Opwindend.Net
Datum: 12-07-2018
Stemmen: 48x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 9701x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Islandx - 10
Door Suurtje - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Islandx - 9

Beste lezers, onderstaand vinden jullie deel 10 van de IslandX serie. Ik hoop dat jullie er weer net zo van genieten als ik van het schrijven. Reacties worden zeer gewaardeerd, zowel via de commentsectie als via suurtje@live.com. Veel leesplezier gewenst!

Na een heerlijke nachtrust zijn Noraly en Ysabel goed bijgekomen van hun avonturen van de laatste dagen. De bedden op de hotelkamers sliepen heerlijk, en ze hebben dan ook beide goed geslapen.

Ook de vermoeidheid zal wel een rol gespeeld hebben: het sporten is ze niet in de koude kleren gaan zitten. Daarnaast is Ysabel ook nog eens stevig in haar kutje genaaid en ook dat maakte de vermoeidheid er niet minder op. Ze had gisteravond nog eens goed aan haar beurse kutje gevoeld en het viel haar op dat haar lichaam zo voldaan aanvoelde. Ze was op haar knieën gaan zitten met haar volle kontje omhoog en terwijl ze haar vingers wild in haar poesje pompte fantaseerde ze dat de man van eerder die dag weer achter haar zat, en dat hij haar kutje grondig doorpompte.

Noraly, had nog wat minder moeten ‘doormaken’, zij had meerdere vingers op, en tegen haar sterretje gehad, maar behalve dat was ze nog niet echt genomen.

Als ze buiten komen zit het publiek al klaar op de tribunes en ze worden juichend verwelkomd.

“Vandaag doen we het laatste deel van deze spelen. Waar de deelneemsters eerst tegen elkaar speelden, spelen ze nu samen in het eindspel. Winnen ze, dan krijgen ze beiden €5000,- mee naar huis, verliezen ze, dan gaan ze op ‘het rad van plezier’ en mogen de deelnemers van deze ronde zich met hen vermaken!“.

Terwijl de woorden klinken wordt er een doek weggetrokken en komt er een groot rond rad tevoorschijn. Het lijkt een beetje op een platte, ronde draaimolen zoals die wel eens in kinderspeeltuinen te zien zijn, maar dan wat hoger.

“Voor jullie ligt opnieuw een opblaasbare hindernisbaan. De opdracht is simpel: haalt een van jullie het einde binnen 5 minuten, dan winnen jullie beide deze grand finale en de €5000,-! Halen jullie het beiden niet, dan maken we jullie vast op het rad en worden jullie gebruikt. Jullie mogen gewoon jullie sportkleding aanhouden, dus op dat punt hebben jullie het makkelijk. Jullie doen deze opdracht 1 voor 1”

De meiden halen opgelucht adem. Deze ronde klinkt wel erg makkelijk, zo makkelijk dat ze beiden een beetje argwaan beginnen te krijgen.

“Zodra het schot klinkt mag Ysabel als eerste beginnen!”

Ysabel zet zich schrap bij de startlijn.

“Vrijwilligers klaar?”, klinkt het vragend uit de speakers.

Verward en vragend kijken Ysabel en Noraly naar elkaar. Vrijwilligers?

Opeens komen er overal uit de hindernisbaan armen tevoorschijn.

“Zorg dat ze je niet te pakken krijgen”, klinkt het spottend uit de speakers.

Het startschot klinkt, en op de grote borden begint de tijd te lopen.

De eerste tien meter zijn gemakkelijk, daar zijn nog geen handen te bekennen, maar daarna begint het pas echt.

Ysabel ontwijkt de eerste arm, alleen maar om daardoor tegen de tweede aan te lopen. Deze probeert haar op gevoel te pakken te krijgen, maar ze weet net op tijd weg te springen. Opeens voelt ze zich voorover vallen: een hand heeft haar voet gepakt.

