Opwindend.Net
Datum: 23-09-2016
Stemmen: 130x
Cijfer: 8.0
Gelezen: 37356x
Lengte: Gemiddeld
Waarom... Daarom - 1
Door De Marktkoopman - Zoek naar meer...

Ik ben Ger en getrouwd met Diny. Een heerlijke vrouw die alles op een rijtje heeft. Een eigen bedrijfje waar haar zusje werkt en nog een vrouwtje. Ze heeft lekkere billen en haar borsten zijn een lust voor het oog. Menige man draait z’n hoofd als Diny voorbij loopt.

We zijn nu bijna vijf jaar samen en hebben het geweldig. Omdat we dertig werden in juli zouden we een onvergetelijke week plannen in een Belgisch vakantie huisje aan de kust. Daar zouden wij vlak bij een naturisten strand verblijven.Donderdag was de laatste werkdag omdat we er vrijdag morgen vroeg zouden vertrekken. Toen ik thuis kwam had ik net gedoucht en hoorde ik Diny thuis komen. Ik hoorde aan haar stem dat er iets was maar omdat ik net bezig was mezelf te scheren wilde ik dat eerst even af maken. Toen ik beneden kwam zag ik dat ze gehuild had. Er was iets met haar zusje en we zouden even langs de snackbar rijden en gelijk daarna naar Pat rijden.

Ik dacht nog daar gaat ons weekje maar wilde er verder niet naar vragen. Toen we de oprit op reden stond haar zusje al in de deur opening. We begroette elkaar en eenmaal binnen schonk ze koffie in. Toen kwam de vraag of er iets in moest en Diny zei gelijk” Ger zwart en ik alleen melk. Onthouden want dat is belangrijk. Ik vertel straks wel wat er verder gaat gebeuren”. Ik keek verbaasd maar Diny zei” Is die eindelijk weg die egoïstische klootzak”? Ik wist niet wat ik hoorde maar de man van Pat bleek al bijna een jaar een verhouding te hebben met een kantoorgenoot. Pat werd verwaarloost en er werd regelmatig geld van de rekening afgeboekt en dat bleek voor een motel te zijn.

Je gaat lekker met ons mee en om vijf uur komt een slotenmaker nieuwe sloten plaatsen en de code van het alarm doet Ger veranderen en we zien volgende week wel verder.

Ik keek Diny aan en zei” Blijft ze dan in ons huis terwijl wij weg zijn?” Diny lachte en zei" Jij vond Pat altijd al leuk en daarom denk ik dat we met z’n drieën weg zouden moeten gaan". Ik was blij verrast en nu zou ik met twee prachtige vrouwen op stap gaan. Toen de slotenmaker weg was pakte Pat een weekend tas en even later reden we terug naar de Lier. We parkeerden onze auto en eenmaal uitgestapt wilde Pat haar tas pakken en Diny zei” Ik heb overal op gerekend en omdat we dezelfde maten hebben kan er geen probleem zijn. Laat die tas maar staan en je verwen week is nu begonnen”.

We dronken nog wat en toen het bijna middernacht was zei Diny” Kom Pat we gaan naar boven. Ger komt straks wel want hij heeft voordat we naar je toe kwamen gedoucht en nu wij nog even”. Ik wilde weten of de logeer kamer al klaar was maar Diny zei” Jij slaapt vannacht tussen de zusjes”. Ik keek Diny aan en terwijl ze de kamer uitliep draaide ze haar hoofd en knipoogde naar me en zei” Dat wilde je toch al jaren. Ik was tweede keus toen we verkering kregen want je had eerst met Pat gezoend”.

Dit moest ik duidelijk eerst verwerken. Ik had voordat ik met Diny iets kreeg met Pat gezoend en aan haar borsten gezeten. Toen we in de kelderbox bij mijn schoonouders waren wilde ik verder gaan en had haar slipje laten zakken. Toen ze mijn piemel zag schrok ze en zei dat dat niet ging passen. Ze werd angstig en deed haar slipje omhoog en dat was het dan. Daar stond ik met m’n stijve piemel. Ik was beledigd en onze vriendschap bekoelde. Een maandje later kreeg ik verkering met Diny. Pat was tomaten plukken bij een oom en toen ze na de vakantie terug kwam verbaasde het haar dat ik verkering had met haar oudere zusje. Tegen mij heeft ze er nooit iets over gezegd. Met Diny werd alles wel besproken en die zei “Ik ben blij met je en Pat krijgt spijt dat ze die eikel heeft gekozen.

