Opwindend.Net
Datum: 12-07-2015
Stemmen: 157x
Cijfer: 7.7
Gelezen: 32038x
Lengte: Gemiddeld
Mijn Broer - 1
Door De Marktkoopman - Zoek naar meer...

Mijn jeugd is bijzonder verlopen. Mijn moeder leerde na het overlijden van mijn vader een nieuwe man kennen waar ze mee trouwde. Hij had twee zoons en mijn moeder twee meiden. Al snel waren wij één groot gezin. Mijn zusje ging op haar zestiende jaar in de grote stad Rotterdam wonen en studeren en zo bleef ik met twee broers over. Het ging allemaal heel goed en we waren echte vrienden van elkaar. Ik, Ria en mijn broer Marco. Wij zijn eigenlijk de hoofdrol spelers in dit waar gebeurde verhaal. Als we naar de camping gingen was het altijd een groot feest. Marco en ik sliepen in een kleine tent die naast de caravan stond en ma en Sjef en de jongste sliepen in de caravan.

We praatte veel als we gingen slapen en ik voelde meer voor mijn broer dan voor andere jongens. We vertelden elkaar dan ook alles. We lagen een keer in de tent en ik hoorde een schurend geluid. Het was het luchtbed van Marco op het grondzeil. Toen ik me concentreerde op het geluid bleek dat Marco aan z’n piemel lag te trekken. Ik schroomde niet en vroeg hem wat hij deed.” Ach niks joh ik kan de slaap niet vatten” Ik zei tegen hem dat ik dacht dat hij iets anders aan het doen was” gelijk deed ik een zaklantaren aan en zag Marco met een rooie kop liggen. We keken elkaar aan en ik zei” Dat geeft niks hoor want ik vinger ook wel eens en daar is niks mis mee” Marco lachte een beetje en vroeg aan wie ik dan dacht. Ik vertelde dat ik aan niemand speciaal dacht en alleen maar klaar wilde komen en dat de gedachte dat hij lag te trekken dat gevoel nu ook bij mij wakker had gemaakt.

“ Zullen we samen klaar komen dan “vroeg Marco. Dat wilde ik wel en Marco deed z’n slaapzak open ritsen en ik zag dat hij z’n slip naar beneden had gedaan en zijn piemel recht omhoog stak. Ik maakte mijn slaapzak ook open en deed mijn broekje naar beneden en Marco kwam iets dichterbij en keek naar mijn kutje en zei” Er groeien nog geen haartjes op hč?” Ik vertelde dat ik iedere week onder de douche er een scheermesje langs haalde omdat dat hygiënischer was. “ Mag ik dan even voelen?” vroeg hij. Dat wilde ik wel maar eigenlijk vond ik het nog te vroeg en zei “ Een andere keer maar nu niet” Ik zag dat hij ook naar mijn borstjes keek en ik vroeg of hij het goed kon zien en Marco vroeg

” Mag ik die wel even voelen? “ Ik stemde toe en gelijk voelde ik z’n hand op m’n AA-tietjes. Hij streelde ze en mijn tepels werden hard en Marco zei” Zal ik er aan likken? Dat heb ik in boekjes gelezen. Daar worden vrouwen extra geil van”. Gelijk kwam hij iets voorover en likte aan mijn tepeltjes. Ik werd geil en pakte zijn stijve piemel vast en voelde er aan. Marco zei “Je moet m’n velletje op en neer schuiven” Ik zei dat ik het nog nooit gedaan had en Marco deed het voor en daarna was het mijn beurt en na korte tijd vroeg ik of ik het goed deed en hij lachte en zei” Ik vind het heerlijk zal ik ook even aan jou knopje zitten dan maak ik jou en jij mij klaar. Nu trek je mij en vinger je jezelf”. Dat gingen we doen en ik was al behoorlijk nat en na een paar minuten pakte Marco een doekje onder zijn kussen vandaan en gelijk spoot zijn sperma op zijn borst en buik. Ik stopte van de schrik maar Marco zei “ Ga door ga door “ ik begon verder te trekken en zag nog een paar straaltjes van dat witte goedje uit zijn piemel komen en na vijf straaltjes kwam er nog een druppeltje uit. Maar ik beleefde gelijk hierna m’n eerste orgasme dat een ander bewerkstelligde en niet ik zelf. Met het doekje veegde Marco z’n lichaam schoon en droogde ik m’n kutje een beetje droog en zouden we gaan slapen. Ik had nog steeds dat branderige gevoel in mijn kutje en begon me nog een keer te vingeren met de gedachte dat Marco het deed. Toen ik wat later voor de tweede keer klaar kwam was ik natter dan ooit daar voor. Hierna viel ik in slaap en droomde van seks.

