Opwindend.Net
Datum: 05-01-2017
Stemmen: 52x
Cijfer: 8.1
Gelezen: 27056x
Lengte: Lang
Sanne Op Haar Wildst
Door Frans1978 - Mijn Profiel Pagina

Het was inmiddels alweer een paar weken dat Sanne haar moeder en haar lesbische vriendin had betrapt tijdens hun seksspel. Ongewild was ze erbij betrokken geraakt en heeft ze de lusten van de vriendin van haar moeder, Carla, ondergaan. Ook haar moeder had seks met haar gehad die avond en nacht en het was een ieder erg goed bevallen. Het was Sanne inmiddels wel duidelijk geworden dat Carla de dominante van het stel was. Carla bepaalde wanneer ze seks had met haar moeder en wanneer Sanne mee mocht, of misschien wel moest, doen.

Sanne klaagde niet, ze vond het geweldig om door deze imposante vrouw gedomineerd te worden, daarnaast mocht ze als beloning meestal met haar moeder vrijen en dat was voor Sanne op dit moment voldoende. Ze vond het wel jammer dat Carla had verboden met haar moeder te vrijen als zij er niet was, maar het scheelde dat Carla steeds vaker bij hen was en dat er bijna dagelijks, afgezien van de maandelijkse perioden, behoefte aan seks was door Carla. Sanne en haar moeder Elise werden dan behoorlijk hard geneukt door Carla met haar voorbinddildo in de meest verschillende standjes. Daarna mochten Elise en Sanne de kut van Carla klaarlikken en als toetje mochten ze de liefde met elkaar bedrijven. Sanne vond het wel jammer dat ze na afloop altijd naar haar eigen kamer moest van Carla, maar dat accepteerde ze… voor nu.

Carla manifesteerde zich als een dominante vrouw en Elise liet zich maar al te graag domineren. Echter voor Sanne was nu een punt bereikt dat de seksuele uitspattingen niet meer genoeg waren, ze hield van haar moeder op meer manieren en ook voor Carla had ze meer dan seksuele gevoelens. Het was dan ook op een ochtend nadat Sanne na een uitgebreide neukbeurt weer door Carla naar haar kamer was gestuurd dat ze aan de ontbijttafel vroeg, op een dwingende toon, of ze ook eens een keer bij haar moeder en Carla mocht blijven slapen.

Elise keek schuchter naar Carla, maar deze reageerde onbewogen met de mededeling dat ze dan maar eens moest laten zien dat ze dat verdiende. Sanne vroeg haar wat ze daarmee bedoelde en Carla kreeg een twinkeling in haar ogen.

“Dat merk je vanzelf Sanne” zei Carla op strenge toon. “Je hebt ondertussen getoond dat je een geil sletje bent en als je bij mij en je moeder wilt slapen, dan zul je daar iets voor over moeten hebben. Ik ga voor komende vrijdag het een en ander regelen en als je slaagt voor de test, dan mag je het weekend bij ons slapen.” Op de vraag van Sanne wat voor test ze moest doen, kreeg ze geen antwoord en ook Elise reageerde niet op Carla, maar hield zich opvallend schuchter stil.

De rest van de week heeft Sanne, tot haar grote spijt, geen seks meer met Carla en haar moeder. Carla hult zich in zwijgen en ook van haar moeder hoort Sanne niets. Als de vrijdag dan aanbreekt en Sanne heeft zich gedouched, wil ze zich klaarmaken voor school. Carla stapt haar kamer binnen en zegt: “je hoeft geen kleding aan te trekken, vandaag ben je vrij. Jouw moeder heeft je al ziek gemeld op school en wij zijn ook allebei de hele dag vrij. Vandaag is het tijd voor jouw test. Hier heb je eerst een pilletje om ervoor te zorgen dat je moet poepen. Verder mag je voorlopig nog niets eten”, zegt Carla streng. Ze legt het pilletje op het nachtkastje van Sanne neer en vertrekt weer. “Als je bent uitgepoept, meld je je in de keuken”, zegt Carla.

Sanne begint nu toch wel wat nerveus te worden, maar ze volgt de opdracht van Carla op en neemt het pilletje in. Ze heeft er veel voor over om toch eens in het bed van haar moeder en Carla te blijven slapen, dus wat er ook op haar afkomt, ze zal zich er naar schikken. Het duurt ongeveer een halfuur wanneer Sanne de werking van het pilletje begint te voelen en met een enorme aandrang moet ze naar de wc. Dat worden dus 4 toiletbezoeken binnen een kwartier en dan heeft ze het gevoel helemaal leeg te zijn.

