Opwindend.Net
Datum: 11-07-2018
Stemmen: 53x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 14083x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Tienersletjes Op Werk - 14
Door N75 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Tienersletjes Op Werk - 13

Na de heerlijke werkdag waar de ex schoonvader van Jasmijn haar geneukt heeft op het werk tijdens werktijd vroeg plots een van de andere kassičres of ze even met mij kon praten. We bleven samen achter en ze vertelde me dat ze iets moest vragen en even iets kwijt wou. Ze is Lotte, Lotte is een knappe meid van 17 die ook al een tijd bij ons werkt. Ze heeft mooie lange lichtbruine haren die ze altijd in een staart heeft. Ze is wat langer dan Jasmijn met haar 1,72 en is ook wat dunner dan Jasmijn. Dit is niet gek want Lotte doet aan atletiek en met name hardlopen op lange afstanden. Ze is ook een sportieve meid met dus ook een prachtig sportief lichaam. Ik zou zeggen ik geil graag op haar foto’s maar zoveel heeft ze niet op haar facebook. Ze heeft een mooi klein strak kontje wat altijd in strakke kleding zit en een lief jong ogend onschuldig lijkend gezichtje, met een kleine hint van arrogantie erin die ver te zoeken is. Het is niet een heel verlegen meisje of een heel stil meisje maar het is ook niet dat ze heel erg aanwezig is maar gewoon een meid op de achtergrond. Wanneer iemand als Jasmijn er is valt zij een beetje tegen weg. Ik heb haar ook nooit op de seksuele manier gezien maar nu ze zo voor mij stond zag ik eigenlijk pas wat een knappe meid het is. Ze heeft dunne maar duidelijke wenkbrauwen en een lief klein wipneusje. Tuurlijk is er dan nog het onderwerp van haar borsten, ik als borsten man waarvoor ik bij Jasmijn goed zit let daar ook zeker op. Grote tieten als bij Jasmijn heeft ze niet maar in het strakke jumbo pakje zie ik er zeker wel wat zitten.

“Wat is er Lotte, kan ik je ergens mee helpen” vraag ik haar wanneer we alleen zijn. “Waarom mag Jasmijn steeds schoonmaken en moet ik de hele avond blijven zitten. Jasmijn had vandaag niet eens haar hele outfit aan. Om het nog erger te maken er zat zelfs een gat in haar legging en volgens mij droeg ze er niks onderaan, dat geldt trouwens ook voor een bh want ik ben erop gaan letten en volgens mij stak er wat door dat bloesje heen. Nog erger was dat ze toen jullie terug kwamen met het helpen van die klant ook heel raar liep, waarvan weet ik niet maar iets klopte er niet”. Ze keek mij aan met een blik van oneerlijkheid en afvraging waarom zij moest zitten en Jasmijn mocht schoonmaken wat gewoon leuker is dan klanten helpen. “Jasmijn heeft me haar tieten laten zien ervoor en ik mocht er nog aanzitten ook” zei ik zonder blikken of blozen tegen Lotte. Lotte wist niet zo goed wat ze hoorde en haar mond viel een beetje open. “Wat Jasmijn heeft haar tieten laten zien, dus als ik nu mijn tieten laat zien mag ik volgende week staan en moet Jasmijn zitten”. Ik moest lachen en zei niks maar Lotte deed haar jas al uit. De hing ze over het Amsterdammertje wat Barend-Jan ooit gestolen had die nu als een kledingrek kon dienen. Haar giletje en bloesje volgde samen met de sjaal en ze stond nu voor mij in een bloot hemdje en ik zag al een deel van haar bh doordat het hemdje best bloot was. Ik keek nog eens en zag dat ze grote tieten had dat ik dacht, geen hand vol maar toch wel om lekker mee te spelen.