Door haar schoen uit te schoppen weet ze weg te komen en ze krabbelt haastig weg. Voor haar gaat de baan omhoog, maar dit stuk lijkt geen handengaten te hebben. Ze is nog geen meter omhoog geklommen als ze beseft dat ze een grote fout gemaakt heeft. Opeens voelt ze hoe er twee armen om haar heen geslagen worden en haar kont vastgrijpen. Ze worstelt om los te komen, maar de man is te sterk. Ze voelt een derde hand over haar kontje glijden, en ze voelt hem naar het bandje van haar sportbroekje tasten. Ze probeert hem nog weg te duwen met haar handen, maar wordt zo stevig tegen de hindernisbaan aangetrokken dat ze geen ruimte heeft de derde hand weg te duwen.

Ze voelt hoe de hand in haar broekje glijdt, op weg naar haar kutje. Het hele publiek ziet hoe er een mengeling van paniek en opwinding in de ogen van Ysabel verschijnt als haar kutje gepenetreerd wordt.

“Broek uit, broek uit!”, scandeert het publiek.

Machteloos voelt ze hoe de handen haar sportbroekje vastpakken en voor het oog van het publiek naar beneden trekken, daarbij haar volle Latina billen ontblotend.

Ook haar stringetje voelt ze al snel naar beneden getrokken worden.

De cameraman weet dit alles tot in perfectie op beeld vast te leggen en het publiek geniet van de knappe Latina die probeert de invasieve hand uit haar kutje weg te houden. Ze knijpt haar benen bij elkaar, maar kan toch niet voorkomen dat ze uitgebreid gevingerd wordt. Ze voelt de hand langs haar billen strijken en tussen haar billen door. De Latina begint haar benen nog steviger bij elkaar te knijpen. De handen laten haar iets verder langs de hindernisbaan naar beneden zakken en opeens voelt ze hoe haar voeten vastgepakt worden. Trappen heeft weinig zin, en de extra handen trekken haar voeten een stuk uit elkaar.

Hierdoor kan ze moeilijker haar kutje en kontje dichtknijpen, en ze voelt dan ook hoe de handen meer ruimte krijgen, en nu onbeschaamd over haar sterretje glijden. De Latina piept en spartelt als een vinger haar kontje penetreert. Ondanks de buttplug die ze er gisteren in kreeg is ze dit gevoel nog steeds niet gewend.

Dan gaat de zoemer, en zijn de 5 minuten voorbij.

Alles hangt nu af van Noraly.

Met een gespannen gevoel in haar buik staat het meisje klaar voor de start.

“Zin in dezelfde behandeling als Ysabel?”, klinkt het uit de speakers.

Verwoed schud ze haar hoofd. Ze houdt haar kontje graag maagdelijk, en die €5000,- klinken ook nog eens heel aantrekkelijk.

Op hoog tempo gaat ze van start en behendig ontwijkt ze alle tastende armen. Ook bij het naar boven klimmen laat ze zich niet voor de gek houden. Ze klimt net bovenop het hoogste gedeelte van de hindernisbaan als ze uitglijdt. Ze klapt plat op haar buik neer, en bijna alle lucht wordt uit haar longen gedrukt, zo hard trekt een arm haar tegen het zeildoek.

Ze gilt en spartelt, maar opeens lijken er overal armen te zitten. Ze wordt vastgepind bovenop de rand van de hindernisbaan, waar het klimgedeelte overgaat in de glijbaan.

Vakkundig en snel worden haar broekje, slipje, shirt en bh verwijdert en overal gaan er handen over haar lichaam. Ook hier lijkt er geen verboden terrein te zijn, en al snel voelt ze vingers, op, over en door haar kutje en sterretje gaan.

Ze probeert verwoed los te komen, maar haar plaaggeesten hebben er veel te veel lol in.

Tot overmaat van ramp ligt ze precies op de knik van de hindernisbaan, waardoor ze in een soort doggystyle positie is komen te liggen. Achter haar zoemt een drone, en voor haar ziet ze op de camerabeelden een close-up beeld van haar kutje en sterretje. Ze probeert haar benen te sluiten, maar de armen zijn onverbiddelijk.

“Niet zo preuts Noraly! Toon dat lekkere kontje en kutje maar eens goed aan het publiek!”, schallen de speakers.

“Kan er nog een vinger bij, sexy?”, klinkt het dreigend.

Wild schudt ze van nee.

