Opwindend.Net
Datum: 15-07-2015
Stemmen: 56x
Cijfer: 8.1
Gelezen: 22905x
Lengte: Lang
Mijn Broer - 2
Door De Marktkoopman - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Mijn Broer - 1

Als je deel 1 hebt gelezen kan je gelijk de draad hier weer op pakken.

Terwijl Marco in de schuur was zorgde ik dat alles er uitzag of we weg waren en liep weer naar Marco`s kamer. Toen ik langs de slaapkamer van moeder en Sjef liep kon ik het niet nalaten om even in haar kasten te kijken. Daar vond ik achterin een vibrator, glijmiddel en nog iets. Ik nam de speeltjes mee en toen Marco binnen kwam liet ik de speeltjes van ma en Sjef zien. De vibrator snapte ik wel maar dat andere ding wist ik niet wat het was. Marco vertelde dat mensen als ze geil ook dingen in hun kont stopten. Dit was zoín ding. Het was een streng met allemaal balletjes. De eerste was klein en ze werden steeds groter. ďMisschien kunnen we daar ook mee spelen ďzei MarcoĒ Maar ik wil nu ook wel spuitenĒ Ik keek hem aan en zeiĒ Okť zal ik je dan pijpen zoals in de film?Ē Dat was de afspraak en ik ging op mijn knieŽn voor hem zitten en likte eerst over zijn donkere eikel het geil weg en begon toen te zuigen en met mijn tong rondjes om zín eikel te maken zoals ik het vrouwtje in de film had zien doen. Dan likte ik ook zijn hele pik en even daarna nam ik een bal in mín mond en zoog er aan.

Dat hield hij niet lang vol en begon te kreunen en zei allerlei geile dingen. Nu begon hij ook neuk bewegingen te maken in mijn mond en ik trok met mijn hand aan zijn ballen. Dit werd hem teveel en Marco riep ď Ik ga komen Ik kom ik spuit ik spuit ď gelijk kreeg ik de eerste golf sperma in mijn mond gevolgd door nog een paar. Mijn mondje was in mijn gevoel vol en ik slikte het door. Ik vond het lekker en toen er niets meer uit kwam likte ik zín hele pik nog een keer en kusten we elkaar. Marco keek me aan en zeiĒ Ik proef nu voor het eerst mijn eigen sperma. Het is gek maar niet vies. Hoe vond jij het smaken?Ē Ik vertelde dat het lekker was en dat ik wel meer wilde proeven maar dan moest ik even wachten. Ik moest plassen en toen ik terug kwam gluurde Marco door een kiertje van het gordijn naar beneden waar de kennis het snoer uit de tuin pakte. Hij keek naar boven en liep weg naar de auto en vertrok. Nu pakten we eerst onze badkleding en maakte deze nat en hingen ze op het droog rek ,de doeken volgden want we zouden nog vaak douchen dus doeken kwamen er ook wel te hangen.

Eerst gingen we wat eten en liepen in ons blootje naar de keuken. Daar keken we of de tuindeur goed dicht was en zo ontbeten we in ons nakie. Marco vroeg of ik wel eens mijn eigen kutsap had geproefd. Ik zeiĒ Natuurlijk als ik gevingerd heb lik ik mín vingers regelmatig af en ik vind het lekker. Ik heb ook wel eens met een vriendin gevingerd en toen hebben we elkaars vingers af geliktĒ Onder het eten vertelde ik dat ik met een vriendin wel eens vingerde en zij had mij wel eens gelikt. Toen kwam haar moeder thuis en moesten we ons spel staken. Marco kreeg weer een stijve en stelde voor om naar de slaapkamer te gaan.

Toen ik op bed ging liggen begon hij weer met mín borsten te spelen en even later likte hij weer aan mín kutje. Ik werd geiler en begon hem wat te pijpen totdat Marco zeiĒ Zullen we het nu proberen want je bent lekker glad van het geil en ik wil wel neukenĒ .Ik wilde het ook en Marco deed een condoom om zijn stijve pik en voorzichtig zette hij zijn dikke eikel tegen mín kutje en ik voelde hem er een stukje in glijden. Nu wachtte hij even en toen ik zei dat ie hem er verder in moest duwen drukte hij langzaam verder. Nu voelde ik weerstand en Marco stopte weer. Langzaam trok hij iets terug en duwde weer totdat hij weer weerstand voelde. Hij keek me aan en ik zeiĒ Nog ťťn keer terug en dan ineens door drukken. Dan heb je mij ontmaagd geile beer. Doe het alsjeblieft. Hij trok terug en gelijk duwde hij weer naar binnen en de ontmaagding was gebeurd.

