Opwindend.Net
Datum: 02-09-2016
Stemmen: 148x
Cijfer: 9.0
Gelezen: 33193x
Lengte: Zeer Lang
Nichtje Emily Wordt Wijzer - 2
Door Maarten - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Nichtje Emily Wordt Wijzer - 1

Vier weken geleden namen we afscheid van Emily. In de tussentijd hebben we elkaar nog geplaagd door te doen alsof we Emily waren terwijl we de ander een plezier deden. Maar twee weken voor ze weer zou komen logeren werd er niet meer geneukt of gespeeld. Zonder dat we dit met elkaar hadden afgesproken. We waren dan ook enigszins geladen toen Emily weer kwam.

Mijn schoonzus Martha kwam opgewekt binnen. Ze benadrukte nog eens wat ze eerder al door de telefoon had gezegd, Emily had het vorige keer bij ons enorm naar de zin gehad. Schaapachtig keken we haar aan en zeiden dat we eigenlijk niet zo veel bijzonders hadden gedaan. Martha weet het aan alle aandacht die ze had gekregen. Waarschijnlijk omdat wij geen kinderen hadden, hadden we extra veel tijd aan Emily besteed. Ze moest eens weten.

Emily keek ons enigszins beschaamd aan met een verlegen glimlachje en knuffelde me toen en gaf me drie kussen om me te begroeten. Ook Fiona werd uitgebreid geknuffeld.

"Nou nou, dat belooft een gezellig weekend te worden!" zei ik. Martha bleef nog even koffie drinken en daarna namen we afscheid van haar. Emily had een zedige broek aan met ruim zittende blouse erop. Tot aan de nek dicht natuurlijk, pfff...

"Zullen we morgen eens gaan shoppen voor nieuwe kleren? Vorige week bleek het een en ander alweer te klein." zei Fiona. Emily was direct enthousiast.

"Ja, top!" zei ze. "Ik ga me nu ook even omkleden." Ze verdween naar boven en kwam terug in een joggingbroek met t-shirt. Spullen die ze eerder al had gehad en nog prima pasten. Het werd een gezellig avondje bijkletsen met thee en chocolaatjes. Geen gefriemel, geen gegluur, gewoon gezellig.

De volgende dag reden we naar een groot winkelcentrum. Opgetogen doken Fiona en Emily de kledingrekken in. T-shirts, rokjes, korte broeken, jurkjes, you name it. Na een lange tijd van alles bekeken te hebben, hadden ze voldoende om naar de paskamers te gaan. Ik liep mee en ging op een stoel-voor-mannen zitten. Ze verdwenen in het hokje en even later viel er een broek op de grond, rolden er schoenen uit het hokje en werd er gegiecheld. Yep, ze hadden het helemaal naar hun zin. Binnen enkele minuten ging het gordijn opzij en stapte Emily vol trots naar buiten. Ze had een leuk zomers jurkje aan dat bij haar leeftijd paste. Fiona was in haar nopjes en genoot van het aandacht geven aan haar nichtje. Ik voelde me geroerd dat we zoveel voor Emily betekenen. De sfeer was uitmuntend.

We kwamen langs een afdeling met ondergoed en beha's. Fiona vond het een goed idee voor Emily het een en ander te kopen. En zo liepen we met wat spulletjes naar de paskamer. Fiona wenkte me en ik stak mijn hoofd om het gordijn om te kijken. Emily had een lief behaatje aan. Fiona vroeg wat ik er van vond.

"Ik weet niet. Heeft ze voldoende ruimte om nog wat te groeien?" vroeg ik. Fiona trok aan het beha-bandje en leek tevreden.

"Ook de cupmaat?" vroeg ik verduidelijkend. Fiona, die achter Emily stond, ging met haar handen langs haar zij richting de voorkant van het behaatje.

"Ik weet niet. Wat vind je zelf, Emily?". En terwijl ze dit zei, pulkte ze aan de randjes van het cupje.

"Eh... geen idee" antwoordde Emily.

"Nou je hebt volgens mij nog genoeg ruimte hier" zei Fiona en ging met een vinger over de onderkant van Emily's borst.

"Ook hier lijkt het goed" vervolgde Fiona en ging met een vinger onder de cup om de zijkant van de borst te strelen. Emily zei niets en liet alles toe.

"Nou, prima toch. Nog andere keuzes?" vroeg ik.

"Ja, maar dan moet je wel even aan de andere kant wachten" zei Fiona met een glimlach op haar gezicht. Ik ging zitten en wachtte op het seintje. Het duurde even en hoorde toen:

"Ja, kom maar kijken"

Ik stak mijn hoofd rond het gordijn en voelde meteen beroering in mijn onderbroek. Niet alleen hadden Fiona en Emily beiden dezelfde beha aan, het was bovendien een kanten gevalletje dat een beetje doorscheen. Emily keek alsof ze liever een slobbertrui aan had. Fiona stond echter fier met haar prominente tieten naar voren. Wat een mooie vrouw toch! Ik stapte maar even het ruime hokje in.

"Hoe zit het met de ruimte?" vroeg ik. De dames stonden tegenover elkaar en Fiona trok aan de bandjes van Emily en voelde met haar vinger weer langs de cuprand.

"Ziet er goed uit" zei Fiona.

"En bij jou?" vroeg ik. "Misschien moet Emily even bij jou voelen hoe het zit. Dan weet ze ook hoe het bij haar zelf aan moet voelen als ze zonder ons een beha gaat kopen".

Fiona vond het een goed idee. Onwennig stak Emily een hand uit om op onderzoek uit te gaan. Ze trok aan het bandje, zoals ze Fiona eerder had zien (en voelen) doen. Even aarzelde ze maar ging toen toch met een vinger langs de zijkant van Fiona haar borst. Het onkundige, schuchtere handelen van Emily wond mij maar naar wat ik zag, ook Fiona op. Fiona haar tepeltjes kwamen van opwinding wat door de stof priemen.

"Schuurt die stof nou niet?" vroeg ik, terwijl ik me bij het voelen voegde door met mijn vinger zachtjes over Fiona haar verharde tepeltje te gaan.

"Soms" zei Fiona met een blos op haar wangen. "Maar niet met deze beha want die heeft een zacht bedje aan de binnenkant. Kijk maar." Pardoes maakte Fiona de beha los en deed hem uit. Met haar vingers liet ze de voering van de cup zien.

"Kijk als dit hier.. " begon Fiona terwijl ze haar borst in haar hand nam en met een vinger over haar tepeltje streelde, "...met dit hier in aanraking komt..." vervolgde ze terwijl haar andere hand de beha vast had, "... dan is dat zacht." Emily keek haar ogen uit maar bleef voornamelijk naar de borsten van Fiona staren. Het hele gebeuren zorgde voor de nodige beweging in mijn onderbroek.

Fiona hield de cup tegen haar borst aan. "Voel maar eens..." zei ze tegen Emily. Het meisje streelde over het verharde puntje.

"En nu zonder..." zei Fiona en haalde de cup weg. Aarzelend streelde het meisje over het tepeltje dat meteen hard werd.

"Voel je hoe hard dat kan worden?" vroeg Fiona bijna fluisterend. Het hele gesprek kwam niet veel verder dan het dikke gordijn. En wat dan nog. Emily betastte voorzichtig met duim en wijsvinger de harde tepel.

"Knijp er maar eens voorzichtig in" zei Fiona uitdagend. Emily probeerde het en knikte ja.

"Zoals je ziet kan hij behoorlijk hard worden. Daarom moet je zorgen dat je altijd een beha uitzoekt waar je tepeltjes niet tegenaan schuren..." aldus Fiona.

"Heb je al wel eens last van harde tepeltjes?" vroeg Fiona zachtjes. Emily trok haar schouders op.

"Ze worden toch ook wel eens wat harder?" drong Fiona aan. Brutaal wreef ze met haar wijsvinger over het tepeltje van Emily. Die schrok alsof ze door een wesp was gestoken maar herstelde zich toen goed.

"Neuh..." antwoordde ze bleu.

"Nou, ze kunnen pijn doen maar het kan ook prettig aanvoelen" zei Fiona en streelde zichzelf licht erotisch over beide tepeltjes.

"We hebben die borsten immers niet alleen om in beha's te stoppen, wel?" zei ze luchtig. Met twee handen kneep ze zichzelf zachtjes in haar borsten en masseerde naar haar tepels toe.

"Dat voelt best wel prettig. Heb je al eens zo'n grote borst gevoeld?" vroeg Fiona terwijl ze het antwoord best wel wist. Emily schudde haar hoofd. Fiona zei toen heel zachtjes:

"Zou je 'm niet even willen voelen? Zodat je weet wat je te wachten staat?". Met beide handen bood ze haar borsten aan en drukte haar bovenlichaam naar het meisje. Emily aarzelde, keek met een rood gezicht naar mij en toen naar Fiona.

"Toe maar, het is niet vreemd..." zei ik en vond het eigenlijk best idioot klinken. Emily stak haar hand uit en legde die op de borst van Fiona.

"Zacht he?" zei Fiona met een hese stem. Emily zei niets maar keek hongerig naar de bungelende borsten van Fiona terwijl ze nu beide handen op de borsten had gelegd en het vlees zachtjes kneep.

"Dat voelt prettig..." zei Fiona met een glimlach. Emily nam de tijd en duwde de borsten tegen elkaar aan, trok ze uit elkaar en voelde het gewicht door ze van onderen omhoog te duwen. Ik zag dat ze zelf harde puntjes kreeg van de actie.

"Uhmmmm... " kreunde Fiona aanmoedigend. "... heel prettig...". Mijn god, mijn lul dacht er net zo over. Hij stond strak in mijn broek te knellen. Fiona drukte haar benen tegen elkaar en genoot van de jonge handen op haar forse boezem. Met tegenzin, leek het, haalde Emily haar handen van de borsten.

Fiona schraapte haar keel. "Goed, dan nemen we deze ook. Dan zijn we klaar hier". Ik trok me terug uit het hokje om de dames zich om te laten kleden en ging buiten wachten. Een van de verkoopsters kwam op me af.

"Lukt het allemaal?" vroeg ze luchtig.

"Ja hoor, de dames hebben het een en ander uitgezocht" zei ik. En daarmee draaide ze zich om en liep naar andere potentiŽle kopers. We rekenden af en liepen de winkel uit.

We lunchten, legden de tassen in de auto en gingen naar een grote sportwinkel op zoek naar zwemgoed. Voor ons alledrie vonden we de nodige spullen en met een mandje vol spullen togen we naar de paskamers. De dames gingen eerst. Ik zag hoe een broek en onderbroek van Emily op de grond terecht kwamen. Een minuut later ging het gordijn open en toonde Emily een prachtig klein setje dat alles nog net bedekte. Het stond haar super.

Ik liep met haar mee achter het gordijn. Fiona had net haar bikini aangetrokken. Haar borsten vielen zowat uit de badkleding dat tot een giechelreactie bij Emily leidde. Ook het broekje zat veel te strak.

"Iets te klein, denk ik..." zei Fiona lacherig. "Wat denk jij, Emily? Check het eens...". Emily aarzelde niet en ging meteen met haar vinger langs de rand van de cup, voelde de spanning op het bandje en zei giechelend:

"Ja, te klein!"

