Opwindend.Net
Datum: 19-06-2009
Stemmen: 32x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 16007x
Lengte: Lang
Oprekken - 10
Door Dark-Amsterdam - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Oprekken - 9

De volgende dag had Jos een flinke kater en zei weinig tegen mij. Wel zei hij dat hij het niet erg leuk had gevonden dat ik met een ander had liggen neuken terwijl hij er bij was. Ik zei hem dat, dat zijn eigen schuld was omdat hij mij zo geil maakte en dat hij er aan moest wennen. Hij had mij ten slotte wel door zijn vriend willen laten neuken zonder dat ik me van te voren op had in had kunnen stellen. Het weekend was vrij saai en er gebeurde niets. S’maandags ging ik weer naar mijn werk en ik zag het meisje van de seksshop. Ze werkte in de keuken en was altijd vriendelijk tegen iedereen. Ik probeerde contact met haar te leggen maar had geen resultaat. Vrijdags dronken we altijd nog een drankje op de zaak om het weekend in te luiden. Ik had tegen Jos gezegd dat ik waarschijnlijk laat zou zijn en dat hij maar ergens wat moest eten. Nu was hij vrijdags toch altijd laat want hij dronk met zijn vrienden altijd een borrel in de kroeg. Meestal ging ik vrij vroeg weg maar nu bleef ik wat langer hangen. Ik hoorde dat het meisje Erica heette En hield haar in de gaten. Zes uur kregen wij het sein dat het tijd was. Ik vroeg aan Erica of ik nog een wijntje kreeg en ze schonk er nog eentje in voor mij. Rustig bleef ik nog even praten met een collega en toen deze weg ging stond ik even alleen. “Wilt u ook weggaan, mevrouw “zei Erica “want wij zijn de laatste en ik moet afsluiten “. “Zeg maar Mar tegen mij “zei ik tegen Erica. Zij sloot af en we liepen samen naar de lift. Ik wist niet goed hoe ik een gesprek aan moest knopen en zonder wat te zeggen kwamen we beneden en gingen we de deur uit. Ik baalde en liep naar de bus halte. Ik ging maar naar huis en at eet pizza uit de oven. Ik probeerde wat te bedenken om in contact te komen met haar. Maar ik kon toch moeilijk zeggen dat ik die geile foto’s van haar en haar vriend in de seksshop had bekeken. Ik liet Jos elke nacht met een dikke buttplug in zijn reetje slapen en kreeg zelf ook diverse dingen in mijn kutje te verwerken. Hans schoot mij een keer aan en gaf mij een adres van een site. ”kijk daar maar eens op” zei hij en glimlachte geheimzinnig. Thuis ging ik naar de slaapkamer waar de pc staat en logde ik gelijk in. Bij de foto’s zag ik onze foto’s staan. Oh, oh, wat geil. Gelukkig waren wel alle foto’s onherkenbaar. Ik trok mijn broekje uit en stopte een dikke vibrator in mijn poesje voor ik verder keek. Geil zag ik onze foto’s terug en las het commentaar. Diverse mensen wilde mij en/of Jos wel eens een goede beurt geven en sommige hadden zelfs hun emailadres erbij gezet. Een man schreef dat hij zich aanbood als slaaf en alle opdrachten van mij wel wilde vervullen. Hij schreef dat hij ervan hield om zich op te rekken, bondage, kaarsvet en zelfs brandnetels.

Hij had er zelfs een foto bij gedaan, met afgebonden zak en brandnetels tegen zijn pik aan.

