Opwindend.Net
Datum: 05-04-2009
Stemmen: 39x
Cijfer: 7.7
Gelezen: 25453x
Lengte: Lang
Zusje En Ik - 2
Door Crazydennis - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Zusje En Ik - 1

Die bewuste middag waarin m'n zusje en ik elkaar toch wat anders leerden kennen waren we alleen thuis. Later in de middag zou er nog een vriendin van Lisa langskomen om zich samen met haar voor te bereiden op de eerste gang naar de 'grote school' (hetgeen waarschijnlijk zou neerkomen op een middag schaapachtige gegiechel dat nu eenmaal zo gewoon is voor schoolmeisjes van 15), maar we hadden nog een hele lege middag voor ons. Mijn vrienden waren nog geen van alle terug van vakantie, dus ik had me maar te vermaken. Aangezien het meer dan schitterend weer was en in huis eigenlijk te warm om ook maar iets zinnigs te doen, stelde Lisa voor om dan maar samen in onze zwem-spullen in de tuin te gaan liggen 'bakken'. Het leek mij inderdaad het meest zinnige dat we onder de omstandigheden konden doen.

We vertrokken ieder naar onze kamer boven om onze zwemkleren aan te doen. Toen ik beneden kwam had m'n zusje al twee grote badhanddoeken uitgespreid op het gras. Ze had een nogal kleine en redelijk strakke gele bikini aan. Ik had de zonnebrand-olie bij me. Voor het geval dat. Ik verbrand nogal gemakkelijk, in tegenstelling tot Lisa. De kleine blondine lag ondertussen al op haar buik op haar handdoek een stripverhaal te lezen en nadat ik voor ons tween een Fanta had ingeschonken -inclusief rietje!- ging ik naast haar liggen met een goed boek van Stephen King.

Zo ging er een uur plezierig samenzijn voorbij. Lisa had ondertussen de radio aangezet, waar net een programma over de Stones aan de gang was. Ze kwam terug met een hele kan met Fanta en ijsblokjes en twee bananen. Ik dronk het glas dat ze voor me had ingeschonken in een teug leeg. Zelf vouwde ze haar lippen om het rietje en zoog het oranje vocht naar binnen. Ik sloeg een blad om voor het volgende hoofdstuk in m'n boek, toen Lisa vroeg: "Dennis ... wil je me even insmeren? Ik heb geen zin om de eerste dag met een verbrande rug in de klas te zitten." Ze ging op haar buik liggen en reikte mij de olie aan.

Ik pakte de fles van haar aan en goot wat van de stroperige vloeistof op m'n handen. Eerst streek ik het uit over haar schouderbladen en nek. Ze haalde haar lange blonde haren weg en drappeerde ze parmantig naast haar hoofd, zodat ze niet vet zouden worden. Vervolgens knoopte ze -ietwat giechelend- het touwtje van haar topje los, zodat ik de olie goed kon uitsmeren. Ik spoot twee spetters olie op haar naakte rug en begon het gladde spul over haar huid uit te wrijven. Ik plaagde haar ermee dat ze een topje droeg. "Dat heb jij nog lang niet nodig, gek!", zei ik haar. "Nou joh! Dat weet jij toch niet?!", ging ze de discussie aan. Ik wist dat natuurlijk wel, en ik zei haar dat het me al lang was opgevallen dat ze nog helemaal geen tietjes had. "Oh nee????", zei ze. "Nee!", zei ik "O neeeeeeee!!!!!??", vroeg ze weer. "NEEEEE. Zeg ik toch! Da's nogal duidelijk, daar ben je nog te klein voor!" Dat kon ze duidelijk niet velen. Even stribbelde ze wat tegen, maar toch niet zo als ik van haar gewend was. Toen draaide ze zich half op haar zij. Het topje viel op de handdoek. Er op geilend haar broer te provoceren duwde de kleine blonde spetter haar zestienjarige tietjes omhoog.

"Ach wat, durf je die twee erwtjes tietjes te noemen??", vroeg ik haar weer plagend. Ineens legde ik m'n handen op haar kleine tietjes en begon de olie er over uit te wrijven. Bijna meteen waren haar tepeltjes stijf. Ze gaf een gilletje en draaide zich weer vlug om. "Je bent gemeen!!", beet ze me toe.