Zoals afgesproken, meldt ze zich in de keuken bij Carla en zij neemt haar weer mee naar de badkamer. Ook brengt Carla een plastic tas mee en in de badkamer wordt het duidelijk wat daar in zit: een klysmaset. Sanne moet voorover gaan staan en Carla vult de pomp met lauwwarm water. Ze smeert wat vaseline op het sterretje van Sanne, die door het vele poepen wat rauw aanvoelt. Daarna doet ze wat vaseline op het uiteinde van een slang, die aan de pomp is bevestigd.

Voorzichtig duwt Carla de slang bij Sanne in haar poepgaatje. Dit gaat met gemak doordat haar sterretje door het vele poepen al wat soepel is geworden en ook de vaseline werkt prima. Carla duwt de slang zo ver mogelijk naar binnen en dit is toch wel een raar gevoel. Carla waarschuwt haar dat ze zo meteen water naar binnen gaat pompen om haar schoon te spoelen. Ze zal hierdoor erge aandrang krijgen om weer te poepen, maar ze moet het even inhouden totdat de slang er weer uit is en ze op het toilet zit.

De procedure herhaalt zich drie keer en de laatste keer komt er alleen nog schoon water uit het kontje van Sanne. Carla vind nu dat ze er bijna klaar voor is. Wederom moet Sanne voorover bukken en Carla pakt nu een kleine buttplug aan de plastic tas. Sanne heeft deze al wel eens vaker gezien tussen de speeltjes van haar moeder, maar deze is wel heel speciaal. Niet te groot, maar gemaakt van een doorzichtig materiaal met een, zo lijkt het, rode edelsteen op het uiteinde. Carla maakt het ding nat met haar speeksel en spuugt ook wat speeksel op het kontgaatje van Sanne. Ze plaatst de plug voor het gaatje van Sanne en adviseert het meisje om te ontspannen. Langzaam voert ze de druk op en als Sanne ook ontspant gaat de plug millimeter voor millimeter naar binnen. Als het meest brede stuk haar kringspier passeert moet Sanne toch wel even slikken, maar daarna gaat de rest gemakkelijk. Als de plug helemaal in haar zit bewondert ze haar achterkant even in de spiegel. Ze mag nu zo blijven lopen van Carla en om twaalf uur moet ze zich melden in de slaapkamer van Carla en Elise. Dit geeft haar nog ruim een uur.

Vreemd genoeg heeft ze haar moeder al sinds vanochtend niet meer gezien. Sanne vindt het erg spannend wat Carla voor haar in petto heeft. Maar dat het iets te maken heeft met haar kontje, is haar al wel duidelijk. Hier heeft ze tot vanochtend nog nooit iets in gehad, maar nu ze rondloopt met die plug moet ze aan zichzelf bekennen dat het niet onaangenaam voelt en dat ze er toch wel een beetje nat van wordt.

Het uur kruipt langzaam voorbij en de butplug voelt steeds aangenamer, Sanne heeft ook het idee dat haar sterretje steeds soepeler wordt. Als het dan eindelijk twaalf uur is, klopt Sanne op de slaapkamerdeur van haar moeder en Carla. Haar moeder doet de deur open in haar badjas. Sanne moet haar ogen sluiten en laat zich door haar moeder naar binnen begeleiden. Hier krijgt ze een blinddoek voor gebonden en worden er boeien om haar polsen en enkels gebonden. Sanne kan niets zien en moet volledig op haar gevoel af gaan.

Daarna wordt ze richting het bed geleid en ze hoort Carla tegen haar zeggen dat ze moet gaan zitten en niet schrikken van het koude gevoel. Sanne rilde even toen ze met haar naakte lichaam ging zitten op een koud, maar soepel voorwerp. Ze werd achterover geduwd en de boeien aan haar polsen en enkels werden ergens aan bevestigd. Carla verwijdert nu haar blinddoek en Sanne ziet dat ze in een soort van sling ligt, met haar armen en benen wijd uit elkaar. Haar moeder draait aan een lier en ze wordt omhoog getakeld van het bed, waar ze samen met de sling op ligt. Als ze helemaal vrij van het bed is gekomen schuift Carla het bed aan de kant en stapt in haar tuigje waaraan ze haar voorbinddildo bevestigd.

“Zo meisje”, zegt ze, “jij wilde dit weekend bij ons slapen en daarvoor heb jij alles over?” Sanne knikt en zegt schor: “Ja Carla.”