Marco bleef even stil liggen en gaf mij de tijd om hieraan te wennen. Nu begon ik met mín bekken te duwen en als ik terug zakte duwde Marco zijn heerlijke pik diep in mijn kutje. Ik voelde dat ik weer klaar ging komen en zei ď Ik kom weer klaar spuit in mín kut met die lekkere pik van je. Doe het spuit in mijn kut. Gelijk voelde ik hoe ik klaar kwam en ook nu verloor ik weer veel lichaamssappen. We neukten alsof het een feest was en enkele seconden later zei Marco ook dat hij kwam en ik voelde zijn penis dikker worden en de stralen zaad uit zijn pik komen. Hij spoot het dan wel in het condoom maar voor mij was dit echt. We bleven nog even liggen en toen zei ik dat ik eerst wilde douchen en dat begreep hij wel en deed zín condoom in een stukje toilet papier en in een zakje wat we later buiten weg zouden gooien. Nadat ik even had staan douchen stapte Marco de badkamer in en vroeg of hij bij me mocht staan onder de douche en zo hebben we samen genoten van de warme waterstralen. Toen hoorden we de telefoon gaan en ik liep er snel naartoe en hoorde mijn vriendin die vroeg wat ik aan het doen was.

Ik wist niet goed hoe ik het moest vertellen en nodigde haar uit om langs te komen. Ik vertelde Marco dat Betsie langs kwam en hij had wel eens van haar gehoord maar kende haar nog niet. Dat zou vandaag definitief veranderen. Toen Betsie binnen was keek hij zín ogen uit. Ik vertelde dat ik ontmaagd was door Marco en nu een echte vrouw was. Dat wilde Betsie ook en Marco kreeg al weer een stijve. We gingen nu met zín drieŽn naar boven. Ik zag dat Marco veel voor Betsie voelde en al snel ging de kleding uit.

Toen Betsie en ik naast elkaar op bed zaten zei MarcoĒ Weet Betsie dat ik eigenlijk niet je broer ben ?Ē Omdat wij als vriendinnen geen geheimen hadden lachten we en zeiden in koor ď Wanneer doe je haar nu neukenĒ Betsie lachte en zeiĒ Ik heb wel eens met de vibrator van mijn moeder in mín kutje gezeten en ben daardoor geen maagd meer maar het is wel de eerste keer dat iemand mij gaat neukenĒ. Hij keek en zeiĒ Ik doe een condoom om en ik zal je zoals Ria neuken met gevoel en respect. Als jij stop zegt stop ik ook ď. Eerst vingerde hij haar en Betsie was erg geil en nat en kwam al snel klaar en zeiĒ Wil je me nu neuken met die lekkere pik van je. Een condoom hoeft niet want ik gebruik de pil dus geen paniek en ik wil die lekkere sappen in mín kut voelen.

Ik zat te kijken en terwijl Betsie haar knieŽn op trok en haar benen van elkaar deed begon ik mezelf weer te vingeren. Marco gleed zo naar binnen bij mijn beste vriendin die alleen maar geile dingen zei. Ik hoorde hoe nat ze was en zag dat Marco zijn stijve lul er helemaal in drukte. Ik was zo geil dat ik weer een orgasme op voelde komen en zei ďBets mag ik je tieten likken dan kan jij me vingerenĒ. Aan Marco werd niets meer gevraagd want die vond alles goed en was met het fijnste wat een man zich kan voorstellen bezig. Zo waren we ineens met een trio bezig wat we nog nooit mee gemaakt hadden. Kort na elkaar kwamen we kreunend klaar en vooral Marco had tijd nodig om bij te komen.