Ik zag dat ze kippevel kreeg toen ik haar eenmaal goed en wel zat in te wrijven. M'n vingers wreven de glibberige vloeistof stevig uit over haar naakte huid. Rustig draaiend met m'n handen smeerde ik de haast kleurloze vloeistof over Lisa´s naakte huid. Geduldig masseerden m'n vingers haar naakte rug. Af en toe hoorde ik een "Oooohhh!" en een "Aaaahhh!". Langzaam maar zeker gleed ik omlaag over haar rug, totdat ik haar onderrug bereikte. Ik deed weer een klodder olie op m'n handpalm en begon haar bovenbenen in te wrijven.

"Heee eikel!!, doe je m'n billen niet?", riep ze en keek verontwaardigd om. "Ja euhhh, kom zeg, je ligt toch niet in je blote kont in de zon?", wierp ik tegen. "Nou hoor, kom op, als je me inwrijft moet je het ook helemaal doen!!", zei Lisa. Nou dacht ik op dat moment nog niet dat ze dat letterlijk meende, maar ze duwde haar kontje al naar me omhoog. Toen pakte ze het elastiek van haar meisjesslipje beet en duwde daarop meteen het elastiek van haar ronde billen. Aldus presenteerde ze me met de frisse naaktheid van haar blote bips. Ik haalde m'n wenkbrauwen op, maar besloot maar niets meer tegen te werpen, aangezien dat bij m'n zusje toch nooit zin had.

Ik pakte de fles en besloot een straaltje van het nogal koude vocht op haar naakte billen te gieten. Ze slaakte een hoog gilletje zodra de olie over haar ontblote achterste begon te lopen. Meteen begonnen mijn vingers de olie over haar zachte huid uit te wrijven. Wat me opviel was de bijna perzik-achtige gladheid van haar billen. Ondertussen was een straaltje olie over haar ronde billetjes omlaaggelopen en liep nu tussen de strakke halvemaantjes omlaag in haar bilspleet.

Ik merkte dat ze haar beentjes een beetje spreidde en ik zag dat de olie ertussen in haar kruis omlaagdruppelde in haar broekje. Rustig smeerde ik de olie over de zachte huid van haar kontje uit. Ik had de indruk dat ze het niet onaangenaam vond.

Nog steeds lag Lisa op haar buik. Zachtjes duwde het kleine meisje haar kontje wat omhoog. M'n handen masseerden haar stevige kontje, terwijl ik de vette zonnebrand olie over haar billen uitsmeerde. "MMMmmmm lekker, broertje!", zei ze, terwijl ze een onschuldige blik van haar grote ogen over haar schouder naar achteren wierp. Ik keek haar even aan en zag hoe waterig haar oogjes stonden. Ik weet nog dat ik dacht: "Als je niet beter zou weten zou je denken dat ze geil was!" Tegelijk ging ze een beetje verliggen; haar heupen wiegden onder m'n handen, het slipje spande zich tussen haar frisse gespreide dijen. Haar lange blonde haren lagen over haar naakte rug. Ik zat wat ongemakkelijk over haar heen gebogen. Om het me wat makkelijker te maken spreidde ze haar jonge dijen nog wat, zodat ik tussen haar gespreide benen kon zitten. Daarmee echter toonde m'n zusje me tevens de zachte perzik in haar onderbuik. Ik zag dat de spleet van haar billen in een kerf tussen haar benen overging in de nog gladde snee van haar schaamspleetje. Onder haar lichtbruine en gerimpelde anusgatje werd het vlees al roze en het leek of de lichtglimmende bilspleet weer door-midden gekerfd was.

Het schaamspleetje dat m'n vijftienjarige zusje al die tijd met zich mee had gedragen was zo mooi!: bijna haarloos, twee roze lipjes met een glimmend waasje erover. Ik bestudeerde de vorm van Lisa's kutje en werd alsmaar geiler. Tussen de wijkende lipjes zag ik nog net het zachte vlees van haar schede. Het water liep me letterlijk uit de mond. Zachtjes smeerde m'n linkerduim een druppeltje olie over het gevoelige vlees aan het begin van haar lipjes, onder het gerimpelde anusgaatje. Ik zag dat de lipjes opzwollen en toen ze wat uitzetten kon ik zo van achteren nog meer van de rozige binnenkant van haar kinderpoesje zien. Het was eigenlijk pas toen dat ik me besefte dat ook kleine zusjes wel eens geil konden worden.