"En het broekje?" vroeg Fiona. Emily stak een vinger achter de band en voelde ook hier de spanning. Dat viel nog wel mee, vond ik als objectieve toekijker.

"Hmm, kan wel..." zei Emily.

"Is hij dan niet te strak tussen mijn benen?" vroeg Fiona en deed haar benen uit elkaar en draaide haar heupen om haar poesje naar voren te drukken. Emily keek er naar en wist het blijkbaar niet. Ze nam de tijd maar Fiona had geen geduld.

"Check dat dan eens..." zei ze een beetje hees. Emily keek even naar Fiona om te checken dat ze het goed gehoord had en ging toen met haar vinger langs de rand van het zwembroekje. Fiona hapte onhoorbaar naar lucht toen het vingertopje van Emily vlak langs haar vochtige schaamlipjes ging.

"Nou, wel een beetje strak ja..." zei ze.

Fiona trok aan het broekje dat nu strak tussen haar schaamlippen getrokken werd. Een klein vochtig plekje werd al zichtbaar, de geile muts!

"Kan dit zo?" vroeg ze naar de bekende weg. Emily keek naar duidelijk zichtbare gleuf bij Fiona. Om het beter te kunnen zien, zakte ze op haar knieŽn. Ik dacht dat ik in mijn broek klaar kwam.

"Voelt de stof daar strak?" zei Fiona hijgerig. Emily streek voorzichtig met een vinger over een schaamlip. Er trok een rilling door Fiona.

"Ja, daar" zei Fiona. Emily streek nog eens over de stof.

"Voelt het alsof de stof ver in mijn plasser gaat?" zei Fiona zachtjes. Emily streek nu met haar wijsvinger door de gleuf. Ik vroeg me af of ze doorhad wat ze veroorzaakte en of ze naÔef was of dat ze donders goed wist wat voor gevoelens dit voor Fiona betekende.

Haar vinger gleed nu op en neer door de vochtiger wordende gleuf. Fiona stond te wankelen op haar benen en drukte haar poesje nog verder naar voren. Ze begon haar onderlichaam op de vinger heen en weer te bewegen.

"Hmmm... dat voelt best wel lekker" zei ze ten slotte. Emily keek met een rode kop omhoog en zei:

"Mama wil niet dat ik dit bij mezelf doe. God zou het verboden hebben." Uhuh, dat geloof ook...

"Nou, van de kerk mag het ook niet maar van on wel hoor!" zei Fiona. "Het voelt heerlijk...". Emily streek nog een paar keer door de gleuf en keek verlekkerd naar de reactie van Fiona.

"Ik weet niet of het wel een goed idee is..." zei ze.

"Je moet niets doen wat niet goed aanvoelt" zei Fiona wijselijk. En daarmee eindigde ook zo'n beetje de friemelactie. Fiona kleedde zich weer om. Emily keek in de grote passpiegel hoe het setje bij haar stond.

"Hoe.. eh.. hoe zit deze bikini bij mij?" vroeg ze. Fiona kreunde bijna van enthousiasme.

"Wil je dat ik het even controleer?" vroeg Fiona voor de zekerheid. Emily knikte met een rood hoofd. Fiona ging achter Emily staan en voelde de bandjes die over Emily haar schouders gingen. Het leek ruim genoeg. Vervolgens voelde ze aan het bandje bij Emily op haar rug hoe de spanning was.

"Lijkt goed te zijn..." zei Fiona met een trilling in haar stem. Haar handen gleden onder de armen van Emily door, die hiervoor plaats maakte. Met twee handen tegelijk trok Fiona aan de bandjes die vanaf de cups omhoog gaan. Ze glipte met twee vingers eronder en streelde voorzichtig de fluweelzachte huid onder de cups. Emily hapte naar lucht. In de spiegel keek ze naar de verrichtingen van Fiona. Die ging helemaal op in haar 'controle'. Ze keek over de schouder van Emily naar beneden. Ik keek als verboden toeschouwer muisstil via de spiegel naar wat er gebeurde.

"Voelt het strak hier..." lispelde Fiona in Emily haar oor.

"Nee..." klonk het hees. Fiona schoof nu vanaf twee kanten met haar hele hand onder de cups. Emily haalde hoorbaar diep adem. Traag masseerde Fiona de beginselen van de borstjes van Emily.

"Lijkt me ruim genoeg voor nog wat groei de komende twee jaar... " zei Fiona hijgerig. Haar handen bewogen nog steeds sloom masserend onder de cups. Het was een aantal seconden dodelijk stil.

"En.. eh.. en.. het... broekje...?" bracht Emily haperend uit. Mijn hart stond stil...

"Ik zal eens kijken..." kreunde Fiona meer dan dat ze sprak. Haar handen gleden uit de cups en over Emily haar buik naar de bikinilijn. Fiona trok aan het bandje en keek in de spiegel naar het effect. Traag trok ze het broekje hoger. Vanaf twee zijkanten gaf ze kleine rukjes. De stof werd strak getrokken over haar venusheuvel. Fiona bewoog wat heen en op en neer en Emily leek week te worden in haar knieŽn en moest haar evenwicht hervinden.

Fiona voelde langs de band en streek wat lager tot vlak boven de plek waar haar klitje moest zitten. Vervolgens ging ze met een hand door Emily haar lies. Gretig zette Emily haar benen wat wijder en drukte haar poesje meer naar voren, zoals ze Fiona had zien doen. Fiona gleed met twee vingers over de lipjes wat een zacht, bijna onhoorbaar, kreuntje van Emily tot gevolg had. Erotisch strelend schoof Fiona over de stof. Met haar middelvinger gleed ze over de stof door het gleufje. Haar andere hand gleed langs de zijkant van het broekje op en neer. Met iedere beweging schoof Fiona haar vingertoppen verder onder de stof. Emily had haar ogen dicht gedaan en steunde nu tegen Fiona.

"Volgens mij niet te krap..." mompelde Fiona. Haar vingers kwamen niet meer onder broekje vandaan en gleden over de schaamlipjes onder de stof. Ik vond het zo spannend dat ik het gevoel kreeg dat men buiten het hokje mijn hartslag kon horen. Na enkele keren loom op en neer te hebben bewogen, begon Emily tegen Fiona haar hand aan te rijden.

"Laat je maar gaan schatje..." fluisterde Fiona zacht in Emily's oor. Fiona keek geil in de spiegel naar Emily. Haar vingers maakten continu strelende bewegingen over Emily haar kutje. Emily begon zwaar te hijgen. Met haar andere hand schoof Fiona het broekje opzij zodat we konden zien wat ze deed. Met twee vingers gleed Fiona aan beide zijden over de lipjes van Emily. Vervolgens trok ze met de ene hand aan de huid boven het poesje en gleed toen uiterst voorzichtig met een vinger over de bovenlaag van de gleuf. Emily reageerde zacht kreunend. De lipjes glinsterden van het vocht. Met haar vinger ging Fiona op en neer, haar vinger steeds dieper tussen de lipjes duwend. Emily kantelde haar heupen voor- en achterwaarts om de vinger tegemoet te komen. ten slotte namen de lipjes de vinger op en gleed Fiona met haar middelvinger door Emily haar kutje op en neer. Het meisje kreunde zachtjes en kronkelde op Fiona haar ervaren bewegingen. Fiona haar hele hand lag op Emily haar poesje als ze op en neer bewoog. Het was zo'n geil gezicht! Emily begon zwaar tegen Fiona aan te leunen en zakte verder door haar knieŽn om haar poesje nog meer open te stellen voor Fiona.

"Zet je voet op het bankje..." stelde Fiona voor. Emily volgde het advies op waardoor we nog iets beter naar haar poesje met dotje schaamhaar konden kijken. Fiona glibberde met haar vingers door het gleufje en maakte soppende geluiden door haar vinger af en toe los te maken van de glibberige glijbaan. Fucking opwindend! Emily had het niet meer. Ze schokte en kronkelde en hing tegen Fiona aan die de grootste moeite had om Emily te ondersteunen en te plezieren. Waar mogelijk steunde ik Fiona even in de rug.

"Vind je het lekker?" vroeg Fiona zacht. Ze wilde het haar horen zeggen.

"Ohhh jaaa..." kreunde Emily zacht. "Dit is zoooo lekkerrrrrr...". Fiona gleed nogmaals met haar vinger door de spleet maar nam toen de afslag naar haar kutgaatje. Voorzichtig stak ze haar middelvinger een klein stukje erin. Emily sprong als door een wesp geprikt. Fiona vervolgde haar bewegingen zoals voorheen maar af en toe gleed ze met haar vinger weer een klein stukje in dat gaatje. Emily schrok al minder. Na een paar keer gleed Fiona nog een stukje verder in het gaatje en haalde toen sloom haar vinger heen en weer in het gaatje. Emily gromde binnensmonds en neukte Fiona haar hand. Beetje bij beetje verdween de vinger dieper in het gaatje. En verhoogde Fiona het tempo. Het resultaat was er. Terwijl Fiona ons nichtje met eenvoudig vingerwerk naar een hoogtepunt bracht, slurpte mijn zintuigen alle beelden op. Dit zou ik nooit meer kunnen vergeten. Zo geil, zo lekker.

"Ohhhhhhhhh uuuhhh mmmmmmm... mmmmmm... mmmmmmmm..." kreunde Emily zoveel mogelijk binnensmonds terwijl ze overvallen werd door haar orgasme. Fiona gebruikte haar vrije hand om deze een beetje over Emily haar mond te plaatsen zodat ze niet de hele winkel bij elkaar zou kreunen. Het resultaat was half geslaagd. Maar Emily bleef schokken en kronkelen. Alsof ze drie orgasmes ineen had, zo intens. Fiona sloeg een arm om haar heen toen ze leek te bezwijken van het gebeurde. Ik kreeg een blik dat ik moest ophoepelen en zodoende zette ik een stap buiten het gordijn. Gelukkig was er niemand in de buurt. Ik kon niet geloven wat er zojuist gebeurd was. Oh, de potentie! Wat zou er dit weekend nog meer gebeuren? Ik werd bloedgeil bij de gedachte.

Achter het gordijn hoorde ik stilletjes snikken. Oh jee, het geweten sprak op. Ik hoorde hoe Fiona haar probeerde te troosten. Enkele minuten later kwamen ze tevoorschijn uit het hokje en had Emily betraande ogen en trok Fiona een gezicht van "wat rot he?". Het was een domper op de gezellige dag. We lieten het maar even gaan.

We hebben daarna nog schoenen gekeken maar Emily leek er met haar gedachten niet helemaal bij. Zonder verdere aankopen reden we naar ons huis. Emily was de hele weg stil terwijl we het gesprek met koetjes en kalfjes gaande probeerden te houden. Thuis aangekomen ging ze even naar haar kamertje en sprak ik met Fiona af dat we maar even zouden afwachten hoe het zou verlopen.

We hoorden boven deuren open-en-dicht gaan waarna we de douche hoorden aanspringen. Schuldgevoel wegwassen, dachten we. Even later kwam ze beneden en probeerde vrolijker te doen dan ze was. Wij waren vol medelijden en wisten niet waarover te praten. Fiona schonk een wijntje in voor ons drieŽn. Emily nam wel vaker eens een glaasje en dit leek een goed moment voor alcohol.

