Opwindend.Net
Datum: 26-04-2017
Stemmen: 178x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 30062x
Lengte: Lang
Mijn Eerste Keer - 1
Door De Marktkoopman - Zoek naar meer...

Ik was een jaar of elf toen ik voor het eerst met een iemand naar bed ging. Deze zin zal je begrijpen als je mijn eerste seksuele ervaring leest. Echt een succes nummer was het niet maar het heeft wel een deel van mijn leven beheerst. Mijn naam is Joop en ik ben als kind in een pleeg gezin opgevoed. Mijn moeder kon niet voor mij zorgen en ik werd door de kinderbescherming bij een gezin geplaatst waar nog een jongen en een meisje woonden. Dit zijn altijd mijn zus en broer gebleven. Ze waren een tweeling en drie jaar ouder dan ik. Het ging allemaal lekker totdat bleek dat ik regelmatig een ontsteking aan mijn piemel had. Na een bezoek aan de huisarts werd besloten dat ik besneden moest worden. Nu veertig jaar later geen enkel probleem meer maar in 1977 was dat iets waar niet over gesproken werd. Alleen mijn “ouders, broer en zusje”wisten er van. Ik was toen vijf en herinner me er niet zoveel meer van.

Toen ik echter wat ouder was en op een sportvereniging terecht kwam merkte ik dat tijdens het douchen er belangstelling was voor mijn piemel. Niet omdat hij super groot was of heel dik maar omdat mijn eikel altijd zichtbaar was. Daar werd dan in de kleedkamer over gesproken en nadat ik het uitgelegd had was het denk ik voor al mijn team genootjes normaal. Omdat mijn broer en zus ook bij dezelfde vereniging basketbalde hoorden zij er ook van en daar zat nou net de kneep. Mijn broer was makkelijk en lachte het van zich af maar mijn zusje was anders.

Toen ik uit school kwam en mijn ouders een weekend bij familie waren kwam mijn zus op m’n kamer en vroeg wat er tijdens het douchen was gebeurd. Ik legde alles uit maar omdat zij al veertien was wilde ze meer weten en zien. Omdat ik eerst protesteerde zei ze dat als ik mijn piemel liet zien zij ook haar broekje uit zou doen. Ik deed mijn broek uit en vol aandacht bestudeerde ze mijn piemel. Ze pakte hem vast en begon er mee te spelen. Hij werd groter en ik vond het wel een lekker gevoel. Ze wist er duidelijk meer van dan ik en ze vertelde vol vuur over de dingen die je er allemaal mee kon doen. Toen ik vroeg of zij haar broekje uit wilde doen weigerde ze. Ik was teleur gesteld en nadat ze een menstruatie verhaal vertelde accepteerde ik haar uitleg en ze beloofde dat ik een paar dagen later haar kutje mocht zien.

Een aantal dagen later zat ik op mijn kamer toen Nelleke mij riep. Ik opende de deur en zag dat ze niet alleen was maar dat Ria haar beste vriendin naast haar stond. Ze stapten samen mijn kamer in en sloten de deur. Nelleke zei” Wij hebben nog een afspraak en omdat er niemand in huis is denk ik dat ik nu ga doen wat ik je beloofd heb”. Maar ik protesteerde en zei dat Ria er bij stond. Ze gingen alle twee lachen en toen ze naar elkaar knikten tilden ze gelijk hun jurkjes omhoog en zag ik dat ze geen broekjes aan hadden. Ze lachten en Ria zei” Bij mij mag je wel even voelen maar dan wil ik dat ook bij jou”. Nelleke zei “ Leuk hé zij heeft er haartjes op en ik heb me geschoren nu moet je alleen je piemel nog laten zien en voelen aan Ria”. Ik liet mijn broek zakken en gelijk voelde ik twee handen die met mijn piemel speelden. Hij werd snel groter en dikker en Ria was vol lof over mijn maat. Zij was een meisje dat al met jongens rommelde en dat wist ik van Nel. Die had dit wel eens verteld.

