Opwindend.Net
Datum: 06-03-2016
Stemmen: 73x
Cijfer: 7.7
Gelezen: 23539x
Lengte: Lang
Het Rollenspel
Door De Marktkoopman - Zoek naar meer...

Dit is een waar gebeurd verhaal. Het speelde zich ongeveer 55 jaar geleden af. Ik zet het nu pas op papier omdat ik als laatste van ons gezinnetje nog in leven ben.

Mijn naam is Hans en ik ben nu 69 jaar oud. Mijn tweeling zusje en mijn jongere broer zijn samen met mij de hoofdrol spelers. Het begon toen ik een jaar of elf was en op zondag morgen de slaapkamer van onze ouders in liep. Dit was ongewoon in die tijd omdat deze kamer nooit ongevraagd door de kinderen betreden werd. Mijn zusje had overgegeven en ik dacht dat ik dit even moest melden. Ik opende de deur en zag mijn moeder met een schort om haar naakte lichaam staan. Ze stond voorover en werd door onze vader hard op haar billen geslagen.

Ik stond doodstil en keek alleen maar. Toen pakte vader een van haar grote tieten vast en trok aan de tepel en ma zei dat ze het geil vond om zo gepakt te worden en vroeg pa om zijn grote harde pik in haar hunkerende kut te steken. Ik zag wat er toen gebeurde. Pa stapte iets naar voren en stak zijn grote piemel in haar kut. Op dat moment keek moeder achterom en zag mij in de deur opening staan en zei” Wat sta jij daar te doen? Doe de deur dicht en ga daar op de stoel zitten”. Ik deed wat ze zei en toen ik op de door haar aangewezen stoel zat kwam ze op me af lopen en zei” Stond je daar al lang te kijken?”. Ik ontkende maar gelijk zei mijn vader” Ik denk het wel want moet je eens kijken wat een stijve piemel hij heeft”.

Mijn pyjama broek werd naar beneden getrokken en gelijk pakte ma m’n piemel vast. Ik keek naar beneden en zag ik een glimmende druppel op mijn piemel. Vader haalde deze met zijn vinger er af en hield die voor de mond van mijn moeder die hem gelijk af likte. Ik zei toen dat Sofietje over gegeven had en dat ik dat wilde vertellen. Pa kleedde zich aan en liep naar de kamer van Sofietje en liet moeder en mij alleen in de ouderlijke slaapkamer. Moeder kwam naast me zitten en zei” Je stoorde ons in het liefdesspel. Daarom mag je nooit onze slaapkamer in komen. Vader en moeder hebben altijd seks als er niemand thuis is of als jullie al slapen. Je weet toch wel wat we dan doen hé? Ik weet dat je de boekjes uit de gangkast gevonden hebt en die leest. Ik weet ook dat je dan masturbeert. Maar daar praten we straks over als je vader er bij is en we hebben al een inleidend gesprekje met Sofietje gehad en wilden daar vandaag mee verder gaan en nu gaat dat dus ook voor jou gebeuren”.

Vader kwam binnen en vertelde dat het allemaal wel mee viel want ze had koud gedronken en dat was verkeerd gevallen. Toen keek hij naar mij en zei” Ik zie dat je nog steeds opgewonden bent want je zit naar de borsten van je moeder te staren en hebt nog steeds een stijve piemel”. Ik kleurde tot achter m’n oren en moeder zei toen” Ga je er zelf iets aan doen of zit je te wachten totdat ik er iets aan doe?”. Vader zei dat hij ons alleen zou laten en straks aan het ontbijt zou zien. Mijn hersenen draaiden op top snelheid want ging moeder me nu aftrekken of moest ik het zelf doen. Vader draaide zich bij de deur nog een keer om en zei” Ik vang de andere twee wel op en zie jullie wel verschijnen. SUCCES jullie”. En met een glimlach op z’n gezicht sloot hij de kamer deur achter zich. Waar moest ik kijken en wat zou er gebeuren. Er hing een speciale lucht in de slaapkamer en ik zat daar maar met nog steeds een stijve pik.

