Opwindend.Net
Datum: 09-01-2017
Stemmen: 107x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 15899x
Lengte: Lang
Kleine Bert - 6
Door Indigo - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Kleine Bert - 5

Eerste trio

De jongens moesten een lange dag naar school, hoewel er zo vlak voor de zomervakantie niet veel meer gedaan werd. Thomas en Bert begroetten elkaar op het schoolplein.
‘En kleine, nog geneukt?’, imiteerde Thomas een bekende komische sketch.
‘JA’, riep Bert veel te enthousiast.
‘Huh? Met wie dan?’, vroeg Thomas.
‘Uhm, met eh.. vertel ik nog wel. Zullen we vanmiddag naar mijn huis gaan?’
‘En je moeder?’, wilde Thomas weten.
‘Mijn ma vind alles prima, ook als we je-weet-wel doen. Ze zei dat je ook best mocht logeren ’, zei Bert.
‘Gaat ze ons weer betrappen zeker?’, grapte Thomas.
Dat zou Bert zijn moeder maar al te graag willen.
‘Ha nee, mijn moeder..’, zei Bert, ‘dat is me er eentje. Ze is zelf vroeger niet braaf geweest met sex en zo. Ze begon er mee toe ze nog jonger was dan wij. Daarom laat ze mij de vrije hand.’
Bert was best trots op zijn moeder.
‘Shit, wat heeft ze je allemaal verteld?’, vroeg Thomas nieuwsgierig.
De zoemer van de school ging. Ze moesten naar binnen.
‘Wacht maar tot de pauze’, zei Bert met een geheimzinnig lachje.

In de pauze gingen Bert en Thomas apart staan op het schoolplein. Bert vertelde dat zijn moeder en hij over het onderwerp sex gepraat hadden en dat hij nu heel anders naar haar keek. Thomas wilde details weten. Bert zei dat zijn moeder het ‘best geil vond om haar zoon te zien pijpen.’
‘WOW!’, riep Thomas uit.
Bert keek schichtig om zich heen. De hele school hoefde het niet te weten.
‘Niet verder vertellen!’, zei hij, en keek zijn kameraad streng aan.
‘Nee nee, ik zweer je, mijn mond is gesloten’, beloofde Thomas. ‘Maar wat heeft ze je verder nog verteld?’
‘Mijn ma is dol op sex, dat kan je wel vertellen’, fluisterde Bert. ‘Als ze de kans kreeg zou ze jou de broek van je billen trekken en mee in bed sleuren.’
‘SHIT! Echt waar?’
Thomas’ ogen waren nog nooit zo groot geweest.
‘Ze is bi, kan eindeloos klaarkomen en ligt elke avond met een zoemende dildo haar poes te bevredigen’, zei kleine Bert.
Thomas was sprakeloos. Terwijl de zoemer ging liep hij als in trance naast Bert de school weer binnen. Die moeder van Bert, dat was me wat..

Toen de school ’s middags was afgelopen en de jongens naar huis reden hadden ze beide al een dikke penis in hun broek. Het kwam door het spannende vooruitzicht dat ze dadelijk met elkaars lullen zouden gaan spelen.
‘Ik heb al bijna een stijve’, zei Bert.
‘Kijk mij dan’, zei Thomas al fietsend.
Hij had een tent in zijn shorts. Genietend kneep hij er in en lachte.

Aangekomen in Bert’s huis gingen ze eerst met Flapper wandelen. Bert verstuurde ondertussen een sms-je naar zijn moeder: ‘wij zijn thuis’. Hij was benieuwd of zijn moeder snel naar huis zou kunnen komen. Het hele idee dat ze hem en Thomas zou begluren wond hem mateloos op.
‘Zullen we naar boven gaan?’, zei Thomas.
Bert ging naar de keuken om twee glazen cola te halen. Ze dronken terwijl Bert zijn pc aandeed.
‘Filmpje kijken?’, vroeg hij.
‘Wat heb je allemaal?’, vroeg Thomas. ‘Kun je iets vinden over jongens die een oudere vrouw neuken?’
‘Haha, waar denk je aan?’
‘Aan je moeder, nou goed?’
‘Zou je mijn moeder willen neuken?’
‘Nou en of. Ze is zo lekker Bert. Maar dat zie jij niet omdat het je moeder is.’
‘Dat zie ik heus wel. Ik vind mijn moeder ook een lekker ding.’
‘Maar je zou haar niet neuken. Toch?’
Bert gaf geen antwoord. Hij durfde zijn beste vriend niet te vertellen dat hij zijn moeder al geneukt had. En dat dat geen vergissing was.
‘Bert! Hallo.. ben je daar?’, vroeg Thomas.
‘Eh ja.. nou, misschien zou ik haar wel willen neuken Thomas. Maar dat hoort niet hè?’ Bert is even van slag.
‘Dat is incest. Verboden’, lacht Thomas. ‘Maar wel geil.’

