Opwindend.Net
Datum: 14-04-2016
Stemmen: 65x
Cijfer: 7.0
Gelezen: 21204x
Lengte: Gemiddeld
De Webcam - 1
Door De Marktkoopman - Zoek naar meer...

Omdat ik me niet lekker voelde was ik na de lunch naar huis gereden. Ik werk bij de recherche en acht dat ik wel weg kon gaan. Ik had behoorlijk de pest in toen ik de straat in wilde rijden. Deze was afgesloten en ik parkeerde waar een plaatsje was en liep naar mijn woning. Wel lekker als je buikkrampen hebt. Ik opende de achter deur en zette mij schoenen in de bijkeuken. Toen ik binnen stapte hoorde ik dat Els boven was en ging op sokkenvoeten naar boven. Halverwege de trap hoorde ik kreunen. Ik stopte gelijk en stond gelijk helemaal op scherp. Ik had dit nooit gedacht en hoorde Els kreunen of ze aan het neuken was maar gelijk hoorde ik een stem die ik kende maar dit was niet “Live” Ik sloop verder naar boven en keek door een kiertje de slaapkamer in en daar zat Els voor de laptop te masturberen. Ik was blij dat er niemand anders in onze slaapkamer was en zachtjes liep ik naar beneden.

Ik ging naar het toilet en spoelde door nadat ik de deur geopend had en rommelde wat en riep toen naar boven dat ik thuis was. Els zei dat ze met de was bezig was er zo beneden zou zijn. Ik zat net toen Els met een verhit gezicht de woonkamer in kwam. Ze kuste me en ik zei” Zo je bent nogal druk schat. Je hebt zo’n verhit rood gezicht en je rokje zit tussen je panty. Gelukkig dat niemand anders je lekkere kontje ziet want dat is toch alleen voor mij”? Ze lachte en werd nog iets roder en zei “ Geen andere man mag onder mijn rokje kijken schat”. We dronken een kop thee en ik zei dat ik last van m’n darmen had en even ging liggen. Om een uur of zes wekte Els me en vroeg of ik iets wilde eten. Ik zou overslaan en ze vertelde dat het bureau gebeld had. Ik belde terug en hoorde dat er een nieuwe zaak was waar ik me op zou richten. We dronken een bakkie en ik stapte het bed weer in en de volgende dag vroeg naar het werk.

Bij de technische dienst vroeg ik een speldenknop webcam met frequentie en stak deze in mijn zaken ging met mijn collega met een nieuwe zaak aan de slag. Hij liep langs de TD en haalde spullen op voor ons onderzoek. Toen ik weer naar huis reed dacht ik aan de Cam en wist dat ik hem vanavond zou instaleren. Ik hoefde hel alleen in de lamt te steken en ze rest zou ik op mijn tablet kunnen zien. Ik dacht steeds terug aan hetgeen ik gezien had en wilde weten wie de persoon was waar Els mee webcam de. Het zou twee dagen duren voordat ik er achter was.

Els zat in de slaapkamer op bed en pakte de laptop en logde in. Ik was verbaast want Els ging naar Skype. Hier kwam mijn stiefzusje in beeld. Ze vertelde dat ik plotseling thuis gekomen was en ze tegen haar orgasme aanzat en snel de laptop afgesloten had. Ze spraken af om voortaan op vaste tijden te cammen en dan vroeger als de mannen net naar het werk waren. Ik registreerde alles en was zo verbaast dat ze dit met mijn eigen stiefzusje deed. Mijn vader was hertrouwd met een vrouw die al een kindje had. We woonden jaren samen en ik beschouwde haar als mijn zusje en liet dat “stief “achterwege. Suus en ik hadden wel eens bij elkaar gevoeld maar toen we een keer betrapt werden was het over. Ze vertelden elkaar dat dit hun dingetje was en ik was bloedgeil.

Toen ik thuis kwam wilde ik neuken en Els was snel om en we neukten of ons leven er van af hing. Ik wilde graag weten of Els fantasieën had. Ze wilde weten waar ik op doelde en zei toen” Nou gewoon met een andere of meerdere manen er bij of met een negroïde type of met een vrouw of meerdere vrouwen”. Els zei “Zeker niet met meerdere mannen. Ik ben daar niet zo het type voor. Een neger heb ik wel eens over gefantaseerd maar de hebben zo’n grote dikke staaf en dat past denk ik niet. Meerdere vrouwen vindt jij zeker wel leuk hé ouwe geilaard”. Ik dacht goed na over hoe ik het moest zeggen en zei toen” Ik zou het wel leuk vinden met een vrouwtje er bij maar ik wilde dan geen wild vreemde en dat ze eerst een soa test zouden doen. Misschien een keer een parenclub bezoeken om uit te vinden hoe het ons zou bevallen” .

Daar moesten we beide over na denken en we vielen in slaap. De volgende dag riepen de werkzaamheden weer. Toen ik thuis kwam en we gegeten hadden zei Els” Ik heb op het net gekeken naar een parenclub en er zit er ééntje ongeveer 30 km hiervandaan. Ik zou het wel leuk vinden om daar eens eerst te gaan kijken en daarna beslissen we of we het alle twee willen”. Ze overviel me hiermee en ik zei “ Je kan toch niet vragen of je even mag kijken en dan weer weg gaan. Ik denk dat je dan naar een ladies night zou moeten gaan en kijken hoe dat bevalt. Dan wacht ik in de auto en later kunnen we dan beslissen of we het doen. Alleen heb je dan geen kans om die neger tegen te komen” We lachten alle twee en Els zei” Snel naar de slaapkamer want ik ben geil door dit gesprek en daar moet je nu wat aan doen.

