Opwindend.Net
Datum: 20-03-2017
Stemmen: 39x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 10360x
Lengte: Gemiddeld
Julia - 10
Door Peter1948 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Julia - 9

Jullie denken misschien dat ik Julia, waarmee het begon, helemaal vergeet, maar dat is beslist niet zo. Er is geen sterkere band dan die tussen vader en dochter, althans dat vind ik.

Ze knielde op mijn bed tussen mijn benen en streelde mijn stijve pik. Zoals ze er al meer had gedaan, er mee spelen, strelen, trekken, aaien en voorzichtig mijn eikel tussen duim en wijsvinger nemen. Dan probeert ze het gleufje wat verder open te krijgen. Ze speelt een spelletje met me. Buigt haar hoofd naar beneden, ik voel haar warme adem op mijn eikel en trekt dan snel weer terug. Plagen heet dat.

Plots is het zo ver, ze duwt haar hoofd verder omlaag en ik voel haar sexy lippen rond mijn pik. Haar tong speelt met mijn eikel, haar vingers gaan zacht, maar vooral langzaam, op en neer over mijn schacht. Ik kreun, mijn ogen zijn gesloten.

Automatisch werk ik met mijn heupen mee, Ze doet haar mond verder open en mijn pik vindt zijn weg in haar keelholte. Zelfverzekerd gaat ze te werk, langzaam maar doeltreffend. Een constant ritme zelfs wanneer ze hoort dat ik onrustiger begin te ademen. Ze voelt dat ik verstijf. Ze laat mijn pik uit haar mond schieten en zegt met een brede glimlach “Goedemorgen papa”

Ik leun tegen het hoofdeinde van het bed en kijk afwisselend naar haar en mijn stijve pik. “Ga door, Julia, alsjeblieft, ga door” vraag ik smekend. Ze kijkt me uitdagend aan en schudt nee. Dar neem ik geen genoegen mee en voor ze het weet ligt ze op haar rug. Van verbazing slaakt ze een gil. Ik pak haar handen en druk die tegen de matras. Ik zit nu met mijn benen aan weerszijde van haar hoofd en kan maar één woord uitbrengen “PIJPEN”.

Mijn eikel drukt tegen haar lippen, ze opent haar mond en verdraait haar hoofd zo dat ik diep in haar keel kan komen. Ze is zo opgewonden dat ze zelfs haar benen ver spreidt en smakkende geluiden voort brengt. Ik ben zo geil dat ik maar een paar keer hoef te stoten voor mijn zoet zaad in haar keeltje spuit. Ze worstelt maar komt niet boven.

Ik hou haar in bedwang en ze weet dat ik haar pas laat gaan als ze al mijn zaad heeft weggewerkt. Met een glimlach kijk ik haar aan en zie dat er wat zaad tussen haar lippen door is ontsnapt. Ik veeg het langzaam terug haar mondje in. Ik weet dat ze dit lekker vindt.

“Julia, je bent een schat en je weet dat, als jij alles voor me doet, ik dat ook voor jou doen. Zal je altijd lief voor me zijn?” Ze schudde haar hoofd en ik liet haar daar liggen en ging douchen. Ze draaide zich om, nam na mij ook een douche en trok een zwarte bikinibroekje aan, het was buiten warm. Schonk een glas limonade in en liep naar het zwembad. Het water was hemels en ze sloot haar ogen toen ze zich op haar rug liet drijven. De tepels van haar blote tieten staken net boven het water uit.

Ze kon zich niet ontspannen. Peter had haar gevraagd of ze altijd lief voor hem wilde zijn. Ze wist het niet. Hield haar adem in en langzaam zonk ze naar de bodem van het bad. Ergens vond ze het lief dat hij haar dit had gevraagd. Maar wat is lief zijn? Het enige wat ze wilde doen is hem gelukkig maken en dat kon ze maar op één manier, ze had hem gevraagd er voor te zorgen dat ze samen een kind zouden krijgen. Ze kreeg een grijnslach op haar gezicht. Ja, ze zou altijd lief voor hem zijn.