"Kijk eens, Em. We hebben wel een glaasje verdiend, vind je niet?" vroeg Fiona. Emily nam het glas gretig aan en al snel had ze deze maar ook het volgende glas opgedronken. Bij het derde glas leek ze wat te relaxen. Zoveel drank zouden we haar anders niet geven maar dit leek een noodgeval.

We aten eenvoudig en keken een quasi komische film. Daarna zette Fiona een pot thee en begon op Emily in te praten.

"Joh, gaat het nu weer een beetje? Je was vanmiddag niet zo blij meer" begon Fiona. Emily haalde haar schouders op en nipte nog wat van een wijntje.

"Wil je het er over hebben?" vroeg Fiona. Emily haalde weer haar schouders op. Fiona begon te vertellen over zichzelf van vroeger. Hoe ze ook gelovig was opgevoed en haar weg zocht. En dat ze ook zelf had ervaren hoe het is om gevoelens en geloof te combineren. Ze was zelf tot de conclusie gekomen dat ze het prima kon combineren. En dat ze later zelf gekozen had het geloof te laten voor wat het was. Dat stond los van haar gevoelens en de manier waarop ze er mee om ging.

Emily werd nieuwsgierig en het gesprek werd intiemer. Het meisje zat op het puntje van haar stoel aan de eettafel, net als Fiona. Ik zat op de bank naar die twee te kijken. Wat een duiveltje is die Fiona toch! Ik zag hoe ze subtiel een hand door haar haren haalde of over haar bovenbeen liet glijden. Ogenschijnlijk onschuldig maar volgens mij heel doordacht. Ik kreeg het er in ieder geval warm van. Het viel me op dat Emily licht aangeschoten was. Ook Fiona was loslippig geworden door de drank. Tijd voor mij om het hoofd erbij te houden.

Emily wilde van alles weten van Fiona over vriendjes, gevoelens en afspraakjes.

"Weet je, toen ik jouw leeftijd had, had ik een vriendje die twee jaar ouder was. Hij wilde altijd maar sex met me maar ik heb hem altijd op een afstand gehouden." Fiona boog samenzweerderig naar Emily toe en legde een hand op de hare.

"Hij heeft niets bereikt!" lachte Fiona. Emily vond het allemaal reuze grappig. Het begon te schemeren en ik stak een paar kaarsjes aan. Fiona vertelde nog een verhaal over een jongen die tijdens een tussenuur op school met haar wilde zoenen. Ze was toen zo opgewonden dat ze hem zijn gang had laten gaan.

"Zijn handen gleden onder mijn truitje en ik wist niet wat ik moest doen. Ik heb hem zijn gang laten gaan en hij heeft toen mijn tietjes gevoeld. Dat was zů lekker! Ik moest de rest van de dag met een nat onderbroekje rondlopen." zei Fiona.

"Waarom een nat onderbroekje?" vroeg Emily naÔef.

"Als je geprikkeld wordt, opgewonden, dan maakt je poesje vanzelf een beetje vocht aan. Je voelt je dan geil en wordt vanzelf vochtig." zei Fiona.

"Geil?" vroeg Emily serieus.

"Jeuk in je kutje..." fluisterde Fiona.

"Oww..." zei Emily met een rood hoofd.

"Dat heb je toch ook wel eens?" vroeg Fiona. Emily knikte kort.

"Nou, ik ook" zei Fiona. "Ik heb het nu zelfs!" giechelde ze en deed even haar benen uit elkaar. Haar jurkje bood geen bescherming tegen de blikken van Emily die het vochtige plekje in de onderbroek van Fiona goed kon zien.

"Ja, ik ook wel..." zei Emily beschaamd. Ze liet het niet zien.

Het onderwerp werd verder met rust gelaten. Ik zocht een film uit met romantiek waarin ook werd geknuffeld en gevreeŽn waar je verder helemaal niets van zag. We gingen met z'n drieŽn op de bank zitten, ik in het midden. Fiona ging tegen me aanzitten. Emily zat in de hoek.

Het was lekker warm in de huiskamer. Ik lag loom languit. Opeens voelde ik een hand van Fiona op mijn been. Ze streelde me even over mijn bovenbeen en liet haar hand liggen. Emily had het niet eens in de gaten. Even later herhaalde de beweging. Met haar hand verdween ze kort in het pijpje van mijn korte broek. Wat was ze van plan?

Met het oog op het scherm gericht bleef Fiona me af en toe strelen als teken van genegenheid. Het leek niet veel bijzonders. Ze had ondertussen de aandacht van Emily wel te pakken. In mijn ooghoeken zag ik Emily kijken naar de verrichtingen van Fiona.

Naarmate het later werd, werd Fiona haar hand brutaler. Ze was al een keer verder mijn broekspijpje ingegaan en met haar nagels langs mijn pik gekrabbeld. Ik had er een halfharde aan overgehouden. Ook ging haar hand wel over het broekje en bleef het even liggen om vervolgens met een vinger over mijn stijve pik te strelen. Ze maakte mijn knoop los en deed mijn rits open. Vervolgens wreef ze loom over de lengte van mijn piemel. Om haar hand even later gewoon weer op mijn been te leggen. Ik vond het heerlijk. Emily ontging niets terwijl ze haar best deed de film te volgen.

"Willen jullie nog wat drinken?" vroeg ik tijdens een saaie scene. De dames wilden nog wel een glaasje. Het was het vijfde al voor Emily en de laatste, had ik bedacht. We moesten het niet te gek maken. Ik stond op en mijn korte broek viel op de grond.

"Oeps" zei ik en stapte eruit. Vervolgens liep ik met mijn halfharde piemel naar de keuken voor de fles wijn. Op de terugweg zag ik Emily geil naar mijn bobbel kijken. Ook Fiona had wel zin in mijn harde pik, zag ik. Dat zou interessant worden. Fiona lag op de bank en legde meteen haar hand op mijn been. Emily kwam tegen me aan liggen. Ik sloeg een arm om haar heen, alhoewel ik aardig onderuit lag. Haar hoofd rustte op mijn borst. We keken verder naar de film terwijl Fiona haar handen zo schoof dat ze met een vinger mijn ballen kon strelen. Mijn lul bolde aardig op in mijn onderbroek. Emily's ogen brandden door mijn broekje heen.

Fiona streelde over mijn ballen en gleed met een wijsvinger over mijn stam. Vervolgens nam ze mijn ballen in haar handen en hield ze zo even vast. Het broekje zat nu toch behoorlijk in de weg. Fiona streelde met heel haar hand over de lengte van mijn pik. Ik werd er bloedgeil van. Ik kon Emily's hartslag tegen me aanvoelen. Het meisje was enorm opgewonden.

"Z.. zit dat b.. broekje niet heel strak?..." bracht Emily stotterend uit. Ik humde. Fiona zei na een paar seconden:

"Check het en je weet het...". Emily raapte blijkbaar al haar moed bij elkaar en legde toen ook een hand op mijn bovenbeen. Onervaren en verlegen kwam haar hand dichterbij. Ze nam het pijpje in duim en wijsvinger en trok aan de stof. Hierdoor schoof mijn pik wat in mijn slip. Fiona bleef loom doorstrelen en toen ze weer wat moed had, trok ze nog een keer aan de stof. Deze keer wat harder. Aan de bovenkant van mijn slip ontstond ruimte waardoor mijn pik weldra zou ontsnappen.

"Het lijkt wel alsof er een vochtig plekje ontstaat..." zei Emily.

Fiona keek en vroeg "Waar?"

Emily wees naar de plek waar mijn eikel lag. En duwde toen brutaal op de stof. "Daar!" giechelde ze.

"Oh, daar!" zei Fiona. "Dat is nog niets hoor! Let maar op..." en met die woorden begon ze mijn piemel zachtjes te kneden. Mijn ballen draaiden in mijn zak; het zaad van twee weken opsparen wilde eruit.

"Hoe lekkerder Maarten het vindt, des te vochtiger het wordt..." zei Fiona. "Help je me?" vroeg ze, alsof het een spelletje was. Emily had geen verdere aanmoediging nodig. Net als vorige maand streelde ze over mijn schacht in afwachting van het tevoorschijn komen van mijn pik. Fiona gaf haar de ruimte en streelde alleen nog maar mijn ballen. Emily gleed met haar hand over mijn staaf en kneep erin zoals ze Fiona had zien doen. Ik kreeg inderdaad een nog vochtiger plekje in mijn onderbroek. Emily keek er zeer geÔnteresseerd naar.

"Wat jij vanmiddag had, kan Maarten ook hebben..." begon Fiona. "Als we lang genoeg strelen dan krijgt Maarten ook zo'n heerlijk gevoel...". Emily zei niets maar bleef mijn paal strelen. Door de insinuatie van Fiona, begon hij onder de rand uit te groeien. Emily hapte naar adem en keek naar mijn tevoorschijn komende eikel.

"Je wil 'm weer in je handen voelen, nietwaar?" zei Fiona zoetjes. Emily knikte. Ze masseerde mijn stam en duwde de piemel tot boven mijn broekrand. Ze pakte hem echter niet vast.

"Waarom zou je 'm dan niet lekker in je hand nemen? Maarten vindt het wel lekker hoor..." zei Fiona. Emily schoof haar handen traag omhoog en voelde even aan de vochtige plek in mijn broekje. Ze streelde het blootgekomen stuk boven de broekrand. Om vervolgens de bovenrand wat naar beneden te trekken. Haar vingers op mijn juweel was heerlijk maar die onderbroek zat echt niet lekker meer. Maar geduld is een schone zaak. We moesten haar vooral niet afschrikken. Haar vingers onderzochten mijn paal en toen schoof haar hand om mijn pik. Ze hield hem vast en kneep erin.

"Oh ja, dat doe je goed..." zei Fiona, zelf ook geil geworden. Ze bracht haar hand naar mijn broekrand en begon eraan te trekken. Ik wipte voorzichtig op en een deel van mijn onderbroek schoof onder mijn billen.

"Kom, dan kan je zo alles goed zien" zei Fiona en maakte nu serieus werk van het uittrekken van mijn broekje. Binnen een paar tellen was hij uit en zat ik met mijn volle zak en stijgerende pik languit op de bank. Emily keek met grote ogen naar mijn neukstaaf. Ik had mijn benen wat wijder gelegd zodat alles goed bereikbaar was. Fiona keek toe en had alleen maar haar hand op mijn bovenbeen.

"Voel maar eens aan die volle zak..." zei ze. Emily voelde voorzichtig. Instinctief begon ze mijn zak zachtjes te masseren waarop ik even kreunde. Emily kreeg een rood hoofd maar leek nog gretiger haar taak uit te voeren. Met haar hand om mijn stam bleef ze maar naar mijn zaakje kijken.

"Voelt lekker he, zo'n harde piemel in je handen" zei Fiona. "Als je nou voorzichtig op en neer beweegt dan voelt dat heel lekker aan voor Maarten...". Emily deed wat Fiona zei. Mijn eikel gleed door mijn voorhuid en glinsterde van het geil. Emily keek haar ogen uit.