Zou hij het menen? Bert twijfelt. Dan vindt hij een geil filmpje van een oudere vrouw die twee knullen in bed lokt. Ze trekt hun broeken open en om beurten worden de jongens gepijpt.
‘Geil zeg’, kreunt Thomas en wrijft over zijn kruis. ‘Stel dat het jouw moeder was, en wij, met z’n tweetjes.. ach laat maar.’
Bert snapt de gedachte. Hij is zelf ook geil van het idee. Bert knoopt zijn broek open. Zijn pik is hard als hij ‘m naar buiten trekt. Ondeugend kijkt hij naar zijn kameraad. Hij trekt zich langzaam af. Thomas kijkt naar hem. Wat zit zijn vriend al geil te rukken. Hij laat zijn broek zakken en begint aan zijn stijve te sjorren. De jongens bewonderen elkaars pik.
Bert glijdt van zijn stoel op de grond. Hij kruipt naar Thomas toe en pakt de mooie harde jongenslul in de hand. Het voelt warm en hard. Bijna alsof de penis elektrisch geladen is. Voorzaad druipt uit de kop.
‘Ik ga je pijpen, oké?’, vraagt Bert.
‘Ga je gang..’, kreunt Thomas. Hij geniet van Bert’s hand rond zijn geslacht. De hele dag al is hij spuitgeil. Het kan niet lang duren voor het zaad gaat knallen. Maar Bert neemt de tijd. Hij pijpt de lul langzaam en diep, likt er aan alle kanten aan. Wat een prachtapparaat! En zo groot en hard! Zijn vingers strelen de glad geschoren kloten. Hij kietelt er aan en neemt om beurten een testikel die hij langzaam tussen de vingertoppen rolt. Thomas gromt diep. Bert’s lippen glijden langs de schacht van de pik omlaag. Daar aangekomen slurpt hij Thomas’ ballen naar binnen. Hij kwijlt en likt de zaadfabriek nat terwijl zijn hand met harde trekbewegingen aan de voorhuid sjort.
Thomas hijgt en jammert: ‘Nondeju man.. ik ga verdomme bijna spuiten..’
Bert vertraagd de actie. Langzaam en heel licht streelt hij de pulserende paal. Het is net genoeg om Thomas op het randje te houden.

‘Zullen we een standje 69 proberen?’, vraagt Bert.
Thomas wil wel. Ze trekken hun kleren uit en spiernaakt kruipen de twee tieners op elkaar. Bert onder, Thomas er omgekeerd bovenop. Ze beginnen elkaar uitgebreid te pijpen en te likken. Het gaat allemaal vanzelf en Thomas vergeet zelfs dat ze niet de enige bewoners van het huis zijn. Bert hoort echter aan het geluid van een auto buiten dat zijn moeder is aangekomen.
‘Eindelijk.. ze is er!’, denkt hij.

Toen Ingrid op haar werk haar mobieltje hoorde piepen, hoopte ze dat het van haar zoon zou zijn. Ze wist van zijn plannen voor vandaag en had er rekening mee gehouden. Ja, het was van Bert: ‘wij zijn thuis’ stond er! Haar hart begon wild te kloppen van opwinding. Snel sloot ze haar werkplek af. Haar handen trilden zelfs een beetje.
‘Wat is er Ingrid? Ga je nu al weg?’
Het was de stem van haar collega en beste vriendin Ellen, die verderop achter haar bureau zat.
‘Eh ja.. Bert is een beetje ziek en ik ga wat eerder naar huis. Kan wel toch?
Ook haar stem trilde van opwinding. Ze kon alleen maar denken aan de twee jongens die elkaar nu misschien al lagen te pijpen!
‘Geen probleem. Doe Bert de groeten en geef hem een dikke kus van mij’, zei Ellen. Ze kende Ingrid’s zoon wel, ze vond hem een leuke knul.

Ingrid nam afscheid en verdween naar de parkeerplaats. De idee dat de twee jongens al zonder haar begonnen waren sneed haar bijna de keel af. Gehaast baande haar autootje zich een weg door het stadsverkeer. Haar kut droop van het geil.
‘Toe dan eikel, rij dan door!’, riep ze naar een trage auto voor haar.
Terwijl ze de laatste bocht indraaide besefte ze dat haar slipje nat in haar gleuf kleefde. Voorzichtig parkeerde ze de auto en sloot ‘m af.
‘Nu nog naar binnen sluipen zonder lawaai te maken..’, dacht ze.

