Opwindend.Net
Datum: 10-07-2018
Stemmen: 40x
Cijfer: 8.9
Gelezen: 14474x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Tienersletjes Op Werk - 13
Door N75 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Tienersletjes Op Werk - 12

Hier alweer het 13e deel van deze serie. Heb je zelf een idee voor de serie ben ik te bereiken via mail of kik. Die namen staan bij mijn schrijvers profiel. Het kan soms zijn dat het niet helemaal realistisch is maar daar is het ook een seksverhaal voor.

Jasmijn en ik liepen naar binnen en de eerste twee uur gingen voorspoedig met weinig gedoe. Jasmijn was een beetje dingen aan het schoonmaken en af en toe draaide een klant wel zijn nek om, om haar te kunnen bekijken. Ze maakte dan schoon en stond ze met haar legging naar de klanten toe wat ook de ogen trok van klanten. Als ze achter de kassa zat kon ik ook zien hoe mannen een glimp van haar tieten probeerde op te vangen en zagen hoe haar tepels door haar bloesje heen staken, wat wel een beetje opviel doordat het best fris was in de winkel en ze niet veel aan had. In totaal waren we met zijn vieren voor de kassa. Bestaande dus uit mij, Jasmijn en twee andere meiden die gewoon netjes het hele pakje aanhadden en waarschijnlijk ook met onder shirtje en ondergoed ging ik van uit.

Nadat ze al wat dingen had schoon gemaakt riep ik Jasmijn even bij mij en vroeg haar of ze even achter kon helpen met iets te verplaatsen. Het was een beetje vaag maar Jasmijn wist al genoeg. We stonden achter in het magazijn en konden niet te lang weg blijven omdat ze nu maar met zijn twee bij de kassa waren. Mijn handen gingen op haar borsten en ik begon de heerlijke bollen te kneden want ik moest er even aanzitten. Met mijn handen nam ik haar tepels ook goed vast tussen mijn vingers. Ik kneep hard in haar tepels en zag Jasmijn het ondergaan terwijl ze er zelf ook van genoot. Haar heerlijke volle D-cup was goed te bewonderen in het strakke bloesje en ik besloot gewoon een risico te nemen. Ik trok haar legging omlaag en zag haar heerlijke geile kont en kutje. Haar kutje leek een beetje te glinsteren en ik drukte er een vinger in. Deze werd goed opgenomen door haar kutje en ik begon deze goed heen en weer te halen haar kutje in en uit. Dit ging in best hoog tempo en genoot ervan haar heerlijk te vingeren zo. Ze stond kreunend voor mij in het magazijn met haar kontje naar achter gestoken en mijn vingers in haar kutje. Deze gingen ook best wel diep en ik voelde ook hoe mijn hand tegen haar kruis aan kwam. Ik maakte haar zo heerlijk geil en stopte toen ook zo plots als ik begonnen was en trok haar legging weer omhoog. “Je moet er wel wat hoeriger bijlopen” en deed nog een knoopje extra open waardoor haar inkijk nog groter was. Bij haar kruis pakte ik haar legging vast en maakte er een kleine scheur was waardoor je wel een beetje kon zien vanuit de juiste hoek dat ze er niks onder aan had.

We liepen weer terug en het was nog zo rustig. “Dank je wel Jasmijn ga jij weer verder poetsen” zei ik alsof er niks gebeurd was en liet haar weer haar gang gaan. Jasmijn ging weer aan de slag maar haar concentratie was duidelijk wat minder en af en toe zag ik haar ook haar benen samendrukken wat door de niet voldane vingerbeurt kwam. Ze bleef schoonmaken zoals de kassatafeltjes en de lopende banden en ook de servicebalie ontkwam niet. Jasmijn bukte dan ook regelmatig om iets schoon te maken en ook dat ontging de klanten niet. Ze was op een gegeven moment aan het schoonmaken toen het zo druk werd dat ze even moest bijzitten. Er stond toen een man voor haar en ik kon hem even niet plaatsen. De man en zij waren een beetje stug naar elkaar maar ik zag de man wel naar haar kijken. Nadat hij afgerekend had kwam hij naar de servicebalie waar we ook de sigaretten hebben. “Graag een Pallmall rood van 9,90” zei hij nors en keek toen achterom naar Jasmijn.

