Opwindend.Net
Datum: 24-01-2017
Stemmen: 180x
Cijfer: 9.3
Gelezen: 38531x
Lengte: Zeer Lang
Tante Jolanda - 10
Door Borrie70 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Tante Jolanda - 9

Hoofdstuk 10: Passend eind van de Zomervakantie

Ik werd wakker in het hotelbed doordat ik gesabbel aan mijn pik voelde. Kreunend opende ik langzaam mijn ogen en keek naar de naakte rug van mijn tante, die nog steeds in mijn armen liggend, nog naast mij lag te slapen. Toch voelde ik een warme mond aan mijn pik en keek beduusd onder het dekbed. Daar keek ik in de lachende ogen van Jasmijn, die mij heerlijk lag te pijpen. Met haar grote ogen keek ze mij guitig aan en likte lekker met haar natte tong over mijn eikel, die al glom van haar speeksel.

“Goedemorgen Rob.” Zei ze toen ze mijn pik los liet. “Ik moet jullie helaas wekken, want we hebben vanavond de suite weer nodig en ik wil graag nog even met jullie vrijen, voordat ik moet schoonmaken.”

Ik glimlachte en wurmde mij tussen de beide dames vandaan. Ik schoof voorzichtig het dekbed van mijn nog steeds slapende tante af en zei:

“Maak haar maar net zo lekker wakker, zoals je mij hebt gewekt. Zal ze vast fijn vinden.”

Jasmijn ging op handen en knieën naast mijn tante zitten en schoof de benen van mijn tante zo uiteen dat zij er met haar mond tussen kon komen. Ze stak daarbij uitnodigend haar kontje naar achteren, wat mij direct achter haar plaats deed nemen. Jasmijn boog voorover om mijn tante te gaan likken en ik drukte mijn mond op het kutje van Jasmijn, die al erg nat en heet aanvoelde. Mijn stijve pik maakte kleine schokjes van geilheid en ik had dan ook geen zin in een lang voorspel. Ik schoof dichterbij en wreef even met mijn pik tussen haar schaamlippen en beroerde met mijn natte eikel haar klitje, wat Jasmijn deed kreunen van plezier.

Ik schoof mijn pik nu langzaam het hete grotje binnen en begon Jasmijn in een rustig tempo te neuken. Niet te wild, zodat zij genoeg grip met haar mond zou hebben op het kutje van mijn tante, die heel kleine geile kreuntjes liet horen in haar slaap en ze draaide als vanzelf op haar rug, wat Jasmijn meer ruimte gaf.. Het befwerk van Jasmijn had er in ieder geval voor gezorgd dat de tepels van mijn tante stijf kwamen te staan, maar ook aan het geluid van het geslobber kreeg ik de indruk dat er niet alleen speeksel in het spel was.

De hele situatie had mij geil gemaakt en genietend van deze ochtendbeurt neukte ik Jasmijn in haar lekkere kut, die als een warme, natte handschoen om mijn pik zat. Ik merkte dat mijn tante wakker begon te worden en toen ze haar ogen langzaam open deed versnelde ik mijn tempo en neukte Jasmijn met enkele krachtige stoten. Dit zorgde ervoor dat Jasmijn een kreet slaakte en blijkbaar haar mond strak op de gleuf van mijn tante had gedrukt, want de laatste opende nu haar ogen helemaal en keek verrukt en blij naar ons en zei ons dat dit wel een heel geile manier was om wakker te worden.

Jasmijn bleef mijn tante likken en gebruikte op een gegeven moment ook haar vingers, wat mijn tante nog meer deed kreunen. Ik kon niet precies zien wat ze allemaal bij mijn tante deed, maar opeens slaakte mijn tante een luide kreet en kwam bijna spastisch schuddend met haar onderlijf op een geweldige manier klaar. Haar borsten schudden wild mee in haar bewegingen en ik werd zo mogelijk nog geiler en ging Jasmijn steeds sneller neuken. Mijn stoten werden krachtiger en ik was mijzelf nu echt naar een orgasme aan het neuken. Toch vergat ik Jasmijn haar genot niet en mijn hand lag al tussen haar benen, waar ik met mijn vingers haar klitje aan het masseren was. Terwijl mijn tante nog aan het uithijgen was van haar hoogtepunt kwamen Jasmijn en ik tegelijk klaar. Dat wil zeggen dat Jasmijn klaar kwam en zo stevig met haar kutspieren in mijn pik kneep, dat ze mijn zaad als het ware uit mijn ballen zoog. Diep grommend en stevig bonkend met mijn onderlijf spoot ik mijn ochtendzaad in het pulserende kutje van Jasmijn, waarna ik in een rustig tempo mijn pik in haar klotsende grotje bleef roeren om het heerlijke gevoel van mijn orgasme zo lang mogelijk vast te houden.

“Kom snel hier met je volle kut!” riep mijn tante tegen Jasmijn. “Ik wil het zaad van mijn neef uit je drinken.”

Jasmijn ging met haar kut boven het gezicht van mijn tante hangen en drukte mijn klodders zaad uit haar vagina naar buiten. Toen de eerste klodder op de mond van mijn tante droop, drukte mijn tante Jasmijn dwingend naar beneden en drukte haar tong zo diep mogelijk in haar vagina naar binnen om de rest er zelf uit te lepelen. Mijn pik bleef door dit uitzicht heerlijk stijf en kroop dan ook tussen de nog trillende benen van mijn tante, die ze gewillig voor mij spreidde. Ik drukte mijn eikel tussen haar schaamlippen, waar ik bijna naar binnen werd gezogen, zo verlangde mijn tante naar mijn pik. Ik neukte haar in een heerlijk tempo en boog mij voorover om lekker op de tepels van Jasmijn te kunnen sabbelen, die dat graag liet gebeuren. Nadat we alle drie weer klaar waren gekomen doken we de badkamer in voor een lekkere douche, waar we elkaar uitgebreid schoon sopten.

Daarna was het feest helaas afgelopen en moesten we ons aankleden en onze bagage gaan inpakken. Jasmijn was zo lief om voor ons in de keuken alvast een ontbijt klaar te maken en mijn tante en ik begonnen onze koffers in te pakken. Daarbij pakte mijn tante mijn nieuwe pak bij haar mooie zwarte jurk in. Ze zei daarbij:

“Dit pak en deze jurk zal voortaan ons uitgaanspak worden lieverd.”

Vervolgens stopte ze mijn sexy kleding bij haar leren jurkje in de tas en ook hierbij gaf ze aan dat we deze kleding als het aan haar lag nog veel vaker zullen gaan dragen. Dit waren de laatste zaken, die ingepakt werden en niet veel later zaten we in het restaurant heerlijk te genieten van een heerlijk ontbijt, waar ik van Jasmijn twee extra gekookte eieren had gekregen. Zogenaamd om mijn krachten weer op te pompen, hoewel dit volgens haar nog niet echt nodig was.