Carla plaatst de dildo tegen het vochtige kutje van Sanne en vraagt nogmaals of dit echt is wat Sanne wil, hierna is er geen weg meer terug. Sanne antwoord heel stellig met JA en dan duwt Carla de dildo in stoot diep in het onderlijf van Sanne. Sanne kreunt diep en voelt hoe de rubberen staaf haar helemaal opvult, maar ook hoe deze langs de verdikking van de butplug gaat. Vulling in beide jonge gaatjes tegelijk heeft ze nog niet meegemaakt, maar dit voelt helemaal niet verkeerd. Carla stoot in een rustig tempo door en terwijl ze het tuig van de sling waarin Sanne ligt met 1 hand vasthoudt streelt ze met de duim van haar andere hand over het klitje van Sanne. Sanne hijgt en kreunt dat het een lieve lust is en ze wordt alsmaar natter. Het zal niet lang duren of ze zal haar eerste orgasme van vandaag beleven.

Elise is ondertussen de kamer uitgegaan en opent de voordeur. Daar staan een aantal vrouwen die op uitnodiging van Carla deze middag veel plezier gaan beleven aan haar dochter. Elise begroet de vrouwen hartelijk met een kus en krijgt zo ook alvast wat kneepjes in haar billen en tieten. Onder haar kamerjas is ze immers naakt.

De eerste twee kent ze, Marlies en Lineke, die heeft ze al eens gezien op een feestje van Carla in het begin van hun geheime relatie, maar de derde kent ze niet. Het is een grote vrouw, naar schatting 45 jaar, lang donkerblond geverfd haar, een enorme voorgevel, zeker een DD, en geweldige ronde heupen en een slanke taille. Ze stelt zich voor als Harriet met een vriendelijke, maar voor een vrouw, donkere stem. Zoals geïnstrueerd door Carla, laat ik de dames in de woonkamer, hun bovenkleding uit doen en ook hun BH’s gaan uit. De slips blijven vooralsnog aan. Marlies en Lineke, beide brunettes en qua figuur ook erg op elkaar lijkend, hebben een mooie C-cup met mooie donkere tepelhoven. Harriet heeft inderdaad twee enorme borsten, die egaal gebruind zijn en Elise kan onder beide borsten een klein licht streepje zien, die verraden een operatieve ingreep waardoor deze borsten niet natuurlijk ‘hangen’, bij een vrouw van deze leeftijd.

Elise gaat de dames voor naar boven en laat zich de handen van Marlies, die achter haar loopt, welgevallen onder haar kamerjas. Haar dochter gaat de middag en avond van haar leven krijgen en daarna mag ze eindelijk eens bij haar en Carla slapen. Elise had dat al veel eerder gewild, maar Carla is nu eenmaal erg dominant en haar wil is wet.

Als Elise de slaapkamerdeur opent ziet ze dat Carla nog steeds haar dochter neukt met de voorbinddildo, waarbij Sanne weerloos in de sling heen en weer beweegt. Ze kreunt flink als teken dat het erg gewaardeerd wordt.

Als de drie gasten binnenkomen trekt Carla zich terug uit het kutje van Sanne en begroet haar vriendinnen hartelijk. Sanne jammert teleurgesteld als Carla de dildo uit haar terugtrekt en heft haar hoofd omhoog om te kijken waarom Carla niet doorgaat. Ze schrikt als ze plotseling drie vreemde vrouwen in de slaapkamer ziet, bloot, op hun slipjes na en verlekkerd naar haar staan kijken.

“Nou meiden, heb ik teveel gezegd?” vraagt Carla aan haar vriendinnen. In koor roepen ze terug dat dit wel een heel lekker snoepje is, waar ze zich vanmiddag graag aan zullen vergrijpen.

Marlies is de brutaalste van het stel en neemt op haar knieën plaats voor het openstaande, kletsnatte, kutje van Sanne. Ze snuift de geur van dit jonge ding op en steekt haar tong uit om Sanne te proeven. “Hmmm,” kraait Marlies, “lekker hoor, de eerste ronde is voor mij meiden!” Vol overgave begint ze aan het likken van het kutje van Sanne, die al snel niet meer weet hoe ze het heeft. Ze heeft de afgelopen periode al wel de nodige ervaring opgedaan met haar moeder en incidenteel met Carla, maar deze vrouw weet hoe ze moet beffen. Lineke en Harriet houden de sling in bedwang en Marlies pompt haar vingers vliegensvlug in het kutje van Sanne. Sanne kan het niet meer bijhouden en gillend komt ze klaar op de vingers van Marlies. Marlies haalt de vingers uit het pulserende kutje van Sanne en een straal geil spuit recht in haar gezicht. “Kijk eens meiden, ze squirt”, roept Marlies uit.

