Opwindend.Net
Datum: 30-08-2016
Stemmen: 71x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 12517x
Lengte: Gemiddeld
Vreemde Familie? - 2
Door De Marktkoopman - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Vreemde Familie? - 1

Nadat we alletwee klaar gekomen waren stelde ik voor om eerst een frietje te halen en daarna verder te seksen. Jos lachte en zei "Ik neem dubbele mayo want daar zitten veel eieren in en kan ik straks extra spuiten" We lachten en binnen twee minuten fietste Jos de tuin uit. HIj was snel terug en we besloten om eerst het filmpje tijdens het eten af te kijken en dan verder gaan met ons seks spel. Wat we zagen kan ieder voor zich bedenken maar ik zag dat een man met een behoorlijk grote piemel een vrouw in haar kontje pakte en dat hij eerst op haar sterretje spuwde en ik zei "Dat lijkt me wel pijn doen hoor". Maar toen we hoorde wat het vrouwtje zei waren mijn twijfelf verdwenen. Ze wilde het en vond het lekker .

Na het eten gingen we weer naar boven en Jos stak zijn hand in z'n broekzak en legde een pakje condooms op het kastje naast z'n bed. We keken elkaar aan en Jos zei" Die heb ik een tijdje geleden gekocht voor als het een keer ging gebeuren. Ik weet niet of dat vandaag is maar als het zo is moet ik ze wel hebben. Ik kon deze stelling wel waarderen en al snel waren we elkaar aan het kussen en voelen. Toen Jos op zijn rug lag ging ik over hem heen zitten met mijn hoofd bij z'n piemel zoals ik in het filmpje had gezien. Jos had ook goed naar het filmpje gekeken en begon mij weer te likken. Regelmatig trok hij z'n vinger uit m'n kutje en maakte mijn bilnaad glad en nat met mijn sappen en zijn speeksel.

Nu masseerde hij mijn sterretje en vroeg of ik het ook fijn vond. Ik zei dat het lekker was en nu drukte hij zachtjes met een vingertop en ik werd mega geil. Jos kwam iets omhoog en likte mijn sterretje nu ook en terwijk ik hem pijpte voelde ik de golven van geiligheid door mijn lijf gaan Ik trok en zog aan zijn piemel en draaide ook zachtjes aan zijn balzak en merkte dat Jos geiler werd en steeds geile dingen zei. Ik kwam weer klaar en Jos zei" Je spuit Joyce je komt spuitend klaar" Mijn ervaring was dat er iets heftigs in m'n kutje gebeurde maar gespoten had ik nog nooit. Jos wel want gelijk kreeg ik een straal sperma in mijn mond en die verwachtte ik niet en toen ik hem uit m'n mond haalde voelde ik zijn zaad op mijn gezicht komen. Het was weer veel en Jos zei"Dat komt door de mayo Joyce" Ik likte zoveel mogelijk op want het was niet de bedoeling dat onze ouders zouden weten wat wij gedaan hadden.

Op het moment dat ik z'n pik weer in mijn mond nam ging plotseling de telefoon. We schrokken hier enorm van en Jos zei pak jij hem op. en ik stapte in m'n blootje de slaapkamer van onze ouders in en beantwoordde de oproep. Het was ma die vroeg hoe het ging. Ik vertelde dat Jos aan het laptoppen was en ik zat te lezen en we net een patatje op hadden. Ma lachte en zei" Met veel mayo zeker want daar had Jos zo'n trek in" Ik voelde dat ik kleurde en zei snel" Ja en ik heb ook patat mayo en een frikadel mayo op". Ma lachte en zei dat we moesten genieten want zij bleven in Blaricum en zouden morgen pas terug komen. Dan konden ze wat drinken. Ik vroeg of ze Jos nog wilde spreken maar dat was niet nodig en we zouden ze morgen weer zien.

Ik opende het laatje naast pa zijn bed en zag dat er een vibrator in lag. Ik bekeek hem en probeerde of hij aan ging en jawel hoor hij deed het. Ik bedacht een manier om hem mee te nemen naar Jos zijn kamer en besloot hem tussen mijn billen te knijpen en dan de kamer bij Jos in te stappen zonder dat hij het kon zien. Ik vertelde dat het ma was die belde en dat ze morgen pas thuis zouden komen. Jos lachte en zei ik hoorde het mayo verhaal dat je vertelde en moest lachen. Dat was toch waar dat ik een frikadel met mayo op had. Alleen niet dat het de jouwe was.

