar? Hmm hmmm... klonk het vaag uit haar mond. Wacht maar even zei ik. Ik haalde de stropdas los en trok haar zeiknatte slipje uit haar mond. Wat zei je? Ja meester George, dit was ongelooflijk lekker, dankuwel. Mooi zei ik, laat je dankbaarheid dan maar eens merken door mij heerlijk te pijpen. Ik plaatste mijn knieŽn naar haar gezicht en hield mijn half stijve lul voor haar mond. Gulzig zoog ze hem naar binnen en binnen no time was hij weer op volle oorlogssterkte. Emma zoog alsof haar leven er vanaf hing en ik begon het tempo te bepalen door haar in haar mond te neuken. Ik duwde mijn pik rustig in haar keel en trok hem eruit toen ik merkte dat ze het niet langer kon volhouden. Zo ging ik een tijdje door en neukte ik ook haar mond en keel.

Zo zei ik na een tijdje, ben je klaar voor je eerste pik in kut? Ja meester George. Smeek me dan maar om je maagdenvlies te doorbreken zei ik haar. Meester George, wilt u alstublieft mijn maagdenvlies doorbreken met uw heerlijk pik. Ik zal werkelijk alles doen wat u wilt. Dat liet ik mij geen tweede keer zeggen en ruw stak ik mijn pik in 1x door haar maagdenvlies heen. De tranen stroomde over haar wangen en Emma gaf een gil, maar al snel nam haar geilheid het weer over. Als een man die al jaren niet meer had geneukt liet ik mij gaan en neukte ik haar diep in haar kut. Emma was zo geil dat ze heel snel voor een derde keer die avond klaar kwam. Ze lag kronkelende en zwaar hijgende onder mij, maar ik ging rustig door. Ik verhoogde het tempo en kneep om en om in haar linker en dan in haar rechter tepel. Ik merkte dat ook ik na een paar minuten naar een tweede hoogtepunt kwam voor die avond. Ik sloeg een paar keer op Emma der borsten en dat zorgde ervoor dat zij voor de 4e keer in 2 uur tijd klaar kwam. Ik voelde haar kutspieren samentrekken en mijn pik werd werkelijk leeg gemolken. Het laatste restje sperma spoot ik diep in haar kut en uitgeput viel ik naast Emma op bed.

Toen we allebei waren bijgekomen maakte ik alle stropdassen los en zoende ik Emma. Dat had ze wel verdiend. Ze had zich uitstekend gedragen en was een zeer gewillige geile slet. Ik weet niet meer precies hoelang we hebben gezoend, maar we vielen allebei uitgeput in een diepe slaap.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Het Nichtje Van De Bruid - 5


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Straf Van De Rechter - 5Door: Ladybird
Gelezen: 6142x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Straf, Rechter, Plas, Veiling
20-03
8.9
:: Heerlijke Pijn - 3Door: Zeroxx
Gelezen: 4272x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
20-03
9.1
:: Een Nieuw BeginDoor: Jado
Gelezen: 6451x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.8
:: Weddenschap Om Nooit...Door: Studentje1234
Gelezen: 12426x
Reacties: 21
Lengte: Lang
Tags: Bondage, SM, Pijpen, Weddenschap
20-03
9.2
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 2639x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
8.8
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 4661x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
9.3
:: Werken Op Erotica Beurs - 2Door: Zaken Vrouw
Gelezen: 8982x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckholding, Sperma, Anaal, Pijpen, BDSM, Spaking
18-03
9.1
:: Het Verloren Avontuur... - 2Door: DatwAtis
Gelezen: 7938x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
17-03
9.1
:: Hoe We In...Door: Jijmoetwel
Gelezen: 10338x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Cuck, Cuckold, Buurman, Chantage, Misbruik, Sletje, Hoertje, Misbruik
17-03
8.6
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 4908x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 7460x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Teun En Linda:...Door: Teun
Gelezen: 5821x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Overspel, Cuckold
17-03
8.5
:: Een Middagje PlezierDoor: Eentje
Gelezen: 8173x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Bondage, Fotografie, BDSM
16-03
8.3
:: Heerlijke Pijn - 2Door: Zeroxx
Gelezen: 8117x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
16-03
9.1
:: Een Meester Om Te Dienen - 14Door: Bigeilerdje
Gelezen: 3185x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Seks, Misbruik, Hoer, Macht
16-03
8.9
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net