Opwindend.Net
Datum: 04-06-2013
Stemmen: 174x
Cijfer: 7.5
Gelezen: 26376x
Lengte: Gemiddeld
Mijn Dochter Wordt Ouder
Door Klaasvaak - Mijn Profiel Pagina

Ik ben een man van nu 44 en ik ben (gelukkig) getrouwd en we hebben een dochter die net 17 is geworden, ons seks leven is goed, een keer of 2 a 3 per week komen we meestal wel aan. De laatste tijd begint onze dochter een echte dame te worden en als man kun je daar je ogen niet altijd vanaf houden natuurlijk. Al is het je dochter een mooie meid trekt de aandacht. Zoals gezegd is ze net 17 geworden en dat eeft ze goed gevierd, voor het eerst mocht er een drankje gedronken worden en ze was aan het eind van de avond redelijk aangeschoten, om een uur of 1 waren de meeste mensen weg en gingen de dames naar bed, er bleven nog 2 vriendinnen slapen dus het was een gezellige boel. Er werd nog lang gekletst en ze waren dan ook niet vroeg wakker, tegen 1 uur de volgende dag. Mijn vrouw en ik waren al een paar uurtjes wakker en ik besloot tegen 1 uur even boven te gaan kijken hoe het er voor staat met de dames en of ze wat willen eten/drinken. Ik klop aan en er word gemompeld dat ik binnen kan komen en daar zitten 4 meiden bij te komen van een avond feesten, en ze hebben geen van allen veel aan, een korte babydoll die niet te veel verbergt en volgens mijn hebben drie van de vier dames ook geen slipje aan en doen ze ook niet veel moeite om zich te verbergen. Ik doe net of ik niets zie en vraag of de dames wat willen eten zo en dat willen ze wel en ik vertrek weer. Maar nu wel met een redelijke stijve in mijn broek. De dag verloopt verder rustig en de dames vermaken zich in de tuin, een beetje zonnen met die strakke jonge lijven en wat zwemmen. We eten nog wat met zijn alleen en dan gaan de drie dames naar huis en besluit mijn dochter nog even onder de douche te stappen, ik ga boven nog wat rommelen en als ik over de overloop loop zie ik de deur open staan van de douche en ik kan het niet laten om even om de hoek te kijken en ik zie mijn kleine meid staan, ze is hard gegroeid de laatste tijd en ik zien een stevige B cup met harde tepels. Ik ga snel weer verder voor ik mijn paal niet meer kan verbergen en ook omdat ik er gemengde gevoelens bij heb, het is nog steeds mij dochter. Als ze klaar is komt ze nog even beneden en kruipt naast me op de bank, ik sla een arm om haar heen en zo zit ze rustig tot ze naar bed gaat, op tijd deze avond aangezien ze behoorlijk moe is.

Mijn vrouw en ik besluiten nog een porno film te kijken en zitten niet veel later lekker te vrijen op de bank, als we lekker bezig zijn zegt mijn vrouw opeens volgens mij kon je je ogen niet van de dames af houden afgelopen dagen of vergis ik me ik verkleur een beetje en ze schiet in de lach. Ik hakkel een antwoord wat eigenlijk niet echt een antwoord is, ik weet even niet wat ik er op moet zeggen en ben bang dat ik nu een beetje een probleem heb maar niets is minder waar, het enige wat ze zegt is ik snap het wel, ze beginnen er erg goed uit te zien, ook onze dochter ik haal opgelucht adem en kan alleen maar knikken. Ze zoent me en vraag of ik onze dochter wel eens tussen de lakens tegen zou willen komen en ik kan dat niet ontkennen. Ik ben ondertussen stijver dan ik in een lange tijd geweest ben en ik neuk mijn vrouw stevig door en we genieten er beide van. Als we een dik uur later uitgeteld tegen elkaar aan zitten kletsen we nog even verder over onze dochter en over wat ik met haar zou willen doen, mijn vrouw vindt het wel opwindend geloof ik en heeft ook wel zo iets van als iemand haar dan toch moet inweiden dan is het misschien geen slecht idee als wij dat zijn

We besluiten dat het tijd is om naar bed te gaan en lopen naar boven, mijn vrouw loopt nog even de douche in om zich op te frissen en ik besluit nog even te kijken bij onze dochter. Ik open zachtjes haar kamer deur en ze licht rustig te slapen, ik loop richting haar bed en zie dat haar babydoll een beetje verschoven is en ik zie een tepel om het hoekje kijken, ik kan het niet laten om hem even aan te raken en hij word meteen hard, ik pak hem zachtjes tussen mijn vingers en trek er even aan en mijn dochter kreunt zachtjes en schuift wat heen en weer maar word niet wakker, ik besluit er even aan te sabbelen en sluit mijn lippen om haar nu volledig harde tepel, dit is lekker en erg opwindend. Ze kreunt iets harder en rolt wat onrustig heen en weer. Ik stop maar voor ze wakker word en ga naar onze eigen slaapkamer. Ik kruip tegen mijn vrouw aan en slaap snel in met een heerlijke droom in mijn gedachten.