Marlies maakt plaats voor Lineke en ook Lineke begint vol overgave te likken aan het kutje waar zojuist een grote hoeveelheid geil uit is gespoten. Ondertussen likt Harriet het geil van het gezicht van Marlies en kunnen de twee elkaar niet afblijven. Marlies stroopt haar eigen slipje naar beneden en een nat onbehaard kutje komt tevoorschijn. Carla gebaart Elise dat deze het slipje van Harriet uit moet doen. Elise gehoorzaamt en knielt voor Harriet. Langzaam trekt ze het slipje omlaag en tot haar grote schrik en verbazing treft ze daar geen kutje aan, maar een grote, besneden, kaalgeschoren lul en dito balzak. De lul van Harriet richt zich langzaam op en neemt immense proporties aan. Carla beveelt Elise dat ze deze staaf maar eens goed op sterkte moet brengen.

Wat onwennig pakt Elise de lul van Harriet vast, die in haar hand nog verder lijkt te groeien. Het is al zeker 6 jaar geleden dat ze voor het laatst een echte lul heeft vastgehouden en zo’n exemplaar als dit heeft ze nog nooit gezien. Zeker 22 centimeter en zo dik dat ze hem niet helemaal kan omvatten. Ze maakt aftrekkende bewegingen en plaatst de eikel voor haar lippen. Harriet is ongeduldig en pakt het hoofd van Elise vast en duwt haar eikel tussen haar lippen. Elise kan niet anders dan de lul in haar mond nemen en begint te zuigen, steeds dieper duwt Harriet de lul verder in haar mond, tot Elise op een gegeven moment begint te kokhalzen. Harriet vind het nu wel genoeg en trekt haar lul terug uit de mond van Elise, loopt met een zwiepende lul naar de achterkant van de sling, trekt het hoofd van Sanne achterover en duwt haar eikel in de opengesperde mond van Sanne.

Sanne opent van schrik haar ogen, ze heeft wel vaker de dildo van Carla gepijpt om hem nat te maken voor penetratie maar die is geen dildo die ze nu in haar mond geduwd krijgt…

Ze kijkt omhoog tegen de aanzet van twee enorme borsten, maar tussen de benen van deze ‘vrouw’ bevind zich geen mooi kutje maar een monster van een lul die nu haar mond in wordt geschoven.

Dit is de eerste keer dat Sanne een echte lul ziet, laat staan proeft. Het voelt en smaakt wat vreemd, maar ze kan er ook niets tegen beginnen. De eigenaar van de lul begint haar langzaam en steeds dieper in haar mond te neuken en er is niets wat Sanne er tegenin kan brengen. Ondertussen zit Lineke nog steeds haar kutje te likken en te vingeren, maar ze kan zich hier niet op concentreren door het gevaarte in haar mond en keel. Ze hoort de vrouw hijgen en snuiven en dan verdikt de lul nog wat en spuiten vele stralen dik en warm sperma haar mond en keel in. Ze moet wel slikken om niet te stikken. De sperma smaakt niet eens zo heel erg vies, maar Sanne kan ook niet zeggen dat ze het lekker vind. Er loopt wat zaad langs haar wangen als de vrouw zich uit haar mond terugtrekt en dit wordt dankbaar door Elise opgelikt.

Lineke maakt plaats voor Harriet, die zichtbaar nog steeds een flinke erectie heeft en samen met Carla kijkt ze toe hoe Harriet de dikke lul voorzichtig in het jonge kutje van Sanne perst. Sanne voelt zich flink opgevuld worden, maar is gelukkig al wel wat gewend door de dildo’s van Carla. Ondertussen positioneert Marlies zich met haar kutje boven het hoofd van Sanne en gebiedt haar om te likken. Sanne likt het kutje van Marlies, maar dit gaat moeilijk door het wilde stoten van Harriet, liggend in een sling. Marlies merkt het en pakt Sanne’s hoofd vast om hem op de plaats te houden voor een goede likbeurt.

Sanne krijgt niet veel lucht doordat haar neus zowat op de klit van Marlies wordt gedrukt en haar mond strak tussen de schaamlippen zit. Met haar tong probeert ze Marlies zover mogelijk te neuken en het aan het hijgen van Marlies te horen heeft dit het gewenste effect.