"Als je nou op en neer trekt dan gaat zijn eikel door de huid heen en weer. Dat is een lekker gevoel..." leerde Fiona Emily. Die begon nu loom mijn harde lul af te trekken.

"Oh dat is lekker..." kreunde ik. Aangemoedigd voerde Emily het tempo iets op. Ik schoof met mijn onderlichaam en voelde me licht in mijn hoofd worden. Dit was zo gruwelijk geil!

"Als je zo doorgaat dan komt ie snel klaar... net als jij vanmiddag..." zei Fiona. Emily keek gretig en stopte niet met trekken.

"Als hij klaarkomt dan spuit er zaad uit hoor..." zei Fiona waarschuwend. Emily keek geÔnteresseerd. Niet bang, niet huiverig, nee... geÔnteresseerd.

"Als het zover is dan moet je heel langzaam trekken..." waarschuwde Fiona. Emily wisselde nu het tempo af van traag en snel. Als ze zag dat ik harder kreunde en mijn spieren aanspande dan ging ze langzamer en als ik ontspande dan nam het tempo weer toe. Ze was echt een natural.

Ik zat in een geile achtbaan en voelde langzaam het onvermijdbare aankomen. Fiona had haar hand teruggetrokken en Emily gebruikt nu ook haar andere hand. Met de ene trok ze me langzaam af en met de andere masseerde ze zachtjes mijn ballen, zoals ze Fiona had zien doen. Ik beet op mijn lip, dacht aan verschrikkelijke dingen, keek Fiona smekend aan. Niets hielp. En toen ik naar haar borstjes keek zag ik kleine harde tepeltjes en als ik naar haar gezicht keek dan zag ik begeerte, geilheid en ontzag. Haar blik was alleen maar op mijn lul gericht. Ze had haar mond een beetje open gedaan en moest even slikken.

"Ohh.. ohhhhhh... ohhhhhhhhhhh..." kondigde ik mijn orgasme aan. En toen keek Emily me gelukzalig aan en kwam ik klaar als een brandweerspuit. Emily keek naar mijn schokkende onderlijf en paste haar tempo aan. De eerst klodder sperma vloog uit mijn pik en zorgde voor verbaasde blikken bij Emily op haar gezicht. De tweede lozing schoot ook weg. Beiden waren op mijn t-shirt terecht gekomen. Als een volleerd masseuse melkte ze mijn pik leeg. Haar hand op mijn ballen waren de kers op de taart. God, wat was dat lekker...

Kreunend kwam de actie tot stilstand. Met nog wat lichte naschokjes stopte Emily met trekken en giechelde. Trots op wat ze bereikt had bij me. Fiona had het niet meer. De geilheid druipte van haar gezicht en ongetwijfeld ook tussen haar benen. Emily keek nieuwsgierig naar de klodder sperma op haar hand.

"Ga maar snel even je handen wassen, schat. Anders heb je nog kans dat je zwanger wordt als je per ongeluk je handen tussen je benen doet...". Emily liep naar de keuken. Fiona gebruikte de tijd om even een kusje op mijn pronkstuk te plaatsen. Ik keek haar schaapachtig aan met een ongetwijfeld gelukkig gezicht.

"Geile oom..." zei Fiona. Emily had haar handen gewassen en kwam weer teruglopen uit de keuken.

"Hihi... ik heb ook een vochtig plekje..." zei ze. Ik had het graag nader onderzocht maar gezien het feit dat ik een wandelende spermabom was, ben ik maar even opgestaan om me te verfrissen. Emily lachte om mijn zwiepende piemel toen ik de kamer uit liep. Boven friste ik me op en ging naar beneden.

Ik zag hoe Fiona languit op de bank zat en Emily naast haar, op mijn plekje, had plaats genomen. Ik plofte neer in de fauteuil. Ik had een lekker ruim zittende boxershort aan gedaan. Mijn verschoonde piemel had de ruimte om te bungelen :-)

Fiona gaapte maar probeerde haar aandacht bij de televisie te houden. Haar jurkje was wat omhoog gekropen en nieuwsgierig wierp Emily er een blik op. Ik zag vanuit mijn zetel hoe Fiona langzaam onderuit aan het zakken was. Even later lag ze zwaar te ademen of beter gezegd, licht te snurken. Emily en ik probeerden de film verder te kijken.

Of Fiona het expres deed of niet maar ze zakte langzaam weg waardoor haar onderbroekje zichtbaar werd. Emily zag het ook. Het was een ontzettend dun satijnen broekje dat een behoorlijk natte vlek had. Emily keek mij aan en ik drukte een vinger op mijn lippen als teken dat ze zachtjes moest zijn. Ik gebaarde haar het jurkje wat omhoog te trekken. Uiterst voorzichtig trok Emily het jurkje tot boven Fiona haar onderbroekje. Toeval of niet maar Fiona haar ene been gleed van de bank waardoor haar pruim heerlijk zichtbaar lag. Emily keek er met veel interesse naar.

"Toe maar... voel maar voorzichtig hoe vochtig ze is..." fluisterde ik. Dromerig van de alcohol keek Emily naar Fiona haar natte onderbroek. Met een vinger gleed ze over de stof. Eerst heel voorzichtig maar al snel brutaler. Met een vinger streek ze over de duidelijk zichtbare venusheuvel om dan af te dalen naar het centrum van de vochtige plek. Uiterst voorzichtig gleed ze met haar vingertop er doorheen, de stof een beetje verder duwend tussen de lipjes. Fiona leek wel buiten westen want er kwam geen reactie van haar kant. Dat gaf Emily meer moed. Ze accentueerde met aan verliefdheid grenzende blikken de contouren van Fiona haar schaamlippen. Ze deed dit zo erotisch traag dat ik ondanks mijn orgasme alweer warme gevoelens voelde in mijn boxershort.

Emily legde haar vinger tussen de schaamlippen en duwde zachtjes. Fiona kreunde zachtjes. Hierdoor aangemoedigd gleed Emily met een vinger over het plekje waar Fiona haar clitoris moest zitten. Ongetwijfeld had ze bij zichzelf dit plekje ook ontdekt en wist ze dat het een lekker gevoel gaf. Fiona kreunde weer en bewoog haar benen. Loom opende ze haar ogen. Emily schrok en trok zich terug.

"Huh... wat?..." zei Fiona. "Oh... ik ben in slaap gevallen...".

"Ja, dat zagen we. Maar Emily was nieuwsgierig naar jouw vochtige plekje, niet Emily?". Emily knikte betrapt. Fiona zag dat haar jurkje omhoog was geschoven en kreeg even wat grotere ogen.

"Wat hebben jullie gedaan?" vroeg ze. Emily keek beschaamd.

"Niets bijzonders. Emily heeft even onderzocht hoe vochtig jij was door even te voelen." Fiona haar ogen begonnen te fonkelen.

"Oh..." zei ze. "Dat vind ik niet erg hoor...". En om dat beamen trok ze haar onderbroekje hoger op, hiermee de stof tussen haar schaamlippen trekkend. "Je weet dat je alles mag vragen en bespreken. En dat je thuis deze kans niet zal krijgen..." zei Fiona tegen Emily. Die keek vertwijfeld.

"Toe, onderzoek maar wat je wilt..." zei Fiona zoetjes. Ze streelde zichzelf over de binnenkant van haar bovenbenen. Ze trok haar benen wat op en draaide een beetje naar Emily. Haar poesje was slechts bedekt door een vochtig onderbroekje.

"Weet je..." begon Fiona, "... ik wed dat je het nog veel vochtiger kan krijgen door het te onderzoeken..". Emily kwam traag in beweging. Met geile blik aanschouwde Fiona hoe Emily haar nieuwsgierigheid het won van haar schaamte of wat het ook was. Ze legde een hand op Fiona haar bovenbeen en streelde deze even. Fiona legde haar hand op die van Emily en keek haar liefdevol aan. Ze nam Emily haar hand mee en legde deze midden op haar poesje.

"Verras me..." zei Fiona en trok haar handen weg. Emily gleed met een vinger over de schaamlipjes en keek heel afwachtend naar Fiona. Die had echter haar ogen dicht gedaan om te genieten. Hierdoor werd Emily brutaler en streelde nu met haar vinger door de spleet. Ze duwde de stof van het broekje ertussen met haar vinger en bleef erop wrijven. Fiona kreunde zachtjes en haar broekje werd inderdaad vochtiger. Ik keek er geamuseerd naar met een enorme paal in mijn boxershort. Verlekkerd streelde ik mezelf over de stof.

Emily trok aan het broekje en trok de stof nog verder tussen Fiona haar schaamlippen. Even gaf ze er een paar rukjes aan waardoor de schaamlippen om de stof heenkrulden. Emily keek geboeid naar de tevoorschijn gekomen lipjes. Met haar vinger streek ze over de stof op weg naar de lipjes.

"Ohh... streel me over mijn lipjes... " kreunde Fiona. Emily deed wat haar gevraagd werd en streek met een vinger over een schaamlip. Die was relatief droog.

"Maak je vinger nat..." zei Fiona, maar niet waarmee. Emily wist even niet wat te doen.

"Maak 'm nat in je mond..." kreunde Fiona. Oh mijn god, dat was weer een stap verder. Emily aarzelde even maar stak toen toch de vinger in haar mond om de vinger te bevochtigen. Iets langer dan nodig sabbelde ze op haar vinger. Het was een geil gezicht. Emily bracht de vinger terug naar de schaamlipjes en streek er met haar natte vinger over. Het glibberde nu goed.

"Ohh ja.. dat is beter..." zuchtte Fiona. Emily streek langs de schaamlip en erover. Fiona draaide geil met haar onderlichaam.

"Doe het nog eens... " zei Fiona zacht. Emily stak de vinger weer in haar mond en sabbelde erop alvorens 'm weer over Fiona haar lipjes te strijken.

"En? Is mijn broekje natter geworden..." vroeg Fiona. Emily boog naar voren en glimlachte.

"Ja, hij is een stuk natter geworden" reageerde ze.

"Zal ik 'm uitdoen?" vroeg Fiona hijgerig. Emily zei niets waarop Fiona haar onderbroek uittrok en op de grond liet vallen. Emily keek vol verbazing naar de kaalgeschoren poes van Fiona. Vanaf mijn stoel zag ik hoe vochtig ze was. Fiona zocht met haar hand die van Emily.

"Kom schatje, laat me eens zien of het nog natter kan worden..." hijgde ze. Emily voelde de kale huid rond de poes. Haar vingertoppen gleden over de pas geschoren huid. Fiona haar schaamlippen waren helemaal gezwollen van opwinding.

"Zal ik mijn vinger nog eens nat maken?" vroeg Emily onschuldig. Fiona knikte ja. Emily likte haar vinger en gleed toen weer met wijs- en middelvinger over de natte lipjes. Fiona opende haar benen nog meer waardoor de schaamlipjes vanzelf uit elkaar gingen. Voorzichtig gleed Emily met haar vingers door de natte gleuf.

"Ik denk dat je het nog wat natter kan maken..." zei Fiona. Emily stak haar vingers in haar mond en sabbelde er weer op. De smakkende geluiden waren in de kamer te horen.

"Mmm... maak mijn lipjes maar goed vochtig..." zei Fiona. Emily streek haar natte vingers door de gleuf en verdween daar nu wat dieper in. Met twee vingers gleed ze op en neer door mijn vrouw haar blote kutje. Na een aantal keer stopte ze en stak vanzelf haar vingers in haar mond.

