Opwindend.Net
Datum: 11-05-2015
Stemmen: 99x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 18294x
Lengte: Gemiddeld
145cm Groot - 2
Door De Marktkoopman - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: 145cm Groot - 1

Zoals beloofd het vervolg en slot op de vorige bekentenis van Bobbie. Het eerste deel is wat langer uit gevallen maar ik kon het niet anders verwoorden en op deze manier was Bobbie gelukkig met het vertellen van haar belevenissen. Nadat wede slaapkamer in liepen zei ik tegen mn zwager Dit mag toch? We doen toch niets onbehoorlijks? Hij ging op bed zitten en sloeg op het bed en zei Kom bij me en zet deze vervelende gedachte uit je hoofd. Ik moest een beetje klimmen want het bed was hoger omdat Josje dan naar buiten kon kijken en voor mij met mijn korte beentjes was het iets moeilijker om in bed te komen maar Kees zei Ik laat het bed weer zakken als jij dat wilt. Ik keek en zag wat Josje wilde zien en gezien had en zei Als ik een opstapje krijg maak je mij gelukkig want nu kunnen we nog steeds zien wat Josje zag en ik heb daar geen problemen mee.

Kees lachte en trok me naar zich toe en we knuffelden maar ik voelde dat hij weer een erectie kreeg terwijl Kees met mn tepels speelde. Nu we op gelijke hoogte lagen draaide ik en we kwamen in de 69 houding te liggen. Het betere lik en zuig werk begon en ik ging op Kees liggen en even later voelde ik zijn tong verder naar achteren gaan en toen likte hij mijn anus. Dit was nieuw en ik zei dat ik wel eens met mn vibrator in mn kontje had gezeten maar genoot van zijn tong. Ik voelde dat hij druk bezig was en toen duwde hij een vibrator in mijn kutje die eerst langzaam begon te trillen en even later iets sneller en met zn vingers bewerkte hij mijn clitje. Ik werd wild en Kees zei Vindt je het lekker en gelijk kwam ik klaar.

Ik rolde van Kees af en voelde hoe hij de vibrator tussen mn billen uit trok. Ik keek en zag dat deze langer was als die ik thuis gebruikte en ook wat dikker. Toen ik hem pakte zag ik dat er ook een clit stimulator aan zat en Kees zei Dit is de Tarzan waar we wel eens mee speelden als we geil waren. Maar als ik voor het werk een paar dagen in het hotel zat belden we altijd en soms maakte Josje me gek en vertelde dan dat ze Tarzan erbij pakte. Dan masturbeerde ze zichzelf dan naar n of meerdere hoogtepunten en terwijl we zo aan de telefoon elkaar gek maakte zat ik 250KM verder op in mijn hotelkamer te masturberen. Wij zeiden dan geile dingen tegen elkaar waardoor we gekker werden.

Als ik dan weer thuis kwam liep Josje zonder slipje en dan stuurden we de kinderen weg om een ijsje te kopen en in die tijd neukten we overal in het huis. Meestal doggy style voor een raam zodat we de meiden zagen als ze terug kwamen. Het kwam voor dat we ze dan een half uurtje later naar de super stuurde en gelijk weer verder gingen waar we eerder stopten. Ik keek Kees aan en zei Ik wist niet dat Josje zon geile meid was. Ik heb wel vroeger met Josje gexperimenteerd en we maakte elkaar klaar met wat we vinden konden en speelden vaak op onze kamer want Jos en ik sliepen samen en vaak kroop ik bij haar en dan speelde ik met haar tietjes en zo steeds verder. We hadden boekjes in de jongens kamer gevonden en deden dan wat daar in stond. Toen ze verkering met jou kreeg was het over. En keer toen jullie ruzie hadden hebben we nog gespeeld.

Later kreeg ik een vibrator van haar die ik nog steeds heb Kees glimlachte en zei Die van jou is paars geaderd en er zit een zwarte aan/uit knop op die je kan draaien om hem harder of zachter te laten trillen. Deze kochten we als eerste speeltje en toen we Tarzan kochten heeft Josje die aan jou gegeven. Later kochten we een g-spot vibrator met zon knikje en die ligt ook in ons nachtkastje bij onze andere speeltjes. Maar wat ik vragen wilde mag ik ook in je kontje neuken als ik glijmiddel gebruik? Dit wilde ik ook wel ervaren en een glimlach van mij zei genoeg. Kees draaide en opende het laatje van het nacht kastje. Ik keek mee en zag veel speeltjes liggen en Kees pakte het glijmiddel en wilde het laatje weer sluiten en ik zag ook een trileitje liggen en vroeg of we daar ook iets mee zouden doen. Kees zei dat we alles op zn tijd moesten doen en even later stapte hij van het bed en vroeg of ik met mn billen naar hem toe kwam zitten en enkele seconden later voelde ik wat glijmiddel tussen mijn billen wat hij uit smeerde over mn sterretje. Hij smeerde ook wat op mn kutje en toen voelde ik hoe hij zn harde eikel tegen mijn anus drukte. Het deed geen zeer en toen voelde ik mijn sluitspier rond zn eikel en spande deze even aan. Gelijk voelde ik ook weer iets mijn kutje in glijden en gelijk begon het te trillen. Ik ontspande en langzaam duwde hij door totdat hij er helemaal in zat. Nu wachtte Kees even en toen ik mijn spieren aanspanden begon hij me te neuken.