“De meid achter kassa 4 wil ik graag wat over kwijt” zei hij toen nors en ik vroeg hem wat er was. “Ten eerste volgens mij heb ik bij het schoonmaken een gat in haar legging gezien beneden en heeft ze er niks onderaan en loopt ze erg te koop. Dit geld ook voor haar bloesje, ik stond voor haar en werd er gewoon ongemakkelijk van door de uitstraling die ze had. Ze heeft volgens mij geen ondergoed aan want ook haar tepels staken door haar bloesje heen. Vervolgens was ik aan de beurt en dat ging ook niet van harte en ze was zeer arrogant tegen mij” zei de man kwaad. Hij zei dat Jasmijn niet heel vriendelijk was geweest en dat hij het niet tolereerde dat de kassičres er zo bij liepen. Ik legde hem uit dat ze haar gilet en sjaaltje vergeten was waarop de man zijn neus ophaalde en kwaad zei dat ze nog wel meer vergeten was doelend op haar ondergoed. “Nou ik zal je waarschuwen ik heb met deze meid in een restaurant gezeten en het ene moment was ze netjes gekleed en toen kwam ze terug met nauwelijks nog wat aan en…” en de man zweeg even. Hij bukte zich naar voren en zei mij “en toen kwam ze nog gewoon klaar ook in dat restaurant”. Toen hij dat zei besefte ik het weer. Dit was Quintijn de vader van Ruben en daarom dat hij mij dus bekend voorkwam.

“Ze kwam klaar hoe bedoelt u dat als in seksueel” en de man knikte dat ze gewoon zo klaarkwam en dat ze vervolgens ook nog haar rokje vonden dat die aan de ruitenwisser hing. “Van haar maar u was met haar uiteten wat dan” vroeg ik hem toen alsof mijn neus bloedde. De man zei dus dat zijn zoon met haar een relatie had en zijn vrouw nooit echt gek op haar was geweest en hij ook wel zijn twijfels had wegens haar provocerende kledingkeuze. De kledingkeuze kwam hij op terug en zei dat ze het nu ook gewoon weer deed en dat hij zeker wist dat er een gat in haar legging zat. “Wilt u het anders achter even uitpraten” vroeg ik de man en hij zei dat hij daar wel oren naar had. Ik riep Jasmijn bij me die toen Quintijn zag en een beetje mokkend naar mij toe kwam. “Ja Niels wat is er” vroeg ze toen en ik zei haar dat we even naar het kantoor gingen om wat dingen uit te spreken omdat deze man dus last van haar gedrag had en haar manier van kleden. Het meisje van het brood lichtte ik in dat wij even een probleem aan het oplossen waren en dat zij eventueel extra even bij moest zitten indien het nodig was. Dat broodmeisje vroeg wat er was maar ik zei dat het haar niet aan ging en we liepen toen met zijn drie naar de kantine.