Niet lang daarna wilde ik ook voelen en bracht mijn hand naar het behaarde kutje van Ria maar Nelleke zei” Je mag ook bij mij voelen hoor dan voel je het verschil”. Ik deed wat gevraagd was en voelde dat Ria natter was dan mijn zusje en Ria begon uit te leggen dat ik mijn vinger in haar kutje mocht steken en dat langzaam in en uit haar moest bewegen omdat dat zo’n lekker gevoel was. Nelleke wilde dat ik bij haar het zelfde zou doen en legde uit wat haar klitje was en dat ik me daar vooral op moest concentreren. Nu merkte ik dat ze harder ging zuchten en Ria was zo nat dat ik er gemakkelijk nog een vinger bij kon doen. Ria zei dat ze klaar ging komen en gelijk werd haar lichaam overspoeld door een orgasme. Ik schrok en trok mijn vingers uit haar kutje maar gelijk bracht Ria haar vinger naar haar kutje en ging verder waar ik gestopt was en zei” Hoe kan je nou stoppen als ik aan het klaar komen ben”?

Ik wist niet wat ik zeggen moest maar Nelleke zei” Ik kom nu ook bijna maar je moet door blijven gaan hoor”. Ik ging door en wat later kwam ze ook klaar. Ik keek Ria aan en verontschuldigde me voor wat ik fout had gedaan maar even later werd besproken dat ik komende woensdag middag seks les van de dames zou krijgen en dat ik dan ook klaar mocht komen. Ik was pas elf geworden en wist niet wat ik daar van moest verwachten. Toen we die avond gegeten hadden en naar bed gingen vroeg ik mijn zusje wat er zou gebeuren op die woensdag en niets van seks wist. Ze lachte en kwam vijf minuten later terug en gaf me een seksboekje waarin veel foto’s stonden en ook verhalen. Die laatste moest ik lezen en dan zouden we er als er niemand thuis was over praten. Ik moest beloven er met niemand over te praten en het boekje te verstoppen zodat niemand het zou vinden.

Bijna dagelijks sprak ik met Nelleke over wat ik gelezen had en dat ik ook gelezen had dat er sperma uit mijn piemel kon komen. Nelleke lachte en zei” Dat doen we woensdag wel als Ria er is”. Ik kon mijn gedachten nergens bij houden en ieder vrij moment speelde ik met mijn piemel. Dinsdag avond na het eten ben ik vroeg naar bed gegaan en voordat ik slapen ging kwam Nelleke mijn kamer in. Ze had haar nachtjaponnetje aan en zei dat ze het boekje op kwam halen. Ik gaf het haar en zei dat ik zenuwachtig was voor wat de volgende dag zou gebeuren. Ze draaide zich om voordat ze de deur uit stapte en trok haar japon helemaal omhoog en voor het eerst zag ik haar tietjes met daarop tepeltjes die er uit sprongen. Ze lachte en zei “Welterusten. Geil hé”. En weg was ze.

Ik kon bijna niet slapen en de volgende dag op school ging het niet veel beter. De leraar vroeg waar ik met mijn gedachten was en ik vertelde dat ik slecht geslapen had en om elf uur stuurde hij me naar huis. Het laatste uur was tekenles en dat kon ik wel missen. Eenmaal thuis ga ik snel naar mijn kamer en ga op m’n bed liggen wachten wat er komen gaat. Als ik wat later hoor dat Nelleke en Ria thuis komen begint mijn lichaam te gloeien. Ze komen mijn kamer in en ik zie dat ze er een beetje sletterig uit zien. Ik heb al een beetje een stijve en Ria is de eerste die mijn piemel vast pakt. Ik zie dat Nelleke zich uit kleed en heeft weer geen slipje aan heeft en wisselt ze van plaats en begint Ria zich te ontkleden op dezelfde manier. Ze kijken elkaar aan en dan zegt Ria nu is het jou beurt. Ik doe alles uit en als ik mijn broek uit doe trek ik gelijk mijn slip ook naar beneden en springt mijn piemel de vrijheid tegemoet. Ik neem plaats op mijn bed en aan iedere kant komt er één zitten.