Na de douche hebben we lekker met zín drieŽn in ons blootje op de bank tv gekeken. We zaten veel aan elkaar en het mooiste was als de piemel van Marco stijf en hard werd. Betsie speelde vaak met mijn tieten die kleiner waren dan die van haar. Toen Bets en Marco nog een keer geneukt hadden ging Betsie naar huis om te vragen of ze vannacht bij ons mocht logeren. Toen ze eenmaal weg was vroeg ik aan Marco wat hij van Bets vond en hij wilde wel verkering met haar. Ik begreep dat wel maar dan zou mijn seks partnerschap waarschijnlijk over zijn.

Na twee uurtjes ging de telefoon en Bets vertelde dat ze niet mocht blijven slapen want haar ouders gingen deze avond naar een feestje en zij moest op haar zusje passen. We hebben die avond en nacht nog wel geneukt en gefantaseerd over hoe het nu verder zou gaan tussen ons drietjes. Toen Bets zondagmiddag langs kwam bespraken we alles en enkele weken later hadden Marco en Betsie verkering. Het gebeurde nog wel dat ik seks met Bets en Marco had maar niet meer zo vaak. Enkele weken later had ik ook een vriendje en ook hem bracht ik later op de hoogte van onze seks belevenissen. Tijdens onze verkeringstijd hebben we geen seks meer gehad. Toen we later samen gingen wonen en Bets en Marco trouwden zijn we altijd de beste vrienden gebleven.

Nu leven we twintig jaar verder en Bets en Marco hebben een huis in zuid Frankrijk. Twee keer per week bellen we met elkaar en regelmatig zien we elkaar. Vorige week belde Marco dat het niet zo goed ging met hem en dat hij wilde dat we een paar weekjes kwamen logeren. Dat hebben we gelijk gedaan en eenmaal in Frankrijk was alles weer als vanouds. Het bleek dat Marco de ziekte Parkinson had en snel achteruit ging. We jankten en beloofden elkaar door dik en dun te steunen. De dag voordat we weer naar Nederland gingen haalden we herinneringen op. Ook hoe Marco en Betsie elkaar hadden leren kennen. Marco zei ď Ik denk nog wel eens terug dat ik die zaterdag twee vrouwen in mijn bed had en neukte totdat er bijna niets meer uit mijn piemel kwamĒ Ik vroegĒ Zou je dat dan nog wel eens willen alleen dan wordt het kwartetten?Ē

Omdat iedereen wist dat Betsie en ik er wel pap van lustten werd er snel mee ingestemd en even later stonden we te douchen en dollen. We speelden en pakten elkaars tieten en piemels vast en in de badkamer werd Gert al aan zijn grote dikke pik getrokken door Betsie terwijl ik knielde en Marco zijn 18cm in mín mond nam. Toen we naar de slaapkamer gingen nam Marco de flessen drank mee en het moest een hete avond gaan worden. Toen we op bed lagen voelde ik dat ik het eerste genomen zou worden. Gert lag op zín rug en Bets pijpte hem stijf en zei dat ik er op moest gaan zitten. Toen ik dat deed voelde ik de piemel van mijn man in mijn kut gaan. Toen ik voorover geduwd werd smeerde Marco glijmiddel op mijn sterretje en enkele seconden later drukte hij zijn dikke paarse eikel langs mijn sluitspier. Dat was ook de eerste keer dat ik zo heftig klaar kwam tijdens die weken bij mijn broer. Dat was nog niet alles want Bets begon met mijn tieten te spelen en trok aan mín tepels terwijl Gert bij haar hetzelfde deed. Ik hoorde alleen maar seks geluiden en zag dat Marco Betsie in haar ster vingerde die gillend een orgasme beleefde. Omdat Marco het tempo opvoerde en Gert hetzelfde deed wist ik dat het nu snel zou gebeuren. Gert kreunde en Marco brulde dat ie ging spuiten en ik kneep met alle spieren in mín kont en kut en spoot mijn sappen eruit terwijl de sperma een weg vond in mín darmen en mijn kut. Het duizelde in mín hoofd en ik kreeg gelijk weer een orgasme dat het vorige overstemde.