“Jasmijn meneer vertelde mij dat hij de vader van jouw ex Ruben is en dat jij onbeschoft tegen hem was. Nou hoef je niet iedereen aardig te vinden maar we houden onze klanten gewoon in hun waarden”. Jasmijn wou erop reageren maar ik liet haar zwijgen en ging meteen verder. “Meneer wijst verder en best terecht uit dat je er niet representatief uitziet en meneer beweert ook te denken dat jij geen ondergoed aan hebt” zei ik zonder blikken of blozen. “Euhm tuurlijk heb ik wel ondergoed aan en ik ben gewoon beleefd gebleven tegen deze man” zei ze tegen mij met een blik in haar ogen van ‘steun mij in plaats van hem’. “Als jij liegt over de ondergoed neem ik ook de meneer zijn klacht over de arrogante toon meer serieus” zei ik haar en mijn hand ging naar haar schouder en ik schoof haar bloesje er een beetje af haar blote schouder onthullend. Ik trok haar legging vanaf de zijkant een beetje naar beneden waar ik ook geen stof zag. “Lieg je nou tegen mij en deze meneer, dat gaat niet ik wil het nu zeker weten want ik zie geen tekenen van ondergoed” zei ik haar. Mijn handen gingen naar haar bloesje en ik knoopte deze open Jasmijn wou tegen stribbelen maar ik zei haar dat dit nu moest als ik haar wou vertrouwen. Quintijn keek met grote ogen maar hield mij zeker ook niet tegen. Haar bloesje ging helemaal open en zo kwamen haar blote tieten vrij en Quintijn keek zijn ogen uit. “En laat me raden zei ik” en trok haar legging naar beneden haar kale kutje mooi bloot.

“Zie je wel geen ondergoed aan, ga maar even naakt je excuus aanbieden aan deze man dat je hebt gelogen en je te hoerig kleed tijdens werktijd” en Jasmijn ging voor hem op zijn knieën en zei netjes “het spijt mij dat ik tegen u heb gelogen en u zo arrogant aan de kassa geholpen heb en natuurlijk dat ik mij zo hoerig kleed” zei ze. Ik wist zeker dat ze het niet fijn vond voor Quintijn naakt te gaan maar ik genoot hier ontzettend van en ook Quintijn had een aardige bobbel in zijn broek. “Meneer nu is het aan u vindt u dat mijn collega haar lesje geleerd heeft of zegt u ik wil echt zeker weten dat dit niet meer gebeurt en we gaan voor een echte goede straf”. Hij keek even bedenkelijk focussend op Jasmijn haar mooie volle tieten en wist toen al wel dat hij wou gaan voor de goede straf, de bobbel in zijn broek dacht dan ook vooral na voor hem.

“Top Jasmijn knoop meneer zijn broek maar los dan kan hij je mooi straffen” zei ik haar. Ik had van hem wel een beetje tegenwerking verwacht maar daar was hij al blijkbaar te geil voor. Jasmijn maakte aarzelend zijn broek los en trok deze met zijn onderbroek naar beneden. Zijn penis stond al meteen stijf in haar gezicht en ik vroeg Quintijn of hij haar kutje wou straffen waarmee ze loopt te pronken of haar mondje waar de arrogante toon uit komt. Hij zei dat haar kutje de reden was dat hij naar mij toe kwam dus dat leek hem het beste. Ik pakte Jasmijn bij haar haren en trok haar dat ze op haar rug lag en ze moest haar benen voor hem spreiden. “Ik zeg straf die slet maar goed” en dat liet hij zich geen twee keer zeggen.

Met zijn handen op de grond duwde hij zijn lul haar kutje in wat best gemakkelijk ging. Ik keek even op de klok en we waren hier pas een paar minuten en ik keek op de camera’s en het was erg rustig. Quintijn begon ondertussen heerlijk te stoten in Jasmijn die er kreunend onder lag. Hij keek met duidelijk veel genot neer op Jasmijn die geil onder hem lag te kronkelen. Zijn lul liet hij eerst nog wat onwennig in en uit haar gaan maar al snel kreeg hij de smaak te pakken en begon haar best hard te neuken. Hij hield zich duidelijk niet terug en genoot van elke stoot in haar. Hij drukte zich stevig op haar en het was een geil gezicht om deze man van 40 a 50 zo bezig te zien op deze knappe 17-jarige meid. “Nou ik zal haar dan maar goed straffen want dat heeft ze duidelijk nodig” zei hij opgewonden en bleef haar heerlijk neuken. Het ging niet supersnel maar Jasmijn vond het heerlijk want ze lag uitgebreid te kreunen.