De jongens lagen in elkaar vervlochten op Bert’s smalle tienerbed. Bert likte Thomas’ pik en ballen, terwijl hij de billen van zijn vriend uit elkaar trok en diens ster bewonderde. Thomas’ anus was niet gerimpeld zoals die van moeder en zijn billen waren glad als van een baby. Bert streelde zijn vriend en drukte zijn neus tussen de billen. De geur bezorgde hem een speciale rilling, zijn pik ontplofte zowat in Thomas’ mond. Hij stak zijn tong uit en begon te likken.
Thomas kreunde luid: ‘UUURHH.. wat doe je?’
‘Rimmen’, klonkt Bert’s gesmoorde stem.
‘Wat? Dimmen?’
‘Nee! RIMMEN. Als iemand zegt ‘lik me reet’ bedoeld hij dit!’, gromde Bert, en likte verder.
‘Waauw.. dit is lekker zeg.. is het niet vies voor jou?’, wilde Thomas weten.
‘NEE’, klonk het. “Het is.. mjam.. lekker.. uhmm.. en geil..’
Bert duwde met zijn tong tegen de krans in een poging naar binnen te komen. Thomas voelde het en ontspande. Heerlijk, om de warme, natte tong van zijn vriend naar binnen te voelen gaan. Onwerkelijk en vreemd. Thomas ging rechtop zitten, drukte zijn gat recht op de mond van zijn vriend en begon te wippen op Bert’s uitgestoken tong. Ondertussen trok hij zich af.
‘Toe maar dan.. ughh..’, kreunde hij, ‘steek je tong lekker in mijn hol, aghh..’

Ingrid was inmiddels het huis binnen geslopen. Zonder geluid te maken sloop ze de trap op en rukte daarna al haar kleren van haar verhitte lijf. Naakt stond ze op de overloop bij Bert’s slaapkamerdeur met twee vingers in haar kut gestoken. Voorzichtig duwde ze de deurkruk naar beneden. Ze kon het gekreun van de jongens horen. Toen ze de deur heel voorzichtig opende zag ze Bert die met zijn mond op Thomas’ reet vastgezogen zat..
‘Ughh! wat geil..’, kreunde ze bij zichzelf.
Ze stootte haar vingers diep bij zichzelf naar binnen en wreef hard met haar andere hand over haar klit. Wild met haar vingers draaiend kwam Ingrid tot haar eerste orgasme. Hard en geil. Ze greep zich aan de deurpost vast.
‘AAHH.. huughhh.. UHHH...’, kreunde ze.

Verdomme, als de jongens dat maar niet gehoord hadden. Thomas keek even om zich heen maar zat met zijn rug naar de deur. De jongens gingen verder.

Even later klom Thomas van Bert af die meteen de benen achterover gooide en zijn kontje aanbood. Thomas kroop met zijn gezicht tussen de billen van zijn vriend. Hij had Bert’s gat al eerder van dichtbij gezien, maar hem likken durfde hij niet. Wat een mooie anus had Bert: een bescheiden, egaal sterretje. Thomas kwam dichterbij en drukte aarzelend zijn neus in de opening. Hij snoof de speciale kontgeur. Als gehypnotiseerd begon hij zijn kameraad te likken rond en in zijn gat. Bert genoot met gesloten ogen. Hij hoopte zo dat Thomas hem zou penetreren..
‘Geil.. druk je tong in mijn reet Thomas..’, kreunde kleine Bert.
Nu voelde hij de draaiende, natte tong zijn kont binnendringen. Bert’s krans ontspande, ging open staan, zijn darmsappen gingen vloeien. Thomas raakte bijna bedwelmd door de perverse handeling. Als een hongerig dier likte, zoog en snoof hij de sappige jongenskont.
‘Sjezus, dit is geil..’, kreunde hij.
‘Stop er een vinger in wil je?’, vroeg Bert.
Thomas’ duwde zijn wijsvinger tegen de kleine ster. Gemakkelijk gleed het topje naar binnen. Even schrok Thomas. Daar drukte hij langzaam door tot diep in de kont. Het ging gemakkelijk en het voelde er warm! Een tweede vinger kwam er bij. Dat ging ook heel makkelijk.
‘Is het lekker?’, vroeg hij bezorgd aan Bert.
‘O dit is top!’, kreunde kleine Bert, die aan zijn stijve lag te rukken.
Thomas was verbaasd dat hij zijn vingers zo diep in Bert’s kontgat kon pompen. De jongen lag te draaien en te kreunen van genot.
‘Steek je pik naar binnen Thomas.. neuk me..’, jammerde Bert onderdanig. Hij deed wat spuug aan zijn vingers en smeerde dat rond zijn anus.
Thomas had maar twee tellen nodig om bovenop Bert’s billen te klimmen en zijn penis tegen de vochtige, halfopen anus te plaatsen. Toen drukte hij door en gleed naar binnen. Met korte rukken schoof zijn pik verder. Bert gilde van plezier. Thomas zette aan en perste zijn pik in een keer tot aan de zak in de vochtige jongenskut.
’AAAGHHHH!!...’, kreunde Bert.
‘Gaat ‘ie?’, vroeg Thomas.
‘JAAAHH.. het is geil.. neuk me langzaam.. en DIEP..’, hijgde kleine Bert.