Nelleke pakt mijn stijve vast en vraagt of ik al eens klaar gekomen ben. Ik zeg van niet en vertel dat ik wel getrokken heb maar telkens het gevoel kreeg of ik heel erg moest plassen en dan gestopt was. Ze lachten en Ria zei” Jij gaat straks voor het eerst in je leven klaar komen”. Nelleke kwam voorover en nam mijn piemel in haar mond en begon te likken en zoog er ook aan wat een heerlijk gevoel was. Nu zei Ria dat ik haar moest vingeren en aan haar tepels moest likken. Toen ze iets onderuit ging liggen kon ik makkelijker mijn vingers in haar kutje steken. Ria begon met mijn ballen te spelen en ik wist niet wat mij overkwam. Wat later begon ze met haar kutje te knijpen en zei” Ga door hé Joop ik ga klaar komen. Niet stoppen hoor …..Ik KOOMMMM ik kom en ik voelde haar lichaam schokken. Toen dat minder werd wilde Nelleke het zelfde. Ze wisselde en niet lang daarna werd ik door Ria gepijpt. Hier was het verschil merkbaar dat Ria meer ervaring had dan mijn zusje.

Na enkele minuten kwam Nel ook schokkend en kreunend klaar. Zij was natter dan Ria en ik voelde steeds dat ik bijna moest plassen wat ik dan ook zei en dat was dan het moment dat Ria even stopte. Nu moest ik op mijn rug op bed gaan liggen en zouden ze mij verwennen. Terwijl ik zo lag begonnen ze me af te trekken en Ria zat zich gelijk weer te vingeren Toen ik zei dat dat gevoel er weer was trok Nelleke stevig door en gelijk daarna voelde ik mijn eerste sperma op mijn buik landen en er volgde nog een paar kleine straaltjes. Nu kwam Ria snel voorover en likte aan mijn piemel en kuste me daarna. Ik voelde haar tong mijn lippen van elkaar drukken en proefde gelijk mijn eigen sperma. “ Lekker hé “zei ze en toen ik naar mijn piemel keek zag ik dat Nelleke mijn buik schoon likte. Ik zei dat ik dit allemaal heerlijk vond en gelijk zag ik mijn kamerdeur open gaan. Ik verstijfde maar Nelleke riep` Neuken neuken ik wil hem in mijn kutje`. En Ria zei `Ik wil hem ook wel lekker in mijn buikje voelen spuiten`.

Daar stond mijn moeder. Ze keek ons aan en zei” Aan kleden jullie en ik spreek jullie over vijf minuten beneden alle drie”. Dit was totaal onverwacht en we wisten niet wat er zou komen en waren snel beneden. Moeder zat aan de eetkamer tafel toen wij de kamer binnen kwamen. Ik had een kop zo rood als een tomaat en Ria en Nelleke deden daar niet voor onder. Toen we aan tafel zaten zei m´n moeder” Als eerste wil ik zeggen wat daar boven gebeurd is niet bespreekbaar is. Toen ik thuis kwam vond ik een slipje van Nelleke boven aan de trap en op de overloop een string die ik niet kende. Ik denk dat de dames dus nog in hun blote kont zitten”. Ze keek ze aan en alle twee knikten ze.” Ik denk dus dat jullie samen een afspraak gemaakt hadden om Joop te verrassen. Vooral omdat zijn kleding allemaal naast z’n bed op de grond lag. Dus leggen jullie maar uit wat er gebeurd is”.

Ze vertelden het hele verhaal van de douchen bij de basketbal en dat Nelleke nieuwsgierig geworden was en samen met Ria dit plannetje gemaakt hadden. Ik zat er maar wat bij en toen ik zei dat het niet alleen hun schuld was zei moeder” Ik werd gebeld op mijn werk dat Joop naar huis gestuurd was omdat hij zo moe was. Iets wat ik me nauwelijks voor kon stellen omdat hij gisteren vroeg naar bed was gegaan. Omdat ik bezorgd was ben ik dus vroeger dan normaal naar huis gegaan. Nooit had ik verwacht dat ik dit aan zou treffen toen ik thuis kwam. Ik bespreek dit alles met jullie vader en dan beslissen we wat er verder gaat gebeuren. Tot die tijd blijven jullie thuis en mag Ria hier niet komen”.