Ze kreeg honger, ging uit het bad en liep naar de keuken om een pizza te pakken. Terwijl ze achter het fornuis stond zag in een ooghoek hem staan. “Wil je ook pizza?” vroeg ze.

Ze kreeg geen antwoord, het enige dat Peter deed was naar haar kijken. Haar licht getinte huid, haar harde tepels op haar kleine tieten die door de plooien in haar bui omhoog werden getrokken. “Moet ik een shirtje aantrekken?” Vroeg Julia met bedeesde stem, ze had haar ogen neergeslagen.

“Nee, liever niet” was het enige dat uit mijn mond kwam.

Samen zaten we de pizza te eten aan de keukentafel. Daarna ging ik terug naar mijn werkkamer en ging op de loveseat zitten. Even later ging de deur zacht open en kwam Julia binnen. Ik trok haar naast me op het bankje en zij keek tv terwijl ik met haar speelde. Mijn handen gingen over haar tieten, terwijl ik haar nek zoende en door haar haren streelde. Ze kronkelde tegen me aan.

Ik duwde haar een beetje weg, waardoor ze op haar rug kwam te liggen en ging op het bijpassende krukje zitten en trok haar benen op mijn schoot. Haar billen werden nu tegen mijn heup gedrukt en ik spreidde haar benen. Julia kronkelde van genot toen ik met mijn wijsvinger over de natte plekje in haar slipje wreef. Ik drukte de stof een beetje naar binnen in haar natte gleuf. Kneep in één tepel en deed toen hetzelfde met de andere.

Ze kreunde en kronkelde op de bank. Ze was niet meer in staat haar lijf stil te houden. Ze schokte met haar heupen, ze wilde maar één ding méééééééeéééééér. Ze kronkelde wild onder mijn handen. Ik maakte de strik van haar broekje los en duwde de toppen van twee vingers tussen haar lekker sappige roze lippen. Met mijn duim masseerde ik haar klitje. Ik maakte sneller en sneller cirkels over haar gleufje en Julia had geen controle meer over haar bewegingen. Haar hoofd tolde in het rond. Met beide handen pakte ze mijn pols vast en wilde méér. Ze kreunde in hoge tonen en de hectiek was niet van de lucht.

“Rustig, schatje, rustig, nog niet” zei ik en legde mijn hand op haar trillende buik en streelde omhoog naar haar tieten. Het tintelende gevoel in haar klitje trok langzaam weg. Haar ademhaling vertraagde en ze liet haar handen langs haar lichaam vallen.

Mijn handen vonden de weg terug. Ze masseerden haar dijen, drukte ze weer open en masseerde haar schaamstreek. Mijn vingers gingen over haar soppende lippen. Ik ging op mijn knieën naast de seat en opende haar benen verder. Met mijn tong ging ik langs haar dij naar haar lipjes.

Julia had zich vastgeklampt aan het kussen van de seat en schreeuwde het uit. Ik nam een lipje in mond en zoog erop terwijl ik een vinger in haar kutje liet glijden. Focuste mij toen op haar klit. Op het moment dat ik daar op zoog gilde Julia het uit van extase. Ik veranderde van positie en trok haar kruis naar mijn gezicht. Het leek of ze krankzinnig werd. Ik wist dat het niet lang meer zou duren voor ze klaar kwam.

Ik verstevigde het likken, met mijn tong van haar klit naar haar kont en terug. Ik had haar in een ijzeren greep en tilde haar iets meer op waardoor mijn tong de randen van haar anus kon masseren. Ze kronkelde waardoor mijn tong kans zag in haar anus te gaan.

“Pappa, ik kommm, neeeeee wacht, ja toch, ga door OHHHH MY GOD ik voel het ja, ja “ ze had mijn hoofd nu stevig in haar kruis gedrukt. Ik liet haar los en ze viel terug op de seat, greep haar bij haar dijen en drukte die open, zo ging ik door met zuigen.

