Opwindend.Net
Datum: 16-03-2019
Stemmen: 16x
Cijfer: 9.1
Gelezen: 4334x
Lezers Online: 1
Lengte: Zeer Lang
Kroniek Van Een Buitenwijkfamilie - 10
Door Johan100 - Mijn Profiel Pagina

in de volgende delen komt plassex voor (heb ik geen bezwaar tegen, maar vind ik overigens niet zo spannend), dieren spelen een (kleine) rol, er is sprake van dwang en vernedering. Met al deze dingen heb ik eigenlijk niets. Maar ik heb het nodig voor het verhaal.
Toch was ik in eerste instantie van plan deze afleveringen onder familie te plaatsen, omdat het ten slotte een familiekroniek, zeg maar 'familiedrama' is. Na rijp beraad, heb ik uiteindelijk toch voor de zwaarste categorie, nl. EXTREEM, gekozen. Wellicht overdreven, maar dan kwets ik er ten minste niemand mee.


Schuld en Boete (naar Dostojevski)

DE VERANTWOORDING

Na ongeveer 4 weken kreeg Anoek een telefoontje van de receptioniste van de praktijk, dat Dirk vrijdagavond de situatie wilde bespreken. De kinderen moesten er ook bij zijn. Toen Anoek nog meer wilde vragen werd de verbinding verbroken.
Die vrijdagavond had Anoek zich netjes gekleed, niet te uitdagend, maar ook niet te tuttig. Keurig, smaakvol opgemaakt, bloesje met een knoopje open, zodat net de aanzet van haar borsten te zien was, rokje tot vlak boven de knie, hakjes en een mooie panty. Ze had er alle vertrouwen in, dat ze het, met haar seksuele overredingskracht alles wel weer in orde kon krijgen. Ze wist, dat Dirk zeer gecharmeerd was, van haar elegant uitdagende outfit. Ze zou hem van alles aanbieden, tot zijn dochter toe, die overigens van niets wist.

Kim had een strakke spijkerbroek aan en een strak bloesje. De beide dames zaten zenuwachtig in een stoel, terwijl Luuk er in de bank onverschillig bij hing.
Om klokslag 8 uur zag Anoek Dirk het tuinpad oplopen. Tot haar schrik zag ze haar plan in duigen vallen want ze zag dat hij niet alleen was, maar dat er een man in kostuum bij liep. Ze herkende hem als een van zijn motorvriendjes, die ze normaal alleen maar in zwarte hesjes met de tekening van de duivel erop en dikke, blote, getatoeëerde armen zag.
Dirk gebruikte zijn eigen sleutel om door de voordeur binnen te komen en niet, zoals hij gewoonlijk deed, door de keukendeur. Dat was een ook al een slecht teken.
In de woonkamer aangekomen stelde hij, zonder te groeten, het kostuum voor als Steven de Jong, advocaat.
Voordat Anoek haar seksuele overredingskracht in de strijd kon gooien, was deze strijd eigenlijk al voorbij. Dirk deelde mee, dat Steven de scheiding zou regelen, dat zou ze wel begrepen hebben en zij zouden nu de voorwaarden bespreken. Ofschoon ze er bang voor geweest was, viel het definitieve vonnis haar toch koud op haar hals. Ze had tegen beter weten in gehoopt, dat er nog over te praten viel.

Gelukkig voor Dirk en jammer voor Anoek, waren ze onder huwelijkse voorwaarden getrouwd en stond praktijk en huis op de naam van hem. Dat hield in dat moeder en kinderen, die inmiddels beide 18 waren, het huis uit zouden moeten en maar moeten zien waar ze op termijn terecht zouden komen. Was dit een gewone scheiding geweest, twee mensen, die op elkaar uitgekeken waren bijvoorbeeld, dat zou Dirk niet moeilijk gedaan hebben en gedeeld hebben. Maar deze vernedering veranderde alles. Een simpele overeenkomst was niet meer mogelijk.
Voor de rechter zou ze het een en ander natuurlijk aanvechten, maar zij zouden alles proberen te rekken. Gelukkig had Dirk ieder jaar de verdeling op papier gezet en stond vrijwel alles op zijn naam (was er toch sprake van een zeker wantrouwen?).