Ik kon niet meer en voelde hoe Marco zich terug trok en ik van de pik van Gert af kon stappen. Overal liep zaad uit mijn lichaam. Dat vond Betsie niet goed en likte eerst mijn kont en kuste daarna Gert waarna mijn kutje gelikt werd en ze Marco kuste. We moeten alle vier even bij komen en na een rust periode was Betsie aan de beurt. Zij liep eerst naar de kast en pakte een voorbind lul die ze mij voor bond. Ik wist de bedoeling en toen Gert weer op zijn rug moest gaan liggen liet Betsie zich over zijn dikke geaderde pik zakken. Marco zette zijn pik tegen haar sterretje waarna ik Marco in zín kont zou neuken. Dit was zo geil dat Betsie en ik orgasme na orgasme kregen. Marco zei dat hij Gert zín pik tegen zijn eikel voelde beuken. Ik trok Bets dír tieten naar achteren en plotseling voelde ik dat Marco zijn hand naar achter bracht en mijn ster beroerde waardoor ik weer klaarkwam. Nu spoot Gert als eerste Bets dír kut vol en even later loosde Marco zín zaad in Bets dír kontje. Ook ik kwam weer klaar en toen Marco terug trok stond zijn pik nog recht naar voren en Bets liet zich naar de zijkant weg vallen en gelijk pijpte Gert de stijve lul van Marco.

Dit was voor Betsie en mij het sein om weer eens lekker elkaar leeg te likken. Betsie had veel speeltjes en stopte van alles in mijn open staande kut terwijl ik haar bleef likken. Nu zag ik ook dat Bets tepel klemmetjes op had en korte tijd later kwam Betsie als eerste spuitend klaar. Dit wilde ik ook en snel bewerkte ze mijn G-spot en kwam ik ook squirtend klaar. Toen Marco weer kwam spoot hij op Gert zín borst en gezicht wat voor ons een teken was om Gert af te likken. Dit werd ons alle vier te veel en daarom zijn we eerst gaan douchen en wat gaan eten..

Tijdens het eten beloofden we elkaar dat we eens per maand elkaar zouden zien. Eťn keer in Nederland en vier weken later in Frankrijk. Dit hebben we gedaan totdat het voor Marco niet meer ging en hij wat later overleden is. Mijn vriendin Betsie wil nu dat we bij haar komen wonen en we de zaak verkopen en dat staat nu op de planning want het leven is veel te mooi en kan zo afgelopen zijn.

Zoek naar meer verhalen van De Marktkoopman...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Ongelofelijk Lekker - 16Door: Lara
Gelezen: 3781x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
9.0
:: Onverwacht Bezoek Door: Boefje
Gelezen: 8747x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
7.6
:: Lustburg 2.6 Ė...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 1190x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi, Homo
19-06
9.4
:: De VerjaardagskalenderDoor: Peter1948
Gelezen: 18531x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Fantasie, Incest, Jong/oud, Eerste Keer
18-06
8.2
:: Opa Ontdekt, Lisa... - 3Door: Angela
Gelezen: 10143x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pa..opa
18-06
8.2
:: Mama Neem Jonge...Door: Marc
Gelezen: 28051x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaar Komen, Likken, Vingeren, Mama Strelen,
16-06
8.5
:: Ongelofelijk Lekker - 15Door: Lara
Gelezen: 10101x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.7
:: Nauwe Familiebanden Met...Door: Hottie
Gelezen: 33324x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Britney - 3bDoor: Karel Jr.
Gelezen: 10431x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vader, Dochter, Trio, Onbekende Vrouw
13-06
9.1
:: Mijn Zusje En... - 4Door: TheoMaxwell
Gelezen: 16143x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
13-06
9.1
:: Ongelofelijk Lekker - 14Door: Lara
Gelezen: 5796x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-06
9.1
:: Mijn Tweelingzus Nicole,...Door: JanDeManDieAllesKan
Gelezen: 26372x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zus, Tweeling, Aftrekken, Familie, Chanteren, Chantage
12-06
7.6
:: Lustburg 2.5 ...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 5316x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi, Homo
12-06
9.1
:: Met Papa In BedDoor: DaddyLover
Gelezen: 20387x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Papa, Dochter, Vagina, Lul, Kont, Vader
11-06
7.4
:: Nichtje Uit Het NoordenDoor: Jonl
Gelezen: 27174x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
10-06
7.8
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net