Opwindend.Net
Datum: 12-03-2015
Stemmen: 56x
Cijfer: 6.9
Gelezen: 14451x
Lengte: Gemiddeld
Natte Boel - 2
Door De Marktkoopman - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Natte Boel - 1

Als je het eerste deel van mijn belevenissen hebt gelezen pak je het hier zo weer op.

Ik had een hele sterke band met mijn zus en ik vertelde haar alles wat ik ontdekte als moeder weer eens iets bijzonders gedaan had. Ik wist ook hoe ik alle Chads kon na lezen en kwam er achter dat ze steeds extremere seks deed en ook sm sites bezocht. Het leek wel of Joyce en ik detective waren.

Af en toe maakten we wel eens een opmerking en nu onder het eten vroeg Joyce “ Nu je al zo’n tijd alleen bent ma mis je dan de seks niet” Ik keek en zag dat moeder kleurde toen ze zei” Ik kan jullie dat wel vertellen maar je mag daar natuurlijk nooit over praten. Ook niet met jullie vader”. Dat beloofden wij en toen vertelde moeder” Je vader en ik hadden niet zo vaak seks en ik ben er al aan gewent geraakt om geen seks te hebben” Joyce zei toen “ Je hebt toch je gevoelens en kan ook via allerlei Chad programma’s contacten leggen en zo kom je toch ook weer in contact met iemand” Moeder keek en zei “ Ik wil voorlopig geen man meer” Voorzichtig vroeg Joyce toen “Ben je dan bi of lesbo geworden?”

Ma kreeg een vuur rood gezicht en gelijk vroeg ik” Wat is lesbo en bi” Joyce zei gelijk” Als vrouwen van elkaar houden en seks hebben zijn ze lesbisch. Als ze van een man en een vrouw houden zijn ze bi”. Ik vroeg gelijk “Als mannen dan met elkaar seks hebben zijn ze dan ook lesbo” Ik merkte dat de aandacht die op moeder gericht was verslapte want zij nam het woord en zei “Dit is eigenlijk seksuele voorlichting en ik heb er met jouw nog nooit over gesproken Beau maar omdat je nu ouder bent beantwoord ik je vragen gewoon en omdat je oudere zus er ook bij is maken wij er een meiden avondje van.

Moeder ruimde de tafel af en Joyce zei “Niets zeggen over wat wij weten van de computer en Rob”. Ik knikte en gelijk kwam moeder bij ons zitten en had ze iets te drinken mee gebracht. Moeder begon te vertellen en Joyce pakte haar laptop en als ik iets vroeg liet zij het zien. Ik vroeg eerst veel over mannen en gelijk liet Joyce allemaal piemels zien. Ik zei dat het allemaal wel mooi was maar m’n zus zei” Dat is geil. Zo noemen ze dat” Ik zei toen als een man klaarkomt noemde ma wat er uit die piemel kwam ook geil is dat het zelfde?” Geil is moeilijk uit te leggen maar je kan dat woord voor veel dingen gebruiken als je seks hebt. Ik heb mijn vriendje al haast een week niet gezien en nu we over seks praten word ik geil en ik denk dat ma dat ook wel heeft hè ma” moeder kleurde en knikte. Ik zei toen “ik krijg ook jeuk aan m’n kutje is dat geil?” “ Ja” zei Joyce” dat noemen ze ook geil en als je nu over je clitoris wrijft is het nog lekkerder en dan kom je klaar”.

Voorzichtig vroeg ik “ Kan ik dat dan ook?” Nu moest ma ingrijpen dacht ze en zei” Dat denk ik wel maar dat kan je nu niet doen dat doe je dan als je in bed ligt” “Ik ga dan naar bed en vertel jullie dan wel hoe het was” zei ik zo onschuldig mogelijk. “ Ik ben ook geil en ma ook wel denk ik dus we kunnen elkaar ook laten zien wat we doen” hè ma. Ze stond voor het blok en zei “ Ik weet het niet” Maar Joyce zei “ Dan loop je maar mee naar mijn kamer” en stond op. Ik volgde haar en toen we boven op haar kamer kwamen hoorden we dat ma ook de trap op kwam.