Ik kon het niet helpen, maar terwijl ik de olie uitwreef duwden m'n duimen zo nu en dan haar billen van elkaar en als vanzelf werden ze naar het lichtbruine gaatje van haar aars getrokken. Zachtjes wreven m'n vingers nu de olie uit in haar bilspleet. Ze begon zachtjes te kreunen. M'n duimen draaiden rondjes over haar zachte meisjesbillen. Tussen haar blote billen had de zonnebrand olie een klein poeltje gevormd, dat de huiverende spier van haar anusje bedekte. Ik duwde m'n duimen onder haar billen tussen haar dijen en wreef vanaf de inmiddels duidelijk gezwollen meisjeslipjes omhoog tussen de twee smakelijke konthelftjes. Met m'n hart kloppend in m'n keel smeerde ik het meertje olie over haar kontgaatje uit.

M'n zusje maakte zelf een einde aan de onzekerheid. Ze richtte ineens haar hoofdje op. Terwijl haar lange blonde haren als een waterval over haar schouders omlaag vielen keek Els me aan van over haar schouder. "Nu m'n buik ook nog even Dennis!" Ze draaide zich om en ging op haar rug liggen.

Meteen viel op dat de kleine tepeltjes als harde erwtjes omhoog priemden. "Eerst m'n benen.", wist ze te commanderen. Ze leunde op haar ellebogen, zodat ze me kon bekijken. Ze moet de tent in m'n broek hebben gezien; toen ik haar even aankeek lag ze met grote ogen tussen m'n benen te kijken.

Enfin, er was weinig dat ik er op dat moment aan kon doen, en dus concentreer-de ik me maar op de lange meisjesbenen voor me. Zodra m'n handen wat hoger over haar naakte dijbeentjes masseerden, begon ze weer te zuchten. En onder-tussen zat ik ook nog eens schalks tussen h r benen te kijken; Ik kon er niet achterkomen of het de tussen haar dijen omlaaggedruppelde olie was die een donker en vochtig plekje had achtergelaten in haar broekje.

Hoe meer m'n vingers ondertussen omhoog gingen, hoe krampachtiger Elsje ging liggen. Langzaam draaiden m'n duimen cirkeltjes over de gevoelige huid van haar bovenbeentjes. Haar kleine tepeltjes waren nog steeds verstijfd. Ik begon nu toch echt ook wat te zwaarder adem te halen. Hoe meer ik me vooroverboog, hoe meer m'n paal me in de weg zat. Ik zat nu met m'n hoofd boven haar kruis en ineens waaierde op de wind het bitterzoetige aroma van een geil jonge meisjes poesje m'n neusgaten in. Het trof me als een mokerslag en m'n pik groeide in incestueuze wellust welhaast nog een centimeter.

Toen raakten m'n duimen haar liezen en meteen gleden m'n vingers de pijpjes van haar kleine broekje in. M'n hart klopte in m'n keel, toen m'n vingers verder gleden en m'n gevoelige vingertoppen de ronde vrouwelijke welvingen voelden. Lisa's stemmetje klonk verstikt toen ze zei: "Je moet m'n buik nog insmeren Dennis." Even keek ik haar aan. Toen pakten haar handjes de band van haar slipje beet. Ik hield m'n adem in. Met grote ogen staarde ik omlaag in haar kruis. Ze duwde haar heupen omhoog en het volgende moment stroopte m'n blonde zusje vlak onder m'n neus haar zwemslipje helemaal omlaag van haar heupjes af over haar lange benen en schopte het met haar rechtervoet twee meter verder zowat de heg in. M'n adem stokte en het koudzweet brak me uit. Vlak onder me zag ik nu open en bloot het slanke, nog volkomen haarloze, schaamspleetje van m'n eigen zusje in haar slanke blote onderbuikje. M'n neusvleugels trilden bij de gekmakende erotische geur die Lisa's schoolmeisjes spleetje verspreidde. Ze had geen idee dat ze met vuur speelde. Geil duwde ze toen ook nog even haar heupjes omhoog. Ik keek kwijlend naar het blote kutje dat ze op amper tien centimeter onder m'n neus douwde. Ik werd rood van geilheid. "Ben jij zo verlegen....?", plaagde ze, toen ze m'n rode hoofd zag. Ik staarde naar het kleine en slanke meisjeslijfje dat in Lisa´s kostuum voor me in het gras lag. "Je moet nog steeds m'n buik insme-ren." Volkomen in trance pakte ik de flacon met zonnebrand-olie en goot flink wat zonnebrandolie op haar naakte onderbuik. Meteen begonnen de glibberige strengen stroopachtig vocht omlaag te glibberen over haar onderbuikje en even later stroomden twee vette druppels over het naakte en haarloze puberkutje, dat daardoor glom in de felle zon. Ik legde m'n handen op haar buik en begon haar in te smeren. M'n handen gleden steeds een beetje lager. Kweilend keek ik naar haar poesje. Ik zag hoe gezwollen de schaamlipjes waren. Ze zagen er helemaal rood uit. Ik kweilde. Rustig naderden m'n vingers de poezelipjes. "MMMmmmmmmmmmm..., voorzichtig!", kreunde m'n zusje