Na het ontbijt liep ze met ons mee om de bagage op te halen. Ze schreef ons uit en mijn tante betaalde de rekening, die verbazend laag uitviel. Toen ze daarom Jasmijn even verbaasd aan keek, zei zij met een grote glimlach:

“Klein afscheidscadeautje van mij en Marijke. Kom het maar snel bij ons goed maken.”

Ze pakte een kaartje van het hotel en schreef op de achterkant ervan haar privé telefoonnummer en emailadres op. Ze deed dit bij de rekening in de envelop en smeekte ons bijna om niet te lang te wachten om weer contact op te nemen. Daarna pakte ze twee koffers van ons op en met de rest van de bagage volgden wij haar richting de auto, die achter het hotel stond geparkeerd. Bij de auto kregen we beiden nog een heerlijke tongzoen van haar en met een brok in de keel namen we afscheid van dit lekkere en vooral geile meisje.

De rit terug naar Vlissingen werd in redelijke stilte doorgebracht. Wel had ik mijn hand onder het rokje van mijn tante op haar bovenbeen gelegd, bijna tegen haar kruis aan. Maar dat was meer om maar in contact met haar te zijn, dan met een erotische gedachte er achter.

Aan het eind van de middag parkeerde mijn tante de auto voor het huis, waar we hartelijk begroet werden door Linda en Maaike, die ons aan hadden zien komen rijden. Zolang we nog buiten waren begroetten we elkaar als vrienden en ze hielpen ons om de bagage mee naar binnen te dragen. Eenmaal binnen echter vloog Maaike mijn tante om de nek en begon haar hartstochtelijk te zoenen. Tegelijk werd ik bijna besprongen door Linda, die haar spitse tongetje direct in mijn mond drukte. We zoenden even met elkaar en liepen toen de woonkamer binnen.

Maaike was zo lief om drinken voor ons in te schenken en we moesten natuurlijk alles vertellen van ons verblijf in België. Natuurlijk vertelden we niks, van wat we met elkaar hadden gedaan en al helemaal niet over het heerlijke feest en bleven zo neutraal mogelijk antwoorden geven, waarbij we wel extra nadruk legden op hoe heerlijk het was geweest en hoe leuk en lief de Belgen waren.

Maaike en Linda nodigden ons uit om bij hen te komen eten, zodat wij niet hoefden te koken en wij namen die uitnodiging met veel plezier en dankbaarheid aan. Want door alles waren we toch wel erg moe en om dan niet te hoeven koken en opruimen leek ons een fijn idee. Na het eten bleven we ook nog even wat drinken en ondanks dat het heel gezellig was, zaten zowel mijn tante als ik al rond negen uur te knikkebollen van de slaap en we besloten er dan ook maar een eind aan de avond te maken. We zoenden elkaar nog even en daarna liepen mijn tante en ik naar ons eigen huis, waar we nog even een sigaret rookten en daarna zijn we naar bed gegaan, waar we geen seks hadden, maar na een heerlijke knuffelpartij in elkaars armen in slaap zijn gevallen.

De volgende dag besloten we rustig aan te doen, op enkele boodschappen na. Op seks gebied bleef het ook rustig op een korte erotische sms berichtenwissel met Jasmijn na.

Die middag ben ik nog even bij Linda op bezoek geweest, waar we eerst even met de computer gespeeld hebben en daarna met elkaar. Linda werd al iets losser en vrijer en liet zich, nadat ik heerlijk met haar gezoend en geknuffeld had, gewillig door mij uitkleden. Nadat ik mij zelf had uitgekleed heb ik haar heerlijk gevingerd en zij mij afgetrokken. Ik mocht mijn zaad op haar buik spuiten, waar zij nog steeds een beetje onwennig mee aan het spelen ging, maar zij maakte geen aanstalten om mij oraal te verwennen. Laat staan dat ik haar mocht neuken. Nadat ik haar gelikt had, waar zij heerlijk kirrend bij was klaar gekomen had ik nog wel een poging gedaan, maar zij had mij rustig, maar beslist, toch afgewezen. Ze was er duidelijk nog niet klaar voor. Ik respecteerde dat natuurlijk en we zijn lekker verder gegaan met vrijen, waarbij we elkaar natuurlijk wel uitgebreid bevoelden met onze handen.

’s Avonds zaten mijn tante en ik lui op de bank tegen elkaar aan een romantisch-erotische film te kijken, waar ik haar vertelde over mijn vruchteloze pogingen bij Linda en mijn tante was trots op mijn terughoudendheid en vertelde mij dat Linda er vanzelf wel een keer klaar voor zou zijn. Ik moest maar gewoon geduld hebben.

“En,” zo zei ze mij, “tot die tijd gaan wij gewoon verder met de opleiding. Als ze dan eindelijk zover is, dan zal ze balen dat ze jou niet eerder in zich gelaten heeft.”

We fantaseerden wat we ooit ene keer allemaal met die twee blonde stoten van hiernaast zouden willen gaan uitvoeren en werden hier uiteindelijk zo opgewonden van, dat we in bed enkele van deze fantasieën met volle passie met elkaar hebben uitgeprobeerd.

Twee dagen later lag ik op mijn kamer rustig te lezen. Mijn tante was op kantoor en ik had het rijk voor mij alleen. Normaal vond ik dat niet zo erg, omdat ik graag op mij zelf was, maar deze keer voelde ik me opeens eenzaam. Linda was een dag weg met vriendinnen en ook Maaike was niet thuis. Uiteindelijk vond ik mijn heil in mijn boek en zo lag ik lekker te lezen, toen ik opeens de voordeur hoorde open gaan. Blij dat mijn tante weer thuis was stond ik op van mijn bed, maar nog voordat ik de kamer uit liep hoorde ik naast de stem van mijn tante ook die van Maaike. Ik stond gelijk stil en toen ik voetstappen op de trap hoorde, deed ik voorzichtig mijn deur zo dicht mogelijk, maar toch dat ik alles kon blijven horen.

“Waar is Rob?” hoorde ik Maaike zachtjes aan mijn tante vragen.

“Ik denk dat hij op zijn kamer is of hij is de hort op.” Zei mijn tante. “Hoezo? Wil je hem spreken dan?”

“Nee schat.” Hoorde ik Maaike zeggen. “Maar ik ben al de hele dag zo geil als boter en ik wil met je vrijen. Is al weer veel te lang geleden.”

“Mmm…” kreunde mijn tante. “Lekker. Ga maar vast de kamer binnen, dan ga ik even spieken of hij er is.”