Ik keek op de klok, het zou minstens nog twee uur duren voor Jos thuis kwam. Met een trillende vibrator in mijn kutje voegde ik hem toe op mijn msn lijst. Wat was ik nu blij dat ik een eigen hotmailadres had. Ik zag dat hij reageerde en mij gelijk opriep. Hij vond de foto’s er geil en zeker toen ik vertelde hoe het kwam en wie de foto’s had genomen. Hij had zelf ook graag door mij net zo als Jos behandeld willen worden. En dat hij een stijve had gekregen door naar onze foto’s te kijken. Ik vroeg hem specifiek hoe hij de foto’s van Jos vond. Hij bekende aan mij dat hij Bi was en ook erg opgewonden raakte als een andere man behandeld werd. Na wat heen en weer gechat vroeg hij of ik wilde cammen. Ik zei dat ik dat niet zo maar deed. Hij zei dat ik niet herkenbaar in beeld hoefde maar dat hij graag wilde zien dat ik een vrouw was. Er zijn veel mannen die zich als vrouw uitgeven zei hij. Ik begreep dat wel een stelde de Cam zo in dat mijn gezicht er niet opstond. Zo zat ik voor de eerste keer te cammen met een wildvreemde kerel { erg spannend }. Hij vroeg of hij zich uit mocht kleden en ik antwoordde dat hij dat moest en mij nooit meer aan mocht roepen. “IK ROEP JE OP, EN JE KLEED JE EERST UIT VOOR JE ANTWOORD “. ”JA, MEESTERES “antwoordde hij “IK ZAL ALTIJD NAAKT ZIJN ALS IK ANTWOORD. Vlug kleedde hij zich uit. Van de spanning was zijn lul nog half slap, maar zag er veel belovend uit. Wel was hij niet geschoren en had vies lang krullend haar op zijn buik. Hij pompte aan zijn lul, die schokkend omhoog kwam. MMMM, dat zag er lekker groot uit dacht ik. Ik keek op de klok en zag dat Jos met een half uurtje thuis zou zijn en ik moest nog eten koken. Ik besloot dat ik mijn slaafje zou trakteren en dan zou stoppen met cammen. Slaafje speelde met zijn lul en ik stond op. Langzaam trok ik mijn rokje omhoog en liet hem mijn kale gepiercte kutje zien, waar nog steeds die dikke trillende vibrator in stak. Hij keek zijn ogen uit en trok wild aan zijn lul. Ik pompte de vibrator in en uit mijn hete zeiknatte kut. Slaaf spoot een lading geil over zijn buik. Voldaan zakte hij onderuit. Ik gaf hem het bevel dat hij zijn eigen geil op moest likken. JA, MEESTERES “antwoordde hij en veegde zijn eigen geil met zijn vinger bij elkaar en likte die af. MMMMM, lekker zo iemand die deed wat ik wilde. En nog safe seks ook. Ik zei hem dat hij voor de volgende keer zijn zak pik en billen glad moest scheren. Hij vroeg wanneer ik eventueel weer online kon zijn. “Misschien vanavond wel weer” zei ik. Ik sloot af en ging eten koken waarbij ik natuurlijk mijn slipje niet meer aantrok. Mijn kutje sopte en ik was zo heet als iets. Ik kreeg wel een heel geil idee, kijken of het iets wordt. Er lag in het nachtkastje een masker, een waar ik wel door kon zien maar niet herkenbaar in beeld zou komen. Toen Jos thuis kwam greep hij mij in de keuken onder mijn rokje en voelde mijn zeiknatte poes. “MMMM “zei hij “je hebt er zin in. Ik ga je vanavond verwennen “zei ik.

We aten ons eten op en ik schonk een bakkie koffie in. Jos zat letterlijk te wippen op de bank, zo benieuwd was hij. Ik ging naar boven en liet Jos nieuwsgierig achter. Boven trok ik mijn Japanse dansslip[met vibrator] aan, het zwarte latex hesje met tepelgaten waar nu parmantig mijn gepiercte tepels doorheen staken, kousen met jarretels en schoenen met hoge hakken. Ik legde touw klaar een masker, de eendebek, pols en enkelbanden, de oppompbare dildo en kaarsen Sexy liep ik de trap af. Jos keek op en floot naar mij. Ik maakte een opwindend dansje voor hem en trok de voorkant van mijn slip omlaag zodat hij en dildo’s in mijn kutje en kontje kon zien zitten. Jos speelde met zijn stijve lul. Ik nam zijn lul even in mijn mond en zoog er zachtjes aan. Niet te lang want ik wilde niet dat hij te vroeg spoot. Ik vroeg aan Jos of hij zich goed wilde spoelen en naakt naar de slaapkamer wilde gaan.