“Maar als ik beloof niet meer vreemd te gaan en de kinderen op kamers gaan, kunnen we dan niet proberen opnieuw te beginnen,”: probeerde Anoek nog huilend.
“ Ik heb dat overwogen om dat ik toch veel om je gegeven heb, maar je hebt je zelfs de afgelopen weken niet in kunnen houden,”: zei Dirk met een ijskoude stem. “Wil je bewijs?”
Hij liep naar de televisie en plugde er een USB-stick in.
De t.v. sprong aan en Anoek zag zichzelf op de bank zitten, weliswaar somber, maar toch uitdagend gekleed in een kort rokje en een heel strak truitje, waarin haar grote tieten strak en uitdagend (pak me maar) naar voren staken. Hoge hakjes met enkelbandjes en zoals later bleek, hold-ups. Ze had in eerste instantie haar benen netjes naast elkaar, maar even later sloeg ze ze over elkaar en keek je aan de kant van het hoge been, bijna tot in haar kruis. De randen van de hold-ups waren duidelijk zichtbaar en van het over het andere been geslagen was zelfs het dijbeenvlees goed zichtbaar. Niet het toonbeeld van de berouwvolle, betrapte echtgenote, maar eerder van een verleidelijke vamp. Op wie wachtte ze?

Even later kwam Kim naar beneden en ging bij haar moeder zitten.
“Ik snap dat je bedroefd bent, mama, maar ik begrijp niet, dat je je toch nog, ondanks alles, regelmatig door Luuk laat neuken. Je bent, voor zover ik weet, afgelopen 10 dagen zeker 5 keer door hem genaaid. Had en heb je zo'n hekel aan papa ? Wat heeft die jou misdaan? Zo komt het toch nooit meer goed”: zei ze tegen haar moeder.
“Nee kind, dat is het niet. Je vader is lief en de seks is heel bevredigend en 999 van de 1000 vrouwen zouden heel tevreden zijn, maar er zit voor mij te weinig uitdaging in. De spanning van het vreemd gaan vrat en vreet aan me. Ik heb het buitenshuis, soms, maar niet altijd, tegen kunnen gaan, maar ik ben nu een maal een grotere sloerie dan jij. In onze studententijd had ik dikwijls meerdere relaties tegelijk, je vader trouwens ook. Dat was in het studentenwereldje niet ongewoon. Maar je vader kende ik toen nog niet. Nadat we elkaar tegen kwamen heeft hij zich strikt aan de monogame regels gehouden. Dat weet ik zeker.We kenden elkaars verleden en spraken af om alleen seks met anderen te hebben na overleg met de ander. Maar ik kon dat niet en heb me regelmatig door Jan en alleman laten neuken. Ik had en heb het zo nodig... ook de spanning van het vreemd gaan. Daar heeft hij nooit iets van geweten.

De situatie met jullie een paar maanden geleden hitste me zo op, dat ik steeds meer dacht: dat wil ik ook. Ongeacht de consequenties. Dat was de ultieme uitdaging. Vreemd gaan met je eigen kinderen. Achteraf gezien had ik dat nooit moeten doen, want dat maakte de kans op ontdekking onvoorstelbaar veel groter, zoals gebleken is.Dat begon sterker de kop op te steken nadat ik jullie op jouw kamer bezig gezien had. Jij met je hoofd naar de deur, op je knieën, terwijl je broer zijn zaad in je openstaande kut of kont pompte. Jij keek naar de deuropening en zag mij staan, met mijn hand aan die grote dildo, die sopte in mijn kut. Ik werd zo super nat, toen je me wenkte om mee te komen doen. Ik voelde het sap uit mijn pruim druipen. Ik aarzelde, maar kwam toen naar binnen door de bedreiging van Luuk, dat hij je vader alles zou vertellen, ging vlak voor je staan en ik vingerde mijn hoerenkut klaar, terwijl jullie neukten en toekeken.
Waar ik wel spijt van heb, is dat ik je broer mee heb laten doen. Die heeft ons bedreigd en erg gedomineerd.
Ik had wat tegen je vader moeten zeggen, want ik denk, dat hij wel tolerant genoeg geweest zou zijn om het te bespreken en misschien wel mee had willen doen, ofschoon... met je broer... dat is twijfelachtig. Maar we hebben je door je broer laten verbieden om het hem te vertellen, want die wilde je vader alleen maar vernederen en ik heb daar, tegen mijn zin, aan mee gedaan. Helaas was het soms zo, dat die vernedering mij opwond en dat ik wilde dat hij me in mijn kut zou neuken, waar een andere man, wie dan ook, al zijn zaad in gedumpt had en hij dus in het zaad van een ander aan het glijden was. Van dat idee alleen al kwam ik soms klaar, maar daarna schaamde ik me dood.
Ik mocht eigenlijk geen seks meer met je vader hebben, maar dat was niet uitvoerbaar. Wel heb ik het zo veel mogelijk af gehouden. Wellicht dat hij dat gemerkt heeft. Dat neem ik mezelf ook kwalijk.