De volgende ochtend loop ik zo de douche in zonder er verder bij na te denken en tref mijn dochter onder de douche aan, ze is blijkbaar vergeten om de deur op slot te doen maar maakt zich er ook niet druk om, niet dat we nou zo preuts zijn maar de laatste 2 jaar deed ze hem wel op slot als ze ging douchen. Ik zeg goede morgen en vraag of ze het erg vind als ik even naar de wc ga Geen Probleem Pa zegt ze dus ik doe mijn ochtend plas en zit ondertussen via de spiegel naar mijn dochter te kijken die op een gegeven moment zegt Kun je het een beetje zien pap waarna ik met een rooie kop weg kijk. Ze schiet in de lach en zegt dat ik wel mag kijken wat haar betreft, ze vindt het wel een spannend idee dat ik het leuk vind om naar haar te kijken. Ze gaat verder met wassen en neemt vooral voor haar borsten de tijd, ik ben allang uitgeplast maar blijf zitten kijken, en als ze zich weer omdraait vraagt ze of ik haar rug will wassen en ik moet nu wel even slikken, dit is een omslag momentje bedenk ik me, als ik nu ja zeg sta ik daar over een paar minuten met een stijve bij mijn dochter onder de douche en dan kan het 2 kanten op maar met het gesprek met mijn vrouw van de vorige dag in mijn achterhoofd besluit ik het gewoon te doen en wel te zien wat er gebeurd.

Ik stap onder de douche en pak de douche gel van haar aan en ze gaat met haar rug naar me toe staan, haalt haar haven uit de weg en staat verwachtingsvol te wachten, ik doe wat douche gel op mijn hand en begin haar rug in te smeren en voel ondertussen mij pik groeien, ik kan er niets aan doen. Ik was haar rug, schouders en armen en ze staat duidelijk te genieten en stapt op een bepaald moment een stukje achteruit, zo tegen mijn pik aan die ze moet voelen prikken in haar rug waarna mij naar beneden tussen haar billen schuift maar ze stapt niet meer weg, nog erger ze schud haar billen zachtjes een beetje heen en weer en zegt volgens mij word het tijd voor de voorkant pap en ze pakt mijn handen en legt ze op haar buik, ik begin zachtjes haar buik te wassen en ze legt haar hoofd in mijn nek en kreunt zachtjes, ik heb nu een heerlijk uitzicht op haar B cub en al vanzelf laat ik mijn handen omhoog glijden over die jonge bollen heen en was die ook goed. Ik voel haar tepels verharden en ze begint harder te kreunen en ik ben zo geil als boter geworden. Ik knijp zachtjes in haar tepels en laat een van mijn handen omlaag glijden naar haar poesje toe en was haar daar ook. Nu is het hek van de dam en ze pakt mijn pik vast en legt haar andere hand op mijn hand die op haar poesje ligt en samen wrijven we over haar natte lipjes en harde klitje. Ze begint steeds harder te kreunen en ik voel dat ze steeds natter word. Ik steek 1 vinger in haar drijfnatte poesje en vinger haar zachtjes maar al snel helpt ze me met haar eigen hand om me haar sneller te vingeren. Ze begint steeds harder te kreunen en ik merk dat ze bijna klaar gaat komen en ik voel ook een orgasme aan komen, ik geef iets meer druk op haar poesje en klit en dan komt ze klaar, ze schreeuwt het zowat uit en ze knijpt hard in mijn op springen staande pik en dat is voor mij ook te veel en ik spuit mijn zaad tegen haar rug aan en houd ondertussen mijn dochter staande, die zakt door haar orgasme door haar knien heen. Na een paar minuten begint ze weer bij te komen en we spoelen elkaar af onder de warme stralen en na een kleine 10 minuten zijn we schoon en weer een beetje bijgekomen. Mijn dochter geeft me een kus en een dikke knuffel en bekent dat ze al een tijdje probeerde om me te verleiden en dat ze het er met haar moeder over had gehad en dat die het goed vond. Ik schiet in de lach en bedenk dat het een beetje opgezet was dus. Maar wat maakt het uit, we zijn allebei blij en voldaan, alleen moet ik misschien mijn vrouw nog even bedanken.

Wat er volgt? We zullen zien, ik hoop dat ik haar nog mag ontmaagden.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Bij Gebrek Aan BeterDoor: Woestijnrat
Gelezen: 4996x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.4
:: Cadeau Voor Mijn... - 7Door: Baco
Gelezen: 1544x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmoeder Milf Vreemdgaan
20-06
9.2
:: MariekeDoor: Ygg
Gelezen: 1824x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Stiefdochter, Pijpen, Eerste Keer
19-06
8.5
:: Ongelofelijk Lekker - 16Door: Lara
Gelezen: 5792x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
8.9
:: Onverwacht Bezoek Door: Boefje
Gelezen: 13452x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
7.6
:: Lustburg 2.6 ...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 1842x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi, Homo
19-06
9.2
:: De VerjaardagskalenderDoor: Peter1948
Gelezen: 20583x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Fantasie, Incest, Jong/oud, Eerste Keer
18-06
8.2
:: Opa Ontdekt, Lisa... - 3Door: Angela
Gelezen: 11428x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pa..opa
18-06
8.2
:: Mama Neem Jonge...Door: Marc
Gelezen: 29580x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaar Komen, Likken, Vingeren, Mama Strelen,
16-06
8.5
:: Ongelofelijk Lekker - 15Door: Lara
Gelezen: 10372x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.7
:: Nauwe Familiebanden Met...Door: Hottie
Gelezen: 33921x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Britney - 3bDoor: Karel Jr.
Gelezen: 10644x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vader, Dochter, Trio, Onbekende Vrouw
13-06
9.1
:: Mijn Zusje En... - 4Door: TheoMaxwell
Gelezen: 16666x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
13-06
9.1
:: Ongelofelijk Lekker - 14Door: Lara
Gelezen: 5987x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-06
9.1
:: Mijn Tweelingzus Nicole,...Door: JanDeManDieAllesKan
Gelezen: 26758x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zus, Tweeling, Aftrekken, Familie, Chanteren, Chantage
12-06
7.6
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net