Ik ging snel wee rop mijn bed liggen en deed alsof ik las. Mijn tante drukte de deur open en keek mij aan met een geile blik.

“Maaike is hier en wilt met me vrijen. Kom je zo lekker toekijken lekkere knul van me?”

Ik knikte gretig en voelde mijn pik al opzwellen. Mijn tante gaf me nog een geile knipoog en verdween weer uit mijn blik. Ze liet ,mijn deur op een kier staan en daardoor kon ik redelijk goed horen wat er een deur verderop ongeveer gebeurde. Ik wachtte even enkele minuten, die in mijn herinneringen wel een uur leken te duren, maar ik was wel zo voorzichtig genoeg om niet gelijk naar de slaapkamer van mijn tante te lopen. Ik wilde ze eerst helemaal met elkaar bezig hebben. Dat vergrootte de kans voor mij om lekker ongezien te kunnen gluren.

Tien minuten duurde het voordat ik mij naar de slaapkamer van mijn tante toe sloop. Ik wist dat ik het niet droog ging houden, dus uit voorzorg had ik op mijn eigenkamer mijn kleding al uitgetrokken en mijn stijve pik wiebelde stram bij het lopen.

Bij de slaapkamer aangekomen gluurde ik voorzichtig door de kier van de deur en zag hoe Maaike in de armen van mijn tante lag en hoe ze elkaar op een verschrikkelijk geile manier aan het zoenen waren. Ze hadden elkaar duidelijk gemist, want het gesmak was overweldigend en ik genoot hoe ze elkaar streelden met de meest intieme en tedere bewegingen, maar toch ook met een heerlijk opwindende manier. Tussen het kussen door hoorde ik hoe ze elkaar duidelijk lieten blijken hoe zeer ze elkaar gemist hadden en het zoenen werd weer snel hervat en hun handen gleden nu over borsten, billen en benen.

Mijn tante keek af en toe heel stiekem naar de deur en zag mij staan, waardoor ze een geile glimlach kreeg, zonder dat ze iets aan Maaike liet blijken. Wel draaide ze langzaam Maaike op haar rug, die direct haar heerlijke benen spreidde en daarmee aantoonde, er geheel klaar voor te zijn om verwend te worden.

In het zachte licht van de kamer zag ik hoe nat ze al was en toen mijn tante speels haar hand op de vulva van Maaike legde, hoorde ik deze goedkeurend kreunen. Ik zag hoe Maaike ook probeerde met haar hand bij het kutje van mijn tante te komen, maar die lag strak op het lijf van Maaike en hield af. Wel hoorde ik haar zeggen:

“Nog even niet lieverd. Eerst jij maar even genieten. Ik kom straks wel. We hebben alle tijd.”

Maaike viel daarop ontspannen achterover en mijn tante speelde nu vrij met haar vingers tussen de benen van haar buurvrouw annex minnares. Ze liet mij duidelijk zien hoe ze met haar vingers de natte schaamlippen van elkaar trok en met de toppen van de vingers van haar andere hand met de binnenkant begon te spelen. Ook gaf ze kleine likjes op de lipjes en het klitje, maar was nog niet aan het beffen. Ze wilde mij optimaal laten meegenieten van het vingerspel, wat ik erg kon waarderen.

Maaike genoot van het lekkere spel tussen haar benen, maar smeekte al snel om een orgasme. Het spelen met haar kut had haar zo geil gemaakt, dat ze wilde klaarkomen. Mijn tante ging daarop achterstevoren op de buik van Maaike zitten en drukte de gespreide benen van Maaike nog wijder. Mijn tante gleed met haar handen van de warme dijen van Maaike naar het snijpunt van haar benen en begon met twee handen het druipende kutje te bepotelen. Ze stak twee vingers van haar linkerhand in het soppende kutje en met de vingers van haar rechterhand gleed ze strelend en wrijvend over het klitje. In een hoog tempo begon ze Maaike te vingeren en in hetzelfde tempo trok ik aan mijn pik, terwijl mijn tante mij goedkeurend naar mij zat te kijken.

Maaike kwam op een geweldige manier klaar op de vingers van mijn tante en toen deze maar tekeer bleef gaan in haar kut, kwam het tweede orgasme er gelijk achteraan. Daarbij spoot ze zowaar een grote straal kutvocht in een grote boog de kamer in. Ik moest nu snel mijn pik loslaten, want anders was mijn zaad bovenop de vlekken van Maaike beland. In mijzelf hijgend keek ik toe hoe Maaike lag bij te komen van haar orgasme. Maar Maaike was nog niet klaar en met een woeste zwaai draaide ze mijn tante om, zodat deze op haar rug op het bed terecht kwam. Ik was net op tijd achter de deur verdwenen om mij niet te verraden aan Maaike, die omhoog was gekomen.

Ik wachtte even een paar momenten en toen ik weer slobberende geluiden uit de kamer hoorde komen, durfde ik weer om het hoekje te gluren. Ik moest nu extra voorzichtig zijn, want Maaike lag met haar hoofd in mijn richting het kutje van mijn tante uit te likken. Ze lagen in standje 69 en mijn tante lag onder Maaike haar kut ook uit te likken. Het klonk allemaal lekker en het zag er nog lekkerder uit. Ik vond het dan ook uitermate jammer, dat ik mij verdekt moest opstellen en daardoor niet optimaal kon genieten van het geile spel, wat op het bed plaats vond. Pas toen ik twee vrouwenstemmen duidelijk signalen hoorde geven van naderende orgasmes durfde ik weer goed te kijken en kon nog net zien hoe Maaike haar blonde hoofd stevig tegen het wild schokkende onderlijf van mijn tante drukte, terwijl er tegelijkertijd uit haar mond ook kermende geluiden kwamen, die duidden op een heerlijk orgasme.

Ik trok mij nu even terug en sloop terug naar mijn kamer om even ene slok te drinken uit de fles frisdrank, die daar stond. Toen ik weer bij de slaapkamer terug was, hoorde ik Maaike en mijn tante met elkaar in gesprek.

“Zeg lieverd,” hoorde ik Maaike zeggen. “Heb jij echt drie dagen met Rob in eenkamer geslapen? Was dat niet raar… of eh… je weet wel…moeilijk?”

“Welnee.” Zei mijn tante. “Erg gezellig juist. Rob is een echte lieverd en ik heb me geen moment verveeld met hem.”

“Ja, dat zal best.” Ging Maaike verder. “Maar je begrijpt best wat ik bedoel. Je bent het toch met mij eens dat hij een lekkere knul is met een mooie pik. Heb je dan geen een keer de neiging gehad om hem even stiekem te begluren of eh… te betasten?”