En wij hebben dat laten gebeuren. En ik denk dat hij het meest beledigd is, niet door de seks die wij hadden, maar door het feit dat wij hem bedrogen hebben”.
Ze begon onbedaarlijk te snikken en Kim omhelsde haar. Ze streelde haar snikkende, maar tot in de diepste diepten perverse moeder over haar rug en langzaam werd die weer rustig. Ten gevolge van de emotie ontstond er bij de meiden het sterke verlangen elkaar lichamelijk te troosten.
Moeder en dochter draaiden hun hoofden naar elkaar toe en begonnen elkaar kleine kusjes te geven. Eerst op de wangen en daarna op de mond. Dat ontaardde al snel in een heftig tongenspel. Langzamerhand bewogen de handen in de richting van de rijpe borsten, waar op een gegeven moment stevig in geknepen werd. De tepels zwollen bij beide meisjes door de strakke bloesjes heen. Beide hoerige meisjes werden steeds opgewondener.

“ Ik wil weer een dikke lul in mijn kut, een flinke, dik geaderde stevige vette paal die in mijn sleuf heen en weer gaat, terwijl jij, met je hoofd op mijn buik liggend, aan mijn clit likt en zo nu en dan die stam tot achter in je strot krijgt, als hij uit mijn pruim getrokken wordt. Ik wil zien hoe die grote heipaal van mijn spleet in jouw mond verdwijnt. Hoe je mijn kutsap aflikt en van mijn kutsmaak geniet. En ik hoop,dat jij en ik een vette kwak in ons gezichten krijgen, waar we mee kunnen spelen. In jouw mond, daarna in de mijne. Heerlijk zaad.”: steunde Anoek, die zich weer niet in kon houden.

Kim wilde net zeggen, dat die er niet was, toen ze een idee kreeg. Ze liep naar de keuken en haalde een 30 cm lange en 6 cm dikke komkommer uit de koelkast. “Kijk, mama, een dikke staaf met kondoom. Ik ga die in je vette neukgat steken en je helemaal de hemel in palen. Als hij nog maar past, want je geile kutlippen zijn zo gezwollen, dat het wel lijkt of je naaidoos helemaal dicht zit... Nadeel van deze groene jongen is dat hij niet spuit.”
“Maar de mijne wel. Ik verlang de hele dag naar een natte moederkut om mijn zaad in lozen,”: zei een agressieve stem achter hun.
Luuk was ook terug uit school en haalde zijn grote, stijve lul uit zijn broek. Hij was kennelijk binnen gekomen, zonder dat de geile sletjes er iets van merkten. Hij beval Kim eerst om haar moeder klaar te maken, met dat grote groene monster.
Ze begon de lange steel flink heen en weer te pompen, terwijl Anoek in haar fors gezwollen klit kneep. Ze begon heftig te ademen en te steunen, genietend van het feit, dat ze bekeken werd en plotseling voelde Kim dat de komkommer vastgeklemd werd in de schokkende slettekut. Haar moeder lag rillend klaar te komen. Uit haar kut spoot een geile lading sap een meter de kamer in. Haar gezicht was vertrokken van geilheid. Meteen daarna spoot een flinke straal gele pis de ruimte in. Anoek gilde het uit: “Ik kommm...klaarrr. Lekkeerrr. Spuit mijn reet en mijn vette kut vol met mannengeil. Neuken die snollespleet. Ik wil llulll.”

Na een paar seconden trok Kim de groente alsnog uit de gezwollen kut en werd toen gedwongen om Luuk stijf te pijpen.
Zonder iets van een voorspel of een aardige opmerking ramde hij daarna zijn pik in de klaarliggende snee van zijn moeder. Die had kennelijk ook geen behoefte aan een vriendelijke, lieve benadering, maar wilde alleen neuken; een flinke mannenpaal in haar scheur.
Kim kwam met haar hoofd vlakbij en ging op de platte buik van haar moeder liggen en voelde regelmatig vanuit die buik de flinke pik van Luuk door de buikwand tegen haar wang stoten. Om de 5 a 10 stoten werd de dikke paal uit de natte snee van haar moeder getrokken en kreeg ze de lul in haar strot. Ze was dit inmiddels zo gewend, dat ze zelfs niet meer kokhalsde.
Na enige minuten in de vette kut van zijn moeder geramd te hebben, trok hij zijn lul eruit en spoot een half espressokopje zaad over haar geile, dikke uiers. Anoek lag meteen weer te trillen en vingerde zich weer snel steunend en kreunend naar een hoogtepunt toe.
Kim wist niet hoe snel ze erbij moest zijn, om ook wat van dat heerlijke spul op te likken en uit te wisselen met haar moeder.

Doodstil zat het drietal te kijken. Luuk kreeg een arrogante trek op zijn gezicht en keek triomfantelijk naar zijn vader, hetgeen onder deze omstandigheden niet verstandig was. Dirk negeerde dat voorlopig.
“Ik heb nog 6 van deze filmpjes van de afgelopen 2 ½ week,”: zei Dirk. Een van de vrienden van de motorclub, expert in digitale spionage, heeft het hele huis vol gehangen met camera's, toen jullie er niet waren. Overal, zelfs op de w.c's en de badkamers. Met wat we opgenomen hebben kunnen we een heel pornonetwerk opzetten. Misschien doen we dat ook nog wel.
Maar het zal je duidelijk zijn, dat er van vergeving geen sprake kan zijn. Misschien dat ik anders nog getwijfeld zou hebben, maar het werd mij nu duidelijk, dat het niet iets van de laatste tijd is, maar gedurende ons hele huwelijk. Ik neem het mezelf kwalijk, dat ik zo naïef geweest ben om je te vertrouwen. Dat wreekt zich nu op ons allemaal.