Harriet pompt woest door en ook Sanne zit tegen een orgasme aan, haar kutje produceert een onophoudelijke stroom aan vocht dat langs haar anus loopt en zo op de vloer druipt. Lineke pakt een van de kleinere dildo’s van Carla en positioneert zich onder de sling zodat ze zicht heeft op de pompende lul van Harriet en het glinsterende kutje en kontje van Sanne. Lineke maakt dildo nat met haar speeksel en zet hem dan tegen het sterretje van Sanne. Ze voelt wat weerstand, maar het is zo nat en glad van het kut- en neukvocht van Sanne en Harriet dat de weerstand al gauw wordt gebroken als Lineke wat doorduwt. De dildo verdwijnt in het kontje van Sanne en dit is teveel voor Sanne. Met een gesmoorde kreet komt het meisje klaar en op haar mond komt ook Marlies klaar en door het samentrekken van haar kutje kan ook Harriet het onvermijdelijke niet langer uitstellen en met een, haast dierlijke, brul loost ze het restant van haar zaad in het kutje van Sanne.

Carla en Elise kijken toe hoe Sanne langzaam wegzakt in een diepe roes, terwijl het zaad langzaam uit haar kutje druipt en een plasje op de vloer vormt. Carla is tevreden en liefdevol maakt ze met hulp van haar drie vriendinnen het meisje los uit de sling. Ze leggen haar op bed en Elise komt met een waskom met warm water aan en een aantal washandjes. Sanne wordt door de vrouwen gewassen en gedroogd met zachte handdoeken. Als ze het meisje hebben ondergedekt worden de speeltjes schoongemaakt en opgeruimd en nemen de drie vriendinnen nog een douche, waar afgaand op de geluiden uit de badkamer nog wel het nodige wordt gelikt, geneukt en gepijpt. Elise maakt ondertussen de vloer schoon. Carla neemt afscheid van Lineke, Marlies en Harriet en schenkt voor haar en Elise een lekkere wijn in. Ondertussen is het al tijd voor het avondeten en ze besluiten om een paar pizza’s te laten komen.

Als de pizzabezorger weer vertrokken is maakt Elise zachtjes haar dochter wakker en vraagt of ze trek heeft. Dit heeft Sanne wel en als ze enigszins weer is bijgekomen doet ze haar badjas aan en loopt naar de keuken, waar Carla en haar moeder al op haar zitten te wachten. Ze hebben ook voor Sanne een glas wijn ingeschonken en Sanne wordt door Carla hartelijk begroet met een kus.

“Lieve schat, vandaag heb je bewezen dat je er aan toe bent om het ook bij Elise en mij te mogen slapen. Je bent de dochter van mijn vriendin en ik zou je ook graag als mijn dochter willen beschouwen. Vanaf vandaag mag je bij ons in bed slapen en natuurlijk blijven we ook lekkere dingen doen, als je dit wilt natuurlijk.”

Sanne glimlacht en bedankt Carla en haar moeder en in haar gedachten is haar leven nu compleet.

Einde.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Bij Gebrek Aan BeterDoor: Woestijnrat
Gelezen: 4720x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.4
:: Cadeau Voor Mijn... - 7Door: Baco
Gelezen: 1471x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmoeder Milf Vreemdgaan
20-06
9.2
:: MariekeDoor: Ygg
Gelezen: 1718x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Stiefdochter, Pijpen, Eerste Keer
19-06
8.5
:: Ongelofelijk Lekker - 16Door: Lara
Gelezen: 5780x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
8.9
:: Onverwacht Bezoek Door: Boefje
Gelezen: 13414x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
7.6
:: Lustburg 2.6 –...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 1838x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi, Homo
19-06
9.2
:: De VerjaardagskalenderDoor: Peter1948
Gelezen: 20570x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Fantasie, Incest, Jong/oud, Eerste Keer
18-06
8.2
:: Opa Ontdekt, Lisa... - 3Door: Angela
Gelezen: 11411x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pa..opa
18-06
8.2
:: Mama Neem Jonge...Door: Marc
Gelezen: 29557x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaar Komen, Likken, Vingeren, Mama Strelen,
16-06
8.5
:: Ongelofelijk Lekker - 15Door: Lara
Gelezen: 10370x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.7
:: Nauwe Familiebanden Met...Door: Hottie
Gelezen: 33910x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Britney - 3bDoor: Karel Jr.
Gelezen: 10640x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vader, Dochter, Trio, Onbekende Vrouw
13-06
9.1
:: Mijn Zusje En... - 4Door: TheoMaxwell
Gelezen: 16655x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
13-06
9.1
:: Ongelofelijk Lekker - 14Door: Lara
Gelezen: 5986x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-06
9.1
:: Mijn Tweelingzus Nicole,...Door: JanDeManDieAllesKan
Gelezen: 26756x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zus, Tweeling, Aftrekken, Familie, Chanteren, Chantage
12-06
7.6
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net