In de deuropening stond Ingrid zich ongegeneerd te vingeren. De aanblik van haar zoon die voor het eerst geneukt werd door zijn beste vriend was het einde. Bijtend op haar lip om maar geen lawaai te maken, kwam ze sidderend klaar. Kutklodders schoten langs haar woelende vingers naar buiten en spoten natte stralen op de vloer. Ze zakte bijna door haar benen van het onderdrukte klaarkomen. Haar vingers sopten rond tussen de druipende schaamlippen, en opnieuw schoot een lange straal pis en ander vocht naar buiten. Haar benen dropen van het overvloedige kutspuiten.

Thomas begon te pompen. Diep.. Dieper! Zijn ballen kletsten tegen Bert’s billen. Zeker vijf minuten wist de stotende jongen zich in te houden. Niet slecht voor een beginneling. Maar toen hield hij het niet meer.
‘O.. ik ga SPUITEN!!!’, gromde hij met een wilde blik in de ogen.
Bert voelde de pik van zijn beste vriend nog dikker worden en daarna hoe de eerste stralen zaad zijn gat binnen spoten. Zijn eigen pik begon spontaan zaad te lekken. Traag stroomde doorzichtig sperma uit de eikel over zijn buik. Thomas ramde maar door.
‘Ughh JAAHH jaaghh Bertwatlekkerisdit..HAAHHGH!!..’, kreunde hij.
Zijn ogen rolden zowat uit zijn kop. Straal na straal warm pubersperma schoot hij de kont van zijn maatje binnen. Hij verkeerde in de zevende hemel. Zijn ballen gingen helemaal leeg. Keer op keer zwol zijn jongenspik op tot de laatste golf zaad en toen vloeiden de krachten uit hem weg.
‘UUUUHHH.. ahh.. aaghh...’, kreunde hij.
Daarna stortte hij zich in Bert’s armen.

Hijgend genoten de jongens van het intieme moment. Thomas had niet in zijn wildste fantasie kunnen dromen dat zijn pik nog eens begraven zou liggen in de warme reet van zijn beste vriend. Nu voelde hij zijn geslacht nasoppen in het natte kontje, terwijl zijn lippen die van zijn kameraad streelden. Zaad vloeide stroperig naar buiten op de matras tot een grote, natte plek. De kamer rook naar vers sperma.
‘Dat was geil kleine..’, kreunde hij, ‘ik heb je kont volgespoten.. sjeezus..’
‘Wauw wat voelde dat geil, ik kon voelen dat je lul nog dikker werd..’, hijgde Bert, ‘hier heb ik naar verlangd..’
Hun warme wangen drukten tegen elkaar. Hun monden zochten bevestiging voor het zalige neuken. Vol begeerte gleden hun lippen op elkaar. Hun tongen draaiden rondjes en gleden in elkaars mond. Zo lagen de beide pubers nog een kwartiertje te tongen en te geilen.
‘We lijken wel echte homo’s’, kreunde Thomas.
‘Zou je nog steeds mijn moeder willen neuken?’, vroeg Bert.
Met een schuin oog keek hij naar de deur en zag nu pas zijn moeder staan. Zijn ogen werden groot, die van Ingrid niet minder.
‘Natuurlijk!’, riep Thomas en lachte.

Ingrid sloop weg, naar haar slaapkamer, ze begon zich opnieuw te vingeren. Ze had het afgelopen half uur een heerlijke show gezien en een paar geweldige orgasmes gehad, kijkend naar de neukende jongens. Haar haren zaten verward tegen haar klamme voorhoofd geplakt. De bureaustoel waarop ze ging zitten werd al gauw nat van het kutgeil. Ze wilde naar de jongens toegaan en meedoen, kwam wankelend overeind, zocht haar slipje, vond die niet in de hoop kleren en trok toen maar haar badjas aan. Met kloppend hart bleef ze twijfelen bij de deur, haar hand al op de kruk.
Wat nu? Naar Bert’s kamer gaan? Ze kon toch niet blijven toekijken door de deuropening? Ze had Thomas net horen zeggen dat hij haar zou willen neuken! Ineens hoorde ze iemand uit Bert’s slaapkamer komen.