Ik liet m'n handen over de gladde kutlipjes glijden. Langzaam begonnen m'n handpalmen de gladde olie over de opzwellende lipjes uit te wrijven. Ik zag hoe het kleine kittelaartje de kop op stak. Ingehouden kreunend voelde ik de warme kinderlipjes over de gevoelige huid van m'n handpalmen glijden. Ineens begon ze met haar handjes over haar kleine tietjes te wrijven. M'n handen gleden nu over de huid van m'n zusjes naakte onderbuikje. Ik smeerde de plas olie uit over haar venusheuvel en voelde de warmte onder m'n vingers. Zachtjes gleden ze in de richting van haar kruis. M'n hart klopte in m'n keel. Plagend gleden m'n nagels in haar liezen over de naakte huid omlaag. Ik zag hoe ze hijgde van opwinding; haar blote buikje ging op en neer als de rug van een renpaard in het aanzicht van de finishlijn. M'n vingers voelden de warmte van haar geslachtsspleetje. De olie droop over haar onderbuik omlaag tussen haar benen over het naar lucht happende spleetje. Toen gleden m'n vingers in het blote kruis van m'n jonge zusje.

Gulzig trokken m'n vingers de lipjes van elkaar, alsof ze een cadeautje was om uit te pakken. M'n hersenen registreerden de bleke afdruk die m'n vingers maakten op de vochtige huid van haar vagina. Weer snoof ik dat geurige, geilmakende aroma van haar opwindende kleine meisjeskutje op. Haar linkerhand begon nu over haar onderbuik te wrijven. Haar rechterhand gleed ineens over m'n behaarde linker bovenbeen. Even later lag ze aan m'n zwembroek te trekken.

Ik had al wel wat welvende damesbuiken betast. Echter: dit was de eerste die werd gesierd door een kutje dat niet werd geflankeerd door krullerig schaamhaar. Hijgend duwde ik m'n duim tussen de lipjes. Het leek alsof haar tengere labia gewillig uiteen weken. M'n blonde zusje lag nu wild te hijgen. Hongerig keek ik omlaag. Ik zag de kleine schaamlipjes tussen de wat grotere. Voorzichtig duwde ik een middelvinger tussen de lipjes. De kleine kreunde: "NNNGNG ..... aaaaaa-aahhhhhnngngngn !!!" Ze had haar ogen gesloten. Een hand legde ze op m'n rechterhand. Met de andere wreef ze constant over haar warme onderbuik. Langzaam liet ik m'n middelvinger het hete naakte kutje van m'n eigen zusje inglijden. Ik voelde de nauwe schede pulseren om de indringer. Zachtjes begon ik m'n vinger op en neer te bewegen

Lisa hield het niet langer. "Vinger me, broertje!! Vinger me. Maak me klaar. .. !!!", kreunde Lisa. Ik had ondertussen zelf m'n zwemslip maar uitgedaan. Kweilend zat ik voorovergebogen op m'n knie‰n. Het rechtervuist van m'n zusje zat om m'n pik heen geklemd en met haar tongetje uit haar mond lag ze me stevig af te trekken. Het was een zalig gevoel het kleine handje van m'n eigen zusje om m'n lul te voelen pompen. Natuurlijk had ik nog steeds een vinger tussen haar labia diep in haar buikje naar binnen gestoken. Kwijlend zat ik m'n zestienjarige zusje klaar te vingeren.