Moeder stond op en deed de schort af en toen zag ik haar voor de eerste keer zover ik me kon herinneren naakt. Ze kwam voor me staan en zei” Op plaatjes heb je wel eens een naakte vrouw gezien maar nu is het echt” Ze kwam dichterbij en ook de vreemde lucht werd sterker en ik zag dat ze een kaal kutje had en hele grote tieten. Veel groter dan die van Sofietje. Ze draaide een rondje en vroeg wat ik er van vond. “Mooi heel mooi. Alleen je hebt geen haartjes op je kut. Sofietje heeft dat wel en ik heb daar ook haartjes maar jij scheert ze er zeker af” Moeder knikte en vertelde dat dat veel hygiënischer was en dat als papa haar likte dat het dan veel fijner was. Ik mocht er toen aan voelen en merkte gelijk dat ze daar een beetje vochtig was en ook het luchtje werd sterker toen ze zo voor me stond. Met haar ene hand wreef ze over mijn hoofd en met de andere opende ze haar kutje en ik keek m’n ogen uit. Ma glimlachte en zei” Geef er maar een kusje op en doe niet zo verlegen want ik wil het en er is niets eng aan. Alleen wil ik niet dat je er met je vriendjes of andere mensen over praat. Dit is ons familie geheim” Ze stond nu ongeveer 5cm. van m’n gezicht en ik kwam iets naar voren en kuste haar kutje. Dit was zo’n sensatie dat mijn piemel zeer deed zo stijf was ie.

Moeder pakte mijn pik nu vast en begon er aan te trekken. Het gevoel werd nog intenser als dat ik het zelf deed. “ Lekker hé. Jij hebt al een behoorlijk grote piemel. Ik denk dat je zo gaat spuiten. Dat moet je wel even zeggen want het mag niet op de vloer bedekking komen”. Ik knikte en het leek wel of de hemel open ging. Ik wilde net zeggen dat ik ging spuiten toen moeder door haar knieën ging. Ze hield mijn piemel voor haar mond en gelijk verliet de eerste straal sperma mijn pik. De volgende kwam ook gelijk en moeder deed haar mond open en ving alles verder op. Ik keek haar aan en zag dat er sperma op haar hals zat en dat er wat op haar tieten zat. Moeders ogen straalden en ze zei” Je bent een man. Ik vind je heerlijk smaken”. Toen zag ik dat ze alles door slikte en met een vinger de zaadrestjes van haar borsten veegde. “We gaan nu eerst eten en daarna gaat de voorlichting verder”.

We kleedden ons en liepen naar de eetkamer. Ze lachte naar vader en vroeg of hij Benjamin( de kleinste) naar Oma wilde brengen. Dit gebeurde en binnen tien minuten was vader terug en werden Sofie en ik naar de douche gestuurd en kwam moeder mee naar boven en moesten we elkaar wassen. We vonden dit alle twee vreemd maar na enkele minuten zeiden we beide dat dit wel lekker was en toen ik haar tietjes streelde werden haar tepeltjes harder en voor ik het wist had ze mijn piemel in haar hand en speelde er mee. Moeder zei toen dat ik niet mocht klaar komen en met m’n vrije hand zat ik aan Sofie haar kutje. Deze lachte en zei “ Je moet op m’n plekje drukken zoals je altijd doet als we spelen”’ Moeder keek verbaast en zei “ Spelen jullie wel vaker met elkaar dan?”. We knikten en toen moesten we ons afdrogen en in de slaapkamer van pa en ma wachten. We zaten nog in ons blootje en na vijf minuten kwamen onze ouders ook binnen in Adam en Eva kostuum.

We zaten op dat grote bed en pa kwam tegenover mij zitten en ma ging in kleermakerszit tegenover Sofie zitten. Ik zag haar kut iets open staan en zo begon onze seksuele voorlichting met de mooiste beelden. Ma legde uit hoe alles bij haar werkte en pa en ik zaten naar dit alles te luisteren en te kijken. Wat had hij een grote pik zeg en ook zo dik. Ma keek naar mij en zei” Niet alleen naar zijn grote piemel kijken maar ook goed luisteren naar wat ik te vertellen heb”. Na een poosje vroeg moeder wat wij samen hadden gedaan. Ik kleurde en Sofietje zei” Vertel jij het maar”

Ik vertelde dat we eerst altijd vadertje en moedertje speelden maar daar was verandering in gekomen toen onze neef Robbie op het trouwfeest was geweest van opa en oma vorige maand op de camping. We hadden toen doktertje gespeeld en tijdens het spel aan zijn grote pik getrokken. Toen Robbie ging spuiten zei hij dat Sofietje het in haar mond moest doen zoals mamma vanmorgen bij mij had gedaan. Dat wilde Sofietje niet en toen spoot hij het op haar jurkje. Daarna hadden ze er limonadesiroop op gegooid omdat ze de vlekken er niet af kregen. Daarna heeft tante Bep het schoon gemaakt. Robbie had ook nog gezegd dat dit ons geheim was en dat we er met niemand over mochten praten. Vader en moeder keken elkaar verbaasd aan en moeder verbrak de stilte en zei” Die komt aan de beurt “ Dit was onacceptabel en vader zei dat ze niets zouden zeggen over ons.