Het was Thomas die na zijn zaadlozing moest pissen, hij slenterde naar de badkamer. Nietsvermoedend waggelde hij door de gang. Nu kwam ook Bert zijn kamer uit. Hij ging niet achter Thomas aan maar stak de gang over naar moeders’ slaapkamer. Spiernaakt en met een halfstijve lul kwam hij binnen.
‘Heb je ons bezig gezien mama?’, vroeg kleine Bert met grote ogen.
‘JA’, fluisterde Ingrid hitsig. ‘Het was zo GEIL!’
Speels pakte ze haar zoon bij zijn halfstijve pik.
‘Mama luister’, en Bert keek zijn moeder strak aan. ‘Thomas is geil op jou. Het liefst zou hij een triootje willen. Dat heeft hij eerder zelf verteld. Als je wil kun je hem nu in de badkamer ‘per ongeluk’ tegenkomen. Snap je wat ik bedoel?’
Ingrid hoefde niet meer te weten. Ze snelde op haar tenen naar de badkamer.

Toen ze de deur op een kier deed keek ze tegen de rug van Thomas aan. De jongen stond wijdbeens voor de wc-pot en liet een flinke straal goudgele urine neer kletteren. Geruisloos sloop ze op hem af tot ze bijna tegen hem aanstond. Haar vingertoppen streelden voorzichtig de harde jongensbillen.
‘Hee!’, riep Thomas, die schrok van de aanraking, ‘ik had je niet horen binnen komen.’
Ingrid zei niets. In plaats daarvan ging haar hand tussen de benen van Thomas naar voren. Langzaam begon ze zijn ballen te kneden.
‘Ah.. verrek.. pissen en geilen tegelijk’, kreunde Thomas, ‘lekker..’
Ingrid hield nog altijd haar mond. Ze genoot van de kale ballen in haar hand en het ruisen van de urine door de pisbuis. Ze voelde hoe de jongenspik hard begon te worden. Brutaal trok ze de ceintuur van haar badjas los.
‘Ah, Kleine.. ik krijg weer een stijve..’, zuchtte Thomas.
Zijn hand tastte naar achteren. Ingrid zag het. Ze deed haar benen wijd en drukte haar kut naar voren. Thomas greep er recht in.
‘WHAAAHH!’, gilde de jongen en draaide zich met een ruk om.
‘Mevrouw ..’, stamelde hij, terwijl een golf pis uit zijn halfharde pik over Ingrid's benen kletterde.
Hij kon niet op haar achternaam komen.
‘Waa.. waar komt u vandaan? Waar is Bert?’, hakkelde de verwarde puber.
Hij kreeg een kop als een boei en hield zijn hand voor zijn pik die slap werd. Ingrid deed twee stappen naar achteren.
‘Ik had gehoord dat je nieuwsgierig was naar mij’, zei ze. ‘Nou, hier ben ik!’

De deur van de badkamer ging open en Bert verscheen. Hij was spiernaakt en zijn stijve pik stond recht omhoog. Bezorgd keek hij naar het gezicht van zijn vriend.
‘Bert!’, riep Thomas met lichte wanhoop in zijn stem. ‘Wat is dit? Wat gebeurt hier allemaal?’
‘Ik eh.. tsja,.. eh, nou, je zei toch dat je wel geil werd van het idee dat jij en ik en mijn moeder samen.. sex zouden hebben..?’
‘Je bedoelt dat jij en je moeder al samen.. ?‘ Thomas’ ogen rolden haast uit zijn hoofd.
‘Ja Thomas’, zei Bert plechtig, ‘mijn moeder en ik hebben met elkaar geneukt. Het leek ons geil als je met ons mee zou willen doen.’

Het bleef lang stil aan de kant van Thomas. Hij was op de wc-pot gaan zitten en liet het hele verhaal indalen. Dus zijn beste vriend neukte met zijn moeder.. En hij mocht meedoen! Hihi, idioot toch?