Gehoorzaam ging hij naar boven en na een tijdje hoorde ik dat de badkamerdeur dichtsloeg en hij de slaapkamer inging. Ik wachtte 5 minuten zodat hij de attributen kon bekijken en zich een voorstelling kon maken wat hem te wachten stond. Ik ging ook naar de slaapkamer waar Jos gedwee stond te wachten. Ik zette hem het masker op zodat hij niets meer kon zien en bond hem op het bed vast. Een kussen onder zijn rug en zijn benen ook vast aan het hoofdeind. Hij lag open en bloot en gereed om zijn reet verder opgerekt te krijgen voor me.

Zelf zette ik een maskertje op, zwart met veertjes aan de zijkant. Ik wilde de pc opstarten maar dacht dat Jos dat zou horen. Dus eerst zette ik maar wat muziek op zodat dat alle geluid zou overstemmen. Ik zou het hem wel een keer vertellen maar nu nog niet. Ik startte de pc en zag dat slaaf ook online was. Ik liet hem wachten en smeerde eerst Jos zijn kale reet en gaatje goed in met glijmiddel en stopte er vast een dikke vibrator in ter opwarming. Ik riep Slaaf op en hij reageerde gelijk. Gelijk zag ik de oproep of ik wilde cammen met hem maar die klikte ik weg. Hij vroeg wat er was. Ik zei dat ik besliste of er wel of niet gecamd werd en niet hij.

Slaaf zei dat hij zijn billen en ballen had geschoren en totaal naakt zat. Ik vroeg hem of hij het geil zou vinden als ik een vriend voor de Cam zou behandelen. ” Nou dat vond hij wel wat “. Ik zei hem de dikste en grootste dildo of vibrator die hij had te pakken. Ik klikte aan dat ik een Camsessie wilde. Het duurde even voor hij reageerde, { zeker de dildo pakken }. Ik zag hem met in zijn hand een dikke dildo. Mijn god dat ding was zeker zo dik als een blikje bier, maar wel twee keer zolang. “MMMMM “zei hij “je ziet er erg geil en sexy uit. Ik stond op en liet mijzelf bewonderen. Nu ik zelf een maskertje ophad zodat ik niet herkenbaar was leek het net of het me niets meer kon schelen dat een onbekende me zag. Ik trok mijn broekje een stukje naar beneden zodat slaaf kon zien dat ik een dildo in mijn kontje en een vibrator in mijn kale gepiercte kutje had. Ik zei hem de dildo op de stoel te zetten en zich eroverheen te laten glijden. Slaaf hield de dikke dildo op de stoel en langzaam gleed hij over dat monster. Ik zette de vibrator op een zacht trillen en voelde mijn kutje nog natter worden. Ik zei tegen Slaaf dat hij moest gaan staan en die dildo in zijn kont moest houden. Slaaf ging staan, zijn kale pik parmantig vooruit gestoken. Ik verdraaide de Cam zo dat Jos zichtbaar werd. Vastgebonden op bed met een dikke trillende vibrator in zijn kontje. Slaaf begon zijn pik te strelen. “Wel stijf houden “zei ik “maar niet klaarkomen “. Ik ging met Jos spelen. De dikke vibrator trok ik een stukje uit zijn kontje en schoof hem er dan weer zo diep mogelijk in. Jos kreunde elke keer. Ik ging door tot de hele vibrator in diep zijn kontje zat. Jos jammerde en kreunde wel een Beetje maar ik kon aan zijn stijve lul zien dat hij er erg van genoot. Ik liet hem zitten met de vibrator in zijn kontje en liep naar mijn pc toe. Slaafje stond met zijn stijve lul te spelen maar was nog niet klaar gekomen. Ik verschoof de regelaars en nu kon slaafje ons horen maar wij hem niet. “GEIL” typte hij in “ik hoor je man kreunen “. Ik werd er zelf ook erg opgewonden van. Ik zag dat de buurman ook online was en riep die op. Ik vertelde wat er aan de hand was. “wat een geil vrouwtje ben je “zei hij “ ik wil ook wel ff zien hoe je er uit ziet. Ik nodigde hem uit bij het gesprek met slaafje en switchte de camera even. “Meid wat geil “zei de buurman, en zeker omdat er een onbekende mee zit te kijken “. Ik switchte de camera weer terug naar slaafje. Hij stond geduldig te wachten met de dildo in zijn reet. Ik liep naar Jos terug en geveelde hem de vibrator eruit te persen. Jos perste de vibrator eruit die ik opving. Ik pakte twee andere, wat kleinere vibrators en perste deze er langzaam maar zeker tegelijk in zijn openstaande holletje.