Zoals ik al zei, jullie moeten het huis uit en wel vandaag, maar eerst gaan jullie nog een maand op werkvakantie. Ik licht dat verder niet toe. Dat gebeurt later. Ga jullie koffers pakken met het hoogst noodzakelijke, want jullie zullen niet veel nodig hebben. In feite zijn toiletspullen het enige wat je nodig hebt. In de vakantie zullen jullie wat geld verdienen om na de vakantie een redelijke doorstart te kunnen maken zonder mijn financiële bijdrage.”

Hij richtte zich vervolgens alleen tot Anoek:”Als ik je nu iets misdaan had zou ik het begrijpen. Waarom heb je niet met mij besproken, dat je tekort kwam, dat je andere verlangens had. Je weet, dat ik best wel open sta voor seksuele veranderingen. Dat je vreemd gegaan bent, ok! Maar dat houdt per saldo in dat je het achter mijn rug om deed, dat vind ik ergste. En ook nog met je eigen zoon, die er alleen maar op uit is om mij een hak te zetten, te vernederen. En jij hebt hem daar willens en wetens bij geholpen. Omdat je alleen maar in je eigen geilheid geïnteresseerd was. Nymfomanie werd vroeger als ziekte beschouwd, tegenwoordig is het normaal of ga je de porno in, maar dat betekent niet, dat je het niet kunt controleren of er over kunt praten. Het is geen vrijbrief voor bedriegerij. En dat maakt jou nog schuldiger dan je kinderen. Nu ja, in ieder geval schuldiger dan Kim. Dat geldt niet voor die eikel daar (wijzend op Luuk). Maar die krijgt zijn trekken nog wel thuis. En daardoor heb je in mij ook het slechtste opgeroepen. Daar komen jullie nog wel achter. Vergeving...NOOIT”

Toen hij de kamer uit wilde lopen, draaide hij zich om en richtte zich tot de kinderen:” Oh ja, jullie moeten waarschijnlijk op zoek naar je echte vader. Naar alle waarschijnlijkheid ben ik dat niet. In ieder geval zeker niet van die lul daar. Dan zou er nog iets goeds in gezeten hebben, wat nu volledig mankeert. Jullie moeder heeft de afgelopen 20 jaar zo rond gehoereerd, en is door zoveel mannen gedekt, dat het onwaarschijnlijk is, dat ik jullie vader ben. We zijn al bezig met een verwantschapsonderzoek. En dit is het op een na laatste wat ik ooit nog tegen je zeg (Anoek aankijkend). Ik zie je over 5 weken nog een keer terug en dat is, hoop ik, de laatste keer dat ik je zie.”
Hij draaide zich om en deed zachtjes de deur achter zich dicht en liet de drie in verbijsterde stilte achter.
Toen begon Kim te huilen en bij Anoek stroomden de tranen over de wangen, nog het meest door de ijskoude blik vol haat, die de man, die ooit zielsveel van haar gehouden had en zij ook van hem, ondanks haar verraderlijke gedrag, op haar wierp. Haar goede, oude leventje was voorbij...

==============

In de kamer bleef het enige minuten stil. Toen begonnen de dames, half snikkend aan Steven van alles te vragen.
Steven antwoordde, dat ze nog maar eventjes hoefden te wachten en dan vanzelf zouden merken, wat er ging gebeuren.
Een kwartier later kwam er een busje voorrijden. De achterruiten waren geblindeerd en er stapten twee grote motorrijders uit.
Steven gaf Anoek, Kim en Luuk opdracht om de kleren uit te trekken, en alleen de pumps en schoenen aan te houden en naar de bus te lopen. Deze stond, opzettelijk, een stuk van het huis af, zodat het naakte gezin ongeveer 30 meter zichtbaar voor de buurt naar de bus moesten lopen.

“Dan ziet de hele buurt ons naakt,”: huilden moeder en dochter. En Luuk trok een grote bek open en weigerde mee te gaan. Met zijn 1,82 en 85 kilo was hij niet bang, dat moet gezegd worden.
Steven antwoordde de dames, dat het grootste deel van de mannelijke bewoners van de buurt Anoek toch al naakt of gedeeltelijk naakt had gezien. “Afgezien daarvan, ze kwamen hier toch nooit meer terug, dus waar maakten ze zich druk om?”.
En het leek hem verstandiger, dat Luuk zich niet zou verzetten, want dat maakte alles alleen maar erger.
Inmiddels waren de twee andere mannen binnen gekomen en vroegen grijnzend of ze even moesten helpen met uitkleden.
De meisjes zagen dat ze geen keus hadden, maar Luuk viel de dichtstbijzijnde man aan met een flinke klap op diens kin.