"Ohh.. je vind het lekker he?" kreunde Fiona. Emily zei niets maar bracht haar vingers weer in de gleuf. Fiona was kletsnat geworden. Het vocht liep tussen haar billen.

"Ohhhh... doe maar..." kreunde Fiona nu. Emily leek het te begrijpen en duwde een vinger in het gaatje van Fiona. Voorzichtig gleed haar hele middelvinger naar binnen. Fiona kronkelde onder de aandacht. Emily bracht nu ook haar ringvinger naar binnen en begon het gaatje voorzichtig te soppen. De smakkende geluidjes waren supergeil. Fiona knoopte traag de knopen van haar jurkje open, onderaan beginnend. Stukje bij beetje werd haar blote buik en daarna blote borsten zichtbaar. De stof gleed van haar af en daar lag mijn prachtvrouw zachtjes met haar borsten wiegend, gevingerd door mijn nichtje.

Emily trok de vingers uit de kut en stak ze in haar mond. Ze sabbelde erop en leek er helemaal inop te gaan. Fiona stak haar hand uit en streelde de billen van Emily. Het leek haar niet eens op te vallen. Emily bracht haar vingers weer in Fiona haar poesje en sopte verder. En soppen deed het; natter dan toen heb ik Fiona nog niet gezien. Terwijl Emily haar vingers weer nat maakte, gleed Fiona haar hand onder Emily haar billen. Emily zat op haar knieŽn zodat Fiona er goed bij kon. Ze deed haar benen iets uit elkaar zodat Fiona vrij spel had.

"Ohhh... wat geil... lik je vingers af..." kreunde Fiona. Ook Emily kreunde zachtjes en schoof met haar kontje over Fiona haar friemelende hand. Emily likte haar vingers weer af.

"Hmm... het is zo lekker..." kreunde nu ook Emily.

"Geniet er van schatje... lik maar lekker... toe maar..." zei Fiona nu echt hijgend. Emily haar weerstand was dankzij de alcohol zo goed als weg. Haar vingers gleden over Fiona haar poesje om daarna weer in haar mondje te verdwijnen.

"Ohhhh... het is zo lekker als je van mijn kutje snoept... ik word er zo geil van... " sprak Fiona uitdagend. Ook Emily raakte opgewonden. Was het niet van wat er gebeurde dan wel van wat Fiona zei.

"Toe, maak mijn tepeltje ook nat met dat lekkere vocht..." zei Fiona. Emily stak haar vingers diep in Fiona, nam wat wegdruipend vocht op haar vingers en smeerde het traag over Fiona haar blote borst. En herhaalde het nog een keer voor de andere borst. De tepels stonden hard en glinsterden van het vocht.

"Mmmm... lekker... neem nog een likje..." zei Fiona. Als Emily toch eens Fiona haar poesje zou likken dan zou ik ter plekke klaarkomen. Maar het zou te snel zijn, te vroeg. Emily nam genoegen met een likje van haar vingers. Fiona ging met haar vingers over Emily haar onderbroekje. Ik kon haar vingers tevoorschijn zien komen en over de natte broek van Emily zien glijden.

"Geef mij eens een beetje van dat lekkers..." zei Fiona. Emily gleed met haar vingers door de honingpot en presenteerde haar vingers aan Fiona. Die likte ze slobberend af. De geilheid droop van Emily haar gezicht. Fiona schoof nu haar vingers langs de rand van Emily haar broekje en had haar vingers nu ook over haar lipjes. Emily deed haar ogen dicht en genoot van de aanraking. Met haar onderlichaam maakte ze neukende bewegingen op de vingers van Fiona.

"Lik mijn borst..." hijgde Fiona. Emily boog voorover om Fiona haar borst te likken. Met haar tong gleed ze over de zachte bollen. Fiona maakte gebruik van het moment om de onderbroek van Emily over haar billen te trekken. Emily liet het gedwee toe. Direct streelde Fiona haar bilnaad en gleed ze met haar vingers door Emily haar kutspleetje.

"Sabbel het vocht van mijn tepeltje..." kreunde Fiona. Met getuite lippen schoof Emily over de tepel en begon er zachtjes op te sabbelen.

"Ohhh... dat is zo lekker... " kreunde Fiona. "Wil je het ook proberen?" vroeg ze. Emily knikte. Fiona knoopte de blouse van Emily open. Ze had geen beha eronder aan. De prille tietjes sprongen eruit met harde tepeltjes. Fiona streelde Emily en gleed met haar vingers tussen haar benen. Het meisje liet het toe waarop Fiona de kleine tepeltjes insmeerde met haar eigen geilheid. Bewonderend keek het meisje naar haar tietjes. Fiona kwam naar voren en zoende de natte tepel. Emily haar mond viel open van opwinding. Fiona nam het tepeltje in haar mond en sabbelde er zachtjes op. Ondertussen gleed ze met haar hand weer tussen het meisje haar benen. Fiona haar hand gleed over de grote globes van Fiona. Met haar duim- en wijsvinger kneep ze zachtjes in de harde tepel van Fiona.

Fiona zoende Emily nu boven haar borst en kuste haar zachtjes in haar nek en haar wang. Met haar natte vingers gleed ze over de lippen van Emily. Het meisje sidderde even en likte toen haar lippen af.

"Smaak ik hetzelfde?" hijgde Fiona. Emily gleed met haar vingers door Fiona haar natte gleuf en smeerde het op haar eigen lippen om het vervolgens af te likken.

"Uhuh..." zei Emily met een verhoogde hartslag van opwinding. Fiona kuste Emily nog eens op haar wang.

"Proeven...?" zei Fiona. Emily lepelde nog wat vocht van Fiona op en smeerde het op Fiona haar lippen. Die likte haar lippen onder veel belangstelling van Emily af.

"En nu jij..." zei Fiona. Met haar vingers gleed ze in het kutje van Emily en haalde ze vochtig tevoorschijn. Ze likte de vingers demonstratief af, vlak voor de neus van Emily.

Emily haalde nog wat op en hield haar vingers tussen hen in. Fiona likte de ene kant en toen likte Emily de andere kant. Fiona likte om de vinger heen en kwam in aanraking met Emily haar tong. De vingers verdwenen en toen waren er nog twee tongen over die elkaar voorzichtig verkenden in de lucht.

Het zoenen ging over in tongzoenen en toen trok Fiona Emily voorzichtig naar zich toe. Het meisje werkte mee en gleed met haar bovenlichaam tegen dat van Fiona. Hun borsten maakten contact en wreven tegen elkaar aan. Terwijl Emily innig verzeild raakte in de tongzoen met Fiona, gleed ze met een been op de grond. Aangezien haar broekje half uit was getrokken, zat dat niet lekker. Als vanzelf worstelde ze met een hand haar broekje uit. Haar zachte billen staken in de lucht terwijl ze tegen het been van Fiona aan ging liggen. Fiona had haar hand onder Emily en kon nu haar bloot liggende billen liefkozen. De zachtjes strelende en voelende handen gingen over Emily haar billen. Het meisje kronkelde geil tegen Fiona op en schoof haar knie over Fiona haar been. Traag prikkelde ze zichzelf door tegen Fiona haar been op te rijen.

Fiona zoende Emily op haar wang en kuste haar toen zachtjes in haar nek bij haar oor. Zachtjes, maar voor mij net hoorbaar, zei ze:

"Toe maar, doe maar wat je wilt. Als het fijn voelt dan is het goed...". Emily bewoog haar onderlichaam nog meer tegen Fiona haar been aan.

"Ohhh... ik voel hoe nat je kutje is... lekker hoor, wrijf 'm maar tegen mijn been... mmmmm...". Emily bewoog sneller en sneller. Fiona had haar hand op Emily haar billen en gleed met haar vingertoppen door de bilspleet. Ze kromde haar rug om haar grote borsten tegen de kleine van Emily aan de duwen. Gaf vervolgens het meisje een natte zoen op haar mond. En toen gebeurde het. Die lieve Emily kwam klaar door met haar poesje over Fiona haar been te schuren. Ze trok zich tegen Fiona aan en zoende dat het een lieve lust was.

Maar toen was het feest voorbij voor Emily en zo aangeschoten als ze was, trok ze snel haar kleren aan en liep zonder verder iets te zeggen naar boven. We hebben haar die avond niet meer gehoord.

Toen we naar bed gingen was Fiona natuurlijk nog geil en had behoefte aan sex. Fiona kroop onder het laken en lag zachtjes op mijn lul te sabbelen. Ik trok het laken terug om naar haar te kunnen kijken. Een lachend gezicht met mijn lul erin, keek me aan.

"Dat is lekker in slaap vallen... " zei ik terwijl mijn lul in record tempo snoeihard werd. Ik legde mijn armen achter mijn hoofd en genoot van het moment. Tot op een gegeven moment het tť lekker werd en ik zachtjes begon te kreunen. Fiona stopte met pijpen, zette haar benen over me heen en liet zich op mijn paal zakken. Ze was kletsnat. Mijn lul gleed traag diep in haar. Fiona zat op haar knieŽn en begon me te berijden. Met mijn handen zocht ik haar grote, deinende borsten op en streelde en masseerde ze zachtjes. Als een geroutineerd stelletje gingen we in elkaar op en vulden elkaar aan. Het was heelijk!

Tot ik opeens een zachte klik hoorde. De deur gleed op een kier. Even was ik afgeleid en dacht dat het de wind was. Maar wat nu als Emily daar zat om ons te begluren. Ik werd er bloedgeil van. Fiona kreunde om het effect dat het had op mijn paal. Met verhoogd tempo begon ze mijn paal te berijden. Ik kreunde zachtjes en Fiona volgde. Af en toe gingen mijn ogen richting de slaapkamerdeur en toen zag ik het! Twee glimmende oogjes gluurden door de kier naar ons. Dus Emily was geil en nieuwsgierig? Nou, dan zou ik haar een klein showtje geven.

Ik trok Fiona naar me toe. Ze gaf me een zoen op mijn mond waardoor ik de smaak van mijn eigen pik proefde. Haar borsten drukten tegen mijn borst en haar kontje rees in de lucht. En juist dat was het uitzicht dat we Emily boden. Ik pompte mijn lul van onderaf in Fiona terwijl Fiona haar best deed de lul zo diep mogelijk in haar te krijgen. Daar ik snoeihard bleef, reed Fiona enthousiast op mijn pik.

"Oh Maart, wat ben je lekker hard... ik ben zo geil... je moet lekker in me klaarkomen... mmmmm" kreunde Fiona. Ik deed mijn best. Op een gegeven moment stond Fiona op en hurkte op mijn harde pik om vervolgens haar poesje op die manier op mijn piemel te spiezen. Ik ondersteunde haar door haar handen vast te houden. Ik zag hoe haar lipjes helemaal gezwollen waren van opwinding. Met ťťn hand reikte ik naar haar poesje en met mijn duim streek ik over haar klitje. Fiona begon te kreunen en kneep zichzelf nu met haar vrije hand in haar tepel.