Ik ging weer over Jos heen zitten en zei zullen we dan maar verder gaan want dit is de mooiste avond die ik ooit met jou heb beleefd. Ik deed een hand achter mijn rug om ervoor te zorgen dat de vib er niet tussenuit zou vallen. Jos zei dat hebben we toch al gedaan maar ik zei het was zo lekker geil dat wil ik nog wel een keer. Jos was gelijk om en begon het spel waar hij net gestopt was en enkele seconden later toen z'n vinger weer naar mijn kontje ging voelde hij dat er iets veranderd was. Hij pakte de vib vast en zette hem aan. Nu begon het pas echt want hij masseerde mijn clitje zonder hem in mijn kutje te steken. Ik had geen iedee dat het zo heftig zou zijn en snel kwam ik weer klaar. Jos likte en verplaatste de staaf naar mijn kontje en ik voelde hem zachtjes naar binnen drukken.

Als ik lees hoe bepaalde vrouwen bijna verkracht werden als ze in hun kontje genomen worden zo voorzichtig ging Jos te werk. Hij likte en maakte mijn gaatje nat met spuug en mijn eigen sappen en drukte zachtjes door. Ik zei ga door ga door ik vind het lekker en voelde dat de eikel van de vib naar binnen ging. Jos wachtte even en trok iets terug en drukte hem er dan weer in. Dit deed hij met zoveel liefde en gevoel dat de tranen over mijn gezicht liepen. Het was absoluut niet van de pijn want ik genoot alleen maar. Ik pijpte Jos maar voelde vooral wat er tussen mijn billen gebeurde. Steeds dieper voelde ik hem gaan en telkens weer bijna helemaal eruit.

Plotseling voelde ik weer een orgasme komen en zei dat ik weer kwam en ik spoot mijn kutje leeg en Jos likte zoveel mogelijk op maar kon niet voorkomen dat zijn lakens nat werden. Daar deed hij ook geen moeite voor want ik voelde zijn harde pik schokken en weer slikte ik zijn zaad. Alleen slikte ik niet alles door. Toen hij de vib uit mijn kontje trok draaide ik me gelijk om en kuste hem vol op zijn mond en liet het sperma gewoon zijn weg zoeken. Jos perste zijn tong in mijn mond en zo genoten wij nogmaals van zijn sperma. Toen we onze kus verbraken hield ik mijn mond open en liep het sperma over mijn tieten. We lachten en Jos kwam naar me toe en likte mijn tieten weer schoon.

Omdat ik wel eens gezegd had dat ik mijn maagdelijkheid wilde bewaren voor de liefde van mijn leven probeerde Jos nooit om zijn piemel in m'n kutje te duwen. We zaten op bed wat een ravage was en lachten en spraken af dat we dat wel zouden wassen en daarna in de droger. Ik keek naar de piemel van Jos en naar de maat van de de vib en zei" Als je nog kan en wil mag je wel in mijn kontje neuken hoor". Jos straalde en zei" Natuurlijk wil ik dat wel en ik heb ook nog wel een hand over om jouw kutje te verwennen. Eerst wil ik nog iets drinken ".

We zagen dat het bijna tien uur was en ik stelde voor om eerst het beddengoed te wassen en dan gewoon op het laminaat ons spel voort te zetten. Toen de machine in de douche draaide kwam Ik terug met een badlaken en bedacht dat ik me in mijn kamer wilde laten ontmaagden in mijn kontje. Toen Jos weer boven kwam liep hij naar zijn kamer en riep waar ik bleef. Ik vertelde wat ik graag wilde en in notime stond hij op m'n kamer. Ik zag dat zijn pik groter leek dan daarnet en ik had wat vaseline gepakt voor het geval dat en Jos kwam achter mij zitten. Ik vertelde wat mij het beste leek en Jos zei" Dit is de eerste keer dat ik ga neuken Joyce" Dit had ik niet gedacht en zei dat ook tegen hem.