“Nee hoor. Geen moment.” Zei mijn tante naar waarheid. Want stiekem kon je ons gedrag in België nu niet echt noemen.

“Ik kan je bijna niet geloven.” Hoorde ik Maaike zuchten. “Ik bedoel… jij bent net zo’n geile teef als ik en dan drie dagen met zo’n jonge adonis op een kamer. Ik had hem allang besprongen.”

Ik hoorde mijn tante gniffelen en hoorde haar plagend zeggen: “Jij wel. Die jongen is nu al weken lang hier en jij hebt hem nog steeds niet gepakt. Als je dat echt wilt, moet je snel zijn. Hij is hier nog maar een paar dagen.”

Ik moest wel even lachen om deze uitspraak, want mijn tante wist natuurlijk dat Maaike en ik al een paar keer met elkaar geneukt hadden. Maar het spelletje dat ze speelde, was verdomd goed.

“Zou je dat goed vinden dan?” hoorde ik Maaike verbaasd uitroepen.

“Natuurlijk schat.” Zei mijn tante. “Jij bent mijn liefste vriendin. Waarom zou ik jou dan iets lekkers willen onthouden? Alleen omdat hij mijn neefje is? Lekker belangrijk hoor. Ga er gewoon voor en neuk die jongen.”

“Mmm…” kreunde Maaike. “Ja neuken… dat is precies wat ik nu wil. Moet je eens voelen hoe mijn kut druipt. Vooral door het fantaseren over Rob lekt het me al uit de poes.”

“Ga dan maar eens lekker met je lekkere kontje naar achteren op het voeteind zitten schat.” Zei mijn tante. “Dan pak ik snel wat lekkers, dat ik in je flamoes kan duwen.”

Ik hoorde geluiden van twee mensen, die op het bed bewogen, gevolgd door de voetstappen van twee blote voeten naar de slaapkamerdeur. Uit voorzorg verborg ik mij net uit beeld, maar het was gelukkig mijn tante, die de deur open deed. Ze keek geil in mijn ogen en daarna naar mijn stijve pik. Ze aaide even langs mijn staaf, wat mij zacht deed kreunen en fluisterde toen heel zachtjes:

“Kom mee en doe wat ik je vraag. Dan gaan we Maaike verrassen.”

Ik liep heel stil achter mijn tante de slaapkamer in, die in de gauwigheid een voorbinddildo uit een lade had gepakt. Ze deed nogal luidruchtig de dildo voor en zei tegen Maaike, die met haar gezicht o peen kussen lag, dat ze zich schrap mocht zetten. Dan zou haar kut lekker gevuld gaan worden. Ik zag hoe Maaike haar fraaie achterwerk een beetje naar achteren bewoog op een hoogte, die mij heel goed paste en mijn tante wees mij dat ik achter Maaike plaats moest nemen. Ik wees mijn stijve pik in de richting van het natte kutje, waarvan de schaamlippen al van verlangen uit elkaar stonden en ik hoefde hem er alleen nog maar in te schuiven.

“Ben je er klaar voor schat?” vroeg mijn tante aan Maaike en die kreunde bevestigend. “Dan komt nu jouw kutvulling lieverd. Komt ie!”

En op dat moment drukte ik mijn pik in een keer tot aan het eind in de natte grot van Maaike, die met ene luide kreet mijn pik in zich voelde dringen.

“AAAHHHH!!!” riep ze uit. “JAAAHH Dat is wat ik nodig heb. Neuk me en neuk me hard!!!”

Ik legde mijn handen op de heupen van Maaike en begon met krachtige halen in haar stoten. Met een kletsend geluid sloegen mijn ballen tegen het klitje van Maaike, die kirrend en hijgend mijn stoten ontving. Eerst had ze nog niet door dat het niet mijn tante was, die haar neukte, maar toen ze onmiskenbaar mijn kloten voelde klotsen, keek ze opeens verschrikt achterom en zag mij in haar kut tekeer gaan, met een breed lachende tante naast mij.

“WAT!” riep Maaike uit. “Wat gebeurt hier? Wat eh…”

Mijn tante kroop gelijk op Maaike af en begon haar wild te kussen.

“Jij wilde toch geneukt worden en wel door Rob?” vroeg ze toen ze haar mond van die van Maaike haalde. “Nou schat. Hier heb je hem dan. Laat je gaan en geniet er maar van. De rest komt straks wel.”

Maaike liet zich nu helemaal gaan en met een wilde blik in haar ogen keek ze mijn tante strak aan en liet zich door mij stevig neuken. Door alle voorgaande geile gebeurtenissen was ik al behoorlijk geil en ik wilde klaar komen. Maar ik wilde ook Maaike op mijn pik laten klaar komen, dus ik deed mijn best om haar eerst het genot te geven. Dit werd mij wel heel moeilijk gemaakt doordat Maaike zo verschrikkelijk aan het draaien was met haar kont. Toch lukte het mij om eerst Maaike een orgasme te laten krijgen. Het feit dat mijn tante met haar vingers het klitje van haar vriendin aan het vingeren was, hielp daar wellicht ook wel aan mee.

Niet veel later kwam ook ik klaar en met enkele krachtige stoten spoot ik mijn zaad diep in de kut van Maaike, die krijsend riep dat ze eindelijk weer eens heet zaad in haar voelde spuiten. Bonkend en schokkend bleef ik in en uit haar gaan, totdat de laatste druppel verschoten was. Toen pas haalde ik mijn pik uit het pulserende kutje van Maaike en plofte voldaan maar vermoeid naast haar op het bed.

Maaike besprong mij meteen en ging met haar lekkende kut op mijn buik zitten. Ik voelde hoe mijn eigen zaad over mijn buik drupte en Maaike schoof hitsig met haar onderlijf over mijn buik en schaamstreek, deze twee op deze manier nat en glibberig makend. Ze zoende mij intussen wild en tussen de kussen door heb ik denk ik wel tien keer een bedankje gehoord, wat ik lachend over mij heen liet komen. Mijn tante haalde ons op een gegeven moment uit elkaar met de woorden:

“Kom op stelletje knuffelbeesten, dan gaan we ons even opfrissen onder de douche. Daarna kan ik wel iets te drinken gebruiken en nik snak inmiddels naar een sigaret.”

We sprongen met zijn drieën onder de douche en sopten elkaar lekker schoon, waarna we naakt als we waren, naar beneden liepen waar Maaike en mijn tante op de bank poften en mijn tante mij lief aankijkend vroeg om hen een wijntje in te schenken.

Ik haalde de bestelde drank en pakte een fauteuil, die ik demonstratief recht tegenover de twee naakte vrouwen schoof en er heerlijk in ging zitten met een perfect uitzicht.

