Opwindend.Net
Datum: 06-01-2017
Stemmen: 103x
Cijfer: 7.8
Gelezen: 25140x
Lengte: Gemiddeld
Boeren Belevenis - 2
Door De Marktkoopman - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Boeren Belevenis - 1

Nadat je het eerste deel hebt kunnen lezen nu het slotstuk van onze belevenissen op de boerderij.

Zoals ik in het eerste deel vertelde kwam moeder thuis en waren Treesje en ik benieuwd wat er allemaal gebeurd was. Tijdens het ontbijt werd er niet veel gezegd. Ik merkte wel dat Trees anders reageerde op alles wat er gezegd werd. Toen mijn mes van tafel viel en ik het opraapte keek ik onder tafel en zag dat Trees haar benen van elkaar had en ik tegen haar kutje aan keek want ze had geen slipje aan. Ik kwam onder de tafel vandaan en stootte mijn kop en voelde dat ik een rode kop had. Moeder pakte snel een paar ijsblokjes en deed die in een plasticzakje en duwde dat op mijn hoofd zodat ik geen bult op m´n kop zou krijgen. Toen moeder te tafel afruimde zei ik tegen Trees dat ik haar kutje had gezien. Ze vertelde dat ze geil was en wel vaker zonder slipje liep. Toen ik vroeg of ze zo ook naar buiten ging zei ze” Natuurlijk want ik laat het aan niemand zien en als ik dan zit kan ik lekker met mijn kutje spelen”. Ik voelde dat ik een stijve pik kreeg en gelijk kwam moeder binnen en die zei dat we onze jassen aan moesten doen om naar de kerk te gaan.

We zaten in de kerk naast elkaar en ik zat tussen Treesje en moeder in. Treesje deed haar jas uit en legde die over haar benen en niet lang daarna zag ik dat ze haar hand onder haar jas stopte. Ze keek me aan en knipoogde naar mij. Ik deed mijn jas ook uit en deed hetzelfde en niet lang daarna pakte ze mijn hand en begeleidde die richting haar kutje. Moeder had niets door want die zat te geconcentreerd naar de dominee te luisteren. Ik zat weer met een stijve en wist me geen raad. Trees kneep in mijn hand en zei zachtjes in m’n oor” Ik kom klaar”. Ik zag dat ze een rode kleur kreeg en voelde haar lichaam zachtjes tegen het mijne aan schokken. Niet lang daarna kwam haar hand onder onze jassen vandaan en likte ze aan haar vinger. Ze ging weer met haar hand naar haar kutje en toen ze weer onder de jas vandaan kwam drukte ze haar vinger tegen mijn lippen. Als vanzelf likte ik aan haar vinger en genoot van haar sappen. Op dat moment keek moeder naar ons en gelijk wreef Treesje over mijn wang en lippen of dat er iets op zat. Zo’n kerkdienst had ik nog nooit mee gemaakt en ik was blij dat we weer naar huis gingen. Moeder zei dat ik mijn jas aan moest doen en ik kon alleen maar hopen dat niemand zag dat ik nog een beetje stijve piemel had. Gelukkig begon Joop tegen moeder te praten en besloten Treesje en ik vast naar huis te lopen.

Toen we samen liepen zei Treesje” Geil was dat hè? Ik voel dat er een druppeltje langs mijn been loopt”. Ze keek om en toen ze zag dat er niemand naar ons keek deed ze haar hand onder haar jurkje en zei “ Lik m’n vingers maar af. Dat vond je net toch ook lekker”. Ik vond het heel lekker en likte weer aan haar vingers en Treesje zei” Als we thuis zijn wil ik dat je mijn kutje gaat likken dan zal ik jou pijpen. Oké. Ik hoop alleen dat Joop niet te lang blijft”. Eenmaal thuis zette ik de koffie vast aan zoals we altijd deden en niet lang daarna kwamen moeder en Joop binnen

Uit het verhaal dat nu bekent was bleek dat Piet meerdere mensen geld afhandig gemaakt had. Dat had hij ook bekent op het politie bureau. Ik vroeg toen” Heeft hij dan ook seks met die andere vrouwen gehad”? Moeder wilde het gesprek een andere wending geven maar omdat Treesje en ik door vroegen zei Joop” Eerst wil ik aangeven hoe pijnlijk dit verhaal voor jullie moeder is. Het is echter ook zo dat jullie een leeftijd hebben dat we het beste het hele verhaal kunnen en moeten vertellen. Moeder knikte en zei dat ze het daar wel mee eens was en Joop nam het woord.