"Ha.. ha.. ha.. ha.. " klonk het uit de mond van Fiona bij iedere stoot. Haar borsten bungelden zwaar heen en weer. Het standje was extreem zwaar voor Fiona zodat ze al snel opgaf. Ik duwde haar op haar rug en ging tussen haar benen zitten. Ik duwde mijn hard pik in haar sappige spleetje en begon haar heerlijk te neuken. Fiona kwam naar voren en sloeg haar armen om me heen. Haar borsten wreven heerlijk zacht tegen mijn borst. Fiona kneep met haar kutspieren en sloeg toen haar benen om me heen. Met diepe stoten neukte ik haar heerlijk in haar warme kutje. Ik streelde haar borsten onder me en bracht mijn bovenlichaam met ťťn hand weer omhoog. Met de andere kneep ik zachtjes in haar borst en tepeltje. Fiona stond in vuur-en-vlam.

"Ohh.. ohhhhh ik ga komen... uuuuuhhhhhmmmmmm..." kreunde Fiona. En toen mijn lul nog een keer in haar natte pruim verdween, kwam ze schokkend klaar. Ze kreunde daarbij best hard. Ik bleef haar zachtjes neuken en al die tijd kreunde ze lekker geil.

"Mmmmm... dat was lekker, mannetje" zei Fiona. "Nu is het jouw beurt. Pak je me lekker van achteren?" kreunde ze geil. Ze wist hoe gek ik daar op was. Geil kreunen en haar van achteren nemen. Ze ging op haar knieŽn zitten en ik stak meteen mijn harde lul tussen haar benen. Ik schoof hem diep naar binnen en genoot ervan dat hij nog harder werd en haar poesje oprekte. Ik liet mijn paal expres ver naar buiten komen om dan weer diep in Fiona t stoten.

"Oh Maart, wat is tie grooooot..." kreunde Fiona. Ze bewoog tegen mijn ritme in. Met de gedachten dat Emily naar ons gluurde, kwam ik snel klaar. Ik hield Fiona bij haar heupen vast en trok haar stevig op mijn pik. Een paar stoten later kwam ik klaar. Zachtjes kreunend spoot ik mijn zaad in Fiona. God, wat was dat lekker. Toen ik na vijf keer wel klaar was, liet ik me op mijn rug vallen en trok Fiona tegen me aan. Zo lagen we te genieten en bij te komen.

Even later hoorde ik een heel zacht klikje in de gang. Ik wist zeker dat Emily stiekem terug naar haar kamer was gegaan en net de deur dicht deed. Als ik niet zo moe was van de lekkere wip dan had ik weer een stijve gekregen bij de gedachte.

De volgende morgen werd ik wakker in een leeg bed. Dat wil zeggen, Fiona was er al uit. Ik genoot van het lome wakker worden en luisterde naar de geluidjes in het huis. In de badcel stonden de vrouwen op stille toon te kletsen.

".. ook?" hoorde ik als enige. Fiona sprak.

"Maar natuurlijk schatje maar ben je niet bang dat mama er achter komt? Ik denk niet dat ze het leuk vindt" zei Fiona. Ik kon Emily niet verstaan maar hoorde wel Fiona:

"Ok... nou... ok dan... douche je eerst maar lekker dan worden de haren zacht..." zei Fiona. Ik was direct klaar wakker. Ging Fiona nou Emily haar schaamhaartjes wegscheren? Dat moest ik zien! Zachtjes maar met een traag stijgende paal sloop ik naar de gang. Wat een geluk, de badkamerdeur stond op een kier. Ik hoorde hoe Emily onder de douche stapte en Fiona in de laden van het badkamermeubel rommelde. Daar lagen de scheerspullen in.

Na een paar minuten wassen ging de kraan uit. Fiona zei Emily in de badkuip te gaan liggen. Het meisje voldeed aan het verzoek waarop Fiona op haar knieŽn naast het bad ging zitten. Ze droeg alleen een kanten onderbroekje dat ze waarschijnlijk vanmorgen na het ontwaken aan had gedaan.

Ik ging voorzichtig rechtop staan en keek voorzichtig door de kier. Emily lag uiteraard bloot in de badkuip met haar benen een beetje uit elkaar. Fiona spoot het scheerschuim op de schaamharen van Emily en begon ongevraagd het schuim in te masseren. Emily was even verrast maar liet de ervaren vingers van Fiona hun gang gaan. Al snel was haar hele doos wit van het schuim. Fiona pakte het scheermes en scheerde voorzichtig de veilige gebieden kaal. Emily giechelde terwijl haar tepeltjes verstijfden van de aandacht. Al snel had Fiona het buitengebied goed geschoren.

Ik zag hoe Fiona voorzichtig de schaamlipjes van Emily beetpakte en de haartjes er vanaf haalde met het scheermesje. Het meisje was stil en keek ingespannen naar de verrichtingen aan haar poesje.

"Zo!" zei Fiona tevreden die blijkbaar klaar was met scheren. Ze pakte de douche, zette het water aan en controleerde de temperatuur. Vervolgens ging ze het scheerschuim van Emily haar kute spoelen. Uiteraard deed ze dit zeer uitgebreid. Ze hield de lipjes open en zorgde dat de douchestraal het klitje van het meisje masseerde. Emily zette grote ogen op en moest even zachtjes kreunen waarop ze haar hand voor haar mond sloeg. Samen moesten ze er om lachen. Blijkbaar had Emiliy het genot van een douchekop op haar pruimpje nog niet ervaren.

Na het uitgebreide schoon spoelen liet Fiona Emily zichzelf verder wassen en afdrogen. Ze kletsten over ditjes en datjes maar Emily was ook nieuwsgierig naar van alles waar ze thuis niet over kon praten. Dat varieerde van uitgaan met jongens tot de werking van haar poesje. Fiona werd er opgewonden van, kon ik zien. Zo langzamerhand waren de twee wel klaar. Ik maakte dat ik terugkwam in de slaapkamer en ging snel weer onder de lakens liggen.

Niet snel daarna stak Fiona haar hoofd om de hoek. Ik rekte me net uit alsof ik nog niet zo lang wakker was.

"Goeiemorgen schat. Emily wil je graag wat laten zien" zei Fiona met een duivels lachje. Ze stapte opzij en daar stond Emily poedelnaakt in de gang met haar zojuist geschoren poesje.

"Hee, kijk nou!" zei ik luchtig. "Dat ziet er mooi uit" vervolgde ik. Trots maar ook met schaamte stond Emily in de gang met haar benen een beetje over elkaar.

"Kom, laat het oom Maarten eens van dichtbij zien!" zei Fiona kinderlijk enthousiast. Emily trad voorzichtig nader en ging naast het bed staan. Mijn lul bewoog onder de lakens. Ik trok een knie op om het te verbloemen maar Emily had het al gezien. Haar ogen keken gretig naar de afdrukken in het laken.

"Mooi he?" zei Fiona. Met een hand streek ze een denkbeeldig pluisje van Emily haar onderbuik vlak boven haar poesje.

"Jazeker" zei ik. "Maar moet je er niet een beetje olie op doen als het zo droog is?" zei ik. Fiona haar ogen fonkelden.

"Ach ja, natuurlijk. Ik pak wel even wat" zei Fiona en liep snel naar de badkamer. Ze kwam terug met een flesje babyolie.

"Zal ik het er even opsmeren?" zei Emily. Het meisje aarzelde.

"Weet je wat, dan smeren we eerst die van mij in. Die is ook droog van het douchen. Dan zie je meteen wat er gebeurt" zei Fiona. Ze ging op haar rug op bed liggen.

"Weet je, doen jullie het samen" zei Fiona. "Maarten, als jij mijn droge borsten nou insmeert dan kan Emily mij beneden insmeren, goed?". Ik stemde toe. Fiona trok haar onderbroekje uit. Ik spoot wat olie op mijn handen.

"Eerst even op je handen warm laten worden want uit het flesje is het koud" zei ik. "En dan rustig smeren en niets overslaan". Ik ging op mijn knieŽn zitten en had mijn halve stijve in de lakens verstopt. Ik deed wat ik zei en smeerde toen met twee handen voorzichtig de borsten van Fiona in. Die lag met haar ogen dicht te genieten.

"Mmmmm... dat voelt ook best lekker" zei Fiona. Emily ontdooide wat en pakte het flesje van mij aan. Ze goot een klein beetje op een hand en liet dat op Fiona haar onderbuik druppelen. Fiona kreunde heel zachtjes. Toen won de nieuwsgierigheid het weer van ons nichtje en gleed haar hand over de schaamstreek van Fiona. Terwijl Emily met haar vingers langs Fiona haar lipjes ging, masseerde ik Fiona haar borsten op een manier die zij opwindend vindt. Zachtjes knedend en van buiten naar binnen masserend. Ze kreunde al meer en meer. Emily leek ook opgewonden te raken van wat ze deed. Haar vingers gleden erotisch langs Fiona haar schaamlipjes op en neer. Ze trok de lipjes van elkaar en keek nieuwsgierig naar alles wat ze daar zag.

Na een minuut of vijf vond Fiona het welletjes en zei dat we het goed gedaan hadden. Emily keek beteuterd maar wist dat zij nu aan de beurt was.

"Ok Em, wil je ook wat olie ingemasseerd?" vroeg Fiona. Emily knikte en ging snel op het bed liggen voordat ze zich bedacht.

"Wil je dat ik het doe of Maarten? Maarten doet het altijd bij mij dus hij kan het goed." zei Fiona overtuigend. Emily bloosde en zei dat ik het mocht doen. Ik trilde van nervositeit. Dit was de eerste keer dat ik Emily daar aanraakte. Ik volgde mijn eigen instructies en deed wat olie in mijn hand en smeerde het daarna over haar onderbuik richting haar poesje. Ik gebruikte mijn handen om de huid richting haar spleetje te masseren. Het werkte bij Fiona altijd veel geilheid op. Ook bij Emily leek het aan te slaan. Ze wilde er geen aandacht op vestigen maar ik zag aan haar gekronkel dat ze het waardeerde. Traag masseerde ik haar en vermeed haar lipjes volkomen. Het meisje ontspande en onderging mijn gemasseer.

"Wil je ook wat op je borsten?" vroeg Fiona. Emily knikte enthousiast. Fiona ging aan de slag. Al snel kronkelde Emily en draaide met haar onderlichaam om mijn vingers op de gewenste plek te krijgen. Ik was met twee handen nu de binnenkant van haar bovenbenen aan het insmeren. Gewillig opende ze haar benen en kreeg ik een fantastisch uitzicht op haar geschoren spleetje. Voorzichtig ging ik dichter naar haar lipjes. Ik hoorde hoe ze zwaarder begon te ademen. Ik smeerde nu over haar lipjes en duwde toen haar spleetje van twee kanten met mijn handen dicht. Vervolgens begon ik dat te masseren wat een heel geil gevoel bij haar teweeg moest brengen.

Ik druppelde een beetje olie op een hand en liet die toen over haar lipjes glijden. Het warm geworden goedje stroomde over haar spleetje tussen haar benen. Met mijn wijsvingers gleed ik langs haar lipjes naar beneden en smeerde de daar aangekomen olie onder haar spleetje. Ik wist dat er ook een beetje olie op haar anus gegleden was en ik wist ook dat dit een stimulerend effect gaf. Maar ik durfde het niet aan daar ook te smeren. Het zou wel eens teveel van het goede kunnen zijn.