“Lotte wacht nou” zei ik rustig en ze onderbrak mij meteen “wacht nou, ow dus nu ik mij voor je uitkleed dan wil je het niet”. “Nee hoor van mij mag je doorgaan, maar Jasmijn heeft mij aan haar tieten die bloot waren laten zitten zodat ze altijd kon zitten dus jij moet met een hoger bod komen dan alleen aan je tieten laten zitten”. Lotte was wederom weer verbaasd op wat ik zei en was nu ook gewoon boos op Jasmijn. Ze zijn geen vriendinnen of zo, in feiten ze haten elkaar De meiden kunnen elkaar niet luchten of zien. Dat is deels de rede dat ze het nu waarschijnlijk allemaal doet. Alles om Jasmijn maar een hak te zetten. Waarom ze elkaar niet mogen is mij een raadsel maar ze praten ook veel over elkaar achter elkaars rug om en het lijkt wel of een kwestie van jaloezie er ook een rol bij speelt. Waarom er jaloezie is weet ik niet want de beide meiden zijn verschillend maar beide knap op hun eigen manier. “Okay prima” en ze knoopte toen haar broek los en liet deze zakken tot haar enkels. Haar hemdje volgde en ging ook over het Amsterdammertje waardoor ze nu in haar ondergoed stond. Ze droeg een simpele rode bh met een bijpassende string die goed bij haar lichaam paste. Het stond haar heerlijk en zo kreeg ik een goed beeld van haar borsten.

Ik zie dat Lotte twijfelt maar hoop dat ze nu door zet. Haar handen gaan dan naar haar rug en ze haakt haar bh los en haalt deze van haar parmantige borstjes af. Ze haakt met haar vingers achter haar string en haalt deze ook naar beneden. Daar zie ik een mooi strak en kaal kutje wat ik bij haar toch niet had verwacht. Het ziet er geil uit en ik vraag haar of ze nog maagd is. “Nee” zegt ze met schaamrode kaken terwijl ik haar lichaam bewonder. “En dan nu het aanraken nog, en dan mag ik vanaf nu staan toch” zegt ze zachtjes. Ik zeg van ja en loop naar haar toe. Mijn handen leg ik op haar tietjes en begin deze een beetje te kneden. Ze voelen heerlijk zacht en ik geniet van de zachte structuur die haar tietjes hebben. Ook haar tepels ontkomen niet en neem ik tussen mijn vingers en begin hiermee te spelen. “Welke cup zijn deze mooie tietjes dan” vraag ik haar en ze zegt een 32B te hebben. Ik neem haar tietjes in mijn beide handen en waardeer ontzettend dat ik deze nu vast heb. Ze voelen geweldig en alles eraan is gewoon lekker.

Mijn handen laat ik dan afzakken en ik ga even over haar kutje heen. Al snel ga ik naar achter en pak haar billen vast en begin deze te kneden. Haar kontje is klein maar best wel stevig en deze voelt ook heerlijk. Ik til mijn hand op en laat deze op haar kont neerkomen. Dit doe ik een paar keer en sla niet hard maar geef er wel een lekkere pets op. “Nooit geweten dat je zo’n mooi lichaam had Lotte” zei ik haar ook eerlijk en speelde er een beetje verder mee. Lotte stond naakt en beschaamd voor mij en onderging mijn handen die over haar lichaam gingen. Dit is al de tweede meid in korte tijd waar ik aan zit en weet ook zeker dat dit niet de laatste keer is dat ik aan Lotte zit want daar ga ik werk van maken.

Na even van haar lichaam genoten te hebben zeg ik haar dat zij nu mag staan en schoonmaken volgende week. “Dat was heerlijk je hebt een prachtig lichaam sletje” zeg ik haar zonder schaamte. “Pardon noem je mij nou een slet” zegt ze verontwaardigd. “Ja tuurlijk, je hebt mij aan je naakte lichaam laten zitten omdat je liever wilt staan dan zitten voor drie uurtjes, dat noem ik best wel sletterig” en ze is even uit het veld geslagen want weet dat ik ergens toch wel een punt heb. “Nou ik ga er vandoor zie je later” en stap op mijn fiets. Net als bij Jasmijn in het begin laat ik haar naakt achter en mag ze het aankleden zelf doen. Ik fiets weg met een dikke paal want Lotte heeft het mij niet onberoerd gelaten. Eenmaal thuis zie ik echter dat ik een appje van Jasmijn heb. Het is het filmpje wat ze mij beloofd had, dit kon mij mooi helpen met de bobbel in mijn broek die ik nu door Lotte had.