Piet had feilloos aangevoeld dat moeder een slachtoffer kon zijn van z’n oplichtingspraktijken. Moeder zag er goed uit en was in de bloei van haar leven. Ze was pas 36 jaar en zag er geweldig uit. Al deze zaken combineerde Piet en het beste was om te vertellen dat onze vader geld had geleend wat zij terug zou moeten betalen. Omdat hij er geen papieren van had gemaakt en jullie moeder hem vertrouwde gaf ze gehoor aan zijn verzoek. Nu keek hij moeder aan en knikte naar haar en vervolgde zijn verhaal. Omdat er geen cash in huis was besloot Piet om het anders aan te pakken.

Hij dreigde dat er misschien wel een verkoping aan zat te komen als jullie moeder niet snel betaalde. Het enige wat ze kon doen was hem zijn zin geven door hem af te trekken. Toen ze dat niet wilde werd hij kwaad en gelijk weer die dreiging.

Ze was wanhopig en wilde niet dat de boel verkocht zou worden en heeft hem toen afgetrokken. Joop keek nu naar moeder en de tranen liepen over haar wangen. Hij pakte een zakdoekje en gaf haar dit en zei “ Dit was de grootste fout die ze toen maakte maar dit alles was om jullie het geborgen gevoel te geven van een eigen huis”. Ze kon niet weten dat hij regelmatig terug zou komen en steeds meer wilde. Omdat jullie moeder geen keus had gebruikte hij haar als zijn hoer.

Treesje vroeg gelijk” Heeft hij je ook geneukt ma”? Moeder antwoordde snel en zei” Ik wist dat deze vraag zou komen maar ik heb hem alleen af getrokken en hij heeft mij gevingerd maar nooit heb ik hem toegelaten in mijn lichaam. We hebben nooit geneukt en ik heb hem ook nooit gepijpt”. Ze was ontroostbaar nadat ze dit verteld had. Joop sloeg zijn arm om haar schouder en moeder zei dat ze alleen wilde zijn met Joop. Treesje en ik zouden wel even een stukje gaan fietsen en alle twee gaven we moeder een kus en Treesje kuste Joop ook en weg waren we.

Eenmaal in de schuur besloten we om naar het huis van ome Piet te fietsen. Toen we aan belden deed zijn vrouw open en nodigde ons uit om binnen te komen. Eerst wilde ik weten of ome Piet thuis was. Toen dat niet zo was liepen we naar binnen. Ze wilde eerst de baby even in z’n bedje leggen en kwam even later weer de kamer in. Ik viel gelijk met de deur in huis en Janneke begon te huilen. Ze zei absoluut niets te weten van wat haar man gedaan had. Hij vernederde haar en vanaf het moment dat ze zwanger was hadden ze geen seks meer gehad. Ze ging staan en zei” Zie ik er dan zo verschrikkelijk uit”? Ik vond het wel mee vallen en Trees zei” Ik heb nooit begrepen dat je op zo’n loser gevallen bent. Hij ziet er vies uit en heeft alleen verrotte tanden in z’n bek”. Janneke vertelde dat hij haar altijd bedreigde en toen ze iets over zijn slechte gebit had gezegd had hij haar geslagen en verkracht. Dit was voor ons het bewijs dat ome Piet een onbeschoft type was die nu op zijn plaats zat. Janneke vroeg of wij even op de baby wilde passen want zij moest even naar het politie bureau. Ze zou daar ook een verklaring afleggen want ze wilde niet verder met zo’n man.

Ze was net vertrokken en Treesje zei” Die baby slaapt nu wil je mijn kutje likken”? Dat wilde ik wel en terwijl Treesje iets onderuit zakte op de bank met haar benen wijd gespreid ging ik er tussenin zitten en befte haar. Zelf speelde ze met haar tieten en draaide aan haar tepels en snel daarna kwam ze kreunend klaar. Nadat ze een beetje bijgekomen was zei ze” Als jij nu hier gaat zitten zal ik je lekker pijpen”. We wisselden van plek en niet lang daarna pakte ze mijn stam vast en begon te likken en te zuigen.