"Hihi, je glimt helemaal.." zei Emily tegen Fiona. Het was waar, Fiona haar borsten blonken van de olie en nu ze half over Emily heen hing, bungelden haar grote borsten glimmend in haar bereik. Fiona ondersteunde haar eigen borsten en streelde ze even in haar handen.

"Haha... ja hŤ? Voelt lekker hoor al die olie erop. Straks trekt het erin en dan zijn ze helemaal soepel en zacht" zei Fiona. Emily stak haar hand uit om de borsten nogmaals te voelen. Fiona boog wat voorover om ze te laten bungelen en Emily betastte ze met gretige blik. Ik masseerde ondertussen geroutineerd Emily haar schaamstreek. Ik werd er zelf bloedgeil van en mijn stijve gleed zo langzamerhand door de lakens heen. Fiona maakte nu grote bewegingen over Emily haar lichaam. Ze masseerde met ťťn hand de borstjes en met de andere gleed ze over haar buik richting mijn handen bij haar poesje. Het meisje begon aardig te glimmen van al die olie. Het was duidelijk dat ze alweer behoorlijk geil geworden was van al die handen over haar lichaam.

"O oohhh..." zei Emily die naar Fiona knipoogde en toen naar mijn tevoorschijn gekomen harde pik knikte.

"Wel wel, wat hebben we hier?" zei Fiona en gebruikte een hand om de lakens rond mijn pik weg te schuiven. Het was mijn stijve die zo hard was dat de aderen erop te zien waren.

"Sorry..." zei ik quasi beschaamd. Ik voelde me geil en zou allebei wel willen nemen. Het idee alleen al maakte me licht in mijn hoofd.

"Hee, oom Maarten heeft zich ook geschoren" zei Emily. Het was waar, mijn schaamhaar had ik net een paar dagen geleden verwijderd.

"Moet die ook ingesmeerd worden?" zei Emily met enthousiasme.

"Nou.." begon ik.

"Natuurlijk!" stemde Fiona in. Alsof ik haar tegen wilde houden. Fiona duwde me achterover op het bed en pakte het flesje olie. Emily was er als de kippen bij om mee te helpen. Fiona liet de warm geworden olie van haar handen op mijn pik druppelen tot hij helemaal nat was.

"Mag ik?" vroeg Emily. Fiona knikte en daar ging Emily met haar glibberige hand over mijn pik. Ze werd al brutaler en greep hem beet en zorgde ervoor dat de olie werkelijk overal op mijn paal glom.

"Vergeet die grote zak niet.." zei Fiona een beetje hees. Emily gleed met haar hand tussen mijn benen om mijn zak te oliŽn. Ik deed vanzelf mijn benen wat uit elkaar. Op dat moment zette Emily haar knie aan de andere kant van mijn been en zat nu op mijn onderbeen. Haar warme poesje maakte contact met mijn huid. Ze bleef met aandacht mijn lul met olie masseren. Ze ging er zo in op dat ze niet doorhad dat ze met haar kutje tegen mijn been aan het rijden was. Ik voelde de neukende bewegingen tegen mijn been en merkte dat mijn hartslag omhoog ging.

Fiona boog zich voorover en duwde haar borsten in mijn gezicht.

"Lekker hŤ, schat?" zei ze terwijl ik genoot van de de grote zachte bollen tegen mijn gezicht. Voor ik het wist had ik een van haar tepels in mijn mond en begon er zachtjes op te sabbelen. Fiona kreunde en liet me mijn gang gaan. Emily volgde het met grote interesse.

En net toen we met z'n drieŽn steeds geiler werden en er van alles had kunnen gebeuren, ging de telefoon. We schrokken alledrie en sprongen als betrapt van elkaar af. Ik liep met een zwiepende stengel naar de telefoon in de slaapkamer en nam op. Het was Martha, de moeder van Emily, met een vraag over het ophalen. Er volgde een onschuldig gesprekje maar mijn paal slonk snel tot een slappe pik. Emily en Fiona zaten op het bed te luisteren.

Toen ik ophing vertelde hen van de gemaakte afspraken.

"Zullen we gewoon in ons blootje blijven? Het is warm vandaag en we zijn wel gewend om elkaar bloot te zien, toch?" stelde ik voor. We waren het snel met elkaar eens. Ons spel was onderbroken dus gingen we naar beneden voor een brunch. We dekten de tafel en al snel was Emily gewend aan het naaktlopen. Tijdens het eten bespraken we wat te gaan doen die dag. Vanwege het mooie weer zouden we lekker in de tuin gaan liggen zonnen.

Gedurende het eten was Emily in gedachten en keek af en toe naar Fiona haar borsten. Mijn pik was voor haar onzichtbaar maar als ik even naar haar borstjes keek, ging er een prettige twinkeling door mijn pik.

"Is er iets, Emily?" vroeg Fiona die vaak doorhad als iemand ergens mee zat.

"Nee hoor..." antwoordde ze aarzelend alsof ze betrapt was.

"Toe Emily, je kan overal met ons over praten" zei Fiona. Het bleef secondenlang stil.

"Nou..." begon ze, "... ik heb vannacht gehoord wat jullie aan het doen waren..." zei ze. Niet alleen horen, dacht ik.

"Oh zo..." zei Fiona zuinig en keek Emily aanmoedigend aan. "En wacht dat je toen?" drong ze aan.

"Ik dacht dat jullie pijn hadden...". Het hoge woord was eruit.

"Ach schatje toch, dat was geen pijn. Dat was genot, plezier. Het was zo lekker dat we soms kreunen van genot!" zei Fiona met een lach. Emily leek zichtbaar opgelucht.

"Echt?" zei ze.

"Ja zeker" beaamde Fiona. "Dacht je soms dat het ons niets deed als we van die leuke dingen aan het doen zijn? Alleen zijn wij van mening dat je zoveel mogelijk van elkaar moet genieten en dat sex niet alleen is om kinderen te krijgen."

"Maar in de bijbel staat..." begon Emily.

"Ja, maar wij doen niet aan de bijbel. Hoe kan iets wat zo lekker voelt en geluk geeft in onze relatie, niet goed zijn?" onderbrak Fiona haar. Emily dacht hier over na.

"Dat heerlijke gevoel dat je ervaart als het zo ontzettend lekker is, heet klaarkomen. Dan spuit een man zijn zaad en bij een vrouw trekt haar vagina samen, zodat het zaad van de man als het ware naar binnen wordt getrokken." legde Fiona uit.

"En dat lekkere gevoel kan je ook bij jezelf opwekken. Al is dit niet toegestaan volgens de bijbel..." vulde ik aan. Emily leek verward.

"Bij jezelf?" vroeg ze voorzichtig.

"Ja, als je met je vingers jezelf tot zo'n hoogtepunt laat komen. Of als je met je poesje ergens tegenaan schuurt tot het zover is." zei Fiona. Emily kreeg een rood hoofd en keek betrapt.

Hier bleven we hangen. Emily bleef verward puzzelen met de nieuwe informatie. Even later ruimden we de tafel af en gingen in ons blootje naar de tuin om daar lekker in het gras op een handdoek te gaan liggen. Het zonnetje was heerlijk warm en al snel doezelden we weg. Op een gegeven moment was ik in slaap gevallen maar werd wakker van Emily die vragen ging stellen aan Fiona. Ik hield me slapend en besloot te luisteren.

"Tante..." vroeg Emily zachtjes.

"Mmmmm..." antwoordde Fiona die waarschijnlijk ook lag te dutten.

"Hoe ehh... doe je het ehh.. ehh... bij ehh.. jezelf?" vroeg Emily. Het bleef even stil. Ik was blij dat ik op mijn buik lag anders had ik mezelf verraden.

"Euhhh... waar begin ik... " zei Fiona. "Je hebt vorige keer dat je hier was en vanmorgen toch een hoogtepunt gehad. Je kwam klaar, zoals dat heet. Je had een orgasme. En alles wat je doet om dat te bereiken dat noem ik 'het bij jezelf doen'."

Emily dacht hier over na. Fiona raakte al een beetje in de sfeer, aan haar harder wordende tepeltjes te zien. Inwendig moest ik lachen. Wat ben ik toch gezegend met zo'n heerlijke vrouw.

"Kijk, je zorgt er eerst voor dat je de tijd hebt en natuurlijk dat je je een beetje opgewonden voelt, dat je er zin in hebt. Vervolgens moet er ook de gelegenheid zijn. Overdag als papa en mama thuis zijn dan is het geen goed moment natuurlijk. Maar als je 's avonds in bed ligt of als papa en mama niet thuis zijn en je weet dat ze voorlopig niet komen, dan heb je een mooi moment om met jezelf te spelen". Emily hing aan haar lippen.

"Of als je hier bent. Het is niet normaal om het in het bijzijn van anderen te doen. Het is iets van jezelf voor jezelf. Maar wij helpen je graag en als je hier bent, kan je doen wat je wilt. Dat kan nergens anders hoor! Bij ons kan je je volledig laten gaan en doen wat je wilt. Omdat we je graag de vrijheid bieden die je thuis niet hebt" zei Fiona. Emily knikte dat ze het begreep.

"Nou, en als je er dan helemaal klaar voor bent dan ga je genieten. Je kleedt je bijvoorbeeld sexy of kleedt je lekker uit tot je naakt bent. En dan voel je op plekjes waar je het lekker vindt om jezelf te voelen. Bijvoorbeeld je buik of de binnenkant van je benen. Je gaat in ieder geval niet meteen met je vingers in je poesje spelen. Je moet eerst geprikkeld worden. Soms als ik alleen thuis ben en het is lekker warm dan ga ik in de tuin op een handdoel liggen, net als nu, en dan streel ik mezelf." en met die woorden ging ze over op de praktijkles.

Fiona streelde loom haar buik en benen en nam er de tijd voor. Haar handen gingen onder haar borsten door en liften de globes op. Vervolgens streek ze met een hand over de binnenkant van haar dijen die ze daarbij opende. Haar poesje kwam bloot te liggen. Het zonnetje scheen er vol op.

"Mmmmmm... heerlijk dat zonnetje op mijn poesje. Ze wordt helemaal opgewarmd door het zonnetje. Heerlijk!". Met haar benen wijd lag ze van het zonnetje te genieten. Ze trok haar knieŽn op en legde ze naar beide buitenkanten. Haar schaamlippen kwamen van elkaar. Ondertussen keek Emily met veel interesse naar haar kronkelende tante. Fiona ging nog even door met genieten en had ondertussen haar borsten te pakken om ze lekker te masseren. Ik had een enorme paal waar ik op lag. Zodra de vrouwen niet keken, verplaatste ik me om mijn pik meer vrijheid te geven. Hij lag nu omhoog onder mijn buik.

"Zie je hoe ik... uhmmm... de tijd neem om ... te genieten" zei Fiona met onderbrekingen. Emily knikte en zat verstijfd in kleermakerszit te kijken hoe Fiona het aanpakte.

"Je moet vooral doen wat je lekker vindt en geen haast hebben. Ons vrouwenlichaam heeft even tijd nodig om in de juiste mood te komen". Fiona streelde nu over haar schaamlippen en bewoog mee met haar onderlichaam.