Mijn tante stak een sigaret op en gooide het pakje in mijn richting, welke ik handig opving en er ook een sigaret uit nam. Maaike wilde er ook een en ik gooide het pakje naar haar toe. Zo zaten we met zijn drieën te roken en te drinken en Maaike vroeg ons honderduit over hoe ik zo opeens in de kamer was verschenen en hoe het kwam, dat ik mijn zo open had gegeven, met mijn tante erbij en mijn tante en ik vertelden haar alles over hoe zij mijn seksuele opvoeding had gestart en waar dat uiteindelijk allemaal toe geleid had. Maaike luisterde met steeds roder wordende oortjes en wangen toe en naarmate onze details explicieter en geiler werden, begon ze ook met haar kontje in de kussens van de bank te draaien. Ze werd echt geil van ons en ook mijn tante en ik werden geil bij alle herinneringen. Steeds vaker gingen handen naar geslachtsdelen om even te voelen en toen mijn tante en ik uitgebreid verslag deden van ons geile feest in het kasteel van de baron, zat Maaike zich alweer uitgebreid te vingeren.

Daardoor wilde ik weer actief bezig zijn en ik zette mijn inmiddels al lang lege wijnglas weg en liep op Maaike af. Ik ging voor haar door mijn knieën en kroop tussen haar benen, die ze vanzelf uit elkaar had gezet. Ik drukte kusjes op haar knie en kuste mij een weg via de heerlijke zachte huid van haar dij naar boven. Ik drukte met het topje van mijn neus tegen haar klitje en stak mijn tong tussen haar schaamlippen. Met langzame halen liet ik mijn tong van haar anus naar haar klitje glijden en weer terug. Onderweg stak ik mijn tong diep in haar grotje en likte haar sappen met smaak op. Maaike lag nu achterover te genieten van mijn likkende tong en mijn tante had inmiddels haar tong op een van Maaike’s tepels gezet en begon deze ook te likken, terwijl ze de andere tepel met haar vingers verwende. Op deze manier zorgden we er beiden voor dat Maaike tot een heerlijk orgasme kwam en ik deed mijn uiterste best om al het vocht op te likken en door te slikken. Dit op speciaal verzoek van mijn tante, die liever niet te veel vlekken op haar bank wilde hebben.

Nadat ik Maaike zo goed mogelijk schoon had gelikt kwam ik overeind en keek verlekkerd naar de twee lekkere vrouwen onder mij. Ik zag hoe Maaike verlangend naar mijn stijve pik keek en ook mijn tante had blijkbaar erg veel in om weer met mij te gaan spelen. Ik pakte vol bravoure mijn pik beet en wees er beurtelings mee naar het gezicht van Maaike en mijn tante.

“Wie van de dames wil als eerste?” vroeg ik zo stoer mogelijk.

Maaike kwam heel langzaam naar voren en strekte haar hand uit naar mijn geslacht. Ze aaide hem even en zei toen tegen ons:

“Ik zou graag jullie een keer met elkaar bezig willen zien. Lijkt mij zo geil om een tante met haar neefje te zien rotzooien. Willen jullie mij een showtje geven?”

“Graag zelfs.” Zei mijn tante met een geile schittering in haar ogen. “Maar dan wel boven, waar we de ruimte hebben en lekker vlekken kunnen maken.”

Ik hielp mijn tante overeind, maar nog voor we naar boven gingen nam ik haar in mijn armen en stonden we voor de neus van Maaike elkaar een heerlijke tongzoen te geven. Maaike kreunde al van geilheid en maande ons om snel naar boven te gaan. Ze wilde meer zien van ons. Wij wilden haar graag meer laten zien, dus spoedden wij ons naar de slaapkamer van mijn tante en wierpen wij onszelf op het bed. Ik begon weer met mijn tante te vrijen, maar al snel lagen we in 69 elkaar oraal te verwennen. Maaike lag naast mijn tante te genieten hoe deze mijn pik in haar mond nam en er heerlijk aan lag te zuigen en te likken.

Ze lag met haar benen in de richting van mijn hoofd en ik hoefde mijn hand maar uit te steken om haar te kunnen aanraken, wat ik dan ook regelmatig deed en daardoor in de gaten kreeg, dat zij zichzelf lag te vingeren op ons.

“Wauw…” hijgde Maaike tegen mijn tante. “Jullie maken mij zo verschrikkelijk geil. Jullie moeten je schamen om dit zo lang voor mij geheim te houden. En nu wil ik jullie met elkaar zien neuken. Ik wil die lekkere pik van jouw neef in jouw incestkut zien stampen.”

Mijn tante kroop van mij af en keek Maaike met een geile blik aan. Terwijl haar hand tussen haar benen bewoog, vroeg ze aan haar minnares:

“Zeg maar hoe je ons wilt hebben schat. Het is jouw feestje vandaag.”

“Mmm…” kreunde Maaike van opwinding. “Dan wil ik dat jij op hem gaat zitten als een cowgirl.”

Mijn tante keek mij aan met een grote grijns, want naast doggy-style, was dit haar favoriete standje en dat wist ik inmiddels als geen ander. Ze kroop dan ook bovenop mij en ik richtte mijn stijve pik, die nog nat was van haar speeksel, in de richting van haar druipende vagina. Mijn tante steunde met haar handen op mijn borst en liet zich langzaam naar beneden zakken.

Onder toeziende blikken van Maaike kwam mijn tante omhoog en begon ze mij te berijden. Vol genot keek ik hoe mijn tante als een roodharige amazone op mij zat te wippen. Haar roomblanke borsten waren stevig, maar wiebelden heerlijk op en neer bij elke stoot die ze neerwaarts maakte. Ze strekte haar bovenlijf door met haar handen door haar felrode lokken te graaien en ik kreunde van opwinding. Mijn tante was al een tijdje meer dan mijn tante. Ze was mijn minnares en partner geworden en elke keer als we neukten, danspatten de vonken ervan af. Zo ook deze keer. Maaike zat dan ook met ingehouden adem te kijken hoe wij elkaar neukten. Nee, dit was geen neuken meer, dit was een paring. Vol lust en liefde verwenden wij elkaar op de enige manier, die wij nog kenden. Door elkaar het ultieme genot van een lichamelijke eenwording te schenken.

Ik merkte dat Maaike zich naast ons te lag vingeren terwijl ze naar ons keek. Ik wierp haar een kusje toe en zei haar maar lekker van ons te genieten. Daarna verlegde ik mijn aandacht al weer snel naar mijn tante. Ik legde mijn handen op haar heupen en streelde haar zijen, wat haar deed rillen van opwinding. Ze kreeg kippenvel, maar dat was zeker niet van de kou.