De volgende morgen wekte moeder ons en even later zag ik dat Marco een stijve had. “ Is je piemel nog steeds stijf?” vroeg ik. Marco lachte en zei dat ie dat bijna iedere ochtend had en dat het over ging als hij was gaan plassen. Ik vroeg nog of dat hij nu niet geil was maar Marco zei” Ik kan zo weer spuiten hoor maar eerst moet ik even gaan plassen”.

Dit hebben we nog vaker gedaan totdat de tijd kwam dat ma en Sjef een zaterdag naar de camping zouden gaan om de caravan winter klaar te maken en zondag pas terug kwamen. Wij hoefden niet mee en ons jongste broertje zou bij oma logeren. Toen ze op zaterdag morgen vroeg vertrokken waren wij nog niet aangekleed. Ik droeg alleen mijn slaap T-shirt en Marco had een joggingsbroek aan. We zwaaiden ze uit en Sjef zei nog “ Zorg goed voor elkaar en wees lief voor je zusje. Als alles goed gaat kunnen jullie vaker alleen thuis blijven en hoeven jullie niet meer mee naar al die vervelende familie feestjes. Op tafel ligt €15.00 om een patatje te halen”.

We gingen aan de keukentafel zitten en Marco zei” Als we brood uit de vriezer halen en een paar eieren bakken hoeven we geen patatje te halen en kunnen we iets anders kopen”. Ik vond dat een goed idee en zei dat ik ging douchen. Even later klopte Marco op de deur en toen ik zei dat hij binnen kon komen opende hij de deur. Hij had een stijve en wilde samen met mij douchen. Ik werd spontaan geil en zei “We gaan er een geil weekend van maken samen. Op de pc gaan we eerst geile filmpjes kijken en daarna lekker spelen met elkaar”. Marco keek me aan en zei” Dan ga ik nog niet onder de douche spuiten”. Ik speelde met zijn harde piemel en toen Marco zei dat ie ging spuiten stopte ik snel. Toen we ons afgedroogd hadden besloten we om eerst condooms te gaan kopen. Alle twee vonden we het een beetje gek om te doen en besloten om te tossen. Ik nam kop en Marco had dus munt. We gooiden de munt omhoog en toen hij op de grond lag was het duidelijk. Ik moest naar de winkel. M’n kutje was behoorlijk nat zo geil was ik en toen ik ging plassen deed ik gelijk m’n slip uit wat een verrassing voor Marco moest zijn.

Een kwartier later was ik terug en had een pak Durex gekocht waar er twaalf in zaten. Marco had vieze boekjes gepakt die op tafel lagen en op de computer stond een programma waar korte stukjes seks te zien waren. Hij had een stijve piemel en keek naar de filmpjes. Het waren filmpjes van Don en Ad en allemaal Nederlands gesproken. Ik vertelde dat het voor mij de eerste keer was dat ik ging neuken en dat het wel bijzonder moest zijn. Hij beloofde om te doen wat ik wilde want voor hem was het ook de eerste keer dat ie echt ging neuken. We bespraken alles wat we op de film zagen en na een paar minuten voelde ik z’n hand op mijn tiet en kusten we elkaar. Ik deed mijn tong in z’n mond en toen ik zijn tong voelde reageerden we alle twee heftiger. We herhaalden dit en keken tussendoor steeds hoe ze het op de film deden. Dit vonden we mega geil alleen misten we soms iets en moesten we terug spoelen. We besloten om eerst een filmpje te bekijken en dan zelf te doen wat we geil vonden.

We zagen een meisje een man pijpen en die kwam in haar mond klaar en spoot ook over de tieten van het meisje. Daarna likte hij haar wat we ook geil vonden. Dat gingen we eerst doen. We gingen op Marco z’n bed zitten en ik deed zijn kleren uit totdat hij helemaal bloot was. Ik kon het niet laten om een kus op z’n stijve pik te geven waar al een beetje geil op zat. Toen ik het er af likte vroeg Marco of het smaakte. Ik vond van wel en zei gelijk” Ik denk dat ik dit weekend nog wel meer sperma in m’n mond ga krijgen”.”

Nu ging hij mij uitkleden en toen hij m’n BH af deed zei ie” Lekker je tieten mag ik er even aan likken voor ik je verder uitkleed”. Ik was behoorlijk geil en knikte waarna Marco vol overgave begon te likken. Met een hand speelde hij met een tepel en met zijn tong verwende hij de andere. Regelmatig wisselde hij en af en toe beet hij er zachtjes op waardoor er een schok door me heen ging. Als hij dat deed kneep hij in m’n andere tepel en toen gebeurde het dat ik de eerste keer klaar kwam. Hier werden we alle twee door verrast. Marco zei” Ik heb wel eens gelezen dat sommige vrouwen op spelen met hun tepels klaar kunnen komen maar dan zijn ze super geil” Ik keek hem aan en zei” Dat ben ik ook maar dat ik zo kon klaarkomen wist ik nog niet .