"Ik doe het nu nog snel vergeleken met anders..." zei Fiona. Emily bevochtigde haar droge lippen. Het meisje was enorm opgewonden van wat ze zag. Anders ik wel.

"En als je er echt klaar voor bent..." kreunde Fiona zachtjes. "... dan maak je je vinger nat...". Ze voegde de daad bij het woord en likte geil haar middelvinger helemaal nat. "En dan speel je met je poesje zoals jij het lekker vindt...". Fiona gleed met haar middelvinger door haar spleet en rilde even van genot. Haar vinger kwam glinsterend tevoorschijn waarop Fiona haar klitje traag streelde.

"Ohhh... dat plekje is zoooo... lekkkkerrrrrr... " kreunde Fiona en schokte een beetje. Ze speelde nu ongestoord met zichzelf en gleed met haar vinger weer door haar spleet. Al snel volgde een tweede vinger en smeerde ze haar eigen geil uit over haar lipjes zodat het hele gebied glibberde. Zonder verdere uitleg gleed ze met een en al snel twee vingers in haar natte kutje. Soppend en zachtjes kreunend vingerde Fiona zichzelf onder de geile blikken van Emily.

"Oh schatje, tante is zo geil dat ze al bijna klaarkomt... ohhhh..." kreunde Fiona. Ze had nu met een hand haar borst omvat en kneep, trok en speelde ermee. Haar tepel werd niet overgeslagen. En na korte tijd hoorde ik aan haar ademhaling dat ze klaar ging komen. Ze vertraagde haar gevinger en trok als in een slow motion samen, ondertussen naar lucht happend.

"OOHHHHhhhhh... mmmmmmm... mmmmjjjjaaaaa..." klonk het. Fiona was heerlijk klaargekomen en Emily was er getuige van. Na een paar minuten kwam Fiona terug uit haar spel en ging rechtop zitten.

"Poeh... dat was lekker" zei ze lachend. Emily lachte verlegen mee.

"Snap je nu wat ik bedoel?" vroeg ze. Emily knikte. Zonder aanstalten te maken haar tante na te doen, ging ze weer liggen. Ik zag haar nadenken over alles dat ze had gezien. Haar hersenen werkten op volle toeren om alles te verwerken. Ondertussen viel Fiona in slaap. Ook ik viel in slaap.

Toen ik wakker werd sliep Fiona nog. Ook Emily lag te slapen maar had haar hand tussen haar benen liggen. Die was duidelijk nog even aan het experimenteren geslagen. Ik ging op mijn rug liggen en voelde hoe mijn halfharde pik opzij hing. Het voelde wel lekker met het zonnetje erop. Ik dutte weer een beetje weg maar toen ik weer wakker werd, voelde ik een hand om mijn ballen. Mijn aandacht was direct gewekt. Het was Fiona die glimlachend mijn ballen kriebelde.

"Je nichtje heeft een vraag voor je..." zei Fiona lachend. Ik keek de andere kant op. Daar zat Fiona vlak naast me met een paar rode koontjes. Ik keek haar vragend aan.

"Ik eeh... zou graag ehhh... nog een keer aan uw piemel zitten..." zei ze. Ik voelde mijn piemel meteen groter worden.

"Nou, ik hoef niet te zeggen dat mijn piemel dat graag heeft" zei ik quasi grappig. Emily lachte zenuwachtig en stak haar hand uit.

"Net zo relaxed als je mij hebt zien doen bij mezelf..." zei Fiona. Emily streelde vervolgens eerst over mijn buik en langs mijn ballen. Om vervolgens zachtjes mijn ballen te strelen. Hoe goddelijk! Ik kreunde zachtjes ter aanmoediging.

Ze omvatte voorzichtig mijn paal en begon er langzaam aan te trekken. Met korte rukjes trok ze aan het vlees terwijl mijn voorzaad al snel over mijn eikel glibberde. Zodra het vochtig genoeg was, schoof mijn eikel een stukje door mijn voorhuid tot groot vermaak van Emily. Ze schoof de huid weer terug en keek aandachtig naar mijn reactie. Ze schudde hem heen en weer en boog hem alle kanten op.

"Je kan hem ook tegen je borst aan laten komen. Dat is voor hem en voor jou een lekker gevoel..." zei Fiona. Emily boog voorover en duwde haar prille tietjes tegen mijn paal. Het contact met haar vlees voelde zo enorm geil dat ik het voorzaad bijna kon voelen stromen. Met een draaiende beweging bewoog ze de eikel van mijn pik over haar tietje. Met een serieuze blik trok ze me af en volgde de resultaten van haar acties nauwlettend.

"Dat voelt lekker geil he, zo'n stijve paal in je handen... trek hem maar lekker af. Dan komt hij ook klaar..." kreunde Fiona. "Voel je hoe lekker glibberig zijn eikel is... glij er maar eens mee over je tepeltje...". Emily deed het en bleef mijn pik tegen haar borst wrijven.

"Ohh..." kreunde ik. Meer wilde ik niet verklappen. Ik voelde hoe ik snel klaar zou komen.

"Komt ie zo klaar op mijn borst?" fluisterde Emily tegen Fiona. Die knikte bevestigend. Emily kreeg ondeugende oogjes en bleef me langzaam trekken tegen haar borstjes aan.

"Als je ondeugende dingen zegt dan vindt hij het nog lekkerder..." zei Fiona met opwinding in haar stem.

"Ondeugende dingen?" zei Emily en keek Fiona vragend aan.

"Ja, of hij je tietjes lekker vindt en of hij het fijn vindt wat je met hem doet. Probeer maar..." vulde Fiona aan.

"Ome Maarten... " begon Emily. Ik zei niets en wachtte op wat er ging komen. "... vindt u het lekker als ik uw piemel vasthoudt?" vroeg ze onwennig. Ik kreunde en knikte ja.

"Voelt het lekker als ik uw ballen zo zachtjes masseer?" vroeg ze en nam voorzichtig een van mijn ballen in haar hand om hem zachtjes te bevoelen.

"Ja..." zei ik schor. "... dat is lekker...".

"Voelt het ook lekker als uw pik over mijn tepeltje glijdt?". Ik kwam bijna klaar maar beet op mijn lip om het tegen te houden.

"Ja, enorm..." kreunde ik.

"Wilt u mijn poesje zien als ik dit doe?" vroeg ze. Ik knikte en slikte met een droge mond. Ze draaide haar lichaam wat en zette ťťn voet opzij zodat haar kale poesje zichtbaar werd. Met ťťn hand wilde ze haar poesje strelen maar Fiona hield haar hand tegen.

"Pas op schatje, als je zaad aan je vingers hebt en het in je poesje wrijft dan ben je zwanger voor je het weet" zei ze. Fiona had haar hand weggetrokken maar streelde met haar hand de binnenkant van Emily haar dijen. Het meisje zuchtte even en liet Fiona haar gang gaan.

"Kijk ome Maarten, Emily is helemaal nat. Volgens mij vindt ze het wel heel leuk om je piemel vast te houden..." moedigde Fiona aan.

"Ja, het is waar... mijn kutje wordt helemaal nat van opwinding als ik aan die lekkere piemel trek..." zei Emily en keek Fiona aan of ze wel het juiste zei. Fiona gaf haar een knipoog en streelde het meisje door haar liezen.

"Kom maar lekker klaar ome Maarten... spuit maar lekk...".

"OOhhhhhhh... uuuuuhhhhhhmmmmm..." kreunde ik terwijl ik ongelooflijk lekker klaarkwam. Ik blikken gingen over het lichaam van het meisje terwijl mijn zaad over haar tietjes spoot. Emily was van schrik even gestopt maar ging toen door met mij traag af te trekken. Na vijf lozingen was ik leeg. Leger dan ooit... Ik zag hoe mijn zaad allemaal op Emily haar borst terecht was gekomen. De witte klodders bleven plakken en begonnen traag van haar af te glijden. Het meisje keek extatisch. Ze was trots op wat ze kon doen. Haar schaamte was even weg en had plaats gemaakt voor geilheid en trots.

Fiona nam haar snel onder haar hoede opdat het sperma niet in haar kutje zou druppelen. De boel werd vakkundig schoongemaakt in de keuken met keukenrol en daarna werd uitgebreid handen gewassen. Even later kwamen de dames weer schoon naar buiten. Emily keek triomfantelijk.

"Dat was fun!" zei ze. "Laten we dat vaker doen!" zei ze gemeend. Van mij mocht ze!

De rest van de middag brachten we relaxend door. Fiona besprak de pil met Emily. Die kreeg het benauwd omdat haar ouders dat nooit goed zouden vinden. Fiona vertelde dat de dokter geheimhoudingsplicht had en dat ze het wel samen met het meisje de medicijnen wilde regelen. Er werden afspraken gemaakt. Alles om te voorkomen dat ze per ongeluk zwanger zou worden van al die spelletjes.

Halverwege de middag kleden we ons zedelijk aan vanwege de mogelijkheid dat Emily haar ouders op zouden duiken. Voor etenstijd kwamen ze beiden langs en knuffelden Emily en vroegen ons hoe het weekend was geweest. Dat was natuurlijk gezellig en onschuldig.

We namen afscheid van Emily en konden niet wachten tot ze weer zou komen.

Maarten
nudisten@gmail.com

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Nichtje Emily Wordt Wijzer - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (13)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Bij Gebrek Aan BeterDoor: Woestijnrat
Gelezen: 5029x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.4
:: Cadeau Voor Mijn... - 7Door: Baco
Gelezen: 1557x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmoeder Milf Vreemdgaan
20-06
9.2
:: MariekeDoor: Ygg
Gelezen: 1839x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Stiefdochter, Pijpen, Eerste Keer
19-06
8.5
:: Ongelofelijk Lekker - 16Door: Lara
Gelezen: 5793x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
8.9
:: Onverwacht Bezoek Door: Boefje
Gelezen: 13457x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
7.6
:: Lustburg 2.6 Ė...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 1844x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi, Homo
19-06
9.2
:: De VerjaardagskalenderDoor: Peter1948
Gelezen: 20586x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Fantasie, Incest, Jong/oud, Eerste Keer
18-06
8.2
:: Opa Ontdekt, Lisa... - 3Door: Angela
Gelezen: 11430x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pa..opa
18-06
8.2
:: Mama Neem Jonge...Door: Marc
Gelezen: 29586x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaar Komen, Likken, Vingeren, Mama Strelen,
16-06
8.5
:: Ongelofelijk Lekker - 15Door: Lara
Gelezen: 10373x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.7
:: Nauwe Familiebanden Met...Door: Hottie
Gelezen: 33922x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Britney - 3bDoor: Karel Jr.
Gelezen: 10644x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vader, Dochter, Trio, Onbekende Vrouw
13-06
9.1
:: Mijn Zusje En... - 4Door: TheoMaxwell
Gelezen: 16666x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
13-06
9.1
:: Ongelofelijk Lekker - 14Door: Lara
Gelezen: 5989x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-06
9.1
:: Mijn Tweelingzus Nicole,...Door: JanDeManDieAllesKan
Gelezen: 26758x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zus, Tweeling, Aftrekken, Familie, Chanteren, Chantage
12-06
7.6
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net