Althans, dat was de bedoeling. Deze reageerde, ondanks zijn zware postuur, razendsnel en trok zijn hoofd, als een ervaren bokser, vliegensvlug weg.
Voordat Luuk zijn hand terug getrokken had, om opnieuw te slaan, had hij een draai om zijn oren te pakken, zodat hij achterover op de bank knalde.
De meisjes begonnen te gillen, maar werden door Steven meteen tot stilte gemaand.
“Frank,”: zei hij tegen de bokser, ”Dirk heeft gezegd, dat je hem niet te erg mag beschadigen, want dan is hij de eerste tijd niets meer waard, maar een paar blauwe plekken gaan bij zo'n jonge knul snel genoeg over, dus als je hem een aframmeling geeft, dan met moed, beleid en trouw. Capice ?”.
En zo geschiede.

Luuk bleef nog even pogingen doen om er op te meppen, maar hij was kansloos tegen de ervaren straatvechter. Hij raakte alleen het luchtledige en kreeg van alle kanten klappen, terwijl de meiden met de vuisten in de mond en grote schrikogen stonden toe te zien hoe hun voormalige lover een flink pak slaag kreeg. En tijdens deze matpartij werden de kleren van zijn lijf getrokken.
Steven keek na afloop de dames aan, die razendsnel zich van hun kleding ontdeden.
Ze liepen naar boven om wat toiletspullen in te pakken en wat ondergoed en liepen weer naar beneden.

Ze pakten hun koffertjes op en liepen beschaamd, met alleen hoge hakken aan in de hoop, dat niemand hun zou zien, naar het busje. Dat was natuurlijk op slot en ze moesten wachten op de drie motorclubleden, die Luuk aan zijn haren meesleepten, om de portieren te ontgrendelen. Er stonden wat kletsende huisvrouwen buiten, die met verbazing naar het naakte tafereel keken. Toevallig kwamen net de naaste buren naar buiten, die met open mond stonden toe te kijken. Anoek had zich inderdaad al geregeld door deze buurman van ongeveer 55 in haar kont en mond laten palen, dus die stond niet echt verbaasd te kijken van zijn naakte buurvrouw, maar de schaamte alleen was al erg genoeg. Steven vroeg aan Anoek of ze ook al seks gehad had met deze buurman en haar steeds roder wordende kop zei genoeg. Teneinde een telefoontje naar 112, wegens ontvoering, te voorkomen, liep Steven naar de buren toe en stond even met ze te praten. De buurman begon onrustig van de ene voet op de andere te wippen en op 30 meter afstand kon je hem zien kleuren.
Opeens hoorden ze de buurvrouw schreeuwen en met een flinke uithaal kreeg de buurman een flinke klap in zijn gezicht, zodanig dat hij bijna omver tuimelde. Toen liep ze naar de naakte Anoek toe en wilde haar aan vliegen.

Een van de motorrijders ving haar echter met een arm tegen en hield de worstelende vrouw stevig, maar vriendelijk in bedwang en maande haar tot kalmte:” Ik snap je, mevrouwtje,” zei hij, “maar maak je geen zorgen, dit zal niet ongestraft voorbij gaan. Dus blijf maar van haar af, want ze zal nog genoeg moeten doorstaan.” De buurvrouw keek naar Anoek en als blikken hadden kunnen doden, was Anoek een hoopje as geweest. Ze draaide zich, met een vernietigende blik op Kims moeder, die met gebogen hoofd alleen maar stond te staan, op haar hakken om en stiefelde met opgestoken zeil naar binnen, terwijl iedereen haar hoorde schreeuwen, dat de buurman er niet meer in kwam. De deur werd zo hard dicht gesmeten, dat hij zowat uit zijn sponning vloog.
Steven kwam grinnikend terug lopen en zei:”Dat was de eerste afrekening.
Wie volgt??”

Luuk werd zonder veel egards achter in de bus gesmeten en de meisjes mochten op het bankje achter de bestuurder gaan zitten. Steven ging voorin zitten op een draaibare bijrijdersstoel en een van de motorrijders ging naast de dames zitten.
Luuk was zo beurs, dat hij met veel moeite kon gaan zitten en werd in de veiligheidsriem vast gesnoerd. Bovendien werden zijn handen losjes, maar wel met ducktape aan elkaar geseald.
Toen iedereen gezeten was, reed de bus weg, terwijl Steven zijn bijrijdersstoel naar de naakte dames toe draaide.
Eenmaal op de snelweg gekomen, deelde hij mee, dat ze in zuidelijk richting zouden rijden, tot diep in Limburg of wellicht in België. Waar precies, zei hij niet.