Ze gilde het uit en ik stond op, draaide haar om, haar borsten tegen het kussen en haar kont in de lucht. Met mijn knieën drukte ik haar benen ver uit elkaar en dreef mijn kloppende pik in haar smachtende kut. Mij handen zette ik op haar billen en trok die zo ver ik kon uit elkaar, streelde de sluitspier.

Ik hoorde dat Julia het niet meer had. Soppende geluiden vulden de ruimte. Met de toppen van mijn duimen gingen beurtelings in haar anus. Ze had haar rug gebogen wat haar de gelegenheid gaf zelfs haar tieten vast te pakken. Ze kneep er hard in, Haar nagels maakte striemen op haar gladde huid.

Mijn pik was hard en glad door haar druipende kut. Ik bleef haar billen masseren en ik merkte dat Julia zich daarop concentreerde. Haar strakke kont gaf steeds meer toe, nat van haar sappen en slap door mijn massage.

Met een kreet trok ik mijn pik uit haar kut en duwde hem meteen in haar strakke kont. Julia gilde het uit, niet van pijn, want ze trok niet terug maar duwde door. Ze wilde hem er helemaal in hebben. Dit was voor mij druppel, een warme straal zaad schoot ik in haar kont, wat er weer voor zorgde dat Julia haar orgasme kreeg.

Vermoeid zakten we terug op de seat en bleven even zo liggen tot Julia tegen me zei “Dat was lekker pap, gaan we meer doen, want eh ………………. Over een tijdje zal je mijn kutje even niet kunnen gebruiken ik ben al een week of vier overtijd”

Ongelovig keek ik haar aan en stotterde “Bedoel je eh …… wil je zeggen dat eh …… krijgen we eh ……”

“Ja, pap, we krijgen samen een liefdesbaby”

Dat moet ik even verwerken. word ik nu monogaam? Of toch maar niet, Ik hou zo van lekkere meisjes, en Sandra is ook niet te versmachten. Wat zal ik doen?

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Bij Gebrek Aan BeterDoor: Woestijnrat
Gelezen: 4991x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.4
:: Cadeau Voor Mijn... - 7Door: Baco
Gelezen: 1543x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmoeder Milf Vreemdgaan
20-06
9.2
:: MariekeDoor: Ygg
Gelezen: 1823x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Stiefdochter, Pijpen, Eerste Keer
19-06
8.5
:: Ongelofelijk Lekker - 16Door: Lara
Gelezen: 5792x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
8.9
:: Onverwacht Bezoek Door: Boefje
Gelezen: 13452x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
7.6
:: Lustburg 2.6 –...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 1842x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi, Homo
19-06
9.2
:: De VerjaardagskalenderDoor: Peter1948
Gelezen: 20583x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Fantasie, Incest, Jong/oud, Eerste Keer
18-06
8.2
:: Opa Ontdekt, Lisa... - 3Door: Angela
Gelezen: 11427x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pa..opa
18-06
8.2
:: Mama Neem Jonge...Door: Marc
Gelezen: 29580x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaar Komen, Likken, Vingeren, Mama Strelen,
16-06
8.5
:: Ongelofelijk Lekker - 15Door: Lara
Gelezen: 10372x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.7
:: Nauwe Familiebanden Met...Door: Hottie
Gelezen: 33920x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Britney - 3bDoor: Karel Jr.
Gelezen: 10644x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vader, Dochter, Trio, Onbekende Vrouw
13-06
9.1
:: Mijn Zusje En... - 4Door: TheoMaxwell
Gelezen: 16666x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
13-06
9.1
:: Ongelofelijk Lekker - 14Door: Lara
Gelezen: 5987x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-06
9.1
:: Mijn Tweelingzus Nicole,...Door: JanDeManDieAllesKan
Gelezen: 26758x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zus, Tweeling, Aftrekken, Familie, Chanteren, Chantage
12-06
7.6
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net