M'n rechter middelvinger glimt en pompt in en uit haar nauwe kutje. Zelf wrijft ze ondertussen krampachtig over het kleine gezwollen knopje van haar kittelaar, die ik tussen haar schaamlipjes uit zie steken. Ze zoog de lucht sissend tussen haar tanden naar binnen. "Ik wil dat je spuit, broertje! Ik wil je zaad eruit zien spuiten!!", zei ze ineens. Het was duidelijk dat dit een fantasietje van haar was dat ze in gedachten al vaker met Naomi had beleefd. Het is immers bekend dat kleine zwarte meisjes van die leeftijd sexuele duivelinnetjes zijn?

Ineens komt Lisa overeind en duwt me achterover. Als ik met m'n blote kont in het gras zit, grijpt ze m'n enorme erectie beet en begint me nu eerst pas serieus af te trekken. Haar linkerhandje glijdt over m'n zware ballen en zachtjes knijpt ze in de gerimpelde zak. Ze zit nu op haar knietjes voorovergebogen voor me. Haar blonde haren vallen omlaag in m'n schoot. Haar rechterhandje klemt m'n lul zowat af. Dan pakt ze de flacon en laat een paar druppels over m'n paarse eikel druppelen. Kreunend voel ik hoe ze het over m'n dikke paal heenwrijft.

Ingespannen kijkt ze naar de dikke mannenpaal in haar handje en fluistert: "Spuiten, spuiten, spuiten, spuiten, ..... " Dan begint Lisa te kauwen. Ik zie haar tongetje over haar lippen glijden. Ze pruilt haar lippen als een verwend klein meisje dat haar zin niet krijgt. Dan zie ik wat speeksel op haar lippen. Ze kweilt en dan valt een dikke klodder speeksel uit haar mond precies op m'n pik. Ik hoor het geile en blote blonde elfje kirren, terwijl ze met haar rechterduim haar speeksel over m'n harde erectie uitsmeert. Hard begint het naakte blonde schoolmeisje me af te trekken. Ik kijk geil toe hoe m'n eigen zusje me met verve af zit te rukken. Ik werd er volkomen gestoord van. Ik voel haar voorhoofd tegen m'n maagstreek aan.

Bijna had ik m'n handen op haar blonde achterhoofd gelegd en haar jonge lippen over m'n paal omlaag geduwd.

Het was alsof ze het voelde; ze ging liggen. Met grote ogen keek ik toe hoe het tienertje haar slanke beentjes spreidde. Doelbewust duwde ze het topje van haar linker middel vinger tussen haar roze lipjes. Toen zag ik met wijdopen ogen hoe m'n eigen zusje zich uitgebreid begon te masturberen. Ze pelde haar poezelipjes uit elkaar en liet kreunend haar linker middelvinger diep de nauwe koker in haar meisjesschoot inglijden. Ik gromde luid. Vliegensvlug wreef haar rechterhand over haar rode knopje. Ik begon me vlug af te trekken, bij het zien van al dat lekkers. Ze keek bijna verliefd naar de kloppende pik. En volgens mij was zo dat ook op dat moment. Ik kneep in m'n lul en voelde de dikke paal door m'n hand glijden. Elke keer als ik over m'n eikel wreef, trokken m'n ballen even samen.

Tussen Lisa´s benen zag ik nu hoe haar tienerpoesje nat begon te worden. Een druppel welde op vanuit haar lipjes en begon tussen haar gespreide benen omlaag te glibberen. Lisa voelde het. Haar rechterhand gleed vanachteren over haar blote kont omlaag. Ze tilde haar rechterbeen op en ik zag haar hand van achteren tussen haar billen over haar nog vochtige poepgaatje wrijven. Ze gleed omhoog door de bilspleet en ving de dikke druppel geilsap op met haar wijsvinger. Terwijl ze met haar linkerhandje nu hard over haar vochtige clitorisknopje wreef en me geil bleef aankijken, haalde ze haar hand tussen haar benen vandaan. Ik zag de druppel meisjesgeil op haar uitgestoken vinger. Toen opende ze haar mondje en met uitgestoken tongetje stak het blonde meisje haar vinger tussen haar lippen. Smakkend en met gerimpelde, getuite pruillipjes zoog ze haar geilslijm er van af. Langzaam kronkelde haar roze tongetje om haar natte vinger.