Gelijk voelde ik hoe hij mijn borsten naar achteren trok als hij zijn harde pik diep in mij drukte. Als snel liepen de sappen uit mijn kutje en even later kwam ik schokkend klaar. Kees neukte door en zei dat de trillingen van de vibrator in mijn kutje voelbaar waren in zijn eikel. Ik draaide met mn kontje en dat werd hem teveel en toen Kees kreunde dat hij ging spuiten kwam ik ook weer klaar. Dit was de eerste keer dat ik in mn kontje geneukt werd en van het klaarkomen kon genieten. Ik spoot de sappen uit mijn gleufje langs de vibrator tegen zijn ballen en boven benen. Toen hij zich langzaam terug trok voelde ik zijn zaad naar mijn kutje lopen. Toen Kees met de vibrator een paar draaiende bewegingen maakte spoot ik nog een keer en toen trok hij de vibrator uit mijn kutje en toen ik omkeek zag ik dat dit een andere was die dikker was als Tarzan en ook iets langer. We gingen douchen en toen we ons af droogden keken we elkaar aan en kusten elkaar.

Het was nog steeds vrijdag en al was het bijna middernacht waren we het avondeten vergeten en hebben we een ochtendjas aan gedaan en een half uurtje later hebben we heerlijk gegeten. Tijdens mijn kook kunsten was Kees aan het rommelen in de schuur. We hebben alles in de afwasmachine zette dronken we koffie en gingen naar boven. Op de slaapkamer had Kees een opstapje voor het bed geplaatst en toen ik het bed in stapte kroop ik tegen Kees aan en we vielen lepeltje lepeltje in slaap waarbij ik de arm van mijn zwager om mn middel voelde terwijl hij mijn tepel streelde en regelmatig mijn rug/schouder kuste. Dit was iets wat ik niet verwacht had.

De volgende morgen hebben we weer heftige seks gehad waarna we eerst naar mijn vader zijn gegaan want dat deed Kees altijd op zaterdag maar nu wilde ik mn vader iets vertellen. Ik heb mijn verhaal verteld en hij knikte met een glimlach op zn gezicht en zei Ik ben blij voor jullie alle twee en ik hoop dat Kees jou net zo gelukkig maakt zoals hij Josje heeft gedaan. Omdat ik daar niet aan twijfel denk ik dat jullie nog een paar broers en een zusje moeten informeren. De moeder van Kees dacht wel dat het iets zou worden tussen jullie vertelde ze gisterenavond en Britt en Anne vonden het fijn dat jij bij hen woont.

Dat was de boodschap die wij mee kregen toen wij inkopen gingen doen. Ik hoop dat als er kleine mensjes zijn die dit lezen ze hier steun aan hebben want ieder mens verdiend geluk.

Kussen Bobbie.

Zoek naar meer verhalen van De Marktkoopman...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Ongelofelijk Lekker - 16Door: Lara
Gelezen: 3773x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
9.0
:: Onverwacht Bezoek Door: Boefje
Gelezen: 8726x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
7.6
:: Lustburg 2.6 ...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 1188x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi, Homo
19-06
9.4
:: De VerjaardagskalenderDoor: Peter1948
Gelezen: 18526x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Fantasie, Incest, Jong/oud, Eerste Keer
18-06
8.2
:: Opa Ontdekt, Lisa... - 3Door: Angela
Gelezen: 10137x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pa..opa
18-06
8.2
:: Mama Neem Jonge...Door: Marc
Gelezen: 28045x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaar Komen, Likken, Vingeren, Mama Strelen,
16-06
8.5
:: Ongelofelijk Lekker - 15Door: Lara
Gelezen: 10096x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.7
:: Nauwe Familiebanden Met...Door: Hottie
Gelezen: 33322x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Britney - 3bDoor: Karel Jr.
Gelezen: 10430x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vader, Dochter, Trio, Onbekende Vrouw
13-06
9.1
:: Mijn Zusje En... - 4Door: TheoMaxwell
Gelezen: 16142x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
13-06
9.1
:: Ongelofelijk Lekker - 14Door: Lara
Gelezen: 5796x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-06
9.1
:: Mijn Tweelingzus Nicole,...Door: JanDeManDieAllesKan
Gelezen: 26371x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zus, Tweeling, Aftrekken, Familie, Chanteren, Chantage
12-06
7.6
:: Lustburg 2.5 ...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 5316x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi, Homo
12-06
9.1
:: Met Papa In BedDoor: DaddyLover
Gelezen: 20384x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Papa, Dochter, Vagina, Lul, Kont, Vader
11-06
7.4
:: Nichtje Uit Het NoordenDoor: Jonl
Gelezen: 27174x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
10-06
7.8
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net