Nu zei vader” Wij deden vanmorgen een seks spel en toen kwam jij binnen. Moeder was verkleed als een serveerstertje en ik wilde seks met haar. Daarom had ze die schort aan. Ze heeft ook een verpleegsters uniform. Zo spelen wij dan. Ik voelde dat Sofietje mijn hand vast hield en er zachtjes in kneep. Moeder stond op en pakte de schort weer en deed die om haar naakte lichaam en wij zagen dat vader weer een stijve pik kreeg. Sofie zei” Zo die is groot zeg. Groter dan die van Hans en Robbie”. Ze keek er gebiologeerd naar en ma zei toen dat ze er wel aan mocht voelen. Voorzichtig pakte ze die dikke stam vast en kneep er een beetje in. Gelijk pakte ze met haar andere hand mijn pik vast en kneep er ook even in. “Vinden jullie dat een lekker gevoel ?” vroeg ma. We knikten alle twee en ma bukte iets en nam pa z’n pik in haar hand en schoof zijn vel iets naar achteren en zei “ Doe jij dat ook maar bij Hans” en ma begon Pa af te trekken en Sofie deed het zelfde bij mij. Het was heerlijk en pa zei toen dat de meisjes moesten wisselen en Sofie pakte de dikke pik van pa vast en ma deed hetzelfde bij mij.

Ik zei tegen ma dat ik weer ging komen en toen stopte ze even en Sofietje trok steeds sneller aan pa z’n pik. Toen begon ma weer te trekken en heel snel kwam dat heerlijke gevoel weer terug. Ik keek en zag weer een druppel vocht uit mijn piemel komen en gelijk likte ma deze weg. Ik vroeg haar of dat lekker was en ma zei dat ze het heerlijk vond en toen deed Sofie het zelfde bij pa alleen had ze wat moeite om die dikke eikel in haar mondje te doen zoals ma bij mij deed. Toen zei ma dat we moesten wisselen en ging Sofie mij zuigen en likken zoals ma het bij pa voor deed en ik zei dat ik haast klaar kwam en ma riep toen” Door zuigen Sofie dat is lekker dat doe ik ook kijk maar” Ik hield het niet meer en spoot in Sofie d’r mond en slikte Sofie het door zoals ma gezegd had. Ik zag ook dat ze met haar kutje zat te spelen en even later kwam Sofietje ook klaar.

Nu keken we naar pa en ma en pa begon te kreunen en zei dat hij ging spuiten en we zagen zijn pik nog dikker worden en ma kokhalsde en ze probeerde alles binnen te houden maar dat lukte niet en uit haar mondhoek druppelde het sperma op haar tieten .wat ze gelijk uit smeerde. Daarna kuste ze pa en opende haar mond en we zagen hoe pa zijn eigen sperma terug kreeg en het door slikte. Nu liep ma even de slaapkamer uit en kwam met een serveerblaadje terug met daarop vier glaasjes cola. We gingen toen even met elkaar praten en toen zei pa” Hoe vinden jullie dit nou?”. We keken elkaar aan en in koor zeiden we dat we het geil vonden. Dan krijgen jullie nu het slotstuk te zien zei ma. We keken en zagen pa z’n piemel met schokjes weer omhoog komen en ma ging op haar rug liggen en zei toen” Kom maar met die lekkere pik van je en neuk mij heel langzaam zodat ze het goed kunnen zien schat”.

Ma deed haar benen van elkaar en pa ging er op z’n knieën tussen zitten. Hij pakte zijn knots vast en richtte hem op ma d’r kutje. Omdat ma d’r lippen van elkaar hield drukte pa zijn eikel naar binnen. Heel langzaam schoof zijn hele pik naar binnen en stopte toen zijn buik die van ma raakte. Toen trok hij hem er bijna helemaal weer uit en alleen zijn puntje zat er nog in. Toen ging hij er iets sneller weer helemaal in en zei toen “ Dit is neuken zo moet je het doen en er veel van genieten en vooral zeggen wat je lekker vindt”. Gelijk zag ik dat hij met ma d’r tepels begon te spelen en dat hij er soms aan trok. Ma begon steeds harder te kreunen en kwam schokkend klaar terwijl pa rustig door neukte.