‘Ik geloof dat ik wel wil’, zei Thomas nadat hij zijn spraak terug gevonden had. ‘Ja, het lijkt mij heel geil’, zei hij ter bevestiging.
Bert liep op zijn kameraad af en ging wijdbeens over hem heen zitten. Zijn harde jongenslul duwde tegen Thomas’ navel. Zijn armen sloeg hij om zijn maatje heen en toen fluisterde hij in zijn oor: ‘Je mag dit tegen niemand vertellen. Beloof je dat?’
‘Thomas schudde heftig het hoofd: ‘Ik zal het nooit vertellen. Aan niemand.’
‘Goed zo’, zei Bert en gaf zijn kameraad een kus op de mond alsof de afspraak daarmee bezegeld werd.
Thomas’ ogen flitsten naar Ingrid. Haar reactie was duidelijk: ze liet haar badjas van haar schouders glijden en kwam er bij staan. Ze streelde de beide jongens door de haren. Thomas keek zijn ogen uit, voor het eerst zag hij een kut en twee dikke tieten vlakbij.
‘Ik denk dat we veel plezier gaan beleven, met ons drieën’, zei Ingrid.
De knullen keken haar dankbaar aan met ogen waarin verlangen en onschuld te lezen waren. Ingrid gaf ze allebei een kus op de mond, Thomas schrok er een beetje van. Toen hij zag hoe Bert met zijn moeder zoende, namelijk met wijd open mond en tongen die hitsig rond elkaar kronkelden, drong opnieuw de werkelijkheid tot hem door. Hij zat nog altijd op de wc pot, zijn pik was weer hard, hij kon zijn hand zomaar op de prachtige ronde billen van Bert’s moeder leggen! Omhoog kijkend zag hij de verliefde omhelzing en de incestueuze kus tussen kleine Bert en zijn moeder, mevr.. eh, Ingrid.

Ingrid knipoogde naar Thomas.
‘Twee mooie mannen, om op te vreten!’, zei ze.
Haar kut lekte. Druppels vielen op de badkamervloer. Thomas zag het ook, hij dacht even dat ze stond te plassen.
‘Mag ik zien hoe je mijn zoon pijpt?’, vroeg Ingrid aan Thomas.
Thomas schudde van ‘ja’. Bert was opgestaan en zijn pik danste voor Thomas’ neus op en neer, hij kon er zo bij. Zijn lippen gingen van elkaar, zijn tong likte langs de eikel en toen hapte hij Bert’s kloppende lul naar binnen. Onze kleine man kreunde en genoot. Hij stond in de armen van zijn moeder, kneedde haar heerlijke, zachte borsten en keek neer op zijn pijpende kameraad. In, uit, in, uit, Thomas’ lippen gingen ritmisch rond zijn paarse eikel. Moeder streelde zijn rug en kontje. Ze keek hem aan.
‘Lekker?’, wilde ze weten.
‘Ja mam, beter dan dit kan ik het niet krijgen, zei Bert.
‘Zal ik hem helpen?’, vroeg Ingrid, en trok haar zoons gezicht naar de hare en gaf hem een lange natte tongzoen.
Bert kreunde alleen maar. Ingrid zakte door de knieën en kwam met haar gezicht vlak bij dat van Thomas. Ze genoot van de soppende geluiden die de pijpende jongen met zijn mond maakte. Toen stak ze haar tong ver uit en begon de pik te likken. Thomas stopte even. Hij keek toe hoe Bert’s moeder haar mond wijd open deed en de volle 18cm in haar keel liet verdwijnen.
‘Tsjonge wat kan die diep zeg’, dacht hij.
‘Kom, samen!’, zei ze uitnodigend.
Om beurten en daarna tegelijk likten en zogen ze de steenharde puberpaal. Ingrid’s tong raakte de tong en lippen van de knappe Thomas. Zou hij met haar willen tongen?

Er was geen tijd meer voor die gedachte want Bert begon te loeien en riep dat hij klaarkwam. Twee tellen later sprietste het frisse, warme zaad tussen de sabbelende lippen. Thomas en Ingrid kregen de volle laag.
'WHAAAHH!!.. JA JA jaaaghh..', jammerde hij.
Bert stond te trillen terwijl straal na straal uit zijn volle kloten omhoog spoot. Ingrid hapte wild naar het rond schietende zaad, Thomas kreeg twee dikke slierten midden over zijn gezicht. Bert’s pik verdween beurtelings in de mond van zijn moeder en in die van zijn beste maatje. En aan het eind kreeg Ingrid wat ze wilde: een lange, natte, kleverige spermakus van Thomas. Die wist niet wat hem overkwam maar vond alles best. Gulzig likte en tongde hij in het rond en proefde de restanten van Bert’s zaadlozing en de kronkelende tong van Ingrid. Bert schokte nog wat na en duwde zijn kleverige lul in de likkende monden. Het was een zaadgeil feest voor iedereen. Thomas liet alle reserves varen en vroeg aan Bert’s moeder: ‘Mag ik u zo meteen neuken?’
‘Wat dacht je van nu meteen!’, hijgde Ingrid, terwijl ze een sliert zaad van haar wang opveegde en in haar mond stak.