Ik keek op de klok en onze ouders waren pas anderhalf uur weg en ik was al klaar gekomen. Nu moest ik gaan staan en Marco deed mijn rokje los en liet het op de grond vallen. Z’n mond viel open toen hij zag dat ik geen slipje aan had.” Ben je zonder slip naar de winkel geweest?” vroeg hij. Ik knikte en zei” Ik ben zo geil dat ik alles ga beleven dit weekend dat ik vond dat dit er ook bij hoorde”. Hij stak z’n hand tussen mijn benen en ik deed ze iets uit elkaar zetten en moeiteloos gleed zijn vinger mijn natte kutje in. “ Lekker nat ben je “ zei hij en streelde me liefde vol. Ik ging op bed liggen en Marco vroeg “ Zal ik er nog een vinger bijdoen?” Ik wilde dat wel maar zei “ Als het zeer doet moet je stoppen” Marco knikte en ik voelde hoe er een tweede vinger naar binnen gleed. Hierdoor kwam er meer druk op mijn clitje en ik voelde dat ik weer klaar ging komen. Dat zei ik en gelijk versnelde Marco de pompende bewegingen met zijn vingers en ik kwam weer alleen nu spoot ik ook een beetje sappen uit mijn kutje. “Geil je spuit geil uit je kut” zei Marco en toen hij z’n vingers er uit trok plaatste hij gelijk zijn mond over mijn lipjes en likte m’n hele kutje en zei” Heerlijk die sappen van je. Heerlijk je natte kut likken”

Het duizelde mij een beetje en ik zei” Op de film zag ik dat ze eerst pijpten en daarna gingen neuken. Zullen wij het ook zo doen?” Dat wilde hij wel en gelijk ging de telefoon. We schrokken ons rot en ik nam hem op en hoorde mijn moeder. Ze wilde weten of alles goed ging en vertelde dat een kennis nog even een verlengsnoer op kwam halen. Ik vertelde een leugentje maar dat ik het klaar zou zetten in de tuin want wij zouden met vrienden te gaan zwemmen. Dat was oké en weg was ze weer. Marco pakte de haspel uit de schuur en zette die klaar in de tuin en binnen vijf minuten was hij terug. Het vervolg op mijn belevenissen vertel ik in deel twee.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Mijn Broer - 2

Zoek naar meer verhalen van De Marktkoopman...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Ongelofelijk Lekker - 16Door: Lara
Gelezen: 3803x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
9.0
:: Onverwacht Bezoek Door: Boefje
Gelezen: 8794x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
7.6
:: Lustburg 2.6 –...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 1198x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi, Homo
19-06
9.4
:: De VerjaardagskalenderDoor: Peter1948
Gelezen: 18551x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Fantasie, Incest, Jong/oud, Eerste Keer
18-06
8.2
:: Opa Ontdekt, Lisa... - 3Door: Angela
Gelezen: 10155x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pa..opa
18-06
8.2
:: Mama Neem Jonge...Door: Marc
Gelezen: 28063x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaar Komen, Likken, Vingeren, Mama Strelen,
16-06
8.5
:: Ongelofelijk Lekker - 15Door: Lara
Gelezen: 10104x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.7
:: Nauwe Familiebanden Met...Door: Hottie
Gelezen: 33328x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Britney - 3bDoor: Karel Jr.
Gelezen: 10432x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vader, Dochter, Trio, Onbekende Vrouw
13-06
9.1
:: Mijn Zusje En... - 4Door: TheoMaxwell
Gelezen: 16145x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
13-06
9.1
:: Ongelofelijk Lekker - 14Door: Lara
Gelezen: 5798x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-06
9.1
:: Mijn Tweelingzus Nicole,...Door: JanDeManDieAllesKan
Gelezen: 26374x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zus, Tweeling, Aftrekken, Familie, Chanteren, Chantage
12-06
7.6
:: Lustburg 2.5 ...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 5317x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi, Homo
12-06
9.1
:: Met Papa In BedDoor: DaddyLover
Gelezen: 20394x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Papa, Dochter, Vagina, Lul, Kont, Vader
11-06
7.4
:: Nichtje Uit Het NoordenDoor: Jonl
Gelezen: 27174x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
10-06
7.8
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net