Jos kreunde maar de vibrators gleden trillend steeds dieper. Ik plakte ze vast met een stuk tape zodat ze er niet uit gleden. Ik haalde uit de keuken twee komkommers. Een normale en een die ik bij een Turks winkeltje had gekocht, die was wel de helft dikker. Ik trok mijn slip uit. Met tegenzin voelde ik de trillende vibrator uit mijn kutje glijden. Mijn kutje bleef open staan en liet die aan slaafje zien. Ik pakte de camera en hield die vlak voor mijn openstaande kutje. OOHHHH, wat geil typte slaafje. Ik zette de camera zo neer dat hij een goed zicht weer had op Jos. Ik trok met een ruk het plakband van zijn billen en Jos schreeuwde. “Niet zo aanstellen “zei ik streng. De twee trillende vibrators gleden uit zijn kontje. Ik pakte de kleinste komkommer en stak die een stuk bij Jos naar binnen. Ik ging over hem heen staan op het bed en liet de andere kant in mijn kut glijden. Ik bewoog de komkommer op en neer zodat ik zowel Jos als mezelf neukte met die lekkere groene jongen. Tot mijn verbazing kon Jos de komkommer gemakkelijk hebben en besloot tot de dikkere over te gaan. Met enige moeite perste ik die dikke komkommer in zijn darmen. Ik keek naar mijn pc.

Slaafje stond geduldig te kijken met een snoeistijve pik. Hij typte “ houd je man van een pak slaag op zijn blote billen ?? ‘. ” Gek, maar dat wist ik eigenlijk niet. Ik ging over hem heen zitten met mijn kut boven zijn hoofd. Hij stak gelijk zijn tong uit en begon mij zalig te likken. Ik pompte de komkommer rustig op en neer in zijn kontje. Ik sloeg Jos zacht op zijn bil. Jos schokte, maar het leek wel of zijn lul nog harder werd. Ik sloeg Jos nog een paar keer op zijn billen, elke slag iets harder. Jos schokte onder elke slag, maar stak zijn tong diep in mijn kut en beet op mijn schaamlippen. Volgens mij genoot hij er van, want hij kreunde zachtjes zonder “stop “te zeggen. “KLETS “nu sloeg ik hem vrij hard en op zijn bil ontstond de rode afdruk van mijn hand. ”OOOOH “ kreunde Jos, Maar liet zijn tong wild door mijn kutje gaan. Ik pakte Jos zijn pik en likte eraan terwijl ik meer harde klappen op zijn rode billen gaf. Bij de vierde harde klap spoot Jos zijn zaad in mijn mond. Ik trok zijn lul uit mijn mond, maar Jos spoot nog enkele stralen sperma over mijn lippen. Slaafje keek met een dikke glimlach op zijn lippen naar ons. Ik stond op en liep naar de pc. Jos liet zich al kreunend in de kussens zakken met de komkommer nog diep in zijn darmen. Ik ging voor de pc zitten en likte mijn lippen af. Slaafje keek toe hoe ik Jos zijn sperma doorslikte. “HMMMMM “typte slaaf “wat zou ik graag willen dat je dat bij mij deed. “TREK JE AF “typte ik brut “en vreet je eigen sperma op. Slaafje gaf een paar rukken aan zijn harde staaf en gelijk spoten er dikke stralen sperma uit. Ze spoten in zijn andere hand die hij boven zijn lul had gehouden. Voor de Cam likte hij zijn eigen sperma op. Ik stond op en liep naar Jos. Zijn lul was slap geworden. De komkommer stak nog wel diep in zijn darmen. Ik wilde toch weten of Jos geilde op SM en sloeg Jos onverwachts op zijn rode billen “klets, klets, klets. Bij de tweede slag begon zijn pik weer te groeien en bij de tiende slag stond hij weer snoeihard. “SHIT “dit had ik toch niet achter mijn Josje gezocht. Hij was nog masochist ook nog. Ik liet hem even alleen en haalde beneden een handvol wasknijpers. Eerst een op elke tepel en toen een aantal op zijn zak. Jos lag kreunend met open mond te genieten. Ik streelde zijn eikel en onverwachts spoot Jos weer. Ik had nog nooit meegemaakt dat hij vaker klaar kwam in zo’n korte tijd. Ik keek weer naar slaafje. Hij stond geil te kijken en had getypt.