Een tweede vinger glijdt haar kutje in, en ze probeert te verzetten. Ze begint zich nog heftiger te verzetten als er een tweede vinger haar kontje in glijdt. Ze voelt haar aarsje onaangenaam strak om de vingers heen spannen, en het wordt er niet beter op als de vingers haar in beide gaatjes beginnen te neuken.

De zoemer klinkt.

“Poeh, gered door de zoemer”, denkt Noraly nog even.

Dan beseft ze pas dat het hiermee niet klaar is.

Als een jachttrofee worden beide dames naar het rad geleid.

Van dichtbij is het te zien dat er een aantal gaten in het rad zitten, en dat het rad helemaal niet zo groot is.

Ysabel, die nog niet helemaal naakt is wordt vakkundig van haar laatste kleding ontdaan en verlekkert laat de cameraman alle details van haar jonge lichaam zien. Ysabel wordt op haar buik op het rad gelegd, en haar armen worden over de rand vastgebonden. Haar benen worden wijd uit elkaar vastgemaakt en komen daarmee op de rand van het rad te liggen. Nu ligt ze met haar hoofd aan de ene kant van het rad, en met haar benen wijd open op de andere rand.

Noraly, die iets langer is dan Ysabel wordt haaks over Ysabel heen neergelegd en op dezelfde manier aan beide kanten vast gezet.

Er komen vier mannen uit het publiek, de een met nog een bredere grijns dan de ander. Alle vier lijken ze welgesteld en ze zijn alle vier vrij lang.

“We gaan zo aan het rad draaien, en je begint zo met het verwennen van de man voor je neus. Mocht je niet meewerken dan leren we je dat wel af!”

Het rad draait en als het stopt hebben zowel Ysabel als Noraly een lul op volledige oorlogssterkte voor hun gezicht.

“Je weet wat jullie te doen staat, dames!”, klinkt het.

Ysabel begint direct te zuigen op de lul die haar wordt aanboden, maar Noraly twijfelt te lang.

Er klinkt gejuich, en op de schermen boven haar ziet ze dat er een man met een zweepje aan komt.

“Neeeee”, gilt het arme meisje angstig.

“Ik doe het al!”, probeert ze nog.

Met een hard kletsend geluid komt het zweepje deels op haar kontje en deels op haar kutje terecht.

Een gil welt op uit keel.

“Zuigen slet!”, klinkt het spottend uit de speakers.

Ze bedenkt zich niet langer en laat de lul die klaar staat tegen haar lippen toe in haar mond.

Wordt vervolgd...

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Islandx - 11


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Een Nieuw BeginDoor: Jado
Gelezen: 2667x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.8
:: Weddenschap Om Nooit...Door: Studentje1234
Gelezen: 7973x
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags: Bondage, SM, Pijpen, Weddenschap
20-03
9.2
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 320x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
8.2
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 3333x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
9.3
:: Werken Op Erotica Beurs - 2Door: Zaken Vrouw
Gelezen: 7624x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckholding, Sperma, Anaal, Pijpen, BDSM, Spaking
18-03
9.1
:: Het Verloren Avontuur... - 2Door: DatwAtis
Gelezen: 7435x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
17-03
9.1
:: Hoe We In...Door: Jijmoetwel
Gelezen: 9517x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Cuck, Cuckold, Buurman, Chantage, Misbruik, Sletje, Hoertje, Misbruik
17-03
8.6
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 4429x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 6858x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Teun En Linda:...Door: Teun
Gelezen: 5593x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Overspel, Cuckold
17-03
8.5
:: Een Middagje PlezierDoor: Eentje
Gelezen: 7812x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Bondage, Fotografie, BDSM
16-03
8.3
:: Heerlijke Pijn - 2Door: Zeroxx
Gelezen: 7210x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
16-03
9.1
:: Een Meester Om Te Dienen - 14Door: Bigeilerdje
Gelezen: 2992x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Seks, Misbruik, Hoer, Macht
16-03
8.9
:: Een Meester Om Te Dienen - 13Door: Bigeilerdje
Gelezen: 3546x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Macht, Sex, Plas Kinky, Misbruik, Slikken
16-03
8.9
:: Flink OpgerektDoor: Marty
Gelezen: 13760x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
15-03
8.8
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net