Toen ik doggy zat voelde ik zijn vingers met mij spelen eerst mijn kutje en gelijk daarna weer mijn sterretje dat hij nat maakte. Toen bracht hij zijn stijve voor mijn ster en zei " Als het zeer doet of als je niet verder wil moet je het zeggen. Is dat afgesproken"? Ik zei dat het goed was en voelde de warmte van zijn eikel teken mijn kontje drukken. Ik speelde met een vrije hand met m'n kutje en even later zat zijn lekkere eikel in mijn kont. Weer wachtte Jos en zoals eerder met de vib ging hij steeds iets dieper. Nu voelde ik zijn ene hand mijn tiet verwennen en ik zei" Neuk me Jos. Dieper ik wil je ballen horen en voelen tegen mijn kutje" Dit was waar hij op gewacht had want enkele seconden later voelde ik dat hij niet dieper kon.

Ik draaide met mijn kont en Jos leek wel een danser zoals hij zijn heup bewegingen maakte. Nu kwam zijn andere hand aan mijn kutje en voelde hij dat ik met mijn clitje speelde. Jos zei dat hij bijna kwam en ik gilde "Ik ook ik oooooooooookkk en voelde zijn sappen in mijn lichaam spuiten. Toen hij zachtjes terug trok wilde ik mijn kontje voelen en bracht mijn hand naar achteren en voelde zijn zaad eruit lopen en dat mijn kontje open stond. We waren alle twee gelukkig en Jos was blij en kuste mij en zei" Jij bent de vrouw waar ik gelukkig mee zou zijn. Alleen moeten we dat wel aan onze ouders kunnen verkopen want we zijn eigenlijk niets van elkaar" Daar had Jos gelijk in en we wisten ook dat Pa in Deventer een boerderijtje gekocht had. Misschien konden we daar iets mee maar dat was toekomst muziek.

Toen de was en later de droger klaar waren en het bed van Jos weer opgemaakt controleerden we of alles zo was als het normaal gesproken zou zijn. We legden de vib terug en vonden nog meer speeltjes en een tube glijmiddel. Wij keken elkaar aan en wisten dat dit niet onze laatste heftige avond zou zijn. Om één uur in de nacht vielen we op de bank in slaap en drie uur later wekte ik Jos en zei dat hij beter in z'n bed kon gaan slapen. Dat gebeurde en hij wilde dat ik nog even bij hem kwam liggen. We hebben elkaar nog een orgasme bezorgd en om vier uur lag ik in m'n eigen bed. Om 11 uur werden we wakker en een uurtje later stond de rest van de familie voor de deur.

Of er nog een vervolg komt op dit familie verhaal is nu nog onbekent.

Zoek naar meer verhalen van De Marktkoopman...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Ongelofelijk Lekker - 22Door: Lara
Gelezen: 2458x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-07
9.1
:: Logeren Bij Tante Maria 13 #Door: Maria En Klaas
Gelezen: 3593x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Plassen, Sandwich, Anaal
22-07
8.9
:: Mijn Oudere ZusDoor: Sam
Gelezen: 6497x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-07
7.7
:: Verrassing Tijdens OppassenDoor: Rock
Gelezen: 20177x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Nicht, Neef, Tieners, Jacuzzi, Trio.
21-07
9.1
:: Mijn Zusje En... - 6Door: TheoMaxwell
Gelezen: 7453x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
20-07
9.0
:: Glurende Moeder - 14Door: Anna2014
Gelezen: 4640x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-07
9.0
:: Ongelofelijk Lekker - 21Door: Lara
Gelezen: 2542x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-07
9.4
:: Ik Liep Geil - 2Door: Sabine
Gelezen: 5973x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Naakt Zonnen, Heet
20-07
8.7
:: Broer En Zus - 1Door: Max Van Der Linde
Gelezen: 21585x
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Broer, Zus, Incest, Familie, Masturbatie, Lang, Serie, Sex
18-07
8.8
:: Ongelofelijk Lekker - 20Door: Lara
Gelezen: 8148x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-07
8.7
:: Lustburg 2.10 De Geile PartyDoor: Knuffelbuffel
Gelezen: 4901x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi
17-07
9.2
:: Ik Liep GeilDoor: Sabine
Gelezen: 33615x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Likken, Naakt Zonnen, Heet
17-07
8.6
:: Perverse Prikkels - 1Door: Dickydickert
Gelezen: 26999x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Mama, Zoon, Sex, Neuken, Pervers
13-07
8.5
:: Club Gala - 4Door: Xxx_pen63
Gelezen: 8326x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Incest, Gangbang, Anaal
13-07
9.1
:: Club Gala - 3Door: Xxx_pen63
Gelezen: 19415x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Incest, Gang Bang, Interracial
12-07
8.7
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 424