Hij vertelde ook, dat de drie motorrijders van Dirk toestemming hadden gekregen; om met de meiden te spelen, ook weer, zonder ze te beschadigen
En om daar mee te beginnen, vroeg hij de chauffeur om de airco zo laag mogelijk te zetten. Binnen 3 minuten was het zo koud in de wagen, dat de tepels, van de meiden keihard werden. Steven gaf ze opdracht om met elkaars spenen te spelen, er aan te draaien, trekken en knijpen.

“En stevig, niet te zachtjes. Jullie zijn al gewend om met elkaar te spelen, dus doe je best. Daarna gaat Kim haar moeders hol uitlikken en als die nat genoeg is duw je er deze buttplug in. En helemaal en daarna gaat het andersom. Bovendien moet je hem 24/7 in houden en gaat er alleen uit als jullie moeten poepen. Nu aan het werk.”

Aarzelend ging Anoek op haar knieën op de bank zitten en keek recht in het gezicht van de gepijnigde Luuk. Ze durfde elkaar niet aan te kijken en weer vroeg Anoek zich af, waarom ze zich zo door het nu zo zielige jongetje had laten ringeloren. Was ze zo promiscue, dat het haar niet uitmaakte door wie ze zich liet dekken? Had ze zich dit maar eerder afgevraagd. Nu was het te laat en ze zou er waarschijnlijk zwaar voor boeten.
Inmiddels begon ze opgewonden te raken van het gelik aan haar strondholletje. Kim wist echt wel, wat ze deed. Bovendien werkte het gehobbel van de auto ook bepaald niet tegen. Haar dochters tongetje flitste heen en weer en in en uit haar anus. Ze begon, ondanks alles, toch weer een heel prettig gevoel in haar onderlijf te krijgen. Langzaam voelde ze, dat zich weer een orgasme ging aandienen. Inmiddels keken de twee mannen likkebaardend toe en moest ingrijpen in hun kruis omdat er te weinig ruimte ontstond.

Anoek voelde het tongspitsje in haar poepgat glijden en als gevolg van de ervaring die ze had met kontneuken, gleed Kims tong er voor de helft in. Ze voelde tevens dat haar sluitspier zich ontspande en wagenwijd open ging staan. Kim nam snel de butplug, maakte hem nat in haar mond en duwde hem, toch met enige moeite in het bruine genotshol van haar moeder.
Die slaakte een kreetje en voelde druppels geil uit haar kut sijpelen. Kim zag vervolgens een mooie diamant (glas) in haar moeders kont zitten.
Ze maakte aanstalten om haar moeders kut verder uit te likken, tot ze klaar zou komen. Toen haar moeder begon te verkrampen en bijna klaar zou komen, greep Steven grijnzend in:” Stoppen Kim, jullie mogen voorlopig niet klaar komen. Je mag tot het randje gaan, maar klaarkomen zal je straf verzwaren. En daar staat jullie nog heel wat te wachten. Alleen je mond mag als zaadbak gebruikt worden, de andere gaten niet, waarbij je alles, maar dan ook alles in moet slikken.”
Ter onderstreping gaf hij de gebukt zittende Kim een paar flinke, kletsende klappen op haar prominente billen.

Daarna ging Kim met de knieën op de bank zitten en werd door Anoek op dezelfde manier behandeld, wat ook eindigde met een paar pijnlijke klappen op Anoeks kont.
Vervolgens werden de dames weer op de bank terug geplaatst, maar moesten aan weerszijde van de motorrijder gaan zitten. Nog steeds was het tepelpijnlijk koud in de wagen, tot de drie motorrijders daar ook last van kregen, dus werd de verwarming weer aangezet. Met een zucht van opluchting gingen de meisjes achteruit tegen de leuning zitten, maar de rust was maar van korte duur.

Ze kregen opdracht om op de knieën, op de harde automatten, tussen de benen van Steven en Frank te gaan zitten, die vervolgens de rits van hun broeken open maakten.
De dames kregen opdracht de lullen er uit te halen, wat niet eenvoudig was. Met veel gefriemel lukt het Anoek de lul van Steven uit zijn slip te halen en ondanks dat ze wel wat gewend was schrok ze van lengte en omvang. Door het sensuele gespeel van de meiden met elkaar, waren de pikken al aardig in grootte toegenomen. Zeker 21 cm lang en 5 a 6 cm in omvang.
“Bekijk hem maar eens goed”: zei Steven. “die krijg je dadelijk tot in je strot en op termijn in al je hoerige neukgaten. Dus wen er maar vast aan en begin maar eens te likken en te zuigen. En ik wil het eerste kwartier niet klaarkomen”.
Bij Frank en Kim was het niet veel anders.