Na een minuutje of tien kwam ze voorover hangen, met weer haar handen op mijn borst. Ik kon nu goed bij haar borsten en begon deze te kneden, waarbij ik ook af en toe in haar tepels kneep. Telkens als ik dit deed, voelde ik haar kutje zich om mijn pik spannen.

Ik bleef dit spelletje herhalen en dat hielp mijn tante naar haar hoogtepunt. Trillend en schokkend zat ze klaar te komen, waarbij ze zich over de hele lengte van mijn pik had laten zakken.

Ik was zelf nog niet zover en ik tilde mijn tante aan haar kont een beetje omhoog. Mijn tante wist wat er ging komen en drukte haar bovenlijf strak op mijn borst, waarbij haar borsten tussen onze lichamen geplet werden en haar tepels in mijn huid prikten. Ze begon mij te zoenen en op dat moment nam ik het neuken van haar over.

Met korte, maar felle slagen pompte ik nu mijn pik in haar soppende grotje en ik voelde hoe druppeltjes vocht uit haar kutje werden geperst en mijn ballenkletsnat maakten. Mijn pik ging sneller tekeer en ik bleef mijn tante zoenen, waarbij onze tongen een heerlijk gevecht met elkaar speelden en het speeksel vloeide net zo rijkelijk als haar kutvocht.

Nog geen vijf minuten later voelde ik mijn tante weer schokkende bewegingen maken en hoorde ik een diepe grom uit haar keel komen. Ze stond weer op het punt om klaar te komen. Ik stootte nog sneller en dieper in haar vagina en ook ik voelde weer een hoogtepunt opkomen.

Precies op het moment dat mijn sperma mijn ballen verliet kwam ook mijn tante klaar en tijdens ons gezamenlijk hoogtepunt drukte ik mijn tante heel stevig tegen mij aan, alsof ik haar nooit meer los wilde laten. Ik spoot enkele stralen vers heet zaad in de kut van mijn tante en zij ontving het dankbaar waarbij ze me weer heftig zoende.

Nadat onze orgasme uitgeraasd waren lieten we elkaar een beetje los, keken elkaar in elkaars bezwete gezichten aan en vertelden elkaar dat we heel veel van elkaar hielden, gevolgd door wederom een innige tongzoen. Pas daarna werden we ons weer bewust van Maaike, die met een verhit hoofd naast ons lag te hijgen.

“Jezus, wat was dit geil zeg.” Hijgde Maaike. “Ik heb nog nooit een man en een vrouw zo volledig in elkaar zien op gaan. Jullie lijken wel voor elkaar gemaakt te zijn, zo geweldig gaaf was het. Heel speciaal. EN geil. Ik ben verdomme wel drie keer klaar gekomen door jullie.”

Ik voelde mij verschrikkelijk trots dat ik met mijn jonge leeftijd door deze ervaren vrouw een man werd genoemd en ik voelde mij bijna groeien. Ik hoorde ook mijn tante antwoorden, dat zij elke keer als wij neukten eenzelfde ervaring voelde.

We lagen nog even gezellig met elkaar te kletsen en mijn tante en ik moesten natuurlijk nog meer uitleggen hoe alles tussen ons is ontstaan. Toen we de reden vertelden dat ik heel graag met Linda seks wilde hebben, moest Maaike een beetje grinniken.

“Ja, dat zijn er wel meerderen.” Zei ze en streelde mij daarbij. “Je wilt niet weten hoe ik de jongens bij mijn huis weg moet slaan, sinds dat Linda een jonge begeerlijke vrouw aan het worden is. Gelukkig heeft Linda smaak en principes, dus de meeste boerenpummels komen niet eens in de buurt. Eigenlijk, als ik mij goed kan herinneren, ben jij de enige die bij haar op de kamer mag komen. Je hebt die drempel dus al overwonnen lekkere vent.”

“Ja, dat klopt.” Zei ik trots. “We hebben ook al af en toe lekker met elkaar liggen vrijen. Maar tot echt neuken is het nog niet gekomen. Dat is wel jammer, want het lijkt me heerlijk om in haar te mogen stoten.”

“Tja,” dan zal je toch echt heel veel geduld moeten hebben.” Zei Maaike. “Linda is in sommige gevallen nogal bang uitgevallen. Zeker na die nare ervaring van jullie op het strand een tijdje geleden, zal ze zich zeker wel een paar keer bedenken, voordat ze zichzelf aan iemand geeft.”

“Kan jij me er niet bij helpen?” vroeg ik hoopvol.

Maaike keek mij nu toch wel een beetje verbaasd, maar ook geamuseerd aan. Ze pakte mijn half stijve pik beet en trok er een beetje aan om hem harder te krijgen, waar ze niet veel moeite voor hoefde te doen.

“Dus,” begon ze, “jij wilt dat ik mijn dochter seksueel voorbereid, zodat jij haar kan neuken?”

“Ja zeker.” Zei ik vol overtuiging. “Als je dat voor mij wilt doen, dan zou ik je eeuwig dankbaar zijn.”

“En wat zit er in voor mij?” vroeg ze met een ondeugende blik in haar ogen.

Ik keek mijn tante even aan en zij knikte mij bemoedigend toe. Daarop zei ik:

“Dan mag je met mij seks hebben wanneer jij maar wilt.” Sprak ik en zag mijn tante haar ogen gelijk geil glinsteren, mij daarmee ook van haar kant toestemming gevend.

“Hmm….” Zei Maaike geil. “Zo’n aanbod kan ik natuurlijk niet afslaan. Goed dan, dan zal ik het doen. Maar ik wil al wel een kleine vooruitbetaling.”

Nauwelijks had ze dit gezegd of ze liet zich op haar rug vallen en trok haar benen zo wijd mogelijk uit elkaar. Ik kroop direct tussen haar benen en begon haar vochtige kutje te likken. Eerst nog lekker rustig, maar naarmate ze vochtiger werd ging mijn tong sneller en steviger te keer. Ik genoot weer van haar smaak en geur en vol overgave befte ik Maaike totdat ze kirrend en hijgend onder mij lag te kronkelen met haar onderlijf. Ik drukte een vinger in haar hete grotje, maar Maaike wilde een ander deel van mijnlichaam in zich voelen.

Ze trok me aan mijn oren omhoog en eiste, dat ik haar ging neuken. Ik keek in haar wilde ogen en zag niets dan geilheid. Ik kroop gewillig bovenop haar en voelde de broeierige hitte van haar lichaam tegen mijn huid stralen. Toen mijn pik tegen haar kut aanstootte, kreunde Maaike het uit en drukte haar mond op die van mij. Al zoenende met deze geile vrouw bewoog ik net zo lang met mijn onderlijf, totdat mijn pik tegen haar vaginamond aan kwam en toen ik dat voelde, liet ik mijn pik in een tergend langzaam tempo haar grot in glijden.