Haar mooie volle tieten gingen op en neer en hij focuste zich hier nog steeds op en hij was duidelijk een tieten man. Tieten heeft Jasmijn wel dus dat kwam goed uit. “Ik zie je kijken naar haar dikke uiers dus doe ermee wat je niet laten kan” zei ik hem aanmoedigend. Zijn handen werden meteen verplaatst op haar tieten en begon de deinende bollen goed te kneden. Haar tieten kwamen tussen zijn grote handen en hij kon ze niet eens helemaal omvatten zo heerlijk groot waren. Al neukend begon hij zich goed uit te leven op haar geile tieten. Hij pakte haar tepels vast en kneep er gemeen in en Jasmijn begon ervan te kermen. Hier gaf hij geen aandacht aan en bleef lekker door stoten. Willy de vrouw van Quintijn heeft geen grote borsten dus de dikke memmen van Jasmijn waren echt even een aandachtspuntje voor hem. “Welke cup zijn die grote bollen slet” zei hij haar en schrok ervan hoe hij tegen zijn ex schoondochter praten. “Hahaha nee hoor niet schrikken dat is ze toch dat mag ze best weten” lachte ik en hij moest ook lachen. Jasmijn vertelde hem kreunend dat ze een D-cup had. “Ik wou dat je nog met Ruben had dan kon ik je vaker zo heerlijk neuken sletje, dat is gewoon waar je goed voor bent”. Nu hij de goedkeuring had begon hij ook los te gaan en woorden als slet en hoer vlogen om onze oren. “Je bent echt de meest hoerige schoondochter ook en ik heb altijd genoten van die dikke tieten die je altijd zo goed laat zien” zei hij haar ook bot. Zijn lul bleef in en haar glimmende kutje gaan. Ze keek mij aan en ik gaf geen reactie terug en vroeg of Quintijn genoot. Hij gromde dat hij het heerlijk vond en dat hij zo meteen dit sletje eens vol zou spuiten, en ik zei hem dat het een goed idee was.

Hij neukte heerlijk door en haar tieten kregen het ook zwaar te verduren. Zijn gehele paal duwde hij haar kutje aan en hij kwam met zijn kruis ook tegen die van haar aan. Zijn redelijk buik kwam ook tegen Jasmijn haar mooie strakke buikje aan. “Mag ik deze zaadslet eigenlijk volspuiten” vroeg hij mij en ik lachte en zei hem dat Jasmijn daarvoor is”. Hij moest weer lachen en hoogde zijn tempo nog wat extra op. Jasmijn bleef kreunen en hij hield haar goed vast door haar tieten stevig te kneden. “Mijn hemel als ik eerder had geweten wat voor hoer jij was had ik er meer gebruik van gemaakt” zei hij terwijl zijn orgasme hevig naderde.

Jasmijn merkte ook dat haar orgasme in de buurt begon te komen door alle geilheid die ze al had van het vingeren en van het feit dat ze hier door haar ex schoonvader in de kantine van haar werk geneukt werd terwijl ik er geil naar keek. Al neukend ging Quintijn nog wat meer voorover en drukte zijn hoofd tussen haar tieten en drukte ze samen met zijn gezicht ertussen. Zijn mond zat ook niet stil want hij begon ook op haar tepels te sabbelen en nam ze ook tussen zijn tanden. “Ooow dit is te geil ik ga zo komen” kreunde hij hevig en begon nog even extra hard kracht te zetten. Zijn tempo werd verhoogd en hij kwam ook weer omhoog. Hij drukte nog een paar keer goed aan en spoot al zijn zaad haar kutje in met een luide brul.