“Als u dat bij mij wil doen zal ik er goed voor betalen !!!!!!!!”.

De geilbak dacht zeker dat ik een hoer was. Ik klikte hem weg zonder nog wat tegen hem te zeggen en logde messenger uit. Na wat foto’s genomen te hebben maakte ik Jos los en ging naast hem liggen. De wasknijpers zaten nog op zijn tepels en zak en ik speelde er zachtjes mee. “Volgens mij vond je de behandeling vandaag wel geil “vroeg ik Jos. ” Hmmm, ja “ zei Jos en hij knikte. Ik haalde de wasknijpers van zijn tepel. SSSSSSS, Hmmm, Jos kreunde toen het bloed weer ging stromen. Een voor een verwijderde ik de wasknijpers. Jos lag uitgeput maar voldaan na te genieten. Nu ik wist dat Jos van een beetje pijn genoot nam ik mij voor om iets leuks bij de seksshop te gaan halen voor hem. Voor vannacht gaf ik hem wat rust. Ik verwijderde alle attributen en ging naakt en voldaan naast hem liggen.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Oprekken - 11

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Dubbele Persoonlijkheid - 5Door: Ikkemezelf
Gelezen: 804x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-07
8.4
:: Dubbele Persoonlijkheid - 4Door: Ikkemezelf
Gelezen: 701x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Luiers
21-07
8.6
:: Dubbele Persoonlijkheid - 3Door: Ikkemezelf
Gelezen: 2606x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Luiers
21-07
9.0
:: Lotte In Het... - 6Door: Lotte
Gelezen: 2035x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groepsex, Pijpen, Neuken
21-07
9.3
:: Overmacht - 1Door: Esther-L
Gelezen: 8461x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Chantage, Dwang, Sletjes, Onverwachte Sex, Jong, Oud
21-07
8.8
:: Met Mijn Ex Naar Een ClubDoor: Bimark
Gelezen: 6752x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ex, Bdsm, Club, Aftrekken, Pijpen, Neuken, Mastrubatie, Film, Bi
21-07
8.9
:: Geknipt En Geschoren,Door: NoMercy001
Gelezen: 7267x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
21-07
8.8
:: Betrapt Op De Camsite - 7Door: Esther-L
Gelezen: 3262x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-07
9.3
:: Tienersletjes Op Werk - 15Door: N75
Gelezen: 2708x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buitenseks, Mondmeuken, Deepthroat
20-07
9.0
:: Contact Met Mr Paul - 6Door: Slaaf Van Mr Paul
Gelezen: 4340x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-07
9.1
:: Onschuldige Slavin Van... - 2Door: SofiaB
Gelezen: 10845x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Chantage, BDSM
19-07
8.4
:: Droom Of Werkelijkheid - 25Door: Owned
Gelezen: 1541x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
18-07
9.4
:: Contact Met Mr Paul - 5Door: Slaaf Van Mr Paul
Gelezen: 2578x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
18-07
9.1
:: Hetero Jochie Verkracht... - 2Door: Mck
Gelezen: 5845x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Verkracht, Rape, Gedwongen, Gay, Homo, Hetero, Jong, Oud
18-07
9.0
:: Je Wil Dit Zelf - 2Door: Mrjacuzzi
Gelezen: 9171x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Onderdanig, Dominantie
16-07
7.8
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 825