“NIET ZO LANGZAAM!!! HARD WIL IK GENEUKT WORDEN!” riep ze naar mij toe.

Ik haalde langzaam terug en stootte toen met een harde stoot in een keer tot aan het einde in haar kut, wat Maaike een kreet deed slaan.

“JAAA!!! ZO MOET JE ME NEUKEN!! MAAK ME KLAAR!!!”

Ik besloot nu alles te geven en in een heel hoog tempo en met harde slagen neukte ik Maaike, die hier ultiem van genoot en al redelijk snel haar hoogtepunt bereikte, en daarna nog een en nog een. Ze leek in een aaneenschakeling van orgasmes beland te zijn en terwijl ze in het laken klauwde, haar hoofd wild heen en weer sloeg, sloeg ze haar armen en benen strak om mijn lichaam om maar zoveel mogelijk contact te houden en mij zo diep mogelijk in haar te drukken. Hierdoor kon ik niet meer makkelijk in haar stoten en ik wachtte dan ook geduldig af tot ze weer een beetje tot bedaren was gekomen. Ik bleef daarbij wel langzaam met mijn pik bewegingen maken om mijn eigen geile gevoel niet te laten verdwijnen.

Toen Maaike een beetje as bijgekomen liet ze me los en viel als een vaatdoek op het bed. Ze keek me met een vermoeide maar voldane blik aan en zei:

“Je neukt echt geweldig Rob. Echt wel dat ik er alles aan zal doen om Linda bij jou in bed te krijgen. Want zoals jij me net hebt geneukt, moet je echt vaker doen hoor.”

“Ok dan.” Zei ik rustig. “Wat je wilt kan je krijgen geile donder.”

Ik begon gelijk weer neukende bewegingen te maken en Maaike kreeg weer die geile blik in haar ogen. Heel even nog wilde ze protesteren, dat ze nog te gevoelig was, maar toen ik mijn duim op haar klitje liet gaan, vergat ze haar protesten en gaf ze zich weer aan mij over.

Mijn tante begon zich er nu ook mee te bemoeien en nam een voor een de harde tepels van Maaike tussen haar lippen om eraan te zuigen.

Ik neukte nu in een heel stuk rustiger tempo en deze beurt was echt bedoeld om er samen van te kunnen genieten. De harde seks had dus plaats gemaakt voor een teder en intiem genot van lichamelijke samensmelting.

Ik was deze keer de eerste die tot een hoogtepunt kwam en met enkele diepe stoten spoot ik mijn sperma in de kut van Maaike, die weer haar benen om mij heen sloeg, maar nu om te voorkomen dat mijn zaad uit haar zou lopen. Door deze houding lag ze met haar kontje iets omhoog en toen ze mijn pik in haar voelde verslappen vroeg ze aan mijn tante of zij haar kutje wilde schoon likken.

Mijn tante nam daarop mijn plaats in tussen de benen van Maaike en terwijl zij het zaad uit het kutje begon te slobberen lag ik naast Maaike en gaf haar een heerlijke tongzoen. Mijn tante kreeg het zowaar nog voor elkaar om Maaike nog een keer tot een orgasme te likken, maar toen was het voor haar wel voldoende. Volledig uitgeteld lag ze hijgend op het bed en mijn tante en ik speelden een lekker strelend spel met haar dampende en trillende lichaam.

Niet veel later vroeg ik mijn tante om het bad vol te laten lopen, wat ze gelijk deed. Maaike en ik vreeën nog wat met elkaar tot we geroepen werden, dat het bad klaar was. Ik tilde Maaike op en droeg haar in mijn armen naar de badkamer, waar ik haar uiterst voorzichtig in het warme water liet zakken. Mijn tante begon haar rug in te soppen en ik kroop voor haar in het bad erbij en met een andere zachte spons sopte ik haar voorkant in.

Ik verplaatste mijn handen naar de nog trillende benen en mijn tante maakte hier gelijk gebruik van door met haar handen de borsten van haar vriendin te ontdoen van het ruime sop, dat mijn spons daar had achter gelaten.

Op deze manier vertroetelden we Maaike, totdat ze weer helemaal op adem kon komen. Ze lag heerlijk ontspannen met haar hoofd tegen de borsten van mijn tante en keek op een gegeven moment met opgeheven hoofd mijn tante aan. Een beetje verontschuldigend zei ze:

“Nu ben jij helemaal niet klaar gekomen. Sorry schat. Zal ik het straks nog even goed maken met je?”

“Maak je maar geen zorgen lieverd.” Zei mijn tante en gaf Maaike een lieve kus op haar voorhoofd en neus. “Rob zal me later vanavond vast nog wel even onder handen willen nemen. Nietwaar Rob?”

Ik was inmiddels de benen van Maaike aan het masseren en knikte mijn tante toe, dat dit zeker nog wel in orde ging komen. We hielpen Maaike het bad uit, droogden haar af en hielpen haar met het aankleden. Ze moest helaas naar huis toe, want Linda zou er intussen al wel zijn en die zou zich ongetwijfeld gaan afvragen, waar haar moeder zo lang bleef.

We namen afscheid van Maaike en toen we weer alleen waren nestelde mijn tante zich knus tegen mij aan op de grote bank in de woonkamer. We rookten samen een sigaret en dronken er koffie bij. We bespraken de recente ontwikkelingen met elkaar en mijn tante waarschuwde mij nog even lachend, wat ik aan Maaike beloofd had.

“Vergeet niet,” zei ze ondeugend, “dat zij bijna door kan gaan als nymfomaan. Je zult je handen er nog wel vol aan hebben.”

“Geeft niks.” Zei ik en streelde haar borst, die bloot was komen te liggen in haar losgeknoopte kamerjas. “Ik denk dat ik jullie wel aan kan hoor. En je moet maar zo denken… na de vakanties kan ik rustig bij komen op school.”

“En wat dan als jij thuis een vriendinnetje krijg?” vroeg mijn tante

“Wat dan?” vroeg ik verbaasd. “De meeste meiden in mijn klas zijn te stom of te arrogant. Zij mogen niet eens in de schaduw staan van jou. Nee hoor. Zolang ik nog bij jou mag blijven komen, heb ik helemaal geen behoefte aan een vriendin thuis.”