Jasmijn was heerlijk geil maar niet gekomen, ze was nu echt mega geil en kon nog wel maar toen Quintijn zijn lul terug trok pakte ik haar benen en duwde haar benen wat omhoog zodat het zaad in haar kutje bleef. Ik pakte haar legging die nog om haar enkels hing en schoof deze weer omhoog over haar kutje en mooie kont. De handafdrukken stonden op haar mooie tieten door de ruige behandeling. Daarna liet ik haar staan en moest ze het bloesje weer aan met de bovenste open zodat er nog mooie inkijk was. “Zo nu druipt het zaad je legging in zodat je deze straf niet snel vergeet sletje, dan gaan wij weer naar beneden” zei ik haar. De man gaf mij een hand en bedankte mij voor de heerlijke beurt die hij nu heeft gehad en vroeg of er geen problemen waren. Ik zei hem dat deze beurt gewoon een correctie neukbeurt was en we moesten erom lachen. Ik keek op de tijd en we zijn maar ongeveer 10 a 15 minuten weg geweest dus dat viel nog wel mee.

Quintijn vertrok weer naar huis toe en Jasmijn moest verder werken met een legging die vol zaad liep. Al snel was er een best duidelijk vlek ontstaan en dit liep ook helemaal naar beneden en iedereen die nu naar haar kruis keek kon zien dat het op zijn minst vochtig was. Door het gaatje liep het zaad ook daardoor naar buiten over haar binnen been heen. Jasmijn moest schoonmaken en ze liep ook een beetje raar doordat alles bij haar kutje nu plakte. Iedereen merkte nu wel dat er iets met Jasmijn was en zeker de twee andere kassičres merkte dat er wel iets was maar ze hadden nooit geraden dat het was dat ze geneukt was.

Toen we klaar waren en onze spullen pakte zei ik Jasmijn dat ze mij wanneer ze thuis was een filmpje moest sturen hoe ze zichzelf klaar vingerde en het zaad van Quintijn eruit vingerde en van haar vingers likte. Haar legging moest ze kapottrekken voordat ze ging vingeren. Ze knikte dat ze het begrepen had en fietste daarna al snel naar huis zonder al te veel na te praten. Nadat Jasmijn naar huis ging vroeg een van de andere kassičres of ik even wou blijven. Toen we met zijn twee waren zei ze dat ze mij even iets wou vragen.

Ben jij iemand of ken jij iemand die jij wellicht in deze rol zou willen plaatsen kun je me een kik sturen of een mailtje en wie weet kom jij ook in het verhaal.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Tienersletjes Op Werk - 14


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Straf Van De Rechter - 5Door: Ladybird
Gelezen: 6142x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Straf, Rechter, Plas, Veiling
20-03
8.9
:: Heerlijke Pijn - 3Door: Zeroxx
Gelezen: 4272x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
20-03
9.1
:: Een Nieuw BeginDoor: Jado
Gelezen: 6451x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.8
:: Weddenschap Om Nooit...Door: Studentje1234
Gelezen: 12426x
Reacties: 21
Lengte: Lang
Tags: Bondage, SM, Pijpen, Weddenschap
20-03
9.2
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 2639x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
8.8
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 4661x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
9.3
:: Werken Op Erotica Beurs - 2Door: Zaken Vrouw
Gelezen: 8982x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckholding, Sperma, Anaal, Pijpen, BDSM, Spaking
18-03
9.1
:: Het Verloren Avontuur... - 2Door: DatwAtis
Gelezen: 7938x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
17-03
9.1
:: Hoe We In...Door: Jijmoetwel
Gelezen: 10338x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Cuck, Cuckold, Buurman, Chantage, Misbruik, Sletje, Hoertje, Misbruik
17-03
8.6
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 4908x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 7460x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Teun En Linda:...Door: Teun
Gelezen: 5821x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Overspel, Cuckold
17-03
8.5
:: Een Middagje PlezierDoor: Eentje
Gelezen: 8173x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Bondage, Fotografie, BDSM
16-03
8.3
:: Heerlijke Pijn - 2Door: Zeroxx
Gelezen: 8116x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
16-03
9.1
:: Een Meester Om Te Dienen - 14Door: Bigeilerdje
Gelezen: 3185x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Seks, Misbruik, Hoer, Macht
16-03
8.9
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net