Nu zei Nelleke dat ze zo opgewonden was omdat ze telkens als vader en moeder seks hadden ze alles kon horen en dat het bed dan tegen de muur bonkte en als ze dan bij het sleutelgat luisterde ze alles kon verstaan wat pa en ma zeiden. Ook had ze een paar keer op een stoel gestaan en door het raam boven de deur gekeken. Nu kleurde moeder en zei” Oké jullie gaan huiswerk maken en Ria gaat naar huis. Ik vertel nu nog niets tegen je ouders en later praten we verder. Jullie doen nu je broekjes aan en weg wezen”.

Dit waren de spannendste uren van ons jonge leven en na het eten ging mijn oudste broer naar zijn vriendin en tijdens de koffie moesten we aan tafel plaats nemen voor de bespreking en de eventuele straf. Vader nam het woord en zei verbaast te zijn over wat moeder had verteld. Uit zijn verhaal kwam ook naar voren dat hij nooit geweten had dat als ze aan het vrijen waren dit voor Nelleke zo goed hoorbaar was. Daar stond dan wel tegenover dat zij volwassen waren in hun slaapkamer en dit nieuw voor hen was. Wij hadden wel seksuele voorlichting gehad en alles was altijd bespreekbaar geweest. Ook vertelde vader dat hij en ma elkaars eerste liefde waren geweest. Zij hadden de zelfde leeftijd als wij nu en hadden alles samen beleefd en nadat het uit was gegaan waren ze later weer bij elkaar gekomen. Ik vroeg of ze het toen ook gedaan hadden zoals moeder vanmiddag gezien had. Pa kleurde en moeder draaide haar gezicht wat weg en vader zei” Ja Joop wij zijn ook ondeugend geweest alleen zijn wij nooit betrapt”. Hij stelde voor om niet met de ouders van Ria er over te spreken en zou haar nu bellen om te vragen of ze naar ons wilde komen.

Vijf minuten later werd er gebeld en stond Ria voor de deur. Alles wat besproken was werd nu herhaald behalve de jeugd ervaringen van pa en ma. Iedereen was blij en omdat Ria niets gezegd had toen ze thuis was waren we allemaal tevreden.

Het vervolg op deze belevenis wil ik vertellen bij voldoende belangstelling.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Mijn Eerste Keer - 2

Zoek naar meer verhalen van De Marktkoopman...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Mama Neem Jonge...Door: Marc
Gelezen: 20191x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaar Komen, Likken, Vingeren, Mama Strelen,
16-06
8.5
:: Ongelofelijk Lekker - 15Door: Lara
Gelezen: 8745x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.7
:: Nauwe Familiebanden Met...Door: Hottie
Gelezen: 30381x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Britney - 3bDoor: Karel Jr.
Gelezen: 9465x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vader, Dochter, Trio, Onbekende Vrouw
13-06
9.1
:: Mijn Zusje En... - 4Door: TheoMaxwell
Gelezen: 14231x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
13-06
9.1
:: Ongelofelijk Lekker - 14Door: Lara
Gelezen: 5062x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-06
9.1
:: Mijn Tweelingzus Nicole,...Door: JanDeManDieAllesKan
Gelezen: 24890x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zus, Tweeling, Aftrekken, Familie, Chanteren, Chantage
12-06
7.6
:: Lustburg 2.5 ...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 4993x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi, Homo
12-06
9.1
:: Met Papa In BedDoor: DaddyLover
Gelezen: 18616x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Papa, Dochter, Vagina, Lul, Kont, Vader
11-06
7.4
:: Nichtje Uit Het NoordenDoor: Jonl
Gelezen: 26421x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
10-06
7.8
:: Mijn Zusje En... - 3Door: TheoMaxwell
Gelezen: 27094x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
10-06
8.9
:: Mijn Zusje En... - 2Door: TheoMaxwell
Gelezen: 32290x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
09-06
8.8
:: Mijn Zusje En... - 1Door: TheoMaxwell
Gelezen: 38028x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
08-06
8.9
:: Ongelofelijk Lekker - 13Door: Lara
Gelezen: 14562x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
07-06
9.2
:: Cadeau Voor Mijn... - 6Door: Baco
Gelezen: 15933x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Schoonmoeder Dochter Moeder Milf Pijpen
06-06
9.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net