“Ze is ook geil” zei ik en ik mocht me als eerste uit kleden en Joyce deed het zelfde. Ze deed een dvd in haar laptop en toen deze begon te spelen zag ik wat ik zgn. nog nooit gezien had. Ik begon over mijn kutje te strelen en Joyce deed het zelfde. Toen we op keken zagen we dat ma ook over haar kutje wreef en ik zei” Ma doe ook je kleren uit dit is lekker” Joyce zei “ Kijk Beau ze is geil want ze heeft harde tepels” Ik keek en zag het maar Joyce en ik ook Moeder kon nu niet achter blijven en deed haar kleding ook uit. Ik keek goed en zag toen ze haar jurk uitdeed een grote natte plek op haar slip.

Gelijk vroeg ik “heb je in je broek geplast mam?” Ze was heel nat en ik bracht mijn hand naar haar slipje en voelde er aan. “Voel Joyce ze is heel nat” Joyce bracht haar hand naar het natte slipje van ma en gelijk kwam ma kreunend klaar. Ik keek haar aan en toen ze al haar kleding uit had zag ik de verschillen. Ik had de kleinste tietjes en weinig haartjes, m’n zus had al echte tieten maar een kaal kutje en ma had de grootste tieten en een beetje haar. Gelijk pakte Joyce een borst van ma en kneep in de tepel die nog groter werd en enkele seconden later speelde moeder met mijn kutje en niet veel later kwam ik klaar. Mijn moeder bleef maar over mijn klitje wrijven en stak een vinger in m’n kutje en niet veel later kwam ik weer klaar .Ik ging even op bed zitten en Joyce speelde met de kut van moeder en ze had er drie vingers in gestoken. Moeder had twee vingers in het kutje van mijn zus gestoken en ik zag dat ze klaar ging komen omdat ze haar kaken eerst op elkaar duwde en toen zei ze “ Ga door mam ik kkkooooommmmmmmmm en toen ik goed keek zag ik haar hele lichaam schokken. “Ik denk dat ik bi ben “zei Joyce. Ik vroeg toen “ Is ma dat dan ook want die was nu geil van jou en vroeger van pa?” “Ik denk het wel “ zei Joyce.

Ze bleef maar bij ma in en uit gaan en toen kwam ma ook klaar alleen begon ze nu te plassen. Ik was heel verbaast en vroeg “ Kan ik dat ook” en hield mijn hand ook tussen moeders benen en stak één vinger naar binnen en voelde de warmte van het vocht dat ma uit haar kut perste. “ Dit is geil ma” zei Joyce en ging door haar knieën en likte aan moeders kut. Dit wilde ik ook proeven en likte mijn hand af. Toen moesten we even bij komen van onze belevenissen.

Moeder begon als eerste te praten en zei” Ik wil eerlijk zijn nu we zover gekomen zijn als dat we nu zijn. Ik ben seks verslaafd en ieder moment van de dag wil ik neuken en masturberen. Dat we hier met z’n drietjes zouden seksen had ik nooit kunnen bedenken. Dit is ook niet goed “. “Maar als ik iets mag zeggen ma “begon Joyce” is wat je met Rob doet ook niet goed”

Toen kwam de aap uit de mouw. Rob had tijdens een familie feest jaren geleden gezien dat ze pa in z’n kruis had gepakt en dat gefotografeerd. Met deze foto had hij haar gechanteerd en was ze gedwongen om hem een keer te pijpen. Toen ze dit gedaan had werd ze een dag later geconfronteerd met een filmpje dat hij op internet zou zetten en aan pa zou laten zien. Ze mocht ook geen seks hebben met pa als hij haar belde en dan moest ze als ze de hond uit ging laten steeds in de bosjes hem pijpen en soms ook een vriend die ze niet kende. Daarom was ze aan hem overgeleverd.