Ze stond op en trok Thomas omhoog, achter zich aan naar de slaapkamer met het grote tweepersoonsbed. Daar rolden ze alle drie in elkaars armen. Ingrid trok Thomas meteen naar zich toe. Wat een knappe jongen was hij! Ze kon niet wachten tot hij zijn pik in haar zou steken. Geil drukte ze haar mond op de jonge lippen van de opgewonden puber en tongde hem diep en nat. Bert nam ondertussen de pik van zijn maatje in de mond om ‘m op sterkte te pijpen. Gulzig zoog hij op de druipende paarse eikel, ondertussen de dikke jongensballen knedend. Ingrid sloeg een been om Thomas heen en duwde tegen zijn billen met een voet. De knul begreep het, trok zijn lul uit Bert’s mond en gleed tussen haar dijen. Met een snelle handbeweging stak Ingrid de trillend harde lul bij zich naar binnen.
‘AAAHHH.. lekkerRRR!!!’, kreunde ze, terwijl haar kut gevuld werd.
Thomas wist niet hoe hij het had. Van een beetje rukken en pijpen met zijn beste kameraad lag hij nu ineens een vreselijk knappe, rijpe moeder te neuken, zijn pik diep in haar heerlijk warme kut gevangen en haar dikke borsten trillend en schuddend voor zijn neus. Hij wilde die tieten kneden en zuigen, maar zijn schokkende heupen namen al zijn aandacht in beslag.

Bert greep zijn moeders mobieltje en drukte op ‘camera’. Hij wilde alles vastleggen en later terugkijken, om zich er bij af te trekken. Op zijn knieën kroop hij rond het parende stel en filmde ze als een ervaren cameraman.

‘OEI OEI, IK KOM AL BIJNA..’, kreunde Thomas.
‘Nee! Even inhouden..’, jammerde Ingrid.
Ze werd tot de baarmoeder gevuld met de forse puberpik en wilde genieten van dit moment. Bert dook tussen hun benen om de details te filmen. Thomas spreidde zijn benen waardoor Bert een perfect uitzicht had op de pik, gevangen in de kut.
‘O man! Dit is zo geil om te zien!’, kraaide hij van puur plezier.
Daarna zoomde hij weer uit en filmde de monden van zijn moeder en Thomas, op elkaar gekleefd in een natte tongkus. Thomas begon weer te stoten. Ingrid hield hem in bedwang met haar benen. Het moest niet te snel gaan, maar jonge lullen kunnen zich nog niet beheersen. De knul begon op stoom te komen, pompend.. zijn eikel tegen Ingrid’s baarmoeder stotend, die terstond een orgasme kreeg.
‘GODDOHH... JAAHH!!!..’, gilde ze.
Schuddend lag ze geil te spartelen terwijl kutgeil tussen haar billen droop. Wild draaide ze haar hoofd heen en weer. Thomas hield even in. Verbaasd keek hij naar Ingrid. Zo zag een klaarkomende vrouw er uit.. whow!

Toen begon hij weer te rammen, feller dan zonet. Ingrid gilde en jammerde. Haar benen klemden Thomas vast. Haar nagels klauwden in zijn gladde jongensbillen.
‘Spuit me vol.. spuit mijn kut VOL!’, zo moedigde ze hem aan.
En Thomas ging spuiten.. jankend als een hond en met kromme rug stootte hij zich als een razende klaar en liet het sperma gaan.
‘JA JA JA JA JA!!! JAAAAHHHH..!!!’
Bert zat er met stijve lul en het mobieltje bovenop. Zijn moeder kwam weer klaar als een wilde en gilde nu alles bij elkaar.
‘JAAAAGGHHH o jaaaaghhh.. GODNOGAANTOE...!!!’

Het was een climax om in te lijsten: spuitend als een vulkaan kwam ze klaar. Thomas had het niet eens door. Die was in zijn eigen genot verdwaald. Het voelde alsof zijn kloten een waterval aan zaad uitstortten. Ingrid’s blaas liep leeg en waterde het matras nat. Het kon haar weinig schelen. Haar vocht vermengde zich met jongenssperma en vormde een kleverige plas op het bed. Thomas lag hijgend en steunend in haar armen. ‘Mama.. mama’, kreunde hij. Hij dacht aan deze mama maar ook aan zijn eigen mama.