Thuis ging ik er lekker voor zitten downloaden het filmpje op mijn computer en ging het daarop kijken. Daar zag ik Jasmijn liggen in haar legging waar het zaad nog in zat. Haar bloesje was al uit want haar dikke tieten waren al lekker bloot. Ze lag met haar benen wijd voor de camera van haar telefoon en het was goed te zien zo. De legging had een donkere vlek erin van het zaad van Quintijn wat erin zat. Ze pakte de legging vast en trok deze geheel open vanaf het gat wat ik erin had gemaakt. Met de stof open kon ze bij haar kutje en duwde er een vinger tegenaan. Deze vinger gleed gemakkelijk haar kutje in doordat ze zo geil was. Ze begon haar vinger heen en weer te halen en al snel dat er overal een beetje zaad van het vingeren. Jasmijn ging ongestoord door en vingerde zichzelf heerlijk terwijl ik geilend toe keek op hoe Jasmijn zichzelf zo bevredigde. Jasmijn haar volume en tempo gingen beide geleidelijk omhoog naarmate ze langer bezig was en het genot spat ervan af. Ik zag haar tieten op de achtergrond heerlijk mee bewegen op het ritme van haar vingeren. Haar gehele vinger verdween erin en dat werden er al gauw twee en toen zelfs drie vingers. Met drie vingers ging ze haar kutje in en uit en dat ging op hoog tempo. Ze bleef kermen dat ze zo geil was en na niet heel lang begon haar onderlichaam heftig mee te bewegen.

Haar andere hand die tot dusver alleen maar een van haar tieten stevig aan het kneden was en met haar tepel speelde kwam er nu ook bij en ging naar haar klitje. Met haar vingers pakte ze haar klitje vast en begon erin te knijpen. Ze werd helemaal gek en bleef doorgaan met haar vingers en het zaad van Quintijn wat nu uit haar kutje liep door het vingeren zat overal. Haar kutje en vingers plakte ervan maar daardoor liet ze zich niet tegenhouden. “Mmm dit voelt zo goed, ooow kijk dan hoe je sletje zich voor je vingert” begon ze te kermen. Haar orgasme was er bijna en daarom ging ze nu wat zachter omdat ze mij een echte show wou geven. Even nam ze pauze en ging verliggen. Ze ging op zijn hondjes liggen waardoor ik nu zicht kreeg op haar mooie kont en ze begon zich weer te vingeren. Haar handje klapte hard tegen haar kruis aan door het vingeren en ik kon goed zien hoe ze de drie vingers er volledig in kreeg. Het leek niet heel makkelijk met drie vingers maar ze wist het wel heel goed te laten lijken. Alles bleef geil bij haar en ik zag dat ze niet lang meer had. Alles spande zich weer samen en het tempo ging weer hoger. De drie vingers werden er weer twee want zo kon ze harder en ze gilde en kreunde er weer bij. Haar vingers gingen dieper en harder en haar andere hand kneep weer in haar klitje. Alles spande zich samen en heftig kwam ze toen schokkend klaar en een heerlijk hakkelend geluid verliet haar mond wat haar orgasme was. Ze plofte op het bed neer maar al snel draaide ze zich om naar de camera. Ze likte de drie vingers waarmee ze zichzelf geplezierd had goed af en keek nog even geil in de camera. Ze zwaaide en drukte toen het filmpje uit. Ik lag uitgeput op bed en de bobbel was weg want ik was heerlijk gekomen op dit filmpje. Na afloop van het filmpje stuurde ik Jasmijn een appje.