IJverig begonnen de sletjes de ballen te likken en ze bleven van het toompje af en namen de lullen ook niet helemaal in de mond. Zo nu en dan, als ze voelden dat de mannen te opgewonden werden stopten ze even en knepen hard in de stijve pikken.
Na ongeveer 10 minuten begonnen de twee meiden, als bij afspraak, over het perineum, het plekje tussen het poepgat en de kloten te likken. Bij beide mannen waren die zo groot als kleine pruimen, dus paste ze nauwelijks in de mond. Toch namen de beide snolletjes om de beurt de ballen in de mond en zogen er zachtjes aan. Het leek wel een wedstrijd simultaan zuigen. Toen kwamen de dikke schachten aan de beurt, terwijl ook geregeld langs de dikke rand van de grote paarse knoppen gelikt werd. De tongetjes flitste van links naar rechts over gezwollen, kletsnatte eikels. De pisgaatjes werden niet vergeten en beide mannen begonnen onrustig te schuiven op hun stoel.

”Ons sperma niet inslikken,” kreunde Steven. “je houdt het in de mond en wisselt het uit met elkaar. Ik verheug me er op om jullie volgende weken in al jullie geile hoerengaten te kunnen naaien. Als het kan paren we met zijn drieën met steeds een van jullie. Zodat je tegelijkertijd al je slettegaten vol lul hebt zitten en uiteindelijk vol sperma. Heerlijk... dat vooruitzicht... Vinden jullie dat ook niet. Door drie gasten tegelijkertijd genaaid te worden... en flink volgespoten...
Nu, geile hoeren, maak ons klaar. Zuig die pikken leeg en laat ons in jullie bek leeglopen. Godverdomme, geile teven, wij spuiten jullie smoelen vol met lekker vers, geil mannenpap. Hierrrr kommmmtttt hettt!!!”.


En met geweld, bij de geknielde sletten, werden de monden volgespoten en wel zoveel dat ze het nauwelijks binnen konden houden. Beide hadden in principe zoveel ervaring, dat ze het wel inslikkend zouden hebben kunnen verwerken, maar dat mocht niet.
Toen de kerels waren uitgespoten lieten de beide vrouwen zien dat ze de mond helemaal vol hadden. Ze begonnen, indachtig de opdracht, elkaar te zoenen en lieten, voor de mannen zichtbaar, de vette, slijmerige inhoud van hun mond heen en weer gaan. Het was echter zoveel, dat een gedeelte uit de monden liep, over de kin en naar de dikke memmen. Na 2 minuten kregen ze opdracht om alles door te slikken.
Toen dat gebeurd was, moesten ze elkaars tieten schoonlikken.
De mannen trokken hun broek weer aan, na dat hun half stijve palen zorgvuldig door de dames waren schoon gelebberd.

De meiden dachten even te kunnen rusten, maar dat was van korte duur.
Op een parkeerplaats werd gestopt en Steven en de chauffeur, liep naar de zijkant van de wagen toe. De meiden moesten, naakt als ze waren, met alleen hun pumps aan, op de hurken voor hem gaan zitten, met de benen wijd, in het volle zicht van eenieder op de parkeerplaats en de lul van de chauffeur uit zijn broek halen. Steven ging alleen mee ter bewaking.
De meiden kregen in de gaten, dat blanke mannen minstens even grote lullen kunnen hebben, als negers, want ze hadden al twee forse palen verwerkt, maar deze was enorm. Zeker 23 cm bij 8 cm, een kleine paardenpik.
Toen ze hem te voorschijn gehaald hadden, was het duidelijk, dat hij van het schouwspel achter hem in de wagen super geil geworden was, want zijn hele slip was zeiknat en uit de pik stroomde het voorvocht zo hard, dat ze zich afvroegen of dit geen sperma was.
Dat dat niet zo was, merkte ze gauw genoeg, want na om de beurt even zuigen en rukken, nam de chauffeur het zelf over en spoot 5 a 6 stralen dik, wittig sperma over de gezichtjes en over de tieten. De meiden zagen er niet uit en ze kregen opdracht om alles te laten zitten en te laten opdrogen. Toen Anoek aangaf dat ze moest plassen, beval Steven haar om op haar hurken te blijven zitten en haar pis hier in de openbaarheid te laten lopen. Hij adviseerde Kim dit ook maar te doen, want er werd onderweg niet meer gestopt. Met het schaamrood op de wangen probeerden de beide grieten te pissen, wat na veel moeite lukte.

Net op dat moment kwam er een groene legertruck aan met joelende militairen, die riepen, dat ze ook wel een keer er over heen wilden. “Neuken of pissen:” riepen ze.
Steven grinnikte en vroeg, tot schrik van de meiden, aan zijn maten of ze dat zouden toelaten. Er zaten 11 soldaten in de truck, maar Chris liet weten, dat ze nog een heel stuk moesten rijden, dus dat er geen tijd voor was.