We waren net boven en Els deed haar kleding uit en stond voor me in een geil setje. Halve cups waar haar grote borsten uit gedrukt werden. Kousen met jeratellen .Haar slip was een bijzonder en had geen kruisje. Ik zag dat ze zich geschoren had en een smal streepje had laten staan. “Is dit lekker dan schat “kirde ze. En greep naar mijn kruis Ik had een stijve en toen Els mijn kleding uit trok en ik naakt voor haar stond ging ze door haar knieën en zei” Je bent net zo geil als ik want er komt al een druppeltje uit. Voel maar want ik ben ook zo nat. Steek je vinger maar in m’n warme kutje”. Ik had geen verdere aanmoediging nodig en bracht mijn hand naar haar holletje en voelde hoe haar lipjes iets open stonden en mijn vinger naar binnen gleed.

Els wreef met haar vinger de druppel van mijn eikel en maakte een smakkend geluid toen ze hem aflikte. Ze nam mijn harde penis in haar mond en omdat ze het zelf ook prettig vond zakte ze verder en ik voelde mijn eikel achter in haar mond tegen haar keeltje. Ze kokhalsde maar kwam steeds terug en ik voelde mijn eikel zich verdikte en kneep en trok hard aan haar tepels en spoot mijn sperma diep in haar keeltje. Toen ik mijn piemel terug trok hingen de slierten slijm en sperma tussen haar lippen en mijn eikel. Els stapte het bed op en ik begon haar te likken. Ze deed zelf haar slip uit en ik likte beide gaatjes. Ik bracht mijn vingers weer in haar kutje en voelde hoe Els haar spieren aan spande en kreunend klaar kwam.

Dit was slechts het begin want alles haalde ze uit de kast en de orgasmes volgden elkaar in ijltempo op. De dikste dildo wilde ze in haar kontje en ze trok mij af en toen ik bijna kwam trok ik terug en els zei geheel onverwacht” Neuk en spuit me in m’n kontje met die dikke pik van je”. Els ging doggy zitten en voor de eerste keer neukte ik Els in haar kontje. Dit was zo strak dat ik voorzichtig door drukte totdat hij er helemaal in zat.

Na een korte gewenning zei Els neuk me diep en duwde haar billen tegen mijn buik en toen ik terug trok duwde ze terug en met een petsend geluid neukte ik haar strakke poepertje. Omdat ze zichzelf vingerde restte mij niet anders door aan haar tieten en tepels te trekken en gillend kwam Els klaar. Voordat haar orgasme weg ebde overspoelde het volgende orgasme haar. Dat werd ook mij teveel en mijn pik verdikte zich en spoot mijn zaad naar buiten. Els zei dat ze het binnen voelde spuiten en kreunde en even later liet ze zich voorover vallen en draaide naar me toe. We kusten elkaar en ze zei” Dit was heerlijk. ik denk dat we later wel het één en ander te bespreken hebben want nu wil ik alleen nog maar seks. Hard, vol passie en liefdevol. Nadat we gedoucht hadden aten we een snack namen een wijntje mee naar boven en gingen verder waar we een uur eerder gestopt waren.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: De Webcam - 2

Zoek naar meer verhalen van De Marktkoopman...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: ReünieDoor: Mirelle
Gelezen: 16575x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-06
8.9
:: Zusje HelpenDoor: Serviesgoed22
Gelezen: 22299x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zus, Broer, Pijpen, Beffen, Sex, Dronken
21-06
8.9
:: Mama Neemt Haar... - 2.Door: Marc
Gelezen: 15343x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaar Komen, Likken, Vingeren, Mama Strelen, Genot
21-06
8.4
:: Bij Gebrek Aan BeterDoor: Woestijnrat
Gelezen: 21533x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.2
:: Cadeau Voor Mijn... - 7Door: Baco
Gelezen: 6003x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmoeder Milf Vreemdgaan
20-06
9.1
:: MariekeDoor: Ygg
Gelezen: 9941x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Stiefdochter, Pijpen, Eerste Keer
19-06
8.7
:: Ongelofelijk Lekker - 16Door: Lara
Gelezen: 7130x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
8.9
:: Onverwacht Bezoek Door: Boefje
Gelezen: 16614x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
7.6
:: Lustburg 2.6 –...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 2431x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi, Homo
19-06
9.2
:: De VerjaardagskalenderDoor: Peter1948
Gelezen: 22551x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Fantasie, Incest, Jong/oud, Eerste Keer
18-06
8.2
:: Opa Ontdekt, Lisa... - 3Door: Angela
Gelezen: 13203x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pa..opa
18-06
8.2
:: Mama Neem Jonge...Door: Marc
Gelezen: 33198x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaar Komen, Likken, Vingeren, Mama Strelen,
16-06
8.5
:: Ongelofelijk Lekker - 15Door: Lara
Gelezen: 10797x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.7
:: Nauwe Familiebanden Met...Door: Hottie
Gelezen: 34962x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Britney - 3bDoor: Karel Jr.
Gelezen: 11075x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vader, Dochter, Trio, Onbekende Vrouw
13-06
9.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net