Toen ik naar boven liep giechelde de meiden en toen ik de slaapkamer in liep waren de bedlampjes uit. Toen ik er één aan wilde doen zei Diny” Je kan je weg in het donker toch wel vinden”? Ik knipte het lampje uit en zei” Dat is goed maar ik slaap altijd in m’n blootje”. Diny lachte en zei” Wij ook dus kom er maar snel bij liggen”. Nu merkte ik dat er iets groeide tussen m’n benen en ik klom over Diny heen en ging in het midden liggen. Pat ging nog iets naar de buitenkant van het bed en zei” Ik denk dat het zo wel gaat passen”.

Toen ik op m’n rug lag voelde ik de hand van Diny die mijn hand pakte en op haar borst legde. Nu voelde ik dat Pat hetzelfde deed en ik wist even niet goed wat de bedoeling was. Iets later hoestte Diny en gelijk voelde ik twee handen om mijn piemel en Diny zei” Dit was toch een stille wens van je? Leef je maar uit want ze heeft al maanden geen erectie gevoeld en nu is het een grote meid geworden. Pat zei" Wij ontdekten elkaars lichaam toen we een jaar of twaalf waren. Eerst tietjes kijken. Daarna zoenen en elkaar vingeren. Weer iets later elkaar likken en met een vibrator spelen. Nu is het jou beurt. We willen allebei verwent worden dus doe het zo goed mogelijk want niets is vervelender dan halfslachtig werk leveren”.

Mijn hersenen maakte overuren want ik wilde Diny niet paseren en gelijkertijd wilde ik Pat wel verwennen. Ik masseerde de tepels en Diny vroeg aan Pat of zij het ook naar haar zin had en Pat zei"Ik krijg op dit moment een heerlijke tepel massage en m'n kutje is behoorlijk nat" Diny vertelde dat haar het zelfde over kwaam en zei toen" Kom op Ger je hebt maar één piemel en Pat wacht al langer op een goede beurt en ik heb vannacht nog van je genoten dus aan het werk".

Ik wilde eerst Pat een lik beurt geven en draaide zodat eerst haar volle borsten likte. Gelijk voelde ik Diny mijn harde piemel vast pakken. Ze voelde ook dat ik al wat voorvocht verloren was en zei dit tegen Pat. "Dat wil ik wel even proeven". Gelijk voelde ik haar tong mijn eikel likken en maakte ze kreunende geluidjes die snel heftiger werden en kwam Pat schokkend klaar. Diny masturbeerde zichzelf en Pat zei"Laat mij je kutje likken zoals we vroeger deden dan kan Ger mij lekker neuken maar wel graag "doggy".

Ik voelde dat Pat een streepje had staan terwijl Diny helemaal kaal was. Nu zei Pat dat de lampjes wel aan konden en keek naar mijn stijve piemel en vroeg hoelang en dik hij was. Diny gaf antwoord en zei"21 cm lang en er omheen gemeten 15 cm. Dat is allemaal voor jou vandaag". Ik ben best wel trots op mijn pik want op de sportschool keken de meeste gasten altijd als ik onder de douche stond of mezelf omkleedde. Pat zat op haar knieën en ik positioneerde me achter haar en ontblootte mijn eikel en liet hem tussen haar natte lipjes door glijden. Haar lipjes stonden wat open en ik plaagde haar door er steeds lichtjes over heen te gaan. Pat drukte haar billen iets naar achteren en ik voelde haar warme strakke kutje openen en mijn eikel naar binnen glijden. Pat wachtte even om te wennen en even later drukte ze verder door totdat ik er half in zat. Diny likte haar en regelmatig voelde ik haar tong over m'n ballen gaan terwijl ze zachtjes aan mijn zak trok. Ik drukte door en Pat begon te hijgen en zei" Neuk me diep met die grote pik van je ik wil hem helemaal in mijn kutje voelen. Ik kom alweer bijna". Diny begon sneller te likken en verwende haar clitje zo goed dat ze weer klaar kwam.