Ze zag hoe het me opwond. Een dikke druppel welde nu ook op vanuit het spleetje op m'n eikel. Ze kreunde, en glimlachte er bij. Ze spreidde haar dijen nog wat meer en ik zag het transpiratievocht tussen haar jonge billen. Toen tilde ze haar linkerknie op en legde het opzij over haar rechterbovenbeen. Ze trok haar knie op tot tegen haar borst. Toen gleed haar linkerhandje tussen haar beentjes en van achteren begon ze over haar halve maantjes te wrijven. Ik zag zo van achteren tussen haar beentjes door nog het haarloze spleetje van haar poesje. Ze trok haar billetjes uit elkaar en begon toen met haar middelvinger in kleine kringetjes over haar anusgaatje te wrijven. Haar kleine gerimpelde kontgaatje knipoogde naar me. "Neuk je me dalijk??" fluisterde ze ineens, bijna onhoorbaar. Ik zat tegen deze tijd onbeschaamd met m'n tong uit m'n mond aan m'n pik te trekken. "Steek je zo je harde lul in me, Dennis?", vroeg ze met een zacht stemmetje.

Ik wist m'n god niet waar m'n zusje -of all people !- dat soort taalgebruik vandaan haalde. Toen duwde het topje van haar middelvinger tegen het donkere gaatje aan. Even opende ze haar mondje. Toen ... toen gleed haar eerste vinger-kootje ineens haar anusgaatje in. "NGNGngng ... oooohhhhhhhh!!" zuchtte ze. De rest van haar vinger volgde het kootje en even daarna had ze haar gehele vinger van achteren in haar nauwe meisjeskontje gestoken.

Ik moest echt m'n best doen m'n boeltje nu niet meteen te verschieten. M'n pik was in mijn herinnering nog nooit zo hard geweest. En toch had ik er al een redelijk aantal bijzonder schone jongedames mee aan het spit geregen! En het ging er serieus naar uitzien dat ik m'n eigen zus mocht toevoegen aan de lijst van vrouwelijke veroveringen. Ze begon zichzelf in haar jonge kontje te vingeren. Met haar andere hand wreef ze ondertussen over de onbehaarde lipjes van haar kutje.

Toen haalde ze haar vinger uit haar nauwe meisjesbips. Ze hield hem voor haar neus en rook er even aan. Toen opende ze haar mond. Met ogen op steeltjes zag ik hoe ze haar vinger schoon zoog, die ze net uit haar nauwe kontje had gehaald. Hijgend staarde ik naar haar blonde koppetje. Haar oogjes stonden bijzonder geil. Het werd tijd dat m'n kleine zusje eens goed genaaid werd. Genaaid totdat de spaanders er afvlogen. Genaaid totdat het zaad er uit haar neusgaten weer uit spoot. Genaaid tot ze een mannenpik had gehad in ieder klein gat van haar geile tienerlijf.

Met grote ogen staarde ik nu naar haar gladde poesje, dat glom van hete opwinding. Haar schaamlipjes waren gezwollen van geilheid. Ik zette mijn lul voor haar kutje en keer Lisa aan. Wil je het vroeg ik haar nog eens. Ja ik wil het zei Lisa, ik wil niks anders! zei ze. Ik wreef met me lul over haar lipjes en drukte ze uiteen en gleed langzaam naar binnen toe. Steeds verder en verder tot ik er tot aan mijn ballen toe in zat, en begon haar langzaam te neuken.

Langzame diepe stoten. Lisa begon steeds natter en natter te worden en begon ook steeds dieper en zwaarder te hijgen, teken voor mij om het tempo maar eens op te voeren. Dus ik voer het tempo op en neuk naar nu heel erg hard en diep. Lisa kreunt dat ze bijna gaat klaarkomen en ik gooi er nog een scheepje bovenop en ga nog iets sneller. Ik voel haar kutje samenspannen om mijn lul en het sap spuit langs mijn lul naar buiten toe. Dan hou ik het ook niet echt lang meer vol en stoot nog een paar keer lekker door en voel mijn eikel opzwellen mijn ballen leeg lopen en spuit Lisa haar kutje helemaal vol. Ik laat me op haar neer ploffen en we zoenen nog wat na op het gras.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Zusje En Ik - 3

Zoek naar meer verhalen van Crazydennis...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net