Maar hij riep de soldaten achterna, of er misschien nog een plaspauze was ingelast.
Dat bleek even later gepland te zijn, maar ze wilden het moment met plezier vervroegen.
“Dan kom maar hier,”lachte Chris. “we hebben een toiletpot bij ons”.
Luuk werd naar buiten gesleurd en tegen een boom aan gezet.
De militairen wilden liever over de dames heen pissen, maar dat mocht niet.
Anoek en Kim werden naakt, met de benen wijd, zodat hun spleten goed zichtbaar waren, naast Luuk gezet en stonden met grote ogen toe te kijken, hoe de een na de andere soldaat zijn blaas leegde over de jongen. Bij tijd en wijle voelden ze de spetters tegen hun onderbenen aan komen. Op een gegeven moment dwong Frank hem zijn mond open te doen, zodat de ene na de andere gele straal urine recht in zijn bek terecht kwam. De jongen durfde zich, met een angstige blik op de bokser, niet meer te verzetten.

Als beloning mocht ieder soldaat even de dames betasten, zodat die 10 minuten lang overal bevoeld werden. Er werd in hun grote tieten geknepen en er werden meerdere vingers in hun kut en/of kont gestoken en dikwijls niet zachtaardig.
Jammerend moesten ze zich dit laten welgevallen.
Toen alle soldaten waren uit gepist en uit getast en vertrokken waren, haalde Chris een emmer koud water bij het toilethuisje even verder op en gooide die over de naakte Luuk heen. Daarna werd deze weer in de wagen gezet en werd de meiden verzocht in te stappen.
Het busje werd gestart en ze reden een anderhalf uur verder zonder dat er iets gezegd of gedaan werd.
Op een bepaald moment werd van de A2 afgeslagen en reden ze het heuvelachtige landschap in. Of het in Nederlands Limburg of Belgisch Limburg was de meiden niet duidelijk.
Na nog een half uurtje rijden kwamen ze voor een stevige poort met camera's. Links en rechts van de poort rees een grote, dikke muur op, met prikkeldraad, zodat je niets kon zien, van hetgeen er achter lag.
Chris meldde zich via de intercom en langzaam draaide de poort open.
Via een royale oprijlaan kwamen ze voor een schitterend, mooi groot landhuis met bijgebouwen uit.
“Hier gaan jullie je vakantie doorbrengen,”zei Steven. “maar je zult wel moeten werken voor de kost. Wat jullie moeten doen, krijg je nog wel te horen. Hup, uitstappen. Jij ook kerel, anders helpen we je wel weer. En daar ga je dan niet op vooruit. De meiden door de voordeur en het joch achterom. Die stinkt te veel”.
En ze geschiede.
De voordeur zwaaide open en Kim en haar moeder liepen naar binnen en kwamen in een prachtige grote hal uit. Luuk was al uit het zicht verdwenen en Anoek kreeg op haar vraag, waar hij naar toe ging geen antwoord.
Ze zouden er gauw genoeg achter komen...

wordt vervolgt.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Kroniek Van Een Buitenwijkfamilie - 11a


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Straf Van De Rechter - 5Door: Ladybird
Gelezen: 3648x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Straf, Rechter, Plas, Veiling
20-03
8.9
:: Heerlijke Pijn - 3Door: Zeroxx
Gelezen: 2486x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
20-03
9.0
:: Een Nieuw BeginDoor: Jado
Gelezen: 5174x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.8
:: Weddenschap Om Nooit...Door: Studentje1234
Gelezen: 10759x
Reacties: 20
Lengte: Lang
Tags: Bondage, SM, Pijpen, Weddenschap
20-03
9.2
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 2003x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
8.8
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 4097x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
9.3
:: Werken Op Erotica Beurs - 2Door: Zaken Vrouw
Gelezen: 8378x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckholding, Sperma, Anaal, Pijpen, BDSM, Spaking
18-03
9.1
:: Het Verloren Avontuur... - 2Door: DatwAtis
Gelezen: 7691x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
17-03
9.1
:: Hoe We In...Door: Jijmoetwel
Gelezen: 9979x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Cuck, Cuckold, Buurman, Chantage, Misbruik, Sletje, Hoertje, Misbruik
17-03
8.6
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 4697x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 7207x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Teun En Linda:...Door: Teun
Gelezen: 5723x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Overspel, Cuckold
17-03
8.5
:: Een Middagje PlezierDoor: Eentje
Gelezen: 7987x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Bondage, Fotografie, BDSM
16-03
8.3
:: Heerlijke Pijn - 2Door: Zeroxx
Gelezen: 7580x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
16-03
9.1
:: Een Meester Om Te Dienen - 14Door: Bigeilerdje
Gelezen: 3092x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Seks, Misbruik, Hoer, Macht
16-03
8.9
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net