Ik wachtte even maar Pat zei " Ga door ik wil meer en voelen dat je in mijn kutje spuit met die warme knots van je". Ik begon weer in haar te stoten en Diny lag met haar tepel te spelen terwijl Pat haar likte. Nu was onze slaapkamer gevuld met gezucht en gekreun. Diny kwam squirtend klaar en pat vond dit een senastie en gelijk begon er bij mij ook iets te borrelen. Toen ik iets vertraagde om mijn orgasme uit te stellen riep Pat" Spuit in m'n kut. Doe het. Ik wil het voelen". Dit was me teveel en m'n pik verdikte en de eerste straal sperme schoot naar buiten gevolgd door nog vijf stralen. Pat kwam nu ook weer en nadat haar orgasme uitgeraasd was liet ze zich voorover vallen. Mijn piemel plopte uit haar kutje en we keken elkaar beurtelings aan en Diny zei" Is het niet heerlijk om zo'n man te hebben? De redder in nood die ook mijn zusje neukt als dat nodig is. De meiden stapten het bed uit en ik bleef op m'n rug liggen en staarde naar het plafond en Diny zei" Wil je ons even wassen want dat is wel een verplichting hoor na dit heerlijke spel" Ik stond op en liep de badkamer in en zag dat Diny haar zusje aan het beffen was en ik werd gelijk binnen getrokken en bij mijn piemel gepakt die weer stijf getrokken werd.

Nadat we iets gedronken hadden besloten we om te gaan slapen want het was al drie uur en we zouden vroeg vertrekken. Ik werd niet wakker van de wekker want Diny en Pat waren druk bezig om me een geweldige start van deze eerste vakantie dag te bezorgen. Wat er gebeurde ga ik vertellen in het volgende verslag.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Waarom... Daarom - 2

Zoek naar meer verhalen van De Marktkoopman...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Ongelofelijk Lekker - 16Door: Lara
Gelezen: 3773x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
9.0
:: Onverwacht Bezoek Door: Boefje
Gelezen: 8727x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
7.6
:: Lustburg 2.6 –...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 1188x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi, Homo
19-06
9.4
:: De VerjaardagskalenderDoor: Peter1948
Gelezen: 18526x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Fantasie, Incest, Jong/oud, Eerste Keer
18-06
8.2
:: Opa Ontdekt, Lisa... - 3Door: Angela
Gelezen: 10138x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pa..opa
18-06
8.2
:: Mama Neem Jonge...Door: Marc
Gelezen: 28046x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaar Komen, Likken, Vingeren, Mama Strelen,
16-06
8.5
:: Ongelofelijk Lekker - 15Door: Lara
Gelezen: 10096x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.7
:: Nauwe Familiebanden Met...Door: Hottie
Gelezen: 33322x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Britney - 3bDoor: Karel Jr.
Gelezen: 10430x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vader, Dochter, Trio, Onbekende Vrouw
13-06
9.1
:: Mijn Zusje En... - 4Door: TheoMaxwell
Gelezen: 16142x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
13-06
9.1
:: Ongelofelijk Lekker - 14Door: Lara
Gelezen: 5796x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-06
9.1
:: Mijn Tweelingzus Nicole,...Door: JanDeManDieAllesKan
Gelezen: 26371x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zus, Tweeling, Aftrekken, Familie, Chanteren, Chantage
12-06
7.6
:: Lustburg 2.5 ...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 5316x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi, Homo
12-06
9.1
:: Met Papa In BedDoor: DaddyLover
Gelezen: 20384x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Papa, Dochter, Vagina, Lul, Kont, Vader
11-06
7.4
:: Nichtje Uit Het NoordenDoor: Jonl
Gelezen: 27174x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
10-06
7.8
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net