Steeds dieper nam ze mijn piemel in haar mond en ik voelde dat ik in haar keeltje kwam. Ze kokhalsde maar ging gewoon verder. Toen kon ik het niet meer inhouden en spoot mijn sperma stralen in haar mond en keeltje. Treesje slikte alles gewoon door en likte mijn piemel weer helemaal schoon. Snel deed ik mijn broek weer goed toen we de telefoon hoorden gaan. Treesje nam op en het was een agent die zei dat Janneke naar huis kwam en dat ze ook met ons wilden praten. We spraken af dat we alleen zouden vertellen wat we zelf mee gemaakt hadden en eerst met moeder en Joop zouden overleggen. Onderweg naar huis zei Treesje plotseling” Ik zag je naar Janneke kijken toen ze vroeg of we haar lelijk vonden en zag dat je piemel schokjes maakte. Ik denk dat ze het wel geil zal vinden als jij haar neukt en dan verwennen we haar samen als we terug komen van het politiebureau”.

Eenmaal weer thuis vertelden we alles aan moeder en Joop en moeder zei dat we moesten gaan en niets erbij mochten liegen. Nadat we deze afspraak gemaakt hadden verlieten we de boerderij. We werden apart in kamertjes verhoord en een uurtje later stonden we weer buiten. Onderweg naar huis zei ik tegen Treesje “ Die Joop is dat geen leuke vent voor moeder”? Trees had daar ook over gedacht en zei”Moeder heeft wel veel steun aan hem en Joop heeft geen vriendin en is ook niet getrouwd.

Eenmaal weer thuis dronken we gezellig warme choco en moeder en Joop genoten van de koffie. Het was al bijna zes uur en toen moeder de aardappels schilde zei Joop dat het tijd was om op te stappen. Treesje was het daar niet mee eens en zei “Moeder waarom eet Joop niet gezellig mee? Vader zei altijd waar er vier eten kunnen er ook vijf eten. Wij zijn met z’n drietjes dus kan Joop gemakkelijk mee eten” Moeder keek schuin naar Joop en stelde voor dat hij mee zou eten. Een korte discussie volgde en korte tijd later was Joop om en bleef eten. Na het eten gingen Trees en ik ons huiswerk maken op onze kamers. Alle twee hoopten we dat moeder en Joop verliefd zouden worden want het was volgens ons een ideale match. Van huiswerk maken kwam niet veel terecht omdat ik wist dat Treesje nog geen slipje aan had. We speelden met elkaar totdat we samen klaar gekomen waren. Toen we naar beneden liepen om te zeggen zaten Joop en moeder op de bank en hadden een glaasje wijn voor zich staan.

Wij gingen naar bed en Het vervolg op deze belevenis vertel ik in deel 3

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Boeren Belevenis - 3

Zoek naar meer verhalen van De Marktkoopman...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: De VerjaardagskalenderDoor: Peter1948
Gelezen: 97x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Oud En Jong, Incest, Eerste Keer, Masturbatie
23-06
9.0
:: Tante Es, De KeukenDoor: Yan
Gelezen: 9880x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Familie, Overspel, Keuken
23-06
8.9
:: ReünieDoor: Mirelle
Gelezen: 23365x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-06
8.9
:: Zusje HelpenDoor: Serviesgoed22
Gelezen: 27493x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zus, Broer, Pijpen, Beffen, Sex, Dronken
21-06
8.9
:: Mama Neemt Haar... - 2.Door: Marc
Gelezen: 18401x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaar Komen, Likken, Vingeren, Mama Strelen, Genot
21-06
8.4
:: Bij Gebrek Aan BeterDoor: Woestijnrat
Gelezen: 24010x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.2
:: Cadeau Voor Mijn... - 7Door: Baco
Gelezen: 6749x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmoeder Milf Vreemdgaan
20-06
9.1
:: MariekeDoor: Ygg
Gelezen: 11708x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Stiefdochter, Pijpen, Eerste Keer
19-06
8.7
:: Ongelofelijk Lekker - 16Door: Lara
Gelezen: 7499x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
8.9
:: Onverwacht Bezoek Door: Boefje
Gelezen: 17328x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
7.6
:: Lustburg 2.6 –...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 2583x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi, Homo
19-06
9.2
:: Opa Ontdekt, Lisa... - 3Door: Angela
Gelezen: 13757x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pa..opa
18-06
8.2
:: Mama Neem Jonge...Door: Marc
Gelezen: 34380x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaar Komen, Likken, Vingeren, Mama Strelen,
16-06
8.5
:: Ongelofelijk Lekker - 15Door: Lara
Gelezen: 10960x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.7
:: Nauwe Familiebanden Met...Door: Hottie
Gelezen: 35368x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net