“Ik zou heel stiekem ook niet anders willen lieverd.” Zei mijn tante

Ik hoorde heel even een kleine brok in haar keel en toen ik in haar gezicht keek zag ik een klein traantje langs haar wang naar beneden glijden. Ik tilde haar hoofd op en drukte mijnmond op de hare voor een liefdevolle zoen, die zeker wel tien minuten aan hield. We keken samen nog wat TV maar beiden hadden geen benul wat we aan het kijken waren. We zaten stil tegen elkaar aan in onze eigen gedachten verborgen en ik bracht de afgelopen weken nog eens voor mijn ogen.

Ik was aan het begin van de vakantie nog een echt jongetje, maar in de afgelopen weken was ik ontplooid tot een man met een heerlijke minnares en twee mooie blonde vriendinnen, waarmee ik met een al lekker geneukt had. In die paar dagen in België had ik al meer beleefd, dan menig volwassen man ooit zou beleven en ik voelde mij de gelukkigste jongen van de hele wereld.

Maar tegelijkertijd realiseerde ik mij ook, dat ik aan het eind van deze week alweer naar huis toe moest. De week daarop moest ik weer naar school en van mijn ouders mocht ik helaas niet tot het laatste eind van de vakantie hier in Vlissingen blijven. Daarnaast moest ik ook nog mijn schoolboeken ophalen en aan mijn vakantie zou dan ook echt een einde komen. Die gedachte maakte mij wel een beetje verdrietig, maar dat gevoel stopte gelijk, toen ik mijn tante hoorde zeggen:

“Ga je mee naar bed Rob? Ik wil met je vrijen.”

Ik slikte mijn snik weg en nam mijn tante liefdevol bij de hand om samen de trap op te lopen naar haar, nee onze slaapkamer. Voor het bed nam ze mij in haar armen en al zoenend ontdeden we elkaar van de weinige kleding, die we aan hadden. We kropen op het bed, waar we begonnen te knuffelen, maar gingen al snel over in het wederzijds verwennen van elkaars lekkere plekjes. Mijn pik werd al snel stijf en ook tussen de benen van mijn tante was het al heel vochtig geworden.

Mijn tante kroop naar beneden en al kussend over mijn lichaam kwam ze steeds dichter bij mijn pik die kloppend van verlangen wachtte op haar mond. Ze likte eerst met lange halen over de hele lengte van mijn schacht en speelde toen even met mijn eikel. Ze blies er even over, wat mij deed rillen van de plotselinge afkoeling, maar direct nam ze daarop mijn eikel in haar mond. De hitte die ik toen voelde deed mij kreunen van genot en mijn tante begon mij heerlijk rustig te pijpen. Ze zoog zachtjes en met haar tong maakte ze draaiende bewegingen om de eikel.

Ik wilde haar nu ook proeven en trok haar lichaam naar mij toe. Ze begreep direct wat ik wilde en werkte goed mee, zodat ze met haar onderlichaam boven mijn mond kwam te liggen. Ik voelde de eerste druppel geil op mijn lippen vallen en ik trok haar op mijn mond om haar lekker te beffen. We pasten onze tempo’s op elkaar aan en zo lagen we elkaar heerlijk te verwennen, maar nog zonder klaar te komen. Net toen ik wilde zeggen dat ik haar wilde neuken liet ze mijn pik uit haar mond glijden en hoorde ik haar hijgend zeggen:

“Wil je in me komen Rob? Ik wil je in mijn kutje klaar voelen komen.”

Elkaar los latend kroop mijn tante boven op mij en draaide zich met haar gezicht naar mij toe. Ze zakte boven mijn pik omlaag en ik voelde haar natte spleet mijn eikel kussen. Heel even wreef ze mijn eikel tegen haar klitje heen en weer en daarna keek ik toe hoe mijn pik, nat van haar speeksel, langzaam beetje bij beetje in haar hete grot gleed. Heel even kwam ze weer iets omhoog en ik zag hoe haar kleine schaamlippen mee naar buiten werden getrokken. Ze zakte weer omlaag en toen zat ik helemaal in haar, waar ze even stil bleef zitten om te genieten van de vulling van mijn pik in haar vagina. Ze boog nu voorover en legde haar handen op mijn schouders, waardoor haar borsten in het bereik van mijn handen kwamen.

“Speel met mijn tietjes Rob.” Hijgde ze geil. “Dan zal ik je eens lekker neuken. Wat voelt jouw pik toch lekker in mijn kut schat.”

Ik pakte met beide handen haar heerlijke borsten beet en begon er zachtjes in te kneden. Haar stijve tepels prikten in mijn handpalmen en tussen het kneden door pakte ik ze af en toe beet tussen duim en wijsvinger en kneep er zachtjes in, wat bij mijn tante kleine geile kreuntjes ontlokte. Ze wipte nu in een lekker tempo op en neer en kneep daarbij af en toe met haar vaginawand in mijn pik. Mijn tante was de eerste van ons beiden die tot een hoogtepunt kwam en daarbij drukte ze zich zo diep mogelijk op mijn pik en met een schokkend onderlijf genoot ze van haar orgasme dat door haar heen raasde.

Toen zij een beetje bij was gekomen trok ik haar bovenop mij en zoende ik haar bezwete gezicht. We draaiden ons om, waardoor mijn tante op haar rug kwam te liggen met mij bovenop haar. Mijn pik was bij deze beweging uit haar kutje geschoten, maar die was al snel weer terug geplaatst. Ze sloeg haar armen en benen om mij heen en terwijl we elkaar strak in de ogen bleven aankijken neukte ik met stevige slagen ons beiden naar het ultieme genot. Ik kwam nu dicht tegen mijn hoogtepunt aan en versnelde mijn tempo. Mijn tante ontving mijn slagen goed en gaf nog beter tegenstoten, waardoor we in een hoog perfect ritme terecht kwamen. Daardoor duurde het niet lang en elkaar nog steeds strak aankijkend voelde ik mijn sperma uit mijn pik schieten. Ik spoot haar kut vol met mijn hete zaad en op dat moment zag ik aan haar gezicht en voelde ik aan haar kut, dat ook zij een volgend orgasme kreeg, dat minder heftig, maar niet minder lekker was.

We zoenden elkaar weer, waarna ik van haar af gleed en naast haar op het bed terecht kwam. Heerlijk ontspannen lagen we zo uit te hijgen en bij te komen van deze heerlijke seks met elkaar. Mijn tante kwam met haar warme rug tegen mij aan liggen en ze drukte haar hete kont tegen mijn slapper wordende pik, die nog een beetje nadruppelde. Ik sloeg mijn armen om haar heen en ik streek met een teder gebaar haar rode lokken van haar oor weg. Met een zachte stem fluisterde ik in haar oor:

“Ik hou van je Jolanda.”

Nog net voordat ik in slaap viel hoorde ik haar zeggen:

“Ik ook van jou Rob. Heel veel.”

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Tante Jolanda - 11

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net