N: Dat was een heerlijk filmpje slet.
J: Dank u wel, ik vond het ook heerlijk.
N: Dat was te zien ja.
J: Heeft u verder genoten vandaag ;)
N: Zeker wel. Ik geniet altijd als ik twee meiden naakt zie op een dag.
J: Twee meiden bedoelt u niet mij twee keer naakt?
N: Nee ik bedoel twee aparte meiden naakt.
J: Wie dan nog meer?
N: Ik heb jou naakt gezien en na werk wou Lotte mij even spreken.
J: Lotte, wat moest die snol nou weer.
N: Lotte had van alles gezien van jou, waaronder de legging zonder string en geen bh. Verder ook nog dat er wel iets aan de hand was met jou toen we terugkwamen.
J: En dus?
N: Ze vroeg zich af waarom jij altijd staat terwijl jij er dus zo bijliep als je deed. Ik zei daarop dat ik jou tieten had mogen zien en eraan had mogen zitten.
J: WAT, nu gaat ze sowieso roddels over mij eruit doen.
N: Geen zorgen, zij bedacht dat als zij het ook zou doen zij een keer mocht zitten.
J: Hahahaha, dus dat deed ze toen?
N: Ik zei dat ze wel meer moest bieden dan jij hebt gedaan dus is ze helemaal naakt gegaan en heb ik aan haar tieten en kont mogen zitten.
J: Haha, en dan heeft die trut mij een keer een slet genoemd.
N: Dus volgende week denkt ze dat zij mag staan maar daar heb ik wel een leuk idee voor.

Terwijl ik zo met Jasmijn aan het praten was en mijn idee uitlegde waarvoor ze wel in was appte ik ook met Dirk. Dirk kreeg van mij ondertussen het filmpje doorgestuurd waarin Jasmijn zichzelf vingerde. Elke foto en video die ik van Jasmijn kreeg ging door naar Dirk want die mocht er lekker van mee genieten. Ik vertelde hem ook wat er gebeurd was tussen mij en Lotte. Hij moest lachen en zei dat ik wel geluk had met de meiden op het werk. Hij was jaloers dat ik ook zoveel meiden op werk had waarbij je dat zou willen. “Ik heb er niet echt eentje volgens mij” zei hij dan ook. Ik stuurde hem terug dat ik wel een knappe meid op zijn werk achter de kassa had gezien. Ik vertelde van die Noa die ik aan de kassa zag bij zijn winkel. “Owja daar appte je mij toen ook over, dat is inderdaad wel een knappe meid maar zo ontzettend arrogant. Die zou ik graag een lesje willen leren” lachte hij toen. Ik moest ook lachen en zei hem dat als hij dat echt wou doen ik wel van de partij was. We hebben die avond over Noa gefantaseerd en ook Jasmijn en Lotte kwamen aan bod.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Tienersletjes Op Werk - 15


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Werken Op Erotica Beurs - 2Door: Zaken Vrouw
Gelezen: 2397x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckholding, Sperma, Anaal, Pijpen, BDSM, Spaking
18-03
9.0
:: Het Verloren Avontuur... - 2Door: DatwAtis
Gelezen: 5881x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
17-03
9.1
:: Hoe We In...Door: Jijmoetwel
Gelezen: 7664x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Cuck, Cuckold, Buurman, Chantage, Misbruik, Sletje, Hoertje, Misbruik
17-03
8.6
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 3401x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 5440x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.2
:: Teun En Linda:...Door: Teun
Gelezen: 5098x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Overspel, Cuckold
17-03
8.5
:: Een Middagje PlezierDoor: Eentje
Gelezen: 7236x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Bondage, Fotografie, BDSM
16-03
8.3
:: Heerlijke Pijn - 2Door: Zeroxx
Gelezen: 6642x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
16-03
9.1
:: Een Meester Om Te Dienen - 14Door: Bigeilerdje
Gelezen: 2711x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Seks, Misbruik, Hoer, Macht
16-03
8.9
:: Een Meester Om Te Dienen - 13Door: Bigeilerdje
Gelezen: 3281x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Macht, Sex, Plas Kinky, Misbruik, Slikken
16-03
8.9
:: Flink OpgerektDoor: Marty
Gelezen: 12804x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
15-03
8.8
:: Kroniek Van Een... - 10Door: Johan100
Gelezen: 3751x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
15-03
9.2
:: Tiener Vriendinnetje Wordt... - 3Door: Jijmoetwel
Gelezen: 9864x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sletje, Slavin, Meester, Gehoorzaam, Cuckold, Oud, Jong
14-03
8.9
:: Straf Van De Meester - 4Door: Ladybird
Gelezen: 6844x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Veiling, Bdsm, Straf, Rechter, Plas
13-03
8.9
:: Heerlijke Pijn - 1Door: Zeroxx
Gelezen: 9495x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
13-03
8.7
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net