Dit was voor ons onverteerbaar en toen ik vertelde wat ik gezien had op haar verjaardag bleek dat pa vanaf toen wist wat er tussen haar en Rob was omdat hij die avond steeds aan haar billen had gezeten en ook een keer onder haar rok. Dit was voor pa een reden om ma niet meer aan te raken voor seks.

Alleen voor ons waren ze bij elkaar gebleven. Joyce en ik wisten genoeg en toen we gingen slapen dacht ik over alles nog eens na en de volgende dag besprak ik mijn plan met Joyce. Zij stemde er mee in en het was een weekend dat wij naar pa zouden gaan en ma instructies had gekregen via de pc.

Toen ik bij pa was vroeg ik of hij even mee wilde naar huis om even iets aan mijn raam te maken. We fietsten naar de hoeve en zagen de auto van Rob staan. Pa wilde gelijk weg gaan maar Joyce riep hem terug. “Kijk pa hij heeft twee lekke banden en dat is nog maar het begin. Er kwamen nog twee mannen uit de schuur en met z’n allen liepen we heel zachtjes naar binnen.

Toen we hoorden hoe ma beledigd werd en ze zei dat ze het niet meer wilde was de maat vol. De twee collega’s van Joyce d’r vriend duwden de deur open en als bij toverslag sprong pa naar binnen en timmerde Rob op z’n bek en die vriend kreeg rake klappen van de andere twee. Moeder huilde en vanaf dit moment wisten Joyce en ik dat alles weer goed zou komen tussen pa en ma.

Er is daarna nooit meer iets gebeurd tussen ma en Joyce en mij. We hebben er nog één keer over gesproken en dat was toen pa zijn spullen op ging halen en weer bij ons kwam wonen.

Met mijn zusje heb ik nog wel een tijdje geëxperimenteerd totdat ik verkering kreeg. Daar over vertel ik misschien nog wel.

Zoek naar meer verhalen van De Marktkoopman...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Ongelofelijk Lekker - 16Door: Lara
Gelezen: 3750x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
9.0
:: Onverwacht Bezoek Door: Boefje
Gelezen: 8661x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
7.6
:: Lustburg 2.6 –...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 1177x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi, Homo
19-06
9.4
:: De VerjaardagskalenderDoor: Peter1948
Gelezen: 18496x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Fantasie, Incest, Jong/oud, Eerste Keer
18-06
8.2
:: Opa Ontdekt, Lisa... - 3Door: Angela
Gelezen: 10114x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pa..opa
18-06
8.2
:: Mama Neem Jonge...Door: Marc
Gelezen: 28032x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaar Komen, Likken, Vingeren, Mama Strelen,
16-06
8.5
:: Ongelofelijk Lekker - 15Door: Lara
Gelezen: 10090x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.7
:: Nauwe Familiebanden Met...Door: Hottie
Gelezen: 33311x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Britney - 3bDoor: Karel Jr.
Gelezen: 10428x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vader, Dochter, Trio, Onbekende Vrouw
13-06
9.1
:: Mijn Zusje En... - 4Door: TheoMaxwell
Gelezen: 16139x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
13-06
9.1
:: Ongelofelijk Lekker - 14Door: Lara
Gelezen: 5793x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-06
9.1
:: Mijn Tweelingzus Nicole,...Door: JanDeManDieAllesKan
Gelezen: 26366x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zus, Tweeling, Aftrekken, Familie, Chanteren, Chantage
12-06
7.6
:: Lustburg 2.5 ...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 5315x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi, Homo
12-06
9.1
:: Met Papa In BedDoor: DaddyLover
Gelezen: 20379x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Papa, Dochter, Vagina, Lul, Kont, Vader
11-06
7.4
:: Nichtje Uit Het NoordenDoor: Jonl
Gelezen: 27170x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
10-06
7.8
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net