Het duurde een hele tijd eer ze tot zichzelf kwamen. Thomas’ pik gleed uit de natte moederkut en trok een rivier van zaad en kutgeil mee. Op het laken zag je een grote, natte vlek. Bert duwde er zijn neus in en snoof de geur diep in zich op. Hij begon de restjes te likken, trekkend aan zijn lul. Het duurde niet lang of zijn pik was snaarhard. Hij gleed tussen zijn moeders’ benen en penetreerde haar. Soepel gleed zijn pik door het sperma van Thomas.
‘O heerlijk..’, jammerde Ingrid.
Haar zoons pik ging vlot in en uit met soppende, geile geluiden. Minutenlang ragde Bert in zijn moeders warme kut rond en spoot toen onder luid gekreun zijn tweede lading. Ingrid's doos stroomde over, een rivier van zaad liep langs haar dijen tussen haar billen. Daarna viel Bert uitgeput neer.

Een zoemend geluid maakte iedereen wakker. Ingrids mobiel ging af. Ze nam op: het was Thomas’ moeder die wilde weten waar hij bleef.
‘O jee! We zijn helemaal de tijd vergeten.. ehm, we zaten zo gezellig te kletsen met elkaar!’, verzon Ingrid.
Aan de andere kant van lijn was een moeder opgelucht. Geen spoorloze kinderen gelukkig. En als Thomas wilde logeren dan was dat geen probleem.
‘Wil je blijven slapen Thomas?’, vroeg Ingrid.
De jongen keek haar ongelovig aan.
‘Je moeder vind het goed hoor’.
Ingrid kon haar lachen nauwelijks voor zich houden. Thomas schudde heftig ‘ja!’.
‘Okee dan, Hij leent van Bert wel een schone onderbroek.. verder alles in orde hoor, vermaken ons prima.. ja.. fijne avond. Daag!’

Ingrid hing op en keek naar Thomas.
'Die lekkere gekke moeder van jou is gerust gesteld', zei ze. 'Zou jij je eigen moeder willen neuken?'
'Misschien wel', zei Thomas aarzelend. 'Nu ik jou heb geneukt is dat geen rare gedachte meer..'
'Nou, in elk geval kunnen wij het rustig aan doen voor vandaag. Hoewel, de avond is nog lang.. Laat mij eerst even douchen, dan ga ik daarna eten maken.’
‘Super mam, bedankt’, zei Bert met een aanhankelijke blik in de ogen.
‘Ja super ma.. eh ..Ingrid’, zei Thomas.
‘O, je mag best mama tegen me zeggen’, zei ingrid, ‘vind ik wel geil.. heb ik ineens twee lekkere zonen!’
Ze stond op, pakte haar badjas en liep met haar deinende billen en zwaaiende tieten de slaapkamer uit.
‘Wauw! Wat een moeder heb jij..’, zuchtte Thomas.
‘Ik heb het wel getroffen’, antwoordde Bert.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Kleine Bert - 7

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Tante Es, De KeukenDoor: Yan
Gelezen: 3592x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Familie, Overspel, Keuken
23-06
9.1
:: ReünieDoor: Mirelle
Gelezen: 20871x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-06
8.9
:: Zusje HelpenDoor: Serviesgoed22
Gelezen: 25369x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zus, Broer, Pijpen, Beffen, Sex, Dronken
21-06
8.9
:: Mama Neemt Haar... - 2.Door: Marc
Gelezen: 17137x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaar Komen, Likken, Vingeren, Mama Strelen, Genot
21-06
8.4
:: Bij Gebrek Aan BeterDoor: Woestijnrat
Gelezen: 23101x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.2
:: Cadeau Voor Mijn... - 7Door: Baco
Gelezen: 6456x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmoeder Milf Vreemdgaan
20-06
9.1
:: MariekeDoor: Ygg
Gelezen: 10975x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Stiefdochter, Pijpen, Eerste Keer
19-06
8.7
:: Ongelofelijk Lekker - 16Door: Lara
Gelezen: 7336x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
8.9
:: Onverwacht Bezoek Door: Boefje
Gelezen: 17022x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
7.6
:: Lustburg 2.6 –...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 2523x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi, Homo
19-06
9.2
:: De VerjaardagskalenderDoor: Peter1948
Gelezen: 22874x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Fantasie, Incest, Jong/oud, Eerste Keer
18-06
8.2
:: Opa Ontdekt, Lisa... - 3Door: Angela
Gelezen: 13525x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pa..opa
18-06
8.2
:: Mama Neem Jonge...Door: Marc
Gelezen: 33841x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaar Komen, Likken, Vingeren, Mama Strelen,
16-06
8.5
:: Ongelofelijk Lekker - 15Door: Lara
Gelezen: 10888x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.7
:: Nauwe Familiebanden Met...Door: Hottie
Gelezen: 35175x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net