Ik zat weer te trekken aan mijn pik en Sofie zei” Zullen wij ook?” Sofie ging ook op haar rug liggen en ik deed hetzelfde als pa en wilde mijn pik in haar kutje doen en duwde mijn eikel ook tegen haar kutje en voelde dat haar kutje zich voor mij opende en mijn eikel naar binnen schoof. Pa en ma stopten even en keken naar wat wij deden. Ik vroeg of het ging en Sofie zei “ Het lijkt wel of hij niet dieper gaat”. Ma zei toen dan moet je even terug trekken en dan wat sneller er in drukken. Dat doet even pijn maar daarna ga je het heel lekker vinden. Hans gaat je ontmaagden Sofie”. Ik trok terug en toen zei Sofie” Doe het Hans doe het nu” Ik duwde gelijk mijn pik weer naar binnen en voelde een kleine weerstand en schoot toen door en kwam ook met mijn buik tegen die van Sofie. Toen ik doorschoot gilde Sofie dat het pijn deed en Pa zei dat ik even stil moest blijven liggen totdat Sofie zei dat ik verder mocht gaan.

Ik keek haar aan en zag dat ze tranen in haar ogen had die ze snel weg veegde en toen zei Sofie” Neuk me nu maar Hans maar eerst heel zachtjes”. Ik trok weer bijna helemaal terug en drukte mijn pik weer heel langzaam naar binnen. Nu voelde ik geen weerstand meer en het leek wel of Sofie naar boven duwde als ik naar beneden drukte. Ze begon toen aan haar tepels te trekken en te kreunen en even later zag ik dat pa en ma ook weer begonnen waren en voelde ik dat m’n zusje klaar kwam. Ik voelde nu dat ik ook weer klaar ging komen en spoot toen mijn sperma in Sofie d’r kutje. “Je komt klaar hé “ zei Sofie. “Ik voelde het in mijn kutje komen. Lekker warm hoor”. Nu keken we even naar pa en ma. Die gingen even van elkaar af en ma ging op haar knieën zitten en pa zat achter haar en drukte zijn stijve pik tussen haar benen door naar binnen. Hij pakte haar tieten vast en ma begon allerlei schunnige dingen te zeggen. Pa was niet meer te stoppen en al heel snel spoot hij ook ma vol met zijn zaad.

Daarna zijn we gaan douchen en hebben we heel lang zitten praten en elkaar beloofd om er nooit over te praten. Tot vandaag want alle deelnemers aan deze seks sessie zijn overleden en is het voor niemand kwetsend. Ik heb deze belevenis gedeeld met een mede bewoner van het bejaardenhuis waar ik nu woon en hij zou dit uit typen en versturen voor mij. Als de reacties leuk zijn zal ik nog het één en ander vertellen aan de marktkoopman. Hij schrijft het dan weer op en kunnen anderen er ook van genieten.

Zoek naar meer verhalen van De Marktkoopman...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Ongelofelijk Lekker - 22Door: Lara
Gelezen: 2469x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-07
9.1
:: Logeren Bij Tante Maria 13 #Door: Maria En Klaas
Gelezen: 3603x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Plassen, Sandwich, Anaal
22-07
8.9
:: Mijn Oudere ZusDoor: Sam
Gelezen: 6528x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-07
7.7
:: Verrassing Tijdens OppassenDoor: Rock
Gelezen: 20191x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Nicht, Neef, Tieners, Jacuzzi, Trio.
21-07
9.1
:: Mijn Zusje En... - 6Door: TheoMaxwell
Gelezen: 7461x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
20-07
9.0
:: Glurende Moeder - 14Door: Anna2014
Gelezen: 4645x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-07
9.0
:: Ongelofelijk Lekker - 21Door: Lara
Gelezen: 2544x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-07
9.4
:: Ik Liep Geil - 2Door: Sabine
Gelezen: 5978x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Naakt Zonnen, Heet
20-07
8.7
:: Broer En Zus - 1Door: Max Van Der Linde
Gelezen: 21591x
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Broer, Zus, Incest, Familie, Masturbatie, Lang, Serie, Sex
18-07
8.8
:: Ongelofelijk Lekker - 20Door: Lara
Gelezen: 8149x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-07
8.7
:: Lustburg 2.10 De Geile PartyDoor: Knuffelbuffel
Gelezen: 4902x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi
17-07
9.2
:: Ik Liep GeilDoor: Sabine
Gelezen: 33620x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Likken, Naakt Zonnen, Heet
17-07
8.6
:: Perverse Prikkels - 1Door: Dickydickert
Gelezen: 27000x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Mama, Zoon, Sex, Neuken, Pervers
13-07
8.5
:: Club Gala - 4Door: Xxx_pen63
Gelezen: 8327x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Incest, Gangbang, Anaal
13-07
9.1
:: Club Gala - 3Door: Xxx_pen63
Gelezen: 19416x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Incest, Gang Bang, Interracial
12-07
8.7
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 417